Sharia 4 Holland

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 80736
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Sharia 4 Holland

Bericht door Ariel »

Shariah4Holland wil vechten voor de wetgeving van Allah

Moslims moeten strijden om een islamitische staat te maken van Nederland. Die oproep doet de extremistische groepering Shariah4Holland, die sinds kort openlijk actief is in Nederland.

Sharia4Holland is een afsplitsing van Shariah4Belgium, een extremistisch netwerk dat het afgelopen jaar enkele keren voor onrust zorgde in België. In dat land wordt de dreiging van de groepering uiterst serieus genomen.

Shariah4Holland roept moslims in Nederland op zich sterk te maken voor invoering van de shariah, de streng islamitische wetgeving. Het is de bedoeling dat de leden binnenkort de straat op gaan om leden te ronselen.

De Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (AIVD) en de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding (NCTb) zeggen ’op de hoogte’ te zijn van de activiteiten. De NCTb ziet nog geen reden tot ingrijpen. „We constateren nog geen strafbare feiten”, zegt woordvoerder Edmond Messchaert. Onder ’strafbare feiten’ worden bijvoorbeeld oproepen tot geweld verstaan. Het verwondert hem niet dat de Belgische organisatie in Nederland actief is. „Dit was al aangekondigd door Shariah4Belgium.” De AIVD wil geen inhoudelijk commentaar leveren.

Over de omvang van Shariah4Holland en wie er schuil achter gaan, kan de NCTb geen uitspraken doen. Shariah4Holland reageerde niet op vragen van deze krant.

Shariah4Holland beschikt wel over een website, een YouTube-kanaal en een Facebookpagina (ruim 150 ’vrienden’). Daar maakt Shariah4Holland zich bekend als een ’groep jongeren uit Nederland’ die bereid is ’te vechten voor de wetgeving van Allah’. Verder schrijven ze pas te stoppen ’tot de dood ons zal inhalen of de vlag van shariah zal waaien boven het Koninklijke Huis in Den Haag’. Ook kijkt Shariah4Holland ’met bloedend hart (...) naar het aantal zogenaamde moslims dat massaal richting de stembus gaat om te stemmen voor de democratie’. Deze teksten zijn voor de NCTb reden ’om de vinger aan de pols te houden’.


Shariah4Belgium
Shariah4Belgium is sinds begin dit jaar in België actief. De organisatie was betrokken bij twee incidenten. Vorige maand werden drie leden van de Belgische tak gearresteerd in Antwerpen, toen de politie daar meerdere invallen deed. Het drietal maakte zich op om in Tsjetsjenië te gaan strijden voor de islam. Eerder dit jaar bedreigde Shariah4Belgium de in België wonende Nederlandse schrijver Benno Barnard. Hij hield een lezing over de politieke islam. Extremisten bestormden luidkeels het podium. De dag erna ontving Barnard doodsbedreigingen. Op internet circuleert een filmpje met felicitaties van Abou Imran, de leider in België, aan zijn ’broeders en zusters’ van Shariah4Holland: „Islam is niet vrede zoals veel mensen denken, islam is onderwerping aan Allah.” Hij roept Wilders op zijn ’krankzinnige haatcampagne tegen de islam’ te staken. „We zouden niet willen dat er een tweede Van Gogh zou komen.


http://www.trouw.nl/nieuws/nederland/ar ... llah_.html" onclick="window.open(this.href);return false;
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 80736
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Sharia 4 Holland

Bericht door Ariel »

Wilders wil verbod op Sharia4Belgium

DEN HAAG - PVV-leider Geert Wilders wil dat de extremistische groepering Sharia4Holland verboden wordt en dat de leden worden uitgezet. De politicus reageert daarmee op de oproep van de groepering dat moslims in Nederland ten strijde moeten trekken om de streng islamitische wetgeving in te voeren.

Een organisatie die ijvert om van Nederland een islamitische staat te maken, is een gevaar voor de samenleving en de democratische rechtsorde, meent de PVV-leider.

Wilders heeft samen met zijn fractiegenoot Joram van Klaveren opheldering gevraagd aan minister van Binnenlandse Zaken Piet Hein Donner (CDA).

Sharia4Holland, een afsplitsing van Sharia4Belgium, zou sinds kort actief zijn in de Nederlandse samenleving. De extremisten zijn voor invoering van de sharia, de streng islamitische wetgeving. Het is de bedoeling dat de leden binnenkort de straat op gaan om leden te ronselen.

De AIVD en de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding bevestigen op de hoogte te zijn van de activiteiten van de groep, maar vinden het nog te vroeg om in te grijpen, meldt Trouw. "We constateren nog geen strafbare feiten”, zegt woordvoerder Edmond Messchaert. "Dit was al aangekondigd door Shariah4Belgium", reageert woordvoerdeer Edmond Messchaert in Trouw.

http://www.telegraaf.nl/binnenland/8564 ... buitenland" onclick="window.open(this.href);return false;
Ik ben het deze keer niet eens met de PVV. Laat deze gasten maar luid en duidelijk vertellen wat er in hun hart zit. Ze moeten veel en langdurig in het nieuws komen, zodat eindelijk de ogen van veel mensen open gaan.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
BFA
Berichten: 11583
Lid geworden op: vr sep 29, 2006 5:18 pm

Re: Sharia 4 Holland

Bericht door BFA »

Ariel schreef: Ik ben het deze keer niet eens met de PVV.
ik ook niet. Toch niet volledig.
Met deze groepering te verbieden en de personen die er deel van uitmaken uit te zetten past Geert het Burgerlijk Wetboek aan.
Ik ben het ermee eens dat deze mensen hier niets te zoeken hebben en uitgezet hoeven. Dit hoort via subordinatie en verraad in tijdelijke oorlogswetten die geen invloed hebben op het Burgerlijk Wetboek. En op Europees niveau.
Anders blijft het maar een uitzetting op papier. Die gastjes zitten in België en springen als het nodig is, snel die niet-gecontroleerde grens over.

