Nieuws uit Duitsland

Mahalingam
Berichten: 44574
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Nieuws uit Duitsland

Bericht door Mahalingam »

Dit jaar is mijn familie aangetrouwd geraakt met een Duitse familie uit Beieren. Mijn grootmoeder (moeder kant) kwam ook uit Duitsland. Ik ben dus van 'Duitschen Bloed'. Twee van mijn nichten zijn getrouwd met Duitsers (Dusseldorf, Berlijn)
Zodoende richt ik geregeld mijn blik richting het Oosten.
Ik zet dit draadje op om verslag te doen van wat in Duitsland gebeurt.

Om te beginnen, de multikul keuken. Voor Duitsers en Nederlanders geen probleem; die zijn alleseters: kebab, sate , Peking Eend, tortilla's, couscous, het gaat er allemaal in. maar anders-culturelen hebben vaak allerlei ge- en verboden op wat eetbaar is.
In veel landen krijgen kinderen op school te eten. Waarom? Ouders zijn maar amateurs en maken er een potje van. Het is beter dat deskundigen via de Staat de voeding van de kinderen in de hand hebben.
Zo ook op de Albrecht-Dürer-Schule in Sossenheim bij Frankfurt. De SPD (socialisten) hebben het voor elkaar gekregen dat op de scholen en kinderopvang geen varkensvlees meer wordt genuttigd. Niet vanwege gezondheid, maar vanwege de aanwezigheid van een minderheid Mohammedanen.
Ze krijgen op school wel rundvlees. Dat er ook Hindu kinderen op school zijn voor wiens ouders het eten van koe een religieuze gruwel is, dat doet er niet toe. Er zijn geen problemen met Bose Hindu's, nietwaar?
Het is zelfs al zo dat een lerares een waarschuwing heeft gekregen vanwege het (laten) verdelen van snoep waarin gelatine zit.
Het hoofd van de school zonder varkensvlees heet Carmen El Khoury.
Volgens dit schoolhoofd is het niet zo dat ze een richtlijn van de hogere overheid uitvoert: het is geheel haar eigen initiatief om in het catering-verdrag op te nemen: "geen varken". En haar voorbeeld is gevolgd door vele andere scholen: Integrierten Gesamtschule in Zeilsheim, Münzenbergerschule in Eckenheim, Liebigschule (Westhausen). Dit is dus dhimmificering van onderaf.
http://www.fnp.de/fnp/region/lokales/rm ... 684.de.htm
Schweinefleisch unerwünscht
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 44574
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

De kleding van de Nazi

Bericht door Mahalingam »

Wat draagt een goed geklede Nazi die zich als zodanig wenst te etaleren?
Iets zwarts met capuchon (net zoals de Antifa) van het merk Thor-Steinar met een Noorse vlag. Ze dragen ook zwarte zonnebrillen en zwarte basebal petten. Fascisten en anti-fasisten: ze zijn niet meer te onderscheiden in hun kledij.

De terreur tegen een winkel in Hamburg die dit merkt verkocht heeft na een maand vrucht gedragen: de zaak is dicht. Na dat diverse malen kopers in een hinderlaag zijn gelopen van de Antifa en van hun koopwaar beroofd werden (wat in de pers bericht werd), is de winkel dicht. Wie heeft er zin om spitsroeden te lopen? En ook werd de winkel diverse malen aangevallen en gingen de ruiten aan diggelen. De verkoop gaat nu via internet.

In vroegere tijden was het zo simpel: bomber jack en laarzen. Maar de tijden dat dragers van die kleding door de politie opgepakt werden, zijn voorbij. Er zijn geen "verfassungsfeindlichen Kennzeichen" meer in gebruik. Het is allemaal veel subtieler geworden.
De zaak met de Thor Steinar kleding (gemaakt door Firma Protex aus Königswusterhausen (Brandenburg), is alsvolgt:
oorspronkelijk werd als versiering de Tiwaz-Rune en de Gibor-Rune gebruikt die in het Derde Rijk in gebruik waren (voor respectievelijk Hitlerjugend/SA en Werwolf-Organisation (militair)) Die werden verfassungsfeindlich verklaard en de kleding kreeg een andere versiering: de Gebo-Rune en de Noorse vlag. Het kan niet anders of Noorwegen is inmiddels naar de rechter gestap wegens misbruik van nationaal symbool.
Bij ons is de Londsdale kleding favoriet bij de rechtse extremisten. Er is een Duits equivalent: Consdaple. De vraag waarom is alvolgt te beantwoorden: als je met zo'n shirt loopt en je hebt je vestje open dan zie je de letters NSDA en dat is bijna NSDAP (Nationaal Socialistische Duitse Arbeiders Partij).
Dezelfde truc haalt het merk Masterrace Europe uit (tja die naam alleen al...)

