Moslim niet altijd terrorist. Toch is terrorist bijna altijd moslim.

Waarom slaan bepaalde moslims, waar dan ook, elkaar en anderen de hersens in? Hoort geweld en de drang tot overheersing en bekering bij de essentie van de islam?
Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 6896
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

Re: Moslim niet altijd terrorist, maar terrorist vaak wel moslim

Bericht door hans van de mortel »

Plunderen, stelen, roven.

Het staat groot geschreven in de koran. Niet tussen de regels door, maar bladzijde na bladzijde! Mohammed de sadistische kindverkrachter, leugenaar, discrimant, oorlogshitser en beroepsterrorist kon er blijkbaar niet genoeg van krijgen. Dat verderfelijke boekwerkje staat boordevol met dit soort aanmoedigingen voor de goedgelovige en welwillende niet zelfstandig denkende moslim. Het staat Allah-verdomme in de koran ! Dus heeft een miezerige moslim ook maar enige aanleiding om hieraan te twijfelen? Waarom zou hij? HET STAAT IMMERS IN DE KORAN! Maar hij is een laffe gelovige hond die liever zijn zakken vult hier in Nederland dan zijn islamitisch moslimgedoe af te zweren. HUICHELAARS ZIJN HET! GROTE SMERIGE HUICHELAARS!

Welk een onbeschaafd oorlogshitsig tuig die oprecht in een bonus gelooft voor het plunderen, stelen en beroven van andermans eigendom. Hoe anders is het gesteld met de jood . . .

Want voor de joden is het te allen tijde verboden om te plunderen, te stelen en te roven. Dat was 3000 jaar geleden zo, en dat geldt ook nu nog steeds. Ook vrouwen van de vijand moesten onaantastelijk tegemoet worden getreden en niet als oorlogsbuit worden geconfisqueerd.

Hoe anders is het gesteld met de meest verderfelijke en achterlijke beschaving die ISLAM heet! :twisted:
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 78029
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Moslim niet altijd terrorist, maar terrorist vaak wel moslim

Bericht door Ariel »

Radicale moslims onthoofden boer

Moslimmilitanten in de Filippijnen hebben een 61-jarige boer, die afgelopen maand werd ontvoerd, op brute wijze om het leven gebracht.

De man, Doroteo Gonzales, werd onthoofd teruggevonden in het afgelegen dorp Akbar, 900 kilometer ten zuiden van Manila. Laboratoriumtests moeten nog definitief uitsluitsel brengen over zijn identiteit, maar het slachtoffer werd al geïdentificeerd door zijn zoon.

Radicale moslims

Volgens het leger zat de radicale islamistische beweging Abu Sayyaf achter de ontvoering, die in het verleden al meerdere keren losgeld vroeg voor ontvoeringen, meldt Het Laatste Nieuws

http://www.telegraaf.nl/buitenland/3952 ... oer__.html" onclick="window.open(this.href);return false;
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
pd7835
Berichten: 1637
Lid geworden op: di mar 01, 2005 10:35 am
Locatie: Vlaanderen

Re: Moslim niet altijd terrorist, maar terrorist vaak wel moslim

Bericht door pd7835 »

Tunesische Belg opgepakt voor bomaanslag Caïro, moest ook toeslaan in Frankrijk

De Egyptische autoriteiten hebben 7 leden van een aan al-Qaida gelinkte cel opgepakt. Ze worden verdacht de daders te zijn van de bomaanslag van 22 februari in de hoofdstad Caïro waarbij een 17-jarige Française om het leven kwam. Onder de verdachten bevindt zich een Belg van Tunesische origine. Die heeft intussen bekend dat hij ook de opdracht had gekregen om terug te keren naar België en van daaruit met andere leden van al-Qaida een aanslag te plegen in Frankrijk.

http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland ... rijk.dhtml" onclick="window.open(this.href);return false;
Belgie komt alweer in het nieuws met moslimterroristen in het bezit van een Belgisch paspoort ...
Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 6896
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

Re: Moslim niet altijd terrorist, maar terrorist vaak wel moslim

Bericht door hans van de mortel »

WORDT HET NIET EENS TIJD OM DIE KLEREZOOI VAN ISLAM IN DE BENELUX EINDELIJK EENS TE VERBIEDEN?

Want als het aan de moslims ligt blijven zij maar door gaan met Allah, de walgelijke knecht van Mohammed gelijk te geven!

Ik zou het wel leuk vinden om het nog mee te maken dat onze beschaving gered wordt van de achterlijkheid van Islam!
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED
Bloodgod
Berichten: 528
Lid geworden op: ma feb 23, 2009 1:29 am

Re: Moslim niet altijd terrorist, maar terrorist vaak wel moslim

Bericht door Bloodgod »

Het is ook best wel zielig. Wat willen die islamlamzakken nou? Oorlog? Dat is goed, ik heb me er al bij neergelegd. Nutteloos sterven op je ouwe dag is ook niet alles, ik wil er wel een paar jaar genoeglijk voor zitten.
(WHO CARES?) We moeten gewoon die zorgeloze gedachte overnemen van die islamfascisten dat elke dooie er een minder is.
PS. Wel even wachten tot het hundje zijn leven goed geleefd heeft en mijn vriendin me heeft verlaten/vergeven.
Afbeelding Watch "18+Throat Cut Of Russian Conscript By Muslim Pigs!"
bericht aan MDI-LUL
Spoiler! :
INTRUSIE en HAHAHA een gek slaat toe wanneer hij/zij wil
Living on enemy ground, I will not obey your law.
Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 6896
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

