Marokkanen in Gouda

In dit forum kunnen we de problematiek met betrekking tot integratie en multiculturele samenleving bespreken.
Mahalingam
Berichten: 41709
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Marokkanen in Gouda

Bericht door Mahalingam »

"Pattijn roept mensen dan ook op om fietstas goed dicht te doen."
En ik roep mensen op om zo'n hockeystick-klem met inhoud aan de fiets te bevestigen.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Dhana
Berichten: 7963
Lid geworden op: do nov 27, 2008 10:15 am

Re: Marokkanen in Gouda

Bericht door Dhana »

Mahalingam schreef:"Pattijn roept mensen dan ook op om fietstas goed dicht te doen."
En ik roep mensen op om zo'n hockeystick-klem met inhoud aan de fiets te bevestigen.
Of om je fietstassen vol te stoppen met scheermesjes....
Wil je in het leven werkelijk leren, moet je in staat zijn buiten het eigen ego te schouwen.

Mahalingam
Berichten: 41709
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Marokkanen in Gouda

Bericht door Mahalingam »

Of met die gemene muizenvallen van dit type:

Afbeelding

Of misschien dan toch maar voor een groter model (voor beren o.a.)

Afbeelding
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Hayat
Berichten: 827
Lid geworden op: za jul 29, 2006 12:07 am
Locatie: Kinali Kar

Re: Marokkanen in Gouda

Bericht door Hayat »

Wat ik concluderen kan is dat die jongens niet goed snik zijn. De koningin is een schat. Gooi over tien jaar de minister president eruit, kijk dan wil ik zaken doen, maar van bea blijf je af. Bovendien is de koningen (straks) toch allochtoon, prachtig toch! :turban:
Life is a bitch. Ze is weer terug.

Hayat
Berichten: 827
Lid geworden op: za jul 29, 2006 12:07 am
Locatie: Kinali Kar

Re: Marokkanen in Gouda

Bericht door Hayat »

Hahahaha ik zag die muizenvallen niet...... Vetgrappig.

Maar wat als je zelf opeens in alle wildheid (denkt aan haar chaotische zelf) zelf je hand verliest?
Life is a bitch. Ze is weer terug.

Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17472
Lid geworden op: ma feb 17, 2003 9:58 am

Re: Marokkanen in Gouda

Bericht door Manon »

Hayat schreef:Wat ik concluderen kan is dat die jongens niet goed snik zijn. De koningin is een schat. Gooi over tien jaar de minister president eruit, kijk dan wil ik zaken doen, maar van bea blijf je af. Bovendien is de koningen (straks) toch allochtoon, prachtig toch! :turban:
De huidige is toch ook allochtoon? Haar vader was een vreemdeling toch :wink: - en de vader van Alexander is ook al een Duitser, en voor zover ik weet was de grootvader ook al Duitser... ik denk dat het zogenaamd "oranje" huis niks "oranje" meer heeft (zeker geen oranje DNA...) maar eerder gewoon Duits allochtoon is.

Bei uns in Belgique hebben we de latino's (Italiaanse queen, Spaanse queen - ja, we collectioneren hier koninginnetjes) wel een Zweedse mama van Albert, (wiens illegitimate dochter als twee druppels op haar Zweedse oma lijkt... het moet je maar overkomen als naast de pot pissende prins), maar voordien hadden we ook Beierse en Duitse DNA aan het hof lopen.

De Europese koningshuizen zijn dus de allochtonen bij uitstek!
Kan je ook goed zien aan de subsidies die ze krijgen in ruil voor de productieve verrijking die te meebrengen hé.

Even ter info een leuke snapshot van onze Spaanse Kwien - een lieve dame naar het schijnt, maar ze kost ons zo'n miljoen euro per maand en dat vind ik toch wat duur voor wat we krijgen:

Afbeelding
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76162
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Marokkanen in Gouda

Bericht door Ariel »

Gouda, waar niks aan de hand is, is weer negatief in het nieuws.
Zusjes bekogeld met straatstenen
Door RENSKE BAARS

GOUDA - Twee Goudse zusjes van 16 en 18 zijn maandagmiddag in hun woonplaats met straatstenen bekogeld door vijf jongens. ,,De oudste kreeg, terwijl ze op de grond lag, ook nog haar fiets bovenop zich gegooid,'' vertelt hun geëmotioneerde moeder.

Vijf jongens (13, drie van 14 en een van 15) zijn inmiddels opgepakt, verhoord en weer op vrije voeten gesteld.

De meiden waren net bij hun tante op bezoek geweest en wilden, op de eerste dag van hun meivakantie, eventjes langs bij een vriendin op de Columbuslaan. In Park Atlantis, achter het Groene Hartziekenhuis, reden de zusjes langs de groep jongens. ,,De meiden werden door een groepje Marokkanen uitgescholden voor kanker-hoer. Tja, wat doe je dan? Je haalt je schouders op, je doet of je niets hoort en je fietst een tandje sneller,'' vertelt de hevig geschrokken moeder Antoinette Rooms.

Maar daar bleef het niet bij. De jongens zetten de achtervolging in en reden de zusjes klem bij een wegopbreking op de Columbuslaan. ,,Ze konden vanaf hier niet verder en waren gedwongen om af te stappen,'' gaat Rooms verder. ,,Die jongens hebben toen stenen opgepakt die los op de straat lagen en die gericht op het hoofd van mijn jongste dochter gegooid.''

De oudste kwam ten val waarna de tieners haar fiets oppakten en op haar neer gooiden. ,,Ze is toen gelukkig erg kalm geworden en heeft de politie gebeld. Ze kreeg toen ook alle ziektes om de oren geslingerd, maar het heeft geholpen want daarna zijn ze afgedropen.''

