Ditjes en datjes.

Dhana
Berichten: 7963
Lid geworden op: do nov 27, 2008 10:15 am

Re: Ditjes en datjes.

Bericht door Dhana »

Chaimae schreef:
mercator schreef:
Chaimae schreef: heb de hele dag op hakken van 12 cm gelopen,
Je weet toch waar die evolutie-biologisch voor dienen? Of beter, je weet het niet natuurlijk. Die hoge hakken dwingen je om als vrouw anders te gaan lopen en je achterwerk meer naar achter te steken om mannetjes aan te trekken. Daar loop je dan met die dwaze "zedige"vod op je kop maar alle geslachtsrijpe mannetjes kijken likkebaardend van geilheid toe hoe mooi je secundaire geslachtskenmerk-je jonge billetjes- geaccentueerd worden.
Maar van enige logica of wetenschappelijke kennis heeft een Mohammedaan geen kaas gegeten natuurlijk, eigenlijk te gek dat wij telkens op die dwaasheden ingaan.
Oh, maar lieverd toch ik draag die hakken niet vanwege bovenstaande intentie. Ik draag ze omdat ik een trol van 1.50 ben met een gewicht van 70 kg. Ik moet het toch echt camoufleren middels het dragen van extreem hoge hakken. En raad eens wie er naar die billen kijken, de Hollandse mannen. Jaa, die kunnen er wat van. Maargoed, ze kunnen ook niet anders, Hollandse wijfen hebben nauwelijk bil of heupen.

Hoe sletteriger de schoenen/laarzen hoe beter. :wink:
Het meervoud van wijf is wijVen met een V dus en niet met een F. Het zal wel aan mij liggen, maar geen van mijn vriendinnen bezigt zo'n ordinair taalgebruik als jullie tweeen hier aan de dag leggen, noch houden hun dochters zich bezig met welke vrouwelijke bevolkingsgroep qua billen en heupen beter uit de verf komt. Die houden zich liever bezig met zaken van hoger en waardiger niveau. Wat ze wel weer dwars kan zitten is dat ze voor vuile tyfushoer uitgemaakt worden als ze niet ingaan op toenaderingspogingen van Marokkaanse "heren". Dat mannen per definitie een rode waas voor de ogen krijgen van hoge hakken dragende vrouwen zegt denk ik meer over het obessieve seksuele wangedrag van de (moslim)mannen waar jullie in aanraking komen dan over Nederlandse mannen in het algemeen. Verder zou ik jullie adviseren eens goed na te denken over de indruk die jullie hier achterlaten als vertegenwoordigers van de Marrokaanse gemeenschap hier in dit land en de islamitische opvoeding in het bijzonder.

Wat mij betreft zou het beter zijn als deze door Hayat gestarte topic niet naar de prullenbak verwezen wordt, maar naar de mestvaalt waar het qua niveau geheel en al in thuis hoort.
Laatst gewijzigd door Dhana op zo sep 27, 2009 4:32 pm, 2 keer totaal gewijzigd.
Wil je in het leven werkelijk leren, moet je in staat zijn buiten het eigen ego te schouwen.
Gebruikersavatar
SDX
Berichten: 1818
Lid geworden op: ma feb 04, 2008 3:37 am
Locatie: Thuis

Re: Ditjes en datjes.

Bericht door SDX »

mercator schreef:
Chaimae schreef: En raad eens wie er naar die billen kijken, de Hollandse mannen. Jaa, die kunnen er wat van. Maargoed, ze kunnen ook niet anders, Hollandse wijfen hebben nauwelijk bil of heupen.
t Is maar hoe je het bekijkt natuurlijk. Bij primitieve stammen is een dikke vrouw( of vrouwen) een teken van prestige, je kan als mannetje je wijfjes al het voedsel geven dat ze opkunnen. Is dat de reden dat Mohammedaanse vrouwen na het huwelijk opzwellen tot ware vetbuidels?
Jij bent echt ongezond bezig, je zit ver boven je BMI als ik dat zo hoor, en je bent nog niet eens getrouwd met een stoere Marokkaanse bink!
C. neemt je in de maling Mercator, ze is helemaal niet klein en dik, maar lang en dun... :knorrie:


...maar op hakken lopen van 12 cm. ... dát zou ik toch écht wel eens willen zien hoor! :rolleyes: Daar loop je écht geen hele dag mee rond!
Afbeelding

Wat dat 'kijken van Hollandse jongens' betreft, zou ik me geen zorgen maken, die zijn meestal fatsoenlijk opgevoed en 'kijken' alleen maar - ze verkrachten je niet hoor! :evil:
"Joew hef toe tôk toe mie wiz RIESPEK, aaj em moesliem en aaj em bedder den joew!" [Some average muslim]
Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 6694
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

Re: Ditjes en datjes.

