Israël, Gaza strook en de overige Palestijnen

Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 7473
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

Re: Israël en Gaza strook.

Bericht door hans van de mortel »

Nu begrijp ik waarom Marokkaanse vluchtelingen - zeg maar illegale islamieten - altijd in christelijke kerken hun toevlucht namen. Daar waren zij gegarandeerd veilig. Beveiligd door de symboliek van Jezus, kenmerk van onze beschaving. Maar in de islam staat Allah de knecht van Mohammed voor:

• ACHTERLIJKHEID
• ANALFABETISME
• CHAOS
• GEWELD
• HAAT
• MOORD
• INDOCTRINATIE
• DISCRIMINATIE
• LIST EN BEDROG
• SCHIJNHEILIGHEID
• AFGODERIJ
• RITUEEL FETISJISME
• MARTELEN
• SADISME
• STIEKEM HOMOÏSME
• VROUW ONVRIENDELIJKHEID
• VERKRACHTING
• PEDOFILIE
• VEELWIJVERIJ
• ETC. ETC.


Het bovenstaande heb ik niet zelf bedacht, maar komt voort uit het feit van moslimappels die van de islamboom zijn gevallen. Die boom wordt regelmatig geschud door de ayatolla, moefti, imam, kalief, mahdi of moellah.

En dan te bedenken dat er nog steeds mensen zijn die zich met trots moslim noemen. Ik zou mij KAPOT schamen voor zulk een onbeschaafdheid. Zeg dan op zijn minst dat je geen praktiserende moslim bent omdat je niet van rotte appels houdt. Maar nog beter en beschaafder is met trots verkondigen dat je moslim af bent.
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 80738
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Israël en Gaza strook.

Bericht door Ariel »

Hamas zoekt conflict over Holocaust-lessen
zondag 30 augustus 2009

GAZA-STAD (ANP) - In de Gazastrook lopen de gemoederen deze dagen hoog op vanwege het gerucht dat VN-hulporganisatie Unrwa scholieren wil onderwijzen over de Holocaust. De radicaalislamitische Hamasbeweging is woedend over het voornemen.

Hamas, dat de baas is in de kuststrook die grenst aan Israël, noemt de Holocaust ,,een leugen die is verzonnen door de zionisten''. In een open brief krijgt het hoofd van Unrwa het dringende advies om niet over te gaan tot de aanschaf van geschiedenisboeken met informatie over de vernietiging van miljoenen joden in de Tweede Wereldoorlog.

De VN-organisatie verzorgt onderwijs voor circa 200.000 kinderen in de Gazastrook. Unrwa-woordvoerder Adnan Abu Hasna zei zondag in een reactie dat de geschiedenisboeken die nu worden gebruikt, geen melding maken van de Holocaust. Op de vraag of de VN-organisatie daarin verandering gaat brengen, wilde de zegsman geen antwoord geven.

Ontkenningen

Palestijnen verafschuwen de reactie van de overwinnaars van de Tweede Wereldoorlog op de Holocaust. De creatie van de staat Israël in 1948 had als bijeffect dat de helft van de Arabische bevolking van het toenmalige Britse Palestina als vluchteling belandde in de Gazastrook, op de Westelijke Jordaanoever en in andere landen, zoals Jordanië.

Israël is op haar beurt woedend over ontkenningen van de Holocaust. In het Midden-Oosten maken veel partijen en landen zich daaraan schuldig

http://www.elsevier.nl/web/Nieuws/Laats ... lessen.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 7473
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

Re: Israël en Gaza strook.

Bericht door hans van de mortel »

Ariel schreef:
Palestijnen verafschuwen de reactie van de overwinnaars van de Tweede Wereldoorlog op de Holocaust.
Wat is het toch kenmerkend voor onze moderne beschaving om zaken te blijven doen met Hamas. Conclusie: of je nu door de hond of de kat wordt gebeten, politiek blijft een zeer smerige zaak vol onfatsoen, zonder normen en waarden. Daarom heb ik zo’n bloedhekel aan die afschuwelijke huichelachtige zich zelf christen noemende proleet Balkenende. Hij is niet voor niets een kontkruiper van de terrorist Calvijn. Ziekelijke gedachten verloochenen zich niet. Die komen altijd aan het licht. Ook bij de grootste waardeloze nietszeggende lul die beweert in God te geloven. Waarom, vraag je je dan af.

Met vier kabinetten vol Balkenende is ons land letterlijk stil blijven staan. Een herhaling van het Kok-regime destijds. Deze man van Calvinistische huize laat chaos en achterstand na. Hij treedt letterlijk in de voetsporen van islam. Kotsen moet ik van die man. What else? Kotsen op God? Dat helpt niet. Kotsen op Balkenende wel. Dat lucht op, en iedereen die het wil kan het hier lezen.
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 80738
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Israël en Gaza strook.

