Bijwoner praat bij.

BFA
Berichten: 11583
Lid geworden op: vr sep 29, 2006 5:18 pm

Re: Sharia 4 Holland

Bericht door BFA »

bijwoner schreef: Dan wordt het tijd, dat we het spraakgebruik vanaf dit Forum over De Islam wat gaan aanpassen,
Voor mij staat beoefening van Islam in Europa gelijk aan verraad.
Om verraad tegen te gaan is er een aangepast rechtstelsel: oorlogswetten. Dit rechtstelsel tast het burgerlijk rechtstelsel niet aan.
De situatie met Islam is nieuw in de Moderne wereld, niet in de geschiedenis.
We zullen een nieuwe reeks oorlogswetten met betrekking tot Islam moeten opstellen. Daarvoor is er inspiratie te vinden in de geschiedenis. Met name:de inquisitie.
Kunnen we de gezonde situatie komen, waarin: een biddende Mohammedaan uit Europa gezet wordt. Voor een Imam hetzelfde maar na een of meerdere decennia dwangarbeid. Op de Sharia-Mohammedaan, die al in oorlog is, kan frontrecht toegepast.
bijwoner schreef:Je moet dan wel weten waar je het over hebt, indien je met zo'n Paus-adept aan tafel zit.
Je kan heel terecht voor ketter aanzien worden.
Het is een parasitaire soort die leeft op de intelligentie van anderen en deze dan tegen hun gebruikt;
bijwoner
Berichten: 904
Lid geworden op: ma jun 11, 2007 2:45 pm
Locatie: Camping Mosterdzaadje
Contacteer:

Re: Sheikh al-Hudhayfi: 'Slechte situatie moslims aan onszelf te

Bericht door bijwoner »

Monique,

Wie dreigementen nodig heeft om eigen argumentatie kracht bij te zetten, heeft een zwakke speelhand . De 'spelkaart' DHK is allang geen troefkaart meer. Het blijven tamboureren op groepsvorming zonder nadenken, laat alleen maar zien hoe bang men is om transparantie te betonen. Ondertussen blijken er via Facebook heel wat mensen te zijn , juist in ons land, die graag meeliften op het succes van deze dreiging.

Stel, dat Sharia4Holland wel de Politiek in wil?

Qua uitstraling nu, komt dat overeen met dat van voorheen 'de PedofielenPartij'.

Klaarblijkelijk mogen Moslims onder geen beding zelf DHK in eigen taal lezen. De PedofielenPartij ontzegt kinderen het recht op bescherming van eigen gevoelens juist qua seksualiteit tot een leeftijd van 16 jaar. Nu bleek dus, dat een van de mede aangeklaagden in het pedofielen schandaal via M.v.d. Berg te Amsterdam, zelf ook schreef (en lid was )op de site van De PedofielenPartij.

Het is te verwachten dat de Politie inzet vanwege deze schandalen, ten koste zal gaan van de Politie inzet die nodig is om na de jaarwisseling 'lieden met zwartgeld' op te pakken. Juist de manier van aanhouding (desnoods ten onrechte) van Moslims in ons land, behoeft navolging bij lieden die duidelijk 'zwartgeld beheren'. De historie van de VVD laat zien, dat de daaruit voortgekomen VVD-clonen TON en PVV, beiden gesponsoord worden door huizenspeculanten, porno-site baronnen, wapenhandelaren en ander laakbaar volk.
Die willen vooralsnog annoniem blijven, zoals het criminele kapitalisten betaamd.

Ik hoop & verwacht, dat er na 1 januari 2011 met groot machtsvertoon invallen gedaan gaan worden bij zulke belastingontduikers -die daarnaast de PVV ,Sharia4Holland en de PedofielPartij in het Politieke zadel proberen te helpen.
Daarnaast reken ik erop, dat betrapte zwartspaarders hun HRA kwijtraken, wegens betoonde onsolidaire gedragingen. Vanuit de PVV is vaak om harde actie geroepen- daarin kan worden voorzien en wel per direct!
Juist Geert W. en Sharia4Holland zijn verslaafd aan emotie TV. De inval eerder vorig jaar bij een allochtoon gezin (straat afzetten aan 2 kanten en met 20 man dwars door de deur naar binnen rennen) terwijl er een administratieve fout gemaakt was en zij de overburen moesten hebben, zag er spectaculair uit op TV. Zoals het de NL Politie betaamd (????), was er vanwege de terreurdreiging geen recht op excuses.

De financiele terreur dreiging voor 30 jaar overbodige HRA, behoeft zeker ook geen excuses als er zo'n heisa op touw gezet wordt voor het oog van de media. We zijn immers bankroet ? Dan wordt het tijd, de muntjes op te halen bij wie dat nu nog tenrechte achter gehouden heeft!

Sharia4Holland ontzegt inwoners van ons land het recht om bronnen onderzoek te doen. In plaats daarvan, eist men als nieuwkomers in ons land het recht op iedereen te overheersen. Het Islamdom is qua omvang sinds 2004 geslonken van 950.00 naar nu 725.000 inwoners van NL.
Het Islamdom vertegenwoordigt daarmee minder dan 1/22 ste van de inwoners van NL. Qua aantal, komt dat haast overeen met de eigenhuisbezitters die een HRA hebben naast een inkomen boven de 1 ton aan Eurootjes per jaar. Het verschil zit er daar in, dat de mensen van het Islamdom, stelselmatig moeten bijdragen aan de buitensporige weelde van de PVV- , VVD- en het CDA eigen villa met zware hypotheek bezitters. De schade van de HRA (6 miljard per jaar) door 400.000 villa bezitters vindt ik veel bedreigender voor de komende 30 jaar. Nu al, draaien jij en ik op voor de hebzucht & spilzucht van enkelen (2,5 % van de inwoners van NL) .

