"Radicale islam ontstond uit nazipropaganda"

Is de islamitische openbaring uniform? Wordt deze door alle gelovigen op dezelfde manier geïnterpreteerd? Hoe denken anderen zoals de Arabist HANS JANSEN over de islam?
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17389
Lid geworden op: ma feb 17, 2003 9:58 am

"Radicale islam ontstond uit nazipropaganda"

Bericht door Manon »

http://www.hln.be/hln/nl/1275/Islam/art ... anda.dhtml" onclick="window.open(this.href);return false;

Veel toespraken van Adolf Hitler werden naar het Arabisch vertaald voor radiopropaganda in het Midden-Oosten.
Het huidige islamfanatisme vindt zijn oorsprong in radioboodschappen van Adolf Hitler die tijdens de Tweede Wereldoorlog in de Arabische wereld werden uitgezonden. Die stelling wordt verdedigd in een nieuw controversieel boek van de Amerikaanse historicus Jeffrey Herf.

De compromisloze, religieus geïnspireerde jodenhaat werd voor het eerst uitgesproken door de propaganda-experts van nazi-Duitsland. Hun verhaal wordt vandaag overgenomen door radicale islamisten
Jeffrey Herf, auteur van 'Nazi Propaganda for the Arab World'De nationaal-socialisten maakten in het - destijds grotendeels ongeletterde - Midden-Oosten gretig gebruik van radiopropaganda. Hoewel weinig mensen een radiotoestel in hun bezit hadden, werd in cafés en bazaars massaal naar de radio geluisterd.

Rellen in Egypte
"Jullie enige hoop op redding is dat de joden worden vernietigd voor zij jullie vernietigen!", verwoordde Hitler de nazistandpunten in een toespraak in 1942, een van de duizenden boodschappen die in het Midden-Oosten werden uitgezonden om steun te zoeken in de Arabische regio en er de antisemitische gevoelens aan te wakkeren.

"Een groot aantal joden die in Egypte wonen hebben - net zoals de Polen, de Grieken, de Armeniërs en de Fransen - wapens en munitie", zo probeerde Hitler in Egypte anti-joodse rellen te creëren. "Sommige joden in Caïro vroegen zelfs al toestemming om machinegeweren op de daken van hun huizen te posteren!"

Anti-joods en antidemocratisch
De naziboodschappen werden een vergeten bladzijde in de oorlogsgeschiedenis, tot de Amerikaanse academicus Jeffrey Herf in archieven op oude opnamen van de uitzendingen stootte. De man is ervan overtuigd dat de toespraken tot vandaag voor onrust zorgen in het Midden-Oosten.

"Het conflict tussen Israël en de Palestijnen had al lang voorbij kunnen zijn", argumenteert Herf, een docent geschiedenis aan de universiteit van Maryland, in zijn boek 'Nazi Propaganda for the Arab World'. "De hinderpaal die een oplossing in de weg staat, is de compromisloze, religieus geïnspireerde jodenhaat die voor het eerst werd uitgesproken door de propaganda-experts van nazi-Duitsland. Hun verhaal wordt vandaag overgenomen door radicale islamisten."

"Het islamfundamentalisme is een mengelmoes van zeer oude en zeer nieuwe elementen, net zoals de Europese dictaturen uit de 20ste eeuw dat waren", zegt hij. "De radicale islam is ook het resultaat van een mix van traditionele islam-elementen met de haat tegenover joden, liberalisme en democratie die we ook bij de nationaal-socialisten terugvinden. De Arabisch gesproken oorlogspropaganda die in Berlijn werd gemaakt, werd een belangrijk hoofdstuk in de langere geschiedenis van radicaal Arabisch nationalisme en moslimfundamentalisme."

6.000 haatboodschappen
Herf ontdekte zo'n 6.000 boodschappen die gemaakt werden onder het regime van nazi-propagandaminister Joseph Goebbels. Ze werden van 1939 tot 1945 in het Midden-Oosten verspreid. De Amerikaanse ambassade in Caïro schreef de uitzendingen destijds uit. Daarna werden de teksten bewaard in Washington. Herf was twee jaar geleden de eerste wetenschapper die de archieven mocht inkijken. (tw)
----------------------------------

Dit is een leuke insteek.

