De militaire oplossing van het islam probleem

Is de islamitische openbaring uniform? Wordt deze door alle gelovigen op dezelfde manier geïnterpreteerd? Hoe denken anderen zoals de Arabist HANS JANSEN over de islam?
mercator
Berichten: 19122
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

De militaire oplossing van het islam probleem

Berichtdoor mercator » Zo Okt 24, 2010 12:32 pm

In de laatste jaren van de 19de eeuw zag de Duitse Generale Staf zich geconfronteerd met de mogelijkheid van een oorlog op 2 fronten: aartsvijand Frankrijk in het Westen en tsaristisch Rusland in het Oosten. De beide tegelijk aanpakken in geval van conflict zou de slagkracht van het Duitse leger te boven gaan. Daarom schetste Von Schlieffen een oplossing die rekening hield met de totaal verschillende geaardheid van de 2 opponenten. Kort gezegd kwam het erop aan om heel snel de enorme maar trage en primitieve Russische legers te verlammen( niet te vernietigen!), ,eens dat gebeurd een veel langere tijd nemen om de Franse militaire macht systematisch te vernietigen. Timing was alles, een coördinatie tussen Fransen en Russen moest absoluut verhinderd worden.

Met deze dubbele fronten-dreiging zijn wij nu ook geconfronteerd. Enerzijds hebben we hier in Europa al een miljoenenleger van ingevoerde moslims(de Fransen zo je wil in de Schlieffen-vergelijking), anderzijds worden die gesteund en bevoorraad vanuit hun thuislanden waarmee ze constant in verbinding staan(Marokko, Turkije...dat zijn dan de tsaristische legers).
Die verbinding wordt steeds sterker, er komen steeds meer moslims bij, de moslimthuislanden zijn zich sterk aan het bewapenen zodat ons technologisch overwicht steeds kleiner wordt. Daarom moeten we dat zo snel mogelijk nog uitspelen door een aangepaste versie van het Schlieffen-plan.
Zonder oorlogsaanzegging worden door kruisraketten alle vliegvelden, havens en communicatiecentra in de moslimlanden op 1 dag vernietigd. Zo wordt de samenwerking tussen de thuislanden en de voorhoede die zich hier al bevindt onmogelijk gemaakt. Eens afgesneden van de thuisbasis hebben we dan de handen vrij-en de tijd-om de dan in Europa geïsoleerde moslims aan te pakken.

Zoals jullie zien keer ik de zaken om: niet proberen de moslims hier in onze straten aanpakken, dan krijgen we burgeroorlog scenario's die we absoluut gaan verliezen, terwijl de moslimlanden dan verder hun macht ontwikkelen . Dus EERST Marokko, Turkije, Iran etc. totaal neutraliseren om DAN achteraf werk te maken van de verwijdering van de moslims uit Europa.

Als dit scenario NIET wordt gevolgd is Europa verloren, dan kunnen geen 100 Wildersen daar nog iets aan doen. Zolang we de oorlogslogica niet ten volle erkennen krijgen we ofwel:
1. Een stille Islamisering van Europa binnen de 25-30 jaar, de" oorlog via de baarmoeder" zeg maar.
2. Bloedige en verwoestende burgeroorlogen met de moslims binnen 5 of 10 jaar. Oorlogen die we niet kunnen winnen.

In beide gevallen het einde van de Westerse beschaving in Europa.

Hoe langer wordt gewacht om de zaak militair op te lossen hoe sterker de anti-beschavingskrachten worden. Alle gepraat over "integratie, socialisatie, inburgering, assimilatie etc.etc." is een absoluut tijdverlies.
Laatst gewijzigd door mercator op Wo Okt 27, 2010 10:23 am, 1 keer totaal gewijzigd.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

BFA
Berichten: 11600
Lid geworden op: Vr Sep 29, 2006 5:18 pm

Re: De militaire oplossing van het moslimprobleem

Berichtdoor BFA » Zo Okt 24, 2010 1:20 pm

mercator schreef:(Marokko, Turkije...dat zijn dan de tsaristische legers)


jij ziet het allemaal heel makkelijk en doet alsof ballistische-en kruisraketten niets kosten en in Europa hier een onuitputtelijke voorraad van aanwezig is.
Niets is minder waar. Waar het NATO aangaat, ongeveer de helft van dit NATO-arsenaal ligt opgeslagen in Turkije. 68% van de tactische atoomwapens van NATO liggen ook opgeslagen in Turkije, Turkije heeft de F-16 en minder belemmeringen om deze atoomwapens te gebruiken dan wij.
Op het ogenblik dat je eerste kruisraket voorbij de Bosporus inslaat eigent Turkije zich al deze NATO-munitie toe. Er is niemand op het Turks grondgebied die de Turken daar kan van weerhouden.
Hebben we niet alleen geld verspild aan een zinloze aanval, hebben we ook nog betaald voor de retaliatie.