Geert, werk aan de winkel in het Europees Parlement.
Het is een parasitaire soort die leeft op de intelligentie van anderen en deze dan tegen hun gebruikt;
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 80736
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Sharia 4 Holland

Bericht door Ariel »

Weet je wie er ook op de vriendenlijst van sharia4holland gestaan heeft? De bekeerde moslima Elsa van de Loo. Je weet wel. de VN jongerenvertegenwoordiger .

Elsa is ‘held’ van het AT5 programma Fullcolor. Ze zet zich in voor vrouwenrechten en Wereldvrouwen. Inmiddels heeft van de Elsa zich van Sharia4Holland gedistantieerd. Ze stelt ‘De link op mijn facebook-pagina met shariah4Holland is per abuis en onbewust ontstaan’.

Ik geloof niet dat je per toeval via een link op een islamofascistische site als shariah4Holland op terecht komt. Ze moet bewust de vriendschap geacepteerd hebben. Elsa, het bekeerde moslim meisje schrijft op "wij blijven hier, http://www.wijblijvenhier.nl/archives/2 ... l#extended" onclick="window.open(this.href);return false; en ook de site "wij blijven hier' was een vriendje van sharia4holland.


De facebook-groep sharia4 holland is op dit moment niet meer actief. Kregen vrienden van dit clubje teveel negatieve aandacht?
Dit is Ella het nieuwe islamitische hoofddoek mutsje.

Afbeelding
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Mahalingam
Berichten: 44609
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Sharia 4 Holland

Bericht door Mahalingam »

Zo aan te zien, best wel een hoog fundi-gehalte.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
silkyboxershortXL
Berichten: 2541
Lid geworden op: za apr 24, 2010 3:20 pm

Re: Sharia 4 Holland

Bericht door silkyboxershortXL »

Bijpassend lied?
Hoop is geen strategie.
WWG1WGA
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 80736
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Sharia 4 Holland

Bericht door Ariel »

Tja, dit sharia gedoe komt Imam Jneid niet goed uit. Het is nog te vroeg om te propageren voor de invoering van de streng-islamitische wetgeving sharia.
Imam Jneid: sluit idioten achter Sharia4Holland op

(Novum) - België moet de 'zwakzinnigen' achter Sharia4Holland opsluiten. Als ze aan een geestelijke stoornis lijden in een geestelijke inrichting, anders in een gevangenis. Dat zegt de omstreden imam Fawaz Jneid in een betoog op de website van zijn moskee.

Trouw berichtte woensdag dat Sharia4Holland moslims in Nederland oproept te strijden voor de invoering van de streng-islamitische wetgeving sharia. PVV-leider Geert Wilders riep op tot een verbod van het netwerk.

Sharia4Holland komt voort uit Sharia4Belgium. Deze extremistische groepering heeft eerder onder meer de in België woonachtige Nederlandse schrijver Benno Barnard bedreigd.

Vorige maand werden in een onderzoek naar een mogelijke terroristische aanslag in België verdachten in België, Nederland en Duitsland opgepakt. Belgische media schreven dat drie in Antwerpen opgepakte verdachten lid zijn van Sharia4Belgium.

Fawaz noemt het 'niet vreemd' dat er mensen bestaan die 'rationele tekortkomingen' vertonen. "Wel is het van de zotte wanneer dit soort figuren naar voren worden geschoven in de media en ook nog eens gepromoot worden als zijnde verkondigers van de islam."

De jongeren achter Sharia4Holland hebben zichzelf volgens Jneid zichzelf de positie van staatshoofd gegeven. "De taal die zij uitslaan doet vermoeden dat zij allerlei geheime genootschappen hebben opgericht om hun doel te bereiken. Of deze jongeren zijn geestelijk krankzinnig, of het betreft hier een verzameling uitbuiters en misdadigers die uit zijn op bloedvergieten en dit vanuit de islam willen rechtvaardigen."

Daarom zouden de jongeren hoe dan ook moeten worden opgesloten. "Dit voordat het land wordt opgeschrikt door een auto-explosie of een zelfmoordaanslag. Het zijn per slot de moslims die daarna de verwijtende vinger toegewezen krijgen en van terrorisme beschuldigd zullen worden."

Jneid vreest dat het leven van moslims in zo'n geval moeilijk wordt gemaakt. "Zij zullen opgejaagd worden op school en op de werkvloer. Dit alles door toedoen van een stel zwakzinnigen."