Bericht door Ariel »

Kritiek op keldingvoorschriften Gaza
vrijdag 4 september 2009

GAZA-STAD (ANP) - De mensenrechtenorganisatie Human Rights Watch (HRW) heeft vrijdag scherpe kritiek geuit op de nieuwe kledingvoorschriften die gelden voor vrouwelijke scholieren in de Palestijnse Gazastrook. De strengislamitische Hamas heeft hier sinds juni 2007 de macht in handen.

Volgens HRW worden sinds het schooljaar eind augustus begon, vrouwelijke leerlingen naar huis gestuurd die geen hoofddoek of traditioneel lang gewaad (jilbab) dragen. Hiervoor droegen meisjes gewoonlijk een lange jurk met een shirt. Hamas zou opdracht hebben gegeven tot de nieuwe kledingvoorschriften waarvoor geen wettelijke basis is.

De maatregelen zijn ook in strijd met de Palestijnse wetgeving. In juli begon Hamas volgens HRW een 'kuisheidscampagne' uit bezorgdheid over het ,,immorele'' gedrag in Gaza. Vrouwen die in het openbaar met mannen waren, werden door agenten ondervraagd over hun relatie. Deze campagne zou inmiddels voorbij zijn, maar nu richt Hamas zijn aandacht op scholen, aldus een inwoner van Gaza.

http://www.elsevier.nl/web/Nieuws/Laats ... n-Gaza.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Mahalingam
Berichten: 44612
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Israël en Gaza strook.

Bericht door Mahalingam »

Het is niet alleen het kuisheidsoffensief dat Hamas minder populair maakt bij de bewoners van Gaza. Absolute macht corrumpeert absoluut. En dat gaan ze merken.
http://www.israelnationalnews.com/News/ ... spx/170702
Hamas Very Unpopular In Gaza - Sep/07/09
A new poll reveals that the Hamas is extremley unpopular in Gaza. According to the poll, 58 percent of Gazans said they disapprove of the job being done by Hamas in the Gaza Strip, while the other 42% of them said they "disapprove strongly." The poll also shows Fatah would beat Hamas by over 10 percentage points in Gaza, if residents were to vote in parliamentary elections today.

The poll was conducted by Stan Greenberg of Greenberg Quinlan Rosner Research and had a margin of error of +/- 3.5%
Populair of niet, dat zal voor Hamas weinig uitmaken zolang ze kunnen blijven optreden als de Maffia van Allah. Dat ze ooit via een democratisch proces verjaagd kunnen worden, is heel onwaarschijnlijk. Ingrijpen van Israël is de enige uitweg uit deze ramp.
Hamas is van de club : "one man, one vote, one time".
(kies ons en U hoeft nooit meer te kiezen )
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Vrijdenker
Berichten: 1747
Lid geworden op: do jul 15, 2004 10:07 pm
Contacteer:

Re: Israël en Gaza strook.

Bericht door Vrijdenker »

http://www.luxetlibertas.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 7473
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

Balkenende en zijn bende volksverlakkers

Bericht door hans van de mortel »

Mahalingam schreef: Hamas is van de club : "one man, one vote, one time".
(kies ons en U hoeft nooit meer te kiezen )
Dat denkt - of eigenlijk dacht - bij ons ook de club van God met zijn linkse mee lifters. Maar de kruik in een democratie gaat zo lang te water tot ze breekt. Dat zooitje ongeregeld onder leiding van Balkenende kan het haast niet erger maken. Elke dag is er wel een of andere rottigheid die de revue passeert dankzij een van zijn lapzwansende bewindslieden. Dat de gek Hirsch Ballin in dat duistere onbekwame gezelschap de loef afsteekt is mij al sinds 20 jaar bekend. Hij heeft niet alleen zijn gezicht niet mee, hij is ook geestelijk labiel als geen ander. Daar kan hij niks aan doen. Hij is immers naar Gods beeld geschapen. Excuus derhalve! Maar wie wel schuld heeft is ene Balkenende. Laat die man nu ook incompetent zijn en zijn kinderachtige gezicht niet mee hebben. Tja . . . dan ligt zo’n totale kabinetsaftakeling in de lijn der verwachtingen opgesloten.

Wil deze club van aftakelende bewindslieden nou echt strompelend de eindstreep halen, of hebben zij nog een greintje verstand en zelfrespect over en houden de eer aan zichzelf? Hoogstwaarschijnlijk zal het schamelijke Godje van Balkenende hem in zijn eigen vet laten gaar smoren. Geheel volgens de traditie van de God van de verwachtingsvolle mens die de dood als correctie en updating beschouwt van zijn dwaasheid en onnadenkend geestelijke voortstrompelen in het leven.
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 80738
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Israël en Gaza strook.

