Samenleving' Immigratie kost zes miljard euro

mercator
Berichten: 19169
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Samenleving' Immigratie kost zes miljard euro

Bericht door mercator »

BFA schreef: Niet alles is koek en ei met alle Polen.

En Polen heeft mooie blonde vrouwen, te prefereren boven vrouwen met een snor.
Door persoonlijke omstandigheden ben ik bekend in Polen en ik kan je verzekeren dat het een verademing is om in de straten van Krakow en Katowyce niet gestoord te worden door de middeleeuwse achterlijkheid van zwarte vodden, lange baarden en mosketen op elke straathoek. De Polen houden hun maatschappij mono-cultureel en daar hebben ze groot gelijk in.

En idd zijn de ethnisch-Poolse dames de meest stijlvolle en aantrekkelijke van heel Europa.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

pinkelpap
Berichten: 105
Lid geworden op: di apr 21, 2009 11:00 am

Re: Samenleving' Immigratie kost zes miljard euro

Bericht door pinkelpap »

Sunshine is verblind door de zon :drool: :cool:

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76298
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Samenleving' Immigratie kost zes miljard euro

Bericht door Ariel »

Hoe ook berekend, de immigratie is duur drama
vrijdag 9 april 2010

Op de economische aspecten van de immigratie berust een moreel en politiek taboe. Men mocht het niet ter sprake brengen. Alles mocht worden becijferd, behalve de immigratie.

De rendabiliteit van de immigratie was een heilig taboe. De sociale en morele gevolgen van deze houding was zowel voor de immigranten als voor de autochtonen desastreus.

De immigranten, vooral de kinderen van de immigranten werd met de paplepel ingegeven dat hun ouders slachtoffers zijn van de Nederlandse samenleving. Ze zouden heel hard hebben gewerkt en ze zouden een onmisbare bijdrage hebben geleverd aan de bloei van de Nederlandse economie.

De tweede generatie zag zichzelf en haar ouders als helden die aan de wederopstand van Nederland een bijdrage hebben geleverd van onschatbare waarde. Vandaar dat elke kritiek op immigratie en de rol van de migranten in de Nederlandse samenleving een teken van verraad jegens de eerste generatie van immigranten was.

Kwaliteiten
Deze immigranten en hun nageslacht hebben twee kwaliteiten moeten aanleren: de morele superioriteit (jullie hebben ons uitgebuit en jullie hebben jullie geluk aan ons te danken) en de eeuwige slachtoffer (we hebben de samenleving opgebouwd, maar wij zijn zelf arm en positieloos).

Deze onware en vreemde houding werd ook nog door het linkse en soms ook rechtse establishment aangemoedigd. Er was dus geen enkele ruimte bij de immigranten voor zelfkritiek en bezinning. Het linkse blok werd het natuurlijke oord waarin de immigranten thuishoorden. Links moest hen verdedigen. Een wederzijdse gijzeling. Ondertussen ging ook niet goed met de integratie: de werkloosheid, de toename van de criminaliteit, de opkomst van de politieke islam in Nederland, vandalisme et cetera. De toestand van een immigrant werd een tragische toestand. Het establishment sloot zijn ogen voor dit drama. En nu blijkt hoe kostbaar dit drama was en is.

Deskundige
De echte immigratiedeskundige van Nederland is Syp Wynia. Hij heeft de kosten van het immigratiedrama berekend. Niemand durfde de kosten van de immigratie berekenen. Elsevier heeft het aangedurfd. De totale kosten van de immigratie van niet-Westerse allochtonen (afgelopen 40 jaar) is een negatief saldo van 216,4 miljard euro. Alleen al in 2009 bedroeg het negatieve saldo 12,7 miljard euro. Ik ben echt sprakeloos. Met dat 216 miljard euro kon Nederland van Marokko en delen van Turkije een Monaco maken. Hier begint het morele probleem.