Fawaz Jneid is verbonden aan de salafistische As Soennah-moskee in Den Haag. Hij haalde onder meer het nieuws toen hij in 2004 in een preek toenmalig VVD-Kamerlid Ayaan Hirsi Ali - ook een criticaster van de islam - kanker in de hersenen en aan de tong toewenste.

http://www.trouw.nl/nieuws/nederland/ar ... nd_op.html" onclick="window.open(this.href);return false;
We gaan even luisteren naar de Sheikh
Idioterie en Islam gaan niet samen!

Het is niet vreemd dat er in een gemeenschap of groepering mensen te vinden zijn die rationele tekortkomingen vertonen of afwijkende ideeën verkondigen. Noch wordt er vreemd opgekeken bij de aanwezigheid van moordenaars en misdadigers. Wel is het van de zotte wanneer dit soort figuren naar voren worden geschoven in de media en ook nog eens gepromoot worden als zijnde verkondigers van de Islam.

Alsof dit nog niet genoeg is, moet de algehele islamitische gemeenschap boeten voor hun idioterie. Dit is de methodiek die gehanteerd wordt door de media (met name de westerse!) bij het tentoonstellen van moslims en hun credo. Dit is hoe zij de zaken opblazen!

Het betreft deze keer een verzameling jongeren, die zichzelf de positie heeft gegeven van staatshoofd en die de mensen de Islamitische Wetgeving wil opleggen in Nederland en België. Zij hebben zichzelf een verantwoordelijkheid gegeven die de hunne niet is. Ook de taal die zij uitslaan, doet vermoeden dat zij allerlei geheime genootschappen hebben opgericht om hun doel te bereiken. Dit alles duidt op één van de volgende zaken: Of deze jongeren zijn geestelijk krankzinnig, of het betreft hier een verzameling uitbuiters en misdadigers die uit zijn op bloedvergieten en dit vanuit de Islam willen rechtvaardigen.

Indien deze figuren daadwerkelijk lijden aan geestelijke stoornissen, dan is het de plicht van België om hen in een geestelijke inrichting op te sluiten. Anders moeten zij achter slot en grendel in de gevangenissen verdwijnen. Dit voordat het land opgeschrikt wordt door een auto-explosie of een zelfmoordaanslag. Het zijn per slot de moslims die daarna de verwijtende vinger toegewezen krijgen en van terrorisme beschuldigd zullen worden. Ook zullen er wetten in het leven worden geroepen die het de moslims moeilijk maken om hun leven op een normale manier te kunnen voortzetten. Zij zullen opgejaagd worden op school en op de werkvloer. Dit alles door toedoen van een stel zwakzinnigen.

Daarom wil ik nogmaals benadrukken dat de Islam noch de moslims iets te maken willen hebben met deze absurditeit. Ook wil ik een oproep doen richting de media om geen podium te bieden aan dit soort mensen door hun werk het promoten. Verder wil ik de autoriteiten erop wijzen dat er iets ondernomen moet worden om deze verderfzaaiers een halt toe te roepen, voordat zij de samenleving in het algemeen en de moslims in België en Nederland in het bijzonder grote schade toebrengen.

En eenieder die in de toekomst de aspiraties heeft om namens de Islam en de moslims te spreken, moet de volgende woorden van Allah in acht nemen (interpretatie van de betekenis):

“En zegt niet door de leugen die jullie tongen beschrijven: “Dit is toegestaan en dat is verboden”, om over Allah een leugen te verzinnen. Voorwaar, degenen die over Allah de leugen verzinnen zullen niet welslagen.”

(Soerat an-Nahl: 116)

Tot slot wil ik tegen mijn moslimbroeders en -zusters zeggen dat wij goed op de hoogte zijn van de grote druk die op moslims in het Westen wordt uitgeoefend. Ook zijn wij op de hoogte van het onrecht dat hun wordt aangedaan, zoals in geval van het hoofddoekverbod op scholen. Maar het tegengaan van dit soort zaken gebeurt door geduld, standvastigheid en gebruikmaking van alle toegestane middelen om onze rechten te verdedigen. En niet door onverantwoorde uitspraken en handelingen of massale zelfmoord.

Allah zegt (interpretatie van de betekenis):

“Jullie zullen zeker beproefd worden in jullie bezittingen en jullie zelf en jullie zullen veel kwetsende woorden horen van degenen die het boek eerder hebben gekregen en van de veelgodenaanbidders. Maar als jullie je geduldig opstellen en geloven, dan behoort dat tot de beste der daden.”

(Soerat Aali-cImraan: 186)

Dus wees op je hoede voor dit soort mensen die zogenaamd in Naam van de Islam spreken, maar in werkelijkheid geen enkel besef hebben van goed of kwaad. Vragen over hoe een probleem aangepakt moet worden, zijn bestemd voor mensen met kennis en niet voor roekeloze jongeren waarvan de onwetendheid afdruipt.

