Bouchra Ismaili: "Jullie zijn hier de allochtonen"

BFA
Berichten: 11591
Lid geworden op: vr sep 29, 2006 5:18 pm

Bericht door BFA »

Rotterdams deelraadslid Bouchra Ismaili: "Jullie zijn hier de allochtonen", "bekeer je tot de islam".


Redacti 14 januari 2008

Een lezer stuurde n.a.v. de koranles voor de gemeente Ede een email aan verscheidene politici. Hij kreeg antwoord van het Rotterdamse deelraadslid in Charlois Bouchra Ismaili (PvdA natuurlijk).

N.a.v. de koranles voor de gemeente Ede, stuurde een lezer een email aan verscheidene politici:

aan [email protected]
[adressen overige geadresseerden weggelaten]


datum 13 jan. 2008 12:43


onderwerp: Gemeenteraad Ede op koranles


verzonden door gmail.comOkay Pala van de Hizb ut-Tahrir-beweging Nederland:* 'Wij zijn het niet eens met de vrijheid van meningsuiting, want we verwerpen de democratie'.* 'Wat jullie nodig hebben is een zware bomaanslag!'


zaterdag 12 januari 2008

Het Nederlands Dagblad,
De telegraaf

Het raadslid Bouchra Ismaili uit de Rotterdamse deelgemeente Charlois reageerde met de volgende hatemail:

van

bouchra ismaili <[email protected]>

16:08 (5 minuten geleden)

aan Jos Parbleu <[email protected]>

datum 13 jan. 2008 16:08

onderwerp

RE: Gemeenteraad Ede op koranles
verzonden door

hotmail.com
Luister goed jij vuile gek WIJ BLIJVEN HIER hahahahahahhahah VAL DOOD . Ik ben een nederlandse moslim en dat zal ik blijven tot mijn dood. Ik heb medelijden met jouw soort jij moet leven met haat, echt triest. Mijn vader en moeder hebben keihard gewerkt om dit land mede op te bouwen en ik heb niks te maken met wat anderen denken of zeggen. Jij bent een zielige duivelaanbidder!!! Je hebt je ziel verkocht!!! Raar wel in de duivel en aanhang geloven en God de almachtige de overheerser van hemelen en aarde ontkennen.Jouw soort zijn de ergste terroristen jullie terroriseren nu al jaren ons leven hier in Nederland. Maar gelukkig zijn jullie dun bezaaid en zijn de meeste Nederlanders ontwikkeld en tolerant. Jullie zijn hier de allochtonen!!!! Met Allah aan mij zijde vrees ik niks en niemand. IK EN MIJN MEDE MOSLIMS LEVEN jouw soort word verteerd door haat. Een advies als ik zo vrij mag zijn bekeer je tot de islam en vind rust in je hart. Haat vreet je op en zorgt ervoor dat je leeg bent in je hart. Je hebt maar beperkt tijd in dit leven ga leven en genieten het is zo voorbij allemaal. Wij leven.......................jij probeert iets ongedaan te maken het leven en het lot van anderen te beinvloeden. Vrijmetselaar hahahaha jij bent niet vrij je bent een slaaf van de duivel. Je denkt dat je zelf een soort god bent echt zielig ga jezelf na laten kijken! Als je een man bent met BALLEN laat dan weten wie je bent laten we in gesprek gaan. Je kan bij mij altijd terecht voor een gesprek. Ik weet dat je leeg bent van binnen en dat je soms voelt dat je niet bestaat. Je wilt gezien worden en gehoord maar je bent gewoon GEWOON, een grijze muis een miezerig persoontje een van de miljarden die op de aardbol rondlopen. Maar ik hoor je noodkreet Ik hoor je schreeuw naar aandacht. Ik zal altijd tijd voor je maken ondanks het feit dat ik het druk heb met Nederland een mooier schoner en veiliger land te laten worden waar mensen zichzelf kunnen ontwikkellen en in vrijheid en democratie kunnen leven ongeacht kleur afkomst en geloofsovertuiging. Waar zelfs duivelaanbidders van mij een plekje verdienen, want wie ben ik uiteindelijk om te oordelen. Dat laat ik over aan de rechter der rechters ALLAH A RAHMAN OU RAHEEM!!!


mvg Bouchra Ismaili

Uit de bovenstaande correspondentie blijkt dat voor Bouchra Ismaili elke kritiek op de islam, zelfs op een totalitaire organisatie als Hizb ut-Tahrir, uit den boze is en gelijkstaat aan terrorisme. Islamcritici zijn duivelaanbidders, vrijmetselaars en leeg van binnen. Verder wijdt ze wat mooie woorden aan haat die je opvreet, maar aan de uitspraken van Okay Pala van de Hizb ut-Tahrir-beweging, die bolstaan van haat en intolerantie, heeft ze geen boodschap. De slotzin dat zelfs 'duivelaanbidders' (lees islamcritici) van haar een plekje verdienen omdat zij het oordelen overlaat aan de 'rechter der rechters' is een fraai staaltje Taqiyya: immers, haar e-mail staat vol van oordelen over en verwensingen aan het adres van islamcritici.