De intellectuelen die op grond van ethische of morele overwegingen niet bereid waren de economische kosten van de immigratie onder ogen te zien, moeten nu de vraag beantwoorden wat Nederland met dat bedrag van 216 miljard euro in de landen van herkomst had kunnen doen. Weliswaar zijn de Nederlandse Marokkanen gelukkiger geworden in vergelijking met miljoenen andere Marokkanen in Marokko. Maar de morele vraag is, hoeveel mensen konden worden gelukkig gemaakt met 216 miljard euro. Veel meer mensen in de derde wereld konden worden gelukkig gemaakt met dat bedrag. Ja, de echte moraliteit van de immigratie heeft een economisch gehalte. Dit is niet zo maar een omkering van de werkelijkheid. Dit is de werkelijkheid van de immigratie met haar specifieke ethische op geluk en vooruitgang gebaseerde telos.

Vrijwillig
Mensen immigreren vrijwillig, met uitzondering van de echte politieke vluchtelingen, om een nieuw leven, een beter leven op te bouwen. De immigratie begint dus met een economisch motief. Wat is dus de maatstaf om van mislukking of succes te spreken wanneer we over een immigrant of immigratie in het geheel praten? De maatstaf is en blijft datgene op grond waarvan de immigratie heeft kunnen aanvangen. De economie, het streven naar welvaart. Wat is dat?

De immigrant kost, afgezien van uitzonderingen, geen geld maar brengt geld op. En de immigrant zelf wordt ook rijk van zijn moedige daad om te immigreren. De immigratielanden zoals Canada, Australië en Amerika, hebben in de loop der geschiedenis hun groei te danken aan de immigranten.

De tragiek van immigranten en de immigratie vertolkt het totale faillissement van de elite die gedurende 40 jaar een immorele toestand heeft gesteund. Het roer moet om. De immigrant moet kosten bewust worden. En het immigratiebeleid moet ook worden gefundeerd in zijn morele gehalte, namelijk de economie.

Afshin Ellian

http://www.elsevier.nl/web/Opinie/Afshi ... -drama.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Ruth
Berichten: 1232
Lid geworden op: vr apr 06, 2007 8:14 pm

Re: Samenleving' Immigratie kost zes miljard euro

Bericht door Ruth »

12,7 miljard in 2009.... slik. Stel je eens voor wat voor ZINNIGE dingen we met dit geld hadden kunnen doen. :crying:
Dan houdt Geert Wilders zijn schatting nog laag aan.
Als je denkt dat je te klein bent om invloed te hebben, dan heb je waarschijnlijk nog nooit de nacht doorgebracht met een mug op je kamer.

Wie vecht kan verliezen, wie niet vecht is al verloren.

EDL

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76298
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Samenleving' Immigratie kost zes miljard euro

Bericht door Ariel »

Ruth schreef:12,7 miljard in 2009.... slik. Stel je eens voor wat voor ZINNIGE dingen we met dit geld hadden kunnen doen. :crying:
Dan houdt Geert Wilders zijn schatting nog laag aan.
Binnen 4 jaar zijn we dan van onze staatschuld af... :smile:
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Peter Louter
Berichten: 934
Lid geworden op: zo feb 26, 2006 2:21 pm

Re: Samenleving' Immigratie kost zes miljard euro

Bericht door Peter Louter »

Het CPB heeft al in 2003 becijferd dat de baten van migratie ver achter bijven bij de opbrengsten. http://www.cpb.nl/nl/pub/cpbreeksen/bij ... bijz47.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;

Belangrijke conclusies uit dat rapport:

Arbeidsmarkt
Het toetreden van immigranten tot de arbeidsmarkt heeft de volgende effecten:
-Het bruto binnenlands product zal toenemen, maar deze toename zal grotendeels toevallen aan
de immigranten in de vorm van loon;
-Het gezamenlijk voordeel voor de reeds aanwezige bevolking zal gering zijn en mogelijk zelfs
negatief uitvallen;
-De inkomensherverdeling tussen groepen in de reeds aanwezige bevolking is relatief
omvangrijk;
-Hoe meer de opleidingsverdeling van de immigranten afwijkt van die van de reeds aanwezige
bevolking, des te groter zal de inkomensherverdeling zijn;
-Ingezetenen met kennis en vaardigheden die vergelijkbaar en dus concurrerend zijn met die van
de immigranten zullen er op achteruit gaan;
-Ingezetenen met kennis en vaardigheden die een aanvulling vormen op de kennis en
vaardigheden van de immigranten zullen er op lange termijn op vooruit gaan;
-Kapitaalbezitters zullen er op de korte termijn op vooruitgaan, maar op lange termijn zal dit
voordeel verdwijnen;
-Als gevolg van imperfecties op de arbeidsmarkt kunnen negatieve effecten voor werkende
ingezetenen ook de vorm aannemen van werkloosheid in plaats van een loondaling.