Waar komt de Moefti in dit verhaal? De nonkel van de Egyptian-born Arafat? nergens in de buurt? Is dolfke gaan bedevaarten naar Cairo om daar "de bodschap" te gaan prediken?

sorry! Me dunkt was er MINSTENS kruisbestuiving. En staat in de Koran lang voordat dolfke het levenslicht zag dat de Mohamed-volgelingen alle joden moeten uitmoorden tot achter de laatste boom en de laatste steen.
Hoe gaat Kerf dàt dan verklaren?
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.
BFA
Berichten: 11592
Lid geworden op: vr sep 29, 2006 5:18 pm

Re: "Radicale islam ontstond uit nazipropaganda"

Bericht door BFA »

Een beetje simpel. De Arabische Jodenhaat laten ontluiken uit het Nazisme.
Er is een grote verbinding tussen Nazisme en Islam. Enerzijds is het goed dat daar eens licht opvalt. Veel te weinig mensen zijn hiervan op de hoogte.
De boel gaan omdraaien en stellen dat Mohammedanen hun Jodenhaat bij Nazis gehaald hebben, gaat mij een beetje ver.

Er is naast de Duitse, ook een Mohammedaanse holocaust op de Joden. Deze Mohammedaanse Holocaust is 1 400 j ouder. Is gestart met Mohammed.
Dit is waar Hitler bewondering voor had. Samen met de religieuze oorlogszucht van de Mohammedanen.

Volgens Hitler had, ideologisch gezien elk volk zijn plaats op de wereld. Voor de Joden was deze plaats Palestina of Israël. Zeker niet Duitsland. In Duitsland hoorden Joden niet thuis.
Het is pas na het contact met Grootmufti van Jeruzalem, Ali Husseini, dat Hitler aan een finale oplossing voor het Jodenprobleem is beginnen denken. Finale oplossing onder de vorm van exterminatiekampen, zoals Auswitch. Exterminatiekampen, die in later stadium en op aanvraag van Mohammedanen in palestina en heel het Midden Oosten hoefden gebouwd.

Stellen dat de Arabische Jodenhaat zijn oorsprong vind bij Hitler in Nazi-ideologie is de boel omdraaien of revisionisme van de geschiedenis.
Wie de geschiedenis revisioneert kan alleen slechte bedoelingen hebben.
Het is een parasitaire soort die leeft op de intelligentie van anderen en deze dan tegen hun gebruikt;
Gebruikersavatar
Bernie
Berichten: 434
Lid geworden op: do aug 10, 2006 8:59 pm

Re: "Radicale islam ontstond uit nazipropaganda"

Bericht door Bernie »

BFA schreef:Het is pas na het contact met Grootmufti van Jeruzalem, Ali Husseini, dat Hitler aan een finale oplossing voor het Jodenprobleem is beginnen denken. Finale oplossing onder de vorm van exterminatiekampen, zoals Auswitch. Exterminatiekampen, die in later stadium en op aanvraag van Mohammedanen in palestina en heel het Midden Oosten hoefden gebouwd.
Heb je hier bronnen over?
The Prophet said, "Isn't the witness of a woman equal to half of that of a man?" The women said, "Yes." He said, "This is because of the deficiency of a woman's mind."
Bukhari Volume 3, Book 48, Number 826
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50364
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: "Radicale islam ontstond uit nazipropaganda"

Bericht door Pilgrim »

Bernie schreef:Heb je hier bronnen over?
Hier heb je er een goed artikel over:

http://www.venomi.eu/SP%20art%202004+5/2005-05.htm" onclick="window.open(this.href);return false;

Het is kennelijk beveiligd tegen kopiëren, want het lukt mij niet om het artikel te kopiëren en hier te plaatsen. :(
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Monique
Berichten: 8854
Lid geworden op: ma apr 14, 2003 2:14 pm

Re: "Radicale islam ontstond uit nazipropaganda"

Bericht door Monique »

HIer is het stuk. De foto's gaan niet mee.islam en hitlerDe nazi’s werkten in de 2e wereld oorlog samen met de Groot-Moefti van Jeruzalem, die tijdens de oorlog een uit tienduizenden Bosnische moslims bestaande SS-divisie samenstelde die ingezet werd bij het vermoorden van tienduizenden Servische partizanen en burgers. Na de oorlog werd de samenwerking voortgezet door ex-nazi’s en tientallen andere hoge officieren die het pan-Arabische nationalisme van de Egyptische president Gamel Abdel Nasser van hand –en spandiensten voorzagen. Ook nu bestaan er nog belangrijke verbanden tussen nazi’s en fundamentalistische moslim terroristen.