Iemand die schrijft dat "ik het druk heb met Nederland een mooier schoner en veiliger land te laten worden waar mensen zichzelf kunnen ontwikkellen en in vrijheid en democratie kunnen leven ongeacht kleur afkomst en geloofsovertuiging", dient de dreiging van een radicale, tegen de rechtsstaat en democratie gerichte beweging als Hizb ut-Tahrir serieus te nemen i.p.v. de boodschapper uit te schelden.

De PvdA in Charlois zal onder ogen moeten zien wat voor persoon zij heeft binnengehaald!

De e-mail van Bouchra Ismaili is in bezit van de redactie

http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=516 ... t_de_islam.
Het is een parasitaire soort die leeft op de intelligentie van anderen en deze dan tegen hun gebruikt;
Ariel
Berichten: 78569
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Bericht door Ariel »

Afbeelding

Een fotootje van deze jongedame.

En ik denk dat ze gelijk heeft.
Wat we inderdaad nodig hebben is een bomaanslag op een regeringsgebouw.
Misschien worden we dan wakker.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
BFA
Berichten: 11591
Lid geworden op: vr sep 29, 2006 5:18 pm

Bericht door BFA »

Een fotootje van deze jongedame.
Dat is een fototje voor Nederlanders.
Heb je ook een fototje voor de Islamitische achterban? Of zal ik mij heel simpel een laken met 2 kijkgaten voorstellen?
Het is een parasitaire soort die leeft op de intelligentie van anderen en deze dan tegen hun gebruikt;
Mahalingam
Berichten: 43248
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Bericht door Mahalingam »

Ik vind de reactie Bouchra I. niet opzienbarend. Als je bij Mohammedanen op de juiste knopjes drukt dat reageren ze allemaal steeds hetzelfde.
Ik denk dat er zeker zo'n 10.000 allahtonen zijn diein dezelfde trant zouden reageren als ze gevraagd werden jihadi-geweld te veroordelen.
Wel eens het knopje 'Israel' ingedrukt bij ze?
Hier is nog een foto van de dame in kwestie. Even voor de zuiverheid: het is niet wat de Amerikanen een 'mug-shot' noemen:

Afbeelding

Bouchra Ismaili is mede oprichtster van de Stichting Steunpilaar in Delft gericht op het stimuleren van culturele integratie. Er zijn diverse gelijknamige stichtingen maar ik kan er geen eentje in Delft vinden.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Ariel
Berichten: 78569
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Bericht door Ariel »

Waarschijnlijk moet die stichting nog van de grond komen. Nog geen subsidie genoeg of zo.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Mahalingam
Berichten: 43248
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Bericht door Mahalingam »

Ze zit in de deelraad van Charlois Rotterdam. En daar was een tijdje geleden toch ook multikul nieuws over?
Ja hier is het:
http://www.ad.nl/rotterdam/article1759352.ece
Ergernis over Turkssprekende politici
Nee, toch niet, dit speelt in Feyenoord.
Wat is het huidig percentage allahtonen in die wijken? Bovende 30% ? Dan kan het Grote Gezijk beginnen. Dan denken ze dat ze de baas kunnen worden ingedachtig het succes van de kleine minderheid van Bosjewieken in Rusland.
Tien jaar geleden vertelde mijn oom dat op school de allahtone kinderen soms zeiden: "Wacht maar, over een tijdje zijn wij de baas!".
Die kinderen zijn inmiddels opgegroeid en willen het nog steeds: baas worden.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Ariel
Berichten: 78569
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Bericht door Ariel »

Update Rotterdams deelraadslid Bouchra Ismaili.
Het vrije Volk.

Ik kan het trouwens bijna niet geloven... Zou het echt waar zijn?

http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=5168

Niets aan de hand!

De PvdA in Charlois vindt dat er niets aan de hand is:

Beste mensen,

Ik zou hier niet teveel aandacht aan geven.

De reactie van Bouchra is begrijpelijk doch deels ook aanstootgevend en dat zouden we als PvdA niet voor onze rekening moeten willen nemen. Bijvoorbeeld heeft deze Jos Parbleu op de discussiesite mores-mores een reactie gegeven op een stuk van Alain Caruba, een man uit de VS, zoals hij zichzelf voorstelt. Als bijlage bij zijn reactie heeft deze Jos Parbleu een artikel geschreven door een Vrijmetselaar bijgevoegd. Dat artikel is volledig verzonnen en raakt kant noch wal. De strekking is dat de Vrijmetselarij uit zou zijn op de wereldheerschappij. Niets is minder waar, hetgeen ik kan als Vrijmetselaar kan aantonen.

Bouchra veronderstelt in haar reactie dat Jos Parbleu Vrijmetselaar zou zijn, hetgeen hij zelf niet beweert.

Maar laten rusten, zo stel ik voor.

Tot vanavond.