Dat ik dit verhaal in deze draad over islamisering heb geplaatst komt omdat in Duitsland iedereen die anti-islam is, beschuldigd wordt van neo-nazi sympathiën, of sterker gezegd: die is een neo-nazi. Dat slaat nog erger dan bij ons het debat geheel dood.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 44574
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Bericht door Mahalingam »

Statistisch gezien worden iedere dag in Duitsland 9 politiemannen aangevallen.
Per jaar zijn dat alleen in Berlijn al 2788 agenten. Rekenen we er brandweermannen bij (die net als bij ons ook aangevallen worden net zoals ambulances) dan is het aantal 3500.
En net zoals bij ons kunnen jeugdigen zich sneller verzamelen dan de politie versterking kan laten aanrukken. Wil de politie een jeugdige arresteren en meenemen dan wordt geprobeerd om dit te verhinderen en de jeugdige te bevrijden uit de handen van de agenten.
Waarom? De kans is groot dat het verblijf op het politiebureau slechts enige uren zal duren en dat pas een jaar later een straf wordt uitgesproken van 20 uur schoffelen, als de dader pech heeft.
De roep op strenger optreden en straffen wordt steeds luider.
Dit artikel geeft vele voorbeelden.
http://www.morgenpost.de/berlin/article ... rfung.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Polizisten attackiert - CDU fordert Strafverschärfung
Pas aan het eind wordt duidelijk wat voor soort jeugdigen het betreft: wilde beesten. Althans volgens de opmerking van een politieman.
"steeds vaker worden agenten die vermoedelijke daders met een migratie-achtergrond aanhouden door familieleden of landgenoten aangevallen om hem te bevrijden. Deze mensen zijn niet af te schrikken met straffen; daarvoor zijn ze te veel door hun temperament beïnvloed."
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 44574
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Bericht door Mahalingam »

In Berlijn zijn een rabbijn en wat leerlingen in een autobusje lastig gevallen, gehinderd bij het rijden, er werd iets brandends naar de auto geworpen en er werden antisemitische leuzen geschreeuwd.
Waren het tokkie-Duitsers? Neo-nazi's? Zoja dan zou dat wel luid en duidelijk bericht worden in de linkse pers, die een ernstig tekort heeft aan rechtsextremistische gewelddaden om over te berichten en zo de angst voor de rechtsen aan te wakkeren bij de burgers.
http://www.ad-hoc-news.de/Unbekannte-be ... k/19810060" onclick="window.open(this.href);return false;
Unbekannte beleidigen Rabbiner antisemitisch
De daders zijn 'onbekenden'. En ik denk dat wel het kenteken bekend kan zijn. Dat lijkt mij logisch in zo'n geval als omschreven.Het zou mij niet verbazen als het mannen met een immigratie-achtergrond zijn van het allahtone type. Er heerst in die kringen nogal veel virulent anti-semitisme, vermomd als anti-Israel.
De Duitse politie reageert wel, dat moet ik bekennen, zeer veel alerter bij antisemitische uitingen. Hier bij ons wordt je weg gestuurd met de opmerking 'kom maar over een paar dagen terug' en moet je het hoger opzoeken wil de politie tot aangifte overgaan.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 44574
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Bericht door Mahalingam »

Nadat de politie wenken heeft gegeven hoe potentieele slachtoffers van jongerengeweld zich gedeinst kunnen houden, is het nu de beurt aan politie opperhoofd Glietz van Berlijn. Hier zie je hem in het openbaar vervoer.

Afbeelding

Dat die zich zo laat vervoeren is een publiciteitsstunt. Ter beveiliging heeft die dan ook twee bewakers bij zich. Niemand durft hem wat te doen.
De bedoeling was om de Zwarte Piet van de onveilgheid op het bordje van de vervoersmaatschappij te leggen. En hoe? Door te zeggen dat het besluit van de vervoersorganisatie om alleen instappen toe te laten voorin de bus bij de chauffeur, de chauffeur bloot stelt aan geweld o.a. door zwartrijders. Vroeger was het beter: zwartrijders kwamen via de achterste deur binnen.
Helaas weet deze hoofdcomissaris niet dat de chauffeurs al tijden lang nooit iets doen/zeggen tegen zwartrijders vanwege potentieel geweld.
Ik kan aanraden om het stuk te lezen, het geeft een goede weergave van de situatie in het openbaar vervoer van Berlijn.
http://www.tagesspiegel.de/berlin/BVG-S ... 70,2651868
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 44574
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Bericht door Mahalingam »