Overheidsfinanciën
Het effect van immigratie op de overheidsfinanciën wordt bepaald door berekening van de nettobijdrage van immigranten aan de overheidsfinanciën over hun resterende leven, alsmede hun effect op het toekomstige financieringssaldo van de overheid. We concluderen dat:
-De invloed van een immigrant op de overheidsfinanciën sterk afhangt van zijn of haar leeftijd
bij binnenkomst in Nederland en sociaal-economische karakteristieken (prestatie op de arbeidsmarkt). De uitkomst is het gunstigst als de immigrant bij binnenkomst aan het begin van het werkzame leven staat en het goed doet op de arbeidsmarkt.
-Bij alle leeftijden van binnenkomst blijken immigranten echter een belastende factor voor de
overheidsfinanciën te zijn als hun sociaal-economische karakteristieken overeenkomen met het gemiddelde van die van de huidige ingezetenen met een niet-westerse achtergrond. In overeenstemming hiermee zal het toekomstige financieringssaldo van de overheid dan negatief worden beïnvloed.
-Deze gemiddeld negatieve bijdrage van immigranten is niet alleen maar het gevolg van een
achterblijvende arbeidsmarktprestatie. Deels wordt deze veroorzaakt door het genereuze systeem van collectieve regelingen.
-Immigranten die het op de arbeidsmarkt beter doen dan de gemiddelde Nederlandse ingezetene
zijn over een brede ‘range’ van leeftijden bij binnenkomst een ontlastende factor voor de overheidsfinanciën.
-De resultaten geven aan dat immigratie geen belangrijke ontlastende factor voor de
overheidsfinanciën kan zijn en dus geen compensatie kan bieden voor de oplopende kosten die gepaard gaan met de vergrijzing van de bevolking.

Fysieke omgeving
Een toename van de bevolkingsdichtheid door immigratie kan economische gevolgen hebben. Op basis van een globale verkenning komen we tot de volgende conclusies:
-Het accommoderen van een toenemende bevolking en bijbehorende economische activiteit bij
een gegeven hoeveelheid land kan een negatief effect hebben op het bruto binnenlands product per hoofd, maar niet noodzakelijkerwijs op het gemiddelde inkomen van de reeds aanwezige bevolking;
-Naarmate de bevolkingsdichtheid toeneemt wordt de kans groter dat schaalvoordelen niet
opwegen tegen negatieve externe effecten die samenhangen met verkeerscongestie, belasting van het milieu en verlies van open ruimte en natuur.
Uit naam van de Verlichting: Red moslims van de orthodoxe islam!
"Religion is regarded by the common people as true, by the wise as false, and by the rulers as useful" - Seneca (5 BC - 65 AD)

Mahalingam
Berichten: 41757
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Samenleving' Immigratie kost zes miljard euro

Bericht door Mahalingam »

Ayse Bayrak de Jager is sinds haar 15e moslim. Ze is moeder van vijf kinderen.
En zij heeft dit de wereld in gezonden. Het geeft de standaard-normale Mohammedaanse kijk op de werkelijkheid weer. Dus eigenlijk niks bijzonders.
Allochtonen zijn van onschatbare waarde!
Nu Wilders van het hoofddoekjesverbod geen breekpunt meer wil maken en hij hiermee blijkbaar heeft ingezien dat deze inzet hem geloofwaardigheid en dus kiezers heeft gekost, vestigt hij de aandacht op zijn partij door weer de vraag te willen beantwoorden: “Wat kost een allochtoon?” Deze vraag stelt hij zonder blikken en blozen terwijl hij met zijn Indonesische wortels en zijn Hongaarse vrouw in zijn peperdure overbeveiligde safehouse ergens in Nederland verblijft.
Vilien dat samenbrengen van de kosten van de beveiliging van Wilders met de kosten van allahtone toestroom. Het gaat verder (als je nog verder wil lezen):
Spoiler! :
Voorbarig slaat hij met een miljardenantwoord de argeloze Nederlander om de oren. Iets waar in de tijd van crisis natuurlijk ook oren naar is. Afgezien van het feit dat Nederland geen eilandje is en dat de economische crisis mondiaal heeft toegeslagen, suggereert Wilders hiermee dat deze crisis bedwongen kan worden door het geld bij de ‘niet westerse allochtoon’(lees moslims) weg te halen.

