Is Engeland al verloren?

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77371
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Is Engeland al verloren?

Bericht door Ariel »

Berichten uit Engeland .
Het mooie Engeland waar ik zo van hou , maar dat binnenkort Islamland of allahland zal gaan heten.

Regering Brown discrimineert christendom

Engeland, juni 2008

Volgens een onderzoek dat in opdracht van de Kerk van Engeland werd uitgevoerd, discrimineert de overheid het christelijke geloof ten gunste van de islam.
Het rapport is zeer kritisch ten aanzien van Labour en verwijt de regering een gebrek aan moreel leiderschap. De Tories worden echter geprezen voor hun scherpe aanpak van het armoedeprobleem. Het rapport wordt door de aartsbisschoppen van Canterbury en York onderschreven en verwoordt de mening van 75 % van de bisschoppen.
Het rapport stelt dat terwijl de overheid heeft geprobeerd om de sociale samenhang te verbeteren, het er niet in is geslaagd om de potentiële bijdrage te waarderen van christelijke groepen aan het welzijn van de maatschappij.
"De overheid bestudeerde wel de islam, maar er werden geen gelijkwaardige studies verricht naar de andere grote geloofsgemeenschappen in Engeland".
De overheid wordt aangespoord om een minister voor godsdienst te benoemen die de onaangesproken reserves van kerkelijke vrijwilligers benut. Het rapport echoot de uitspraken die onlangs door de bisschop van Rochester, Michael Nazir-Ali, werden gedaan, nl. dat het verval van christelijke waarden de ‘Britishness’ vernietigt en tot een moreel vacuüm leidt dat zal worden gevuld door de radicale islam


http://www.nieuwreligieuspeil.net/node/2019
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77371
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Bericht door Ariel »

Jihad voor kinderen op Engelse websites

Engeland, juni 2008

In chatrooms van Engelse radicale moslimsites worden tips gegeven voor het klaarstomen van kinderen voor de jihad. Staatsscholen zijn slecht voor de kinderen, want daar wordt het werk van Shakespeare gelezen dat vol staat van 'homoseksualiteit, ontucht en overspel'. Ze zouden eigenlijk van deze scholen af moeten worden gehaald en thuis onderwijs moeten krijgen, zodat ze het martelaarsschap gaan begeren en haat jegens de niet-moslims leren ontwikkelen.
De websites verspreiden bovendien haat-preken van radicale sprekers en materiaal van leden van internationale terroristische organisaties zoals al-Qaeda. Dat blijkt uit het rapport 'Virtual Caliphate: Islamic extremists and the internet' van het Centre for Social Cohesion.
De conclusie van het rapport luidt dat het bestaan van dergelijk 'virtueel kalifaat' van door Engelse ingezetenen onderhouden radicale websites het falen bewijst van de huidige aanpak van het online terrorisme door de Engelse regering. Als deze websites niet worden aangepakt kan dat resulteren in meer terroristische aanslagen
http://www.nieuwreligieuspeil.net/node/2020
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
BFA
Berichten: 11592
Lid geworden op: vr sep 29, 2006 5:18 pm

Bericht door BFA »

Waarschijnlijk zal de burgeroorlog eerst in Engeland uitbreken, om zich daarna over de rest van Europa te verspreiden.
Het is een parasitaire soort die leeft op de intelligentie van anderen en deze dan tegen hun gebruikt;
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77371
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Bericht door Ariel »

Het is verdorie overal het zelfde liedje. Moslims vinden dat de regering behoort te zorgen voor hun kinderen. Ze hebben waarschijnlijk niet het vermogen om eens de hand in eigen boezem te steken.

Moslimgroepen vinden Nizami's beschuldigingen oneerlijk, de overheid zou meer moeten investeren in taallessen aan immigranten
’Moslimouder is zelf schuldig aan radicalisering kinderen’

Het is de schuld van Britse moslimouders als hun kinderen zich tot het islamitisch extremisme bekeren

Dat zegt professor Farhan Nizami, hoofdadviseur islam van de prins van Wales, prins Charles, in de Daily Telegraph.

Hij deed die uitspraak in Kuala Lumpur waar hij aanwezig was voor een conferentie over hoe de kloof tussen de islam en het Westen te slechten.

Het is voor het eerst dat Nizami, tevens directeur van de Oxford Centre for Islamic Studies, zich uitspreekt over het falen van de integratie van moslims in de Britse samenleving.

Britse moslims, zo zei Nizami, zouden hun kinderen goed Engels moeten leren spreken en hen moeten stimuleren het beter te doen op school, willen hun nazaten een volwaardige rol in de samenleving kunnen spelen. Ze moeten hun kroost ertoe inspireren meer te bereiken dan marginale baantjes waarmee zij slechts in hun onderhoud kunnen voorzien.