Sheikh al-Hudhayfi kost mij vooralsnog geen belastingcenten! :turban:
bijwoner
Berichten: 904
Lid geworden op: ma jun 11, 2007 2:45 pm
Locatie: Camping Mosterdzaadje
Contacteer:

Re: Sharia 4 Holland

Bericht door bijwoner »

Mercator & BFA,
Als oprechte atheísten en nihilisten, hebben jullie ook weinig anders in te brengen dan angst retoriek. Hiermee hanteren jullie dezelfde strategie als de lieden van het Islamdom. Dat ligt dus anders voor mij als Jezus-fan, want gewapend met DPK zijn er heel wat lacunes in de kennis van het Islamdom op te vullen.

Daarin is dus voorzien en het jaar met daarin 11 (die van het gekken getal) 2011, belooft veel goed te maken op dit terrein.

Wie nergens meer in gelooft, kan DPK dan negeren. Voor de 1.3 miljard aanhangers van het Islamdom en de 2.1 miljard aanhagers van het Christendom of Jodendom, ligt dit anders. De ervaring met de media leert ons ook, dat hoe minder relevant de bijdrage is, hoe groter de aandacht. Waar kennisgedeelt wordt zonder aanzien des persoons, haken journalisten af.
Dan is er geen kans meer om een gevarentoeslag te eisen, dus ja- dan toch maar liever de angst retoriek van de PVV of de Sharia4Holland!

Van lieden op dit Forum verwacht ik natuurlijk wel veel gechat. Dat bij voorkeur niet op mijn persoon gericht, want in feite gebruik ik God's wapenen, naar Effeziers 6 en neem het gans in mijn uppie op tegen de rest van de wereld. Dat kan jullie niet boeien, want de ware opportunist gaat met de massa mee, ongeacht de onzin die daarbij verkondigt wordt. :turban:
bijwoner
Berichten: 904
Lid geworden op: ma jun 11, 2007 2:45 pm
Locatie: Camping Mosterdzaadje
Contacteer:

Re: Sharia 4 Holland

Bericht door bijwoner »

Momenteel gelden er in de Benelux speciale communicatieregels, waardoor de data en internetgegevens langer in bewaring gehouden worden, dan in de ons omringende landen. De AIVD is al met al volledig op de hoogte van de gang en wandel van Sharia4Belgium en Sharia4Holland.

Gelet op het populisme rondom de PVV, zijn bovengenoemde activiteiten 'koren op de molen' van deze handelaren in angst.

De gebruikers van Facebook kwamen er al eerder achter, dat de voorwaarden waaaronder Facebook opereerde, door het bedrijf eenzijdig genegeerd worden. Het alsnog voor eigen gewin gebruiken van de Facebook data, heeft de oprichter inmiddels 1 miljard dollar opgeleverd. Daarom is het gebruik van Facebook inclusief het rare knopje 'toevoegen als vriend' momenteel aan errosie onderhevig.

Maar ja, wat je op internet zet, blijft daarop staan. Dit heeft tot gevolg, dat ook aan de oproepen tot radicalisatie via eigen wijzigingen een uiterste houdbaarheid datum zit. Zo is de adhesie betuiging van niet 'als pinguin verklede vrouwen' voor Sharia4Holland ook te bezien. Zij kunnen nadien alsnog kiezen voor totale camouflage, uit angst herkend te worden op straat. Dat is wat lastiger, als zijzelf op de eigen Facebook pagina in badpak staan afgebeeld. Nu de VML negatief in het nieuws is gekomen, doordat pedofilie niet meer ervaren wordt als vrijheid van leven, is de overstap naar Sharia4Holland logisch.
Juist de Fiscus zal met de kennis van het internet ,lieden die het niet zo nauw nemen met de publiek moraal, eenvoudig kunnen voorselecteren voor nader onderzoek. Vanaf 2011-01-01 staat er inmiddels een boete van 300 % op NL zwart kapitaal.

Dit behoeft navolging in andere EU landen! [hypocrite.gif]

Je kunt pas 'schitteren en carriere maken' bij de VML, als je vooraf beschamende informatie van jezelf bloot gegeven hebt. In dat licht bezien is het voortijdige vertrek van veel politicy in ons land minstens merkwaardig, om niet te zeggen: hoogst merkwaardig! :turban:
Gebruikersavatar
Monique
Berichten: 8854
Lid geworden op: ma apr 14, 2003 2:14 pm

Re: Sheikh al-Hudhayfi: 'Slechte situatie moslims aan onszelf te

Bericht door Monique »

Beste bijwoner, wat heeft "zwart geld" in hemelsnaam te maken met die dreigende sheikh?
Amorele atheistische nitwit
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 80807
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Sharia 4 Holland

Bericht door Ariel »

bijwoner schreef:Momenteel gelden er in de Benelux speciale communicatieregels, waardoor de data en internetgegevens langer in bewaring gehouden worden, dan in de ons omringende landen. De AIVD is al met al volledig op de hoogte van de gang en wandel van Sharia4Belgium en Sharia4Holland.