Met een vriendelijke groet, Marco

====================

*Wie googelt op "Jos Parbleu" zal inderdaad een reactie van hem vinden op een weblog waar hij een bijlage heeft toegevoegd waarin de vrijmetselarij wordt beschuldigd van het streven naar de wereldheerschappij. Die beschuldiging laten we voor rekening van dhr. Parbleu, op HVV hebben we het niet zo op samenzweringstheorieën. We weten nu hoe mevrouw Ismaili aan 'vrijmetselaar' komt, maar duivelaanbidder? Dit doet echter niets af aan het feit dat Ismaili's reactie totaal ongepast is. Zij reageert op de mail waarin wordt gewezen op uitspraken van iemand van de radicale Hizb ut-Tahrir. Dat de PvdA vervolgens de aanklacht van Parbleu tegen de vrijmetselarij aangrijpt als voorwendsel om de zaak af te doen is intellectueel oneerlijk. Nogmaals: mevrouw Ismaili reageert op een e-mail waarin zij wordt gewezen op uitspraken van een Hizb ht-Tahrir-lid die wel degelijk zijn gedaan.


--------------------------------------------------------------------------------
Een lezer heeft mevrouw Ismaili de volgende reactie gestuurd:

Goedenavond,

Ik heb mail gelezen die u als antwoord heeft gestuurd aan een burger die zich terecht zorgen maakt over de HUT en de uitlatingen van de HUT op http://www.HetvrijeVolk.com.

Ik kan u vertellen dat ik ontwikkeld en tolerant ben maar dat mijn grens ligt bij intolerantie. Ik kan dus met een gerust hart zeggen dat ik intolerant ben tegen intolerantie. Uw antwoord op de mail van een burger onderschrijft de intolerantie waar ik intolerant tegen ben. Iemand als duivelaanbidder uitmaken terwijl u zelf een geestelijk zieke man, die een klein meisje uit elkaar heeft getrokken, mensen opdracht heeft gegeven om mensen om te brengen omdat hij zich beledigd voelde en de nodige oorlogen heeft uitgevochten, loopt te aanbidden. Het is dan ook niet zo moeilijk om te zien wie nou eigenlijk de duivelaanbidder is.

De intolerantie van bijvoorbeeld u en uw religie is de reden waarom, een burger als mezelf, op de heer Wilders stemt. Al u zich beledigd voelt door deze mail onthoud dan het volgende "life is a bitch and then you'll die." En dat is de enige waarheid die onderbouwd kan worden, een duivel uit een 1400 jaar oud boek kan daar niks aan veranderen.

Ik hoop van ganser harte dat u zo snel mogelijk uit de politiek verwijderd wordt en het liefst samen met uw intolerante religie Nederland verlaat.

Zonder vriendelijke groeten,

Naam bij redactie bekend
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
migrantenjong
Berichten: 1064
Lid geworden op: za nov 24, 2007 4:58 pm
Locatie: Antwerpen/Gent Ideologie: Stokslagen en waterkanonnen

Bericht door migrantenjong »

Is deze huppel*** een gemeenteraadslid?

De infiltratie begint, dames en heren.
Now watch what you say, or they'll be calling you a radical, a liberal, oh fanatical, criminal.
Ariel
Berichten: 78569
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Bericht door Ariel »

Update, dank zij onze buren Pim Fortuin Forum.

Ook daar had men zijn twijfels over deze mail, maar men is op onderzoek gegaan, en ze hebben Sorensen van Leefbaar Rotterdam gevraagd er iets mee te doen.
De PVV is ook ingeschakeld.
Ook hebben ze aan Bouchra Ismaili een mail gestuurd , maar de mevrouw in kwestie heeft niet gereageerd.
Het mail adres blijkt nu niet meer te bestaan. Mails komen onbestelbaar retour als je het mailadressen gebruikt die op hun website vermeld staan.
Ook Fractie Charlois PVDA Charlois geeft geen enkele reactie .Vreemd is dat op de site van de PVDA er een reactie van een zekere Kees Walle is, die juicht:

Applaus voor Bouchra Ismaili ! - Kees Walle
gepost op: maandag 14 januari 2008 - 23:48:51

Met de brief van mevrouw Bouchra Ismaili lijkt mij weinig mis. Je kan haar hooguit verwijten dat ze in de val is gelopen van een donkerbruine provocatie (want de inhoud van de e-mail waar ze op reageert wordt natuurlijk niet vermeld op de haatzaaiwebsite van 'Het Vrije Volk'). Hoewel mevrouw Ismaili erg boos blijkt te zijn (en daar zal ze ongetwijfeld haar reden voor hebben) is haar taalgebruik in vergelijking met de smerige praatjes die 'rene' dagelijks op deze site dumpt, tamelijk beschaafd. Bovendien reageert ze onder eigen naam en is ze in tegenstelling tot 'rene' geen anonieme lafbek. Applaus voor Bouchra Ismaili !

http://www.leiden.pvda.nl/log_henny/reactions/256#43136

Waarschijnlijk begrijpt deze goeie man niet dat de zender van deze mail Bouchra Ismaili dit wilde laten lezen.


'Wij zijn het niet eens met de vrijheid van meningsuiting, want we verwerpen de democratie'.
'Wat jullie nodig hebben is een zware bomaanslag!'


Dit zijn namelijk de woorden van Hizb ut-Tahrir-beweging.