Bericht door Ariel »

Shalit is niet dood. Dat had ik niet verwacht. Israël heeft beloofd twintig vrouwelijke gevangenen vrij te laten in ruil voor een teken van leven van de in 2006 ontvoerde Israëlische soldaat Gilad Shalit. Natuurlijk vindt hamas de vrijlating van deze vrouwen een overwinning op Israel.

http://www.depers.nl/video/325431/Pales ... video.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Video met Shalit getoond

TEL AVIV - De Israëlische televisie heeft vrijdag de video van de gevangen militair Gilad Shalit uitgezonden. Hij werd drie jaar geleden gevangengenomen tijdens een actie van Palestijnse strijdgroepen. Het is voor het eerst sinds 2006 dat er een beeld van hem naar buiten komt. Zijn familie ontving eerder brieven en een audiotape van hem.

Op de video leest een vermagerde Shalit van een papier en toont een exemplaar van de krant Filistien van 14 september. „Ik doe de groeten aan mijn familie en hou van ze en mis ze en verlang naar de dag dat ik mag terugkeren”, zegt hij. Shalit verklaart verder te hopen dat de Israëlische premier Benjamin Netanyahu geen gelegenheid voorbij zal laten gaan om een deal te sluiten met de Palestijnse beweging Hamas over zijn vrijlating.

In ruil voor de video liet Israël negentien gedetineerde Palestijnse vrouwen vrij. Zondag volgt de twintigste.

http://www.telegraaf.nl/buitenland/4980 ... ond__.html" onclick="window.open(this.href);return false;
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Vrijdenker
Berichten: 1747
Lid geworden op: do jul 15, 2004 10:07 pm
Contacteer:

Re: Israël en Gaza strook.

Bericht door Vrijdenker »

De grootmoefti in Den Haag
http://www.trouw.nl/opinie/letter-en-ge ... 878637.ece" onclick="window.open(this.href);return false;
De grootmoefti van Jeruzalem, het is genoegzaam bekend, ronselde tijdens de Tweede Wereldoorlog moslims die voor de nazi’s streden aan het front. Minder bekend is dat de man ooit een bezoek bracht aan Nederland.
Wacht eens even! Hoezo is het "genoegzaam bekend" dat de grootmoefti van Jeruzalem in de Tweede Wereldoorlog moslims ronselde, die voor de nazi's aan het front streden? Bij mij (en andere bezoekers van dit forum) is dat weliswaar inderdaad "genoegzaam bekend", maar ik denk dat een grote meerderheid van de Nederlanders daarvan niets weten.
http://www.luxetlibertas.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Mahalingam
Berichten: 44612
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Israël en Gaza strook.

Bericht door Mahalingam »

Hamas is weer aan het verbieden geslagen. En het zijn de vrouwen weer eens die iets niet mogen.
Hamas verbiedt vrouwen op de motor in Gazastrook
De Palestijnse verzetsbeweging Hamas legt vrouwen voortaan een verbod op om met motors en scooters rond te rijden in de Gazastrook. Hamas roept veiligheidsredenen en sociale tradities in voor de maatregel. De laatste weken gebeurden volgens Hamas te veel ongevallen met vrouwen op motors.

"We willen met deze maatregel ongevallen vermijden", zegt een woordvoerder van Hamas. "Vrouwen mogen voortaan niet meer op een motor zitten, noch als chauffeur noch als passagier. Daarmee willen we het verlies van mensenlevens inperken."

Volgens mensenrechtengroeperingen legt Hamas steeds meer de strikte islamitische wetten op aan de 1,5 miljoen Palestijnen die in de Gazastrook wonen. (lpb)
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
BFA
Berichten: 11583
Lid geworden op: vr sep 29, 2006 5:18 pm

Re: Israël en Gaza strook.

Bericht door BFA »

"Vrouwen mogen voortaan niet meer op een motor zitten, noch als chauffeur noch als passagier. Daarmee willen we het verlies van mensenlevens inperken."
Als de neus-en mondbedekking van de verplichte Islamitische kledij omhoogwaait heb je gegarandeert een ongeval.
Zou het niet beter zijn om het verlies van mensenlevens in te perken de kleding van de vrouw te laten meegaan met de tijd. Een integraalhelm met zwart vizier benadert ook het gewilde spooky-beeld van de vrouw dat Islamieten zo graag aanhangen.
Het is een parasitaire soort die leeft op de intelligentie van anderen en deze dan tegen hun gebruikt;
Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 7473
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

Israël, de Gaza strook en eeuwen terug in de tijd.