Blabla, blabla...
Wat een enorme onzin post bijwoner. En stop nou eens om overal de fiscus en bankwezen bij te halen . Blijf aub een beetje ontopic.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
bijwoner
Berichten: 904
Lid geworden op: ma jun 11, 2007 2:45 pm
Locatie: Camping Mosterdzaadje
Contacteer:

Re: Sheikh al-Hudhayfi: 'Slechte situatie moslims aan onszelf te

Bericht door bijwoner »

Monique & Ariel,

Het lijkt maar niet door te dringen bij jullie, dat de impact van De Islam de laatste 40 jaar uitsluitend via olie inkomsten gevoed is.
De OPEC is lange tijd , tot na het jaar 1992 in meerderheid een Islamitsiche 'zaak van Allah' geweest. In DPK heb ik natuurlijk ook over dit gegeven na gedacht. Een vorige koning van Saoudi Arabie heeft aan zijn land 78 miljard dollar aan waarde ontstolen (zoiets aan olie inkomsten is geen eigendom van 1 man!) en dat doorgesluisd naar Universiteiten en media, teneinde DHK te promoten.

In de Islamitische landen die voornamelijk op de oliedollars drijven, is het tot nu normaal dat die betreffende olie alleen maar door hen opgepompt wordt. Direct, zodra het boven de grond komt gaat het in waarde vertienvoudigen (en vaak veel meer), zodra het uit Islamitische handen komt. DHK is een blok aan het been van veel Islamitische koninkrijken, doordat de ambitie ontbreekt om 'daadwerkelijk, generatiegericht' iets met de eigen hersens te doen. Dat er daarnaast een elite is, die zichzelf rijk rekent over het leed van 70% van de inwoners, is een onvoorstelbare stommiteit. Vandaar ook, dat we zoveel Islamitische vluchtelingen hebben, wereldwijd.

Zodra de olie de Islamitische landen uit is, komt het vaak via tussenhandel in handen van zwarthandelaren. De eerst volgende zwarte schakel is de wapenindustrie, die meer dan 1/3 van de productie niet legaal verkoopt. Ondertussen vinden de VS het acceptabel, dat wanneer men zich terugtrekt uit een buitenland, minimaal 30% van het Defensiebudget in muntjes wegvloeit in zo'n land. Daarnaast verdwijnt er een stroom aan munitie, waarmee ontelbare treinwagons te beladen zijn geweest. Allemaal zwart, weet je wel en niet om de vrede te helpen of de burgers te beschermen. De handelaren die ondertussen de waarde van de olie verdubbelen, leveren het spul aan raffinaderijen waar de werkelijke rendementen behaald worden.

Neem nu plastic, een bijproduct uit de raffinaderij. Vanuit het beetje olie dat daarvoor nodig was, is de waarde ervan al meer dan verzeventienvoudigt! Allah, als kenner van alle dingen- heeft geen volgelingen die daarin hun brood verdien.
Ja, als vanuit het granulaat* een tussenproduct van plastic gemaakt moet worden (hels werk, ik spreek uit ervaring) dan zijn Moslims makkelijke inzetbaar; het verdiend voor hen nogal goed.


DHK is niet het enige probleem op deze wereld. Naast de doelbewust en opgefokte misleiding van DHK, speelt de onwetendheid rondom financiele markten miljarden mensen enorme parten. Een beetje, zichzelf respecterende overheid, pikt het niet langer geplunderd te worden door de VML, Islam of Bancaire sectoren in het algemeen.


Vanuit De Bijbel geredeneerd, is rechtvaardigheid niet 'zwart' verkrijgbaar. In DPK zit dan ook een analyse van mij over de mondiale handel tot 2004. De VML-adepten stonder erop, dat ik als zelfstandige minimaal 200/euro per uur zou vragen. Als Jezus-fan en protestant is dit onhaalbaar, want dan zal ik mijn ziel aan de duivel moeten verkopen. Maar die is al in eigendom van de HJC. Daardoor ben ik zo vrij geweest in DPK al dat soort overwegingen gratis mee te geven.

Dat 'hongeren en dorsten naar God's gerechtigheid', doe ik transparant - in de hoop & verwachting, dat dit door meer mensen zo ervaren wordt. Gelukkig worden dat soort zaken nu weer bespreekbaar en ik bidt dan ook de overheden en burgers God's vrede en wijsheid toe, om hierin transparant en verantwoord om te gaan.

Gezien de tijd van het jaar: zie DPK maar als een kerstboodschap! :turban:
Laatst gewijzigd door bijwoner op do dec 23, 2010 1:32 pm, 1 keer totaal gewijzigd.
bijwoner
Berichten: 904
Lid geworden op: ma jun 11, 2007 2:45 pm
Locatie: Camping Mosterdzaadje
Contacteer:

Re: Sharia 4 Holland

Bericht door bijwoner »

Ariel,
Mensen van D66 hebben in Brussel aangekaard, dat de bewaartermijn in ons land 2 tot 4x zo lang is van deze data dan in andere EU landen. Geen bla, bla- wel een meelezer van het ND en weinig voor deTV gehangen! Via deze posting waarsachuw ik desperate Moslims graag, geen stommiteiten uit te halen. Werkelijk, de enigen die profiteren van het door Moslims veroorzaakte leed, zijn de Politie en hulpdiensten, naast de rechters, advocaten en ander media volk dat teert op het leed van enkelen.