Je plan stinkt. Naar zinloos slachtafval.

Het valt niet te ontkennen dat het laatste woord in deze kwestie, het militaire zal zijn.
De geschiedkundige situatie waar je analogie naar verwijst, de juiste. Je vergelijking toont dat je kennis van geschiedenis ondermaats is.

Duitsers hebben Lenin ten tonele gevoerd in Rusland en de Russische Revolutie gefinancierd om het probleem van een sterk tsaristisch Rusland in alliantie met Frankrijk op te lossen.
Het Russische leger was samengesteld uit verschillende legers. De troepen van de Tsaar, Witrussen, ...
Duitsers hebben om zo te zeggen geen Duitse granaat op Rusland moeten afschieten om Rusland op de knieën te krijgen. Misschien wat clandestiene operaties om de boel in werking te zetten. Daarna deed Lenin de rest met zijn revolutie. Die revolutionairen hadden ook een paar verschillende legers die onderling vochten.
Dit zal voor de Duitsers allemaal heel kosteneffectief geweest zijn.
De revolutionaire knuppel in het Russisch hoenderhok. Ieder maakt ieder af. Geen gevaar meer van die kant.

Verkoop de landen uit de Islamterritoria de werktuigen voor hun zelfvernietiging.
Stuur er een paar mensen heen die de boel opstoken.
Voer een paar clandestiene operaties uit om de alle conflicten in de gewenste richting op te starten.

Heel wat goedkoper dan je plan en veel effectiever.

Je eerste plan geeft een onvermijdelijke backlash hier die in een gezamenlijke oprijzen van alle Mohammedaanse ghetto's zal leiden.
Zet de Islamterritoria intern tegen elkaar op en alle Jihadi's van hier gaan ginder ter plaatse vechten en sneuvelen. Niemand meer hier om de Ghetto's tot opstand te inspireren als de zuivering van Taliban -en Sharialiefhebbers begint.

Vergeet nooit: F-16's en kruisraketten groeien niet aan bomen. Zijn veel moeilijker om aan te raken dan appelen.
Laatst gewijzigd door BFA op Zo Okt 24, 2010 1:26 pm, 1 keer totaal gewijzigd.
Het is een parasitaire soort die leeft op de intelligentie van anderen en deze dan tegen hun gebruikt;

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 75332
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De militaire oplossing van het moslimprobleem

Berichtdoor Ariel » Zo Okt 24, 2010 1:25 pm

Ik weet het niet. Het zal misschien de snelste oplossing zijn, maar niemand in onze regeringen die voor dit idee te porren is.
Ik vermoed dat er eerst massa rellen door en met Moslims en ernstige aanslagen door islamitische landen gepleegd moeten worden, voor dat er ook maar één Europees land is die zijn vingers wil branden . Geld en olie gaan nog steeds voor het belang van burgers.
Voorlopig hoop ik maar dat we op een vreedzame manier Islam kunnen stoppen. Laat men eerst maar eens beginnen met het verbieden met geld uit olie staatje voor het bouwen van moskeeën. Je zal zien dat de bouw van deze keten dan snel zal afnemen. Men moet stoppen met Moslims binnen te halen, en elke moslim die zich niet kan verenigen met onze westerse waarde en normen een kans geven om naar een fijn islamitisch land te verhuizen. Desnoods betalen we hun tickets.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

mercator
Berichten: 19122
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: De militaire oplossing van het moslimprobleem

Berichtdoor mercator » Zo Okt 24, 2010 1:56 pm

BFA schreef:Op het ogenblik dat je eerste kruisraket voorbij de Bosporus inslaat eigent Turkije zich al deze NATO-munitie toe. Er is niemand op het Turks grondgebied die de Turken daar kan van weerhouden.


Dat is dan iets waar we rekening mee moeten houden, daar kan dan de discussie over gaan. Uiteraard schetste ik maar een heel algemeen plan. Dus moeten we een manier vinden om de Turkse arsenalen te neutraliseren. Ik neem aan dat Marokko en Algerije militair geen problemen zullen opleveren.
Uiteraard betrek ik ook de Russische arsenalen in de planning.

Duitsers hebben om zo te zeggen geen Duitse granaat op Rusland moeten afschieten om Rusland op de knieën te krijgen.

