Wie de Islam wil stoppen, moet eerst links uit de macht ontz

Is de islamitische openbaring uniform? Wordt deze door alle gelovigen op dezelfde manier geïnterpreteerd? Hoe denken anderen zoals de Arabist HANS JANSEN over de islam?
Plaats reactie
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21303
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Wie de Islam wil stoppen, moet eerst links uit de macht ontz

Bericht door King George »

Oriana Fallaci herkende al vroeg het verwoestende potentieel van de islam op Europa. De beroemde Italiaanse journaliste en schrijfster Oriana Fallaci was een van de bekendste islamcritici van Italië en waarschuwde al vroegtijdig – al jaren voor het ontwaken van de wereldwijde islamkritiek – voor het beschavingsontwrichtende en wereldveroverende karakter van de islam.

“Moslims nemen de macht in onze landen over. Ze ontwrichten onze waarden, onze wetten en onze culturen” – Oriana Fallaci.

Net als alle islamcritici werd ook zij – die als 10-jarig meisje in de ondergrondse tegen Mussolini vocht – door de linkse voorstanders van de islamisering belasterd en met processen wegens zogenaamd racisme en belediging overstelpt. Ze wendde zich van haar geliefde Italië af en leefde tot haar dood in september 2006 teruggetrokken in New York, waar ze de aanslag op de Twin Towers op 9/11 meemaakte.

De linksen zijn de primaire infectie en het eigenlijke gevaar

Wat ze destijds nog niet duidelijk herkende zoals we nu weten, is, dat de islamisering van Europa niet zonder de handelwijze en het actieve toedoen van de Europese linksen kon beginnen. Hun hegemonie in de media, de geesteswetenschappen en sociale wetenschappen en in de politiek, hun haat tegen de Europese nationale staten, tegen de christelijk-Joodse wortels van Europa en de Europese burgerstaat is de eigenlijke ziekte, waar ons continent en al die landen aan lijden, die men over het algemeen onder het begrip “westerse wereld” schaart.

De linksen van nu zijn de eigenlijke primaire infectie van de westerse staatslichamen, als men dit oeroude maatschappijbegrip wil gebruiken. Zij, de linksen, die het Westen niet op de knieën konden krijgen door verwoestende wereldoorlogen of verkiezingen, proberen dit tegenwoordig door de grootste bevolkingsuitwisseling te ensceneren die de geschiedenis ooit heeft gezien.

Ze proberen hun oorspronkelijke bevolkingen door het binnenhalen van een onvoorstelbaar groot aantal wat betreft cultuur, beschaving en religie niet met het Avondland te verenigen immigranten zo ver “uit te dunnen” (citaat van Joschka Fischer), totdat deze minderheden in hun eigen land geworden zijn en daarmee via verkiezingen door de immigrantenmeerderheid van de macht beroofd kunnen worden. Deze tactiek van de linksen is ook de verklaring voor de wereldwijde collaboratie met de islam.

In deze schandalige collaboratie hebben de linksen een bondgenootschap met de duivel zelf gesloten. De islam haalt immers alles overhoop wat de kern van de linkse ideologie uitmaakt: gelijkheid van alle mensen, gelijkheid van man en vrouw, gelijkheid van alle geslachtelijke oriënteringen, afschaffing van de uitbuiting van de mensen door de mensen – dit alles wordt door de islam bestreden. En desondanks collaboreren linksen met hun ergste vijanden om met hun hulp hun eigen droom van een communistische wereldstaat te realiseren, die ze noch door hun 150-jarige overtuigingsarbeid noch door talloze grote en kleine oorlogen konden bereiken.

De islam is slechts de secundaire infectie

Daarmee is de islamisering van het Westen een door de linksen bewerkstelligde, potentieel dodelijke secundaire infectie, waarachter ze zich heel lang doeltreffend wisten te verbergen. Meer nog: Tegen de terechte kritiek op de islam konden ze zich lange tijd voordoen als schijnbare voorvechters van mensenrechten en beschermers van “religieuze minderheden” en stelden zich beschermend voor mensenrechtenschendingen op, die ze zelf gecreëerd hebben. Erger nog: Schijnheilig gebruikten ze hun misdaden, die voor de opkomst van de islam in de westerse landen nooit in die mate voorkwamen (zoals eermoorden, gedwongen huwelijken, extreme immigrantencriminaliteit) en schoven deze misdaden in de schoenen van de oorspronkelijke Europeanen met het argument dat deze te weinig zouden doen voor de integratie van de hier naartoe gehaalde moslims en dat ze deze zouden buitensluiten uit de samenleving. Maar het was precies omgekeerd: De islam verbiedt iedere vorm van integratie in niet-islamitische landen. De bewijzen daarvoor zijn verpletterend.