De ambachtelijke handel in illegaal verkregen voorkennis van de VML, weet je wel?
De provisiejagers die misdadigers getimed in het nieuws brengen- zodat ze de beurshandelaren weer laten kopen & verkopen!
Uiteindelijk heeft De Politie dan geen kapaciteit meer om het werkelijke tuig te beteugelen.

Inn's Allah? Zeker van niet! :turban:
Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 7474
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

Sheikh al-van de Mortel: 'Fraaie situatie domme moslims'

Bericht door hans van de mortel »

bijwoner schreef:Monique & Ariel,
Toch nog een interessante bijdrage zo vlak voor de Kerst. En dat meen ik. Alleen de eerste zin vind ik onnodig denigrerend. Beide vrouwen, en in die functie zeker ook dames, zijn niet alleen heerlijke lieverdjes, maar ook heel erg slim. Nog los van hun meer dan rijkelijk aanwezige intelligentie. En dat kan van HvdM niet altijd gezegd worden.
Spoiler! :
Het lijkt maar niet door te dringen bij jullie, dat de impact van De Islam de laatste 40 jaar uitsluitend via olie inkomsten gevoed is.
De OPEC is lange tijd , tot na het jaar 1992 in meerderheid een Islamitsiche 'zaak van Allah' geweest. In DPK heb ik natuurlijk ook over dit gegeven na gedacht. Een vorige koning van Saoudi Arabie heeft aan zijn land 78 miljard dollar aan waarde ontstolen (zoiets aan olie inkomsten is geen eigendom van 1 man!) en dat doorgesluisd naar Universiteiten en media, teneinde DHK te promoten.

In de Islamitische landen die voornamelijk op de oliedollars drijven, is het tot nu normaal dat die betreffende olie alleen maar door hen opgepompt wordt. Direct, zodra het boven de grond komt gaat het in waarde vertienvoudigen (en vaak veel meer), zodra het uit Islamitische handen komt. DHK is een blok aan het been van veel Islamitische koninkrijken, doordat de ambitie ontbreekt om 'daadwerkelijk, generatiegericht' iets met de eigen hersens te doen. Dat er daarnaast een elite is, die zichzelf rijk rekent over het leed van 70% van de inwoners, is een onvoorstelbare stommiteit. Vandaar ook, dat we zoveel Islamitische vluchtelingen hebben, wereldwijd.

Zodra de olie de Islamitische landen uit is, komt het vaak via tussenhandel in handen van zwarthandelaren. De eerst volgende zwarte schakel is de wapenindustrie, die meer dan 1/3 van de productie niet legaal verkoopt. Ondertussen vinden de VS het acceptabel, dat wanneer men zich terugtrekt uit een buitenland, minimaal 30% van het Defensiebudget in muntjes wegvloeit in zo'n land. Daarnaast verdwijnt er een stroom aan munitie, waarmee ontelbare treinwagons te beladen zijn geweest. Allemaal zwart, weet je wel en niet om de vrede te helpen of de burgers te beschermen. De handelaren die ondertussen de waarde van de olie verdubbelen, leveren het spul aan raffinaderijen waar de werkelijke rendementen behaald worden.

Neem nu plastic, een bijproduct uit de raffinaderij. Vanuit het beetje olie dat daarvoor nodig was, is de waarde ervan al meer dan verzeventienvoudigt! Allah, als kenner van alle dingen- heeft geen volgelingen die daarin hun brood verdien.
Ja, als vanuit het granulaat een tussenproduct van plastic gemaakt moet worden (hels werk, ik spreek uit ervaring) dan zijn Moslims makkelijke inzetbaar; het verdiend voor hen nogal goed.


DHK is niet het enige probleem op deze wereld. Naast de doelbewust en opgefokte misleiding van DHK, speelt de onwetendheid rondom financiele markten miljarden mensen enorme parten. Een beetje, zichzelf respecterende overheid, pikt het niet langer geplunderd te worden door de VML, Islam of Bancaire sectoren in het algemeen.


Vanuit De Bijbel geredeneerd, is rechtvaardigheid niet 'zwart' verkrijgbaar. In DPK zit dan ook een analyse van mij over de mondiale handel tot 2004. De VML-adepten stonder erop, dat ik als zelfstandige minimaal 200/euro per uur zou vragen. Als Jezus-fan en protestant is dit onhaalbaar, want dan zal ik mijn ziel aan de duivel moeten verkopen. Maar die is al in eigendom van de HJC. Daardoor ben ik zo vrij geweest in DPK al dat soort overwegingen gratis mee te geven.

Dat 'hongeren en dorsten naar God's gerechtigheid', doe ik transparant - in de hoop & verwachting, dat dit door meer mensen zo ervaren wordt. Gelukkig worden dat soort zaken nu weer bespreekbaar en ik bidt dan ook de overheden en burgers God's vrede en wijsheid toe, om hierin transparant en verantwoord om te gaan.
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED
bijwoner
Berichten: 904
Lid geworden op: ma jun 11, 2007 2:45 pm
Locatie: Camping Mosterdzaadje
Contacteer:

Re: Bijwoner praat bij.Re: Sheikh al-Hudhayfi: 'Slechte situatie

Bericht door bijwoner »

Het Nederlands Dagblad van 2010-12-23 heeft pg 13 vrijwel geheel gewijd aan een artikel over de verwerking van plastic granulaat.
Herman Stil nd.nl/economie beeld GPD/AKZO Nobel

Pleister voor beschadigd blik
...AKZO Nobel werkt aan de opvolger van verf en lak: plakkende folie......Fabrikanten van auto's en computers maken er gebruik van.