Opmerkelijk is dat Wilders bij elk probleem wat hij signaleert de schuld bij de moslims neerlegt en oplossingen aandraagt die te maken hebben met het terugdringen van deze groep.

Dit terwijl hij dondersgoed weet dat onverantwoord leen- en bonusgedrag bij banken heeft geleid tot de crisis. Aangezien moslims door de Islam worden ontmoedigd om te lenen vanwege het verbod op rente kun je vraagtekens zetten bij de vraag of moslims aan de werkelijke rede van de crisis een significant deel hebben bijgedragen. Dit terzijde

Om de vraag te beantwoorden wat een allochtoon kost moet ook het plaatje compleet gemaakt worden wat een allochtoon oplevert. Hierbij volstaat het natuurlijk niet om de baten en de kosten op een rijtje te zetten om tot het product van de allochtoon te komen. Nederland beschikt niet over de bodemschatten waardoor het vanzelf zo welvarend is geworden. Nederland is welvarend geworden door de handelsgeest. Gelegen aan de Noordzee als slagader van Europa stromen goederen (en dus ook mensen) ons land in en uit. Ook volstaat het niet om een kosten en baten plaatje te maken van bijvoorbeeld een subvraag: “Wat kost een allochtoon in het jaar 2010”, omdat de baten waar we heden ten dage de vruchten van plukken het gevolg zijn van investeringen die in het verleden zijn gemaakt.

Nu wordt het pas echt interessant, want hoever moet je dan terug in de tijd? Gezien Wilders eigen Indonesische roots lijkt het me fair om in Indonesië te beginnen. Onze zogenaamde VOC mentaliteit heeft Nederland veel welvaart bezorgd en in die tijd begon ons kikkerlandje mondiaal gezien eindelijk mee te tellen. Nederland was in die tijd het grootste islamitische land ter wereld (Nederlands Indië) daar de regenten in Indonesië stevig huis hielden. De vreedzame bevolking was helemaal niet opgewassen tegen deze agressieve handelsgeest, wat heeft geleid tot onderdrukking en uitzuiging van de bevolking. Mede hierdoor heeft Nederland zich op de kaart gezet. Een verontschuldiging van Wilders en een blijk van waardering was hier op zijn plaats geweest. Blijkbaar heeft hij er geen moeite mee als Nederland zich verrijkt over de ruggen van de moslims.

Een volgende sprong die gemaakt kan worden is naar de jaren 60 toen niet westerse allochtonen vaak onder moeilijke omstandigheden de Nederlandse economie een oppepper gaven door werk te verrichten waar de autochtone bevolking de neus voor optrok. Er werd toen weinig geïnvesteerd in deze mensen, ze woonden veelal zonder hun familie in overvolle pensions, kregen een karig loontje en er was toen nog geen sprake van integratiebeleid omdat deze mensen te boek stonden als ‘gastarbeiders’. Ze gingen immers weer weg. Fabrieken en de bouwsector tierden er welig bij en daar plukken we nu nog steeds de vruchten van. Het is niet verwonderlijk dat juist deze mensen door het zware en vaak vieze werk kampten met gezondheidsproblemen en terecht kwamen in de WAO.