De politie heeft de verklaring van de twee zusjes opgenomen en is daarna een onderzoek begonnen in de wijk, laat woordvoerder Chris van Egmond weten. ,,De jongens zijn opgepakt en verhoord. Vier van de jongens hebben een actieve rol gespeeld en de vijfde heeft alleen toegekeken. Deze knapen zeggen dat ze eigenlijk alleen aarde hebben gegooid en dat er ook wel wat steentjes tussen hebben gezeten. Maar dat dit niet gericht was.'' Ook het gooien met de fiets bekennen de jonge daders. ,,Justitie bekijkt nu wat er verder met deze Gouwenaars gebeurt.''

Moeder Rooms heeft slapeloze nachten van de mishandeling. ,,Het is op een haar na goed gegaan. De oudste heeft een hersenschudding en de jongste zit onder de blauwe plekken en schrammen. Het ziekenhuispersoneel zei ook dat ze geluk hebben gehad.''

Het liefste wil ze een opvoedkundig praatje met de ouders houden. ,,De meiden zijn gestenigd zoals ze dat volgens de sharia doen. Die ouders weten waarschijnlijk helemaal niet wat hun zoons buiten op straat allemaal uithalen. Daar wil ik ze graag op aanspreken,'' aldus Rooms.

http://www.ad.nl/groenehart/gouda/31849 ... tenen.html" onclick="window.open(this.href);return false;
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

BFA
Berichten: 11599
Lid geworden op: vr sep 29, 2006 5:18 pm

Re: Marokkanen in Gouda

Bericht door BFA »

De meiden zijn gestenigd zoals ze dat volgens de sharia doen. Die ouders weten waarschijnlijk helemaal niet wat hun zoons buiten op straat allemaal uithalen. Daar wil ik ze graag op aanspreken,'' aldus Rooms.
Waarschijnlijk weet Rooms niet welke lessen die jongeren uit Islamonderricht in de moskee trekken.
En zijn er politieambtenaren die dit niet willen weten of niet mogen weten van hun politieke bazen.
Het is een parasitaire soort die leeft op de intelligentie van anderen en deze dan tegen hun gebruikt;

birdie
Berichten: 955
Lid geworden op: do mar 12, 2009 12:10 am
Locatie: Groningen

Re: Marokkanen in Gouda

Bericht door birdie »

donderdag 30 april 2009
'STENIGEN' ZUSJES 'WEL HEEL BIZAR'
'
Door RUUD F. WITTE
GOUDA - Zo erg als nu dat meisjes zijn bekogeld met stenen, heeft het wijkteam Bloemendaal het nog niet meegemaakt.

Park Atlantis is echter wel een beruchte plek in de Goudse wijk. ,,Het park staat eigenlijk altijd wel op onze agenda en dit incident gaan we ook zeker binnenkort met de wijk bespreken,'' zegt voorzitter Monique Muijselaar van het wijkteam.

,,Het is wel heel bizar. Zoiets heb ik nog nooit meegemaakt. Ik heb ook nog van niemand gehoord: het is weer zover.''

De twee meisjes fietsten maandagmiddag in Park Atlantis, achter het Groene Hartziekenhuis, langs een groep Marokkaanse jongens. ,,De meiden werden daarbij uitgescholden voor kanker-hoer. ,,Tja, wat doe je dan? Je haalt je schouders op, je doet of je niets hoort en je fietst een tandje sneller,'' adus de hevig geschrokken moeder Antoinette Rooms.

Maar daar bleef het niet bij. De jongens zetten de achtervolging in en reden de zusjes klem. ,,Ze konden niet verder en waren gedwongen om af te stappen. Die jongens hebben toen stenen opgepakt die los op de straat lagen en die gericht op het hoofd van mijn jongste dochter gegooid.'' De oudste kwam ten val waarna de tieners haar fiets oppakten en op haar neer gooiden. ,,Ze is toen gelukkig erg kalm geworden en heeft de politie gebeld. Ze kreeg toen ook alle ziektes om de oren geslingerd, maar het heeft geholpen want daarna zijn ze afgedropen.''

Park Atlantis is zeker de laaste tijd een hangplek waar veel nachtelijke feestjes worden gehouden. ,,Vooral sinds de nachttrein in Gouda stopt. Jongeren komen terug en zetten het in het park nog even op een drinken.'' De overlast is gemeld bij de politie. ,,En die houdt al extra toezicht, zegt Muijselaar.

Hoe het in het geval van de twee meisjes is gegaan, zegt Muijselaar nog niet te weten. ,,In het algemeen gaat het om jongeren uit de wijk zelf, die van buurt naar buurt hoppen. Daarover praten we wel met de verschillende buurtverenigingen. In het Windrooskwartier heeft de buurt een aardige oplossing bedacht. Als er jongeren rondhangen, gaan een paar ouders er bij hangen. Dan is het zo afgelopen.''

De jongens die de meisjes zouden hebben belaagd, zijn door de politie opgepakt en verhoord. Vier zouden een actieve rol hebben gespeeld bij de mishandeling; de vijfde zou hebben toegekeken. Ze ontkennen met stenen te hebben gegooid. Volgens de jongens zou het om grond zijn gegaan waar steentjes in zaten. Justitie bekijkt wat er met de verdachten (tussen de 13 en 15 jaar) moet gebeuren.

De Tweede Kamerfractie van de PVV heeft inmiddels schiftelijke vragen gesteld over de kwestie. De partij dringt aan op een 'keiharde aanpak van Marokkaanse straatterroristen'. ,,Realiseert u zich wel dat dit gewelddadig tuig gewoon van straat moet worden gehaald om de bevolking tegen hen te beschermen en niet meteen weer los moeten worden gelaten zodat ze morgen weer straatstenen naar de hoofden van meisjes kunnen gooien?,'' aldus de Kamerleden Fritsma en De Roon.