SASSENHEIM
Stickerfix, wie er al van gehoord heeft, zal niet vermoeden dat gigant AkzoNobel erachter zit. Maar dat gaat vanaf volgende maand veranderen. Dan brengt het in Nederland gevestigde Akzo Novel Car Refinishes - een van de grootste producenten van autolakken voor de reparatiesector ter wereld - Stickerfix voor het eerst aan de man. Het bedrijfsonderdeel, in Nederland vooral bekend van Sikkens autolak. heeft de fagelopen vier jaar in Sassenheim bij Leiden gewerkt aan de ontwikkeling van krasplakkers. Het is voor het eerst dat Akzo Nobel een heel nieuw merk opzet en voor het eerst dat de autolakkentak rechtsreeks aan de conusmenten gaat leveren.
(...)
Akzo Nobel maakt flinterdunne folie waarop originele autolak wordt gespoten - zodat deze ook een chroomglans of een metallic uiterlijk kan krijgen, iets dat met normale kleurfolie niet mogelijk is. Aan ondermeer Honda wordt deze folie al enige tijd geleverd; de Japanse autofabrikant kleurt er bumpers mee.
(...)
winkel
Coady (de man met het eurekamoment) verwacht vanaf april ook de eerste setjes bij dealers van Volkswagen, Ford en Opel te verkopen; gevolgd door vertegenwoordigers van andere merken. De prijs zal tussen de twintig en dertig euro liggen voor velletjes ter grootte van een A5'je. Later komen de krasplakkers ook in de winkel te koop.
-----
De oorspronkelijke olie is daarmee een factor 50 gestegen in toegevoegde waarde, zolang deze ontwikkeling buiten de wil van onderworpenen aan Allah omgaat....? Het wordt hard tijd, dat veel meer olieproducerende landen eigen kenniscentra gaan opzetten. Zolang de misleiding van DHK stand houdt, is dit kansloos.

Bij de introductie van de Euro in 2002, verdween in ons land vrijwel direct de 500 biljetten uit de omloop. Die gingen naar de zwarte spaarpotten, wat DNB noodzaakte tot het bijdrukken van een nieuwe serie. Momenteel is er in de winkels een overvloed aan cash te vinden, waarbij consumenten veelal met 50-jes en 100-jes contact betalen.

De LPF-er Eerdmans kwam in 2008 (dacht ik) met een schatting aan zwartkapitaal in het buitenland van Nederlanders, ter omvang van 220 miljard Euro. Als delen daarvan komend jaar gevonden worden en er gaat 300% boete overheen, zijn de begrotingsperikelen van NL van korte duur. Het verdient aanbeveling, de betreffende mensen ook te vrijwaren van het recht op HRA, omdat men zelf klaarblijkelijk geen solidariteit met de Nl bevolking heeft. Dan vervalt hun recht op het terugbetalen van hun rente over een onnodig hoge hypotheekschuld die vaak voor 30 jaar is afgesloten.
:turban:
bijwoner
Berichten: 904
Lid geworden op: ma jun 11, 2007 2:45 pm
Locatie: Camping Mosterdzaadje
Contacteer:

Re: Bijwoner praat bij.

Bericht door bijwoner »

Via de site van http://www.Rijksoverheid.nl" onclick="window.open(this.href);return false; is het volgende te lezen:
( U bevindt zich hier: Home Nieuws Ingrijpende hervormingen noodzakelijk in de financiële sector)

Ingrijpende hervormingen noodzakelijk in de financiële sector
Nieuwsbericht | 22-12-2010

Ingrijpende hervormingen zijn nodig in de financiële sector, zowel nationaal als internationaal. Financiële ondernemingen moeten door deze hervormingen meer solide, verantwoordelijk en transparant worden. Ook zal het toezicht worden versterkt en verbeterd. Dit draagt er aan bij dat financiële instellingen in de toekomst niet meer met belastinggeld hoeven te worden ondersteund. Dit schrijft het kabinet in haar reactie op het rapport van de parlementaire onderzoekscommissie financieel stelsel onder leiding van de heer De Wit.

