Felix Rottenberg is anti-islamofoob

Is de islamitische openbaring uniform? Wordt deze door alle gelovigen op dezelfde manier geïnterpreteerd? Hoe denken anderen zoals de Arabist HANS JANSEN over de islam?
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50433
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Felix Rottenberg is anti-islamofoob

Bericht door Pilgrim »

Felix Rottenberg is anti-islamofoob en dús krankzinnig

Posted on 23 juni 2013

Afbeelding

De mensenmens met de meditatieve blik links op de foto hier boven is Felix Rottenberg. Hij is anti-islamofoob en heeft met zijn vriend El-Forkani een gesubsidieerde reis ondernomen om de schoonheid van de islam nog eens onder de ogen van het algemene publiek te brengen via ons aller Publieke Omroep. De titels zijn “Een aanzienlijke reserve aan beschaving” en “De verwaarlozing van de ziel”. Godverdomme, wat prachtig!

Ik denk dat Felix Rottenberg deze moslim uit Canada maar eens moet gaan aanklagen wegens islamofobie-zaaien. Chiheb Esseghaier zegt het volgende:

Je kan één terroristische moslim gevangen zetten, maar vijf anderen staan dan in de moslim-gemeenschap klaar om zijn taak over te nemen. Een moslim kan schijnbaar een goed leven hebben in het Westen, maar kan toch op ieder moment kiezen om tot terreur over te gaan. Moslims geloven dat moorden op ongelovigen is toegestaan en zelfs verplicht. Bijvoorbeeld als Westerse soldaten moslims doden in islamitische landen, dan mogen moslims westerse burgers doden in de Westerse landen. Islamitische terroristen leren elkaar meestal kennen in de moskee. Moslims die in het Westen wonen voelen een veel sterkere band met de moslims in de rest van de wereld dan met hun landgenoten in het Westerse land waar ze zijn neergestreken. Moslims zien andere moslims als familie en hun ongelovige landgenoten als vijanden. Moslims willen de regels van de Koran volgen en niet de regels van Westerse wetten.

Afbeelding

Bovenstaande man is de betreffende Chiheb Esseghaier, drager van een aanzienlijke reserve aan beschaving en een groot bestrijder van de verwaarlozing van de ziel. En wát een prachtig knots van een paarse bid-eelt-plek heeft-ie op zijn gezegende voorhoofd!

Waarom zei deze Chiheb Esseghaier dat overigens allemaal? Over die plicht van moslims om de ongelovigen te vermoorden? En waarom citeerden de Canadese media dat? Omdat hij betrapt was voor hij een aanslag kon uitvoeren die tot doel had onderstaande trein van onderstaande brug te doen storten Natuurlijk via een ontploffing. U kun dat hier allemaal nalezen en er staan behalve die foto van die trein op die brug nog veel meer foto’s in dat artikel.

Afbeelding

Door: Roelf-Jan Wentholt

http://ejbron.wordpress.com/2013/06/23/ ... more-40829
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Plaats reactie