Nieuws uit Duitsland

Gebruikersavatar
Eliabe
Berichten: 3963
Lid geworden op: di mei 12, 2009 8:11 pm

Re: De islamisering van Duitsland

Bericht door Eliabe »

Al-Qaeda heeft Rijksdag in het vizier
Al-Qaeda en zijn handlangers plannen een aanval op het Duitse parlement in Berlijn. Dat meldt het Duitse tijdschrift Der Spiegel zaterdag in een voorpublicatie op de website.

Zes terroristen zouden het historische Rijksdaggebouw in de Duitse hoofdstad, waar het parlement zetelt, in februari of maart gaan aanvallen en daarbij mensen willen gijzelen. Twee van de zes zouden zich al in Duitsland bevinden, vier anderen zouden klaar staan om af te reizen, aldus het tijdschrift.

Onderschepte telefoontjes
De Duitse federale recherche is op de hoogte van de plannen door onderschepte telefoontjes van een buitenlandse militant, die uit een extremistische groepering zou willen stappen.

Er zijn extra hekken om het gebouw gezet als onderdeel van extra veiligheidsmaatregelen.
http://www.depers.nl/buitenland/525681/ ... izier.html" onclick="window.open(this.href);return false;
God schiep mens en dier, maar welke idioot bracht de islam hier?
Gebruikersavatar
Monique
Berichten: 8854
Lid geworden op: ma apr 14, 2003 2:14 pm

Re: De islamisering van Duitsland

Bericht door Monique »

Waarom brengen ze dit soort dingen in de openbaarheid?
Info verzamelen en hinderlaag en afschieten die handel.
Amorele atheistische nitwit
Gebruikersavatar
Eliabe
Berichten: 3963
Lid geworden op: di mei 12, 2009 8:11 pm

Re: De islamisering van Duitsland

Bericht door Eliabe »

Monique schreef:Waarom brengen ze dit soort dingen in de openbaarheid?
Info verzamelen en hinderlaag en afschieten die handel.
Is dit iets voor je?
Afbeelding
God schiep mens en dier, maar welke idioot bracht de islam hier?
Mahalingam
Berichten: 42585
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De islamisering van Duitsland

Bericht door Mahalingam »

Het is me toch wat in Duitsland zeg. Uitgebreid anti-terreur alarm. Het straatbeeld begint een beetje te lijken op die in de RAF-tijd. Winkelcentra stromen leeg als er weer eens een onbeheerde boodschappentas wordt gezien.
Iedereen heeft er last van maar wie zijn het ergste getroffen? Natuurlijk de allahtonen. Die worden erop aangekeken met een scheef oog.
Muslims in Germany are facing increasingly suspicious treatment following this week's warning that Islamist terrorists were planning attacks, the Central Council of Muslims warned on Saturday.
'For years we have been hearing vague terrorist warnings which spread horror and fear,' the Council's head, Aiman Mazyek, told German Press Agency dpa.
'Muslims are doubly scared - because they could become victims of such an attack, and since general suspicions are formed in this way,' Mazyek added.
http://www.monstersandcritics.com/news/ ... ays-leader
En wat heeft het in de praktijk van alle dag voor gevolgen?
Dat de Duitse inboorlingen-vrouwtjes veel minder paringsbereid zijn voor Arabieren en zo.
Die Islam-Debatte hat Auswirkungen in den deutschen Schlafzimmern. Mohammed sagt, deutsche Frauen wollten nicht mit einem Muslim schlafen.
In Amsterdam Post staat een commentaar en een vertaling.
De Al-Jazeera onderzeeboot Stephanie Dötzer (foto) neemt het, weinig verbazingwekkend, in de taz op voor de partij van de Arabieren in Duitsland, die geen Duitse vriendin vinden. Dat is echt heel erg! Een ten hemel schreiend onrecht!

De Dötzer-taz weet natuurlijk niet, dat de meeste Libanezen en Arabieren in Berlijn vaak bij grote criminele families horen. Misschien willen Duitse meisjes dat niet!

De Dötzer-taz weet natuurlijk niet, dat er bij de Arabieren veelwijverij heerst. Misschien willen Duitse meisjes dat niet!

De Dötzer-taz weet natuurlijk niet, dat vrouwen in de islam nog minder zijn dan vuilnis. Misschien willen Duitse meisjes dat niet!

De Dötzer-taz weet natuurlijk niet, dat Arabieren »Duitse sletten« alleen willen om te oefenen en als het op trouwen aankomt, wordt er een islamitische maagd geïmporteerd. Misschien willen Duitse meisjes dat niet!

Maar als alles zo erg en racistisch en tegen de mensenrechten is, kan mevrouw Dötzer zichzelf immers als neukmatras beschikbaar stellen, zodat die zielige Libanezen »het« niet meer »alleen« hoeven te doen! En nog iets! Hoeveel islamitische hoofddoekmeisjes hebben eigenlijk een Duitse vriend, mevrouw Stephanie Dötzer? Misschien zou de een of andere Duitse jongen ook wel eens seks willen hebben met een Turkse, Koerdische of Arabische? Maar omdat hij liever niet door de Arabische familie wil worden doodgeschoten of neergestoken, laat hij dit liever en moet »het« ook »alleen doen«! Wat zegt Allah daar over, mevrouw Dötzer? Pech gehad, of niet?
http://www.amsterdampost.nl/duitse-vrou ... eszeitung/
Spoiler! :
Geen seks met moslims

Het islamdebat heeft gevolgen in de Duitse slaapkamers. Mohammed zegt, dat Duitse vrouwen niet met een moslim zouden willen »slapen«. Dus camoufleert hij zich.

»Jules zegt nu altijd dat hij Fransman zou zijn. Hij heeft gewoon geluk met zijn naam. Hij hoeft er niet aan te wennen om naar een andere naam te luisteren. En Ziad, dat is zijn »Amerikaanse vriend«, heet dan Nick. De Libanezen kunnen echt blij zijn dat ze Engels en Frans spreken, dat ze de Duitsers wat wijs kunnen maken. Ik vraag me af wat de Syriërs doen, omdat die zo slecht Engels spreken. Waarschijnlijk verbeelden ze zich, dat het immers sowieso een zonde is, rennen ieder dag naar de moskee en houden het allemaal zodoende een beetje onder controle. Maar wij? Wij hebben al lang begrepen dat het geen zonde is. Te liegen, dat is een zonde. Maar wat moeten we anders? Ziad ligt dit niet. Bovendien heeft hij geen zin om een Amerikaan te moeten spelen. Maar wanneer je als Arabier een Duitse vrouw wilt scoren, dan moet je liegen. Of je gebruikt een andere nationaliteit of je hebt geen seks meer. Zo simpel is het.

Ik weet, dat je denkt dat we overdrijven. Maar je zou ze eens moeten zien! Hoe ze naar je kijken als je zegt waar je vandaan komt. Je leert een vrouw kennen, je praat gezellig met haar en je merkt dat ze je mag. Dan komt het moment dat ze begrijpt dat je moslim bent. Dan is het gedaan. Ze heeft plotseling geen tijd meer, moet heel dringend naar haar vriendin, die ze daarvoor volledig genegeerd heeft.

Ik weet niet wat er in haar hoofd gebeurt. Waarschijnlijk draait er een film en denkt ze, dat het beter is zich eerst in veiligheid te brengen, voordat ze met iemand in bed belandt, die in het gunstigste geval alleen maar haar kinderen ontvoert en in het ergste geval het parlement de lucht injaagt.

Jules zegt, dat sinds hij de Fransman speelt het tamelijk goed loopt. Maar meer dan tien nachten houdt niemand dit vol. Op een gegeven moment moet je weer uit haar leven verdwijnen. De waarheid kun je niet meer vertellen. Anders zou je ons imago immers nog meer verruïneren! Je kunt ook niet verder liegen. Want op een bepaald moment wil iedereen toch graag dat hij seks zou kunnen hebben als diegene die hij is. En misschien ook een keer lief te worden gevonden door iemand die weet wie ze voor zich heeft. Wellicht door een Duitse, die zich niet gek laat maken. Eentje die begrijpt dat jij jij bent en niet gewoon eentje van hen. Die misschien dapper genoeg is om op zekere dag voor haar ouders te gaan staan om te zeggen: mag ik jullie voorstellen? Dit is mijn vriend. Hij komt uit Libanon. Weet je, het meest vreselijke is de vicieuze cirkel: als we liegen en een paar mooie nachten met een vrouw doorbrengen, die van niets weet, dan kunnen we ook nooit bewijzen dat we niet zo zijn als zij denkt.

Het cliché leeft voort. Maar als we niet liegen, krijgen we in de eerste plaats helemaal geen kans om iets te bewijzen. Vaak – het spijt dat ik dat nu zo simpel moet zeggen, maar ik was toch echt lang genoeg in Duitsland – lig je ’s nachts in bed en doet het alleen – en dan denk je bij jezelf: hé, dat kan toch niet waar zijn! Ik leef in Duitsland, in het o zo ruimdenkende Duitsland! En ik heb minder seks dan in Libanon! Men zou Matthias moeten heten of Michael. Maar ik, ik heet Mohammed«.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Eliabe
Berichten: 3963
Lid geworden op: di mei 12, 2009 8:11 pm

Re: De islamisering van Duitsland

Bericht door Eliabe »

Allochtone Duitsers ontvangen massaal uitkering

Berlijn - Het percentage buitenlanders woonachtig in Duitsland dat een uitkering ontvangt, is twee keer zo hoog dan onder autochtone Duitsers. Dit blijkt uit een onderzoek van de krant Bild.
“Dit zijn beangstigende cijfers”, kopt Bild. Het totale aantal Duitsers dat een uitkering ontvangt is 8,4 procent van de totale bevolking, inclusief kinderen. Het zogenaamde Hartz IV concept, dat in 2005 in werking is gesteld, voorziet echter 18,6 procent van de buitenlanders een uitkering. Dit is hoog vergeleken met het aantal mensen met een Duits paspoort (7,5 procent).

Gewenning

Waar komen deze grote verschillen vandaag? Sociologe professor Christian Pfeiffer geeft in Bild een toelichting. “In het beginsel zijn bijvoorbeeld veel Libanezen in Duitsland asielzoekers die hier niet mochten werken”, meent Pfeiffer. “Van generatie op generatie werd deze levensstijl steeds meer geaccepteerd.” In totaal ontvang meer dan negentig procent van de Libanezen in Duitsland een Hartz IV-uitkering.

“Het educatieniveau van deze mensen is erg laag en kinderen moeten voor het inkomen zorgen, wat meestal zwart wordt verdient. De gemiddelde buitenlander, verblijvende in Duitsland, blijft meestal in deze situatie hangen en blijft overheids bijstand uitvangen.”

Laag gekwalificeerd

“Buitenlanders zijn niet luier dan Duitsers”, meldt Bild. “Daar is in ieder geval geen bewijs voor”, gaat het artikel verder. In tegendeel; minder buitenlanders worden bestraft voor het weigeren van een baan (2,3%) dan het landsgemiddelde (2,8%). “Een verklaring moet gezocht worden in de lage kwalificaties van niet-Duitsers in Duitsland”, meent Anja Huth, van het Duitse Federale Agentschap voor Arbeid.

Discriminatie

“Drie van de vier werkloze buitenlanders (76,5%) hebben geen professionele training genoten. Onder de Duitsers zijn dit er aanzienlijk minder, namelijk 36,8 procent”, meent Huth in Bild. “Veel buitenlanders werken ook in minder goed betalende sectoren, zoals in de catering, als schoonmaker of als ouderenverzorger. Het inkomen is dan vaak onvoldoende om een gezin te onderhouden, waardoor ze Hartz IV-steun ontvangen.” Ook discriminatie op de banenmarkt speelt een belangrijke rol. “Niet-Duitsers zijn vaak de eersten die worden ontslagen bij een dreigende crisis”, concludeert Huth.
http://www.telegraaf.nl/buitenland/8300 ... buitenland" onclick="window.open(this.href);return false;
God schiep mens en dier, maar welke idioot bracht de islam hier?
Gebruikersavatar
Eliabe
Berichten: 3963
Lid geworden op: di mei 12, 2009 8:11 pm

Re: De islamisering van Duitsland

Bericht door Eliabe »

“Het educatieniveau van deze mensen is erg laag en kinderen moeten voor het inkomen zorgen, wat meestal zwart wordt verdient. De gemiddelde buitenlander, verblijvende in Duitsland, blijft meestal in deze situatie hangen en blijft overheids bijstand uitvangen.”

Laag gekwalificeerd

“Buitenlanders zijn niet luier dan Duitsers”, meldt Bild. “Daar is in ieder geval geen bewijs voor”, gaat het artikel verder. In tegendeel; minder buitenlanders worden bestraft voor het weigeren van een baan (2,3%) dan het landsgemiddelde (2,8%). “Een verklaring moet gezocht worden in de lage kwalificaties van niet-Duitsers in Duitsland”, meent Anja Huth, van het Duitse Federale Agentschap voor Arbeid.

Discriminatie

“Drie van de vier werkloze buitenlanders (76,5%) hebben geen professionele training genoten. Onder de Duitsers zijn dit er aanzienlijk minder, namelijk 36,8 procent”, meent Huth in Bild. “Veel buitenlanders werken ook in minder goed betalende sectoren, zoals in de catering, als schoonmaker of als ouderenverzorger. Het inkomen is dan vaak onvoldoende om een gezin te onderhouden, waardoor ze Hartz IV-steun ontvangen.” Ook discriminatie op de banenmarkt speelt een belangrijke rol. “Niet-Duitsers zijn vaak de eersten die worden ontslagen bij een dreigende crisis”, concludeert Huth.
Ik heb toch zeer ernstig het vermoeden dat het iets anders in elkaar zit.
God schiep mens en dier, maar welke idioot bracht de islam hier?
Mahalingam
Berichten: 42585
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De islamisering van Duitsland

Bericht door Mahalingam »

Journalisten houden de vingers aan de pols van het volk.
In deze tijden vol terreurdreiging leek het een stel onafhankelijke linkse journalisten een goed idee om te zien wat er gebeurt als je een toneelspeler in vol Taliban oornaat over een kerstmarkt laat flaneren.
Helemaal niks. geen paniek, geen angstige burgers. Maar de journaliste gaat dus oudere brave Duitsers opzoeken om hun in de mond te leggen dat ze die "Taliban" wel heel eng vinden. Dat lukt met moeite. Reportage gered.Meer over deze situatie bij
http://www.pi-news.net/2010/11/das-war- ... ore-165741
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 42585
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De islamisering van Duitsland

Bericht door Mahalingam »

In de NRW: vrijdagsprediking in het Duits door Imam Dr. Mafour in de Annour Moskee te Gelsenkirchen. Daar is weinig religieus aan.

Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77493
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De islamisering van Duitsland

Bericht door Ariel »

Duitsers negatiever over islam

BERLIJN - Duitsers denken negatiever over de islam dan Nederlanders, Fransen en Denen. "Vergeleken met de buurlanden heerst in Duitsland een rigide en intolerante houding tegenover andere geloven", concludeert de Universiteit van Münster na een peiling.

Minder dan 5 procent van de Duitsers vinden de islam tolerant, in buurlanden is dat ruim 20 procent.

Vooral Oost-Duitsland is negatief over het islamitische geloof. Daar is minder dan 20 procent voor de bouw van moskeeën. In West-Duitsland is dat nog 30 procent, Nederland zo'n 66 procent en in Portugal circa 75 procent. De instemming met de bouw van minaretten kan onder Duitsers op bijna geen steun rekenen, evenals de invoering van islamitische feestdagen.

Voor de peiling ondervroegen de wetenschappers steeds duizend mensen in Oost- en West-Duitsland, Nederland, Denemarken, Frankrijk en Portugal.

http://www.telegraaf.nl/buitenland/8375 ... buitenland" onclick="window.open(this.href);return false;
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Eliabe
Berichten: 3963
Lid geworden op: di mei 12, 2009 8:11 pm

Re: De islamisering van Duitsland

Bericht door Eliabe »

De Süddeutsche Zeitung en de »varkensvreters«
Door E.J.Bron

Wie de Süddeutsche Zeitung van afgelopen dinsdag openslaat, gelooft zijn ogen niet. Over de hele pagina 3 springt je een volledig incorrect artikel met de titel »De varkens(vlees)vreters« tegemoet. In tot nu toe ongekende vorm berichten de »kwaliteitsjournalisten« van de Süddeutsche Zeitung meedogenloos over de treurige realiteit op veel Berlijnse scholen. De ondertitel van de krantenkop luidt: »Zo worden ze genoemd, de Duitse kinderen in veel hoeken van Berlijn. Ze voelen zich als minderheid gediscrimineerd. En ze weten: wie Christiaan heet, kan problemen met islamitische medeleerlingen krijgen. Of is dat allemaal slechts hysterie?«

De SZ recapituleert nog een keer, dat deze ongelooflijke toestanden door een artikel van twee leraren in het tijdschrift van de Berlijnse vakbond GEW openbaar werden, waarin zij een toenemende Duitservijandigheid omschreven:

Vele Duitse scholieren voelen zich een afgewezen, geprovoceerde, gediscrimineerde minderheid. Niet-Duitse jongeren verachten Duitsers en beschouwen Duitsland alleen maar als »buitsamenleving«.

Nu wil het toeval, dat in de koran een hele soera »De buit« heet, waarin het beroven van ongelovigen en de verdeling van de buit wordt beschreven. Intussen kunnen zelfs de notoire islam-appeasers van de SZ niet meer verzwijgen, dat deze vele »op zichzelf staande gevallen« van de islamitische populatie toch op een bepaalde manier iets met de religie van deze mensen te maken hebben. En daarom is het heel moeilijk, om met het oog op de vele feiten te spreken van »hysterie«. De SZ verder:

Wie nu in Berlijn op zoek gaat naar slachtoffers van Duitservijandigheid, hoort verhalen, die moeilijk zijn te geloven. Verhalen, zoals deze bijvoorbeeld worden verteld door de voormalige schooldirectrice Marion Berning. Ze gaan over een Duitse leerling, die maanden lang door Arabische medeleerlingen in elkaar werd geslagen, omdat hij Christiaan heette en in zijn naam het woord »Christus« zit. Ook Norbert Gundacker, een VMBO-leraar, kent dat: »Alles, wat niet zoals de meerderheid is, wordt geterroriseerd. Diegene die prestaties wil leveren, wordt voor flikker uitgemaakt en Duitse medeleerlingen voor varkensvreters. Geterroriseerde Duitse leerlingen zouden »vluchten in ziektes en zich laten ziekmelden«. Gundacker heeft een zin over geterroriseerde leerlingen uitgesproken, die blijft hangen: »Die moeten zich waanzinnig eenzaam voelen«.

Weinig scholieren durven over hun discriminatie te praten. De voormalige scholier Maja formuleert de reden treffend:

»In Duitsland ben je immers meteen een nazi als je wat over buitenlanders zegt«.

Maja bericht hoe vreemd ze zich voelde tussen alle anderen, die in de pauze alleen nog Arabisch of Turks spraken. En ze zou geschokt geweest zijn toen deze islamitische klasgenoten tijdens de etiquetteles hadden gezegd dat homo’s »misgeboortes« zouden zijn en »allemaal gedood« zouden moeten worden. Tijdens de ramadan was de schoolkantine serieus gesloten en liepen alle Duitse leerlingen rond met een »knorrende maag«. Maar ze zijn met 20% inmiddels in de minderheid op deze school en hebben daarmee blijkbaar ook niets meer te melden. In dit verband is ook het verhaal van de voormalige scholier Axel:

»De school, dat was de hel. Uiteindelijk had ik geen zin meer om in de pauzes de klas uit te gaan. Die hebben ons Duitsers aardappelen genoemd. De leraressen noemden ze neukfouten.«

En nu komt er een hele beslissende passage in de beschrijving van Axel:

Er zouden Turken zijn geweest, »die Allah niet zo belangrijk vonden«, met hen zou hij het redelijk goed hebben kunnen vinden. »Maar als die vasthouden aan hun religie, kun je het schudden. Die vinden dat hun religie hoger is dan de onze.«

De minister voor familiezaken Kristina Schröder, die zelf ook al werd uitgescholden voor »Duitse teef« en »nazi«, draait helemaal niet lang om de hete brij heen en ziet als een van de redenen van Duitservijandigheid een »gepolitiseerde extremistische islam«.

Uitermate interessant zijn ook de omschrijvingen van maatschappelijk werker Thomas Knorr, die op de Gustav-Langenscheidt-school te openlijk de misstanden had aangesproken en daarom door het schoolbestuur korte tijd later werd ontslagen. Hij wilde de culturele verrijking van het snel toenemende islamitische leerlingen gewoon niet langer dulden en verzwijgen in het dagelijkse schoolleven, maar omschreef deze als:

»De Duitsers werden Jood genoemd, hoerenzoon en fuck you hier en fuck you daar. Het is bijna te mooi gezegd dat daar sprake geweest was van ruwe omgang«.

Knorr vertelt over jonge Duitse meisjes, die immens »bang zouden zijn voor de Turken« en dagenlang niet naar school gingen. De oorspronkelijk uit Turkije afkomstige VMBO-lerares Sanem Kleff, verantwoordelijk voor het project »school zonder racisme«, probeert het probleem van de Duitservijandigheid te bagatelliseren. Er zou met een »enorme loep worden gekeken« wanneer jongeren een »territoriumgedrag« aan de dag legden en lieten zien »wie hier de baas is«. Ze zouden immers alleen maar de behoefte hebben »ook een keer tot de sterke groep te behoren«. Niet alleen volgens de SZ maakte ze de minister van familiezaken belachelijk, toen ze vroeg of deze nu ook dikzakkenvijandigheid zou gaan laten onderzoeken.
Afbeelding

Deze foto laat de façade van de »sociale woningbouw kolos« Pallasseum zien, waar vroeger het Berlijnse Sportpaleis stond, waar honderden satellietschotels aan kleven.


De meeste mensen daar leven van een uitkering en velen zouden het liefst de Turkse vlag aan hun schotelantenne hangen. Het bezoek aan het Pallasseum door burgmeester Wowereit wordt door de SZ kritisch beoordeeld, omdat hij alleen tijd had vrijgemaakt voor de Turks-Arabische bewoners, de weinige Duitsers echter links zou hebben laten liggen.
Enkele maanden geleden zou de SZ deze toedracht nog geprezen hebben, nu heeft zij er kritiek op. Wonderen bestaan nog….

http://www.amsterdampost.nl/de-suddeuts ... ers%C2%AB/" onclick="window.open(this.href);return false;
God schiep mens en dier, maar welke idioot bracht de islam hier?
Mahalingam
Berichten: 42585
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De islamisering van Duitsland

Bericht door Mahalingam »

De juridische molens zijn zo complex gemaakt dat er altijd wel een fataal foutje gemaakt kan worden.
Lieten ze in Nederland twee terreurverdachten lopen vanwege een vormfout, in Duitsland is het van hetzelfde laken een pak.
Islamisten-Prozess geplatzt
http://www.swp.de/ulm/lokales/ulm_neu_u ... 329,751336
De rechtszaak ging tegen drie mannen die via het Multikulturhaus (MKH) in Neu-Ulm jeugdige bekeerden hielpen om hun droom ( die maagd van 72) te verwezenlijken in Afghanistan.
De zes advocaten van de drie verdachten wisten het proces te rekken vanaf eind oktober en nu was de aanklacht nog niet eens voorgelezen. Er wordt gewacht op info uit Egypte die maar niet wil komen.
En zodoende loopt de wettelijk termijn af waarbinnen dingen moeten gebeuren. Daar komt nog bij dat aan het proces een paar duizend A4-tjes zijn toegevoegd en de advocaten hebben daarvoor tijd nodig.
De drie lopen nu dus weer vrij rond. Wanneer en of het proces verder gaat, is onbekend.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 42585
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De islamisering van Duitsland

Bericht door Mahalingam »

Hier een paar statistieken die opdoken bij
http://www.pi-news.net/2010/12/prof-pfe ... ore-166992
Prof. Pfeiffer im Kölner Dhimmi-Forum
Prof. Dr. Christian Pfeiffer kwam aan met onderzoeksresultaten. Daar werd met Mohammedanen over gepraat die zo gauw ze de kans zagen de resultaten van die studie ter zijde schoven om even later het tegenovergestelde te beweren. De zaal het het door.

Afbeelding

Afbeelding
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 42585
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De islamisering van Duitsland

Bericht door Mahalingam »

In Duitsland is er geen Sharia dus daar heeft niemand last van. Geen zaak om je druk over te maken.
En buiten dat, Sharia is alleen voor Mohammedanen en niet voor andersgelovigen. No problemo.
of toch wel?
Een Duitse vrouw, al 40 jaar getrouwd met een man uit Iran die succesvol zaken doet, overlijd. Er is een testament naar Duits recht maar helaas pindakaas. Haar man heeft nooit de Duitse nationaliteit aangevraagd omdat die dan zijn export zaken met Iran zou verliezen. (de lange arm van de ayatolla's die ook aan Nederlanders een niet-Jood verklaring vragen voor ze zaken doen of je werk geven)
En wat blijkt? Dat dan volgens de Duitse wet de wet van het land van nationaliteit geldt, En dat houdt in: 3/4 naar de verre familie in Iran en zij mag 1/4 van de firma houden.
Een volledig Duitse vrouw wordt beroofd van haar erfenis vanwege Sharia wetgeving.

Dit is niet het eerste geval; er zullen nog vele volgen want de groep veroudert nu.
http://www.tz-online.de/aktuelles/muenc ... 41055.html
Münchner Witwe verliert ihr Erbe an den Iran
Opmerkelijk is het dat de linkse politiek zeer correcte TZ dit nieuws prominent brengt. Zou dat het Sarrazin-effect zijn op de pers?
Er is ook al geobserveerd dat dadernamen nu niet meer uitsluitend als M. A worden gegeven maar soms ook als Mohammed A.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
silkyboxershortXL
Berichten: 2564
Lid geworden op: za apr 24, 2010 3:20 pm

Re: De islamisering van Duitsland

Bericht door silkyboxershortXL »

interview met Udo Ulfkotte;
Overal daar, waar moslims en christenen of moslims en niet-moslims samenleven, vindt er op een gegeven moment burgeroorlog of oorlog plaats.
http://www.amsterdampost.nl/category/featured-articles/
Hoop is geen strategie.
WWG1WGA
Gebruikersavatar
Zwartmeer
Berichten: 12347
Lid geworden op: zo jan 26, 2003 3:12 pm

Re: De islamisering van Duitsland

Bericht door Zwartmeer »

Nog wat moois van Udo Ulfkotte!Een pacifistische moslim is als een vegetarische krokodil.
Gebruikersavatar
Zwartmeer
Berichten: 12347
Lid geworden op: zo jan 26, 2003 3:12 pm

Re: De islamisering van Duitsland

Bericht door Zwartmeer »

Kijk ervan op dat Udo Ulfkotte zich ooit tot de islam bekeerd heeft.

Een pacifistische moslim is als een vegetarische krokodil.
Gebruikersavatar
Zwartmeer
Berichten: 12347
Lid geworden op: zo jan 26, 2003 3:12 pm

Re: De islamisering van Duitsland

Bericht door Zwartmeer »

Erg!

Een pacifistische moslim is als een vegetarische krokodil.
Mahalingam
Berichten: 42585
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De islamisering van Duitsland

Bericht door Mahalingam »

Wij hebben dat niet maar in Duitsland kan je als burger het gevang in gaan wegen ongrondwettelijke activiteiten. Vandaar deze raids bij een stel Salafisten:
http://www.dw-world.de/dw/article/0,,6329958,00.html
Authorities raid suspected Islamist groups in three German states
German security officials conducted raids on two alleged Islamist groups in three states on Tuesday, suspecting the groups were involved in anti-constitutional activities.

Authorities searched property belonging to the groups Invitation to Paradise, with offices in Moenchengladbach and Braunschweig, and the Islamic Cultural Center of Bremen, in the city-state on the North Sea coast, as well as the private residences of some members.
The Interior Ministry said in a statement that both organizations were suspected of working against constitutional order to establish an Islamic state in Germany, and that the raids had been planned for some time and were "in no way connected to the threat of international terrorism."

Prominent member
The statement also described the groups as "Salafist," an extreme brand of Islamic fundamentalism which the Federal Office for the Protection of the Constitution says does not strictly condemn the use of violence.
A prominent member of Invitation to Paradise is the convert and boxer-turned-preacher Pierre Vogel, also known as Abu Hamza, who has appeared on talk shows advocating for the introduction of Sharia law in Germany. However he has also condemned the use of terror in the name of Islam.
Federal authorities said the Islamic Cultural Center of Bremen is ideologically and organizationally close to Invitation to Paradise. Vogel and Invitation to Paradise have recently made local headlines after residents of Moenchengladbach and Braunschweig staged protests against the group.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77493
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De islamisering van Duitsland

Bericht door Ariel »

De Duitse regering vindt dat Islam bij Duitsland hoort, en hangt daarom ( om moslims niet buiten te sluiten) halve maantjes in de kerstboom voor de Brandenburger Poort in Berlijn .

Afbeelding
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Zwartmeer
Berichten: 12347
Lid geworden op: zo jan 26, 2003 3:12 pm

Re: De islamisering van Duitsland

Bericht door Zwartmeer »

Misschien zou het ook een goed gebaar zijn om nader tot nazies te komen door er wat ook hakkenkruizen in te hangen. Zoals Cohen en Pechtold zeggen, je moet mensen er bij betrekken en niet isoleren. Nou dit was een mooie gelegenheid!
Een pacifistische moslim is als een vegetarische krokodil.
Mahalingam
Berichten: 42585
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De islamisering van Duitsland

Bericht door Mahalingam »

Een man, pas weduwnaar met zoon van 17 en dochter van 13 zit niet lekker in zijn vel.
Erg dicht naast hem woont een Libanees, Abdulbah I.. Dat botert niet. Er is hoogstwaarschijnlijk sprake van een Boze Moslim in dit verhaal:
Man slaat buurman dood met sneeuwschep
BERLIJN - Bij een ruzie over het sneeuwruimen heeft een man in Duitsland zijn buurman doodgeslagen met een sneeuwschep. De buren hadden al dagen een verhitte discussie over wie de sneeuw moest ruimen voor de gezamenlijke ingang van hun huizen.
Gistermiddag was de 45-jarige Libanees het zat. Met zijn schep raakte hij de 49-jarige buurman zo hard op zijn hoofd dat hij op slag dood was. Volgens omwonenden in het dorpje Schnellenbach had het slachtoffer zijn buurman een tijdje geprovoceerd. Hij was geïrriteerd omdat de Libanees zijn huis vlak bij het zijne had gebouwd.

Het slachtoffer laat een 17-jarige zoon en 13-jarige dochter achter. Vorige jaar was de moeder overleden door een hartaanval, meldde de Duitse krant Bild.