De plannen om een aantal moslim divisies op te richten kwamen van Reichsführer van de SS Heinrich Himmler die in het oorlogsjaar 1942 op zoek was naar nieuwe verse eenheden die de grote Duitse verliezen aan het Oostfront konden vervangen. Daarnaast was Himmler ook gefascineerd door de islam die volgens hem 'haar volgelingen leerde om goede soldaten te zijn, die bij het sneuvelen op het slagveld op de genade van Allah konden rekenen.' Hitler vertelde tegen zijn minister van industrie en bewapening Albert Speer dat hij het jammer vond dat de invallende moslims de slag bij Poitiers in 732 tegen de christelijke ridders verloren hadden. Een Europa gedomineerd door de Islam zou veel krijgshaftiger zijn geweest dan met het christendom dat teveel sprak over liefde en het toekeren van de andere wang.


Bosnische moslims in dienst van de SS "Handscharr" divisie

De moslim Waffen-SS Divisies, waaronder de meest gekende de Bosnische Handzar- en Kama Divisies, waren ontsproten in het hoofd van SS-Reichsführer Heinrich Himmler eind 1942 begin 1943. Moslims uit verschillende landen dienden ook in de volgende formaties en eenheden: een Albanese Waffen-SS Divisie in Kosovo-Metohija en West-Macedonië, een Moslim SS zelfverdedigingregiment in het Raskha gebied van Servië, het Arabische Legioen (Arabisches Freiheitskorps), de Arabische Brigade, het Ostmuselmanische SS-Regiment, het Ostturkischen Waffen Verband der SS dat bestond uit Turkistanen, formaties die bestonden uit moslims uit Tsjetjenië, en andere moslimformaties in de Waffen SS en de Wehrmacht, in Bosnië-Hercegovina, de Balkan, Noord-Afrika, door de nazi bezette gebieden in de Sovjet-Unie en in het Midden-Oosten. Duizenden moslims zullen tijdens WOII strijden voor nazi-Duitsland waaronder twee Bosnische Waffen-SS Divisies waarvan de de Handzar (Hanschar) Divisie met haar ongeveer 20.000 soldaten de grootste moslim divisie is geweest. Daarnaast bestond naar het einde van de oorlog toe ook de Bosnische Kama-Divisie.

Islamitische SS-divisie 'Handschar'

Hajj Amin al-Husseini was de groot-mufti van Jeruzalem en voor en tijdens de Tweede Wereldoorlog een overtuigde medestander van de nationaal-socialisten. Toen Hitler in 1933 in Duitsland aan de macht kwam, zag Husseini in hem een partner in zijn strijd tegen de joden. Om zijn steun te betuigen vertrok hij naar het Derde Rijk en bezocht hij verscheidene concentratiekampen. Hij moedigde Hitler aan om de volkerenmoord ook toe te passen op de joden van Noord-Afrika en Palestina.


Al snel wordt Husseini in het Midden-Oosten en Joegoslavië het dankbare en fanatieke hulpje van de Führer. De baas van het SS-hoofdkantoor, Gottlob Berger, zag in Husseini een gouden greep. De moslimleider kreeg een prachtige villa in Zehlendorf en kwam op de loonlijst van het Duitse ministerie van Buitenlandse Zaken en de SS te staan. Op 24 maart 1943 belegde Berger in Berlijn een bijeenkomst met Husseini en Artur Phleps, een vertrouweling van SS-leider Heinrich Himmler. Er werden plannen gesmeed voor een moslimeenheid van de Waffen-SS, Hitlers elite-troepen, in Joegoslavië. Na die bijeenkomst reisde Husseini door de Balkan, waar hij de moslimleider Alija Izetbegovic ontmoette. In de grote moskee van Sarajevo wist hij de moslims met een felle en emotionele toespraak aan zich te binden. Hij noemde de Bosnische moslims 'het beste van de islam'. De enige voorwaarde die de mufti aan deze klus verbond was een belofte van Hitler: na de oorlog moest de Füher ook de joden van het Midden-Oosten uitroeien.