Langzaam maar zeker wortelden deze niet westerse allochtonen zich in de Nederlandse samenleving. Er kwamen regelingen om gezinnen over te laten komen. Hun kinderen gingen hier naar school, maar eigenlijk was Nederland helemaal niet voorbereid op deze ontwikkelingen. De inhaalslag, die nodig was, is veel te laat gemaakt. Iets wat je de nieuwkomers moeilijk kan verwijten. Doordat de integratie veel te lang (en misschien nog) van één kant moest komen en veel autochtonen van mening zijn dat deze nieuwkomers zich aan het gevestigde moeten aanpassen en tonen op hun beurt geen interesse in deze groep, is er een polarisatie ontstaan. Op zich kunnen we met respect voor elkaar heel goed in deze situatie naast elkaar samenleven, ware het niet dat Nederland wat oppervlakte betreft wat aan de kleine kant is. Nu blijkt ook dat Nederland, die betekenis heeft geven aan het woord ‘apartheid’ en nu zich als tolerant land wenst te profileren, eigenlijk ook van binnenuit nog heel klein en bekrompen is gebleven... wat zich o.a. uit in de opkomst van de PVV. Dat ons kleine landje eigenlijk opgebouwd is door ‘handel’ met moslimlanden en door bloed zweet en tranen van de gastarbeiders wordt helemaal niet in de berekening van Wilders meegenomen!

Nu, anno 2010, groeit de derde en de vierde generatie nieuwe Nederlanders op en kunnen we het stempel allochtoon eigenlijk wel aan de wilgen hangen. De ‘rotjochies’ waar we allemaal last van hebben zijn een product van onze Nederlandse samenleving en vallen hiermee ook buiten de berekeningen. Moslims werken, betalen belasting, studeren, huren, kopen, consumeren, zetten bedrijven op, bekleden belangrijke functies, kortom, leveren een belangrijke bijdrage aan onze economie.

Eigenlijk zouden moslims even de stekker uit de Nederlandse economie moeten trekken om aan te tonen dat Nederland totaal afhankelijk is van hun bijdrage. Een weekje geen olie uit Saudie Arabie, Nederlandse bedrijven in moslimlanden sluiten, de uitvoer van bloemen, zaden ect. naar moslimlanden stopzetten, alle handen aan het bed wegtrekken, hoog opgeleide moslims naar het buitenland, schoonmaakbedrijven sluiten, fabrieken plat, bouwstop, geen verdragen met moslimlanden, geen handel met moslimlanden geen ambassades in moslimlanden en geen moslims (aan het werk) in Nederland. Dan heb ik het nog niet eens over een compensatie voor de uitzuiging van Indonesië of een excuus voor de slavernij die Nederland te verwijten valt.

Nederland terug naar de middeleeuwen, waar iedereen in zijn achtertuin aardappelen teelt en een hengeltje uitgooit in de overbeviste wateren. Want zo zeggen de PVV’ers:”Nederland moet blijven zoals het was! ”Ik zeg op mijn beurt: “Asjeblieft!”
http://www.wijblijvenhier.nl/archives/2 ... arde!.html
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76298
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Samenleving' Immigratie kost zes miljard euro

Bericht door Ariel »

Mahalingam schreef:
Het gaat verder (als je nog verder wil lezen):
Nou, eigenlijk niet, maar toch maar gedaan. Het is een enorm zeur verhaal over hoe zielig en onderdrukt moslims zijn.
Blijkbaar heeft hij er geen moeite mee als Nederland zich verrijkt over de ruggen van de moslims.
Huh? :?
Een volgende sprong die gemaakt kan worden is naar de jaren 60 toen niet westerse allochtonen vaak onder moeilijke omstandigheden de Nederlandse economie een oppepper gaven door werk te verrichten waar de autochtone bevolking de neus voor optrok. Er werd toen weinig geïnvesteerd in deze mensen, ze woonden veelal zonder hun familie in overvolle pensions, kregen een karig loontje en er was toen nog geen sprake van integratiebeleid omdat deze mensen te boek stonden als ‘gastarbeiders’. Ze gingen immers weer weg. Fabrieken en de bouwsector tierden er welig bij en daar plukken we nu nog steeds de vruchten van. Het is niet verwonderlijk dat juist deze mensen door het zware en vaak vieze werk kampten met gezondheidsproblemen en terecht kwamen in de WAO.
Het zelfde karige loontje wat Nederlanders ook verdiende in die tijd. Het lijkt verdorie alsof er toen geen Nederlander meer werkte in de fabrieken en de bouwsector.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

BFA
Berichten: 11599
Lid geworden op: vr sep 29, 2006 5:18 pm

Re: Samenleving' Immigratie kost zes miljard euro

Bericht door BFA »