Bron: AD
† 14 september 2012.

Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17472
Lid geworden op: ma feb 17, 2003 9:58 am

Re: Marokkanen in Gouda

Bericht door Manon »

Nou ja, als die jongetjes leren dat Westerse meisjes hoeren zijn, dan is het ook normaal dat ze hen een "hoerbehandeling" geven zeker? stenigen dus.
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.

Gebruikersavatar
H.Numan
Berichten: 8537
Lid geworden op: do mei 08, 2008 3:33 am

Re: Marokkanen in Gouda

Bericht door H.Numan »

Wel de lusten maar niet de lasten. Ik lees dat deze mohammedaanse jongeren zich regelmatig klem zuipen in dat park. Lijkt me dan een goed idee om ze op te pakken, en bij de moskee af te leveren. De moskee heeft uiteraard geen enkel probleem met stenigen, maar wel met alcohol. Gewoon kijken hoe zij dat aanpakken. Voor stenigingen hebben we de straflinker wel.
een volk dat voor korannen zwicht
zal meer dan lijf en goed verliezen
dan dooft het licht….
Anoniem

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76162
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Marokkanen in Gouda

Bericht door Ariel »

Dat wordt dan geselen Numan. 80 zweepslagen

Zo....
Afbeelding

Of zo...

Afbeelding

Kan op het plein voor de moskee gebeuren.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Mahalingam
Berichten: 41709
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Marokkanen in Gouda

Bericht door Mahalingam »

Ik kom toch even op het onderwerp terug: meisjes die belaagd worden door 'jongeren'. Een nieuw voorbeeld, dit keer zonder stenen en laten we blij zijn dat niet-gehoofddoekte meisjes naar schoolzwemmen mogen van hun ouders. Dat kan namelijk levensreddend zijn.
http://www.ad.nl/amersfoort/3183981/Bel ... ijver.html
Belaagde meisjes springen in vijver
Een clubje van zes vriendinnen voelde zich woensdagmiddag 22 april zo bedreigd door een groep jongeren, dat ze in paniek de vijver insprongen. De meisjes van 12 en 13 jaar zochten zwemmend een goed heenkomen. Buurtbewoners vingen de drijfnatte en hevig geschrokken kinderen op nadat hun belagers waren verdwenen
Dit bericht haalde slechts de plaatselijke editie van de landelijke AD-krant. Niet bizar genoeg meer?

Afbeelding

Dit is de vijver bij Emiclaer na het incident.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 6297
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

Re: Marokkanen in Gouda

Bericht door hans van de mortel »

Mahalingam schreef:
Een clubje van zes vriendinnen voelde zich woensdagmiddag 22 april zo bedreigd door een groep jongeren, dat ze in paniek de vijver insprongen. De meisjes van 12 en 13 jaar zochten zwemmend een goed heenkomen.

Dit bericht haalde slechts de plaatselijke editie van de landelijke AD-krant. Niet bizar genoeg meer?
Het is pas bizar wanneer het vanwege geloofsredenen gebeurt. :turban:
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED

birdie
Berichten: 955
Lid geworden op: do mar 12, 2009 12:10 am
Locatie: Groningen

Re: Marokkanen in Gouda

Bericht door birdie »

Mahalingam schreef:Ik kom toch even op het onderwerp terug: meisjes die belaagd worden door 'jongeren'. Een nieuw voorbeeld, dit keer zonder stenen en laten we blij zijn dat niet-gehoofddoekte meisjes naar schoolzwemmen mogen van hun ouders. Dat kan namelijk levensreddend zijn.
http://www.ad.nl/amersfoort/3183981/Bel ... ijver.html
Belaagde meisjes springen in vijver
Een clubje van zes vriendinnen voelde zich woensdagmiddag 22 april zo bedreigd door een groep jongeren, dat ze in paniek de vijver insprongen. De meisjes van 12 en 13 jaar zochten zwemmend een goed heenkomen. Buurtbewoners vingen de drijfnatte en hevig geschrokken kinderen op nadat hun belagers waren verdwenen
Dit bericht haalde slechts de plaatselijke editie van de landelijke AD-krant. Niet bizar genoeg meer?

Afbeelding

Dit is de vijver bij Emiclaer na het incident.
Ja Mahalingam, ik heb ook meerdere keren dit bericht gezien, en mijn vermoedens gehad. Jij vraagt je af, of het niet bizar genoeg meer is.
Waar we nu mee te maken hebben is puur onduidelijkheid. Ik erger me er kapot aan, en heb al vaker gezegd, sinds 1 januari van dit jaar is de informatie vaag, worden er nauwelijks nationaliteiten genoemd. Behalve als het om een of andere idioot gaat in een Suzuki. Dat wordt uitgemolken van hier tot Tokyo.
Z'n nationaliteit is Nederlands. Links lacht in zijn vuistje, en rechts denkt ' ja dat kan ook gebeuren'. De wanhoop kan groot zijn.....
† 14 september 2012.

Mahalingam
Berichten: 41709
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Marokkanen in Gouda

Bericht door Mahalingam »

Dit is geen herhaling van een oud bericht. Het is echt van vandaag.
http://www.depers.nl/binnenland/318163/ ... ndeld.html
Buschauffeur in Gouda mishandeld
In Gouda is zaterdag in de wijk Oosterwei een buschauffeur mishandeld. De busbestuurder heeft de nacht van zaterdag op zondag ter observatie in het ziekenhuis gelegen. Hij had een oogwond, liet de politie zondag weten.

De politie heeft een man aangehouden. Verwacht wordt dat die ook aangifte doet, omdat de chauffeur als eerste zou hebben geslagen. De chauffeur vond dat de man niet snel genoeg overstak. Hij begon te toeteren, stopte de bus, stapte uit en gaf de man een klap nadat hij eerst zou zijn bespuugd.