Ik verwees uitsluitend naar het initiële plan Von Schlieffen zoals dat in augustus 1914 in werking gesteld werd. Vergeet niet dat dit plan juist bedoeld was om de zaak in een paar maanden op te lossen. De latere gebeurtenissen in 1917 zijn er gekomen omdat de Duitse Generale Staf uiteindelijk het oorspronkelijke plan helemaal liet verwateren.
Verkoop de landen uit de Islamterritoria de werktuigen voor hun zelfvernietiging.
Stuur er een paar mensen heen die de boel opstoken.

Geef Ahmadjinehad nog wat kernbommen erbij bedoel je? Wie garandeert je dat hij die niet tegen ons gaat gebruiken? Als de Turkse bommen al zo'n probleem zijn zoals je zelf zegt moeten we de moslims toch niet nog s extra gaan versterken?

Je eerste plan geeft een onvermijdelijke backlash hier die in een gezamenlijke oprijzen van alle Mohammedaanse ghetto's zal leiden.

Ongetwijfeld, maar dat gaat vanzelf doodbloeden als ze niet gesteund en bevoorraad worden vanuit de herkomstgebieden.
Zet de Islamterritoria intern tegen elkaar op en alle Jihadi's van hier gaan ginder ter plaatse vechten en sneuvelen. Niemand meer hier om de Ghetto's tot opstand te inspireren als de zuivering van Taliban -en Sharialiefhebbers begint.

Hoelang gaat dat duren om oorlogen aan te wakkeren tussen pakweg Irak en Iran? Wat kan het ons interesseren wat daar gebeurt? Het gaat er mij ook niet over om vernielingen of slachtingen aan te richten in die landen, de enige bedoeling is de navelstreng tussen de moslims hier en die ginder totaal door te snijden.
Vergeet nooit: F-16's en kruisraketten groeien niet aan bomen. Zijn veel moeilijker om aan te raken dan appelen.


Dat valt dan natuurlijk gedetailleerder te plannen. Hoeveel internationale luchthavens heb je in Turkije? Het zullen er geen honderden zijn, eerder een paar tiental.
Laatst gewijzigd door mercator op Zo Okt 24, 2010 2:05 pm, 1 keer totaal gewijzigd.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

mercator
Berichten: 19122
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: De militaire oplossing van het moslimprobleem

Berichtdoor mercator » Zo Okt 24, 2010 2:03 pm

Ariel schreef:IMen moet stoppen met Moslims binnen te halen,


Dat is totaal onwerkbaar. "Grenzen dicht voor moslims" klinkt wel goed maar is totaal onrealiseerbaar. Je moet de moslims niet HIER proberen tegen te houden( hoe ? Met een muur dwars door Europa?) maar ze verhinderen dat ze in hun thuislanden kunnen vertrekken door de transportcapaciteit in de moslimlanden uit te schakelen.
Al jouw voorgestelde maatregelen zijn op zich wel goed, maar to little to late. Terwijl je ze met veel moeite tracht toe te passen evolueert de machtsbalans snel in ons nadeel.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Gebruikersavatar
silkyboxershortXL
Berichten: 2537
Lid geworden op: Za Apr 24, 2010 3:20 pm

Re: De militaire oplossing van het moslimprobleem

Berichtdoor silkyboxershortXL » Zo Okt 24, 2010 2:24 pm

mercator schreef: Alle gepraat over "integratie, socialisatie, inburgering, assimilatie etc.etc." is een absoluut tijdverlies.

Ik vind het nogal een onderwerp zeg. Maar de quote lijkt mij juist.
BFA schreef:Op het ogenblik dat je eerste kruisraket voorbij de Bosporus inslaat eigent Turkije zich al deze NATO-munitie toe. Er is niemand op het Turks grondgebied die de Turken daar kan van weerhouden.

Is Turkije niet verdeeld? De militairen en de regering. Het is een vraag als er aanvallen komen op de logistiek belangrijke delen van Turkije dat militairen de macht weer grijpen en de boel lam leggen.
Hoop is geen strategie.
WWG1WGA

mercator
Berichten: 19122
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: De militaire oplossing van het moslimprobleem

Berichtdoor mercator » Zo Okt 24, 2010 2:43 pm

silkyboxershortXL schreef:Is Turkije niet verdeeld? De militairen en de regering. Het is een vraag als er aanvallen komen op de logistiek belangrijke delen van Turkije dat militairen de macht weer grijpen en de boel lam leggen.