Ik ben benieuwd of deze muis nog een staart heeft, of dat alles weer onder de PVDA mantel der liefde bedekt wordt.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
migrantenjong
Berichten: 1064
Lid geworden op: za nov 24, 2007 4:58 pm
Locatie: Antwerpen/Gent Ideologie: Stokslagen en waterkanonnen

Bericht door migrantenjong »

Ariel,

Is er sprake van een infiltratie door deze theocraten via de linkse partijen?
Now watch what you say, or they'll be calling you a radical, a liberal, oh fanatical, criminal.
Ariel
Berichten: 78569
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Bericht door Ariel »

Kijk en oordeel zelf migrantenjong

PVDA bewindslieden.

Ahmed Aboutaleb

Geboorteplaats: Beni Sidel (Marokko)
Functie: Staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid

Nebahat Albayrak

Geboorteplaats: Sarkisla (Turkije)
Functie: Staatssecretaris van Justitie

De Tweede Kamer leden.

Arib, Khadija
Geboren op 10 oktober 1960 te Hedanis (Marokko)
Lid van de Tweede Kamer vanaf mei 1998.

Bouchibti, Samira
Geboren: Fez (Marokko), 25 oktober 1970
Lid Tweede Kamer vanaf 30 november 2006

Europees Parlement

Bozkurt, Emine
Emine Bozkurt (Zaandam 1967) is van Turkse en Nederlandse afkomst.
Ze is lid van de Turkije-delegatie.

In Rotterdam, waar deze dame thuis hoort..
Fatima Talbi
Mohamed Talbi
Birsel Gülmüs
Muzeyyen Birinci – Doganer
Metin Çelik
Zeki Baran
Fouad el Haji
Tami Bouaali
Fadoua Oilad adj Amar

Ik weet niet of al deze mensen moslim zijn.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Ariel
Berichten: 78569
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Bericht door Ariel »

Laatste nieuws !!!!!!!!!!

http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=517 ... is_oliedom


Bouchra Ismaili is "oliedom"

Redactie 15 januari 2008

Nee, dat zeggen wij niet. Dat zegt Peter van Heemst, voorzitter PvdA fractie Rotterdam.

Ja, lieve lezers, de PvdA soap gaat door. Hieronder de reactie van officiële reactie van de PvdA Rotterdam
Graag reageer ik kort:

Ik vond de emails van de heer Parbleu stuitend en de reactie van mevrouw Bouchra Ismaili oliedom. En dat is eigenlijk alles wat ik er over kan en wil zeggen.

Met vriendelijke groet,

Peter van Heemst ,
Voorzitter PvdA fractie Rotterdam
Blijft natuurlijk de vraag waarom de e-mail van de heer Parbleu stuitend zou zijn. Die mail, zie hieronder, bevatte niets anders dan twee citaten van een prominente moslim.
Okay Pala van de Hizb ut-Tahrir-beweging Nederland:

'Wij zijn het niet eens met de vrijheid van meningsuiting, want we verwerpen de democratie'.

'Wat jullie nodig hebben is een zware bomaanslag!'

zaterdag 12 januari 2008

Het Nederlands Dagblad,

De Telegraaf
Tot slot willen wij u dit juweeltje niet onthouden. Bouchra Ismaili is, in haar eigen woorden bezig met :"Culturele en maatschappelijke overbrugging door menging van verschillende culturele creatieve stijlen in kunstwerken". Kortom, texten als "Luister goed jij vuile gek WIJ BLIJVEN HIER hahahahahahhahah VAL DOOD" moet u vooral zien als Kunst. Met een grote K. Da's wel een subsidietje waard, niewaar?
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
stropke
Berichten: 3410
Lid geworden op: zo nov 06, 2005 12:25 am
Locatie: Limburg

Bericht door stropke »

Mahalingam schreef:
Afbeelding
Wanneer gaat die tante opkrassen?
Per direc paspoort inleveren en retour eigen land. :twisted: :twisted: :twisted:
Laatst gewijzigd door stropke op ma jan 21, 2008 12:36 am, 1 keer totaal gewijzigd.
Mo is dood. Jezus is de Opgestane Heer, das het wezenlijk verschil !!
Wat heb je aan een dode profeet? Nopes !
Chaimae
Berichten: 10447
Lid geworden op: ma okt 16, 2006 9:43 pm

Bericht door Chaimae »

Ze spreekt dus echt niet namens de moslims.

Haar mail heeft kop noch staart. Wat een euforie..
Mahalingam
Berichten: 43248
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Bericht door Mahalingam »