Nog geen jaar geleden besloten chauffeurs van Connexxion een tijdje niet door Oosterwei te rijden wegens het geweld tegen hen.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Dhana
Berichten: 7963
Lid geworden op: do nov 27, 2008 10:15 am

Re: Marokkanen in Gouda

Bericht door Dhana »

enfin ik ben vers verhuisd uit Gouda naar een ander gedeelte van het land. Zegt iedereen hier, nou dan ben je in ieder geval van die bende marokkaantjes af. Ben ik op de voor mij nog nieuwe weekmarkt afgelopen zaterdag even de kluts kwijt omdat ik me nog niet goed kan orienteren en dus niet weet waar ik mijn fiets neergezet heb. Dus sta ik aan het eind (of het begin) van de markt te kijken of een orientatiepunt kan vinden. Komt er een dikke BWM aangescheurd. Ik denk nog die gaat gewoon de hoek om. Maar nee, meneer komt de stoep opgestoven en komt met gierende banden op nog geen 10 cm afstand van mij tot stilstand. Ik maak een gebaar met mijn schouders naar de chauffeur in de trant van: voel je je wel goed?

Wordt de deur open gegooid en stapt er een kaalgeschoren ca 25-jarige, zeker een meter negentig Marokkaan uit, die me begint uit te schelden voor alles wat mooi en lelijk is. Ondertussen wordt een man die het ook niet echt een koosjere actie van hem vond en hem dat mededeelde getrakteerd op een soortgelijke scheldkannonade en meneer neemt een spurt in zijn richting met een dreigende vuist in de aanslag.

Ik zeg: nou het lijkt me niet dat ik uberhaupt in de weg stond. Dit is toevallig wel het trottoir en ik ben toevallig een voetganger. Begint die te schelden dat ik met mijn vette reet (ik heb confectiemaatje 36) niet voor zijn auto moet gaan staan. Ik blijf staan waar ik sta. Komtie met dezelfde dreighouding op mij af. Ik zeg oh.. ga je mij nou slaan? Wat stoer een vrouw in elkaar slaan die amper tot je middel komt. Kijk hem recht in de ogen aan en zeg verder: kom maar op, ik lust je rauw. Enfin, hij droop af...

Reacties van het overige marktpubliek nadat die weg was gescheurd: wat doet u nou mevrouw!!!???? hij had wel een snuif cocaine op kunnen hebben. En tjonge, tjonge, het moet toch niet erger worden met dat soort. En waar moet dat heen als dat zo doorgaat?

Waarom is iedereen zo laf? Waarom stormen we niet met z'n allen op zo'n figuur af en geven hem zijn vet? Wel op de PVV stemmen maar verder je stem niet eens verheffen wat er ook onder je ogen gebeurt.
Wil je in het leven werkelijk leren, moet je in staat zijn buiten het eigen ego te schouwen.

naar boven
Berichten: 5047
Lid geworden op: do nov 16, 2006 10:14 pm
Contacteer:

Re: Marokkanen in Gouda

Bericht door naar boven »

Dhana schreef:...
Waarom is iedereen zo laf? Waarom stormen we niet met z'n allen op zo'n figuur af en geven hem zijn vet? Wel op de PVV stemmen maar verder je stem niet eens verheffen wat er ook onder je ogen gebeurt.
Dan had er maandag in de krant gestaan: "30 PVV-stemmers lynchen Marokkaanse Nederlander".

Die omstanders zijn niet laf maar verstandig: door het klimaat dat geschapen is door de politiek hebben ze geen andere keus.

Bovendien hád je 'tegenstander' een wandelende coke-bom kunnen zijn.
En wie zegt dat hij niet intussen zijn 10.000 vriendjes gebeld heeft?
RTFM

Dhana
Berichten: 7963
Lid geworden op: do nov 27, 2008 10:15 am

Re: Marokkanen in Gouda

Bericht door Dhana »

naar boven schreef:
Dhana schreef:...
Waarom is iedereen zo laf? Waarom stormen we niet met z'n allen op zo'n figuur af en geven hem zijn vet? Wel op de PVV stemmen maar verder je stem niet eens verheffen wat er ook onder je ogen gebeurt.
Dan had er maandag in de krant gestaan: "30 PVV-stemmers lynchen Marokkaanse Nederlander".

Die omstanders zijn niet laf maar verstandig: door het klimaat dat geschapen is door de politiek hebben ze geen andere keus.

Bovendien hád je 'tegenstander' een wandelende coke-bom kunnen zijn.
En wie zegt dat hij niet intussen zijn 10.000 vriendjes gebeld heeft?
Iemand zijn vet geven wil niet zeggen dat je hem fysiek moet aanvallen. O, ja en iedereen is bang voor die 10.000 vriendjes en dat is dan geen lafheid? Bovendien scheppen wij met z'n allen het politieke klimaat. Niet andersom dus. Geen stemmen, geen stem in het kappitel.
Wil je in het leven werkelijk leren, moet je in staat zijn buiten het eigen ego te schouwen.

naar boven
Berichten: 5047
Lid geworden op: do nov 16, 2006 10:14 pm
Contacteer:

Re: Marokkanen in Gouda

Bericht door naar boven »

Dhana schreef:...
Bovendien scheppen wij met z'n allen het politieke klimaat. Niet andersom dus. Geen stemmen, geen stem in het kappitel.
Nog niet. Voorlopig zitten die 'wij met z'n allen' (als er al zoiets bestaat als een 'wij met z'n allen') nog tot 2011 gegijzeld in een vierjarige dictatuur (en misschien daarna opnieuw)..
RTFM

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76162
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Marokkanen in Gouda

Bericht door Ariel »