Gesteld dat er in het Katholieke dorp Sint Antonis (Brabant) problemen zijn met indigene jongeren. Gaat dan de overheid en haar hulpinstanties praten met de pastoor? Jongeren die nog nooit de kerk van binnen hebben gezien, alleen toen ze gedoopt werden? Nee, natuurlijk niet.
Maar gaat het om allahtone jongeren dat is het opeens wiedes dat er naar de moskee, de imam, zelfbenoemde vertegenwoordigers en beroepsgelovigen gestapt wordt. En de meeste van die probleemjongeren komen niet in de moskee. Culturele seculiere verenigingen zijn nooit een gesprekspartner. Wat is dit toch voor idiotie?

In Marl moest een nieuwe integratie-ambtenaar benoemd worden. Dat is mevrouw Carmen Creine (36) geworden. 13 jaar geleden uit Roemenië gevlucht als gediplomeerd econoom, heeft in Duitsland een diploma sociaal werker behaald, heeft 4 kinderen gekregen en is de politiek in gegaan (een beetje zoals Sarah Palin dus) voor de CDU (en niet de SPD wat volgens alle Gutmenschen haar juiste tehuis zou moeten zijn).
En wat gebeurt er bij haar eerste optreden in functie? Een bijeenkomst met hen de integratie hard nodig hebben? Er komt geen hond opdagen. Of, anders gezegd, alle moslim vertegenwoordigers laten verstek gaan. Wat die zijn allen beroepsgelovigen en met een vrouw aan tafel zitten, dat doen ze niet. Voor haar is dus geen dialoog mogelijk.
Niemand had ooit gedacht dat die Turken zich zo vrouw-vijandig zouden opstellen. Oprechte onwetendheid? Bewuste domheid?
Maar Carmen is niet voor 1 gat te vangen. Ze gaat nu volop in gesprek met andere vertegenwoordigers van de meer seculiere soort en de beroepsgelovigen staan buitenspel. Ze heeft de steun van de burgemeester die ook vrouw is. Die imams zijn op dit moment nog te verbaasd om te piepen en slachtoffer te spelen.
http://www.marlaktuell.de/?p=123323
Laatst gewijzigd door Mahalingam op wo nov 05, 2008 10:56 pm, 2 keer totaal gewijzigd.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 44574
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Bericht door Mahalingam »

Terug komend over het bericht van de rabbijn die met zijn leerlingen in en busje reed en werd lastig gevallen door...??? ja wat/wie? De persberichten zouden hard roeptoeteren als het rechts-extremisten zouden zijn geweest. En de roeptoeterden niet. Dat was al een sterke aanwijzing in welke hoek gezocht moest worden. Nu komt het bericht dat ze de hoofddader hebben opgepakt (via zijn kenteken )
http://www.morgenpost.de/printarchiv/be ... biner.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Festnahme nach Angriff auf Rabbiner
Het is een 18-jarige wiens vader uit LIbanon komt. Hij werd in zijn huis aangehouden en de auto is ook mee genomen.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 44574
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Bericht door Mahalingam »

Duitsland is veel groter dan ons landje en heeft veel meer inboorlingen en import. Iedere dag is er wel een bericht over iemand die op een station of elders in het openbaar vervoer in elkaar geslagen wordt. Hier zo'n incident:
http://www.spiegel.de/panorama/0,1518,588415,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Fünf Männer treten wehrlosen Fahrgast 40 Mal gegen Kopf
De groep sprak het slachtoffer aan omdatdie die 'raar' naar ze keek.
Het bericht duidt de daders aan als 'jeugdigen' en geeft geen verdere details over ze.
Ook spreekt het slachtoffer van angst voor zijn leven vanwege de vrees dat ze hem met messen te lijf zouden gaan. Een kwartier voor dit voorval was een tankstationhouder in de nabijheid bedreigd door dezelfde jeugdigen. Dit bij elkaar optellend geeft sterke indicatie van 'Südländer". Dat wordt dus zoeken naar het politiebericht er over:
http://www.presseportal.de/polizeipress ... rt_am_main" onclick="window.open(this.href);return false;
POL-F: 081104 - 1255 Eschersheim: Wehrloses Opfer an Haltestelle von Gruppe junger Männer brutal zusammengeschlagen - Polizei bittet um Hinweise
Nach Angaben des 36-Jährigen soll es sich bei der fünfköpfigen Tätergruppe um Südländer, vermutlich um Nordafrikaner gehandelt haben
Laatst gewijzigd door Mahalingam op wo nov 05, 2008 10:51 pm, 1 keer totaal gewijzigd.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 44574
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Bericht door Mahalingam »

Net zoals in Amsterdam worden homo's in Berlijn aan de lopende band afgerost. En net zoals in Amsterdam probeert men via dialoog met de homofoben tot verbetering van de situtatie te komen.
En als een imam beweert dat dat het gooien van homo's met de kop naar beneden van een hoge rots niet kan omdat er in Berlijn geen hoge rotsen zijn, dan helpt zo'n uitspraak weinig om de goegemeente gerust te stellen.