@Ariel:
de Kees Walle ken ik van vroeger uit mijn activistentijd.
Iemand met een plaat voor zijn kop die altijd aan het manipuleren is om de Heilstaat te verwezelijken: een politiek dier die snel zag waar winst te halen is en die een echte biefstuk-socialist is geworden. Niet een zware intellectueel, maar wel een grote gesmeerde bek. Slaagde erin om goedkoop afbraakpandjes op te kopen van de gemeente, in record tijd alle vergunningen voor elkaar kreeg en dan liet verbouwen en voor veel geld verkopen. Om arbeiders aan betaalbare woonruimte helpen.
Het normale socialisten gedrag dus.
Die zich humoristisch vind als die zegt
"Mede namens Mao, Lenin, Stalin, Mohammed B. en Osama ben Laden wens ik jou en de overige arische kameraden nog de beste wensen voor 2008!"
en die merkwaardige mensen ontmoet:
Ik ken genoeg moslims die Nederland waarderen, respecteren en als hun nieuwe vaderland zien. Laatst was er een die tegen mij zei: 'Nederland is eigenlijk een islamitisch land' - en daarmee doelde hij op het feit dat hier een hoge mate van rechtsgelijkheid bestaat en (zij het in steeds mindere mate, maar dat zijn mijn woorden) compassie met de zwakkeren in de samenleving.
Zoals met vele multikullers weet die ook geen lor van eigen en andere culturen.
En er is soms best een leuke opmerking op de vermelde PvdA site zoals deze van rene:
'... En dan die irritante 5 gebalde vuisten op elkaar. Die zijn altijd populair bij een stel drammerige politici. Vuisten met de welbekende roos erin bij de socialisten. Vuisten met hamers en sikkels, vuisten met wapens bij de nazi's, vuisten van stakende arbeiders, en opgeheven vuisten bij etnische spanningen. Ze zijn een symbool van brute kracht en zeker niet van verzoening.....'
Ik had nog nooit het gebruik van vuisten in de marxistische agitprop overdacht. Bij deze nu.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Ariel
Berichten: 78569
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Bericht door Ariel »

Politica in opspraak na dreigmailtjes
Door DÉNIS VAN VLIET

ROTTERDAM - Het Rotterdamse PvdA-deelraadslid Bouchra Ismaili is in opspraak geraakt door een scheldmail aan een Nederlandse man.

De e-mail is gericht aan een man die Ismaili per mail attendeerde op uitspraken van de omstreden moslimsorganisatie Hizb ut-Tahrir. De van oorsprong Marokkaanse politica gebruikt in haar mail zinnen als ‘val dood’, ‘bekeer je tot de islam’ en ‘jullie zijn hier de allochtonen!!!’.

Ismaili is op haar vingers getikt door vicefractievoorzitter Marco van Dijck van de PvdA-deelraadsfractie in Charlois. Zij zegt dat zij de mail verzond in een opwelling van woede, omdat zij die dag in Rotterdam iemand racistische taal had horen uitslaan. ,,Ik wil het niet goedpraten, maar ik word als moslimpolitica al jarenlang bestookt met mail van extreem-rechtse figuren. Normaal gesproken gooi ik die ongelezen weg. Toen ik thuis de mail zag, brak er iets bij mij. Temeer, omdat ik iemand die dag had horen zeggen dat alle Marokkanen dood moeten. Voor mij was dat de spreekwoordelijke druppel.’’

Jos Parbleu, de man die de e-mail van Ismaili ontving, stuurde honderden lokale politici een e-mail met uitspraken van Okay Pala van Hizb ut-Tahrir. Hij maakt zich zorgen over de opmars van deze ook door de AIVD gevolgde beweging. Een paar uur later trof Parbleu de gewraakte antwoordmail van Ismaili in zijn digitale brievenbus aan. Hij zegt erg geschrokken te zijn. ,,Dit tekent wel de verschrikkelijke rampsituatie waarin ons land is geraakt!’’
http://www.ad.nl/rotterdam/stad/article ... =topStoryA
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
migrantenjong
Berichten: 1064
Lid geworden op: za nov 24, 2007 4:58 pm
Locatie: Antwerpen/Gent Ideologie: Stokslagen en waterkanonnen

Bericht door migrantenjong »

Mensen die in woede spreken, zeggen vaak hetgeen zij denken.
Now watch what you say, or they'll be calling you a radical, a liberal, oh fanatical, criminal.
Dutch
Berichten: 3292
Lid geworden op: ma jan 20, 2003 7:10 pm
Locatie: Darul Hourria

Bericht door Dutch »

Deze madame Bouchra Ismaili is wel degelijk zo dom als het achterend van een varken zeg, maar haar domheid past wel in ons kraam zou ik zo zeggen, zij zegt luid en duidelijk wat heel wat andere moslims denken ! Hoe meer Bouchra's zo tekeer gaan, hoe liever, ze zullen weer een paar ogen geopend hebben.
Ariel
Berichten: 78569
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Bericht door Ariel »

Gelezen en gejat van SIOE.
Het blijkt dat jpmante ( lid op dit forum) een mail naar Bouchra Ismaili heeft gestuurd met een uitnodiging tot een gesprek bij NOVA.

Hier is zijn mail.
Geachte mevr. Bouchra,

Hoewel ik u eigelijk in andere bewoordingen zou willen aanspreken doe ik dit niet daar ik mij dan tot uw niveau zou verlagen.

Ik daag u uit om in Nova met mij hierover in discussie te gaan en dan metname ook m.b.t. uw zinsnede “… Je hebt je ziel verkocht…” Laat ik u het volgende mede delen u als aanhangster van een pedofiele geesteszieke krijgsheer, die met recht de antichrist genoemd mag worden, heeft zelf uw ziel aan de duivel verkocht. Misschien kunt u daar niets aan doen vanwege de hersenspoeling waar u en de uwen aan blootgestaan hebben.

Mag ik u er op wijzen dat u zich in Nederland bevindt, waarschijnlijk ook weer met een dubbele nationaliteit, en dat de verplichting met zich meebrengt u aan te passen, te integreren en te assimileren.