Dit infame spelletje is nu afgelopen. De linksen zijn ontmaskerd als de eigenlijke vernietigers van onze liberale en democratische samenleving. Des te erger woeden ze nu in hun media en vanuit de parlementen tegen alle islamcritici, demoniseren deze als nazi´s en islamhaters – en vergeten daarbij dat Marx zelf een van de grootste islamcritici was. Hij vatte deze politieke religie op typische marxistische wijze samen:

“De koran en de op hem stoelende islamitische wetgeving reduceren geografie en etnografie van de verschillende volkeren tot de simpele en gemakkelijke tweedeling in gelovigen en ongelovigen. De ongelovige is ´harby´, d.w.z. de vijand. De islam veracht de natie van de ongelovigen en schept een toestand van permanente vijandigheid tussen moslims en ongelovigen” - KARL MARX

Linksen werken op westerse staatslichamen als HIV-virussen: Ze verzakken hun immuunsysteem

Linksen werken als HIV-virussen op westerse staatslichamen. Het is hun taak het immuunsysteem van het lichaam via de besmetting van een dodelijke indringer te misleiden en het afweermechanisme niet op deze indringer, maar op zichzelf te richten.
Deze vergelijking zou vermoedelijk ook de Romeinse politicus Cicero gekozen hebben, mits het bestaan van virussen en die van het lichaamseigen afweersysteem in zijn tijd bekend geweest zouden zijn. Want ook hij was zich meer dan bewust van het vernietigende effect van het “verraad van binnenuit”- zoals hij het noemde – op het voortbestaan van een natie. Hij noemde deze interne verraders terecht “de ware pest”:

“Een natie kan zijn narren overleven – en zelfs haar meest ambitieuze burgers. Maar ze kan het verraad van binnenuit niet overleven. Een vijand voor de poorten is minder gevaarlijk, want hij is bekend en draagt voor iedereen zichtbaar zijn vlaggen.

Maar de verrader beweegt zich vrij binnen de stadmuren, zijn achterbakse gefluister ruist door alle straatjes en wordt zelfs gehoord in de ruimtes van de regering. Want de verrader treedt niet als zodanig in verschijning: hij spreekt de vertrouwde taal, hij heeft een vertrouwd gezicht, hij maakt gebruik van vertrouwde argumenten en hij appelleert aan de gemeenheid, die diep verborgen in de harten van alle mensen rust.

Hij werkt er naartoe dat de ziel een natie vervuilt. Hij gaat ´s nachts zijn gang – stiekem en anoniem – totdat de pijlers van de natie ondermijnd zijn. Hij infecteert de het publieke lichaam van de natie dusdanig, totdat deze zijn verdedigingskrachten is kwijtgeraakt. Wees niet zo bang voor de moordenaar, wees bang voor de verrader. Hij is de ware pest!”


De linksen hebben handig van de islam gebruik gemaaktom de aandacht van zichzelf af te leiden. Ook wij islamcritici zijn een tijdlang in hun verstopspel gestonken en hebben onze kritiek in het begin uitsluitend tegen de islam gericht – waarbij opgemerkt dient te worden, dat niets van datgene waarvan wij deze patriarchale en totalitaire ideologie met een genocidale oriëntatie beschuldigingen, ook maar een beetje moet worden teruggenomen.

De linksen hebben zich handig achter de islam verstopt,wiens aanhangers zichzelf in de orde van grootte van 55 miljoen (55.000.000) immigranten Europa binnengesluisd hadden.

De linksen hebben heel handig al diegenen aangevallendie deze toestanden bekritiseerden ( zoals eermoorden, gedwongen huwelijken, de invloed van de sharia in de samenleving, extreem hoge immigrantencriminaliteit, Duitserhaat van de kant van islamitische immigranten, etc.), die pas bewerkstelligd werden door deze linksen.

Gemeen schoven ze de door de islam in de westerse landen gecreëerde burgeroorlogachtige toestanden diegenen in de schoenen die deze bekritiseren en leiden daarbij de aandacht af van diegenen die hiervoor eigenlijk verantwoordelijk zijn: zijzelf.