Dus kwam in Berlijn de theepot uit de kast en gingen ze om de tafel zitten. En omdat een normal rechthoekige tafel twee partijen zo erg tegenover elkaar zet, gingen ze aan een ronde tafel zitten. Wat de Mohammedanen niet zo leuk vonden want dan komen ze naast homo's te zitten. Maar dat probleem werd overschaduwd door de eis van de homo-vereniging dat ze samen met de Mohammedaanse afvaardiging een verklaring zouden uitgeven met een nagenoeg gelijkluidende inhoud als het schrijven van Eckhart Körting (SPD). In dat schrijven werd een veroordeling uitgesproken over een artikel in het Arabisch in de krant "al-Salam" dat dus niet bestemd was om gelezen te worden door inboorlingen. In dat artikel "Een vleesetende bacterie en seksuele abnormaliteiten' gelardeerd met vreselijke foto's van huidziektes werd het handschudden met homo's ten sterkste afgeraden.

Het initiatief voor de samenkomst was door de Groenen geëntameerd.
En die hadden de lesbo's niet uitgenodigd wat ook stennis gaf. Pas 2 uur voor de bijeenkomst werden die uitgenodigd omdat anders de homo's uit solidariteit weg zouden blijven.
Een poging om de Mohammedanen ook te betrekken bij een acceptatie campagne „Liebe verdient Respekt“ viel op dove oren.
Al met al een afgang die niet herhaald zal worden. Geen vervolgggesprekken dus.

Hetzelfde gebeurde in Hamburg waar de Groenen ook zo'n harmonisatie-bijeenkomst hielden. Ook hier mislukte de poging om de multikul te redden. Mohammedanen kwamen gewoon niet opdagen.
http://www.hagalil.com/01/de/Antisemiti ... temid=2918" onclick="window.open(this.href);return false;
Islam-Verbände ohne Dialogbereitschaft: Runder Tisch gescheitert
vermeld het mislukte Hamburg initiatief en
http://www.berlin.lsvd.de/cms/index.php ... &Itemid=80" onclick="window.open(this.href);return false;
„Runder Tisch gegen Homophobie“ endet enttäuschend
beschrijft het treurspel in Berlijn.

Het ziet ernaar uit dat net zoals in ons land, de homobeweging zich afkeert van de linkse beweging omdat ze geen steun meer krijgen uit die hoek.
Kwade tongen beweren dat dit komt omdat hun rol als ondermijners van de burgerlijke maatschappij en het burgerlijk denken is uitgespeeld en nu wordt overgenomen door de Mohammedanen.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 80690
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Bericht door Ariel »

:smile: Ik geniet altijd van jouw bloemrijke posten Mahalingam.
Bedankt.
Volgens mij wordt het nooit wat tussen Moslims en Homo's
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Mahalingam
Berichten: 44574
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Bericht door Mahalingam »

Dank Ariel voor deze stimulerende woorden.

En dan het mysterie van vandaag:
http://www.welt.de/hamburg/article26731 ... endet.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Vattenfall-Transporter mit Gasflaschen angezündet
Een gevalletje Jihad? neen.
Vlak bij Hamburg staat een energiecentrale van de firma Vattenfall. Die firma heeft toestemming gekregen om de centrale Moorburg te gaan bouwen tegen hevige protesten van Links-Groen en co (niet Profeet-groen en hun maffia)
Een auto van de firma werd maandag op de Eimsbutter Marktplatz aangestoken en snel geblust.
De tweede autobrand een paar dagen later was in Bethesdastraße Stadtteil Hamm. Die auto bevatte gasflessen en eentje explodeerde met schade aan een woonhuis (gevel ontzet) en alle ruiten in de buurt aan gruzelementen. De brandweer wist explosie van de andere flessen te voorkomen door snel te koelen (hulde!) maar 5 andere auto's die in de buurt stonden zijn total loss.
De politie zoekt de daders in kringen van linkse extreme milieu fanaten die al langer strijden tegen dit energie-concern.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 44574
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Bericht door Mahalingam »