Dat is nog een bijkomend tijds-argument. Binnen dit en pakweg 15 jaar is Turkije een theocratie zoals Iran en Saoudi-Arabië en is alle seculiere tegenstand in leger en regering opgeruimd. Nu kunnen we nog overleggen met de generaals die de erfenis van Ataturk willen behouden, als Turkije een moslimstaat is niet meer.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

BFA
Berichten: 11600
Lid geworden op: Vr Sep 29, 2006 5:18 pm

Re: De militaire oplossing van het moslimprobleem

Berichtdoor BFA » Zo Okt 24, 2010 3:15 pm

mercator schreef:Turkse arsenalen te neutraliseren


Turkije heeft het grootste Europees leger uit de NATO. Dit leger is op NATO standaard en Turkije heeft de economie waarmee het zijn oorlogsmachine in werking kan voeden.
NATO-lidmaatschap maakt dat er verdragen zijn die maken dat NATO Turkije helpt indien Turkije aangevallen wordt.
Ivm internationaal recht is het voor een NATO-lidstaat niet zo makkelijk om Turkije aan te vallen.
Valt Turkije Irak (Kurden) of Iran (Turkssprekende Azeri's die een afscheidingsbeweging hebben die de Grijze Wolven financieren) aan, kan NATO aan de kant blijven staan terwijl Turkije zijn leger en economie leegbloed.

mercator schreef:Marokko


F-16 en binnenkort fregatten van Nederland.

mercator schreef:Algerije


MIG 29 en SU30, kill to kill ratio met F-16 is één op één.
Heeft ook onderzeeërs.

Libië: MIG 29 en SU 30
Egypte F-16
Syrië MIG 29 en SU 30

Alle landen hebben nog hun kruisrakketten en luchtafweersystemen.

10j geleden waren we militair nog overwegend in het voordeel. Dit voordeel is al voor een groot stuk verdwenen. De wapensystemen dat die landen in bestelling hebben en bezuinigingen hier maken dat dit voordeel over 5 jaar volledig weg is.

Islamterritoria voeren asymmetrische oorlog.
Asymmetrische oorlog bestrijdt je vooral met assymetrische oorlog: Sabotage, computervirussen, terreur en opstoken van latente conflicten.
Genoeg latente conflicten in de Islamterritoria om mooi vuurwerk te krijgen.
Het is een parasitaire soort die leeft op de intelligentie van anderen en deze dan tegen hun gebruikt;

Gebruikersavatar
silkyboxershortXL
Berichten: 2537
Lid geworden op: Za Apr 24, 2010 3:20 pm

Re: De militaire oplossing van het moslimprobleem

Berichtdoor silkyboxershortXL » Zo Okt 24, 2010 3:42 pm

mercator schreef:Binnen dit en pakweg 15 jaar is Turkije een theocratie zoals Iran en Saoudi-Arabië en is alle seculiere tegenstand in leger en regering opgeruimd.

Het Europese burgelijk verzet is nog maar in een pril stadium. Dat is voor de seculiere Turkse samenleving een opsteker en voor de islamieten verlies. Die seculieren zullen echt wel weten wat er in Egypte de afgelopen 30 jaar is gebeurt (gehoofd-doekt), zien wat er in Iran gebeurt en het verzet in Europa. Kortom de quote
is nog geen gelopen strijd.
Een ander punt is dat over 15 jaar de bevolkingstoename in de islam contreien zonder goed functionerende economie niet 'stabiel' kan zijn. Ik zie het er eerder nog van komen dat we 'onze' moslims gaan verleiden Westers opgezette 'Farms' aldaar laten leiden. (zo´n beetje als Palestina) teneinde confrontatie uit te stellen.
Het debat over islam is hier gefrustreerd door de multicul PC. Is er niet geweest.
Als integratie besproken wordt in de zin van "Islam is verraad" aan de Westerse samenleving Of een derde generatie burger die verklaard dat ie nog steeds Turks of whatever is. Dan is dat een verklaring waar hij thuis hoort.
Intussen is het bewapeningstempo in de islam territoria BNP 25/35% jaarlijks.
Zo beschouwd is het nu of niet.
Hoop is geen strategie.
WWG1WGA

mercator
Berichten: 19122
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: De militaire oplossing van het moslimprobleem

Berichtdoor mercator » Zo Okt 24, 2010 5:39 pm

BFA schreef:10j geleden waren we militair nog overwegend in het voordeel. Dit voordeel is al voor een groot stuk verdwenen. De wapensystemen dat die landen in bestelling hebben en bezuinigingen hier maken dat dit voordeel over 5 jaar volledig weg is.


Daarom dat het nu of nooit is. Als we binnen dit en 5 jaar niet drastisch en vernietigend ingrijpen leven onze kinderen weldra onder de sharia en in abjecte armoede. Als het dàt is wat men wil, ok dan maar.