Bijtend zuur en vuur hoort bij islam

Bericht door hans van de mortel »

In 2008 zijn volgens Pakistaanse media ruim 160 scholen in Swat in Pakistan in brand gestoken, zoals ook de Talibaan in Afghanistan dat doet. Daar ontvangen ouders brieven met bedreigingen als hun dochters onderwijs volgen. In Kandahar kregen in november 2008 acht meisjes een bijtend zuur in het gezicht gegooid toen zij naar school liepen. (BBC, AP, Reuters)
En dan kunnen moslims in een beschaafd land wel beweren dat zij een ander type moslim zijn, maar de noemer blijft te allen tijde MOSLIM. Een Talibaan doet niet anders dan in de voetsporen van Mohammed treden. Conclusie:

Zogenaamde ’beschaafde’ moslims zijn allemaal grote huichelaars.
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED
Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 6896
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

Overwoekerende kanker van deze tijd: islam

Bericht door hans van de mortel »

Afbeelding
Van KafirHarby - 9 juni 2009

Moslims in Jemen terroriseren joden

De "religion of peace" onderscheidt zich nog maar eens met 18-karaatse huichelarij en een verwerpelijk anti-semitisme. Dit keer is Jemen de plaats van gebeuren.

De laatste joden die in Jemen leven - als slaafse dhimmi's notabene - zijn het haatklimaat beu en staan op het punt te emigreren naar Israël of de Verenigde Staten.

Het was al een tijdje duidelijk, de positie van de joodse minderheid in het Noord-Afrikaanse land is onhoudbaar geworden. De joden leefden er al langer als dhimmi's (tweederangs-burgers die hoge taksen betalen om bescherming te kunnen genieten), maar zijn tegenwoordig ook steeds vaker slachtoffer van jihadistische terreurbenden.

De overheid zegt u? Die treedt niet of niet hard genoeg op tegen de "moslimextremisten", tot frustratie van Jemenitische mensenrechtenactivisten.

Deze voor niet-ingewijden toch wel schokkende feiten staan in een artikel dat The Guardian van de week publiceerde. Journaliste Lyn Julius vertelt in het artikel dat er 60 jaar geleden maar liefst 1 miljoen joden leefden in de Arabische landen.

Anno 2009 wonen er nog slechts 4000, in Jemen, Marokko en Tunesië om precies te zijn. Haat, geweld en terreur (jihad) tegen de joodse minderheden in Arabische landen waren en zijn nog altijd de redenen voor hun massale vertrek.

De Jemenitische overheid slaagt er niet in om de kleine groep joden in het land te beschermen tegen jihadistische bendes, die uit zijn op hun uitroeiing. Daartoe heeft de zelfverklaarde profeet Mohamed immers opgeroepen in de koran, leest u er hoofdstuk 9 maar op na.

Mensenrechtenactivisten uit Jemen hekelen de lakse houding van de overheid en beklagen zich al jaren over de dhimmi-status die joodse Jemenieten hebben. Ze betalen extra belasting en hebben geen gelijke rechten onder de in Jemen toegepaste sharia-wetgeving.

The Guardian voorspelt dat de laatste jodengemeenschappen in de islamitische landen Marokko en Tunesië eenzelfde lot te wachten staat als de plaatselijke overheden niet feller jacht maken op radicale islamitische strijdgroepen. Zo dreigt de islamitische wereld echt 'judenfrei' te worden, een intriest vooruitzicht waar Hitler ongetwijfeld trots op zou zijn geweest en Mohamed niet minder.

Hoe sarcastisch en arrogant de moslimwereld zich tegenwoordig opstelt? In maart van dit jaar heeft de mensenrechtenraad van de VN een controversiële resolutie aangenomen die door de Organisatie van de Islamconferentie (OIC) was ingediend.

Deze resolutie, die wettelijk weliswaar niet afdwingbaar is (gelukkig maar), spreekt over een "hevige ongerustheid over negatieve stereotiepen en religieuze laster, uitingen van onverdraagzaamheid en discriminatie op het vlak van religie of geloof (men heeft het uiteraard exclusief over de islam), wat nog altijd veel voorkomt in de wereld". Dat terwijl in islamitische landen gelijkbaardig negatief gedrag hoogtij viert, met niet-moslims als slachtoffers.

Volgens de tekst wordt de islam ten onrechte regelmatig geassocieerd met mensenrechtenschendingen en terrorisme. De tekst roept VN-lidstaten op om religieuze laster te bestrijden, en aanzetting tot religieuze haat in het algemeen, vooral in de media. Een collectief van 180 ngo's had de Mensenrechtenraad opgeroepen om de resolutie te verwerpen, omdat ze de vrijheid van meningsuiting zou bedreigen.

De joden zijn de kanaries in de koolmijn. Waar de joden verdwijnen komt barbarij, haat, dood en verderf in de plaats. In de islamitische landen (dar ul-Islam) is de cirkel dus rond. Nu wacht het Westen.