Het kabinet zet zich actief in voor deze hervormingen. Vanaf 2011 zal het kabinet jaarlijks een wetgevingsplan indienen met voorstellen op het gebied van financiële markten. Onder andere op de volgende terreinen:

Internationale implementatie van de nieuwe kapitaalseisen, zodat banken meer solide worden. Dit betekent dat banken bijvoorbeeld meer eigen vermogen moeten aanhouden.
Toezicht op instellingen die nog niet onder toezicht staan, maar wel een belangrijke rol in de financiële wereld spelen. Dit vergroot de transparantie van de sector. Voorbeelden hiervan zijn het toezicht op kredietbeoordelingsbureaus dat zeer waarschijnlijk in de loop van 2011 van start zal gaan en de nieuwe Europese richtlijn voor toezicht op beheerders van onder andere hedgefondsen.
Introductie van een vooraf (ex ante) gefinancierd, risicogewogen depositogarantiestelsel, waardoor banken die een risicovoller beleid voeren meer moeten bijdragen. Dit vergroot de verantwoordelijkheid van de sector.
Meer mogelijkheden voor de toezichthouder om tijdiger en efficiënter in te grijpen bij financiële instellingen, mocht zich een nieuwe crisis voordoen.
Versterking van de raad van commissarissen bij financiële ondernemingen, onder meer door de introductie van een geschiktheidstoets, waarmee de huidige deskundigheidstoets en betrouwbaarheidstoets van commissarissen in onderlinge samenhang kan worden toegepast. Dit wordt ook ingevoerd voor beleidsbepalers.
Daarnaast acht het kabinet een cultuur- en gedragsverandering in de financiële sector noodzakelijk. Het is van belang dat de financiële sector stappen zet om een cultuuromslag te realiseren. Banken en verzekeraars werken hier momenteel aan. Het kabinet zal bezien of er over de volle breedte van de sector genoeg stappen worden gezet om het belang van de klant te borgen.

Het kabinet onderschrijft hiermee op hoofdlijnen de aanbevelingen van de commissie De Wit. Het rapport is van grote waarde voor de discussie over de wijze waarop de regulering van en het toezicht op de financiële sector doeltreffend kunnen worden verbeterd. De lopende internationale en Europese initiatieven en de Kabinetsvisie toekomst financiële sector vormen samen met de aanbevelingen van de commissie een krachtig handvat om verbeteringen in de sector te bewerkstelligen.

---
Klaarblijkelijk was ik met DPK geen roepende in de woestijn, dankzij internet en de gekken van de VML die mij pc gegevens mondiaal tonen via een bulletinboard van de Universiteit van Twente. Hierdoor loopt men nu in de val, die men voor de maatschappij gezet had. :turban:
bijwoner
Berichten: 904
Lid geworden op: ma jun 11, 2007 2:45 pm
Locatie: Camping Mosterdzaadje
Contacteer:

Re: Sharia 4 Holland

Bericht door bijwoner »

Mahalingham,
Klaarblijkelijk ben je vergeten dat we jaren gechat hebben op dit Forum over Moslims, die hoewel goed opgeleid, toch uiteindelijk kozen voor 'de zelfverstuiving' vanwege de 70 maagden die op hen wachten? Of over de Islamitische loverboys, die vanuit het standpunt redeneerden: beter 1 vrouw in mijn bed, dan tien in de lucht?
Helaas zijn er maar al te vaak Koranisch misleidde dwazen, die het voor de resterende 95% van de Moslims grondig verzieken in ons land.

Wel vreemd, dat die Sharia4Holland Facebook pagina plotsklaps uit de lucht is; zou men last hebben van teveel spam? :turban:
bijwoner
Berichten: 904
Lid geworden op: ma jun 11, 2007 2:45 pm
Locatie: Camping Mosterdzaadje
Contacteer:

Re: Twaalf Somaliërs aangehouden.

Bericht door bijwoner »

Ruth,
Het bericht heeft ook grote aandacht en beroering veroorzaakt in hoofdsteden van landen, die erom bekend staan hun imperium op wapenhandel gefundeert te hebben.... Dat was in de tijd, dat 'de ambachtelijke handel' in gestolen voorkennis nog eervol was.... :turban:
bijwoner
Berichten: 904
Lid geworden op: ma jun 11, 2007 2:45 pm
Locatie: Camping Mosterdzaadje
Contacteer:

Re: Twaalf Somaliërs aangehouden.

Bericht door bijwoner »

Ariel,

Het wordt daarom tijd dat DPK gepubliseerd wordt.
Dat scheelt veel landverhuizers en dan kan men in eigen habitat een samenleving opbouwen.
In Somali'e is men zelf al ingeburgerd, laat dat zo blijven! Na publicatie kan men zich zetten tot een normaal, transparant en verantwoord functionerende overheid. Wapenfabrikanten kunnen dan meteen aansprakelijk gesteld worden voor de door hun producten veroorzaakte wanorde en milieu schade. Het huidige probleem in Somali'e wordt door Arabische nomaden & een corrupte overheid gevormd.
Na publicatie kunen zijzelf / de nieuwere Overheid , de misleidde terreurverdachten berechten en oppakken.

Bij internering zal alfabetisering standaard opgenomen moeten worden in het traject. :turban:
Met 1 generatie ben je dan verlost van een hoop onheil en wanbeleid.

De Telegraaf kan desnoods daar een filiaal openen, want de handel in angst is nu nog haar bestaansrecht.... :turban:
bijwoner
Berichten: 904
Lid geworden op: ma jun 11, 2007 2:45 pm
Locatie: Camping Mosterdzaadje
Contacteer:

Re: Twaalf Somaliërs aangehouden.

Bericht door bijwoner »

mercator,
Onze hulpdiensten kunnen de hulp aan de Somali'ers intensiveren en er meteen lering uit trekken. Maar, leren van andermans fouten zou teveel nuttigs opleveren? Deze mensen zijn al getraumatiseerd en hebben geen binding met De Bijbel, zoals zovele Nederlanders onder ons. Beter 'oefen materiaal' voor na een waternoodsramp, is niet voor handen! Dat is ook de reden dat ik op dit Forum actief ben.