Ik ben u wel dankbaar mij en velen anderen in onze overtuiging, dat de islam en haar aanhangers niet in Nederland thuis horen, bevestigt te hebben.

Laten we zien of u de moed heeft zo’n discussie aan te gaan en uw hysterische uitlatingen op nationale tv te herhalen. Ik moet u er op wijzen dat ik de koran en alle daaraan verwante geschriften zeer wel ken en zal kunnen aantonen dat u als gelovende in de daarin verwoorde waanzin in wezen niet als toerekeningsvatbaar beschouwd kunt worden.

Laten we maar eens zien of u het aandurft, geen terreur, geen bedreigingen gewoon de feiten en de ratio.

Met weinig of geen achting

J.P. Mante
Antwoord van Bouchra Ismaili.
Zeg maar waar en wanneer!
Met nog minder achting
Antwoord van JP.
!Geachte mevr. Bouchra,

Welnu dat is prima ik zou willen voorstellen het gesprek op 29 januari 2008 op Nova TV te houden. Ik breng u hierbij ook op de hoogte van het feit dat ik zowel mijn uitdaging als uw antwoord op het internet geplaatst heb zodat u er niet op het laatste moment onderuit zult kunnen. Mogelijk natuurlijk dat uw partij koude voeten zal krijgen daar uw uitlatingen wel bijzonder onverstandig en kenmerkend waren.

De 29ste is de perfecte datum daar uw religio-ideologie dan gezien de actualiteit weer eens hoog op de agenda zal staan en Nova TV er wel voor open zal staan. Het Nederlandse volk begint wakker te worden en ik denk dat het goed is om dit proces te versnellen, denkt u ook niet.

Persoonlijk ben ik bereid zowel uw opmerkingen als de aard van de religie-ideologie waaruit zij voortkwamen nader onder de loep te nemen.
Persoonlijk zal ik ook contact met Nova opnemen maar het zou van moed getuigen indien u dat ook deed.

M.b.t. het gesprek zelf wees niet bang in tegenstelling tot wat blijkbaar uw eigen tactiek is zal ik zakelijk en inhoudelijk houden.

Nog steeds geen achting echter het valt me mee dat u de moed heeft het gesprek aan te willen gaan,

J. P.Mante
JP, waar ben je? We willen je even sterkte toewensen....
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Ruth
Berichten: 1232
Lid geworden op: vr apr 06, 2007 8:14 pm

Bericht door Ruth »

zo zeg, wat geniet ik van al deze ongelofelijke blunders van het PvdA-personeel. HEERLIJK :lol:

Nog even en de PVDA is alleen nog maar bezig om allerlei excuussmoezen te verzinnen voor hun mallotige vertegenwoordigers.
Wat een stel sukkels, ze zijn de afgelopen jaren zo druk geweest met het aanstellen van allochtonen dat ze totaal niet in de gaten hebben gehouden wat voor bar slechte kwaliteit ze in huis hebben gehaald.

Als er nog autochtonen zijn die bij de volgende verkiezingen op de PVDA stemmen mogen ze die van mijn part afvoeren in een dwangbuis.

Oja, nog een advies aan Bouchra en consorten:

VOORAL ZO DOORGAAN MOET JULLIE GEDRAG, DES TE EERDER WORDT NEDERLAND WAKKER :evil:
Als je denkt dat je te klein bent om invloed te hebben, dan heb je waarschijnlijk nog nooit de nacht doorgebracht met een mug op je kamer.

Wie vecht kan verliezen, wie niet vecht is al verloren.

EDL
Ariel
Berichten: 78569
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Bericht door Ariel »

PVV woest over dreigmail PvdA'er Ismaili

woensdag 16 januari 2008 12:31

De PVV vindt dat het Marokkaanse PvdA-deelraadslid Bouchra Ismaili moet opstappen na een dreigmail die zij stuurde aan een Nederlandse burger. De partij stelt hierover Kamervragen

De betreffende man stuurde het deelraadslid van Rotterdam een email waarin hij haar attendeerde op uitspraken van de onstreden moslimorganisatie Hizb ut-Tahrir. In haar reactie zou Ismaili zinnen hebben gebruikt als ‘val dood’, ‘bekeer je tot de islam’ en ‘jullie zijn hier de allochtonen!!!’ Dit meldt het AD.

De partij gaat Kamervragen stellen aan de Ministers van Binnenlandse Zaken, Justitie en Wonen, Wijken en Integratie over de kwestie. Volgens de PVV onderstreept dit het gevaar van de islamisering in Nederland.

Hatemails
De fractievoorzitter van de PvdA in Rotterdam, Peter van Heemst, bevestigt aan elsevier.nl dat Ismaili een dergelijke mail heeft gestuurd. ‘Er zijn twee mannen die honderden gemeenteraadsleden in Rotterdam al weken bestoken met platte, ordinaire haatmails,’ zegt Van Heemst. ‘Het is oliedom van Ismaili om daarop te reageren.’

Het probleem is volgens Van Heemst niet de reactie die Ismaili verstuurde, maar ‘de aanhoudende stroom haatmails die deze mensen durven te versturen’.