Ik heb al eerder bericht over het tekort aan recht-extremistische geweldsdaden in Duitsland. Alles wordt aangegrepen om de burgers bang te maken voor de enorme aantallen neo-nazi's die tussen hun leven.
Nu blijkt dat als iemand mishandeld wordt en hij is Jood dat dan het volgens de regels moet worden ingeboekt door de politie als een rechts-extreme misdaad. Dit terwijl de meeste antisemitische geweld gepleegd wordt door Mohammedanen bij wie het anti-semitisme eventjes overkookt. Islamo-fascime dus dat in de statistieken wordt toegeschreven aan inboorlingen met neo-nazi sympathieën.

http://afp.google.com/article/ALeqM5huw ... QxxrZ76cwg" onclick="window.open(this.href);return false;
Ermittlungen nach Brand in indisch-pakistanischer Gaststätte
Er is weer een daad die zonder twijfel in deze statistieken zal belanden als rechtse misdaad terwijl de werkelijkheid anders is.
De Min. van Binnenlandse Zaken van Mecklenburg-Vorpommern waar Karow bij Wismar ligt, is zeer verontwaardigd over de 'Fremdenfeindliche' daad.
Wat was het geval? Een Indisch-Pakistaans restaurant vloog in brand. Volgens de eigenaar waren onbekenden binnen gedrongen en die hadden hate-speech op de muren gekalkt, hakenkruizen geschilderd, de kas leegggeroofd en de zaak in brand gestoken.

"Volgens de vastgestelde sporen op de plaats van delict was dit duidelijk een rechtsextremistische xenofoob gemotiveeerde aanslag" zo reutelde de minister. Om er gelijk politieke munt uit te slaan:
"Wij mogen en zullen niet toelaten dat belangengroepen die zich klaar maken om volgend jaar plaats te nemen in de gemeenteraden, geweld en haat tegen buitenlanders aanwakkeren en zich stiekem vrolijk maken wanneer dingen gebeuren zoals afgelopen nacht met de brandstichting."

Maar nu blijkt dat de politie de eigenaar heeft opgepakt en dat die onder andere beschuldigd wordt de zaak zelf in de brand gestoken te hebben.
Het is uiterst onwaarschijnlijk dat die minister zijn woorden terug neemt. Zo zijn onze manieren....
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 44574
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

De Dhimmie-taxi ook bij U.

Bericht door Mahalingam »

Er zijn landen waar je er goed aan doet om rijdend door de steden, de portieren vergrendeld te houden. Mexico, Columbia, Venezuela, Zuid-Afrika bijvoorbeeld.
Nu kan je aan dit rijtje ook Duitsland toevoegen met een nieuwe versie: de dhimmie-taxi.
Dat gaat alsvolgt:
je bent met nog een Südländer en je moet van enclave A naar enclave B toe waar 130 km tussen zit. Hoe kom je aan vervoer?
Bij een kruispunt op de loer liggen tot de situatie geschikt is en zich een passend slachtoffer aandient. Met zijn tweeën stap je brutaal een auto in die voor rood staat te wachten. En met een pistool maak je de chauffeur duidelijk waar die heen moet rijden. Ben je op de bestemming dan beroof je de chauffeur en loopt je rustig de enclave in. Een winstgevende taxi-rit.
http://www.express.de/nachrichten/regio ... 26019.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Bergheimer über 130 Kilometer entführt
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 44574
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Bericht door Mahalingam »

In de Nürnberger Nachrichten staat een kort stukje:
http://www.nn-online.de/artikel.asp?art ... t=27&man=3" onclick="window.open(this.href);return false;
Fürther wegen Kleingeld niedergestochen
De nadelen van een rookverslaving, zo kan je uit het bericht opmaken.
Een man wordt door vrienden thuis gebracht, komt tot de ontdekking dat zijn cigaretten op zijn en hij loopt naar de dichtsbijzijnde automaat, een paar huizen ver. En komt tot de ontdekking dat die niet de juiste muntjes heeft. Aan twee voorbijgangers vraagt die of zij soms kunnen wisselen. Er ontstaat ruzie, een mes wordt getrokken, er wordt gestoken en de twee mannen rennen weg na geprobeerd te hebben (zonder succes) om het geld te pakken; de cigarettenkoper ligt gewond op straat.

En dan naar het politiebericht.
http://www.polizei.bayern.de/mittelfran ... html/81259" onclick="window.open(this.href);return false;
Mann bei Raubüberfall mit Messer verletzt
Zo'n kop geeft al een iets andere indruk van de kwestie.
De mannen die om wisselgeld gevraagd werden waren Südländer van 20-25 jaar oud die als echte kansjongeren hun kans schoon zagen om zich te verrijken.
De pogingen van de MSM pers om de legende van de Religie van de Vrede in stand te houden worden steeds doorzichtiger voor de burgers. Foei toch dat internet!
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 44574
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Bericht door Mahalingam »

Als de frustraties onder de bevolking zich ophopen dan krijg je meer massa-hysterie. Kijk maar naar ons landje als er gevoeltbald moet worden. Deze hysterie neemt toe naar mate er meer multikul is waarmee men moet leren leven.