Overduidelijk wordt dit linkse afleidingsspel aan de hand van de huidige discussie in de door de linksen beheerste media en bij linkse politici m.b.t. het thema van de Mohammed-video uit de Verenigde Staten. Linkse commentatoren en “terreurdeskundigen” beweren immers allemaal serieus, dat diegenen, die zich opstellen tegenover de islamitische terreur, net zo erg zouden zijn als zij, die de terreur in naam van Allah uitoefenen. Daarmee draaien ze oorzaak en gevolg om en maken slachtoffers van daders en daders van slachtoffers.

Precies zo functioneert het HIV-virus. We weten wat er aan het einde van een HIV-infectie staat: de dood van de patiënt. Daarom:

Wie de islamisering wil stoppen, moet eerst links uit de macht ontzetten.


Bron
Laatst gewijzigd door King George op wo jun 20, 2018 12:54 pm, 2 keer totaal gewijzigd.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
antidotum
Berichten: 79
Lid geworden op: wo mei 15, 2013 10:43 am

Re: Wie de Islam wil stoppen, moet eerst links uit de macht

Bericht door antidotum »

Een aanrader om het boek "De Woede en de Trots" aan te schaffen.

Afbeelding icon_thumbup.gif
Gebruikersavatar
gerard_m
Berichten: 400
Lid geworden op: wo jul 28, 2010 1:34 pm

Re: Wie de Islam wil stoppen, moet eerst links uit de macht

Bericht door gerard_m »

Ik mis in dit verhaal een goed motief voor de linksen. Wat drijft hen ertoe de islam te omarmen en binnen te halen?

Ik vermoed dat er geen motief is. Het is de naïviteit die ervan uit gaat dat de islam gewoon een religie is zoals alle anderen en slechts een handjevol "gekken" problemen veroorzaakt. Die naïviteit beperkt zich niet tot linkse mensen
Three things cannot be long hidden: the sun, the moon, and the truth.
(Buddha)
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21303
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Wie de Islam wil stoppen, moet eerst links uit de macht

Bericht door King George »

Ook nogal wat Christenen blijven in na hun linker wang ook hun rechter wang naar de Islam te blijven steken. Wie zich in een schaap verandert, wordt door de wolven verslonden. Of liever gezegd: Wie zich in een schaap verandert, wordt door de Moslims verslonden.
Laatst gewijzigd door King George op vr dec 13, 2013 12:34 am, 1 keer totaal gewijzigd.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
xplosive
Berichten: 8157
Lid geworden op: do jun 30, 2011 11:18 pm

Re: Wie de Islam wil stoppen, moet eerst links aanpakken

Bericht door xplosive »

Ik maak bezwaar tegen de formulering "De Linksen" van Oriana Fallaci. Als "De Linksen" door "Veel Linksen" vervangen wordt, dan kan ik het ermee eens zijn.
Gun jezelf wat je een ander toewenst     islam = racisme   & de hel op aarde voor mens en dier
                                   koran = racistisch & handboek voor criminelen
      Moslimlanden bewijzen dagelijks:    meer islam = meer verkrachte mensenrechten
Gebruikersavatar
xplosive
Berichten: 8157
Lid geworden op: do jun 30, 2011 11:18 pm

Re: Wie de Islam wil stoppen, moet eerst links uit de macht

Bericht door xplosive »

gerard_m schreef:Ik mis in dit verhaal een goed motief voor de linksen. Wat drijft hen ertoe de islam te omarmen en binnen te halen?

Ik vermoed dat er geen motief is. Het is de naïviteit die ervan uit gaat dat de islam gewoon een religie is zoals alle anderen en slechts een handjevol "gekken" problemen veroorzaakt. Die naïviteit beperkt zich niet tot linkse mensen
In Iran tekenden veel van dat soort naïevelingen voor hun eigen ondergang. De gevolgen van die naïvitieit duperen nog steeds dagelijks grote groepen mensen, nu al ruim 30 jaar lang.
Gun jezelf wat je een ander toewenst     islam = racisme   & de hel op aarde voor mens en dier
                                   koran = racistisch & handboek voor criminelen
      Moslimlanden bewijzen dagelijks:    meer islam = meer verkrachte mensenrechten
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21303
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Wie de Islam wil stoppen, moet eerst links uit de macht ontz

Bericht door King George »

Afbeelding
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Plaats reactie