Husseini haalde een aantal volgelingen naar Duitsland om ze militair te trainen en ze later in te zetten voor het nationaal-socialisme. "Duitsland voert strijd met het Wereldjodendom, de hoofdvijand van de Islam", zei de moslimleider in een rede. "De vijand van mijn vijand is mijn vriend." In een andere toespraak zei hij: "De Moslims, die zwaar hebben geleden onder de handen van hun vijanden, zullen nooit een betere bondgenoot hebben dan het Duitse Rijk. Maar tussen al zijn vrienden, heeft het nationaal-socialistische Duitsland geen betere of trouwere vriend dan de Moslims."


Amin El Hoesseini inspecteerd moslimstrijders van SS "handschar"

Husseini recruteerde uit zijn aanhang ook Arabische terroristen die in hetzelfde jaar 1943 werden opgeleid aan de Algemene Spionageschool voor de SS in Park Sorghvliet in Den Haag. De mannen kregen sabotagecursussen en werden onderricht in het gebruik van radiozenders en automatische wapens. Ook werden zij gekneed in het gebruik van explosieven. Een van de leerlingen was Fawzi al Kutub, tot in de jaren zeventig actief als terrorist. Het bezoek van Husseini aan Izetbegovic in de lente van 1943 legde hem geen windeieren. Achtduizend moslims dienden zich vrijwillig aan bij de Bosnische SS-divisie Handschar, het Arabische woord voor kromzwaard.

De islamitische SS'ers - en onder wie ook Izetbegovic - legden een eed van trouw af aan Hitler: "Ik zweer aan de Führer, Adolf Hitler, als Oppperbevelhebber van de Duitse strijdkrachten, trouw en moed. Ik leg de gelofte van gehoorzaamheid af aan de Führer en de meerderen die hij uitkiest."


Moeftie Amin El Hoesseini bij zijn moslimsoldaten van SS "handschar"

De moslimlegioenen van de mufti namen deel aan massamoorden op duizenden Servische verzetsstrijders, joden en zigeuners. Hele dorpen worden platgebrand. Zelfs de Duitse officieren waren geschokt door de wreedheid van de islamitische SS'ers. Enkele moslimsoldaten zouden zelfs het hart van hun tegenstander hebben uitgesneden.

Op 31 januari 1943 had het Zesde Leger van Maarschalk Paulus gecapituleerd in de Slag om Stalingrad wat de facto het begin van het einde inluidde van het 1000-jarige Derde Rijk. Daarnaast was Himmler tussen de 350 miljoen moslims van de wereld op zoek naar sympathie voor zijn anti-Britse en anti-semitische ideologie. Engeland hield vele gebieden gekoloniseerd in het Midden-Oosten zoals bv Egypte en... Palestina, of het waren voormalige Britse kolonies zoals Irak, Iran en Afghanistan. Een bondgenoot vond hij in de Groot-Moefti van Jeruzalem, Amin El Hoesseini.

In 1944 kwamen Hitlers troepen in de knel. Op 1 maart van dat jaar deed Husseini in Berlijn een dramatische oproep op de radio: "Arabieren! Sta op als één man en vecht voor jullie heilige rechten. Dood de joden waar je ze ook maar vinden kunt. Dit behaagt aan God, de geschiedenis en de godsdienst."

Maar op 22 april 1945 krijgen Izetbegovic en zijn SS-kameraden een doodsklap. De partizanen joegen 1400 nazi-soldaten over de kling, onder meer een groot gedeelte van de Handschar-divisie. Veel van de andere leden van de eenheid werden op hun vlucht over de Oostenrijkse grens door Engelse soldaten gevangengenomen. Een aantal van hen reist later naar Palestina om tegen de joden te vechten.