Bericht door hans van de mortel »

BFA schreef:
"Vrouwen mogen voortaan niet meer op een motor zitten, noch als chauffeur noch als passagier. Daarmee willen we het verlies van mensenlevens inperken."
Als de neus-en mondbedekking van de verplichte Islamitische kledij omhoogwaait heb je gegarandeert een ongeval.
Zou het niet beter zijn om het verlies van mensenlevens in te perken de kleding van de vrouw te laten meegaan met de tijd. Een integraalhelm met zwart vizier benadert ook het gewilde spooky-beeld van de vrouw dat Islamieten zo graag aanhangen.
Hamas, Marokkaanse terreur jeugd, Al Quada, inwoner van Saudi-Arabië, het maakt niet uit. Het zijn moslims en daarmee verbonden via de achterlijkheid van de rituelen van het heidense primitieve meest onterende afgoderij-clubje van de beschaving: ISLAM!
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED
Mahalingam
Berichten: 44612
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Israël en Gaza strook.

Bericht door Mahalingam »

In Mohammedaanse landen hebben ze ook dierentuinen. En het gaat er middeleeuws aan toe.
Het lot van de dieren in Kabul was ten tijde van de Taliban vreselijk.
Ook in Gaza is een dierentuin. En omdat verwacht werd dat de dieren uit solidariteit ook mee-rammadannen, zijn nu de zebra's dood.
Wie het wel overleefd hebben zijn de twee ezels. Dat zijn taaie dieren. Die hebben ze nu geverfd zodat het net zebra's zijn. Dit is geen grap.

Afbeelding

Het nieuwsbericht bij
http://www.hln.be/hln/nl/959/Bizar/arti ... zels.dhtml" onclick="window.open(this.href);return false;
weet te melden dat het komt door de Joden:
"De meeste dieren in de dierentuin kwamen om tijdens of vlak na het jongste offensief van Israël."
Directeur Yedioth Aharonoth denkt eraan de Israëli's aansprakelijk te stellen voor de dood van ondermeer de zebra's en wil een schadevergoeding. De Israëlisch wijzen erop dat de meeste dieren gestolen en opgegeten werden.
De dierentuin telt naast de ezels voorlopig nog een paar huiskatten en honden én een echte leeuw, genaamd Sabrina.
Over die leeuwin valt nog te zeggen dat dit ook een zwaar mishandeld dier is.
http://news.bbc.co.uk/cbbcnews/hi/newsi ... 479904.stm
A lioness cub and two Arab-speaking parrots have been kidnapped in a raid in a zoo in Gaza.
The animals were stolen when gunmen overpowered the zookeeper and threw a blanket over the cub, called Sabrina, and the two birds.
Sabrina is dus terug gekomen. Maar in wat voor conditie?
http://www.haaretz.co.il/hasen/spages/879907.html
On Monday, Hamas forces raiding the hideout of a notorious drug ring stumbled upon a lion stolen at riflepoint two years ago from the Gaza Zoo, said a force commander, Abu Hamam al-Deeb. But she was malnourished, missing four teeth, claws and part of her tail, a veterinarian said.[...]
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 80738
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Israël en Gaza strook.

Bericht door Ariel »

In heel Israël, spannen jonge Joodse mannen samen om interraciale relaties tussen Arabische mannen en Joodse vrouwen te beëindigen. Dit verschijnsel komt komt steeds vaker voor aangezien de Joodse nederzettingen zich steeds verder uitbreiden op Arabisch grondgebied. De Joodse burgerwachten zeggen dat de Arabieren Joodse vrouwen met geld en „bad boy“ persoonlijkheden verlokken.

Luister hier naar een radio verslag.

http://www.npr.org/templates/player/med ... =113724447" onclick="window.open(this.href);return false;
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 7473
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

Re: Israël en Gaza strook.

Bericht door hans van de mortel »

Ariel schreef:In heel Israël, spannen jonge Joodse mannen samen om interraciale relaties tussen Arabische mannen en Joodse vrouwen te beëindigen. Dit verschijnsel komt komt steeds vaker voor aangezien de Joodse nederzettingen zich steeds verder uitbreiden op Arabisch grondgebied. De Joodse burgerwachten zeggen dat de Arabieren Joodse vrouwen met geld en „bad boy“ persoonlijkheden verlokken.
En ik zeg dat joodse mannen over de hele linie tekort schieten. Het zijn blijkbaar saaie besneden lullen. Dat zijn die arabieren ook. Dus . . . Het verschil zit hem in de persoonlijke charme en benaderingswijze. Arabieren weten hoe zij met vrouwen moeten omgaan. In dat opzicht lijken arabieren verdomd veel op Surinamers. Mooie lieve praatjes, in elkaar slaan, goeie stevige seks. Nou ja, volgens God draait alles immers om seks. En als het verlangen van de jonge joodse vrouw hier onbedwingbaar naar uitgaat - de joodse vrouw staat bekend om haar geiligheid - meent de Israëlische politiek hier een stokje voor te moeten steken.