Bericht door hans van de mortel »

mercator schreef: Jij bent echt ongezond bezig, je zit ver boven je BMI als ik dat zo hoor, en je bent nog niet eens getrouwd met een stoere Marokkaanse bink!
Het zal haar beslist niet doen afslanken.
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED
Chaimae
Berichten: 10447
Lid geworden op: ma okt 16, 2006 9:43 pm

Re: Ditjes en datjes.

Bericht door Chaimae »

Jij bent echt ongezond bezig, je zit ver boven je BMI als ik dat zo hoor, en je bent nog niet eens getrouwd met een stoere Marokkaanse bink!
Gedijt door de Ramadan.. :crying:

Hans, je maakt je met de dag belachelijker. :laugh1:
"Our patience will achieve more than our force."

Elk boek is een gevaar dat de ziel in wil. Wie de ziel in wil, moet door de omgekeerde wereld heen, door de leegte, dor de angst, door het niets.
Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 6694
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

Re: Ditjes en datjes.

Bericht door hans van de mortel »

Chaimae schreef:
Jij bent echt ongezond bezig, je zit ver boven je BMI als ik dat zo hoor, en je bent nog niet eens getrouwd met een stoere Marokkaanse bink!
Gedijt door de Ramadan.. :crying:

Hans, je maakt je met de dag belachelijker. :laugh1:
Dat zou best kunnen. Maar waarom spreekt dan niemand mij tegen met steekhoudende argumenten? Een islamitische Marokkaanse vrouw is, geheel overeenkomstig het heilige boek de koran, voor de moslimman niet anders dan een weerloze dorre braakliggende akker, die haar nut bewijst door ’bewerkt’ te worden. De islamitische vrouw is beslist niet waardeloos, zij telt immers voor de rest van haar leven voor de helft mee. Een geruststellende gedachte.

Want werd een hoer vroeger niet minderwaardig beschouwd in onze samenleving? Binnen de islamitische folklore van gelegaliseerde godsdienstwaanzin is dit nog steeds het geval. De gehuwde vrouw in islam is een ranzig stuk seks-object. Tenminste, zo begrijp ik sura 2:223. Het is niet voor niets dat een horde Marokkaanse moslima's zich als tempelhoer opstelt door zich potsierlijk uit te dossen met een opvallende schaamhaarlap op haar kop.
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED
bijwoner
Berichten: 904
Lid geworden op: ma jun 11, 2007 2:45 pm
Locatie: Camping Mosterdzaadje
Contacteer:

Re: Ditjes en datjes.

Bericht door bijwoner »

Mercator,
Dat is natuurlijk ook de reden, dat er zo uitbundig reclame gemaakt wordt voor http://www.hetbegintmettaal.nl" onclick="window.open(this.href);return false; .
Chaimae verkeert zo te lezen in het Antilliaanse circuit, waar men de rijkdom nog afleest naar het gewicht van de vrouw. Vanuit die optiek, zou ze er meer baat bij hebben de RKK vasten traditie te volgen, daar deze lieden een hele maand vasten c.q. beperkt voedsel tot zich nemen. Binnen De Islamitische traditie mag men na zonsondergang eventuele manco's alweer aanvullen. Op zo'n manier wordt men nooit slank!
De Paus op bezoek in in Tsjecho-Slowakije vertelde bij zijn MIS van deze week meteen: geloven naar RKK traditie zoals vroeger, is er niet meer bij. Hij had hierbij niet de meer secuur levende RKK-er op het oog en ook niet de meer Bijbels gefundeerde variant; nee, nee 'de nieuwe variant' blijft alleen in de privé sfeer RKK.
Uit zijn mond is dat te begrijpen, woonachtig in Rome en omgeven door Italianen die (vooral als men man meent te zijn ), aan 1 vrouw nooit genoeg hebben. Een afknapper is het wel: hij kan nog heel wat opsteken hier in de Lage landen, waar RKK-ers zijn die De Bijbel en dan speciaal het NT op het oog hebben. Alpha-cursussen, Bijbel Lees-toerustingdagen, kortom het nieuwe Christelijke fundamentalisme - made in Holland!
Alle kans, dat de HJC bij Zijn terugkomst van deze lieden niet zal zeggen 'u hebt alleen maar uw eigen zin gedaan!' :turban:
mercator
Berichten: 19277
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Ditjes en datjes.