Juist de lieden die weinig met De Bijbel van doen hebben, krijgen straks mooi het nakijken wanneer Moslims tot het besef komen achter 'een neppertje' aangelopen te hebben. Je kunt dan overgaan tot wraak en generatie vernietiging of tot zegen en het behouden van de huidige generatie. Dat gaat wel via de weg 'tot inkeer komen'. Veel Somali'ers leven hier solitair, alleen. Zodra zijzelf DPK kunnen lezen, is de kans dat ze opgehits worden door de haatzaaiers uit de moskee vrij klein. Ik verwacht veel vertalingen van DPK. 't Komt goed! :turban:
bijwoner
Berichten: 904
Lid geworden op: ma jun 11, 2007 2:45 pm
Locatie: Camping Mosterdzaadje
Contacteer:

Re: Twaalf Somaliërs aangehouden.

Bericht door bijwoner »

Ariel,
Binnen de groep mensen met wie ik een werkstage volgde in Rotterdam, was er ook eentje met de bijnaam Bin Laden.
Er zijn geen arrestaties verricht , mijn bijnaam is bijwoner (en vreemdeling) en toch heb ik geen AIVD inval te verwerken gehad. :turban:
bijwoner
Berichten: 904
Lid geworden op: ma jun 11, 2007 2:45 pm
Locatie: Camping Mosterdzaadje
Contacteer:

Re: Sharia 4 Holland

Bericht door bijwoner »

Ariel,
Voor hem is dit podium een buitenkansje. Dat zal zo veel mogelijk benut worden, die slachteroffer rol. Tot nu toe zijn er geen invallen gedaan bij de NL tak Sharia4Holland. De telefoontaps leveren klaarblijkelijk nog niet genoeg op.

De emoties veranderen vaak het werkelijke perspectief waarin men staat. Dat komen we genoeg tegen op dit Forum.
Noem het dichterlijke vrijheid of Arabische inspiratie?

Over De Profeet Mohammed doen ook de dolste verhalen de ronde... :turban:
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 80807
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Sharia 4 Holland

Bericht door Ariel »

bijwoner schreef: Over De Profeet Mohammed doen ook de dolste verhalen de ronde...
Wat voor dolle verhalen doen de ronde over Mohammed bijwoner. Noem er eens een paar ?
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 80807
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Twaalf Somaliërs aangehouden.

Bericht door Ariel »

bijwoner schreef:Ariel,
Binnen de groep mensen met wie ik een werkstage volgde in Rotterdam, was er ook eentje met de bijnaam Bin Laden.
Er zijn geen arrestaties verricht , mijn bijnaam is bijwoner (en vreemdeling) en toch heb ik geen AIVD inval te verwerken gehad. :turban:
Wat wil je hier mee zeggen bijwoner? Waarom zou de AIVD bij jou een inval doen? Zo belangrijk ben jij niet.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
H.Numan
Berichten: 8527
Lid geworden op: do mei 08, 2008 3:33 am

Re: Twaalf Somaliërs aangehouden.

Bericht door H.Numan »

bijwoner schreef:Er zijn geen arrestaties verricht , mijn bijnaam is bijwoner (en vreemdeling) en toch heb ik geen AIVD inval te verwerken gehad. :turban:
De mannen die jouw komen arresteren dragen witte jassen, geen regenjassen. :drool:
een volk dat voor korannen zwicht
zal meer dan lijf en goed verliezen
dan dooft het licht….
Anoniem
bijwoner
Berichten: 904
Lid geworden op: ma jun 11, 2007 2:45 pm
Locatie: Camping Mosterdzaadje
Contacteer:

Re: Twaalf Somaliërs aangehouden.

Bericht door bijwoner »

Ariel,
Je vorige mediabericht, sloot af met de mededeling dat iemand een bijnaam had.
Lijkt mij niet echt doorslaggevend, tenzij je gevolgd wil worden via zoekprogramma's van de Overheid.

De Robin Hood status met de naam van een schurk, kan je dus ongewenst de inval van De Anti-Terreur Politie opleveren.. :turban:
bijwoner
Berichten: 904
Lid geworden op: ma jun 11, 2007 2:45 pm
Locatie: Camping Mosterdzaadje
Contacteer:

Re: Twaalf Somaliërs aangehouden.

Bericht door bijwoner »

H.Numan
Dat is uiterst onwaarschijnlijk, aangezien er al 100 observatiedagen besteed zijn aan mijn persoontje, via het TopKlinisch Neurologische Onderzoeks Instituut te Venray. Op dat niveau hebben we er maar 1 in ons land... Dat mocht dan ook wat kosten, per dag 635 euro...

Vooraf is vastgelegd dat de gegevens voor zover ze in het onderzoeksprogramma passen, geannonimiseerd mondiaal gedeeld worden met vergelijkbare wetenschappers. Die witte jassen brigade, komt nog voor een rare verrassing te staan.

Vanwege de zorg van Ariel voor een zuivere benadering van dit draadje, plaats ik het vervolg op dit bericht in het draadje 'bijwoner spreekt' en is dan helemaal aan u gericht... :turban:
bijwoner
Berichten: 904
Lid geworden op: ma jun 11, 2007 2:45 pm
Locatie: Camping Mosterdzaadje
Contacteer:

Re: Bijwoner praat bij.