Het weze duidelijk: de islam is een kwaadaardige kanker die samenlevingen over de hele wereld aanvreet. Vroeg of laat gaan ook de links-liberale elites in het Westen tot die bevinding komen. Vraag is of de uitzaaiing intussen zo ver is gevorderd dat de patiënt (de Westerse beschaving) inderdaad terminaal is?...
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED
Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 6896
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

Re: Moslim niet altijd terrorist, maar terrorist meestal moslim

Bericht door hans van de mortel »

hans van de mortel schreef:Deze topic is bedoeld om een verzameling aan te leggen van alle door moslims bedreven terroristische activiteiten.
Alle? Dat kan deze topic NOOIT waarmaken. Daar zouden honderden medewerkers een dagtaak aan hebben. En dan nog ontbreekt het meeste terroristische moslimgeweld dat allemaal in het geniep en verborgene gebeurt waar geen melding van wordt gemaakt in de media.

Je kunt geen radio, nieuwsblad of TV raadplegen of het gaat over moslims. In positieve zin? Ik heb best wel gevoel voor humor, maar hier kan ik echt niet om lachen. Moslims hebben geen humor. Dan is het zeer onwaarschijnlijk dat zij ooit nog eens positief in het nieuws zullen komen. Zij hebben namelijk de Koran, het heilige autonome boekje van de zelfbedachte nutteloze knecht van Mohammed, genaamd Allah.

Weleens gelezen? Dan begrijpt u ook wat er mis is met moslims uit alle windstreken. Zij zijn hier tezamen met Satan naar toe komen waaien. Weggewaaid uit hun ellendige islamitische contreien vol met Allahmachtige godsdienstwaanzin. Ik zou zeggen: ’die blijven toch lekker zitten waar ze zitten’. Wat kan een moslim nou gebeuren met Allah in de buurt? O! Is die ook in de buurt van Nederland! Vergeet het maar mohammedaanaanhangertje! Dat is het allereerste wat onze regering voor eens en altijd dient te begrijpen (alleen Wilders en zijn PVV begrijpen dit blijkbaar), namelijk, dat Allah, de walgelijke sadistische god van alle mohammedanen in dit beschaafde land anno 21ste eeuw totaal NIETS, maar dan ook NIETS te vertellen heeft. Als we dat nu eens voor altijd begrijpen en dat ook aan alle moslims in dit land duidelijk maken:

Vanwege het aanbidden van de meest smerige sadistische en meest gore fascistische god die een mens maar bedenken kan, horen vanzelfsprekend Allah- en Mohammed-aanbiddende mohammedanen hier niet thuis. Ons Nederland is een van de welvarendste kenniseconomie landen ter wereld, en dient voor altijd en eeuwig verstoken te blijven van alles wat de achterlijke en hoogst ongewenste primitieve islam ons landje te bieden heeft!

Waarom lezen mohammedanen de koran niet, inplaats van net te doen of Mohammed en Allah de twee liefste jongetjes van de wereldklas zijn om zich constant maar beledigd te voelen, respect te eisen, en zich agressief onbeheerst en brutaal tegenover onze kenniseconomie op te stellen? Wie denken moslims eigenlijk wel wie ze zijn? ACHTERLIJK! Dat zijn ze. Want ze willen niet onderzoeken. Ze willen niet lezen. Ze lezen de koran niet. Ze willen niet praten. Ze willen niet inzien. En als ze de koran lezen, gaan ze ons vertellen dat wij de context niet begrijpen. Want de Koran is het boekje van Allah - dus perfect. Nee, zeggen wij. Omdat Mein Kampf verboden is in Nederland hoort ook de Koran verboden te worden. Want het betreft allebei fascistische lectuur op het hoogste niveau. Waar volgens mij de Koran met kop en schouders uitsteekt boven Mein Kampf.

Mohammedanen - en vooral die engerds die willen lijken op de baard van de profeet Mohammed - zijn een onoverbrugbare kloof en een groot gevaar voor onze samenleving.

Autoracen doe je op het circuit van Zandvoort en niet op de weg. Mohammedje met zijn knecht Allahtje spelen doe je in de islamitische woestijn en niet in Nederland. Wie dat begrijpt is voor mij van harte welkom en hoeft mij verder voor gebruik niet de hand te schudden. Mag wel, maar is niet verplicht.
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED
Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 6896
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

Islam: religie van haat en geweld

Bericht door hans van de mortel »

Honderden doden Nigeria

maandag 3 augustus 2009 - dagblad Spits

Bijna achthonderd mensen zijn gedood tijdens de vijf dagen durende opstand van de radicale islamitische sekte Boko Haram in het noorden van Nigeria.
Het geweld brak uit in verschillende provincies, maar de strijd was het hevigst in de stad Maiduguri, de hoofdstad van de provincie Borno. De leider van Boko Haram, Mohammed Yusuf, had hier zijn hoofdkwartier.
”Uit ons onderzoek blijkt dat het dodental op 780 staat,” zei Alliyu Maikano van het Rode Kruis. Een hooggeplaatste legerfunctionaris in Abuja verklaarde dat in Maiduguri alleen al meer dan zevenhonderd lichamen in massagraven liggen.
De Boko Haram (Onderwijs is Verboden) keert zich tegen de westerse vorm van onderwijs in Nigeria en streeft naar de invoering van de islamitische wetgeving in heel het land.
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED
Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 6896
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

Religie van moord en godsdienstwaanzin

Bericht door hans van de mortel »

maandag 17 september 2007 - 21:18

Al-Qaedaleider looft ton uit voor moord

Bagdad, 17 sept. Abu Omar al-Baghadi, de leider van de door hem zelf uitgeroepen ‘Islamitische Staat’ in Irak, heeft een beloning van 100.000 dollar uitgeloofd voor de moord op de Zweedse kunstenaar Lars Vilks.