Bericht door mercator »

Chaimae schreef: Hans, je maakt je met de dag belachelijker. :laugh1:
Neen is niet waar hoor. Niemand kan zich belachelijker maken in een moderne maatschappij dan de moslim zelf. Hans doet niet meer dan de moslims een spiegel voor te houden, in de hoop dat ze ooit eens van het wangedrocht schrikken dat ze zien. Het is de enige mogelijkheid, keiharde confrontatie met de werkelijkheid voor deze misleide dwazen. "Dialoog", "respect" etc. zijn debiele praatjes als je met een moslim te doen hebt. Een moslim is een zelfverklaard door en door achterlijk en zielig(maar juist daarom gevaarlijk en onberekenbaar) wezen, en het zou ons aller burgerplicht moeten zijn 1. ons daar van BEWUST te zijn 2. ze te weren en verwijderen uit onze maatschappij .

Wat is er zo uniek aan de moslim?
Wel, dat hij nog trots is op zijn achterlijkheid en domheid!
Dat is zelden vertoond geweest in de recente geschiedenis. Toen er hier Polen, Italianen, Spanjaarden kwamen werken in de mijnen en de industrie pasten die zich zo snel mogelijk aan, waren dankbaar voor de hen geboden kansen en zorgden voor geen overlast. Maar de moslim Turken en Mocro's ? Oh neen hoor, die niet, sinds de oliecrisis van de jaren 70(ja zo lang al!) leven die hoofdzakelijk van uitkeringen en parasiteren ze op ons belastingsgeld, maar dit stemt ze niet tot dankbaarheid en nederigheid, neen ze vinden het nodig zich te tooien met de meest wanstaltige en carnavaleske uitdossingen,en de stomste rituelen zoals ramadan en offerfeest uit te voeren. Ze doen dit niet écht om ons te pesten hoor, neen, dat zou een graad van raffinement en berekening veronderstellen waar een moslim nu eenmaal te dom voor is,ze weten gewoon niet beter en denken dat ze goed bezig zijn ook nog !

Daarom is elke poging tot conversatie en overreding ten aanzien van een moslim zinloos.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
mercator
Berichten: 19277
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Ditjes en datjes.

Bericht door mercator »

SDX schreef: C. neemt je in de maling Mercator, ze is helemaal niet klein en dik, maar lang en dun... :knorrie:
Tja, we zullen het nooit écht weten hé. Maar als ze echt een maatje 36 heeft en 1m75 is waarom loopt ze dan nog op die naaldhakjes? Voor mij niet gelaten hoor, ik zie dat wel graag.

Maar we weten natuurlijk al lang dat het wezen dat zich Chaimae noemt(wie weet is het wel een stoere Marokkaanse bink) een schertsfiguur is die dit forum gebruikt om zijn/haar manisch depressieve praatjes te ventileren.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
bijwoner
Berichten: 904
Lid geworden op: ma jun 11, 2007 2:45 pm
Locatie: Camping Mosterdzaadje
Contacteer:

Re: Ditjes en datjes.

Bericht door bijwoner »

Mercator,
Het lijkt er sterk op, dat je nog nooit- je hebt laten betalen tijdens werk dat onevenredig vaak door Moslims gedaan wordt? Dat heb ik systematisch wel gedaan, de afgelopen 4 jaar en de manier waarop jij schrijft over mensen die je nimmer zelf hebt meegemaakt, terwijl ze gelijk (vaak juist van mindere kwaliteit dan) werk deden als dat van jou, is ronduit arrogant.

Schrijf wat minder over 'wat jij denkt' dat ze doen , en wat meer over 'wat jij meemaakt en ervaart wat ze doen'.

Ik maak mee, dat juist de Moslims over vertegenwoordigt zijn bij de zware, slecht betaalde beroepen onder veelal erbarmelijke omstandigheden. Bij een normale representatie van het aantal Moslims in ons land, zou slechts 1 op de 20 collega's van mij een Moslim zijn. Als Flexwerker kom ik 'overal' en maak dan mee , dat minimaal 1/3 van de aanwezige werkers Moslim is. Geen beroepen waarbij je 'achterover leunend, met 2 vingers in de neus' een vorstelijk salaris opstrijkt!
Nu is de kans heel groot, dat 'de web-surfende Moslim(a)' over jou geen positief beeld overhoud.
Je bent qua terminologie vrijwel thuis in 'het kamp van de PVV, LPF, Jan Maat, VVD en D66'.