Bericht door bijwoner »

H.Numan,

Eerder gaf ik al aan in een chat aan u, dat ik niet in het geld geloof. Nu is dat een gevolg van mijn geloofsontwikkeling gedurende mijn leven, dus daarmee kan ik u niet overtuigen. Het volgen van de waan van de dag inzake het saldo van (zwarte) bank rekeningen, geeft meestal weinig stress verlaging- terwijl 'een verdekt appeltje voor de dorst' zogenaamd zo handig zou zijn.
Juist in deze dagen treffen we steeds meer reclames op TV tegen brandend maagzuur. Naast de Kerstschranserij, worden nu ook de administratieve boeken gesloten. Daarbij zijn Rennies vaak geen overbodige luxe. Ik ben daar geen gebruiker van, want leef zonder spaarsaldi of zwartgeld en gebruik de kerstdagen al helemaal niet om mij vol te proppen. Ik prefereer in die dagen chili concarne of capucijners maaltijden uit blik. In de keuken extra lang staan heeft weinig van doen met de verjaardag van de HJC vieren, lijkt mij.

Poetin heeft dat gisteren nog maar eens benadrukt en hij loopt daarbij vooruit op de jacht op het zwarte geld dat vanaf 2011-01-01 ge'intensiveerd zal worden.. Mogelijk helpt onderstaand krantenbericht u verder op weg?

---
Rene Fransen nd.nl/wetenschap / 2010-12-15 pg 16.
Geld maakt (uiteindelijk) niet gelukkig.

LOS ANGELES
Er is op lange termijn geen verband tussen de stijging van inkomen in een land en het geluk van burgers. Dat schrijft de Amerikaanse econoom Richard Easterlin vandaag in het wetenschappelijke tijdschrift Proceedings of the National Academy of Sciences.

Easterlin kwam in 1974 al met wat nu de 'Easterlin paradox' wordt genoemd: geluk en inkomen staan in een positief verband met elkaar, maar dat geluk neemt niet toe in dezelfde mate als het inkomen van een persoon.

Oftewel: toename van welvaart geeft geen toename van geluk. Maar sinds die publicatie hebben veel onderzoekers geprobeerd die conclusie onderuit te halen. En politici richten zich nog steeds op de economische groei en menen met de welvaart ook het welzijn te verhogen.

In zijn jongste artikel pareert Easterlin de kritiek op zijn paradox. Met een uitgebreide analyse waarin hij welvaart en welzijn in 33 landen over een periode van minimaal tien jaar (en gemiddeld 22 jaar) analyseert, laat hij opnieuw zien dat geld uiteindelijk niet gelukkig maakt.
Hoewel in bijvoorbeeld Zuid-Korea welvaart en welzijn samen stegen in de jaren negentig, blijkt het welzijn van Koreanen tegenwoordig niet groter te zijn dan in 1980 - terwijl het inkomen per inwoner de afgelopen twintig jaar verdubbeld is.

"Wat zegt ons dat? Als economische groei niet de weg is naar groter geluk, wat is die weg dan wel?", vraagt Easterlin. De econoom geeft zelf het antwoord: "We moeten het beleid veel meer richten op persoonlijke zorgen, die te maken hebben met gezondheid en gezinsleven, en niet op het verwerven van meer goederen".

---
Terzelfder tijd, kwamen al belauwerde Nobelprijs winnaar economen in beeld, met de stelling dat de toename van geluk zich ombuigt naar beneden, zodra de inkomensgrens van $ 51.000 gepasseerd is op jaarbasis.
Vanuit De Bijbel bezien en dan speciaal de wijsheidsboeken Spreuken en Prediker, staan zulke conclusies ook al zwart op wit. Salomo, die als koning over Isra'el een jaarinkomen verkreeg uit buitenlandse belastingafdragt voor het totale land van 40.000 kg goud per scheepslading op jaarbasis, zei het al: 'wie bezit vermeerdert, vermeerdert smarten' (...) want steeds meer mensen zijn nodig om in stand te houden wat niet nieuw meer is. Uiteindelijk blijft er een klein deel & roem voor de eigenaar daarvan over....

Juist koppen zoals uit de Telegraaf Mediagroep, hameren stelselmatig op de faalbaarheid van rijkdom en de risico's die dat met zich meebrengen. De Spreukendichter , heeft daar ook weet van : 'Het vermogen van de rijke is zijn losgeld, de arme heeft daar geen last van'. :turban:
bijwoner
Berichten: 904
Lid geworden op: ma jun 11, 2007 2:45 pm
Locatie: Camping Mosterdzaadje
Contacteer:

Re: Sharia 4 Holland

Bericht door bijwoner »

Ariel,
Dat soort stampij laat ik aan jullie over, er kan dan immers geen sprake zijn van toegevoegde waarde op dit Forum. Er zijn genoeg draadjes waarin De Profeet door niet -Islamitische brillen bekeken wordt. :turban:
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 80807
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Bijwoner praat bij.

Bericht door Ariel »

Bijwoner, het wordt tijd dat we afscheid van elkaar gaan nemen. Jij moet op zoek naar een nieuw forum waar jij verder kan "chatten" over je DPK , het bankwezen en andere zaken.
Ik wens je het allerbeste toe , maar ik zeg niet tot ziens..

Vriendelijke groet.

Ariel.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Plaats reactie