In Pakistan werd een moeder in burka tijdens het boodschappen doen onwel en rolde van een trap. Haar dochterje vluchtte in verwarring. Alleen dolend over straat riep iemand: "een onecht kind". De menigte stenigde haar. En alle deelnemers waren heel blij dat ze Allah's wil ten uitvoer konden brengen.

Nog een voorbeeld van vandaag:
http://www.nrc.nl/buitenland/article205 ... n_Istanbul
Menigte slaat man dood in Istanbul
De man bezorgde in de wijk Sisli op een motor maaltijden aan huis. Een meisje had daarvoor geklaagd dat ze door een man op een motor was uitgenodigd voor een tochtje. De politie werd met stenen bekogeld toen ze de man probeerde te redden uit handen van de menigte. Het slachtoffer stierf in het ziekenhuis.
Bekijk het volgende flimpje:
http://www.youtube.com/watch?v=2zWP44fyRVU
Zonder geluid zou het in Pakistan, in Iran of in China kunnen zijn.
De menigte vindt in haar midden een paar vreemde eenden. Collectief gaan ze hun burgerlijke moed en goedwillendheid demonstreren.
De ordedienst voert de mensen geboeid af over het voetbalveld naar een onbekend lot terwijl de menigte uitzinnig zijn vreugde over deze uitdrijving uitschreeuwt. Zet het geluid aan en je hoort dat dit in Duitsland gebeurde. De deelnemers zullen vast wel zo trots op hun daad zijn als een aap met 7 lullen.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 44574
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Bericht door Mahalingam »

In Duitsland hebben ze veel officieele en landelijke vrije- en feestdagen. Er staan er dit jaar 35 op de lijst en er is geen spoor van de multikul in te bekenen.
Er is een bijzondere op komst en wel op woensdag 19/11/08 . Dan is het Buß- und Bettag.
Wat is dat en waar is het goed voor?
Die Buß- und Bettage können auf die Römische Religion zurückgeführt werden; besondere Sühneopfer sollten die Götter gnädig stimmen. 1532 fand in Reaktion auf die Türkenkriege der erste protestantische Buß- und Bettag statt.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 44574
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Bericht door Mahalingam »

Hoofdschuddend nemen wij af en toe kennis van de kapriolen die rechters in Turkije uithalen met het Internet. Iemand hoeft daar maar naar de rechter te stappen met de klacht beledigd te zijn in zijn Turksheid of zo iets en geheel YouTube of Google worden geblokkeerd voor inwoners van Turkije.
En nu roep ik http://www.wikipedia.de/ op en ik lees:
Mit einstweiliger Verfügung des Landgerichts Lübeck...untersagt, "die Internetadresse wikipedia.de auf die Internetadresse de.wikipedia.org weiterzuleiten", solange "unter der Internet-Adresse de.wikipedia.org" bestimmte Äußerungen über Lutz Heilmann vorgehalten werden.
Wat is hier aan de hand? En wie is Heilmann?
Dit is Heilman

Afbeelding

Die is afgevaardigde van "Die Linke", de opvolger van de Oostduitse SED. Zijn geloofgenoten deden of ze heel verrast waren toen uit kwam die die beroepsmatig voor de Stasi heeft gewerkt. Die partij zit vol mensen die veel Stasi-nostagie hebben. Laatst nam een Westduits lid van die partij de benen nadat was uitgekomen dat er over haar een heel dossier volgens de Stasi-regels was aangelegd (met wie sprak ze wanneer waar en waarover etc.) voor intern partij-gebruik.

Er zou op 4 plaatsen in de wikipedia iets staan over Heilmann waar die niet blij mee is. Noemt het leugens. Moet verwijderd worden.
Maar wikipedia.de is slechts een doorgeefluik voor de.wikipedia.org link. Vanuit Duitsland kan niemand een organisatie in de USA iets verbieden.
Alles over Heilmann kan je nog steeds lezen. Een contra-rechtszaak is in de maak. Een ijzersterke is: Mai 2008 das Landgericht Köln (Az. 28 O 334/07) inhoudende: wikipedia.de is niet verantwoordelijk en aansprakelijk voor de inhoud van het lexicon. Al eerder heeft een linkie winkie geprobeerd de wikipedia naar de hand te zetten. Dat was Katina Schubert wegens nazi-symbolen in een artikel over de Hitler Jugend. Die heeft haar klacht toendertijd ingetrokken.
http://www.spiegel.de/netzwelt/web/0,15 ... 43,00.html
Linke-Politiker lässt wikipedia.de sperren
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 80690
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Bericht door Ariel »

Groenen kiezen Duitse Turk als leider

BERLIJN - Met Cem Özdemir hebben de Groenen als eerste politieke partij in Duitsland een voorzitter van allochtone afkomst gekozen. Hij kreeg op het partijcongres dit weekeinde 79,2 procent van de stemmen.