Wat betreft de militaire opbouw van de moslimlanden wil ik je toch ook wel opmerken dat de moslim broedgebieden wat dat bterft totaal afhankelijk zijn van Westerse know-how. Als wij stoppen met wisselstukken te leveren voor de F-16s komen die in Turkije niet van de grond. En fregatten en tanks....je weet dat zoiets alleen nog maar goed is om de nationale trots van ontwikkelingslanden te strelen.
Denk aan Irak en ex-Joegoslavië. Ook tot de tanden bewapend en de NATO -arsenalen gingen er als een mes door boter doorheen.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

mercator
Berichten: 19122
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: De militaire oplossing van het moslimprobleem

Berichtdoor mercator » Zo Okt 24, 2010 5:42 pm

BFA schreef:Islamterritoria voeren asymmetrische oorlog.
Asymmetrische oorlog bestrijdt je vooral met assymetrische oorlog: Sabotage, computervirussen, terreur en opstoken van latente conflicten.
Genoeg latente conflicten in de Islamterritoria om mooi vuurwerk te krijgen.


Ja ok, maar ons mag het geen flikker uitmaken of ze zich nu in de Islamterritoria goed of slecht in hun vel voelen. Onze inspanningen zouden er op gefocused moeten zijn om onze moslims HIER uiteindelijk kwijt te geraken. Maar-en dat is mijn punt-dat gaat helaas niet(meer) zonder de broedgebieden terug naar de middeleeuwen te bombarderen.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17473
Lid geworden op: Ma Feb 17, 2003 9:58 am

Re: De militaire oplossing van het moslimprobleem

Berichtdoor Manon » Zo Okt 24, 2010 5:57 pm

Omar Fathi schreef hier in 2003:


De indrukwekkende successen van de islamitische veroveringen in de eerste eeuw na de dood van Mohammed zijn -zoals de meesten wel weten- te danken aan het feit dat de twee grote beschavingen, nl. de Perzische en de Byzantijnse, zichzelf en elkaar hadden verzwakt na verschillende veldslagen onderling. Naast deze oorzaak is er echter nog een tweede oorzaak die een verklaring geeft aan dit succes... de Arabieren -zeker in de beginfase- fungeerden als spons. De beschavingen die zij onderwierpen waren op zich een sleutel tot succes. Van zodra men bijvoorbeeld Syrië had ingenomen, heeft men gebruik gemaakt van de kennis van de Syriërs om het 'islamitisch' leger te trainen, op zowat elk vlak hebben de Arabieren gretig gebruik gemaakt van de kennis van de onderworpen volkeren.
De islamisering van deze gebieden ging ook geleidelijk aan, dit verklaart waarom de leger-eenheden in aparte garnizoen-steden werden onder gebracht. De eerste bekeerlingen zochten ook hun toevlucht tot deze 'steden' waardoor men de moslims gescheiden hield van de lokale en andersgelovige bevolking. Ook later zal men zien dat vooral uit andere culturen militairen rekruteerde en dat men zelfs(!) niet-moslims belangrijke posten in de overheid toevertrouwde, juist omdat kennis/ervaring en deskundigheid voor gingen op alle andere verschillen.
Een andere reden waarom de islamisering ook geleidelijk aan gebeurde was de betaling van de Djizya... aan het begin kostten de veroveringstochten massa's geld... indien men de lokale bevolking massaal ging bekeren dan had men een groot verlies van niet onbelangrijke inkomsten die anders-gelovigen dienden te betalen voor de bescherming die ze kregen.
Hedendaagse fundamentalisten ontkennen juist die 'universeel' geldende wisselwerking tussen culturen. Zij proberen alles zo 'zuiver' en 'puur' mogelijk te houden terwijl ze vergeten dat de basis van de islam niet louter gelegd is tijdens het leven van Mohammed maar vooral tijdens de eerste eeuwen na diens dood.

http://dutch.faithfreedom.org/forum/vie ... p=338#p338


Altijd interessant om te leren van de taktieken van de vijand.
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 47135
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De militaire oplossing van het moslimprobleem

Berichtdoor Pilgrim » Zo Okt 24, 2010 7:08 pm

mercator schreef:Daarom dat het nu of nooit is. Als we binnen dit en 5 jaar niet drastisch en vernietigend ingrijpen leven onze kinderen weldra onder de sharia en in abjecte armoede. Als het dàt is wat men wil, ok dan maar.