Een van de omstreden tekeningen ’Islam means human and animal rights’.
(Tekening Lars Vilks)

Abu Omar, ook de topman van de plaatselijke afdeling van Al-Qaeda, vindt dat Vilks moslims heeft beledigd met een tekening van de profeet Mohammed. De beloning wordt verhoogd tot 150.000 dollar als de tekenaar wordt „afgeslacht als een lam”, aldus Baghdadi op een geluidsband die op internet was geplaatst.

De Zweedse krant Nerikes Allehanda, een regionaal dagblad, publiceerde de tekening, met het hoofd van de profeet op het lichaam van een hond, eind augustus. Voor moslims is elke visuele weergave van de profeet Mohammed blasfemie. Daarnaast beschouwen veel islamieten honden als onreine dieren.

Lars Vilks maakte een serie van drie tekeningen met het hoofd van de profeet Mohammed op het lichaam van een hond, voor een tentoonstelling in Zweden. De galerie vond ze te controversioneel en vreesde protesten van moslims. De galerie weigerde de prenten op te hangen. Ook andere galeries wilden de tekeningen niet ophangen. Nerikes Allehanda ging op 18 augustus over tot publicatie van een van de tekeningen omdat de krant vindt dat de weigering van de galeries in gaat tegen de vrijheid van meningsuiting.

De publicatie van de tekening leidde vorige maand tot enige protesten in onder meer Iran en Pakistan.
Iedereen die zich moslim noemt is een vijand van de beschaving. Wanneer moslims nog steeds niet begrijpen dat zij in feite lid zijn van een krankzinnige achterlijke criminele religie die zich islam noemt,
Wanneer zal de taal in onze beschaving eindelijk verlost worden van het zeer giftige besmette en walging veroorzakende woord ISLAM?
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 78029
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Moslim niet altijd terrorist, maar terrorist meestal moslim

Bericht door Ariel »

Ik begrijp het wel, want ik zou mijn zoon of dochter ook afraden om naar het WK badminton te gaan. Maar weer hebben Moslims gewonnen. Door te dreigen met door een terroristische aanslag krimpt weer de gehele wereld ineen, en geeft men weer toe aan eisen van Moslims.
Engeland niet bij WK badminton door terreurdreiging

(Novum/AP) - Engeland heeft zich vanwege een terroristische dreiging teruggetrokken uit het wereldkampioenschap badminton in India. De Engelse badmintonbond heeft dit besloten omdat het een bericht binnenkreeg dat de Pakistaanse islamistische militante groep Lashkar-e-Taiba het WK bedreigt.

Voor het besluit zich terug te trekken heeft de bond overlegd met onder meer politie en het Britse ministerie van Buitenlandse Zaken. "Het was een zware beslissing", zegt voorzitter van de bond Adrian Christy. "Maar we wilden onze spelers, coaches en andere medewerkers niet riskeren."

Het team wordt 'onmiddellijk' teruggehaald. Het WK wordt vanaf maandag gehouden in de zuidelijk gelegen stad Hyderabad

http://www.trouw.nl/nieuws/wereld/artic ... iging.html" onclick="window.open(this.href);return false;
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Mahalingam
Berichten: 42915
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Moslim niet altijd terrorist, maar terrorist meestal moslim

Bericht door Mahalingam »

En hoe staat het met de Nederlandse ploeg? Wordt die ondanks 'Fitna' en Geert niet bedreigd? Of gaan ze uit solidariteit ook naar huis?
http://www.badminton.nl/content/NL/117?ID=2183,NL
WK-ploeg voor Hyderabad, India, vastgesteld
Geplaatst op: 01-07-2009
De technische staf van de NBB heeft de ploeg bekendgemaakt voor het individueel wereldkampioenschap, dat van 10-16 augustus wordt gehouden in de Indiase stad Hyderabad.
Nee, natuurlijk niet. Pas als er doden vallen, denk ik, maar zelfs dan mogelijk nog niet als het geen eigen doden zijn.
http://www.badminton.nl/index.php?ID=2217,NL
De Engelse ploeg heeft het WK badminton verlaten vanwege (vermeende) terreurdreiging. De Nederlandse ploeg, en vooralsnog alle andere teams, hebben besloten te blijven. Dit meldt technisch directeur Martijn van Dooremalen vanuit Hyderabad in India.
Vermeende?
http://www1.timesofindia.indiatimes.com ... 869134.cms
A terror alert has been sounded for the World Badminton Championship site at GMC Balayogi Stadium from August 10 to 16, with the shadow of the dreaded Lashkar-e-Taiba looming over the tournament.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 6896
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

Re: Moslim niet altijd terrorist, maar terrorist meestal moslim

Bericht door hans van de mortel »

Mahalingam schreef:En hoe staat het met de Nederlandse ploeg? Wordt die ondanks 'Fitna' en Geert niet bedreigd? Of gaan ze uit solidariteit ook naar huis?
Nee, natuurlijk niet. Pas als er doden vallen, denk ik, maar zelfs dan mogelijk nog niet als het geen eigen doden zijn.
Dan is het weer tijd voor het klassieke vragenuurtje in de Tweede Kamer en de nodige ’brandpunt’ discussie-forums en deskundigen-interviews op de TV.
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED
Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 6896
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