Groot-Moeftie Amin El Hoesseini

Himmler zocht bondgenoten voor zijn plannen en vond die onder meer in de figuur van de Groot-Moefti van Jeruzalem, Amin El Hoesseini, met wie hij vooral zijn rabiaat antisemitisme deelde en in hem een natuurlijke bondgenoot zag tegen het Britse wereldrijk, dat sinds 1917 Palestina bezet hield in het voordeel van de joden

Haj Mohammed Effendi Amin El Husseini werd in 1893 geboren in Jeruzalem, dat toen de hoofdstad was van Palestina (het huidige Israël) en in die tijd deel uitmaakte van het Turkse Ottomaanse Rijk. Bij het uitbreken van de Eerste Wereldoorlog was hij artillerie officier in het Ottomaans-Turkse leger, gestationeerd in Smyrna. In 1917 keert hij terug naar Jeruzalem dat in hetzelfde jaar door de Britten werd gekoloniseerd.


Groot-Mufti Hajj Amin al-Husseini van Jeruzalem op bezoek bij Adolf Hitler

Amin El Hoesseini verzette zich tegen het principe van de joodse staat. Hij was voorstander om Palestina in te lijven bij Syrië en wordt de aanstichter en organisator van tientallen rellen en aanslagen tegen de joden tot hij in 1920 wordt opgepakt en tot tien jaar gevangenisstraf wordt veroordeeld. Een jaar later verkrijgt hij amnestie en wordt op 8 mei 1921 Groot-Moefti van Jeruzalem. Hij zal dat blijven tot 1 oktober 1948 wanneer hij wordt afgezet door het Hoogste Arabische Comité waarvan hij zelf sinds 25 april 1936 de president was. Hij overleed op 5 juli 1974 in Beiroet.

Hij organiseert het Arabisch Palestijnse verzet en als aanstichter van nieuwe rellen in 1928-29, 1930, 1936 enz. wordt hij voor zijn vele terroristische activiteiten op 1 oktober 1937 verplicht het land uit te vluchten. Via Libanon, Irak en Italië bereikt El Hoesseini Duitsland en vind veilig onderdak in het Derde Rijk van Adolf Hitler die sinds 1933 aan de macht was. In de jaren dertig zochten de nazi's aanvankelijk nog naar een locatie om de Europese en Duitse joden naar toe te deporteren, het zogeheten Madagaskar Plan.

Al in december 1931 heeft de Groot-Moefti een eerste contact met de Bosnische moslims wanneer hij een Groot-Islamitische Conferentie organiseerde in Jeruzalem die hij zelf voorzat. Aanwezigen zijn Uzeiraga Hadzihasanovic, de president van de Joegoslavische Moslim Organisatie (JMO), de Bosnische moslimleider Mehmed Spaho en Mujaga Merhemic. Franz Reichert, de directeur van de Palestijnse afdeling van het Deutsches Nachrichten Buro (Duits Nieuws Bureau) van 1933 tot 1938, legde de eerste contacten tussen nazi-Duitsland en moslimleiders uit het Midden-Oosten. De Moefti benaderde afgevaardigden van het nazi regime en verzocht om samenwerking op 21 juli 1937 wanneer hij de Duitse consul ontmoette in Jeruzalem. Later zond hij nog een afgevaardigde naar Berlijn om zijn samenwerking met de nazi-top te onderhandelen.
In 1939, verhuist de Moefti zijn hoofdkwartier naar Bagdad, hoofdstad van Irak, waar hij een politieke afdeling opzet die nauwe banden onderhoud met Duitsland en Italië. Berlijn was er op uit om een As Berlijn-Bagdad te scheppen en bereidde een pro-nazi staatsgreep van Irak voor. De Irakese generaal Rashid Ali el Gailani, een militante moslim nationalist en de Golden Square, een groep van pro-nazi Irakese officieren, pleegden kort daarna een coup. De Groot-Moefti schreef een brief naar Adolf Hitler die hem antwoordde: 'De Führer heeft uw brief goed ontvangen op 20 januari. Hij is zeer geïnteresseerd in wat u hem schreef omtrent de nationalistische strijd van de Arabieren. Duitsland is bereid om met u samen te werken en u te ondersteunen met alle mogelijke militaire en financiële hulp.'