@Mercator, dien dan nu onmiddellijk je plan in bij de NAVO... :roll2:
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
peter calluy
Berichten: 120
Lid geworden op: Di Okt 05, 2010 12:10 am

Re: De militaire oplossing van het moslimprobleem

Berichtdoor peter calluy » Zo Okt 24, 2010 9:00 pm

Als we nu al eens begonnen met orde op zaken te stellen en de grondrechten terug in ere herstellen, de secularisatie terug op punt stellen,..... dat zou al veel geven. Denkelijk ook hevige rellen, en ik bedoel hevig. We zullen daar hier en daar mogelijks wat militaire capaciteit tegenover moeten stellen omdat de politie dat niet aankan.

In deze zijn onze representanten ons eerste doelwit, daar zij deze principes verkwanselen en dus meineed plegen. En als dat gebeurt is kunnen we' verder ''brain'''stormen
over het starten van WO 3.

Greets Peter. :roll:

mercator
Berichten: 19122
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: De militaire oplossing van het moslimprobleem

Berichtdoor mercator » Zo Okt 24, 2010 9:16 pm

Pilgrim schreef:@Mercator, dien dan nu onmiddellijk je plan in bij de NAVO... :roll2:


De NAVO zoals die nu bestaat is niet het juiste medium, want op handen van de moslim-gezinde politieke overheden. EN nu onder oppercommando van de moslim Obama.
Ik weet wel dat mijn hersenspinsels vergezocht lijken, maar ik denk dat het geen kwaad kan om de problematiek eens louter technisch te bekijken, zonder contaminatie door politieke of maatschappelijke bedenkingen. De vraag is simpel als je het "dialoog-met-moslims-gel*l" voorbij bent: 1. willen we de moslims hier weg en 2. zo ja, hoe kunnen we dat het meest efficiënt en met zo weinig mogelijk slachtoffers aan onze kant doen?
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

mercator
Berichten: 19122
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: De militaire oplossing van het moslimprobleem

Berichtdoor mercator » Zo Okt 24, 2010 9:21 pm

peter calluy schreef:Als we nu al eens begonnen met orde op zaken te stellen en de grondrechten terug in ere herstellen, de secularisatie terug op punt stellen,..... dat zou al veel geven. Denkelijk ook hevige rellen, en ik bedoel hevig. We zullen daar hier en daar mogelijks wat militaire capaciteit tegenover moeten stellen omdat de politie dat niet aankan.De moslim-psyche een beetje kennende, denk ik dat het met die rellen best zal meevallen OP VOORWAARDE dat hun levenslijnen met de broedgebieden zijn doorgesneden. Moslims zijn het al 1400 jaar lang gewoon om in slavernij en onderdrukking te leven, onze problemen met hen hier en nu komen juist voort uit het feit dat we hen daar NIET aan blootstellen. Alle moslimlanden zijn dictaturen waar Achmed met de pet zich uitermate koest houdt want hij weet dat elke kik die hij geeft tegen de autoriteiten draconisch wordt afgestraft.

Verder ben ik het natuurlijk met je eens dat we eerst ONZE eigen moslimgezinde representanten/landverraders van de macht moeten verwijderen. Want het Islamgezwel wordt door 2 slagaders gevoed: vanuit Marokko en vanuit Brussel.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

mercator
Berichten: 19122
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: De militaire oplossing van het moslimprobleem

Berichtdoor mercator » Zo Okt 24, 2010 9:28 pm

peter calluy schreef: verder ''brain'''stormen
over het starten van WO 3.

Greets Peter. :roll:


Met mijn plan wil ik juist een smerige en langdurige burgeroorlog in Europa voorkomen, én eea niet laten escaleren tot een 3de WO.
Onze doelstellingen zijn toch beperkt: alle moslim invloed in Europa stoppen, wat er verder in de moslimgebieden gebeurt is van geen enkele consequentie voor ons.

Laat ons wel wezen: de grenzen van Europa dichtgooien is een vrome wens, dat gaat nooit lukken. Het is alsof je een lekkende kraan wil stoppen door wat aan de kraan zelf te prutsen terwijl er aan de andere kant van de leiding een reservoir van 100.000 liter gevuld wordt dat uiteindelijk de hele kraan eraf zal doen knallen.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

BFA
Berichten: 11600
Lid geworden op: Vr Sep 29, 2006 5:18 pm

Re: De militaire oplossing van het moslimprobleem

Berichtdoor BFA » Zo Okt 24, 2010 9:33 pm

peter calluy schreef: En als dat gebeurt is kunnen we' verder ''brain'''stormen
over het starten van WO 3.