Tja, mijn dilemma is dat ik voor vrijheid en tegen islam ben. Wat het zwaarst is moet het zwaarst wegen. Want we hoeven er niet aan te twijfelen waar het die arabieren om te doen is. Laat ze zich maar lekker bij elkaar afrukken en met hun handen van die mooie jonge ongetrouwde Israëlische vrouwen afblijven. Kom nou toch, ik stem toch zeker niet op D66 of welk ander vervelend hautain links betweterig clubje van berm moralisten.
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED
Mahalingam
Berichten: 44612
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Israël en Gaza strook.

Bericht door Mahalingam »

Heel veel Kassam-raketten worden gemaakt met ijzeren rioolpijp dat door de EU geschonken is.
Met dit in het achterhoofd, moet je hetvolgende lezen:
Coveliers klaagt EU aan wegens niet beschermen burgers tegen raketten uit Gaza
Vlaams Belang-senator Hugo Coveliers heeft samen met zijn zoon Roel en een Israëlische advocaat klacht neergelegd bij de Europese commissie in naam van 15 EU-burgers die in Israël wonen. De EU zou haar burgers onvoldoende beschermen tegen Kassam-raketten uit Gaza.

Israëlische dorpen in buurt Gaza
De burgers hebben de Britse, Franse, Italiaanse en Hongaarse nationaliteit en verblijven in Israëlische dorpen in de buurt van Gaza, die regelmatig worden bestookt met Kassam-raketten vanuit de Gaza-strook.

In hun klacht bij de Europese commissie vragen de burgers dat de Europese Unie de financiering van het terrorisme in Gaza aanpakt en de EU-onderdanen beschermt tegen terroristen wanneer ze in Israël verblijven.

De klacht is doorgestuurd naar het departement buitenlandse betrekkingen van de commissie. (belga/lb)
http://www.hln.be/hln/nl/957/Belgie/art ... Gaza.dhtml" onclick="window.open(this.href);return false;
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 80738
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Israël en Gaza strook.

Bericht door Ariel »

Palestijns minister: We hebben geen ‘harde bewijzen’ van Israëlische oorlogsmisdaden

De aap komt uit de mouw

Een Palestijnse autoriteit heeft officieel toegegeven dat, terwijl de PA het Internationaal Strafhof (International Criminal Court – ICC) onder druk zet om Israël te vervolgen op basis van de aanklachten van oorlogsmisdaden gepleegd door IDF-troepen tijdens het recente Gazaconflict begin dit jaar, blijkt dat het enige bewijs dat de PA voor die vermeende oorlogsmisdaden op tafel kan leggen, het Goldstone Rapport is dat vrijdag 16 oktober werd goedgekeurd door de Commissie van de Mensenrechtenraad van de Verenigde Naties.

Minister van Justitie Ali al-Khashan van het regeringskabinet van de Palestijnse Autoriteit zei zaterdag j.l. dat iedereen die een snelle actie reactie verwacht van de rechter over de vermeende Israëlische oorlogsmisdaden, “geduld moet hebben”, omdat “wij geen enkele documentatie kunnen voorleggen over de Israëlische misdaden.” Hij zei dat de PA hoopte te kunnen aansluiten bij het Internationaal Strafhof om gemakkelijker rechtzaken tegen Israël te kunnen aanspannen en dat een dergelijk lidmaatschap de Palestijnse Autoriteit “de mogelijkheid zou geven om vreedzaam te confronteren met de onthulling van de Israëlische oorlogsmisdaden.”

Inderdaad vertelde Minister van Justitie, Ali Al-Khashan aan verslaggevers in Ramallah dat alle rechtszaken tegen Israëli’s op basis van het Goldstone Rapport zullen moeten wachten, aangezien het Rapport geen concrete bewijzen van oorlogsmisdaden bevat, noch is de PA op dit ogenblik in staat om bewijzen te vinden. Al-Khashan zei tegen de reporters dat de PA deze hindernis probeert te omzeilen door lid te worden van het Internationaal Strafhof in Den Haag, waardoor het gemakkelijk zou worden om meer zaken tegen Israëli’s te lanceren, zelfs zonder overtuigende bewijzen. Daags voordien had de Russische ambassadeur in Israël Peter Stegney het Goldstone Rapport zwaar bekritiseerd omdat het rapport volgens hem “verklaringen bevat die niet gebaseerd zijn op feiten maar op subjectieve veronderstellingen.”