Een aantal inwoners van Gouda is van plan op 18 september een stadswandeling door deze plaats te houden om hun ongenoegen te uiten over het beleid van de burgemeester. Met deze actie willen ze het stadsbestuur aansporen de volgende acties te ondernemen:

• Uithuisplaatsing van structureel overlast gevende jongeren;
• Meer menskracht voor de politie;
• Een nultolerantiebeleid aangaande criminaliteit;
• Terugplaatsing van de camera's in de wijken met de meeste overlast;
• Het aftreden van burgemeester Cornelis. Want een Burgemeester hoort er voor alle burgers te zijn, en niet slechts voor zijn eigen achterban

Oproep stadswandeling Gouda 18 september 2009

Beste inwoners van Gouda,

Gouda is gezien haar roemrijk verleden een stad om trots op te zijn. Is ze dat? Of was ze dat? Helaas is de leefbaarheid er in Gouda de laatste jaren hard op achteruit gegaan. De criminaliteit viert hoogtij. We staan nu zelfs in de top-25 van meest criminele steden... Het gevoel van onveiligheid is nog nooit zo hoog geweest

En al ontkennen de korpschef en de burgemeester het in alle toonaarden, heel veel problemen en criminele activiteiten in Gouda worden veroorzaakt door de Marokkaanse jeugdbendes. Ze durven het niet te benoemen en dat om meerdere redenen. De belangrijkste daarvan is dat de politie bang is voor 'Franse toestanden'. Pappen en nat houden werkt inderdaad een lange tijd. Zolang ze min of meer hun gang kunnen gaan en de bevolking negeren gaat het een tijd goed... Maar wij, van het burgerinitiatief Gouda's Glorie, vinden dat het nu genoeg is geweest. Op dit moment spelen de meeste problemen zich af in drie van onze wijken. We moeten nu wat gaan doen voor dat de zaken helemaal uit de hand lopen en de hele stad wordt overgenomen.

Jan Stikvoort, korpschef van de politie van Gouda, beweert het volgende "de bevolking herkent zich niet in het beeld dat politici en de media schetsen van hun stad.". Helaas wordt deze bewering niet gestaafd door cijfers. Maar zelfs ook niet door mensen van zijn eigen organisatie. Op 26 mei liet de ondernemingsraad van het politiekorps Hollands Midden, waar onze stad onder valt, weten dat “wij, gezien onze capaciteit, aan het einde van onze mogelijkheden raken.” Zeker mede door de volgende bezuinigingsgolf die er bij de politie aankomt houden wij ons hart vast.

“We zien een ontwikkeling,'' zegt commissaris Jaco van Hoorn, plaatsvervangend districtschef van Gouwe IJssel. ''Een groeiend aantal Marokkaanse jongeren gedraagt zich steeds grimmiger. Ze schelden, spugen en provoceren.'' Als de Vrijgemaakte Gereformeerde Kerk uitgaat, worden haar kerkgangers aangevallen door Marokkanen die rondhangen bij de skatebaan naast de kerk. Ook zijn er brandbommen gegooid naar enkele kerken.

Ons politiekorps kreeg wel zes extra rechercheurs... Maar dat die zes extra rechercheurs zijn te verwaarlozen wanneer onze stad tien (bij de overheid bekende) criminele jeugdbendes door zijn wijken ziet trekken lijkt evident. Ruim 650 criminele jongeren zijn door de politie zelf aangeduid als jongeren die hinderlijk gevolgd dienen te worden. Burgers worden op straat geïntimideerd en aangerand. En in het bijzonder onze vrouwen. Met als laatste (bekende) dieptepunt de aanranding door vijf jongetjes. Ze werden aangehouden, maar niet vervolgd! Reden hiervoor? Te jong. Wel werden de ouders uitgenodigd op bureau om, onder het genot van een kopje thee, te vertellen dat dit niet echt kan...

Politieagenten worden aangevallen door de jeugdbendes en haar auto's bekogeld met stenen. Dat de agenten daar moedeloos van worden is goed voor te stellen. Want ook de meeste agenten willen hard optreden tegen deze uitdagingen van het gezag. Helaas wordt dat tegengehouden door de Burgemeester die wel in een beschermde woning leeft. En de korpschef, die wel veilig zit achter zijn bureau in Leiderdorp..

Buschauffeurs die vragen om een strippenkaart worden structureel bedreigd, mishandeld en overvallen. De Connexxion-medewerkers kwamen een jaar geleden wel in opstand. Toen weigerden buschauffeurs van Connexxion nog langer door de prachtwijk Oosterwei te rijden. Deze wijk wordt gedomineerd door de Marokkaanse jeugdbendes. Journalisten van diverse media werden in elkaar geslagen. Vrijheid van meningsuiting of van pers? Niet in onze stad.

Verschillende supermarkten zijn reeds geplunderd. Een ontluisterend verslag daarvan kwam in de krant terecht. Een aantal regels willen wij u daarvan meegeven: “Een medewerkster van de overvallen MCD-supermarkt in Gouda sprak een van de rel-Marokkaantjes aan op zijn gedrag, waarop zij van dichtbij werd bekogeld met gestolen rollen Dextro-druivensuiker. Zij hield daar een grote blauwe plek op haar arm aan over. Het geraakte personeelslid ging aangifte doen van mishandeling. Tot ontsteltenis van deze jonge vrouw is aangifte van diefstal niet mogelijk, omdat volgens de politie 'de rollen Dextro toch weer terug zijn'. "Op deze manier is het natuurlijk niet zo moeilijk om het aantal aangiften omlaag te krijgen", zegt een van de medewerksters, die uit angst voor represailles anoniem wil blijven.