Kind is geen terrorist, of hij is moslim

Bericht door hans van de mortel »

Afbeelding

Je moet wel een zieke geest hebben om je vol trots nog moslim te durven noemen.
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED
Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 6896
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

Waar de rede ontbreekt viert achterlijkheid hoogtij

Bericht door hans van de mortel »

Afbeelding
Schande dat moslims zich nog steeds moslim durven noemen. Mohammed B. die Theo van Gogh op een beestachtige islamitisch rituele manier afslachtte handelde conform de letterlijke instructies van Mohammed A. (Mohammed Analfabeet). Bestaat er dan één moslim die zegt dat Mohammed A. een schizofrene roverhoofdman was? NIET ÉÉN. Voor moslims is Mohammed het zinnebeeld van vrede en vegevingsgezindheid.
Zolang moslims zich moslim durven blijven noemen kijk ik hen met de nek aan. Ik heb een afschuw van deze mensen.
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED
Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 6896
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

Anti-terrorisme oproepen van Muslima tevergeefs?

Bericht door hans van de mortel »

Is Muslima een roepende in de woestijn met haar anti-terrorisme oproepen?

Er zijn immers veel teveel leuke islamitische clubjes in de wereld van de moslim die zonder terrorisme geen leven van bestaan meer hebben. Dat wil Muslima als oprechte islamaanhanger toch niet op haar geweten hebben? De islamziekte kent vele symptonen die wereldwijd als Allahlijers bekend bestaan onder de volgende clubnamen:

al-Qaeda
• Fedayeen
• Mufti Mujahideen
• Turkey's Special Organization
• Ustashi
• Taliban
• Fatah
• PLO
• Islamic Jihad
• HAMAS
• Hizballah
• Abu Nidal
• Shamil Basayev
• Army of Muhammad
• Order of Holy Warriors
• Salafia Jihadia
• Tawhid & Jihad
• Supreme Council for the Islamic Revolution in Iraq

Iemand misschien enig idee of er ook van dit soort ’vredelievende’ clubjes zijn uit de orde van christenen, joden, agnosten of atheïsten? Ik denk het niet. Want het zijn juist de door godsdienstwaanzin gedreven heidenen die moeite hebben om God met rust te laten. Zij nemen letterlijk en figuurlijk de plaats in van Allah. Logisch met zo’n pedofiele voortrekker, agitator en pedo profeet als Mohammed.

O ja, wanneer u denkt dat al deze schijnheilige Allah-clubjes onder leiding van Allah staan dan heeft u het mis. Die clubjes zijn niet eens in staat om zich onderling te organiseren, laat staan het met elkaar eens te zijn hoe en wat voor geweld te gebruiken uit naam van de profeet en zijn knecht Allah.


Wat nou integratie? Wat nou multiculturele samenleving? Ik vat dit op als discriminatie. Als volksverlakking. Als een belediging van het fatsoen. Oprotten met dit soort aanhangers van en respect eisende godsdienstwaanzinnigen voor bruggenvernieler Mohammed. Een fatsoenlijk mens als Marokkaan of Turk komt hier bruggen bouwen. En niet om onze beschaving af te breken. :(

Iedere moslim is vrij om een Getuige te worden van de ware God van Abraham. Bij de Jehovah’s Getuigen. Ware religie? Dat zou best eens kunnen, gelet op het ware vredelievend karakter van de Getuigen.
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 78029
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Moslim niet altijd terrorist, maar terrorist meestal moslim

Bericht door Ariel »

Tsjetsjeense rebellen claimen damramp Rusland
vrijdag 21 augustus 2009

MOSKOU (ANP/) - De ramp in de grootste waterkrachtcentrale van Rusland, waarbij mogelijk meer dan zeventig mensen om het leven kwamen, was mogelijk geen ongeval. Een organisatie van Tsjetsjeense rebellen, die zichzelf het Bataljon van de Martelaren noemt, eiste vrijdag de verantwoordelijkheid op voor een ,,subversieve operatie'' bij de dam.

In een brief op de website http://www.kavkazcenter.com" onclick="window.open(this.href);return false; beweert de organisatie een antitankgranaat tot ontploffing te hebben gebracht in de machinekamer van de energiecentrale in de rivier de Jenisej in Siberië. ,,Allah zij geëerd'', aldus de schrijvers van de brief.

http://www.elsevier.nl/web/Nieuws/Laats ... usland.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 6896
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

DNA moslim bepaalt zijn sadistische inslag

Bericht door hans van de mortel »

Dokter Dood.

Satanische wetenschappers die het niet zo nauw namen met experimenten of de gevolgen daarvan:

• Joseph Mengele (1911-1979)
Nazi-arts Mengele werd ook wel de ’Engel des doods’ genoemd. Hij voerde zonder verdoving medische experimenten uit op gevangenen uit een van de vernietigingskampen. Hij liet ook gevangenen doden om hun lijken te kunnen onderzoeken. Mengele werd vooral bekend om zijn ’onderzoeken’ bij eeneiige tweelingen.