Sheikh Fawaz Jneid en
Bestuur stichting as-Soennah

http://al-yaqeen.com/nieuw/nieuws/nieuws.php?id=1809" onclick="window.open(this.href);return false;
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Monique
Berichten: 8854
Lid geworden op: ma apr 14, 2003 2:14 pm

Re: Sharia 4 Holland

Bericht door Monique »

Idioterie en Islam gaan niet samen!
:roll2: :roll2: :roll2: :roll2: :roll2: :roll2: :roll2: :roll2: :roll2:
Amorele atheistische nitwit
Mahalingam
Berichten: 44609
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Sharia 4 Holland

Bericht door Mahalingam »

In Engeland heb je Anjem Choudary en Abu Rumaysah die elkaar proberen de loef af te steken met 'Kerstmis verpesten', in ons land hebben we nu dus twee bendes Salafisten die elkaar het licht in de ogen niet gunnen: de bende van Fawaz Jneid en die van Abu Imran.
Kunnen ze good copper/bad copper gaan spelen. Gaan we daarin trappen? Jneid is een gematigde?
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 80736
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Sharia 4 Holland

Bericht door Ariel »

Mahalingam schreef: Kunnen ze good copper/bad copper gaan spelen. Gaan we daarin trappen? Jneid is een gematigde?
Waarschijnlijk is Jneid iets slimmer. Hij weet dat het nog te vroeg is voor dit soort onzin. De sharia4holland gasten verpesten het voor hem. Mensen gaan nu misschien nadenken, en Islam afwijzen. Geen normaal mens bekeerd zich tot Islam als men dit soort onzin verhalen hoort zoals dat Beatrix zich moet bekeren. Islam is nog lang niet sterk genoeg voor deze geluiden, en hij heeft gelijk dat Islam nu de dupe wordt.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
mercator
Berichten: 19484
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Sharia 4 Holland

Bericht door mercator »

Abu Imran hield zich voordat hij Salafist werd in de Vlaamse Rupelstreek bezig met autodiefstallen, BTW-zwendel en afpersingen, kort gezegd hij was een boef. Die trouwens net zo goed kaffers als eigen moslimbroeders oplichtte. Het lijkt me niet onmogelijk dat deze kerel dat nu ook weer doet. De goedgelovige moslimsukkels geven geld aan zijn club en onze Abu koopt er zich een dikke BMW van !
Niet slecht bekeken overigens.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
BFA
Berichten: 11583
Lid geworden op: vr sep 29, 2006 5:18 pm

Re: Sharia 4 Holland

Bericht door BFA »

mercator schreef:De goedgelovige moslimsukkels geven geld aan zijn club en onze Abu koopt er zich een dikke BMW van !
Niet slecht bekeken overigens.
En allemaal Allah's wil.
Het is een parasitaire soort die leeft op de intelligentie van anderen en deze dan tegen hun gebruikt;
Mahalingam
Berichten: 44609
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Sharia 4 Holland

Bericht door Mahalingam »

Ik denk dat Mohammedanen daar anders tegenaan kijken dan inboorlingen.
Neem nu de oplichting door de bende van Milli Gurus. Honderden miljoenen aan (zwart) spaargeld geplukt van Turken voor Profeet-groene beleggingen. Met dat geld kochten ze zich onschendbaarheid in Turkije. Ze worden nog altijd gezien als een eerwaarde gesprekspartner door vele overheden. Maar een paar opgelichte Turken hebben het gewaagd om naar de rechter te stappen zonder resultaat.
Zoals er bij Mohammedanen geen verschil is tussen Staat en Kerk zo is er ook geen verschil tussen aardse en geestelijke rijkdom.
Verwerpen van aardse geneugten in ruil voor geestelijke beloning zoals we dat kennen van bedelmonniken, is bij Mohammedanen onbekend.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
mercator
Berichten: 19484
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Sharia 4 Holland

Bericht door mercator »

Mahalingam schreef: Neem nu de oplichting door de bende van Milli Gurus. Honderden miljoenen aan (zwart) spaargeld geplukt van Turken voor Profeet-groene beleggingen.
Corruptie en bedrog zitten zo ingebakken in de Islamitische genen dat de grootste oplichter ook het meeste respect verdient, zo iets mss ?
In die zin is het ook best mogelijk dat de sponsors van Sharia4Belgium weten dat Abu een oplichter is, maar dat hij onder de bescherming en gunst van Allah staat en dan is het ok.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
mercator
Berichten: 19484
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Sharia 4 Holland

Bericht door mercator »

Ariel schreef: Geen normaal mens bekeerd zich tot Islam als men dit soort onzin verhalen hoort zoals dat Beatrix zich moet bekeren.
Hoe, is dat dan nog niet gebeurd?
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Ruth
Berichten: 1232
Lid geworden op: vr apr 06, 2007 8:14 pm

Re: Sharia 4 Holland

Bericht door Ruth »

Een jankverhaal van knuffelallochtoon Hakim uit Sesamstraat:
Sesamstraat-acteur: 'Ik een terrorist?'

HAARLEM - Acteur Hakim van Sesamstraat is woedend omdat hij volgens Parool-columnist Theodor Holman op een lijstje sympathisanten van de extreme moslimgroepering Shariah4Holland voorkomt.

"Ik word ten onrechte genoemd als sympathisant van die club. Ik ben nu op één hoop geschopt met radicalen met wie ik niets te maken heb", vertelt de verontwaardigde Hakim Traïdia in het Leidsch Dagblad.

De extremistische groepering Sharia4Holland riep vorige week op dat moslims in Nederland ten strijde moeten trekken om de streng islamitische wetgeving in te voeren. PVV-leider Geert Wilders reageerde daarop dat de groepering verboden zou moeten worden en dat de leden moeten worden uitgezet.

Holman schreef naar aanleiding van die oproep een column over Sharia4Holland. "Toen kwam ik enkele namen tegen van lieden die Sharia4Holland een warm hart toedragen: Hakim Traïdia van Sesamstraat (...)", schreef de columnist.

