Zwarte seksslavinnen van Allah

Plaats reactie
Peter Velle
Berichten: 4
Lid geworden op: za dec 05, 2009 11:47 pm

Zwarte seksslavinnen van Allah

Bericht door Peter Velle »

In amper 15 jaar tijd is het Antwerpse prostitutiekwartier aan de Schelde drastisch veranderd. Vroeger deelde de buurt in de gemoedelijkheid van de stad. Wegdwalend van de Grote Markt verzeilde de bezoeker in rommelige straatjes met her en der vensters omlijst door rood neonlicht. Het was er bouwvallig, maar levendig. Behalve bordeeltjes waren er ook buurtwinkels en havencafés te vinden. Sinds de stad de prostitutie uit andere wijken heeft geweerd en in het Schipperskwartier ook ‘grote kuis’ heeft gehouden, is de sfeer er verzakelijkt en verhard. De volkse charme van de buurt heeft plaatsgemaakt voor de rauwe werkelijkheid van de seksmaffia.

Sofia (19 jaar) ontwaakt op haar matrasje, temidden van pakken rijst en wat sexy kleedjes. De jonge Nigeriaanse is tot diep in de nacht in café 't Keteltje gebleven, samen met tientallen van haar ‘sista's’, azend op klanten die ze dan voor enkele tientallen euro’s aan hun gerief helpen, in de auto, achter een boom of in het beruchte ‘wiphotel’ Nord in de Marnixstraat. Heel de nacht heeft ze met haar welgevormd kontje geshaked op de hits van Akon, Beyonce of 2Face Idibia.

"yeah, yeah, you are my african queen, oooh lord, oooh lord
just like the sun, lights up the earth, you light up my life
the only one, I've ever seen with a smile so bright
and just yesterday, you came around my way
and changed my whole scenery with your astonishing beauty..."


Het enige wat haar recht houdt tussen die stinkende zwetende lijven van de geile mannen in het café is het geld, de opzwepende muziek en de whiskey's die ze elke nacht binnenkapt. Samen met honderden andere Nigeriaanse meisjes probeert ze te overleven in 'de seksjungle' van Antwerpen. Vorige maand moest ze nog de benen nemen tijdens de zoveelste razzia van de Antwerpse politie. Een 40-tal meisjes had minder geluk en werd opgepakt door tientallen mislukte rambo's in politie-uniform. Als beesten op een veemarkt werden ze in de politiecombi's gedreven. De Nigeriaanse en Marokkaanse vrouwenhandelaars bleven weeral eens buiten schot.

De belangrijke rol van de islam in deze 'non-fictie dramafilm' wordt door Belgische justitie angstvallig verzwegen uit politieke correctheid. 'People Against Islam' wil dan ook deze schandelijke stilte breken. Niet enkel de Nigeriaanse 'hoerenmadam' en haar compagnons verdienen jaarlijks fortuinen met deze vrouwenhandel. Ook Marokkaanse mensensmokkelaars, plaatselijke 'hitters' (die met geweld de meisjes in het gareel houden) en drugdealers (die de meisjes nog dieper in de shit duwen) spelen een hoofdrol in dit verhaal. Extremistische moslimgroeperingen zoeken voortdurend naar nieuwe manieren om hun activiteiten te financieren. Drug –en wapenhandel, gewapende overvallen en handel in valse papieren zijn gekende financieringsmiddelen voor de jihad. De laatste jaren zoeken de extremisten echter nadrukkelijker hun heil in de lucratieve internationale vrouwenhandel. De verkoop van een seksslavin brengt vandaag gemiddeld 40 000 euro op. Marokkaanse en Nigeriaanse vrouwenhandelaars verdrijven stilaan de Albanese seksmaffia uit de Antwerpse prostitutiebuurten en zwaaien vandaag de plak samen met hun Roemeense en Bulgaarse collega's.

De Marokkaanse terreurgroepering 'Groupe Islamique Combattant Marocain (GICM)' ziet in Antwerpen een gedroomde afzetmarkt voor de handel in seksslavinnen. Jonge meisjes uit Nigeria, vaak minderjarig, worden via een Nigeriaans-Marokkaans netwerk onze Scheldestad binnen gesmokkeld. Met valse beloftes worden ze door meedogenloze criminelen meegelokt naar West-Europa. Na een helse tocht door en 'generale repetitie' in Marokko, Libië en Italië komen vele van hen terecht in de prostitutie in Antwerpen. Tippelen op straat in de Atheneumbuurt, klanten ronselen in café ’t Keteltje in de Oudemansstraat, mannen afwerken in een groezelig kamertje in het Schipperskwartier, … Veel keuze hebben deze meisjes niet om hun 'schuld' van gemiddeld 40 000 euro af te lossen aan de islamitische vrouwenhandelaars en hun 'Mama' (Nigeriaanse hoerenmadam). Met geweld, doodsbedreigingen en voodoopraktijken houdt het crimineel netwerk de slachtoffers stevig onder de knoet. De islamitische vrouwenhandelaars hoeven bovendien Allah niet te vrezen met hun praktijken. Het gaat toch maar om 'vrouwelijk bushmeat' uit het katholieke Zuiden van Nigeria. De 'pooiers van Allah' helpen immers zo mee aan de heilige oorlog tegen de ongelovigen.

Hieronder een link naar een beklijvend filmpje, gemaakt door 'People Against Islam', waarin u onder andere de moedige getuigenis kan bekijken en beluisteren van een slachtoffer van dit crimineel netwerk in Antwerpen.
http://www.dailymotion.com/video/xbdwkm ... allah_news" onclick="window.open(this.href);return false;

People Against Islam
Voorzitter Peter Velle
http://www.bloggen.be/nojihad" onclick="window.open(this.href);return false;

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76127
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Zwarte seksslavinnen van Allah

Bericht door Ariel »

Welkom Peter. Wat een gruwelijk verhaal.
Denk jij dat ook salafisten meedoen met dit soort praktijken?
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17472
Lid geworden op: ma feb 17, 2003 9:58 am

Re: Zwarte seksslavinnen van Allah

Bericht door Manon »

Dit lijkt me wel wat om op de portal te zetten, én die andere artikelen over de moskees in antwerpen, ook van de hand van Peter Velle.
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76127
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Zwarte seksslavinnen van Allah

Bericht door Ariel »

Done Manon.

http://dutch.faithfreedom.org/2009/12/0 ... van-allah/" onclick="window.open(this.href);return false;
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48159
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Zwarte seksslavinnen van Allah

Bericht door Pilgrim »

Berucht café ‘t Keteltje heropent met opvallende affiche: “Verboden voor illegalen”

Geplaatst op 22 augustus 2016

Afbeelding

ANTWERPEN – Verboden toegang voor illegalen.’ Dat staat sinds kort te lezen op een affiche aan de deur van ’t Keteltje in de Oudemansstraat. Een reactie op een opgelegde sluiting die de zaak drie maanden dichthield. “Wat moeten we anders doen?”, klinkt het in het café.

In mei kregen de uitbaters van ’t Keteltje in de Oudemansstraat te horen dat ze drie maanden lang de deuren moesten sluiten. Een beslissing van burgemeester Bart De Wever (N-VA) nadat bij verschillende politiecontroles vastgesteld was dat er Afrikaanse vrouwen zonder papieren aanwezig waren. “Zij droegen allemaal veel make-up en seksueel provocerende kledij. De politie vond in alle handtassen van de vrouwen condooms en busjes glijmiddel”, luidde het bij het kabinet van de burgemeester. En dus volgde een sluiting van drie maanden wegens mensenhandel, een primeur was dat.

“We doen wat we kunnen”
Het café ging op 7 augustus weer open en heeft sindsdien een opvallende affiche aan de deur hangen. ‘Verboden toegang voor illegalen’ en ‘Verboden aan prostitutie te doen’ staat erop te lezen. “Wat moeten we anders doen? We mogen niet zomaar identiteitskaarten vragen aan onze klanten”, zegt de zoon van de zaakvoerder. “Op deze manier proberen we ervoor te zorgen dat we geen problemen meer krijgen, want zo’n sluiting is geen pretje.” Vooral financieel kwam de opgelegde sluiting hard aan in ’t Keteltje.

Afbeelding

“We hebben die periode net kunnen overbruggen maar het had geen maand langer moeten duren”, luidt het. Met mensenhandel heeft het café naar eigen zeggen niets te maken. “Bijlange niet, anders zouden mijn vader en ik toch in den bak zitten? En dan zou ons café toch verzegeld zijn? We zijn niet eens ondervraagd door de politie. Met mensenhandel hebben wij niets te maken”, zegt men in ’t Keteltje. “Dat de vrouwen hierbinnen schaars gekleed zijn is ook onze verantwoordelijkheid niet. Iedereen draagt toch wat hij of zij wil? Kijk maar naar de Gay Pride een tijdje geleden, daar liepen ook mensen in hun bloot gat.”

Ook bij de politie is de opvallende affiche aan de deur van het bekendste café van het Schipperskwartier niet onopgemerkt voorbijgegaan. “Er is een proces-verbaal opgesteld om verder te laten onderzoeken of die vermelding van illegaliteit iets strafbaars is”, zegt politiewoordvoerster Veerle De Vries. “Er zal nog uitgezocht worden of er wettelijk sprake is van discriminatie of een andere schending van de wet.”

http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf2016082 ... 29&ref=yfp
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Plaats reactie