• Mohammed Allah (± 570-632)
Hij voerde zonder verdoving moorddadige experimenten uit en was leermeester in gruwelijkheden zonder verdoving die elke marteling te boven ging. Wij weten dat. Maar de huichelachtige bedrieglijke moslim zwijgt hierover, ondanks dat hij hierop direct een positief antwoord zou moeten weten. Want was het niet Allah? De meest smerige laag bij de grondse laffe sadistische gruwelgod van de arabische misleider en analfabeet Mohammed?
Het hellevuur. Een uiting van Goddelijke gerechtigheid?
Hebt u ooit gezien dat iemand gemarteld werd? Hopelijk niet. Opzettelijke marteling is walgelijk en weerzinwekkend. Maar wat valt er te zeggen over marteling toegebracht door Allah? Kunt u zich zoiets voorstellen? Toch is dat precies wat de leerstelling van het hellevuur, een officieel dogma in de religie van de islam, inhoudt.

Stelt u zich eens even het volgende tafereel voor: Iemand wordt geroosterd op een gloeiendhete ijzeren plaat. Kronkelend van de pijn schreeuwt hij om genade, maar niemand luistert. De marteling blijft maar doorgaan, uur na uur, dag na dag – zonder onderbreking!
Zou uw hart niet naar uw slachtoffer uitgaan, welk misdrijf hij wellicht ook heeft begaan? Wat kan er gezegd worden over degene die opdracht heeft gegeven tot de marteling? Zou dat een liefdevol persoon kunnen zijn? In geen geval! Liefde is barmhartig en toont medelijden. Een liefdevolle vader kan zijn kinderen straffen, maar hij zou ze nooit martelen!

Toch leert de religie van de islam dat Allah zondaars in een eeuwig hellevuur martelt. Dat is, naar men beweert, goddelijke gerechtigheid. Als dat zo is, wie heeft die afschuwelijke plaats van eeuwige pijniging dan gemaakt? En wie is verantwoordelijk voor de ondraaglijke folteringen die daar moeten worden ondergaan? Het antwoord lijkt voor de hand te liggen. Als zo’n plek echt bestaat, dan zou Allah de maker ervan zijn, en zou hij verantwoordelijk zijn voor wat daar gebeurt.

Een schadelijke weerzinwekkende leerstelling die alleen Mohammed kon bedenken
Zelfs als iemand zijn hele leven extreme slechtheid zou begaan, zou EEUWIGE pijniging dan een rechtvaardige straf zijn? Nee. Het zou uitgesproken onrechtvaardig zijn om een mens eeuwig te pijnigen voor het begrenste aantal zonden dat hij in een mensenleven kan begaan.

Iemand moet bij bewustzijn zijn om gepijnigd te worden. In werkelijkheid is de leerstelling van Mohammeds hellevuur zeer schadelijk. Waarom? Zal iemand die gelooft dat Allah mensen pijnigt, marteling als iets weerzinwekkends bezien? Waarom zou hij? Degenen die in een wrede Allah geloven, worden vaak net als hun god wreed.
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED
Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 6896
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

Moslim niet altijd terrorist, maar wel deelnemer aan islam.

Bericht door hans van de mortel »

Islam is niet het probleem dat bestreden moet worden, maar de mens die vanuit zijn overtuiging in het kwade en het slechte van zijn Meester deze sadomasochistische religie als een relikwie van de verworven waanzin van zijn overleden voorvaders in stand houdt.

Dat moslims niet massaal tot TBR veroordeeld worden door de rechter en uit de samenleving verwijderd worden vind ik uitermate teleurstellend. Want iemand die moord en verderf zaait en tegenover de rechter verklaart dat hij stemmen in zijn hoofd hoorde die hem hiertoe aanspoorde, kan rekenen op een langdurige verpleging, gratis voedsel, kleding en onderdak.

Maar waarom heeft Mohammed B. die Theo van Gogh slachtte in dienst van Allah dan geen TBS gekregen? Hoorde hij dan niet de stem van beulsknecht Allah? Werd hij dan niet geïnspireerd door het sadistische haat dood en verderf zaaiende boekje dat moslims de Koran noemen? Als zulke teksten in de Koran die Mohammed tot zijn slachten en voor zijn beulsknecht Allah offeren van de mens Theo van Gogh hebben aangezet, geen stemmingmakerij zijn, dan weet ik het niet meer. De Koran is een kakofonie van opzetten tot haat, sadomasochisme, uitbuiting, dood, verderf en onderwerping, maar vooral parasiteren op andersdenkenden.

ISLAM IS NIET HET GEVAAR, MAAR DE MENS DIE ISLAM ALS HOEDER VAN DE KORAN NAVOLGT.

De Nederlandse staat dient haar verantwoordelijkheid te nemen, en alleraardigste lieve onnozele moslims de consequentie voor te houden van het halsstarrig participeren in islam of het participeren in onze samenleving. Moslims dienen voor de keuze gesteld te worden: RECHTDOOR met onze beschaving. Of ACHTERUIT met islam. Blijven, of oprotten naar het Mekka van islam en de helft van het Nederlandse volk weer zijn gemoedsrust teruggeven en niet langer irriteren.

Moslims, STOP met de mantel der liefde bedekken van de meest verschrikkelijke weerzinwekkende haatdragende door de leiders van islam aangeprezen sadistische koranverzen voordat het te laat is!