Nazi-Duitsland zend wapens en vliegtuigen naar Irak om de strijdkrachten van de Groot-Moefti bij te staan maar de desondanks slagen de Britten er in om Irak te heroveren. De Groot-Moefti en Generaal El Gailani kunnen ontkomen naar Teheran in Iran. Op 9 mei 1941 roept de Groot-Moefti via de omroep een fatwa uit en kondigt de Jihad (Islamitische heilige oorlog) af tegen Groot-Brittannië. De Moeftie wil de oprichting van een Arabisch-Islamitische Unie waarin worden verenigd: Irak, Saoudi-Arabië, Syrië, Palestina, Trans-Jordanië en Egypte samen met Duitsland en Italië om een Pan-Moslim/Arabisch Blok van landen te stichten.

Yasser Arafat familie?

Een hardnekkige mythe die nog steeds stand houd is dat Yasser Arafat (1929-2004), de jarenlange leider van de PLO, familie zou zijn geweest van de Groot-Moefti van Jeruzalem, Amin El Hoesseini. Yasser Arafat, zijn volledige naam luidde Mohammed Abdel Raouf Arafat al-Qudwa El Husseini, is zelf de enige bron van deze mythe. Zo beweerde Arafat dat hij in Jeruzalem werd geboren maar de meeste huidige wetenschappelijke bronnen citeren Kaïro (Egypte) als zijn geboorteplaats. Over zijn vermeende familieband (via zijn moeder) met Amin El Husseini schreef de Palestijnse historicus Said Aburish dat "De jonge Arafat de steun zocht van alle Palestijnen om zich van zijn leiderschap te verzekeren en daarbij kon hij zich geen feiten permitteren die zijn niet-Palestijnse wortels aan het licht zouden brengen. Vandaar dat Arafat aldoor zèlf de legende bleef onderhouden dat hij geboren was in Jeruzalem en familie was van de belangrijke Hoesseini-clan van de stad."


Palestijnse politie brengt de Nazi groet, 10 februari 2005.


Hezbollah strijders brengen de Nazi groet, 11 november 2001

Mein Kampf

Een Arabische vertaling van Adolf Hitlers Mein Kampf is sinds enige jaren te koop in de gebieden die vallen onder de Palestijnse autoriteit. Het bereikte in korte tijd de Palestijnse boeken-toptien. Het gaat om de heruitgave van een oorspronkelijke Libanese editie uit 1963 en 1995. Vertaler Luis Al-Haj merkt in de inleiding onder andere op:


"Deze vertaling van Mein Kampf is ongewijzigd gelaten door de censuur. We zorgden ervoor Hitlers opvattingen en theorieen over nationalisme, regimes en etniciteit zonder enige verandering door te geven omdat zij nog niet verouderd zijn en omdat wij, in de Arabische wereld, nog altijd lukraak op al die drie gebieden te werk gaan."

Ook is het boek 'Mein Kampf' van Adolf Hitler populair in Turkije waar er in 2005 al meer dan 50.000 exemplaren van verkocht zijn. Daarmee is het boek dat Hitler tussen 1924 en 1926 schreef, een bestseller in het land. Volgens een woordvoerder van een Turkse uitgeverij heeft de populariteit van het boek te maken met een opkomend nationalisme en anti-semitisme in het land.
Amorele atheistische nitwit
Gebruikersavatar
Bernie
Berichten: 434
Lid geworden op: do aug 10, 2006 8:59 pm

Re: "Radicale islam ontstond uit nazipropaganda"

Bericht door Bernie »

Bedankt, interessant artikel.

Wellicht zou het aardig zijn als meneer Cohen het eens leest.
The Prophet said, "Isn't the witness of a woman equal to half of that of a man?" The women said, "Yes." He said, "This is because of the deficiency of a woman's mind."
Bukhari Volume 3, Book 48, Number 826
Dhana
Berichten: 7963
Lid geworden op: do nov 27, 2008 10:15 am

Re: "Radicale islam ontstond uit nazipropaganda"

Bericht door Dhana »

Bernie schreef:Bedankt, interessant artikel.