“Het Goldstone Rapport heeft de mechanismen in gang gezet die moeten leiden tot de vervolging van de Israëlische oorlogsmisdadigers, en de VN-Raad voor de Mensenrechten heeft de mechanismen omschreven die de stappen [die moeten gezet worden] verduidelijken,” heeft Al-Khashan gezegd. “Nu is de PA deze stappen aan het uitvoeren.” Om aan te sluiten bij het Internationaal Strafhof in Den Haag, moet de Palestijnse Autoriteit eerst nog het Statuut van Rome onderschrijven, dat de basis van het internationaal recht vormt voor het Internationaal Strafhof.

Om lid te worden van het Strafhof moeten naties of entiteiten (zoals de PA) instemmen om het Hof haar burgers te laten vervolgen, en hen vrijwillig over te dragen aan internationale autoriteiten voor berechting en bestraffing. Benieuwd of de PA ooit bereid zal zijn om ook maar één van haar onderdanen als oorlogsmisdadigers uit te leveren aan het Strafhof in Den Haag. Voor wie nu denkt ‘geen bewijs = geen misdaad’, moet dringend gaan beseffen dat in de Arabische wereld en helaas ook bij het Kwartet (Rusland, VS, EU en de VN) er andere maten en gewichten worden gehanteerd wanneer het over Israël gaat. Israël moet voor de bijl – koste wat het koste moet – en daar zijn alle [juridische] truken goed voor, zolang alles maar hetzelfde doel dient met name de vernietiging van de Joodse staat van het volk van Israël.

http://brabosh.com/2009/10/20/palestijn ... smisdaden/" onclick="window.open(this.href);return false;
Bron: http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/133896#" onclick="window.open(this.href);return false;
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Mahalingam
Berichten: 44612
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Israël en Gaza strook.

Bericht door Mahalingam »

Elk zich respecterend krantje neemt klakkeloos de bevindingen over uit een UN rapport.
Daarin staat dat het slecht gesteld is met het water in Gaza. En dat komt door Israel (=Joden) natuurlijk. Niet door het simpele natuurkundige feit dat als ergens meer van verbruikt dan erbij komt, dat je dan zonder komt te zitten. De Joden kunnen wel veel, maar het niet zwaarder laten regenen boven Gaza. En zouden ze dat doen dan zou er geschreeuwd worden dat er genocide wordt gepleegd. (poging tot verdrinking!)
We hebben dat hier ook gehad met het oppompen van duinwater. Teveel en het gaat progressie steeds erger fout.
En in Gaza waar ooit krap genoeg water was voor 300.000 mensen, nu met 1,3 miljoen, is er gewoon een tekort. Recyling lukt niet ondanks miljoenen van de EU voor sanitair. Zeker 6 km ijzerpijp is verwerkt tot Kassam raketten. Andere zaken hebben de prioriteit. De upper classes hebben duur gedesalineerd water en de rest van de bevolking drinkt buikloop water.
http://news.bbc.co.uk/2/hi/middle_east/8327146.stm
Gaza thirsts as sewage crisis mounts
But in September the UN Environment Programme warned that damage to the underground aquifer - due to the Israeli and Egyptian blockade, conflict, and years of overuse and underinvestment - could take centuries to reverse if it is not halted now.[...]
In addition, with several years of drought and the digging of hundreds of illegal, unregulated wells, the UN Environmental Programme says at least three times more water is extracted than is replenished each year.[...]
"Water is life," he says. Action must be taken now, "so that we can prevent future problems with Gaza becoming uninhabitable". [...]
En de rol van israel wordt breed uitgemeten:
Under Israel's crippling blockade, and with the border with Egypt closed, most building materials are refused entry, for fear they could be used to make smuggling tunnels or the rockets that militants fire at Israel.

But limited amounts of materials for sewage and water infrastructure have been allowed in.
Israeli government spokesman Mark Regev says he believes the system for approving shipments is currently "going quite well".
He says Israel "wants to work effectively with the international community" on the issue, which with 50-80m litres of partially treated sewage pumped into the sea each day, is also likely to have an impact on southern Israel's coast.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 80738
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Israël en Gaza strook.

Bericht door Ariel »

Zonder Israel had de Gaza strook waarschijnlijk helemaal geen stromend water. Ook van elektriciteit is men afhankelijk van Israel. Misschien moeten ze in Gaza hun eigen boontjes eens leren doppen.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 80738
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Israël en Gaza strook.

Bericht door Ariel »

Britse advocaten willen arrestatie Israëliërs
AP
Gepubliceerd op 27 oktober 2009


LONDEN - Britse advocaten willen arrestatiebevelen voor Israëlische officieren die leiding gaven aan het offensief in de Gazastrook. Dat heeft advocaat Daniel Machover dinsdag gezegd. Volgens de advocaten zijn de officieren schuldig aan oorlogsmisdaden en kunnen zij daarom volgens internationale wetgeving gearresteerd worden wanneer zij een bezoek brengen aan Groot-Brittannië.