Eerst Pakistan. Nu ook in Iran. Allah is goed bezig. Met dank aan pedofieltje en analfabeet Mohammed.
Laatst gewijzigd door hans van de mortel op zo okt 18, 2009 6:04 pm, 1 keer totaal gewijzigd.
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED
Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 6896
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

Moslim, Koran, terrorisme. De goddelijke 3-eenheid

Bericht door hans van de mortel »

Zware zelfmoordaanslag: Iraanse officieren gedood

zondag 18 oktober 2009 11:15

Een zelfmoordaanslag in het zuidoosten van Iran heeft zondagochtend aan vier hoge officieren van de Revolutionaire Garde het leven gekost. Nog ongeveer vijftien anderen kwamen om, onder wie plaatselijke leiders van moslimgemeenschappen.

Tientallen andere personen raakten gewond. Dat hebben de staatstelevisie en het persbureau Fars gemeld.Een man bracht volgens de staatstelevisie een riem met explosieven die hij aan zijn lichaam had vastgemaakt, tot ontploffing, toen de officieren zich voorbereidden op een ontmoeting met plaatselijke leiders van de sjiitische en soennitische gemeenschappen in de stad Pisheen in de provincie Sistan-Baluchestan.
Een van de slachtoffers is generaal Nur-Ali Shushtari, plaatsvervangend hoofd van de landmacht van de Revolutionaire Garde. De drie anderen zijn volgens het persbureau de commandant van de garde in Sistan-Baluchestan, de commandant van de garde in de stad Iranshahr en de commandant van de Amir al-Momenin-eenheid. De Revolutionaire Garde is een aparte tak van het leger met een eigen landmacht, luchtmacht en marine.De regering in Teheran heeft de soennitische beweging Jundallah (Soldaten van God) ervan beschuldigd achter de aanslagen te zitten die met enige regelmaat de provincie plaatshebben. In Sistan-Baluchestan wonen veel soennitische moslims. Jundallah is sterk gekant tegen de sjiitische regering in Teheran.
Moslims kennen ons beschaafde polder model niet. En al zouden ze dat wel kennen, voor hen geldt slechts één remedie bij het oplossen van conflicten: doen wat Mohammed (de koran) zegt. Terrorisme bedrijven in naam van zijne hoogheid Flapdrol Allah de eerste (tevens de laatste).

Eerst in Pakistan. Nu ook in Iran. Allah is goed bezig. Dankzij het pedofieltje en islamitisch analfabete succesnummer Mohammed.
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED
Mahalingam
Berichten: 42915
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Moslim niet altijd terrorist, maar terrorist meestal moslim

Bericht door Mahalingam »

http://www.dutch.faithfreedom.org/forum ... 93#p179273
Hier in kwam de strijd ter sprake van de Boko Haram sekte tegen de wereld.
Er is weer zo'n groep losgebarsten met de bekende gevolgen:
http://www.telegraaf.nl/buitenland/5681 ... ria__.html
Zeventig doden door geweld in Nigeria
Op aandringen van bezorgde omwonenden trad de politie maandag in de stad Bauchi, circa 300 kilometer ten noordoosten van de hoofdstad Abuja, op tegen een bijeenkomst van een radicaalislamitische sekte die zich Kalo Kato (Reuzen der Levenden) noemt. De bijeenkomst in de open lucht was verboden. Kalo Kato zou enkele duizenden leden tellen. [...]
Het geweld van maandag begon volgens de plaatselijke politie al voordat de agenten en soldaten arriveerden. Leden van de sekte kregen onderling ruzie over de vraag wie er verantwoordelijk was voor de ziekte van hun leider, Malam Badamasi.
Sekteleden ging elkaar met machetes, geweren, speren, pijl-en-bogen en korte sabels te lijf. Badamasi is volgens de politie om het leven gekomen tijdens de gewelddadigheden.
Enkele tientallen scholieren van een islamitische school zouden ook de dood hebben gevonden tijdens het bloedbad.
Die theologische disputen toch altijd maar in de Islam. Of is het toch gewoon "Maffia van Allah"-gedoe?
Nu kunnen ze gaan ruzie maken , niet over de vraag wie de Reuzegrote Leider ziek heeft gemaakt, maar over wie hem dood heeft gemaakt.
Ik denk dat die scholieren teveel met hun neus in het boekje hebben gezeten en te weinig ervaring en kennis hebben opgedaan om te vechten en te moorden. Onevenwichtige opvoeding. Dat hebben de Taliban toch wel anders aangepakt met hun koran-scholen!
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 6896
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

Re: Moslim niet altijd terrorist, maar terrorist meestal moslim

Bericht door hans van de mortel »

Ja, het is langzamerhand de gewoonste zaak van de wereld geworden dat mohammedanen als aanhangers van sadist en roverhoofdman Mohammed hun dagelijkse terreur uitoefenen om hiermee de interesse voor hun ’vredelievende’ religie op te wekken en hiermee een plaats te veroveren op de voorpagina van de kranten en op het TV-nieuws, wereldwijd.

Maar het mag niet zo zijn dat dit de gewoonste zaak voor islam-aanhangers is en ook voor ONZE kennisbeschaving, zodat wij er verzadigd door raken en er hier op FFI geen aandacht meer aan besteden.