Opwelling
Ismaili verweert zich in het AD dat ze de mail heeft verzonden in een opwelling van woede, omdat ze iemand die dag iemand had horen zeggen dat alle Marokkanen dood moeten. Ze zegt dat ze normaal mails van extreem-rechtse mensen laat liggen, maar dat er na het lezen van de mail ‘iets brak’.

Door Maartje Willems
http://www.elsevier.nl/nieuws/laatste_2 ... index.html
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17386
Lid geworden op: ma feb 17, 2003 9:58 am

Bericht door Manon »

maar dat er na het lezen van de mail ‘iets brak’.
Best wel mogelijk dat er 'iets brak'... ze had waarschijnlijk de originele auteurs van de twee zinnetjes niet bemerkt, want dat was haar eigen islamitisch volk hoor! Stel je voor dat een stomme hollander zoiets durft te zeggen: dan breekt er uiteraard 'iets'.
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.
Mahalingam
Berichten: 43248
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Bericht door Mahalingam »

Tja, als je in het nieuws komt dan gaan mensen je doopceel bekijken.
http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=518 ... n_zijde%94
“Met Allah aan mijn zijde”

En dan kunnen er lijken uit de kast komen. Het blijt dat de deelraad van Charlois net zo werkt als die in 020-Gaza
Rapport van de gemeentelijke Rekenkamer 2000 bevat e.e.a. over financieele malversaties.
Het materiaal dat bij Interne Zaken in het archief aanwezig was, was niet volledig. (…) De Rekenkamer constateert dat de dossiers op onderdelen grote gebreken vertonen.” [...]
In totaal onderzocht de Rotterdamse Rekenkamer 31 dossiers op rechtmatigheid en keek daarbij met name naar de juiste aanvraag- en verantwoordingsprocedure. “… 14 maal [werd] geen aanvraag aangetroffen. In al deze gevallen is de subsidie wel verstrekt. (…) Van de wel aangetroffen structurele aanvragen waren er zes op tijd, twee enigszins te laat en vijf ruim te laat ingediend. Eventuele verzoeken om uitstel zijn niet aangetroffen in het dossier.” [...]
De financiële en inhoudelijke verantwoordingsinformatie is in respectievelijk 18 en 20 van de gevallen nog niet in de dossiers aanwezig. In het dossier zijn echter vaststellingen aangetroffen, waarvan de inhoudelijke of financiële verslagen niet aanwezig zijn. (…) Bij het toezien op de naleving van de subsidievoorwaarden zou geconstateerd kunnen worden dat van naleving geen sprake is of dat misbruik en oneigenlijk gebruik aan de orde zijn.
En wie heeft er uit de suikerpot gesnoept?
Mevrouw is namelijk bestuurslid bij de Marokkaanse Culturele Vereniging Charlois, aldus de website van de gemeente Rotterdam (4) en na enig speurwerk komt er boeiende informatie over deze vereniging naar boven. De club, gevestigd aan de Doklaan, komt namelijk uitgebreid aan bod in een Rapport van de gemeentelijke Rekenkamer omtrent het subsidiebeleid van de deelgemeente Charlois (5). [...]
De subsidie aan de Marokkaanse Culturele Vereniging Charlois van mevrouw Ismaili bedroeg 462.115, aldus dezelfde Rekenkamer.
De dame moet zo ondertussen een rijke familie hebben. Zou ze ook met het probleem: "teveel varkentjes, te weinig spenen" zitten?
Laatst gewijzigd door Mahalingam op wo jan 16, 2008 3:49 pm, 1 keer totaal gewijzigd.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Ariel
Berichten: 78569
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Bericht door Ariel »

Manon schreef: Best wel mogelijk dat er 'iets brak'... ze had waarschijnlijk de originele auteurs van de twee zinnetjes niet bemerkt, want dat was haar eigen islamitisch volk hoor! Stel je voor dat een stomme hollander zoiets durft te zeggen: dan breekt er uiteraard 'iets'.
Zo had ik het nog niet bekeken Manon. Maar je hebt gelijk. Duidelijk en klaar. Deze uitspraak zegt veel..
'Ik wil het niet goedpraten, maar ik word als moslimpolitica al jarenlang bestookt met mail van extreem-rechtse figuren’
Ze zal deze uitspraak van de HUT in haar blinde woede als volgt gelezen hebben.

'
Jullie =(Wij) zijn het niet eens met de vrijheid van meningsuiting, want jullie =(we) verwerpen de democratie'.

'Wat jullie nodig hebben is een zware bomaanslag!'
Het zou haar sieren als ze de uitspraak van Hizb ut-Tahrir zou verwerpen, maar dat zit er volgens mijn niet in. Een moslim valt andere moslims niet af, hoe extreem hun uitlatingen ook mogen zijn.

Trouwens, ze is niet de enige PVDA politica die in opspraak gekomen is.

Op onze vrienden site Nieuw Religieus Peil las ik het volgende,
BRON!!!!!!!