Ik stel voor, dat je een kwartaal of zo (langer houdt je dat toch niet vol) , via een uitzendbureau werk gaat doen dat minimaal het minimumloon oplevert en maximaal 'dat + 20%'. Er gaat een wereld voor je open! :turban:
Chaimae
Berichten: 10447
Lid geworden op: ma okt 16, 2006 9:43 pm

Re: Ditjes en datjes.

Bericht door Chaimae »

mercator schreef:
SDX schreef: C. neemt je in de maling Mercator, ze is helemaal niet klein en dik, maar lang en dun... :knorrie:
Tja, we zullen het nooit écht weten hé. Maar als ze echt een maatje 36 heeft en 1m75 is waarom loopt ze dan nog op die naaldhakjes? Voor mij niet gelaten hoor, ik zie dat wel graag.

Maar we weten natuurlijk al lang dat het wezen dat zich Chaimae noemt(wie weet is het wel een stoere Marokkaanse bink) een schertsfiguur is die dit forum gebruikt om zijn/haar manisch depressieve praatjes te ventileren.
Je hebt gelijk! :laugh1:

ps. maatje 34 jaa!
"Our patience will achieve more than our force."

Elk boek is een gevaar dat de ziel in wil. Wie de ziel in wil, moet door de omgekeerde wereld heen, door de leegte, dor de angst, door het niets.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49694
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Ditjes en datjes.

Bericht door Pilgrim »

Trek het je allemaal niet teveel aan Chaimae. :wink:
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
H.Numan
Berichten: 8529
Lid geworden op: do mei 08, 2008 3:33 am

Re: Ditjes en datjes.

Bericht door H.Numan »

Dat ondersteun ik van harte. Ik mag graag bekvechten met Chaimae, maar dit wordt wel heel erg persoonlijk zo niet ronduit hatelijk.
een volk dat voor korannen zwicht
zal meer dan lijf en goed verliezen
dan dooft het licht….
Anoniem
Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 6694
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

Re: Ditjes en datjes.

Bericht door hans van de mortel »

bijwoner schreef:Mercator,

Ik stel voor, dat je een kwartaal of zo (langer houdt je dat toch niet vol) , via een uitzendbureau werk gaat doen dat minimaal het minimumloon oplevert en maximaal 'dat + 20%'. Er gaat een wereld voor je open! :turban:
Schoenmaker Bijwoner, houd je bij je leest! Het is ten enenmale de wil van Allah dat moslims het smerigste werk doen en als slaven van Satan onze maatschappij dienen. Wij geven ze voedsel, kleding en onderdak. Is dat dan niet voldoende? Waarom blijven ze hier dan? Bakken met geld gaan jaarlijks de grens over naar Marokko en Turkije.

Wat zeur je nou als Jezus-aanhanger? Jij doet zielig over die Mohammed-aanhangers. Dat kan ik ook. Maar ik heb niks met mensen die niet willen genezen van het Mohammed en zijn knecht Allah virus die hen niks anders dan een geestesverstopping heeft voortgebracht. Zij prefereren godsdienstwaanzinnig ziek en verward te blijven.
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED
mercator
Berichten: 19277
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Ditjes en datjes.

Bericht door mercator »

bijwoner schreef:
Ik maak mee, dat juist de Moslims over vertegenwoordigt zijn bij de zware, slecht betaalde beroepen onder veelal erbarmelijke omstandigheden.
Dat is hen toch op het lijf geschreven dan? Vuilnisophalers zijn er altijd geweest, ook vooraleer de Allahtonen als een sprinkhanenplaag naar hier zijn afgezakt, dus het enige dat ik je daar van kan zeggen is dat ze een arbeidsplaats van vuilnisophalende Jan, Pieter of Klaas innemen.

En moet ik nu medelijden hebben met die moslims omdat ze alleen maar dom, zwaar en vuil werk aankunnen? Dat is toch hun eigen schuld? Wat beter opletten op school ipv op straat rond te hangen en met hun neus in de Koran te zitten zou al veel helpen, maar net dat vertikken ze, ondanks de inspanningen die WIJ doen om ze mee te krijgen in een moderne kennismaatschappij.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
mercator
Berichten: 19277
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Ditjes en datjes.