De 42-jarige Özdemir is in Duitsland geboren als kind van Turkse ouders. De milieupartij hoopt met Özdemir een extra troef in handen te hebben op weg naar de Bondsdagverkiezingen, volgend jaar september.

Cem Özdemir werd geboren en groeide op in het Zuid-Duitse Bad Urach, in de deelstaat Baden-Württemberg. Al op zestienjarige leeftijd meldde hij zich als milieuactivist aan bij de Groenen. Hij studeerde sociale pedagogie, werkte als leraar en freelancejournalist en werd in 1994 gekozen als parlementslid in de Bondsdag.

Dat was geen onverdeeld succes. Özdemir werd gevierd als eerste Duits-Turkse parlementariër en kon die druk uiteindelijk niet aan. Hij nam een krediet aan van een omstreden lobbyist en maakte gebruik van zakelijk verworven vliegbonuspunten. In 2002 legde hij alle functies neer en vertrok hij naar de Verenigde Staten. Twee jaar later keerde hij terug en werd hij namens de Groenen gekozen in het Europees Parlement. Die post bekleedt hij nog steeds.

Özdemir wordt gezien als een realist, die te maken krijgt met een linkse meerderheid in het partijbestuur. Met zijn flexibele houding zou hij in staat kunnen zijn verschillende stromingen samen te brengen. Dit heeft echter bij een deel van de achterban ook wantrouwen gewekt. Bijvoorbeeld toen hij arbeidsplaatsen liet prevaleren boven het aanpakken van milieuvervuiling.

Zijn imago zorgt nu voor de kreet 'Groenen, yes we Cem', verwijzend naar de succesvolle slogan van de nieuw gekozen president van de VS, Barack Obama. Özdemir wuift dat weg en zegt dat hij een stuk bescheidener is geworden.

Hij is getrouwd met een Duitse van Argentijnse afkomst en heeft met haar een dochter. Hij leidt naar eigen zeggen een rustig en gelukkig burgerleven en heeft spijt van zijn vroegere missers, maar praat daar eigenlijk liever niet meer over.

Özdemir wil de Groenen weer nadrukkelijker profileren als milieupartij. Zeker nu andere partijen (onder meer CDU en FDP) het besluit op termijn te stoppen met kernenergie, terug willen draaien.

Als vicevoorzitter van de Groenen werd de Beierse Claudia Roth herkozen. Lijsttrekkers bij de verkiezingen volgend jaar zijn de parlementariërs Renate Künast en Jürgen Trittin, respectievelijk oud-ministers van Landbouw en Milieu. (ACHILLE PRICK)
BRON!!!!!!!!
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Mahalingam
Berichten: 44574
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Bericht door Mahalingam »

Zou je behoefte voelen om je onder te dompelen in adembenemende agit-prop van linkse huize, dan had je de 13. Linke Literaturmesse in Nürnberg moeten bezoeken.
En zoals iedere boekebeurs was er ook hier een incidentje. Met de Ca Ira uitgeverij die zichzelf beschrijft als onafhankelijke links-communisten die de revolutie willen.
Ze zijn ook nogal anti-duits en hun maandblad 'Bahamas' is voor andere linksen een doorn in het oog. De zaak spitste zich toe op een uitspraak: "De RAF was een verlengde arm van de SS". En de RAF is nu heel post-modern romantisch geworden voor de linksen nadat er een heel burgerljke film over gemaakt is.
Tijdens het volkstribunaal, opgezet door alle uitgevers op de beurs, kwam ook iets anders vreselijks aan het licht: een oorlog tegen Iran zien ze wel zitten. Dat werd dus een democratisch besloten boycot. Raus met die Revisionisten!
Wel in de bloemetjes gezet werd de auteur (uit de socialistische volksrepubliek Cuba) van het boek "Fidel Castro - Mein Leben"
http://www.jungewelt.de/2008/11-17/049. ... r=ca%7Cira
Rote Karte für »Ça ira«
Laatst gewijzigd door Mahalingam op di nov 18, 2008 4:40 pm, 1 keer totaal gewijzigd.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Socrates
Berichten: 725
Lid geworden op: di jan 30, 2007 2:14 am
Locatie: Earth