Ariel schreef: Nou, eigenlijk niet, maar toch maar gedaan. Het is een enorm zeur verhaal over hoe zielig en onderdrukt moslims zijn.
Ja dat is het. een enorm zeurverhaal.
Weer een schoolvoorbeeld van revisionisme.
Als Mohammedanen het nodig vinden de hele geschiedenis van hun komst en verblijf in Nederland herschrijven, kunnen de bedoelingen nooit goed zijn.
Van alle andere bevolkingsgroepen die hier als gastarbeider zijn gekomen, is het de laatst gekomen groep: de Mohammedanen, die hier best ontvangen zijn en er is geen enkele andere groep waar zoveel moeite is voor gedaan om deze te laten integreren. Mohammedanen zijn gekomen op het einde van de economische bloei die gastarbeid noodzakelijk maakte. Dit tijdstip maakt dat het de groep is die de minste bijdrage heeft geleverd en de groep die het meest profiteert van de tijdens de economische bloei vergaarde rijkdom.
Het is een parasitaire soort die leeft op de intelligentie van anderen en deze dan tegen hun gebruikt;

Gebruikersavatar
Monique
Berichten: 8855
Lid geworden op: ma apr 14, 2003 2:14 pm

Re: Samenleving' Immigratie kost zes miljard euro

Bericht door Monique »

Steeds maar weer dat "allochtonen hebben Nederland opgebouwd".
Ik word daar zo moe van.
Ook de bewering dat Nederland allochtone arbeiders "naar Nederland gehaald hebben" word ik moe van.
Ze doen net alsof Nederland met lasso in Marokko en Turkije op arbeiders is gaan jagen.

Deze mensen zijn hier vrijwillig naartoe gekomen...kennelijk omdat ze het hier beter zouden hebben dan in eigen land.
Dat die lui ipv teruggaan zijn gebleven ...tsja... dat is ook hun eigen keus.

Maar, het zal wel aan dat begrip "eigen keus" liggen.... dat begrip snappen moslims kennelijk niet.
Amorele atheistische nitwit

Mahalingam
Berichten: 41757
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Samenleving' Immigratie kost zes miljard euro

Bericht door Mahalingam »

Mevrouw Bayrak is al eerder over de tong gegaan ivm. het aanklagen van de PVV.
Misschien heeft ze tijd over en is haar man elders ( "Talaq, talaq, talaq" na 5 kinderen??).
http://www.dutch.faithfreedom.org/forum ... 53#p197798" onclick="window.open(this.href);return false;
Vanochtend hebben diverse kranten geopend met het stuk rondom de Nederlandse moslima, Ayse Bayrak-de Jager. Hierin staat dat de Nederlandse Moslima aangifte heeft gedaan tegen de PVV-lijsttrekker van Almere, Raymond de Roon, wegens discriminatie en haatzaaien.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Bernie
Berichten: 434
Lid geworden op: do aug 10, 2006 8:59 pm

Re: Samenleving' Immigratie kost zes miljard euro

Bericht door Bernie »

Mevrouw Bayrak noemt de beveiliging van Wilders. Daar zegt ze wat. Die kosten komen er nog een keer bij. Voor we de religie van vrede hier hadden, konden mensen hun mening geven zonder bedreigd te worden.

Dit geldt trouwens ook voor de vele miljoenen die worden besteed aan terrorisme preventie.
The Prophet said, "Isn't the witness of a woman equal to half of that of a man?" The women said, "Yes." He said, "This is because of the deficiency of a woman's mind."
Bukhari Volume 3, Book 48, Number 826

Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17472
Lid geworden op: ma feb 17, 2003 9:58 am

Re: Samenleving' Immigratie kost zes miljard euro

Bericht door Manon »

Vast een stout ongeoorloofd vraagje van me, maar zijn de gevangeniskosten mee inbegrepen in die berekening? de kosten van justitie? politie? terugbetaling aan de slachtoffers?

het is maar dat een vlaams groot licht nu voorstel om de crimineeltjes te BETALEN als ze in Marokko hun straf wensen uit te zitten... niet verplicht hoor, ze mogen kiezen....
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.

Plaats reactie