Baard Staartjes

Hakim kan er een beetje de humor van inzien. "Aart Staartjes wordt Baard Staartjes en Ini Mini wordt Ini Bourkini. Zie je het voor je? Zo'n sketch zou ik willen schrijven over wat mij is overkomen. En daar loopt dan ook een halal varkentje rond."

Het verdriet en de woede over de aantijgingen overheerst echter bij de acteur. Helemaal omdat op internet de wildste verdachtmakingen circuleren. "Ik zou een mol zijn, een gevaar. Verdrietig word ik ervan. Je doet vijftig jaar je best in dit land en dan zoiets. Hakim terrorist? Holman probeert mij zwart te maken", besluit de acteur.
Het vreemde is dat ik nergens lees dat hij zich distantieert van deze club of dat hij ten onrechte als vriend staat vermeld op face-book.

Bron: Telegraaf
Als je denkt dat je te klein bent om invloed te hebben, dan heb je waarschijnlijk nog nooit de nacht doorgebracht met een mug op je kamer.

Wie vecht kan verliezen, wie niet vecht is al verloren.

EDL
Gebruikersavatar
H.Numan
Berichten: 8527
Lid geworden op: do mei 08, 2008 3:33 am

Re: Sharia 4 Holland

Bericht door H.Numan »

Je komt niet per ongeluk op de ledenlijst van Stormfront en net zo min per ongeluk op de vrienden van de haatbaardjes terecht.
een volk dat voor korannen zwicht
zal meer dan lijf en goed verliezen
dan dooft het licht….
Anoniem
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 80736
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Sharia 4 Holland

Bericht door Ariel »

Het verdriet en de woede over de aantijgingen overheerst echter bij de acteur. Helemaal omdat op internet de wildste verdachtmakingen circuleren. "Ik zou een mol zijn, een gevaar. Verdrietig word ik ervan. Je doet vijftig jaar je best in dit land en dan zoiets. Hakim terrorist? Holman probeert mij zwart te maken", besluit de acteur.
Hij doet al 50 jaar zijn best in Nederland? Overdrijven is ook een vak. Hij kwam in eind jaren 70 naar Nederland.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 80736
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Sharia 4 Holland

Bericht door Ariel »

Fawaz belt met Abou Imran, en ook Allah bemoeit zich dit gesprek.
Pak nu je kans, [hypocrite.gif] en luister naar de big man ( allah) himself.

De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Zwartmeer
Berichten: 12343
Lid geworden op: zo jan 26, 2003 3:12 pm

Re: Sharia 4 Holland

Bericht door Zwartmeer »

Moslims moeten strijden om een islamitische staat te maken van Nederland. Die oproep doet de extremistische groepering Shariah4Holland, die sinds kort openlijk actief is in Nederland
Zolang een krant als de Telegraaf dit soort groeperingen als extremistisch omschrijft hebben we nog niks gewonnen. De boodschap is immers dat er niks mis met de islam is.
Een pacifistische moslim is als een vegetarische krokodil.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 80736
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Sharia 4 Holland

Bericht door Ariel »

Shariah 4 you

Het lijkt zo ontzettend onschuldig: als die mohammedanen zo graag dat belachelijke shariah recht willen? Nou, laat ze dan.

Dat hoor je van bevlogen linkse idioten die totaal geen benul hebben. Geen benul van hun eigen rechtssysteem, en nog veel minder wat die shariah nu eigenlijk is en wat dat inhoudt. Professor Hans Jansen schreef daar een heel goed stuk over op Hoeiboei.

Hij noemt zeven grote bezwaren, die ik volledig onderschrijf in een iets andere volgorde. Wat ik compleet onbegrijpelijk vind is het grote stilzwijgen rondom dit absurde, levensgevaarlijke en zwaar verouderde rechtssysteem. Niemand die serieus bezwaar maakt. Refo’s en papen, dat is begrijpelijk. Die varen er (tijdelijk) wel bij. Mensen die geen geloof aanhangen zouden zich eigenlijk voor hun stilzwijgen moeten schamen. En onze rechterlijke macht? Wat denkt u zelf …?

Laat ik bij het begin beginnen. Ons rechtssysteem is gebaseerd op de individu. Bovendien past het systeem zich aan, aan de tijd en de omstandigheden. Onze wet is niet uit steen gehouwen. En dat is maar goed ook. Anders zou het vrouwenkiesrecht niet bestaan of zouden gays nog steeds op de brandstapel gezet worden.

Shariah recht heeft maar één doel: het promoten, beschermen en bewaken van het mohammedanisme. Alles wat het mohammedanisme bevordert is in principe goed, wat het mohammedanisme schaadt is vrijwel altijd verwerpelijk. De mens staat niet centraal maar hun twee goden, allah en mo. Shariah recht is een extreme vorm van kerkelijk recht. Het hele concept is een flagrante schending van ons rechtssysteem.

Maar het gaat nog veel verder. Shariah recht maakt en is gebaseerd op onderscheid. Mannen en vrouwen zijn niet gelijk. Andersdenkenden zijn niet gelijk. Dit soort rechtspleging mag gewoon niet plaatsvinden in Nederland. De grondwet verbiedt het uitdrukkelijk.