De lijst van ’vredelievende’ aanslagen door aanhangers van analfabeet, sadist, psychopaat en roverhoofdman Mohammed bedreven is zzZZOOO lang dat we ons moeten beperken met af en toe een bericht te plaatsen. We dienen daarbij wel te beseffen dat discriminatie, martelingen, de meest afzichtelijke walgelijke mensonterende godsdienstwaanzinnige tot hysterie gedreven uitingen door mohammedanen worden bedreven in navolging van hun o zo geliefde ’vredelievende’ profeet Mohammed en de daaruit voortvloeiende ’vredelievende’ islam.

Islam-aanhangers denken misschien dat ze ons hiermee voor de gek kunnen houden, maar de afschuw en weerzin voor mensen die volharden in het likken, aaien en vertroetelen van een van de grootste sadistische misdadigers ooit, leidt onherroepelijk tot die ene conclusie:

AANHANGERS VAN MOHAMMED EN DE ISLAM ZIJN HERSENGESTOORDE GODSDIENSTWAANZINNIGEN DIE NIET THUISHOREN IN ONZE KENNISBESCHAVING!
Islamitische strijders doden 32 mensen bij aanval in Mogadisjoe

woensdag 25 augustus - Het Parool

Mogadisje - Bij een aanval door een zelfmoordterrorist en een groep gewapende mannen op een hotel in de Somalische hoofdstad Mogadisjoe zijn zeker 32 mensen omgekomen, onder wie zes parlementsleden.
De moslimextremistische groepering Al Shabab (HvdM: niet te verwarren met Sis-Kebab) heeft de verantwoordelijkheid opgeëist.
Islamitische strijders gekleed in uniformen van het Somalische leger bestormden gisteren het hotel Moena en begonen wild in het rond te schieten.
Negentien burgers, zes parlementariërs, twee medewerkers van het hotel en vijf veiligheidsmensen kwamen om het leven.
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED
Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 6896
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

Mohammedanen zijn dom, agressief en suïcidaal

Bericht door hans van de mortel »

Moslim. Wat nou moslim? Betekent dit woord soms de reïncarnatie van het afschuwelijke begrip mohammedaan als navolger van de sadist en moordenaar-roverhoofdman Mohammed met het grote vlijmscherpe met bloed besmeurde kromme islamitische Allah-achtige zwaard?

Terrorisme hoeft niet altijd identiek te zijn aan fysiek geweld. Terrorisme kent vele vormen. Islam is wat dit aspect van de koran betreft de ongekroonde Allah van . . .

HET OPROEPEN TOT GEWELD.

Want, de kruik gaat zo lang te water tot zij breekt. Maar wat hebben mohammedanen met waterbouwwerken? Toch totaal niets? Een mohammedaan heeft slechts verstand van zijn geloof. Zijn geloof in het opzeggen van stompzinnige lullige seniele tekstregels die hij niet begrijpt. Waar is zo’n mafketel dan in godsnaam mee bezig? Hij is bezig met het molesteren van ONZE kennisbeschaving!

Bekijk de video en begrijp huiverend dat het probleem islam uitsluitend en alleen met GEWELD opgelost kan worden. Wanneer islam van de aardbodem is weggevaagd zal ONZE kennisbeschaving weer in een onbesmette en aangename omgeving verkeren.

http://www.jihadwatch.org/2010/09/paris ... rvene.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED
mercator
Berichten: 19306
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Mohammedanen zijn dom, agressief en suïcidaal

Bericht door mercator »

hans van de mortel schreef: Bekijk de video en begrijp huiverend dat het probleem islam uitsluitend en alleen met GEWELD opgelost kan worden.l


Juist. En je hebt niet eens veel geweld nodig om de moslims op de knieën te krijgen, da's dan het goeie nieuws. Al 1400 jaar lang zijn moslims waar ook ter wereld achterlijk, al goed, zodat ze nooit geïnvesteerd hebben in een eigen vernietigingstechnologie. Tenzij je het lullige atoombommetje van de gek uit Teheran als dusdanig beschpuwt.Met een paar welgerichte kruisraketten op havens, vliegvelden en telefooncentrales in Moslimistan staan ze linea recta terug met een kromzwaard te zwaaien.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Rechtsliberaal
Berichten: 172
Lid geworden op: do sep 02, 2010 8:52 pm

Re: Mohammedanen zijn dom, agressief en suïcidaal

Bericht door Rechtsliberaal »

mercator schreef:
hans van de mortel schreef: Bekijk de video en begrijp huiverend dat het probleem islam uitsluitend en alleen met GEWELD opgelost kan worden.l


Juist. En je hebt niet eens veel geweld nodig om de moslims op de knieën te krijgen, da's dan het goeie nieuws. Al 1400 jaar lang zijn moslims waar ook ter wereld achterlijk, al goed, zodat ze nooit geïnvesteerd hebben in een eigen vernietigingstechnologie. Tenzij je het lullige atoombommetje van de gek uit Teheran als dusdanig beschpuwt.Met een paar welgerichte kruisraketten op havens, vliegvelden en telefooncentrales in Moslimistan staan ze linea recta terug met een kromzwaard te zwaaien.


O ja, vergeet niet om Mekka en Medina te bombarderen met atoombommen.

(Het Republikeinse lid van het Huis van Afgevaardigden Tom Tancredo zei dat als moslimterroristen Amerika aanvallen Amerika Mekka mag bombarderen, een opinie waar ik het volledig mee eens ben)
Plaats reactie