WO III is reeds bezig.
Enkele jaren geleden waren er openingen die het mogelijk maakten om een oorlog tegen Iran te staten. Dit is niet gebeurd, wat ik de grootste fout van Bush vind. Amerika zocht nu eenmaal stabiliteit in het MO.
Russen en Chinezen die baat hebben bij instabiliteit zouden er op dat ogenblik niets tegen gehad hebben. Konden dit niet openlijk toegeven.
Eens de mogelijkheid om een oorlog te beginnen voorbij is, die mogelijkheid komt niet zo makkelijk meer terug.

Rusland heeft nog steeds baat bij instabiliteit in het MO. Dit drijft de olieprijzen op.
China heeft baat bij instabiliteit, dit geeft het de mogelijkheid om oliecontracten binnen te rijven. De grote investeringen die China de laatste jaren gemaakt heeft zijn aan het maken dat dit Chinees verlangen naar instabiliteit aan het omslaan is naar stabiliteit. Verworven oliecontracten ontginnen vraagt stabiliteit.
Het is hier dat het venster der mogelijkheden voor een groot open conflict sluit.
Dit sluit geen grote hoeveelheid regionale conflicten uit. De stukken voor die kleinere conflicten worden in stelling gebracht.
Het echt grote conflict met de Islamterritoria zal assymetrisch uitgevochten worden.
Stuxnet was daar een deel van.
De onlangs ontplofte Iraanse ballistische raketten een ander.
Deze incidenten zullen alleen uitbreiden, zodat de Islamitsche legers nooit paraat voor een aanval kunnen staan.

WO III zal vooral uit kleinere conflicten bestaan.
China, Rusland en Amerika die de wereld en hun invloedsgebieden onder zich verdelen. Invloedsgebieden is waar er olie in de grond zit, vooral de Islamterritoria.
Europa dat niet begrepen heeft dat politieke invloed niet kan zonder een gerespecteerd leger blijft buiten spel staan.
Het kan wat hulp krijgen van Amerika, om Rusland geen toegang tot een zee te geven. Dit zou Rusland een echte wereldmacht maken. De koude oorlog is voorbij, deze invloed zal kleiner zijn dan vroeger.
Europa heeft niet begrepen dat politiek niet werkt zonder een gerespecteerd leger en zal overal n de kou blijven staan.
Zonder Amerikaanse steun zijn de Europese legers nu al niet in staat het Europees grondgebied te verdedigen. Nog wordt in die legers gesnoeid. Dit terwijl Amerika geostrategisch minder en minder reden krijgt om Europa militair te steunen.

WO III zal vooral uit kleinere conflicten bestaan, maar er blijft een kans bestaan dat de Europese militaire zwakheid een grote gecoördineerde aanval uit de Islamterritoria oproept.
Dit hebben de Europeanen dan alleen aan hun misplaatst pacifisme te danken.
In WO III is Europa de kleinste speler.
Dat er veel te veel Mohammedanisme in Europa is, hebben de Europeanen vooral aan hun eigen politici te danken. Het is via deze en/of andere politici dat dit opgelost moet worden.
Het is een parasitaire soort die leeft op de intelligentie van anderen en deze dan tegen hun gebruikt;

naar boven
Berichten: 5054
Lid geworden op: Do Nov 16, 2006 10:14 pm
Contact:

Re: De militaire oplossing van het moslimprobleem

Berichtdoor naar boven » Zo Okt 24, 2010 10:06 pm

Militaire middelen worden wel vaker ingezet om een economische problemen op te lossen. De focus op een militaire oplossing riskeert dat uit het oog verloren wordt dat het islamprobleem slechts een economisch probleem is, meer niet. En voor economische problemen zijn meerdere oplossingen mogelijk.
RTFM

mercator
Berichten: 19122
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: De militaire oplossing van het moslimprobleem

Berichtdoor mercator » Zo Okt 24, 2010 10:32 pm

naar boven schreef: En voor economische problemen zijn meerdere oplossingen mogelijk.


Hoe zou jij de eenvoudige kwestie "veel te veel moslims in Europa" dan willen aanpakken Naar Boven? Liefst in een tijdskader dat de 25 jaar niet te buiten gaat?
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Gebruikersavatar
Schepsel
Berichten: 4930
Lid geworden op: Zo Jun 20, 2010 6:43 pm
Locatie: 하늘

Re: De militaire oplossing van het moslimprobleem

Berichtdoor Schepsel » Zo Okt 24, 2010 11:03 pm

De Islam is niet tegen te houden, zelfs niet als in 60% ofzo van de Europese landen bij de volgende verkiezingen een soort Wilders premier wordt.
Ik heb de beste feiten. Het zijn alternatieve feiten. Niemand respecteert de feiten meer dan ik. De rest is FAKE NEWS. SNEU. Net als ''zogenaamde rechters'' en scheiding der machten, SNEU.

mercator
Berichten: 19122
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: De militaire oplossing van het moslimprobleem

Berichtdoor mercator » Zo Okt 24, 2010 11:38 pm

Schepsel schreef:De Islam is niet tegen te houden, zelfs niet als in 60% ofzo van de Europese landen bij de volgende verkiezingen een soort Wilders premier wordt.