Ja maar, zeggen linkse domoren, zolang de mohammedanen dat nou onderling toepassen. Wat deert jou dat nou? Veel. Heel veel. Die linkse dwazen, helaas ook rechters die toch echt beter zouden moeten weten, passen dit principe niet toe op bijvoorbeeld pedofilie. Als een familie gezellig samen seks bedrijft, zonder er anderen mee lastig te vallen. Wie of wat deert dat dan? Als u vindt dat mensen shariah recht mogen bedrijven mogen andere mensen *kuch* familie spelletjes bedrijven. Zolang ze er anderen geen overlast mee bezorgen.

Maar shariah recht gaat veel en veel verder dan ander kerkelijk recht. Dat van de Refo’s of papen is uitsluitend van toepassing op hun eigen leden, en dan nog alleen binnen Nederland zelf. Shariah recht geldt voor iedereen. Gelovig of ongelovig maakt niets uit. Waar dan ook ter wereld. Shariah recht claimt universeel recht te zijn. En met universeel wordt bedoelt het hele universum. Want dat is door hun god geschapen. Zijn wet, de shariah geldt overal.

Een mohammedaan mag niet eens shariah recht weigeren, want dat staat gelijk aan apostasie en draagt de doodstraf. Van vrijwilligheid is dus niet echt sprake. Niet iedere mohammedaan zal direct onthalst worden als ze shariah recht weigeren (dat komt later wel; wat in het vat zit verzuurt niet), maar ze zullen op zeker onder enorme sociale druk gezet worden om het toe te passen.

Nederlands recht is van toepassing op iedereen binnen de grenzen van het koninkrijk. Ongeacht welk geloof of geen geloof. Geloof doet totaal niet ter zake binnen het Nederlandse recht. Zelfs niet tijdens een godslasteringsproces.
Het geloof of ongeloof van Gerard van het Reve stond niet ter discussie, maar het feit dat hij Jezus een ezel noemde.

Dat proces zou Reve automatisch verloren hebben onder shariah recht. Hij belasterd een profeet, en daar staat de doodstraf op. Een andere uitspraak onder shariah recht is niet mogelijk. Kijk naar Salman Rushdie.

Ja maar, zullen linkse idioten mekkeren, Reve was geen mohammedaan. Dus hij had niets te vrezen. Sorry, dat is onzin. Het simpele feit dat een vorm van kerkelijk recht getolereerd wordt geeft elke vorm van kerkelijk recht veel meer respect dan het verdient. Het ondergraaft automatisch seculier recht door de aanwezigheid. Als het Ezelsproces gevoerd zou worden wanneer shariah recht geaccepteerd is, gaat de rechter daar minimaal rekening mee houden en dat in zijn vonnis mee laten wegen.

Shariah recht is meer. Het is niet alleen religieus recht, het pretendeert ook civiel recht te zijn. Jammer genoeg is dat civiel recht uit de steentijd, waarbij elke kiezeltje dat er naderhand in probeerde te sluipen met beitels uit geslagen is. Moderne problemen worden er niet in behandeld. Logisch, want die bestonden niet in de tijd toen mo de koran verzon. Dus creditcard fraude of identiteitsdiefstal op het Internet wordt op z’n best in de meest brede termen omschreven. Zo breed dat je er alle kanten mee op kan. Vandaag dit, morgen dat. Creditcard fraude heeft zelden betrekking op het geloof (tenzij je de moskee oplicht), dus is dat voor shariah recht een onbenullig niemendalletje. Een teddybeer mohammed noemen is daarentegen een serieus halsmisdrijf.

Pedofilie bijvoorbeeld is iets dat wij nogal verwerpelijk vinden. Shariah recht staat dat toe. Dat veel mohammedaanse staten dat niet toestaan doet niet ter zake. Volgens Shariah recht mag iemand een ‘vrouw’ huwen, ongeacht de leeftijd, wanneer ze menstrueert. Dus een meisje dat erg vroeg met de rode vlag begint te wapperen kan al voor haar tiende op de wip.

Verder krijgen we nog veel sterker dan nu te maken met het hellende vlak. Het is mij niet bekend dat het mohammedanisme ooit een compromis heeft gesloten om in Nederland een leefbare samenleving te creëren. Mohammedanen sluiten geen compromissen. Een samenleving past zich aan hun aan, andersom niet. Dat gaat dan helemaal niet gebeuren wanneer shariah recht toegestaan wordt. Integendeel. Een beetje shariah recht smaakt naar meer. Veel meer shariah.

In Engeland is men zo oliedom geweest om dat recht toe te staan. Officieel zijn er vijf shariah rechtbanken. Toen bleek dat er maar liefst vierentachtig (!) shariah rechtbanken opereerden schrok men. Een beetje. Men dronk een glas, deed een plas, en alle 84 rechtbanken zijn er nog steeds zoals het was. Ook de 79 illegale shariah rechtbanken. Plus de rest die niet bekend zijn. Want die illegale rechtbanken sluiten… Tja, dan gaan de baardjes rellen en dat willen we niet.

Het mohammedanisme is de meest compromisloze godsdienst bekend. Geen enkele andere religie zit zo muurvast in de steentijd als die religie. Een groot deel van die stenen vuist tegen alle verandering is shariah recht. Invoering van dat (on)recht is een grote overwinning voor de mohammedanen, en een zware nederlaag voor ons. Jammer dat maar weinig mensen zich dat realiseren. Invoering van dat (on)recht om de integratie te bevorderen? Ja, m’n zolen! De integratie van dhimmies (wij dus) in hun samenleving. Anders echt niet.