Bericht door mercator »

bijwoner schreef:
Ik stel voor, dat je een kwartaal of zo (langer houdt je dat toch niet vol) , via een uitzendbureau werk gaat doen dat minimaal het minimumloon oplevert en maximaal 'dat + 20%'.
Waarom zou ik DAT nu doen?! Ik heb mij in mijn jeugd jarenlang ingezet om me een gespecialiseerde technische vaardigheid eigen te maken die goed betaald wordt, waarom zou ik dan in Allah's naam kartonnen dozen op een vrachtwagen gaan zetten ?!

Dat de jonge Mocro's liever op straat rondhangen en liggen te slapen in de klas tydens hun formatieve jaren brengt taal-en ontwikkelingsachterstand mee die zich vertaalt in werkloosheid en apenwerk nadien, dat is toch logisch en niet meer dan rechtvaardig?
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Chaimae
Berichten: 10447
Lid geworden op: ma okt 16, 2006 9:43 pm

Re: Ditjes en datjes.

Bericht door Chaimae »

Pilgrim schreef:Trek het je allemaal niet teveel aan Chaimae. :wink:
Ach, ik heb redelijk wat eelt op mijn ziel. Zoals nu, vragen een paar mannelijke, goedbedoelende niet-moslims c.q. klasgenoten constant vragen hoe je mijn naam in het Arabisch uitspreekt.'' Ik zeg het lekker niet. Was ik een Surinaamse dame geweest had je nooit gevraagd hoe je mijn naam in het Surinaams moet uitspreken.'' Ik weiger om het ze te vertellen! Of net ook al een felle discussie gehad over de islam en mijn denkbeelden. Ik word er doodmoe van om constant mijn wereldbeeld in kaart te moeten brengen. ''Jaa maar, waarom draag jij strakke broeken en schaarse jurkjes? En geen hoofddoek? Dat moet toch van het moslimgeloof?(en dat zijn dan de journalisten van de toekomst. Jaa, hou je hart maar vast) Ik heb zin om het uit te schreeuwen, maar ik hou me maar wijselijk in.

En dan nog die vooroordelen. Blijkt dat een jongen uit de redactie een oogje op me heeft. Ik zeg dat ik niet op blond val (en eens moet stoppen met me constant aankijken en eens moet oprotten van me), zegt ie dat hij zijn haar best voor me wilt kleuren en dan nemen we vijf kinderen. ''Pardon, wat zijn dat voor vooroordelen? Alsof die buitenlanders niks anders doen dan baren?''

Ik word er zo onderhand schijtziek van.

Die mercator zet zichzelf publiekelijk ten schande. Ironisch. :lol:
"Our patience will achieve more than our force."

Elk boek is een gevaar dat de ziel in wil. Wie de ziel in wil, moet door de omgekeerde wereld heen, door de leegte, dor de angst, door het niets.
mercator
Berichten: 19277
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Ditjes en datjes.

Bericht door mercator »

Chaimae schreef:''Pardon, wat zijn dat voor vooroordelen? Alsof die buitenlanders niks anders doen dan baren?''
Maar dat is toch net wat jij zelf aankondigt te willen gaan doen of laat mijn geheugen me in de steek? Zo ja, kan je dat baren dan aub in een moslimland gaan doen?

Niks dan baren is veel gezegd is idd een veralgemening, de mannelijke Allahtonen leggen zich nogal s toe op stelen en roven ook.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
BFA
Berichten: 11592
Lid geworden op: vr sep 29, 2006 5:18 pm

Re: Ditjes en datjes.

Bericht door BFA »

Ik word er zo onderhand schijtziek van.
Je zou van minder.
''Jaa maar, waarom draag jij strakke broeken en schaarse jurkjes? En geen hoofddoek? Dat moet toch van het moslimgeloof?(en dat zijn dan de journalisten van de toekomst. Jaa, hou je hart maar vast) Ik heb zin om het uit te schreeuwen, maar ik hou me maar wijselijk in.
Het is een parasitaire soort die leeft op de intelligentie van anderen en deze dan tegen hun gebruikt;
BFA
Berichten: 11592
Lid geworden op: vr sep 29, 2006 5:18 pm

Re: Ditjes en datjes.

Bericht door BFA »

Maar dat is toch net wat jij zelf aankondigt te willen gaan doen of laat mijn geheugen me in de steek?
Chaimae is rebels en toont dat door waar ze maar kan, met ieders voeten te spelen.
Zie dat als iets positiefs. Want dat is het.
Het is een parasitaire soort die leeft op de intelligentie van anderen en deze dan tegen hun gebruikt;
Chaimae
Berichten: 10447
Lid geworden op: ma okt 16, 2006 9:43 pm

Re: Ditjes en datjes.