PvdA-burgemeester Cornelis ziet de problemen niet zo. Volgens hem valt het allemaal best wel mee in onze stad en zijn het altijd incidenten. Deze man die zijn Nederlandse vrouw verlaten heeft voor een Marokkaanse vrouw, zou eens minder moeten roepen in de media en meer (laten) doen op straat. Burgemeester Cornelis heeft voor zijn ambtenaren studiereisjes betaald naar Marokko - op kosten van ons de belastingbetaler - om begrip te kweken bij hen voor de Marokkaanse cultuur. Jeugdvoetballers van Marokkaanse afkomst kregen een voetbaltoernooi aangeboden. In Marokko wel te verstaan. Voor ons heeft deze PvdA-politicus afgedaan. Het is iemand met een duidelijk politiekcorrecte stempel, die denkt dat alles met pappen en nathouden uiteindelijk wel goed komt.

Voor veel burgers is het nu genoeg geweest. Niet voor niets heeft bijna 20% van de Goudse bevolking, bij de Europese Verkiezingen, op de Partij voor de Vrijheid van Geert Wilders gestemd. Dat was vast niet vanwege plannen die de partij heeft m.b.t. het dierenwelzijn. Dit was voornamelijk omdat de burgers een signaal wilden afgeven: Het is tijd voor actie en wel nu!

Het burgerinitiatief Gouda’s Glorie eist:
• Uithuisplaatsing van structureel overlast gevende jongeren;
• Meer menskracht voor de politie;
• Een nultolerantiebeleid aangaande criminaliteit;
• Terugplaatsing van de camera's in de wijken met de meeste overlast;
• Het aftreden van burgemeester Cornelis. Want een Burgemeester hoort er voor alle burgers te zijn, en niet slechts voor zijn eigen achterban.

Om onze eisen kracht bij te zetten organiseren wij op 18 september a.s. een stadswandeling door enkele wijken van Gouda. Wij willen laten zien dat niet alle burgers bang zijn! Steun ons initiatief en laat zien dat normale burgers weer de baas willen worden op straat. Loop dus op 18 september mee in onze stadswandeling!

De route welke we gaan afleggen:
Spoiler! :
START: Klein Amerika (voor de stadswinkel)
Fluwelensingel
Burg. Martensstraat
Burg. Martenssingel
Zoutmanstraat
Hertzogstraat
Briandstraat
Dunantsingel
De Rijkestraat
Verzetslaan
Walraven van Halllaan
Vrijheidslaan
De Rijkestraat
Dunantsingel
Briandstraat
Hertzogstraat
Zoutmanstraat
Burg. Martenssingel
Burg. Martensstraat
Fluwelensingel
EINDPUNT: Klein Amerika
http://stadswandelinggouda.blogspot.com ... da-11.html" onclick="window.open(this.href);return false;
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

birdie
Berichten: 955
Lid geworden op: do mar 12, 2009 12:10 am
Locatie: Groningen

Re: Marokkanen in Gouda

Bericht door birdie »

Wat triest, dat het in Nederland, zo moet gaan. Het is waanzinnig dat wij, als Nederlanders moeten strijden voor onze rechten en vrijheid.
Dat er Nederlanders zijn die ons in de stront laten zakken. Dat onze volksvertegenwoordigers ons laten vallen.
Heel moedig om actie te ondernemen. De Goudse bevolking gaat laten zien dat ze het zat zijn. Ik hoop dat er meer protest op deze manier komt.

In de vorige eeuw werd er toch wel aardig gedemonstreerd tegen onrecht en de kernbom.
Nu, wordt er op internet veel geklaagd, wat te terecht is. Ik ben blij met internet.
Maar zijn we te gemakkelijk geworden om te demonstreren. Denken we, 'het helpt toch geen bal'.
Of zijn we allemaal bang. Ik kan daar geen vinger op leggen.
† 14 september 2012.

Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 6297
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

Re: Marokkanen in Gouda

Bericht door hans van de mortel »

birdie schreef:Wat triest, dat het in Nederland, zo moet gaan. Het is waanzinnig dat wij, als Nederlanders moeten strijden voor onze rechten en vrijheid.
Dat er Nederlanders zijn die ons in de stront laten zakken. Dat onze volksvertegenwoordigers ons laten vallen.
Heel moedig om actie te ondernemen. De Goudse bevolking gaat laten zien dat ze het zat zijn. Ik hoop dat er meer protest op deze manier komt.

In de vorige eeuw werd er toch wel aardig gedemonstreerd tegen onrecht en de kernbom.
Nu, wordt er op internet veel geklaagd, wat te terecht is. Ik ben blij met internet.
Maar zijn we te gemakkelijk geworden om te demonstreren. Denken we, 'het helpt toch geen bal'.
Of zijn we allemaal bang. Ik kan daar geen vinger op leggen.
We leven teveel in een egoïstische slappe maatschappij. Ieder voor zich, God voor ons allen. Daar komt ook bij dat de klagers slechts klagers zijn en domme zwakke laffe klagers die inplaats van actie te ondernemen liever gaan klagen.

Politie heb ik de laatste twintig jaar zien verworden tot een zielige hoopje oude hulpbehoevende wijven. Kleine schriele mannetjes waar ik mij altijd kapot om moet lachen wanneer ik ze zie lopen. Twee aan twee met een pet op hun hoofd waaronder hun Toulouse L’autrec-achtige lichaampje bijna geheel in ten onder gaat. En dan die vrouwelijke agenten. Wat stelt dat nou toch voor? De een is fragiel, de ander kan met haar kont nauwelijks nog een draaideur door. De draaideur van criminelen bijvoorbeeld. Om ze te pakken. Ze blijven met hun gigantische buiten proportionele achterwerk klem zitten in die draaideur. Het stelt toch allemaal geen ene malle moer meer voor anno 2009. Het is één grote poppenkast van onwerkelijkheid en achter de feiten aanhollen.

