Je bent in Nederland" - Sheikh Fawaz Jneid

Mahalingam
Berichten: 42543
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Je bent in Nederland" - Sheikh Fawaz Jneid

Bericht door Mahalingam »

"Je bent in Nederland" en je vind dit op straat in Eindhoven:

Afbeelding

De typografische opmaak laat mij denken aan een omgevallen boekenkast en dat laat mij weer denken aan die man die zo'n omgevallen kast in zijn hoofd heeft: Einait, onze zittende advocaat. en die is extreem. Dus wat zit er achter deze evangelisatie op zijn Mohammedaans?
Gelukkig heeft Geen Stijl gezocht naar de bron ervan en kwam tot dit:
Een Nieuw Perspectief, hebben we die naam ooit eerder gehoord? Nee. Apart. Ze hebben wel een website, eennieuwperspectief.com. Staat op naam van ene Ali Houri, ook een totaal onbekende op the interwebs. Maar dan, verstopt tussen alle niet bestaande namen in de whois, lezen we opeens een andere naam. De 'billing contact' voor dit domein is Samir el Hamouti van Stichting as-Sounnah. En die kennen we wel! Dat is namelijk de beruchte as-Sounnah moskee te Den Haag. Thuishonk van de doorlopend fatwa's blaffende imam Fawaz Jneid en de plek waar men moslims verbiedt te integreren, raadsleden bedreigt en politici/columnisten aan de lopende band dood wenst.
http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/20 ... l#comments
Een bedelbrief van deze Maffia van Allah is hier:
http://al-yaqeen.com/nieuw/bouw/?page=text&id=3
Beste broeders en zusters laat jullie sturen door deze overleveringen en bekomt een grote beloning van Allah door uit te geven op Zijn Weg. Dingt mee naar het Welbehagen van Allah en draagt vandaag nog uw bijdrage over aan stichting as-Soennah die na Allah rekent op jullie steun.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 6733
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

Re: Je bent in Nederland" - Sheikh Fawaz Jneid

Bericht door hans van de mortel »

Retorische vragen uit de koker van islam: brutaal, fascistisch en agressief dom. Waarom? Voor islam-fascisten is niets te veel om bij de beschaafde democratische mens een middeleeuwse uit het woestijnstof ontstane religie door de strot te drukken.

Vragen die de islam zichzelf stelt zonder een antwoord hierop te geven. De antwoorden zijn dan ook ingevuld door iemand die de koran heeft gelezen. Gekker moet het nu toch echt niet worden met dat islamitische zooitje dat meent dat niet islam, maar wij achterlijk zijn. Onderstaand de vragen van het pamflet:

Islam is de religie van . . .

Haat en terreur?

(JA!)
Onderontwikkeling?
(JA!)
Onderdrukking?
(JA!)

Wie de koran kent, kent ook de antwoorden. Wie de koran niet kent is overgeleverd aan de fascistische geïndoctrineerde antwoorden die islam eigen is. In het geval van islam, zullen alle vragen met NEE beantwoord worden. Weet u het nog? In islam is alles reverse aan onze 21ste eeuwse beschaving. Islam past voor geen meter in onze beschaving. Islam loopt alleen maar onze beschaving voor de voeten. Islam molesteert. Islam bruskeert. Islam vernedert. Islam zaait haat. Islam discrimineert. En zo gaat de lijst met afschuwelijke mensonterende aanbevelingen van Mohammed vanuit islam door tot de laatste bladzijde van de koran. Leugens, list en bedrog vieren hoogtij dagen binnen het achterlijke zooitje dat zich aangetrokken voelt tot islam. Daar wil toch geen fatsoenlijk zichzelf respecterend mens anno 21ste eeuw mee geassocieerd worden?

Het wordt tijd dat de reclamecode-commissie en consumentenbond-organisaties worden ingeschakeld tegen dit soort misleidende reclame van islam.
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED
Mahalingam
Berichten: 42543
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Je bent in Nederland" - Sheikh Fawaz Jneid

Bericht door Mahalingam »

Mahalingam schreef:Gaat ze nog steeds zingen voor Turkije op het Songfestival? Ik dacht dat de religieuzen in Turkije daar een rolbroerte van kregen en het een heel slechte zaak vonden.
En ze staat er soms ook zo bij:

Afbeelding

Maar wie weet is ze best wel moslima. Het kan toch zijn dat ze zodra ze van het toneel afstapt een hoofddoekje om doet of misschien wel een burka aan trekt? Ik zie n.l geen niet-geposeerde off-stage foto's van haar (boodschappen doen of zo)
En het songfestival werpt al weer zijn schaduwen vooruit. Dit jaar is de Turkse afgevaardigde de 24-jarige Can Bonomo.
http://turkstars.nl/nieuws/963-turkije- ... ngfestival

Afbeelding

En ook nu weer is het twijfelachtig of die wel Turks genoeg is om mee te doen. Want wat is ontdekt? Hij is nog een van de weinige overgebleven Turkse Joden!!!
Turkey's entrant for Eurovision Song Contest has country divided
http://www.thenational.ae/news/world/eu ... ry-divided
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Plaats reactie