Doen ze dat niet, dan raken hun kinderen vervreemd van die samenleving en worden zij makkelijker beïnvloed zijn door radicale moslimgroeperingen. Dat moslims geboren en getogen als Brit kunnen uitgroeien tot terroristen, toonden de aanslagen in Londen op 7 juli 2005.

Nizami zegt dit een week nadat de bisschop van Rochester, Rev Michael Nazir-Ali, ervoor waarschuwde dat de radicale islam een ’moreel vacuüm’ vult, geschapen door het verval van christelijke waarden. Moslimgroepen vinden Nizami's beschuldigingen oneerlijk, de overheid zou meer moeten investeren in taallessen aan immigranten.
BRON!!!!!!!!
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
H.Numan
Berichten: 8529
Lid geworden op: do mei 08, 2008 3:33 am

Bericht door H.Numan »

Dat is dus precies wat ik al vele jaren zeg. Als je migreert naar een ander land heb je je aan te passen aan de gewoontes van dat land. Niet andersom. Stomweg vasthouden aan de tribale gewoontes die gelden in je (semi steentijd) dorp werkt niet in een 20ste eeuw metropolis.

Resultaat: je leert je kinderen om die nieuwe maatschappij te verafschuwen, en zorgt er voor dat die kinderen pariahs worden.

Het is essentieel dat je kinderen de taal leren van hun nieuwe vaderland. Niet op het niveau dat ze verstaan hoer kunnen sissen, maar op een niveau dat ze een baan kunnen krijgen.

Rondlopen in een burka (v) of jurk (m) is misschien de mode in Grotdorp, Afghanistan. In Europa is het iewat uit de mode. We lopen al sinds de ondergang van het Romeinse rijk niet meer in jurken. Erg leuk om te laten zien dat je vasthoudt aan je cultuur (waarom zou je?), het zorgt er wel voor dat je geen werk krijgt.

In een Riff dorp is eisen dat je 5x per dag kan bidden mogeljk een goede manier om een baan te vinden. In Europa is het de beste manier om een uitkering te krijgen.

Beetje logisch nadenken: wat voor toekomst hebben 3e en 4e generatie mohammedanen die de taal op beginners niveau beheersen, niet kunnen lezen en schrijven, in veel gevallen over een dik strafblad beschikken? Bordenwasser? Nou nee, dat laten we liever door een vaatwasmachine doen. Die hebben minder babbels, en werken perfect.

Waar ik ook van overtuigd ben is dat wanneer regeringen gaan doen waarvoor ze zijn ingehuurd die onzin binnen no time over is. Als bijvoorbeeld Yoessoef Allahisinsidemyass de hele dag gygabytes koroangelul post op het internet, omdat hij vind als 20 jarige dat hij in een jurk moet lopen, niet hoeft te werken (hij heeft toch wel een uitkering) opeens een briefje krijgt dat wanneer hij niet geknipt en geschoren op maandag verschijnt bij de Gemeente Reiniging of hij krijgt geen uitkering meer, dan denk ik dat Yoessoef A. heel erg boos is, en waarschijnlijk op woensdag asbakken leegt.

Niet direct op maandag, maar zodra de knip leeg is zal hij toch z'n dagelijks brood moeten verdienen. Allah gooit niet zo gek vaak met mannah. Doettie alleen als je Mozes heet.
een volk dat voor korannen zwicht
zal meer dan lijf en goed verliezen
dan dooft het licht….
Anoniem
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77371
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Bericht door Ariel »

Verplichte islamles op Britse staatsscholen

Engeland, juli 2008


De Britse Labour minister Hazel Blears wil dat alle leerlingen op openbare scholen les krijgen over de islamitische waarden en tradities tijdens verplichte burgerschapslessen. Daarmee wil de minister extremisme voorkomen. Critici waarschuwen tegen het voortrekken van de islam ten opzichte van andere religies in het onderwijs. Volgens Nick Seaton, voorzitter van de Campaign for Real Education, moet het burgerschapsonderwijs seculier zijn: 'Kinderen kunnen religieuze waarden leren tijdens godsdienstles. Daarom hebben ouders het recht hun kinderen van die lessen weg te houden. Het is iets heel anders als de relgieuze opvattingen van een bepaalde groep worden gepromoot tijdens verplichte burgerschapslessen.'
http://www.nieuwreligieuspeil.net/

Orginele artikel.

BRON!!!!!!!!
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Links666
Berichten: 1057
Lid geworden op: di mei 20, 2008 1:36 pm
Locatie: Flanders Fashion Institute

Bericht door Links666 »

Ook deel van Blears' plan (niet in het Nederlands helaas):
http://news.bbc.co.uk/1/hi/uk/7512626.stm schreef:
The British government is to fund a board of Islamic theologians in an attempt to sideline violent extremists.