Ok, maar daar gaat deze gedachte-oefening niet over, k wil de kwestie gewoon s "technisch" bekijken. Er zijn teveel moslims in Europa en ze moeten weg, wat kunnen we daar aan doen? Of we het willen is iets anders.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

BFA
Berichten: 11600
Lid geworden op: Vr Sep 29, 2006 5:18 pm

Re: De militaire oplossing van het moslimprobleem

Berichtdoor BFA » Zo Okt 24, 2010 11:46 pm

Er zijn te veel Mohammedanen op de wereld en Islam moet eruit.
Islam is een wereldwijd geostrategisch probleem.

Europa heeft noch de middlen, noch de logistiek, noch de mankracht om iets te doen om alle Mohammedanen uit Europa te krijgen.
Europa kan Islam uit de Mohammedanen in Europa krijgen. Dit op een paar generaties. En Europa kan het gevaar dat Islam voortbrengt op een paar jaar uit Europa krijgen.
Als het wil heeft het de middelen, de logistiek en de mankracht.

Islam uit de wereld krijgen kan alleen opgelost als Amerika, Rusland, India en China samenwerken.
Zoals Europa zich op het ogenblik gedraagt doet het te belachelijk om daar op enige manier een rol in te spelen. Als Europa wil kan dit veranderen.
Het is een parasitaire soort die leeft op de intelligentie van anderen en deze dan tegen hun gebruikt;

naar boven
Berichten: 5054
Lid geworden op: Do Nov 16, 2006 10:14 pm
Contact:

Re: De militaire oplossing van het moslimprobleem

Berichtdoor naar boven » Zo Okt 24, 2010 11:57 pm

mercator schreef:Hoe zou jij de eenvoudige kwestie "veel te veel moslims in Europa" dan willen aanpakken Naar Boven? Liefst in een tijdskader dat de 25 jaar niet te buiten gaat?

Geldkraan dicht. Een kosten-neutrale moslimbevolking verdwijnt vanzelf.
RTFM

Gebruikersavatar
Schepsel
Berichten: 4930
Lid geworden op: Zo Jun 20, 2010 6:43 pm
Locatie: 하늘

Re: De militaire oplossing van het moslimprobleem

Berichtdoor Schepsel » Ma Okt 25, 2010 12:15 am

Vroeger, op school, was ik onnozel genoeg om te denken dat als die mensen van die achterlijke cultuur maar zouden zien hoe blij men hier is met het homohuwelijk en de gelijke rechten van man en vrouw en de andere beschaafdheden, dat men erover na zou denken, om onherroepelijk tot de conclusie te komen dat het volstrekt juist en logisch is. Immers, zelfs áls er een god is die het verbiedt: Het verbod op -noem maar wat moderns- het homohuwelijk is dan een kaal verbod, in de zin van dat het losstaat van ethiek. God is raar en wil het zo- God is niet de ethiek zélf. Als God een verhandeling afsteekt over verplichte blauwe kwastjes aan rituele gewaden is dit een kale verhandeling in de zin van dat het niet onethisch is om er rode kwastjes aan te hangen. Zonder enige aanwijsbare reden wordt God boos als je het anders doet.

Kortom, ik had verwacht dat ze dat wel in zouden zien omdat het zo simpel is, dat als ze de zegeningen zouden zien van de moderne beschaving ze wel om zouden zijn. Fout. Ik denk dat een verdere ''beschaving'' van moslims niet haalbaar is binnen één eeuw. Het enige wat dan rest zijn enge verhalen vol deportaties en genocides.

Ik weet het niet.

Of je gaat discrimineren, en maakt wetten dat iedereen die moslim en werkloos is terug mag naar Afrika, dat zal ook schelen. Maar dat is ook geen optie.
Ik heb de beste feiten. Het zijn alternatieve feiten. Niemand respecteert de feiten meer dan ik. De rest is FAKE NEWS. SNEU. Net als ''zogenaamde rechters'' en scheiding der machten, SNEU.


Terug naar “Tegenstrijdige visies over Islam”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten