De islamisering van Frankrijk.

Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17389
Lid geworden op: ma feb 17, 2003 9:58 am

Re: De islamisering van Frankrijk.

Bericht door Manon »

Men hoeft geen boerka te verbieden, noch een niqaab te verbieden noch enig ander kledingstuk dat ze enkel in het arabische willen benoemen te verbieden.

Men kan wèl eisen dat ELKE BURGER als hij zich op de openbare weg bevindt of in openbare instellingen, STEEDS IDENTIFICEERBAAR IS.

Dat geldt dan voor katholieken, voor fransen, voor oosterlingen, voor zuid amerikanen, voor hottentotten, voor papoua's en jawel... toevallig ook VOOR MOSLIMS.

en thuis mogen ze zich inpakken zoveel ze wensen! Dat ze godverdomme binnenblijven hé zeg. Moeten ze in hun thuislanden ook doen.

Kunnen ze binnen wat danspasjes oefenen mèt burka aan: "ik voel me zoooo vrij, ik voel me zooo vrij"....
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77925
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De islamisering van Frankrijk.

Bericht door Ariel »

Ook discussie elders in Europa over boerka

PARIJS/BRUSSEL - Niet alleen in Frankrijk wordt een boerkaverbod overwogen, ook in andere Europese landen is een discussie gaande over het allesverhullende gewaad voor moslima's.

In België diende de Vlaamse christendemocratische senator Dirk Claes een wetsvoorstel in dat volledige gelaatsbedekking wil verbieden in publieke ruimten. De CD&V-politicus wijst erop dat de aanwezigheid van onherkenbare mensen in het straatbeeld voor een „begrijpelijk onveiligheidsgevoel“ zorgt.

„De boerka stelt onze politie- en veiligheidsdiensten voor problemen bij het identificeren van deze personen. Bovendien wordt elke burger geacht herkenbaar op het verblijfsvisum of de identiteitskaart te staan. Ook bij huwelijken en andere officiële gelegenheden moet de identiteit van de betrokkene toch duidelijk zijn”, aldus de christendemocraat dinsdag.

Gemeenten zoals Antwerpen, Gent en Maaseik voerden al een reglement in tegen mensen die bewust onherkenbaar willen blijven. Maar in België bestaat nog geen eenduidige regeling: personen die in de ene gemeente een overtreding begaan, kunnen in een andere gemeente ongestoord blijven rondlopen.

CD&V-senator Claes wil dat het onmogelijk wordt in publieke ruimtes zichzelf volledig onherkenbaar te maken door het gelaat volledig te bedekken. Een uitzondering wordt gemaakt voor culturele en sportieve activiteiten zoals carnavalsstoeten, processies en Sinterklaas.

Over de omgang met boerkadraagsters wordt ook gesproken in onder meer Nederland, Oostenrijk en Denemarken. Twee Deense regeringspartijen pleitten opnieuw voor een verbod na de publicatie van een maandenlang achtergehouden onderzoeksrapport over de boerka. Zij willen het gebruik in ieder geval „zo moeilijk als mogelijk” maken.

http://www.telegraaf.nl/buitenland/5885 ... ers__.html" onclick="window.open(this.href);return false;
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Mahalingam
Berichten: 42855
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De islamisering van Frankrijk.

Bericht door Mahalingam »

http://www.spitsnieuws.nl/archives/buit ... erbod.html
Imam vóór burkaverbod
De Franse imam Hassen Chalghoumi is voor een verbod op boerka's, nikabs en andere gezichtsbedekkende kleding. Moslima's die deze gezichtsbedekkende sluiers wel willen dragen, moeten maar verhuizen naar Saoedi-Arabië, zegt Chalghoumi in de krant Le Parisien.

Volgens Chalghoumi behoren draagsters van boerka's en nikabs tot een kleine minderheid binnen de Islam. Bovendien stellen ze de religie in een kwaad daglicht. Chalghoumi is een liberale moslim die na een toenadering tot de Joodse gemeenschap in Frankrijk enkele doodsbedreigingen mocht ontvangen.
Toen ik dit las dacht ik "Best wel moedig van die imam. " Want die burka's mogen dan wel het uithangbord zijn van een kleine minderheid, maar het is wel een zeer tot geweld bereidde minderheid.
En inderdaad, de tegenactie liet niet lang op zich wachten.
http://infidelsunite.typepad.com/counte ... hreat.html
French no-burka imam under death threat
A group of 'Islamic Commandos' stormed the mosque in Drancy on Monday evening and made death threats against the French imam, Hassen Chalghoumi, who dared to expresses his views on the French burka ban. He is known for his excellent relations with the Jewish community.[...]
A group of eighty Muslim men broke into the mosque, where some 200 Muslims were praying. They forced their way to the bench and forcefully took the microphone subsequent a scuffle. Then the representatives of the religion of peace issued death threats and cursed the imam in the house of Islam, calling him, among other things 'miscreant,' of 'apostate,' and promising to end the case of this 'Imam of the Jews."[...]
The imam thinks the Muslim commandos were part of the Muslim Brotherhood, a splinter group called the Sheikh Yassin after the Hamas founder sent to meet Allah by Israelis in 2004, which is under the orders of the Union of Islamic Organization of France (Union des organisations islamiques de France).
Niets om verbaasd over te zijn. Zo lossen Mohammedanen onderling hun theologische geschillen op. Meestal eindigend met een Godsgericht: de overlevenden hebben gelijk want God staat bewezen aan hun kant.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77925
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De islamisering van Frankrijk.

Bericht door Ariel »

Het is de religie van vrede weer gelukt. :shock:
Parijse moslims verjagen anti-burqa-imam
zaterdag 30 januari 2010

Een imam in een voorstad van Parijs die voorstander is van een burqaverbod, heeft zijn moskee vrijdag onder begeleiding van de politie moeten verlaten wegens bedreigingen. Moslims eisen in een petitie dat de 'verrader, ongelovige en jodenimam' zijn functie neerlegt

Dat melden Franse media zaterdag.

Verhuizen
Volgens imam Hassen Chalghoumi moeten vrouwen die de gezichtsbedekkende kleding willen dragen, maar verhuizen naar Saudi-Arabië of andere islamitische landen, zo zei hij een week geleden in de krant Le Parisien.

De imam van de moskee in de gemeente Drancy is van mening dat het dragen van burqa's en nikabs behoort tot een kleine minderheidstraditie binnen de islam die schadelijk is voor het geloof. Ook zei hij in het interview dat burqa's een gevangenis vormen voor vrouwen.

Seksisme
De kleding is volgens Chalghoumi een vorm van seksistische onderdrukking. De geestelijke ontving doodsbedreigingen wegens zijn uitlatingen, net als voor het aangaan van een dialoog met de Joodse gemeenschap in de Franse hoofdstad.

De imam wordt sinds 2006 bedreigd door moslims, omdat hij toenadering zocht tot de joodse gemeenschap.

Door Robin van der Kloor

http://www.elsevier.nl/web/Nieuws/Buite ... qaimam.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
waarnemer
Berichten: 144
Lid geworden op: zo okt 15, 2006 3:38 pm

Re: De islamisering van Frankrijk.

Bericht door waarnemer »

Op het forum “ontdek Islam” valt er over dit bericht weer heel wat te ontdekken over de Islam.

Een bloemlezing uit de reacties
Het is goed dat ie ontslagen wordt.. wat een malloot.
Weg met die marionet.
zo éénn die voor het karretje wordt gespannen door Franse rechtse groeperingen, als ze genoeg van hem hebben wordt hij als een zak vuilnis afgedankt. We all know these kinda folks :P
Nog meer van die imams en Islam is Islam niet meer.
Eindelijk!
Ik denk eerder dat die imam iets zegt over de staat van de Ummah. Men wil Islam breken en imams en geleerden gaan daar langzamerhand aan meedoen.
Allahu akbar
En zo hoort het...
Alle lof komt God toe!
En ja, toch nog een ietwat verstandige reactie zou je zeggen.
de Imam is fout omdat hij voor het burqa verbod is...geen twijfel over mogelijk. maar dat je als moslim om zoiets iemand met de dood gaat bedreigen zegt denk ik meer over de staat van de ummah dan die Imam.
Dat ziet ze natuurlijk verkeerd want degenen die de imam bedreigden zijn zieke Moslims is een reactie.
Sommige houden van overdrijven,zuster.
Een geestelijk gezonde mens zou nooit iemand met de dood bedreigen vanwege boerka.
Doodsbedreigingen zijn een begrijpelijke reactie toch?
Deze niqaabdragende vrouwen weten zich een minderheid binnen een minderheid en beseffen daarom hun kwetsbaarheid niet alleen in een niet-islamitisch land maar ook een land waarin hun religie meer en meer negatief wordt bejegend.
Als dan iemand, notabene niet alleen uit eigen kring maar daarin ook nog een speciale positie bekleed, meehuilt met de wolven in het bos dan is hun reactie volkomen begrijpelijk.
Toch is er nog wel iemand die een goed oordeel heeft, maar dat is natuurlijk geen Moslim
Citaat:
De geestelijke ontving DOODSBEDREIGINGEN wegens zijn uitlatingen, net als voor het aangaan van een dialoog met de Joodse gemeenschap in de Franse hoofdstad.

Deze zin hebben de meesten hier kennelijk gemist?
Het is duidelijk, ook in nederland zouden deze Moslims wel de Imam met de dood bedreigen. En dan wordt Wilders vervolgd wegens haatzaaien?
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77925
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De islamisering van Frankrijk.

Bericht door Ariel »

Zwembad in Parijs weigert moslimvrouw in 'boerkini'

Een zwembad in Parijs heeft de toegang geweigerd aan een jonge moslimvrouw gekleed in een 'boerkini', een zwempak dat het grootste deel van het lichaam bedekt, zeiden beambten op woensdag. Dit verscherpt de spanningen over moslimkleding in Frankrijk.

Het incident kwam terwijl Franse wetgevers hoorzittingen houden over de vraag of de boerka verboden wordt. Dit volgt op de uitspraak van president Nicolas Sarkozy, dat de lichaamsbedekking van hoofd tot voeten met sluier "niet welkom" was in Frankrijk, de thuishaven van Europa's grootste islamitische minderheid.

Beambten in de Parijse voorstad Emerainville zeiden dat ze de vrouw in juli toestonden in het zwembad te zwemmen met de "Burqini," ontworpen voor moslimvrouwen die willen zwemmen zonder hun lichaam te tonen.

Maar toen ze in augustus terugkwam, besloten ze hygiënische voorschriften toe te passen en zeiden tegen haar dat ze niet mocht zwemmen als ze volhield het kledingstuk, dat lijkt op een wetsuit met ingebouwde kap, te willen dragen.

Het badpersoneel "herinnerde haar aan de regels die gelden in alle (openbare) zwembaden en die gekleed zwemmen verbieden", zegt Daniel Guillaume, een beheerder van het zwembad.

De krant “Le Parisien” zei dat de vrouw, genoemd bij haar voornaam Carole, een Franse bekeerling tot de islam is en dat ze vastbesloten is naar de rechter te gaan om de beslissing aan te vechten.

"Heel eenvoudig, dit is discriminatie", citeerde de krant haar. "Ik zal vechten om te proberen deze zaak te veranderen. En als ik zie dat de strijd verloren is, kan ik niet uitsluiten dat ik Frankrijk verlaat."

De krant liet een foto zien van de vrouw met haar drie-delige 'boerkini' aan. Ze zei dat ze die gekocht heeft in Dubai tijdens een recente vakantie.

'Ik kocht het denkend dat ik kon genieten van het zwemmen zonder mezelf te hoeven ontbloten', zei ze.

http://www.maroc.nl/forums/showthread.php?t=292148" onclick="window.open(this.href);return false;
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77925
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De islamisering van Frankrijk.

Bericht door Ariel »

Frankrijk weert man met boerka-vrouw

PARIJS - Een buitenlander die zijn vrouw dwong tot het dragen van een boerka, is het Franse staatsburgerschap ontzegd. De Franse minister van Immigratie, Eric Besson, heeft daartoe een decreet ondertekend, liet hij dinsdag weten.

Tijdens een standaardonderzoek naar de achtergrond van de man bleek dat hij zijn vrouw verplichtte tot het dragen van de allesverhullende sluier. „Hij verwierp de principes van scheiding van staat en kerk en de gelijkheid van man en vrouw”, stelde Besson. De naam en nationaliteit van de man die Frans staatsburger wilde worden, zijn niet naar buiten gebracht.

Het besluit volgde op de publicatie van een rapport van een Franse parlementscommissie vorige week, die daarin pleitte voor een verbod op de allesbedekkende islamitische sluier. De Franse regering wint momenteel juridisch advies in voor het opstellen van wetgeving waarin ze de boerka en nikab op zoveel mogelijk terreinen probeert te verbieden, verklaarde premier François Fillon eerder.

Frankrijk telt met ongeveer vijf miljoen moslims de grootste islamitische minderheid van Europa. Ongeveer 1900 vrouwen in het land dragen een boerka

http://www.dutch.faithfreedom.org/forum ... 43&t=15353" onclick="window.open(this.href);return false;
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
naar boven
Berichten: 5046
Lid geworden op: do nov 16, 2006 10:14 pm
Contacteer:

Re: De islamisering van Frankrijk.

Bericht door naar boven »

Franse bisschoppen gereserveerd over boerkaverbod

Hilversum (Van onze redactie/AFP) 2 februari 2010 - De Franse bisschoppen reageren “gereserveerd” op de mogelijkheid van een wettelijk verbod van de boerka. Dat deden zij in een gisteren gepubliceerde verklaring.

Andere denkstromen
Bisschop Michel Santier van Créteil is als voorzitter van de Raad voor Interreligieuze Betrekkingen van de Franse Bisschoppenconferentie (CEF) woordvoerder in dit dossier. Hij zei te betreuren dat bij het zojuist afgesloten parlementair onderzoek geen advies is ingewonnen bij “christelijke en joodse religieus verantwoordelijken”, terwijl wel “andere denkstromingen” zijn geconsulteerd.

Stigmatiseren
Bisschop Santier roept in herinnering dat het aantal vrouwen dat de volledig dekkende sluier draagt, erg beperkt is, en dat deze moslimvrouwen straks wellicht helemaal niet meer het huis verlaten als deze wetstekst is aanvaard. Bovendien vindt hij dat genomen beslissingen “niet moeten leiden tot het stigmatiseren van de islamitische gelovigen”. Ook zegt bisschop Santier dat het tegenovergestelde van het beoogde resultaat mogelijk is, namelijk dat meer vrouwen zich in deze dracht gaan hullen.

Botsing der beschavingen
Verder meent de bisschop dat de Franse burgers zich niet moeten laten leiden door de theorie van “de botsing der beschavingen” (Samuel Huntington, red.). Het is volgens Santier essentieel om “de meerderheid van de islamitische medeburgers die vragen vrijelijk hun religie te praktiseren” te onderscheiden van “een minderheid die met een beroep op de islam probeert democratieën te destabiliseren”.

Christelijke minderheden
Volgens de bisschop moeten “dialoog in waarheid” en “wederzijds respect” het samenleven in Frankrijk, maar ook elders, verbeteren: “Als wij willen dat christenen die in een minderheidspositie verkeren in landen met een moslimmeerderheid over al hun rechten beschikken, moeten wij in ons land de rechten van alle gelovigen respecteren om hun godsdienst te praktiseren”, aldus de bisschop van Créteil.

Fel debat
De uitspraken van de woordvoerder van de Franse Bisschoppenconferentie volgen op een wekenlang politiek en maatschappelijk debat over het verbieden van boerka en niqaab, de geheel of nagenoeg geheel gezichtsbedekkende sluiers voor islamitische vrouwen. Linkse partijen zijn over het algemeen tegen een boerkaverbod, terwijl de rechtse politici er juist voorstander van zijn. Zo noemde oud-premier Alain Juppé onlangs nog de volledige versluiering van vrouwen strijdig met “de gelijkheid der seksen” en “de vrijheid en waardigheid van de menselijke persoon”.

Bedreiging
Door het sluierdebat tekent zich een scheiding der geesten af in de Franse moslimgemeenschap tussen gematigde en fundamentalistische krachten. Op 26 januari deed Hassen Chalghoumi, de imam van de Parijse voorstad Drancy, aangifte van doodsbedreigingen. De gematigde islamitische geestelijke, bekend om zijn goede relaties met joden en christenen, had zich de week daarvoor positief uitgelaten over de wet die het dragen van de “integrale sluier” verbiedt.

Commando
Een commando van tachtig man was volgens de moslimgeestelijke zijn volle moskee binnengevallen en had hem publiekelijk bedreigd. Volgens imam Chalghoumi was de groep vernoemd naar de in 2004 door Israël geliquideerde Hamasleider sjeik Yassine. Deze groep zou gehoorzaamheid verschuldigd zijn aan de Moslimbroederschap en zou worden gemanipuleerd door de Unie van Islamitische Organisaties van Frankrijk (UOIF). Deze laatste ontkende tegenover persbureau AFP iedere betrokkenheid, veroordeelde de agressie, maar verklaarde bij monde van haar voorzitter Fouad Alaoui tevens de gebeurtenis “niet erg verbazingwekkend” te vinden.

Afbeelding
Voorstanders van het boerkaverbod demonstreren op 26 januari in Parijs met de leus: ‘Geen hoeren, geen onderworpenen’ (foto: EPA/ANP).
“Als wij willen dat christenen die in een minderheidspositie verkeren in landen met een moslimmeerderheid over al hun rechten beschikken, moeten wij in ons land de rechten van alle gelovigen respecteren om hun godsdienst te praktiseren”, aldus de bisschop van Créteil.
En wat heeft het toekennen van rechten aan moslims om hun godsdienst te praktiseren in Frankrijk tot nu toe opgeleverd voor de christenen in landen met een moslimmeerderheid die in een minderheidspositie verkeren ?
RTFM
BFA
Berichten: 11592
Lid geworden op: vr sep 29, 2006 5:18 pm

Re: De islamisering van Frankrijk.

Bericht door BFA »

Bisschop Santier roept in herinnering dat het aantal vrouwen dat de volledig dekkende sluier draagt, erg beperkt is
Nu nog. In landen waar fundamentalisten (=terroristen) vrijelijker druk kunnen uitoefenen, zoals Engeland is het aantal vrouwen reeds veel hoger. Het zou gek zijn te wachten met een verbod tot deze ziekte uitbreid naar het continent.
Ook zegt bisschop Santier dat het tegenovergestelde van het beoogde resultaat mogelijk is, namelijk dat meer vrouwen zich in deze dracht gaan hullen.
Als er als tegenactie zich meer vrouwen in de burka gaan hullen zal dit protest maar tijdelijk zijn. Er is een veel sterkere motivatie nodig om deze burkadoos continu te dragen.
Het is vooral geestelijke en fysische mishandeling die tot het continu dragen van de burka leidt.
Het is volgens Santier essentieel om “de meerderheid van de islamitische medeburgers die vragen vrijelijk hun religie te praktiseren” te onderscheiden van “een minderheid die met een beroep op de islam probeert democratieën te destabiliseren”.
Wiens kant kiest die meerderheid als het erop aan komt.
Het grote stilzwijgen op alle terroristische atrociteiten van Mohammedanen wereldwijd, geven geen aanwijzing in de richting van vrijheid en democratie.
naar boven schreef:Volgens de bisschop moeten “dialoog in waarheid” en “wederzijds respect” het samenleven in Frankrijk, maar ook elders, verbeteren: “Als wij willen dat christenen die in een minderheidspositie verkeren in landen met een moslimmeerderheid over al hun rechten beschikken, moeten wij in ons land de rechten van alle gelovigen respecteren om hun godsdienst te praktiseren”, aldus de bisschop van Créteil.
Natuurlijk moet je de rechten van alle gelovigen respecteren. Dit is heel logisch.
Als je leert waar Islam toe oproept is het nog logischer dat elke uiting van Islam verboden wordt.
Elke toegeving aan Mohammedanen hier heeft hun de bevestiging gegeven dat het vervolgen van Christenen in de Islamterritoria heel OK is.
Christendom, Buddhisme, Hinduisme, en een hele hoop animistische geloven kunnen heel goed samengaan.
Het wordt tijd dat een Christeljke hoge geestelijke eens gaat zeggen: Islam is van de Duivel. Laten we diens legioenen met alle macht bestrijden. In dit stadium hoeft die macht het zwaard niet in te houden.
Als die uitspraak niet snel gemaakt wordt, zou de tijd hier wel eens snel kunnen zijn dat die legioenen niet meer zonder het zwaard kunnen bevochten.
Door het sluierdebat tekent zich een scheiding der geesten af in de Franse moslimgemeenschap tussen gematigde en fundamentalistische krachten. Op 26 januari deed Hassen Chalghoumi, de imam van de Parijse voorstad Drancy, aangifte van doodsbedreigingen. De gematigde islamitische geestelijke, bekend om zijn goede relaties met joden en christenen, had zich de week daarvoor positief uitgelaten over de wet die het dragen van de “integrale sluier” verbiedt.
Heel goed die aftekening. Kunnen we het kaf van het koren scheiden.
Het is een parasitaire soort die leeft op de intelligentie van anderen en deze dan tegen hun gebruikt;
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77925
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De islamisering van Frankrijk.

Bericht door Ariel »

Als wij willen dat christenen die in een minderheidspositie verkeren in landen met een moslimmeerderheid over al hun rechten beschikken, moeten wij in ons land de rechten van alle gelovigen respecteren om hun godsdienst te praktiseren”, aldus de bisschop van Créteil.
De onnozelaar. Denkt hij nou werkelijk dat de salafistische tak van Islam onder de indruk is van deze woorden, en dat ze voortaan Christenen met rust zullen laten ? Bisschop van Créteil moet de koran eens gaan bestuderen.
•9.29 Bestrijdt diegenen onder de mensen van het Boek, (Joden en Christenen) die in Allah noch in de laatste Dag geloven, noch voor onwettig houden wat Allah en Zijn boodschapper voor onwettig hebben verklaard, noch de ware godsdienst belijden totdat zij de belasting met eigen hand betalen, terwijl zij onderdanig zijn.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
waarnemer
Berichten: 144
Lid geworden op: zo okt 15, 2006 3:38 pm

Re: De islamisering van Frankrijk.

Bericht door waarnemer »

"Bisschop Santier"

Nuttige idioot.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77925
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De islamisering van Frankrijk.

Bericht door Ariel »

Lang leven de boerka. :rock: Die mag echt niet verboden worden. :shock: Dat is zo sneu voor criminelen.
Boerka-overval in voorstad Parijs
6 februari 2010

PARIJS - Twee mannen gekleed in een boerka, de alles verhullende islamitische vrouwensluier, hebben zaterdag een postkantoor in een voorstad van Parijs overvallen. Ze gingen er met een buit van 4500 euro vandoor, meldden Franse media op gezag van justitiële bronnen.

Een medewerker van het postkantoor in Athis-Mons opende aan het einde van de ochtend de deur van het filiaal in de veronderstelling dat hij met twee streng islamitische vrouwen te maken had.

Eenmaal binnen ontpopten de 'vrouwen' zich als twee mannelijke overvallers, die medewerkers en klanten met een vuurwapen bedreigden en er vervolgens met de buit vandoor gingen.

Een Franse parlementscommissie pleitte onlangs voor een verbod op de boerka. Frankrijk telt ongeveer vijf miljoen moslims. Minder dan tweeduizend vrouwen in het land dragen het gewaad, met alleen een opening van gaas voor de ogen.

http://www.nu.nl/buitenland/2178793/boe ... arijs.html" onclick="window.open(this.href);return false;
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Mahalingam
Berichten: 42855
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De islamisering van Frankrijk.

Bericht door Mahalingam »

Wordt er een moskee beschadigd in Europa , dan lees je dat in de pers. Wordt een kerk met inhoud opgeblazen ergens in Allahstan, dan hoor je er alleen over in de zeer Christelijke pers. Wordt een moskee met inhoud in Allahstan opgeblazen, dan is dat amper nieuws in Arabierië .
Mosque attacked in France, probe ordered
TRASBOURG Young assailants twisted the metal crescent atop a mosque in eastern France, the local gendarmerie said on Saturday, adding it had launched an investigation.

But it characterised the act, which took place overnight Friday, as one of vandalism rather than anti-Islamic, at a time of heightened sensitivities as the government mulls the banning of the full, face-covering Muslim veil.

“This appears much more like (an act) of immaturity rather than an act of Islamophobia,” the gendarmerie said.

But the French Council of the Muslim Faith denounced the incident in a statement as “provocation and irrational hatred.” The gendarmes said four youths aged around 20 had climbed the roof of the mosque in the Alsace town of Obernai and twisted its metal crescent, which is the Islamic symbol.

By the time gendarmes arrived on the scene, the youths had fled.

Attacks against Islamic edifices and symbols are nothing new in France, home to Europe’s largest Muslim community, estimated at between five and six million people.
In 2008, vandals shattered one of the windows of the Obernai mosque and ripped off its crescent.
ut the French Muslim council has described a rise in violent incidences in recent months.
http://www.qatar-tribune.com/data/20100 ... =europe1_2
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77925
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De islamisering van Frankrijk.

Bericht door Ariel »

Leerling woedend na kritiek op al-Qaeda

LYON - In Frankrijk heeft een leerling zijn lerares aangevallen nadat zij al-Qaeda een terroristische groepering had genoemd. De jongen van Noord-Afrikaanse komaf spoot traangas in het gezicht van de docente. Hij viel ook haar assistent aan, meldden Franse media dinsdag.

De leerling sprong op en protesteerde toen de lerares geschiedenis vertelde dat de aanslagen van 11 september 2001 waren uitgevoerd door de terreurbeweging al-Qaeda. Hij stelde dat al-Qaeda niet terroristisch is, evenmin als de Taliban. De Taliban is de radicaalislamitische beweging die in Afghanistan tegen de regering strijdt.

De docente en de assistent van een kleine school in het Zuid-Franse Largentière (Ardèche) hebben aangifte gedaan. De zaak dient op 16 maart.

http://www.telegraaf.nl/buitenland/6246 ... st___.html" onclick="window.open(this.href);return false;
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Mahalingam
Berichten: 42855
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De islamisering van Frankrijk.

Bericht door Mahalingam »

Afbeelding

Deze poster van de Le Pen partij heeft vooral Algerijnen boos gemaakt. Misbruik van vlag en symbol.
Ook alle anti-racisme instanties zijn uitgerukt. In Marseille vingen ze bot:
French anti-racist group LICRA failed to get an injunction against the distribution of the posters at a Marseille Court on Monday on the technicality “that the group itself was not based in Marseille”.
Following this failure, Algerian Foreign Minister Mourad Medelci made an official complaint to the French government, demanding that its former colonial ruler, “take firm measures to prevent the symbols of foreign nations from being insulted.”
http://www.france24.com/en/20100309-far ... en-algeria
Maar de Legal Jihad is hiermee niet ten einde. De verkiezingene zijn op 14 maart, dus nog tijd voor talloze spoedeisende rechtszaken. En dan moet Le Pen van de ene rechtbank naar de andere trekken en dat is lastig campagne voeren. Wat de bedoeling is.
Meanwhile, French campaign group MRAP has started proceedings at a Nanterre court (Paris) to ban the posters. The court is due to make a ruling on Friday, two days before voting in the regional elections begin.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50281
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De islamisering van Frankrijk.

Bericht door Pilgrim »

De socialisten winnen helaas de regionale verkiezingen in Frankrijk. Dat is slecht nieuws voor degenen die de islamisering willen stoppen. Socialisten zijn immers Islam-appeasers. Maar het National Front won ook. Eigenlijk zou er ook in Frankrijk een partij als de PVV moeten komen.
Afstraffing Sarkozy bij regionale Franse verkiezingen

partij van de Franse president Sarkozy heeft een forse nederlaag moeten incasseren bij regionale verkiezingen. De socialisten zijn landelijk gezien de grootste partij geworden en haalden bijna dertig procent van de stemmen.

De UMP van Sarkozy haalde 26 procent en dat was nog minder dan opiniepeilingen hadden voorspeld. Volgens de socialistische leider Aubry hebben de Fransen zich uitgesproken "tegen het oneerlijke en inefficiënte beleid" van Sarkozy.

De werkloosheid in Frankrijk is opgelopen tot tien procent. Ook maken veel Fransen zich zorgen over de veiligheid op straat.

Corsica
Opmerkelijk was het succes van het extreemrechtse Front National, dat bijna elf procent van de stemmen haalde. Volgende week is de tweede ronde van de regionale verkiezingen. De socialisten hadden al de meerderheid in 24 van de 26 regio's, en hopen volgende week ook Corsica en de Elzas binnen te slepen.

Ruim 44 miljoen Fransen konden kun stem uitbrengen voor de parlementen van de regio's. Die zijn in Frankrijk de bestuurslaag tussen de departementen en de nationale staat.

http://nos.nl/artikel/143929-afstraffin ... ingen.html" onclick="window.open(this.href);return false;
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
BFA
Berichten: 11592
Lid geworden op: vr sep 29, 2006 5:18 pm

Re: De islamisering van Frankrijk.

Bericht door BFA »

Pilgrim schreef:De socialisten winnen helaas de regionale verkiezingen in Frankrijk. Dat is slecht nieuws voor degenen die de islamisering willen stoppen. Socialisten zijn immers Islam-appeasers.
Maakt uiteindelijk weinig verschiil uit.

Euromed is het troetelkind van Sarkozy waarmee de deuren van Europa wijd openzet voor alle Islamitische barbaren rond de Middelandse Zee.
Turkije uit de EU houden, hoe gaat Sarkozy dat doen als hij de Nabucco-pijplijn steunt en daarmee de gekke man Erdogan een machtspositie geeft van waaruit deze gekke man heel Europa kan chanteren.

Sarkozy heeft mij, net zoals ieder ander teleurgesteld.
Bij de socialisten weet je waar je aan toe bent. De clash zal sneller komen. Dit kan de minst slechte van de slechte keuzes zijn.
Goede keuzes zijn er al lang niet meer.
Het is een parasitaire soort die leeft op de intelligentie van anderen en deze dan tegen hun gebruikt;
Mahalingam
Berichten: 42855
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De islamisering van Frankrijk.

Bericht door Mahalingam »

Winkelketen H&M (doet in kleertjes) heeft een filiaal in Israel geopend.
Dat is een goede gelegenheid om wat anti-semitisme te spuien en Pallies/HamaschHesbies toe te juigen.

Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77925
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De islamisering van Frankrijk.

Bericht door Ariel »

Franse Raad van State: Burqaverbod is onwettig
dinsdag 30 maart 2010

Het algehele verbod op de allesbedekkende burqa dat het Franse parlement graag wil doorvoeren is mogelijk in strijd met de Franse grondwet en het Europese verdrag van de Rechten van de Mens. Dat heeft de Franse versie van de Raad van State vandaag gezegd.

Dat melden diverse Franse media.

Een parlementscommissie adviseerde tot een verbod op het dragen van een burqa in het openbaar vervoer, overheidsgebuwen, ziekenhuizen en andere openbare instellingen. De Franse minister van Binnenlandse Zaken, François Fillon had het hoogste juridische orgaan in Frankrijk gevraagd een onderzoek te doen naar de juridische mogelijkheden voor zo’n verbod.

Zelfs een beperkt verbod op het gezichtsbedekkende gewaad zal juridisch lastig door te voeren zijn, denkt de Raad.

Grootste moslimminderheid
Frankrijk heeft met vijf miljoen moslims de grootste moslimminderheid van Europa. Ongeveer tweeduizend vrouwen dragen een burqa of een niqaab, die alleen de ogen vrijlaat.

Tegenstanders van de burqa, zoals president Nicolas Sarkozy, vinden dat het kledingstuk in strijd is met de Franse waarden van vrijheid en gelijkheid tussen man en vrouw. Voorstanders vinden dat vrouwen zelf mogen beslissen of ze zich bedekken.

Imam bedreigd
Een Parijse imam die zich uitsprak tegen de burqa, omdat het allesbedekkende gewaad de islam in een kwaad daglicht zette, werd bedreigd door woedende moslims die zijn aftreden eisten.

In Parijs werd onlangs een postkantoor overvallen door twee mannen in burqa.

Door Marlou Visser

http://www.elsevier.nl/web/Nieuws/Laats ... wettig.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Mahalingam
Berichten: 42855
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De islamisering van Frankrijk.

Bericht door Mahalingam »

Ik snap al die heisa niet. Hier hebben we toch een APV waarin staat dat je niet vermomd/onherkenbaar over straat mag lopen behalve tijdens carnaval op bepaalde plekken.
Wat is er op tegen om zo'n verbod te handhaven?
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77925
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De islamisering van Frankrijk.

Bericht door Ariel »

Ik begrijp het Europese verdrag van de Rechten van de Mens niet.
Ik ben benieuwd of ze dezelfde coulantie ook opbrengen als iemand met een hakenkruis op zijn jas wil lopen, of met naakt met een peniskoker.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Mahalingam
Berichten: 42855
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De islamisering van Frankrijk.

Bericht door Mahalingam »

Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 42855
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De islamisering van Frankrijk.