The move will see Oxford and Cambridge Universities host a group of scholars who will lead debate on key issues such as women and loyalty to the UK. The plans have angered some hardline activists who accuse ministers of trying to create state-sponsored Islam. But Communities Secretary Hazel Blears said it was government's job to support Muslim leaders on controversial issues.

Under the plans, the two universities will bring together about 20 leading thinkers, yet to be named, to debate critical issues affecting Muslims in the UK. The Department for Communities is responsible for the government's strategy to combat violent extremism, known as "Prevent". It will provide funding and support for the project but maintains that the board's work will be completely independent of political interference.

The board's work will focus on examining issues relating to Islam's place in Britain and obligations as a citizen. Ministers say the board's membership will "reflect the diversity of Islam and Muslim communities in the UK" and the work will include seminars around the country. Sheikh Ibrahim Mogra, a leading imam with the Muslim Council of Britain, said establishing a specialist board was the brainchild of a group of Muslims, not the government.

He told BBC Radio 4's Today programme: "We felt we needed something of this nature to help create a better structured approach to how we are educating our children. "We feel our children need to be taught that they can be proud Muslims and proud young British people." Sheikh Mogra urged communities to support the board - but said there would be reservations about the relationship with government.

"Anything that helps to make our communities stronger should be welcomed - provided that it's not used to isolate, control or change what a community is. "This board has to be something owned by us, driven by us but supported by government. We've made it clear that it's not for government to touch our theology or touch the way we train our people."

'Stronger leadership'

Ms Blears said the department's support for the project emerged out of debate with Muslim communities who asked ministers for help in supporting the work of key thinkers across the UK. "We have made significant progress working with communities to build an alliance against violent extremists," said Ms Blears.

"We have a responsibility to ensure that our young people are equipped with the skills they need to stand up to violent extremists and help them understand how their faith is compatible with wider shared values. "It is not for government to dictate on matters of faith or religious teaching. But Muslim communities themselves have told us that stronger leadership is needed on what are often controversial issues."

But Islamic groups who have clashed in the past with the government have already attacked the plans. Taji Mustafa of Hizb ut-Tahrir, a group that fought government attempts to ban it, predicted that many ordinary Muslims would be suspicious.

"The British government's interference amongst the Muslim community and matters of Islam, is unprecedented in comparison with any other religion," said Mr Mustafa. "The government would like nothing more than to have credible figures pronounce that opposition to their foreign policy is tantamount to heretical extremism. Their problem hitherto has been to find credible figures to do their work."
Alba
Berichten: 729
Lid geworden op: zo sep 03, 2006 4:11 pm
Locatie: Aarde

Bericht door Alba »

En weer eentje:
July 24, 2008
UK GRANDMOTHER CHARGED WITH RACISM AFTER TELLING OFF MUSLIM STUDENTS
Reading the below news article one might think that he/she had stepped into a Twilight Zone of reality - a place where right is wrong and wrong is right. Grandmother of three and local Liberal Democrat Councillor, Jo Calvert-Mindell, weary from months of sleepless nights due to drunken, noisy University of Kent college students finally decided it was time to complain to the students:

She said: "I shouted to them: "Why can't you go back to where you come from and make some noise there -- I bet your families and neighbours wouldn't put up with it. "Why should we have to put up with it -- you go back to where you came from and we live here all the time -- you don't care about us and do just as you like.

Cllr Calvert-Mindell felt, rightly so, that SHE had been the victim of noisy, unruly behaviours.

Sounds pretty reasonable doesn't it??? Oh, but you are wrong because Jo Calvert-Mindell had the audacity to complain to a group containing two "Asian" (aka muslim) students. Thus immediately the racism bomb was prepared by the muslim students and lobbed at Cllr. Calvert-Mindell - thus she was carted off by the UK dhimmified police.:

"But in March she found herself under arrest her first ever brush with the law after two members of the group of Asian origin complained that she had been racist towards them. On April 30 she was officially charged with the offence and on May 14 she appeared in the dock of Folkestone Magistrates Court where she denied one charge of using racially aggravated threatening words or behaviour under section 5 of the Public Order Act. "

After all --how dare this woman speak to muslims in any manner but deference and dhimmitude? Chip-on-their-shoulder muslims have learned that their complaining about racism-- or any other act or deed that muslims may find "offensive"-- will ALWAYS bring the desired result of public embarrassment** and/or costly legal problems or worse upon whomever chose to question, complain to or disagree with said muslims.

Miss Calvert- Mindell expressed her own outrage:

'Their colour had nothing to do with it - it was their behaviour. 'I think there is something very wrong in our society when a resident can't go out and try and prevent crime and disorder and encourage the defendants to go back home and that they can then play the race card to completely absolve themselves of responsibility for that behaviour.

Perhaps a bit of irony is in play as the UK's Liberal Democrat Party has been busily pandering to muslims for some time and is considered a consistent supporter of muslim causes:

"At almost every opportunity, the Liberal Democrats are courting Islamist opinion across the UK, going out of their way to attack the Government over the veil issue, criticising the police in their activities against fundamentalists and of course being the mainstream party that is most hostile to Israel."

Maybe Cllr. Calvert Mindell lives in one of those non-muslim "no go" areas that Liberal Democrat leader, Nick Clegg, slammed the Bishop of Rochester, the Rt Rev Michael Nazir-Ali for discussing. After all, Rt Rev Nazir-Ali had the courage and audacity (there's that word again) to point out that Islamist extremists have and continue to create non muslim no-go areas, within Great Britain, where strict muslim ideology and law is the rule and non-muslims who enter such areas risk intimidation and physical harm. People - like Nick Clegg - are the ones that give muslims the wrong idea that they are always victims and that their sensitivities are always of the utmost importance.

Perhaps she can get together with another female politician who also recently experienced the sting of muslim retaliation - interestingly also named Calvert - former Mayor of Kirklees, (Labour Party) Jean Calvert, who was brought to tears when the same muslim men she has so handily pandered to for years - refused to have their picture taken with her. One wonders if both women will be so inclined to continue to champion their party's dhimmi support of all muslim causes.

embarrassment** = Crown Prosecution Services eventually dropped the racism charges against Miss Calvert but only AFTER she appeared at Folkeston Magistrate's Court. The students were never charged with unruly behaviour, disturbing the peace, public drunkeness, destruction of property etc.

For article go to:

Grandmother charged with racism after telling off gang

Posted at 07:31 PM in Dhimwits, Islam in UK, Politics in UK | Permalink
Bron: http://theopinionator.typepad.com/my_we ... e-bel.html
Gebruikersavatar
Ahliyah
Berichten: 3
Lid geworden op: do jul 31, 2008 5:51 pm
Contacteer:

Bericht door Ahliyah »

Het is toch ook overal hetzelfde!
“A free society is one where it is safe to be unpopular.” Adlai Ewing Stevenson

"Unthinking faith is a curious offering to be made to the creator of the human mind." John Hutchinson
Gebruikersavatar
Scarlatti
Berichten: 5299
Lid geworden op: vr mei 09, 2008 10:12 pm

Bericht door Scarlatti »

Exact!
Islam=LEVENSBEDREIGEND

'LOQUENDI LIBERTATEM CUSTODIAMUS'
Laten wij waken over de vrijheid van het spreken... (Pim Fortuyn 1948-2002)
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77371
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Bericht door Ariel »

Ahliyah schreef:Het is toch ook overal hetzelfde!

Van harte welkom op ons forum Ahliyah. Ik wens je een fijne tijd toe.

Vriendelijke groet.
Ariel.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Vrijdenker
Berichten: 1747
Lid geworden op: do jul 15, 2004 10:07 pm
Contacteer:

Bericht door Vrijdenker »

Past in dit topic:

British girl Cara Burke found 'dismembered in suitcase' in Brazil
www.timesonline.co.uk/tol/news/world/article4437661.ece
Mohamed D’Ali Carvalho dos Santos, 20, is alleged to have admitted taking photographs of Cara’s dismembered corpse on his mobile telephone after killing her in Goiânia, central Brazil.
In a statement the secretariat for public security in Goias state said: “He took various photos of the chopped-up body with his cellphone camera, including photos like those of the Taleban, where the decapitated head is placed on top of the body.”
http://www.luxetlibertas.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Links666
Berichten: 1057
Lid geworden op: di mei 20, 2008 1:36 pm
Locatie: Flanders Fashion Institute

Bericht door Links666 »

Welkom Ahliyah! :)
Gebruikersavatar
Scarlatti
Berichten: 5299
Lid geworden op: vr mei 09, 2008 10:12 pm

Bericht door Scarlatti »

ohh laat ik nou toch denken dat dit over een heel ander topic gaat dan over het verwelkomen van Ahliyah, maaar bij deze dan hoor!
Islam=LEVENSBEDREIGEND

'LOQUENDI LIBERTATEM CUSTODIAMUS'
Laten wij waken over de vrijheid van het spreken... (Pim Fortuyn 1948-2002)
Mahalingam
Berichten: 42503
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Bericht door Mahalingam »

De situatie in Engeland loopt nog een stuk vooruit op wat ons hier te wachten staat.
http://www.telegraph.co.uk/news/2544391 ... vices.html
Whites fear discrimination by public services
Researchers found that whites also felt less able that other ethnic groups to influence decisions affecting the country or their local area. And many believe racial prejudice is on the rise, in stark contrast with other races.[...]
And many believe they have been passed over for promotion or a job because of the colour of their skin. [...]
The survey found that 29 per cent of white people expect to be treated worse than other groups by at least eight of the public services including police, prisons, courts, Crown Prosecution Service and local housing organisations.
Uit de hoek van de oppositie klinkt hetvolgende geluid:
Conservative Party Communities spokesperson Baroness Warsi said: "It's no wonder more people feel there is an increase in racism when Labour's multicultural industry is forever talking up what divides us rather than concentrating on what unites us."
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Scarlatti
Berichten: 5299
Lid geworden op: vr mei 09, 2008 10:12 pm

Bericht door Scarlatti »

Mahalingam schreef:De situatie in Engeland loopt nog een stuk vooruit op wat ons hier te wachten staat.
http://www.telegraph.co.uk/news/2544391 ... vices.html
Whites fear discrimination by public services
Researchers found that whites also felt less able that other ethnic groups to influence decisions affecting the country or their local area. And many believe racial prejudice is on the rise, in stark contrast with other races.[...]
And many believe they have been passed over for promotion or a job because of the colour of their skin. [...]
The survey found that 29 per cent of white people expect to be treated worse than other groups by at least eight of the public services including police, prisons, courts, Crown Prosecution Service and local housing organisations.
Uit de hoek van de oppositie klinkt hetvolgende geluid:
Conservative Party Communities spokesperson Baroness Warsi said: "It's no wonder more people feel there is an increase in racism when Labour's multicultural industry is forever talking up what divides us rather than concentrating on what unites us."
WAT moet er gebeuren om de regeringen uit hun lethargie hun coma, wakker te SCHUDDEN?? WAT???
Islam=LEVENSBEDREIGEND

'LOQUENDI LIBERTATEM CUSTODIAMUS'
Laten wij waken over de vrijheid van het spreken... (Pim Fortuyn 1948-2002)
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77371
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Bericht door Ariel »

Je kan beter zeggen wat moet er gebeuren voor dat de bevolking uit hun slaap gewekt wordt.
Zij zijn het die dit gelaten toe laten. Zij hebben massaal voor deze regering gekozen.
Een volk verdient de leiders die het heeft.
En dat geldt ook voor Nederland.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Scarlatti
Berichten: 5299
Lid geworden op: vr mei 09, 2008 10:12 pm

Bericht door Scarlatti »

Ariel schreef:Je kan beter zeggen wat moet er gebeuren voor dat de bevolking uit hun slaap gewekt wordt.
Zij zijn het die dit gelaten toe laten. Zij hebben massaal voor deze regering gekozen.
Een volk verdient de leiders die het heeft.
En dat geldt ook voor Nederland.
het is vervelend om toe te geven maar je hebt weer eens reuze gelijk!

het is de bevolking idd... al is t walgelijk dat daardoor 'ook de goeden onder ons, die wèl goed doordacht stemmen, méé gestraft worden en zij ook die leiders/lijers :evil: verdienen... :cry:

helaas.. de grote gemene deler.. iemand van Vlaams Belang zei eens tegen mij toen we daar een gesprek over voerden hoe t toch kòn dat er massaal altijd wéér op die partijen gestemd werd, die zo vreselijk verstek hebben laten gaan.. en hij zei: ja daar hebben wij t ook vaak over, we zijn tot de conclusie gekomen dat zodra er gestemd moet worden dat er een hevige aanval van hersenverweking en geheugenverlies optreedt... dat is volgens ons de enige verklaring..

ms ook onder begeleiding samen maar gaan stemmen dan.. :wink: ook linke soep.. zéker zoals t er nu aan toe gaat met JPB en HB in t zadel.. de gristelijke jongetjes met achterbakse streken... en de doofpot partijen pvda gl ach.. ik ga wat lekker gezonds pakken zodat ik geestelijk gezond blijf en goed weet te stemmen :wink: :evil: :razz:
Islam=LEVENSBEDREIGEND

'LOQUENDI LIBERTATEM CUSTODIAMUS'
Laten wij waken over de vrijheid van het spreken... (Pim Fortuyn 1948-2002)
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77371
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Bericht door Ariel »

Sharia-rechtbanken brengen vrouwen in het gareel

Engeland, augustus 2008

In Engeland functioneren tien sharia´rechtbanken´. In zo´n 95% van de zittingen gaat het over huwelijkszaken. Moslims vragen vrijwillig om uitspraken van deze sharia-organisaties.
Shariauitspraken kunnen vrouwen bijvoorbeeld opleggen dat ze meer ingaan op de behoeften van hun echtgenoot of hoe ze moeten omgaan met hun echtgenoot in slechte en gedwongen huwelijken.
De eerste sharia’rechtbank’ startte in 1982 in Birmingham, daarna volgden sharia-organisaties in Londen, Yorkshire, Rotherham en Dewsbury. De meeste daarvan zijn Pakistaans, maar andere hebben ook een Arabische of Somalische achtergrond.
http://www.nieuwreligieuspeil.net/node/2125


Dit is het Engelstalige artikel.
Sharia courts rule on sex lives in Britain
Unofficial Sharia courts are governing people's sex lives in Britain.

Ten currently operate across the country, with around 95 per cent of their cases relating to matrimonial issues.

Although the hearings have no basis in British law, they are attended voluntarily by Muslim couples to settle disputes without referral to the recognised authorities.

In some cases they can order wives to be more attentive to their husbands' needs, or deal with releasing spouses from bad or forced marriages.

The first Muslim court was established in Birmingham in 1982 and others have followed in London and the Yorkshire towns of Rotherham and Dewsbury.

Although most of those who attend are from the Indian sub-continent, Sharia courts are also popular among those from Arab and Somalian backgrounds.

Sharia is based on the religious rulings in the Koran, of later judges and on the acts of the Prophet Mohammed.

It encompasses not just enforceable law but moral law too.

Earlier this year the Archbishop of Canterbury, Dr Rowan Williams, came under fierce attack from the Government and his own church for advocating the adoption of parts of Sharia Law in Britain.

"It seems unavoidable and, as a matter of fact, certain conditions of Sharia are already recognised in our society," he said.
http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/ ... itain.html
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77371
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Bericht door Ariel »

Eerste Britse islamitische verzekeringsmaatschappij

In Groot-Brittannië is sinds vandaag Salaam Halal actief, de eerste verzekeringsmaatschappij die werkt volgens de sharia, de streng religieuze islamitische wetgeving. Het bedrijf biedt in de eerste plaats autoverzekeringen aan. In de toekomst wil men nog woningverzekeringen toevoegen.

Risico's verdelen
Concreet werkt de verzekeringsmaatschappij volgens het islamitische principe waarbij de risico's tussen alle klanten moeten worden verdeeld. Klanten die een autoverzekering nemen, storten hun bijdrage in een "pool" dat de sommen volgens de moslimgebruiken (verbod op obligaties, enz...) herinvesteert. Als er op het einde van het jaar winst op de investeringen wordt gemaakt, zal het bedrag worden verdeeld onder de moslim-leden.

Ook bank
In Groot-Brittannië leven naar schatting 1,6 miljoen moslims, ongeveer 2,7 pct van de bevolking. Sinds 2004 is in het land al een bank actief die werkt volgens de islamitische principes. Ook Britse banken bieden producten aan die specifiek gericht zijn op moslimklanten.

DeMorgen.be
28 juli 2008
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Mahalingam
Berichten: 42503
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Bericht door Mahalingam »

Er zijn delen van een geheim rapport van MI5 uitgelekt. Of dit gewild is, dat is niet duidelijk in dergelijke gevallen in de UK.
http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/ ... e-911.html
Secret report: Terror threat worst since 9/11
The number of British-based Islamic terrorists plotting suicide attacks against "soft" targets in this country is far greater than the Security Services had previously believed, the government paperwork discloses. It is thought the plotters could number more than 2,000.[...]
Eliza Manningham-Buller, the director general of MI5, warned recently that there were more than 1,600 "identified individuals" actively engaged in plotting terrorist attacks. There were 200 known networks involved in at least 30 terrorist plots. It is thought that the number of British citizens involved in plots could be well in excess of 2,000.
Ook andere kranten berichten er over:
http://www.guardian.co.uk/uk/2008/aug/2 ... terrorism1
MI5 report challenges views on terrorism in Britain
MI5 has concluded that there is no easy way to identify those who become involved in terrorism in Britain, according to a classified internal research document on radicalisation seen by the Guardian.

The sophisticated analysis, based on hundreds of case studies by the security service, says there is no single pathway to violent extremism.
De veiligheidsdienst is er uit: het is geen kwestie van achterstelling, discriminatie, armoede etc. die mensen tot terreur uitoefening brengt.
Hadden we een tijdje geleden niet een aantal 'gewone' dokters die zich met brandstoffen te pletter reden in vliegveldterminals?
Er staat een conclusie in het rapport waar ik nog eens diep over ga nadenken:
• Far from being religious zealots, a large number of those involved in terrorism do not practise their faith regularly. Many lack religious literacy and could actually be regarded as religious novices. Very few have been brought up in strongly religious households, and there is a higher than average proportion of converts. Some are involved in drug-taking, drinking alcohol and visiting prostitutes. MI5 says there is evidence that a well-established religious identity actually protects against violent radicalisation.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77371
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Bericht door Ariel »

Ik kan me voorstellen dat men de veiligheidscoördinator van de Olympische Spelen nauw in de gaten houd, zeker als deze man een moslim is. Stel je voor dat hij een oogje dicht knijpt om zijn broeders te beschermen mochten die iets naars in hun gedachten tijdens de spelen. Misschien is het corps door ervaring wijs geworden.
Moslim Britse politie klaagt baas aan


De hoogstgeplaatste moslim bij de Britse politie, Tarique Ghaffur, heeft de baas van de politie in Londen aangeklaagd wegens discriminatie. De commissaris kondigde donderdag aan hoofdcommissaris Ian Blair voor een rechtbank te slepen.
Volgens Ghaffur wordt hij al jarenlang slecht behandeld door de top van de Londense politie, met name door Blair. Ook in zijn huidige functie als veiligheidscoördinator van de Olympische Spelen in 2012 in de Britse hoofdstad zou hij worden gediscrimineerd, stelde de moslim van Aziatische afkomst op een persconferentie.

In een hoogst ongebruikelijke televisietoespraak een uur later ontkende Blairs plaatsvervanger Paul Stephenson dat er discriminatie voorkomt in het Londense politiekorps. Hij riep alle partijen op hun mond te houden en aan het werk te gaan. Dat meldden Britse media.
http://www.depers.nl/buitenland/238603/ ... s-aan.html


Dit las ik in de Times.
A large part of the claim – up to 30 per cent – will be about allegations that Mr Ghaffur was illegally bugged and put under surveillance. The papers allege that he had hundreds of his telephone calls tapped and that Mr Ghaffur – codenamed Vivaldi – was “the subject of direct surveillance . . . This was a direct attack on his honesty and integrity.”
Lees hier het artikel

http://business.timesonline.co.uk/tol/b ... 553197.ece
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Mahalingam
Berichten: 42503
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Bericht door Mahalingam »

Ik kwam hetvolgende tegen:
http://www.yourlocalguardian.co.uk/news ... st_jailed/
Internet cafe attempted rapist jailed
An illegal immigrant who attempted to rape a woman in a Twickenham internet cafe was told he had “disturbed” sexual views as he was sentenced to four years’ prison.
Iemand met rare seksuele opvattingen? Zou die soms een bepaald geloof hebben? Dat lijkt er wel op met zo'n naam: Anosh Ahmed.
En wat weten we van zijn opvattingen?
...forced her to the floor and told her to take off her clothes, telling her: “It’s ok, it’s only sex, you don’t want to die do you?”
De rechter zei:
Judge Matthews said: “You have continued to deny any wrongdoing and to blame the victim.
Om niet in eigen woorden te gaan herhalen wat anderen ook opmerken, hier een commentaar op de zaak:
http://theopinionator.typepad.com/my_we ... ld-be.html
IT'S NOT MUSLIM RAPE JIHAD -- IT'S JUST BAD CHARACTER
Well here is a statement from what certainly must be one of the dumbest women in the UK. During mitigation, Ruth Field, in her defense of a muslim man who attempted rape, proffered up to the court that Anosh Ahmed Ahmed, "who has an economics degree, had come to the UK six years ago and stayed on illegally....... he had had a good character until now."

So let's see - what the apologist, Ms Field, is saying is that despite the FACTS that Anosh Ahmed "let the victim, who cannot be named for legal reasons, into the cafe after hours to use the internet and then started kissing and touching her, preventing her from leaving. He then dragged her into a toilet, forced her to the floor and told her to take off her clothes, telling her: it's ok, it's only sex, you don't want to die do you?" He only suffers from temporary and recent "bad character".

Somehow I think the victim will see the attempted rape as a bit more than a lapse in character. To this day the young woman remains traumatized and is stressed when she is among strangers as well as feels frightened when she is alone. But - according to Ms Field - pay this no mind as the muslim man who attempted the rape is really a nice guy.

Judge Matthews is not all that far behind Miss Field when he makes the "profound" statment to Mr. Ahmed "You have continued to deny any wrongdoing and to blame the victim. The pre-sentence report suggests you have disturbed views about sexual entitlement and appropriate sexual behaviour."

Disturbed views about sexual entitlement???? Apparently Judge Matthews does not read the newspapers or watch television as if he did he would find that in most instances muslim men, including muslim imams, DO blame Western women for being "uncovered meat" and thus asking to be raped by muslim men. The good judge must also have missed the every growing list of muslim men raping British women or instances of racist muslim gangs who target British women....for rape.