Machover zei dat de advocaten bereid zijn met het benodigde bewijsmateriaal naar de rechter te stappen zodra de officieren naar Groot-Brittannië reizen.

Eerdere pogingen om de Israëlische minister van defensie Ehud Barak te arresteren toen hij in Groot-Brittannië was mislukten, omdat hij als minister immuniteit genoot

http://www.volkskrant.nl/buitenland/art ... Israeliers" onclick="window.open(this.href);return false;
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 80738
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Israël en Gaza strook.

Bericht door Ariel »

Mahalingam schreef:Elk zich respecterend krantje neemt klakkeloos de bevindingen over uit een UN rapport.
Daarin staat dat het slecht gesteld is met het water in Gaza. En dat komt door Israel (=Joden) natuurlijk.
In other cases, Israel produced wells but the PA did not build the pipes to carry the water to Palestinian Arab consumers
http://www.palestinefacts.org/pf_1991to_now_water.php" onclick="window.open(this.href);return false;

Antwoord op het rapport van Amnesty omtrent de Israelisch-Palestijnse water kwestie

Naar aanleiding van de beschuldigingen door Amnesty International in een rapport waarin beweerd wordt dat Israël ‘water steelt van de Palestijnen’, heeft thans ook het Israëlisch Ministerie van Buitenlandse Zaken gereageerd. Blijkbaar weten nog steeds weinig mensen dat er inderdaad akkoorden werden gesloten tussen Israëli’s en Palestijnen (zie bronnen) waarbij de eerste partij meer dan ruimschoots aan haar verplichtingen heeft voldaan en de laatste partij schromelijk tekort is geschoten. Amnesty heeft verkozen om haar rapport te baseren op Palestijnse klachten en negeert alles wat van de Israëlische zijde wordt aangebracht.

Dat is uiteraard haar goed recht om slechts één kant van het verhaal van de kwestie van het water te belichten, maar dan kan dit nog moeilijk een objectief rapport worden genoemd. Nochtans wordt die bewust gekozen eenzijdige benadering, die al van bij de titel duidelijk wordt en verder in het rapport wordt uiteen gezet, in abnormale proportie overal in de internationale media (en ook in België en Nederland) klakkeloos overgenomen en uitvoerig geëtalleerd. Deze twijfelachtige aanpak, en dat dus niet enkel en alleen door Amnesty International maar door de hele wereldpers door de blinde aanname van dit rapport, doet gerede twijfels rijzen over de werkelijke bedoelingen van de auteurs van het rapport en van de organisatie zelf inclusief het grootste deel van de wereldopinie.

Het Israëlisch-Palestijns waterbeleid is gebaseerd op een interim akkoord tussen twee partijen (van 28 september 1995), meer in het bijzonder Artikel 40 van Annex III van het akkoord, dat betrekking heeft op de kwestie van het water en het afvalwater. Volgens die overeenkomst, zal 23,6 miljoen kubieke meter water per jaar worden toegewezen aan de Palestijnen. In werkelijkheid hebben zij toegang tot twee keer zo veel water.

Israël heeft aan al haar verplichtingen voldaan betreffende de overeenkomst over het water en aangaande de levering van extra hoeveelheden water aan de Palestijnen, en heeft die verplichte hoeveelheid zelfs ruimschoots overtroffen. De Palestijnen daarentegen, hebben hun verplichtingen krachtens de overeenkomst aanzienlijk geschonden, in het bijzonder met betrekking tot belangrijke onderwerpen zoals de illegale boringen (zij hebben meer dan 250 waterputten geboord zonder toestemming van de Joint Water Commission) en de afhandeling van het afvalwater (De Palestijnen hebben geen zuiveringsinstallaties gebouwd, ondanks hun verplichting om dat te doen en de belangrijke buitenlandse financiering hebben opgestreken die voor doel bestemd was).

Israël heeft de Palestijnen aangeboden om hen te voorzien van ontzilt water, maar deze mogelijkheid wordt door hen systematisch verworpen vanuit politieke motieven.