Bericht door Mahalingam »

Ook in Frankrijk heerst een verstikkende politieke correctheid.
De partij UMP van Sarkozy is in Franse termen rechts. Heel erg rechts is het Front National die grote de winnaars waren bij de laatste verkiezingen en de UMP was de verliezer. Sarkozy probeert met een burka-verbod wat sympathie terug te winnen.
De spreekbuis voor de UMP is de rechtse "Le Figaro" krant die als baas Etienne Mougeotte heeft, een vertrouweling van Sarkozy. In dienst van de krant is Eric Zemmour

Afbeelding

die ook in dienst is van France 2 TV alwaar die in zijn rol als 'dorpsgek' allerlei politiek incorrecte dingen mag zeggen waar anderen niet mee weg zouden komen. En toen kwam er bonje.
Hij zat in een programma aan tafel en er werd verontwaardig gedaan door iets Allahtoons over het feit dat zwarten en arabieren buitenproportioneel op straat worden stop gezet, hun ID moeten tonen en hun zakken leeg maken. Waarop Eric reageerde met "ja maar de meeste drugdealers zijn zwart of arabier!".
En deze vaststelling is in Frankrijk ongewenst. Er zijn geen statistieken waaruit dit zou blijken. Er zijn namelijk geen statistieken. Maar iedereen kan observeren dat een heel groot deel van de 'moeilijkheden' verband houdt met de migratie-achtergrond.
Dus links springt op de barricaden: weg die man. Op naar de rechter!

Komt op het toneel de blog/forum F. Desouche. Klein begonnen maar zeer snel populair geworden omdat daar politiek incorrecte zaken mogen worden aangekaart. Een activiteit die de regenten tot op heden niet hebben kunnen stoppen. (maar ze doen hun best!)
http://www.fdesouche.com/articles/105302
Het blog publiceerde dat de Figaro krant Eric ging ontslaan. Dat gaf een geweldige reactieondern de bezoekers en de Figaro lezers. Campagnes werden in gang gezet om de PC-media te bestoken met brieven. En dat hielp. De media konden er niet omheen, checkten het verhaal en publiceerden. Nog meer Fransen boos.
Een 150 mensen verzamelden zich ter protest bij de Figaro. Eric moest naar buiten komen om lof in ontvangst te nemen.
En er gebeurde een wonder. The Powers That Are krabbelden terug: er komt geen ontslag. Er is een verhaal in omloop dat Sarkozy heeft verordineerd dat er geen ontslag komt.
Dat was weer een reden voor Links om terug te keren naar de barricaden. Met een 50 deelnemers een anti-Zemmour protest bij de TV France 2 voor de deur.

Afbeelding

De kwestie is voorlopig nog aan de gang. Misschien net zoals met Dreyfuss kan het lang duren.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 42855
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De islamisering van Frankrijk.

Bericht door Mahalingam »

Een studie in Frankrijk toont aan dat men daar discrimineert op geloof.
The study, "Are French Muslims Discriminated Against in Their Own Country?" found that Muslims sending out resumes in hopes of a job interview had 2.5 times less chance than Christians of a positive response to their applications. It also showed that monthly salaries of Muslims was on average euro400 less than Christians.
Wat dacht je nauw zeg: geloof mag wat kosten! In dit geval gemiddeld 400 euro per maand. Tenminste in de Senegalese groep (500 huishoudens) want die is het gevraagd.
En de onderzoekmethode:
Marie's resume showed a period of work as an assistant accountant at Secours Catholique and volunteer work with French Scouts of France. Khadija's showed the same accounting work with Secours Islamique. and volunteer work with Muslim Scouts of France.
Marie received 21 percent of positive responses, Khadija received 8 percent.
http://in.news.yahoo.com/48/20100326/12 ... by-re.html
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17389
Lid geworden op: ma feb 17, 2003 9:58 am

Re: De islamisering van Frankrijk.

Bericht door Manon »

Kijk, men mag blijkbaar wel discrimineren op basis van capaciteiten.

Waarom zou men dan niet mogen discrimineren op basis van ideologische/religieuze overtuiging?

Ik heb écht wel liever een personeelslid dat wéét dat hij/zij zèlf de handen uit de mouwen moeten steken, dan iemand die meent dat Allah het wel voor hem of haar zal oplossen zolang ze maar de juiste kleedjes aanhebben en vijf maal per dag met de kont omhoog gaan zitten.

Waarom o waarom zou ik die werkattitude niet mee mogen nemen in mijn beoordeling?

Iets anders vind ik het zuiver baseren op basis van haarkleur (tiens tiens, behalve bij domme blondjes heeft daar niemand een probleem mee zeker?) of op basis van huidskleur. Maar het is nu wel zo dat aziaten gemiddeld (dus niet individueel) intelligenter zijn dan blanken en dat blanken dan weer.... enfin, dit mag ik niet zeggen.... Maar als men dan percentsgewijs meer aziaten in hogere functies aanwerft dan niet-aziaten (doe ik het goed zo?) dàn moet men weer van de Femke Halsema's een "afspiegeling van de maatschappij" zijn? What a load of bullshit!
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.
Plaats reactie