Perhaps Judge Matthews AND Ruth Fields should spent a lazy afternoon curled up with the Qur'an and read about what the Religion of Peace actually says about women and rape --along with some periodicals so they can catch up on current affairs --particularly the growing rape of non-muslim women by muslim men --leading more than one source to name it Rape Jihad.

Maybe just maybe the duo will then realize that the muslim rape of non-muslim (and muslim) women has little to do with character and everything to do with Islam.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Scarlatti
Berichten: 5299
Lid geworden op: vr mei 09, 2008 10:12 pm

Bericht door Scarlatti »

Mahalingam schreef:Ik kwam hetvolgende tegen:
http://www.yourlocalguardian.co.uk/news ... st_jailed/
Internet cafe attempted rapist jailed
An illegal immigrant who attempted to rape a woman in a Twickenham internet cafe was told he had “disturbed” sexual views as he was sentenced to four years’ prison.
Iemand met rare seksuele opvattingen? Zou die soms een bepaald geloof hebben? Dat lijkt er wel op met zo'n naam: Anosh Ahmed.
En wat weten we van zijn opvattingen?
...forced her to the floor and told her to take off her clothes, telling her: “It’s ok, it’s only sex, you don’t want to die do you?”
De rechter zei:
Judge Matthews said: “You have continued to deny any wrongdoing and to blame the victim.
Om niet in eigen woorden te gaan herhalen wat anderen ook opmerken, hier een commentaar op de zaak:
http://theopinionator.typepad.com/my_we ... ld-be.html
IT'S NOT MUSLIM RAPE JIHAD -- IT'S JUST BAD CHARACTER
Well here is a statement from what certainly must be one of the dumbest women in the UK. During mitigation, Ruth Field, in her defense of a muslim man who attempted rape, proffered up to the court that Anosh Ahmed Ahmed, "who has an economics degree, had come to the UK six years ago and stayed on illegally....... he had had a good character until now."

So let's see - what the apologist, Ms Field, is saying is that despite the FACTS that Anosh Ahmed "let the victim, who cannot be named for legal reasons, into the cafe after hours to use the internet and then started kissing and touching her, preventing her from leaving. He then dragged her into a toilet, forced her to the floor and told her to take off her clothes, telling her: it's ok, it's only sex, you don't want to die do you?" He only suffers from temporary and recent "bad character".

Somehow I think the victim will see the attempted rape as a bit more than a lapse in character. To this day the young woman remains traumatized and is stressed when she is among strangers as well as feels frightened when she is alone. But - according to Ms Field - pay this no mind as the muslim man who attempted the rape is really a nice guy.

Judge Matthews is not all that far behind Miss Field when he makes the "profound" statment to Mr. Ahmed "You have continued to deny any wrongdoing and to blame the victim. The pre-sentence report suggests you have disturbed views about sexual entitlement and appropriate sexual behaviour."

Disturbed views about sexual entitlement???? Apparently Judge Matthews does not read the newspapers or watch television as if he did he would find that in most instances muslim men, including muslim imams, DO blame Western women for being "uncovered meat" and thus asking to be raped by muslim men. The good judge must also have missed the every growing list of muslim men raping British women or instances of racist muslim gangs who target British women....for rape.

Perhaps Judge Matthews AND Ruth Fields should spent a lazy afternoon curled up with the Qur'an and read about what the Religion of Peace actually says about women and rape --along with some periodicals so they can catch up on current affairs --particularly the growing rape of non-muslim women by muslim men --leading more than one source to name it Rape Jihad.

Maybe just maybe the duo will then realize that the muslim rape of non-muslim (and muslim) women has little to do with character and everything to do with Islam.
outrageous! en ms gelijk ook verplicht ' video's bekijken dan maar gelijk! :twisted: het is niét normààl dit zeg! de man zou zèlf eens verkracht moeten worden wèdden dat ie t dan wat ànders zal zien!? :evil: :twisted: héél anders..
Islam=LEVENSBEDREIGEND

'LOQUENDI LIBERTATEM CUSTODIAMUS'
Laten wij waken over de vrijheid van het spreken... (Pim Fortuyn 1948-2002)
Gebruikersavatar
Ahliyah
Berichten: 3
Lid geworden op: do jul 31, 2008 5:51 pm
Contacteer:

Bericht door Ahliyah »

Beetje laat... maar nog bedankt voor het welkom! :oops:
Laatst gewijzigd door Ahliyah op di sep 02, 2008 9:40 pm, 1 keer totaal gewijzigd.
“A free society is one where it is safe to be unpopular.” Adlai Ewing Stevenson

"Unthinking faith is a curious offering to be made to the creator of the human mind." John Hutchinson
Plaats reactie