Een politieagent moet postuur hebben, of in ieder geval uitblinken in een vechtsport als karate. Zoals ik dat ooit in Cuba meemaakte. Één politieagent werd uitgedaagd door een groepje jongeren. De jongens moesten weg van de toeristenbus. Maar zij weigerden en bleven staan provoceren en schelden. Toen er eentje een uitdagende houding aannam met zijn vuisten en waarschijnlijk de agent voor waardeloze lul uitmaakte, was het genoeg voor de agent. Ook de agent balde zijn vuisten en deelde snel een paar rake klappen uit. Het zooitje ongeregeld droop direct af. Kunnen we dit van ons agentencorps verwachten? Ik denk het niet. En als hij al naar zijn wapen grijpt, wacht hem onherroepelijke schorsing, waarschijnlijk verlaging in rang en dus minder geld.

Ons agenten zijn minderwaardige slappe lulhannessen eersteklas. Ik zal het uitleggen. Als ik bij de politie zou werken, ook al ben ik slank en klein van postuur (1.70) dan liet ik mij door niemand in de maling nemen. Laat staan door Marokkaans tuig. Daar sloeg ik dan met mijn knuppel en karate slagen op los. Dat mogen er dan een stuk of drie vier zijn. Ik bedoel Marokkaans tuig, méér niet. Dan roep ik versterking in. En wanneer die niet verschijnt dan mag mijn commandant tekst en uitleg geven. Dit hoeft zo maar een paar keer te gebeuren en dan kunnen ze van mij de klere krijgen. Dan zoek ik een andere baan. Ziek melden kan ook. Maar dat ligt niet in mijn karakter.

Politiemensen zijn slapjanussen omdat zij zich keer op keer laten vernederen tot de pispaaltjes van Nederland waartegen Jan en alleman, maar vooral Marokkaans tuig, kan zeiken. Letterlijk dus! Een andere optie is dat de politie zich veel ,vaker ziek gaat melden. Je zou toch verwachten dat ze langzamerhand genoeg psychisch letsel hebben oplopen om een jaar lang te mogen revalideren. Maar nee hoor. Dat stelletje minderwaardige randdebielen doet maar net of er niks aan de hand is. Ook buschauffeurs hebben daar last van.

STOP ER TOCH MEE, EIKELS! MELDT JE ZIEK! ZOEK EEN ANDERE BAAN. Maar nee hoor. Dat laffe zooitje zonder na te denken blijft maar door modderen. Bang voor minder geld of ontslag, of velaging in rang.

Het mist onze manschappen aan ballen, aan karakter. Het zijn goedkope en gewillige robots geworden van onze maatschappij die steeds verder ontaard is in een sterk overstroomd gebied van tolerantie om weerstand te bieden tegen intolerantie. Wie dit niet ziet heeft oogkleppen voor. Oogkleppen die in al die jaren door meneer Balkenende met een glimlach zijn uitgedeeld aan onnadenkende bewonderaars.

Nu gaat men in Gouda een stille tocht houden. Ik heb het al eerder gezegd, het volk moet zijn verontwaardiging afreageren op het binnenhof. Met vrachtwagens vol met rotte eieren en tomaten. De verantwoordelijken dient duidelijk gemaakt worden dat zij hun plicht verzaken. Want het voornaamste artikel in het Burgerlijk Wetboek (als ik het goed heb) behelst de plicht van de staat om voor de veiligheid van de burger te zorgen. De burger wordt met tienduizenden regeltjes opgescheept, maar de goed betaalde ouwehoer in het parlement kent niet eens de eerste bladzijden van het Burgerlijk Wetboek en laat zijn burgers al jarenlang in de machteloze kou staan.

Ik heb nog nooit zo’n arrogante slecht functionerende minister-president meegemaakt als Balkenende. En dan de rol van de PvdA en Groen Links. Walgelijk, misselijkmakend en een schande! Een grof schandaal voor wie nog enigszins in staat is om helder te denken, maar machteloos moet toe zien hoe dit land verzakt in de afgrond van het nihilisme. Met pappen en nathouden als hoogste goed van intellectueel inzicht en regeren.

En bang voor Franse toestanden? Onzin! Zoiets hoeft maar één keer hier te gebeuren. Massaal arresteren, oppakken en een jaar in een opvoedingskamp laten herstellen. Er zijn nog genoeg kazernes beschikbaar waar Marokkaans tuig gedrild kan worden tot fatsoenlijke burgers in de maatschappij. Want de tijd van praten, praten en nog eens praten onder leiding van het pappen en nathouden (PvdA-stijl) is nu toch echt voorbij.

Je kunt tuig niet met de mantel der liefde BLIJVEN bedekken. De kruik gaat zolang te water tot zij breekt. Zachte heelmeesters maken stinkende wonden. Wilders . . . kom toch gauw!
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED

birdie
Berichten: 955
Lid geworden op: do mar 12, 2009 12:10 am
Locatie: Groningen

Re: Marokkanen in Gouda

Bericht door birdie »

Politiemensen zijn slapjanussen omdat zij zich keer op keer laten vernederen tot de pispaaltjes van Nederland waartegen Jan en alleman, maar vooral Marokkaans tuig, kan zeiken. Letterlijk dus!
Ik denk dat politiemensen ook gemaakt worden tot slapjanussen. Want ze mogen niks meer van hogerhand. En moeten vooral onze allochtone bewoners met een fluwelen handschoen aanpakken.
't Zou me niks verbazen, als er heel veel politiemedewerkers rondlopen, die ronduit gefrustreerd zijn in hun werk. Wanneer je iemand hebt opgepakt, en een paar dagen later weer vrolijk op straat ziet lopen. Dan ga je ook denken, 'waar ben ik mee bezig'.
Omdat er niet tegen etterbakken wordt opgetreden, gaan ettertjes steeds verder, want het mag en het kan nu eenmaal.
Ik kan me voorstellen, wanneer bij een agent constant het bloed onder de nagels wordt gehaald, je er graag eens een knuppel tegen aan gooit. Maar dat mag dus niet.
Op deze manier straalt de politie geen gezag uit. Uiteraard lopen er ook genoeg types tussen die geen gezag uitstralen. Gezag en respect is sowieso ver te zoeken in dit land.