Hoewel Israël haar verbruik van natuurlijk zoet water sinds 1967 aanzienlijk heeft verminderd, om aldus consequent de kloof heeft gedicht tussen het Israëlische en Palestijnse waterverbruik, blijft het onduidelijk hoe de beweringen van Amnesty van Israël’s zogenaamde ‘discriminerend beleid’ tegenover de Palestijnen de toets van de werkelijkheid kunnen doorstaan. De auteurs van het rapport verkozen de Israëlische gegevens te negeren, hun documenten en verslagen, hoewel ze controleerbare feiten bevatten die met een totale transparantie worden gepresenteerd. Deze twijfelachtige aanpak, die bestaat uit het systematisch negeren van Israëlisch materiaal en uitsluitend gebaseerd werd op basis van Palestijnse beschuldigingen, doet twijfels rijzen over de werkelijke bedoelingen van de auteurs van het rapport en van de organisatie zelf.
Lees hier verder.
http://brabosh.com/2009/10/28/antwoord- ... r-kwestie/" onclick="window.open(this.href);return false;
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Mahalingam
Berichten: 44612
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Israël en Gaza strook.

Bericht door Mahalingam »

Afbeelding
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
ainolI
Berichten: 151
Lid geworden op: zo feb 01, 2009 4:59 pm

Re: Israël en Gaza strook.

Bericht door ainolI »

hans van de mortel schreef:
Ariel schreef:In heel Israël, spannen jonge Joodse mannen samen om interraciale relaties tussen Arabische mannen en Joodse vrouwen te beëindigen. Dit verschijnsel komt komt steeds vaker voor aangezien de Joodse nederzettingen zich steeds verder uitbreiden op Arabisch grondgebied. De Joodse burgerwachten zeggen dat de Arabieren Joodse vrouwen met geld en „bad boy“ persoonlijkheden verlokken.
En ik zeg dat joodse mannen over de hele linie tekort schieten. Het zijn blijkbaar saaie besneden lullen. Dat zijn die arabieren ook. Dus . . . Het verschil zit hem in de persoonlijke charme en benaderingswijze. Arabieren weten hoe zij met vrouwen moeten omgaan. In dat opzicht lijken arabieren verdomd veel op Surinamers. Mooie lieve praatjes, in elkaar slaan, goeie stevige seks. Nou ja, volgens God draait alles immers om seks. En als het verlangen van de jonge joodse vrouw hier onbedwingbaar naar uitgaat - de joodse vrouw staat bekend om haar geiligheid - meent de Israëlische politiek hier een stokje voor te moeten steken.

Tja, mijn dilemma is dat ik voor vrijheid en tegen islam ben. Wat het zwaarst is moet het zwaarst wegen. Want we hoeven er niet aan te twijfelen waar het die arabieren om te doen is. Laat ze zich maar lekker bij elkaar afrukken en met hun handen van die mooie jonge ongetrouwde Israëlische vrouwen afblijven. Kom nou toch, ik stem toch zeker niet op D66 of welk ander vervelend hautain links betweterig clubje van berm moralisten.
Ze doen zich voor als Joden. Ipv dat hun eigen namen op te geven, geven ze Joodse namen. Daarbij lijken Joden en Arabieren ook op elkaar qua uiterlijk.
Ik vind je je mensen te snel veroordeelt zonder dat je echt weet hoe de vork aan de steel zit.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 80738
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Israël en Gaza strook.

Bericht door Ariel »

VVD tegen EU-standpunt Jeruzalem

BRUSSEL - De VVD is fel gekant tegen het voorstel van huidig EU-voorzitter Zweden om Oost-Jeruzalem als hoofdstad van een toekomstige Palestijnse staat te erkennen. Europarlementariër Hans van Baalen vindt dat de EU daarmee de onderhandelingen tussen Israël en de Palestijnse Autoriteit alleen maar bemoeilijkt, zei hij donderdag.

Zweden wil zijn voorstel volgende week bespreken tijdens een EU-bijeenkomst. Israël heeft er al sterk afwijzend op gereageerd.

Van Baalen valt de Israëlische regering bij. „De status van Oost-Jeruzalem en van de Israëlische nederzettingen dient op basis van onderhandelingen in een definitieve vredesregeling te worden vastgelegd. De EU mag de onderhandelaars niet voor voldongen feiten plaatsen.”

http://www.telegraaf.nl/binnenland/5482 ... lem__.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Mijn hemel, waar bemoeit de EU zich mee. Dit is ongeveer het zelfde als Islamitische landen Den Haag of Brussel uitroepen tot hoofdstad van de oemmah
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Mahalingam
Berichten: 44612
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Israël en Gaza strook.

Bericht door Mahalingam »

Ik denk dat ze Kosovo als een groot succes zien. Daar is het de EU gelukt om een staat uit het niks te scheppen tegen de wil van velen in. En met veel inzet van ordetroepen en administrateurs wordt de ontstane status quo gehandhaafd.
Waarom zou het de EU niet lukken om een Palestijnse staat te maken?
De positie van de EU als onderhandelaar wordt met die Jeruzalem kwestie wel anders. Maar die is de laatste jaren al opgeschoven van licht-neutraal naar pro Palestina. Dit is het zoveelste stapje die kant op.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Plaats reactie