Bericht door Chaimae »

BFA schreef:
Maar dat is toch net wat jij zelf aankondigt te willen gaan doen of laat mijn geheugen me in de steek?
Chaimae is rebels en toont dat door waar ze maar kan, met ieders voeten te spelen.
Zie dat als iets positiefs. Want dat is het.
Ik vind het geweldig om die Hollanders in hun waan te laten. Dus, ik speld ze op de mouw dat ik de hijaab stiekem af doe in de wc, word onderdrukt en later huisvrouw word. Dat zij zo dom zijn zal me een rotzorg wezen.
"Our patience will achieve more than our force."

Elk boek is een gevaar dat de ziel in wil. Wie de ziel in wil, moet door de omgekeerde wereld heen, door de leegte, dor de angst, door het niets.
mercator
Berichten: 19277
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Ditjes en datjes.

Bericht door mercator »

hans van de mortel schreef: Het is ten enenmale de wil van Allah dat moslims het smerigste werk doen en als slaven van Satan onze maatschappij dienen. .
In moslimlanden bestaat geen georganiseerde vuilnisophaling zodat de moslims zelfs dàt vuile werk ginder niet kunnen doen.
Onderwijs voor moslims hier is verloren moeite in het beste geval en schadelijk in het slechtste. Als ze hier dan toch het straatbeeld moeten komen vervuilen(dixit dhr. Wilders :D ) is het kunnen opvolgen van enkele eenvoudige commando's ruim voldoende. Al het overige belast hun door eeuwenlange inteelt genetisch belaste breinen te zeer, daar worden ze geprikkeld en ongelukkig van, en voor het overige zal de imam hen wel vertellen wat ze moeten denken en hoe ze zich moeten voelen.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
mercator
Berichten: 19277
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Ditjes en datjes.

Bericht door mercator »

BFA schreef:
Maar dat is toch net wat jij zelf aankondigt te willen gaan doen of laat mijn geheugen me in de steek?
Chaimae is rebels en toont dat door waar ze maar kan, met ieders voeten te spelen.
Zie dat als iets positiefs. Want dat is het.
Ik zie het ook als ditjes en datjes hoor. Maar iemand die met de voeten rammelt moet dan ook een weerwoord kunnen verdragen :knorrie: !
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49694
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Ditjes en datjes.

Bericht door Pilgrim »

Chaimae schreef:Ach, ik heb redelijk wat eelt op mijn ziel.
.....
Ik word er zo onderhand schijtziek van.
Ik heb de indruk dat die eeltlaag toch nog een beetje meer moet aangroeien. Succes er mee! :wink:
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Chaimae
Berichten: 10447
Lid geworden op: ma okt 16, 2006 9:43 pm

Re: Ditjes en datjes.

Bericht door Chaimae »

mercator schreef:
BFA schreef:
Maar dat is toch net wat jij zelf aankondigt te willen gaan doen of laat mijn geheugen me in de steek?
Chaimae is rebels en toont dat door waar ze maar kan, met ieders voeten te spelen.
Zie dat als iets positiefs. Want dat is het.
Ik zie het ook als ditjes en datjes hoor. Maar iemand die met de voeten rammelt moet dan ook een weerwoord kunnen verdragen :knorrie: !
En die heb je wel? Laat me niet lachen, gozer. Ik heb tot nog toe op dit forum geen één revisionistisch idee uit jouw koker gelezen.

@Pilgrim,

Ik laat het niet merken hoor. Hoe zou jij het vinden? Elke dag naar school met het idee dat je weer alles moet verantwoorden? En dat dag in en uit.. lijkt me heel menselijk dat je er dan op een gegeven moment schijtziek van word.
"Our patience will achieve more than our force."

Elk boek is een gevaar dat de ziel in wil. Wie de ziel in wil, moet door de omgekeerde wereld heen, door de leegte, dor de angst, door het niets.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49694
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Ditjes en datjes.

Bericht door Pilgrim »

Chaimae schreef:Ik laat het niet merken hoor. Hoe zou jij het vinden? Elke dag naar school met het idee dat je weer alles moet verantwoorden? En dat dag in en uit.. lijkt me heel menselijk dat je er dan op een gegeven moment schijtziek van word.
Tja, dat is een probleem, maar we leven met je mee.

P.S. Misschien kan je een bordje op je rug hangen met de mededeling 'Ik ben exmoslima'. Misscien helpt dat. :)
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Plaats reactie