Eén shariah rechtbank is geen voet maar een koevoet tussen de deur steken. U kunt er absoluut zeker van zijn dat elk van de grote steden minstens één zo’n rechtbank krijgt. Plus de illegale rest waar we later achter komen. Britse mohammedanen verschillen niet zo gek veel van Nederlandse mohammedanen. Nederlandse politici verschillen nog minder met Britse politici. (Op een partij na dan.) Dus wanneer blijkt dat er geen 10 maar opeens 110 shariah rechtbanken zijn, ach… dat is toch overal zo? Kijk maar naar Engeland.

H. Numan
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 80736
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Sharia 4 Holland

Bericht door Ariel »

Oorlog tussen moslims
door Bart Olmer

DEN HAAG - Imam Sheikh Fawaz Jneid heeft hard uitgehaald naar Shariah4Holland, de nieuwe moslimorganisatie die de islamitische wet wil invoeren in Nederland. „Of deze jongeren zijn geestelijk krankzinnig en irrationeel, of het betreft hier een verzameling uitbuiters en misdadigers die uit zijn op bloedvergieten en dit vanuit de islam willen rechtvaardigen”, aldus de imam van de Haagse as-Soennah-moskee, die de autoriteiten in Nederland en België oproept de organisatie achter Shariah4Holland en Shariah4Belgium te arresteren.

De moslimorganisatie is volgens de imam een criminele club of een verzameling gekken, in elk geval moeten de organisatoren erachter worden opgesloten.

„Indien deze figuren daadwerkelijk lijden aan geestelijke stoornissen, dan is het de plicht hen in een geestelijke inrichting op te sluiten. Anders moeten zij achter slot en grendel in de gevangenis verdwijnen”, aldus Fawaz in een schriftelijke verklaring. Zijn woorden zijn opmerkelijk, want in Nederland staat predikant Sheikh Fawaz Jneid zelf bekend als een radicale moslim, die ooit in een preek smeekte dat Theo van Gogh en Ayaan Hirsi ernstige ziekten zouden krijgen. Maar zelfs voor hem zijn de nieuwe shariahclubs te radicaal.

De Belgische woordvoerder van beide organisaties in België en Nederland, Abou Imran, is woedend over deze verklaring. Uit wraak heeft hij een telefoongesprek met de Haagse imam, dat hij heimelijk opnam, op internet geplaatst. Uit deze geluidsopname blijkt dat de Nederlandse moslimgemeenschap zich doodschaamt voor de omstreden organisaties in België en Nederland: „Hetgeen jullie doen, bezorgt de moslims moeilijkheden in Nederland en in België”, foetert de Haagse imam.

„Jullie acties hebben niets te maken met de islamitische wetgeving noch met de jihad. En ook jullie gedrag is niet van de shariah, noch van de jihad. Als je dan zo bezorgd bent over onze broeders in Afghanistan, ga er dan fijn heen. Moge Allah het voor je vergemakkelijken”, zegt Fawaz cynisch.

„Jullie roepen: ’Wij moslims komen eraan’, om de moslimvlag te hijsen bovenop het koninklijk huis. Dat is afschrikking en een regelrechte militaire uitdaging. Jullie schrikken af van de islam. Maak je er niet druk over als de ongelovigen jullie opsluiten, als ík jullie te pakken krijg, zal ik jullie slaan!”, waarschuwt de Haagse imam.

Dwaling

De imam noemt de shariaclubjes een verzamelplaats voor criminelen. „Jullie zijn geen mujahideen. Jullie zijn moordenaars en onrustzaaiers”, aldus Fawaz, die de sharia-organisaties verwijt alles teniet te doen waarvoor de moslims hebben gestreden in hun jaren in Europa. „Zeg mij, wie van de moslimgeleerden heeft jullie een fatwa gegeven voor deze dwaling en onrust waarmee jullie de Nederlanders tegen ons opzetten?”, vraagt Jawaz retorisch in de geheime opname. „Abou Imran, jij bent zelfs niet in staat om het kalifaat te stichten in Marokko en jij wilt het hier in Nederland doen…?”

Dan vraagt de Haagse imam of de sharia-organisaties in het geniep ondersteuning bieden aan Al-Qaeda. Maar eerst benadrukt Fawaz dat „deze telefoonlijn afgeluisterd kan worden”. Abou Imran ontkent banden met terroristen: „Nee, nooit.” Omgekeerd verwijten de sharia-organisaties dat de Haagse moskee „samenwerkt met de ongelovigen”.
De PVV eist een verbod op de organisatie Shariah4Holland. De Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding (NCTb) zegt op de hoogte te zijn van de activiteiten, maar ziet geen reden tot ingrijpen.

http://www.telegraaf.nl/binnenland/8670 ... binnenland" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.telegraaf.nl/binnenland/8670 ... binnenland" onclick="window.open(this.href);return false;
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
H.Numan
Berichten: 8527
Lid geworden op: do mei 08, 2008 3:33 am

Re: Sharia 4 Holland

Bericht door H.Numan »