Het is niet de eerste keer dat lokale PvdA-raadsleden beroering wekken. Zo liet het Marokkaans-Algerijnse deelraadslid Rotterdam-Noord, Hayat Benameur in Nova weten dat een joodse man ‘nooit de man van haar dromen zou kunnen zijn’. Turkse PvdA-raadsleden in Feyenoord weigerden om Nederlands te spreken tijdens een pauze van de gemeenteraadsvergadering. Najia Siamarim, raadslid in IJsselstein, vond dat ‘je zo weinig mogelijk mensen moet stenigen’. De PvdA Purmerend wilde WMO gelden gebruiken voor een voorlichtingsproject over de islam.

Hayat Benameur in Nova:
Het Marokkaans-Algerijnse PvdA deelraadslid in Rotterdam-Noord, Hayat Benameur, liet in het NPS-programma Raymann is Laat weten dat een joodse man ‘nooit de man van haar dromen kan zijn’. Benameur, op haar weblog inmiddels erg bekritiseerd, reageert laconiek op de verwijten: ‘Vanuit mijn geloofsovertuiging mag het geen jood zijn, maar daarmee discrimineer ik niet. Het zijn gewoon regels. Punt.’
Rotterdams partijleider Peter van Heemst wil haar niet bekritiseren. ‘Ik ben partijleider, geen bovenmeester. Hier bemoei ik me niet mee. Lang leve de vrijheid van meningsuiting.’
Maar de kritische reacties op het weblog van Benameur zijn op last van de gemeenteraadsfractie inmiddels verwijderd. Van Heemst: ‘Maar dit is geen censuur. Wij hebben een webmaster die op de persoon geventileerde meningen verwijdert
Turkse PvdA-raadsleden in Feyenoord:
Voor aanvang, in de pauzes en tijdens de deelraadsvergadering in Feijenoord zijn er groepjes raadsleden die uitsluitend Turks spreken, ook als er Nederlandse raadsleden bij staan.
Deelraadslid Marijke Goedegebuur kaartte de zaak aan. Eén van de betrokken raadsleden, PvdA’er Serdar Çiçek, praatte afgelopen week tijdens een pauze van de gemeenteraad met twee mede-raadsleden over de wedstrijd PSV-Fenerbahçe. In het Turks. "Goedegebuur probeerde ons te corrigeren. We leven in Nederland, zei ze, dus moeten jullie Nederlands praten. Ze lokt uit, provoceert", aldus Çiçek.
Eerder kwam de Rotterdamse deelgemeente in opspraak doordat ook ambtenaren aan de balie regelmatig Turks spreken.
Najia Siamarim, raadslid in IJsselstein:
Najia Siamarim, PvdA-raadslid in IJsselstein, richtte de stichting ‘Islam tegen geweld’ op. Siamarim over haar beweegredenen:‘Ik zie veel onrechtvaardigheid in de islamitische gemeenschap. Er zijn moslims die denken dat zij het recht in eigen hand mogen nemen. Maar het islamitisch recht is heel specifiek over wat wel en niet mag'.
Siamarim is van mening dat ‘je zo weinig mogelijk mensen moet stenigen’.
Ze stelt zelfs dat ook Amnesty er soms op heeft gewezen dat stenigen niet volgens de juist islamitische regels gebeurt. Siamarim blijft bij deze stelling, ook als verslaggever Kustaw Bessems haar er op wijst dat haar bewering onjuist is.
Siamarim weigert om de doodstraffen voor homo’s in Iran te veroordelen: ’Ik kan niet een islamitisch land met islamitische wetten veroordelen. Je zult moeten accepteren dat mensen altijd behoefte houden aan islamitische wetten. Die landen hebben recht op hun eigen geloof.’ Een van de doelstellingen van Islam tegen Geweld is: 'toezien op zorgvuldige naleving van het islamitische strafrecht in islamitische landen.''
PvdA Purmerend:
Het college van B&W Purmerend was van plan om een subsidie van 28.000 euro toe te kennen aan een project van islamitische jongeren om informatie te geven over de islam om eventuele verkeerde indrukken bij niet-islamitische medeburgers weg te nemen. Burgemeester Leen Verbeek liet een maand geleden weten dat er spanningen tussen moslims en niet-islamitische jongeren in de stad zijn.
Een meerderheid van de gemeenteraad van Purmerend heeft het college teruggefloten op initiatief van VVD-raadslid Saskia Krieger, die vond dat subsidiëring haaks zou staan op de scheiding tussen kerk en staat. Een ander bezwaarpunt van Krieger was dat het college het subsidiebedrag uit de pot van de 'Wet Maatschappelijke Ondersteuning' (WMO) wil halen. In de WMO worden onder meer voorzieningen voor gehandicapten, mantelzorg, huishoudelijke verzorging en Geestelijke Gezondheidszorg geregeld. Uiteindelijk stemde alleen de PvdA voor subsidie van het project.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Freya
Berichten: 1231
Lid geworden op: wo apr 25, 2007 2:57 pm

Bericht door Freya »

Ik heb de link die Mahalingam heeft gegeven, gelezen. Schokkend!
De subsidie aan de Marokkaanse Culturele Vereniging Charlois van mevrouw Ismaili bedroeg 462.115, aldus dezelfde Rekenkamer. Is er wellicht een journalist bij het AD of Telegraaf bereid om eens in deze kwestie te duiken of past dat niet in het plan van Ismaili's Allah?
Plaats reactie