Wellicht zou het aardig zijn als meneer Cohen het eens leest.

Die serveert waarschijnlijk liever mierzoete koekjes bij zijn theesessies dan galbittere artikelen.
Wil je in het leven werkelijk leren, moet je in staat zijn buiten het eigen ego te schouwen.
Mahalingam
Berichten: 42889
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: "Radicale islam ontstond uit nazipropaganda"

Bericht door Mahalingam »

Het mag dan wel zijn dat de nazi's het antisemitisme hebben aangewakkerd in Allahstan, maar de radicale Islam vindt zijn wortels bij de Wahabieten en de Salafi beweging die met olie dollars en veel propaganda (de boekdrukkunst voor religie-gerelateerde teksten kwam daar pas tot leven in de 50-er jaren) de koers hebben uitgezet terug naar de fundamenten. En die zijn barbaars.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Dhana
Berichten: 7963
Lid geworden op: do nov 27, 2008 10:15 am

Re: "Radicale islam ontstond uit nazipropaganda"

Bericht door Dhana »

Mahalingam schreef:Het mag dan wel zijn dat de nazi's het antisemitisme hebben aangewakkerd in Allahstan, maar de radicale Islam vindt zijn wortels bij de Wahabieten en de Salafi beweging die met olie dollars en veel propaganda (de boekdrukkunst voor religie-gerelateerde teksten kwam daar pas tot leven in de 50-er jaren) de koers hebben uitgezet terug naar de fundamenten. En die zijn barbaars.

Het zaadje echter is geplant door Mohammed die zijn eigen persoonlijke frustraties heeft laten weergeven in de koran. Allah, zijn gefantaseerde vader, trekt stevig van leer tegen joden en christenen. Bij gebrek aan praktiserende christenen wordt het gehele Westen nu vereenzelvigd met de christenen uit die koran. Dat moslims, er is namelijk geen enkel verschil tussen gematigde en radicale islamitsche stromingen, toespraken van Hitler gebruiken om antisemitisme aan te wakkeren, heeft zijn grondslag dus in de koran en komen die toespraken alleen maar in hun kraam van pas. En zijn op zich niet de directe aanleiding van het ontstaan van de "radicale" islam. Die grondslag ligt in de "edele" koran.
Wil je in het leven werkelijk leren, moet je in staat zijn buiten het eigen ego te schouwen.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50364
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: "Radicale islam ontstond uit nazipropaganda"

Bericht door Pilgrim »

Monique schreef:HIer is het stuk. De foto's gaan niet mee.
Bedankt Monique. Hoe is het je gelukt? Ik had het stuk willen plaatsen in mijn speciale topic over (nationaal) socialisme omdat ik merk dat als ik google op 'nationaal-socialisme' in combinatie met 'Islam' mijn topic helemaal bovenaan in de lijst staat. Dat vind ik wel leuk omdat ik vind - vooral met het oog op de komende verkiezingen - dat de mensen goed moeten worden voorgelicht over het ware karakter van de Islam en dat ze juist bondgenoten waren van de nazi's. Ook is het belangrijk dat de mythe van 'extreem-rechts' ontmaskerd wordt want de linkse media zullen de komende maanden alles uit de kast trekken om Wilders verder te demoniseren door hem extreem-rechts te noemen en de PVV te vergelijken met de NSB.
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Dhana
Berichten: 7963
Lid geworden op: do nov 27, 2008 10:15 am

Re: "Radicale islam ontstond uit nazipropaganda"

Bericht door Dhana »

Als Hitler en zijn oorlogs- en propagandamachine niet gestopt waren, kun je er gif op in nemen dat na de joden de moslims zelf aan de beurt waren gekomen. Daarna alle zwarten en ander gekleurde wereldburgers. De hedendaagse moslims hebben hun bestaan te danken aan de geallieerden en hun aanwezigheid hier aan het trauma dat het westen heeft overgehouden aan WOII en de holocaust. Daardoor is levensgevaarlijke blinde vlek ontstaan, die hier wel eens onze ondergang zou kunnen betekenen.
Wil je in het leven werkelijk leren, moet je in staat zijn buiten het eigen ego te schouwen.
Plaats reactie