Op een dansfeestje, afgelopen weekend in Hoek van Holland, zijn door de politie schoten gelost, en terecht. Als het op deze manier moet, dan moet het maar.
Er is een dode te betreuren, maar als er niet geschoten was, was het een nog grotere veldslag geworden. Ook deze situatie is ontstaan, door het falen van de mensen die de touwtjes in handen zouden moeten hebben.
Trouwens, het is oorverdovend stil, over het schieten van de politie. Wat is er niet een heisa over Wilders zijn uitspraak, om hooligans op de knieën te schieten, wanneer dit tuig alles en iedereen bedreigd.

Wat betreft het demonstreren van het Nederlandse volk, er is ook gemakzucht. Mensen die niet in prachtwijken en onze grote steden wonen hebben geen flauw idee wat er gaande is. Die denken, dat het allemaal wel mee valt. Ik heb ook geen last van allochtonen in mijn omgeving en zie zo af en toe een hoofddoekje. Ik merk in mijn omgeving dat men denkt dat het allemaal wel meevalt, omdat het nog een ver van mijn bedshow is!
Wat het verschil is met Nederland nu, en de vorige eeuw, is dat er twee twee kampen zijn ontstaan. Voor of tegen Wilders zijn ideeën. Of voor of tegen Pim Fortuyn. Voor of tegen de multiculturele verrijking,
Als je voor Fortuyn of Wilders bent, heb je heel wat uit te leggen! Als je op lulletje Pechtold stemt, dan hoor je niemand. Er is ook veel angst om er voor uit te komen, dat je de multiculturele samenleving zat bent. Dat bleek wel, in het voorjaar, toen een t.v. programma zocht naar Wildersstemmers.
Gelukkig zijn de Gouwenaren die angst voorbij, en komen in opstand.
† 14 september 2012.

Mahalingam
Berichten: 41709
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Marokkanen in Gouda

Bericht door Mahalingam »

Ik denk dat politiemensen ook gemaakt worden tot slapjanussen. Want ze mogen niks meer van hogerhand. En moeten vooral onze allochtone bewoners met een fluwelen handschoen aanpakken.
In België is het net zo slecht gesteld met het gezag van de politie en zijn de instructies vergelijkbaar.
http://www.dhnet.be/infos/faits-divers/ ... tiers.html

La police priée de faire profil bas face aux émeutiers

het is vertaald en te lezen bij
http://blog.seniorennet.be/angeltjes/ar ... ?ID=428594
Eindelijk zijn we zo ver : Politie geeft zich over in Brussel
Het zijn politie-agenten die absoluut anoniem willen getuigen uit angst gesanctioneerd te worden door hun oversten, maar hun woorden zijn er niet minder triest om : "Er bestaan in Brussel rechtloze zones, wijken waar de opstandelingen het beleid overnemen ... zij moeten trouwens niet bevreesd zijn ... Onze opdracht is simpel : Geen deining verwekken, niet controleren, niet tussenkomen, zelfs niet als verschillende tientallen elementen bijeentroepen, geen processen-verbaal opmaken, zelfs niet als er met stenen gegooid wordt."

Ziezo, de waarheid is gezegd. Politie-agenten krijgen de opdracht een laag profiel aan te houden. De wereld op zijn kop : de crimineel beslist en leidt de dans.

Het jonge tuig heeft deze tactiek zeer goed begrepen, want ze dagen elke dag in steeds groteren getale op om de politie-patrouilles uit te dagen. Dit is ondermeer het geval nabij het Anneessensplein in Brussel.

De 30ste augustus wilde een patrouille een motorrijder, die gevaarlijke manoeuvres had uitgehaald, laten stoppen. De man sloeg op de vlucht en verschool zich nabij de jongeren die zich over het "slachtoffer" ontfermden en verhinderden dat hij zou gecontroleerd worden door de agenten. Als motief haalden zij aan, dat er tijdens de ramadan niet gecontroleerd wordt. Er werden verwensingen en beledigingen geroepen en de agenten hebben zich moeten terugtrekken toen er met stukken beton gegooid werd. Eén jongere is toch opgepakt en zijn dossier werd overgemaakt aan het parket. De volgende dag stond hij opnieuw tussen zijn maatjes om de politie te provoceren.

Vertschillende dagen reeds is de sfeer om te snijden zowel in Brussel als in Anderlecht en Molenbeek.

Het is triest om zeggen, maar de agenten zijn het inmiddels gewoon om uitgescholden te worden. Nochtans is de spanning in een hogere versnelling terecht gekomen. De agenten worden niet langer uitgekreten voor "smerige flik" maar er wordt een nieuw ordewoord gescandeerd : 'hinderlaag' (embuscade). Dit is een drama voor de politie-patrouilles die zich eensklaps omsingeld zien en bekogeld worden met stenen, keien of betonstukken. "Wij worden in de val gelokt" . Zo klinkt het bitter bij de agenten.

Teneinde verdere ontsporingen te vermijden, luidt het ordewoord bij de politie "Provoceer niet". En ja, als een gewone politiecontrole ervaren wordt als een provocatie die onmiddellijk aanleiding geeft tot opstoten, wordt er beslist niet meer aanwezig te zijn op bepaalde plaatsen.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Plaats reactie