Bericht door Socrates »

Ariel die Duitser in kwestie...Cem Ozdemir is getrouwd met een Argentijns vrouw en is Atheistisch! ....Of is het nog steeds niet goed omdat ie van Turkse origine is?
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 80690
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Bericht door Ariel »

Geweldig Socrates.
Er staat trouwens nergens in het artikel dat Cem Ozdemir atheist is. Of heb ik dat over het hoofd gezien.
En nee hoor. Geen bezwaar. Jij mag van mij ook minister president worden.
Doe je best zou ik zo zeggen.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Socrates
Berichten: 725
Lid geworden op: di jan 30, 2007 2:14 am
Locatie: Earth

Bericht door Socrates »

Ariel schreef:Geweldig Socrates.
Er staat trouwens nergens in het artikel dat Cem Ozdemir atheist is. Of heb ik dat over het hoofd gezien.
En nee hoor. Geen bezwaar. Jij mag van mij ook minister president worden.
Doe je best zou ik zo zeggen.
Dat is lief van je! Trotsky zei ''Wij willen alle kerken van de hele wereld in een reusachtige vlammenzee storten''.

Ik zal speciaal voor jou daar ook alle moskeeen bij doen. Dit is tevens mn eerste belofte dat ik heb gemaakt als toekomstig minister-president zijnde.
BFA
Berichten: 11583
Lid geworden op: vr sep 29, 2006 5:18 pm

Bericht door BFA »

'Wij willen alle kerken van de hele wereld in een reusachtige vlammenzee storten''.
Wat doe je dan met de Christelijke ketterij die zich 'communisme' noemt?

Is het communisme, niet meer dan een ideologie, voortgebracht door de Christelijke religie? Hetgeen de kenmerken van een geloofsysteem, zoals men die terugvindt in het Communisme, slechts schijn maakt.
Het is een parasitaire soort die leeft op de intelligentie van anderen en deze dan tegen hun gebruikt;
Mahalingam
Berichten: 44574
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Bericht door Mahalingam »

http://www.nrc.nl/media/article2064557. ... kipedia_op
Rechtbank heft blokkade Duitse Wikipedia op
Berlijn, 18 nov. Een Duitse rechtbank heeft de afsluiting van de Duitstalige versie van de internetencyclopedie Wikipedia opgeheven. De blokkade was op verzoek van de parlementariër Lutz Heilmann ingesteld, maar hij kwam daar gisteren op terug.

Dat meldden Duitse media vandaag.

Heilmann (42) had geklaagd omdat Wikipedia vermeldde dat hij in het verleden werkzaam was voor de geheime dienst van de communistische DDR. Het Bondsdaglid van de partij Die Linke sprak over leugens.

De advocaat van de Duitse Wikipedia-vereniging noemde de afsluiting ,,buiten proportie''. Via omwegen was de gewraakte informatie nog wel toegankelijk in Duitsland.
Waarom krabbelt die terug? Omdat bewijsbaar is dat die voor de Stasi gewerkt heeft. Zo simpel is het. Zijn actie bewijst dat die zich nog niet los heeft gemaakt van zijn eigen geschiedenis en vervalt in een Stasi-reflex.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 44574
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Bericht door Mahalingam »

Kertsmis is een feest dat in Duitsland met alle toeters, bellen, ballen, bomen en lampjes wordt gevierd. Net als bij ons worden winkels van een Kerst-tooi voorzien. Etalages aangepast etc.
Maar ter voorbereiding van het Keulse Kalifaat, niet meer in Koln, de stad van de super-moskeeten. Daar heeft het Kaufhof wel speciale kleurige etalages gemaakt maar zonder de symbolen die bij Kerstmis horen.
Loop je door de Hohe Strasse dan zie je dat alle 9 etalages van deze firma vol staan met moskeeën, minaretten en meer van die gein. Heel monocultureel dus. Poppen van het vrouwelijk type hebben hoofddoeken of burka's aan. Zelfs de muziek is aangepast: een soort Janistsjaren-mars is te horen
http://www.youtube.com/watch?v=QGvt08CB7HQ
Foto's van dit bijzondere gebeuren zijn bij PI te zien:
http://www.pi-news.net/2008/11/kaufhof- ... more-28568
Kaufhof Köln: Moschee- statt Weihnachtsdeko
Hier is een voorbeeld . Als de beertjes die je ziet een naam hebben dan zal dat vast en zeker niet de naam Mohammed zijn. Er is zelfs een apocriefe Jood te zien (die waren toendertijd apen zoals de Koraan ons leert)

Afbeelding
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Plaats reactie