BITCH BEARDFIGHT!!!!!
Grijpt een schaaltje wokkels met bacon, een glas bier en gaat er lekker voor zitten. :turban:
een volk dat voor korannen zwicht
zal meer dan lijf en goed verliezen
dan dooft het licht….
Anoniem
Mahalingam
Berichten: 44609
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Sharia 4 Holland

Bericht door Mahalingam »

Ze weten er nu ook van in België:
Nederlandse imam: "Arresteer leider Sharia4Belgium"
De Nederlandse imam Sheikh Fawaz Jneid haalt hard uit naar Shariah4Holland en Sharia4Belgium, de moslimorganisaties die de islamitische wet willen invoeren in Nederland en ons land. Hij roept de autoriteiten in Nederland en België op de organisatie achter Shariah4Holland en Shariah4Belgium te arresteren. Dat meldt De Telegraaf.
Heet het in voetbal termen niet een een-tweetje?
Pot en ketel. Het bekende twistgesprek in het gekkenhuis: ik ben niet gek, jij bent gek!
"Indien deze figuren daadwerkelijk lijden aan geestelijke stoornissen, dan is het de plicht hen in een geestelijke inrichting op te sluiten. Anders moeten zij achter slot en grendel in de gevangenis verdwijnen", aldus Fawaz in een schriftelijke verklaring.
http://www.hln.be/hln/nl/1275/Islam/art ... gium.dhtml
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 80736
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Sharia 4 Holland

Bericht door Ariel »

Kritiek imam Fawaz niet erg geloofwaardig

‘De pot verwijt de ketel dat-ie zwart ziet.’ Zo zou ik het twistgesprek tussen imam Fawaz Jneid en de organisatie Sharia4Holland willen omschrijven. De ruzie heeft de kolommen van De Telegraaf gehaald.

De ruzie begon een paar weken geleden. Toen verscheen op de site van Fawaz’ moskee, al-yaqeen.com, een opzienbarend bericht, met de sprekende titel ‘Idioterie en Islam gaan niet samen’. Nou, met Fawaz zelf in gedachten is daar nogal wat op af te dingen, dacht ik direct.

Maar Fawaz vervolgde: 'Het is niet vreemd dat er in een gemeenschap of groepering mensen te vinden zijn die rationele tekortkomingen vertonen of afwijkende ideeën verkondigen. Noch wordt er vreemd opgekeken bij de aanwezigheid van moordenaars en misdadigers. Wel is het van de zotte wanneer dit soort figuren naar voren worden geschoven in de media en ook nog eens gepromoot worden als zijnde verkondigers van de Islam.'

Zelfreflectie
Heeft Fawaz het over zichzelf, in een zeldzame bui van zelfreflectie? Nee, Fawaz richt zijn pijlen op de mogelijk nog wat gekkere organisatie Sharia4Holland.

Fawaz ziet z’n monopolie op fatwa’s in Nederland bedreigd. Het gaat hem niet zozeer om de zuivere leer, maar om machtsbehoud. Hij heeft z’n toon bij tijd en wijle wat gematigd, de laatste tijd. Dit omdat de AIVD kind aan huis is bij de moskee en anders sluiting dreigt.

Onlangs mocht ik opdraven in een radio-uitzending van ‘Dichtbij Nederland’. Een van de stellingen was dat Fawaz hypocriet is. Nou, dat leek me nogal een open deur, maar discussiepartner Farid Azarkan (Samenwerkingsverband Marokkaanse Nederlanders) dacht daar anders over. Hij vond niet dat Fawaz met verschillende tongen sprak.

Voorval
Over hypocrisie gesproken, ik vroeg hem of hij zich nog een eerder voorval herinnerde. Fawaz had PvdA-politicus Ahmed Marcouch (een andere concurrent voor het winnen van islamitische zieltjes, maar dan aan de gematigder kant) een hypocriet genoemd en hem een fatwa aan z’n broek gedaan. (Fawaz moet nog wat wennen aan de vrije markt van religies.) Volgens Azarkan was dat niet zo, en hij kon het weten, want hij had een goed contact met Marcouch.

Ik deed Azarkan de suggestie aan de hand om Ahmed Aboutaleb nog eens te bellen of de kranten erop na te slaan, want Marcouch had het zo toch echt zélf ervaren en betiteld, niet ik.

Partijgenoot Aboutaleb heeft bij die gelegenheid bovendien geroepen dat er een verbod op fatwa’s moet komen, maar daar heb ik al een tijdje niets van gehoord.

Wettelijk
Ik weet niet wat er wettelijk is geregeld, volgens mij mag je sowieso niet oproepen tot geweld. Dus ook niet tot de invoering van een sharia in Nederland.

Maar omdat in Nederland nooit een officiële instantie een reden ziet tot ingrijpen, bij dit soort problematiek, zelfs niet na het daadwerkelijk toepassen van geweld (Van Gogh), is het wellicht een taak van de Kamer dit soort wetgeving aan te scherpen of in te voeren.

Ook al omdat de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding (NCTb) zegt op de hoogte te zijn van de activiteiten van Sharia4Holland, maar geen reden ziet tot ingrijpen. Waarschijnlijk komt de NCTb pas in actie als… ja, wanneer eigenlijk? Als de sharia is ingevoerd en minister Piet Hein Donner staat te klappen vanwege ‘dit feest van de democratie’?

Robin van der Kloor

http://www.elsevier.nl/web/Opinie/Oh-oh ... aardig.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Plaats reactie