De verdachte Libanees die zwijgt moet vandaag voor de onderzoeksrechter verschijnen.
http://www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/ ... chep.dhtml
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 42585
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De islamisering van Duitsland

Bericht door Mahalingam »Men wordt verzocht naar de daders uit te zien. Hoe die daders er uitzien blijft overal in de pers onbeschreven. Dan weet je het wel...
Voor meer feiten moeten we in de plaatselijke politieberichten kijken.
http://www.presseportal.de/polizeipress ... ld_hilders
"Einer der Täter sprach akzentfrei deutsch, während die beiden anderen Täter deutsch mit südosteuropäischem Akzent sprachen."
Het waren dus Südländer.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 42585
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De islamisering van Duitsland

Bericht door Mahalingam »

Klik je op deze link bij Welt Online dan krijg je een foutmelding.
http://www.welt.de/kultur/history/artic ... heten.html
Voorheen stond hier een artikel over Mohammed (v.s.o.p). Dat is weggedreigd.
De tekst is net op tijd gered en nu weten we wat de Mohammedaantjes niet gelezen willen hebben.
http://www.pi-news.net/2010/12/welt-onl ... -vom-netz/
Für Aufsehen sorgte 621 die Hochzeit des über 50-jährigen Mohammed mit der erst neun Jahre alten Aischa, die als Mitgift ihr Spielzeug in die Ehe einbrachte. Eigentlich hatte er Aischa schon als Sechsjährige heiraten wollen, was der Vater unter Hinweis auf ihre „Zeit der Reife“ gerade noch verhindern konnte.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 42585
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De islamisering van Duitsland

Bericht door Mahalingam »

Samen met een bontkraag vriendje sla je op een station iemand (een ongelovige) zo goed als dood.
Je komt voor de rechter. Je wordt veroordeeld tot 1000 en 5250 Euro boete omdat je een gewonde die duidelijk hulp nodig had, niet hebt geholpen. ( unterlassener Hilfeleistung)
De propvolle rechtszaal stond op zijn kop.
http://www.abendblatt.de/hamburg/articl ... aeger.html
Mildes Urteil für U-Bahn-Schläger
Zit onder abo dus:
Spoiler! :
Mildes Urteil für U-Bahn-Schläger

Es ist kein einziger Platz frei im Gerichtssaal, das sieht man nicht alle Tage. Die Zuschauer blicken stumm auf die Angeklagten, sie verlangen Satisfaktion. Sühne für das, was Matthias R. widerfahren ist. Er ist ihr Bruder, ihr Onkel, ihr Freund. Und seit jenem 29. Mai ein anderer Mensch: Der 40-Jährige ist kaum noch in der Lage, einen Satz deutlich auszusprechen. Er ist schwerbehindert, und für die Zuschauer sitzen diejenigen, die schuld daran sind – zwei hagere junge Männer – vorne auf der Anklagebank.

Als die Richterin das Urteil verkündet, verwandelt sich die erste Enttäuschung in blanke Wut. “Das ist eine elende Schweinerei”, schreit einer. Er stapft voller Zorn aus dem Saal und lässt die Tür mit Karacho ins Schloss fliegen. Andere folgen ihm.

Es sind dramatische Szenen, die sich in- und außerhalb des Saals abspielen. “Skandal-Urteil” ist noch einer der milderen Ausdrücke für das Ende einer Verhandlung, die für Schlagzeilen gesorgt hat. Knapp zwei Monate mussten sich Patrick W., 30, und Nehat H., 33, vor dem Landgericht verantworten, weil sie laut Anklage zunächst die Freundin des 40-jährigen Matthias R. belästigt und ihn dann auf dem U-Bahnsteig Niendorf-Markt beinahe totgeprügelt hätten. Nach einem Faustschlag war der Ingenieursstudent wie ein Stein auf den Hinterkopf gefallen, zog sich multiple Schädelverletzungen zu und rang tagelang mit dem Tod. Matthias R. wird nie mehr der Alte sein. Vielleicht, so das Gericht, wird er irgendwann drei Stunden am Tag arbeiten können. Vielleicht in einer Behindertenwerkstatt.

Doch die Kammer hat die Angeklagten gestern vom Vorwurf der gefährlichen Körperverletzung freigesprochen, sie lediglich wegen unterlassener Hilfeleistung zu Geldstrafen zwischen 1000 und 5250 Euro verurteilt, weil sie ihr schwer verletztes Opfer nach der Attacke im Stich ließen. In den Ohren der Freunde von Matthias R. klingt die Begründung wie blanker Hohn: Die Angeklagten hätten in “Notwehr” gehandelt. “Dieses Urteil”, sagt der Bruder des Opfers, “ist ein Freifahrtschein für alle U-Bahn-Schläger.”

Ganz offen spricht indes die Kammer von einem “unbefriedigenden Ergebnis” der Beweisaufnahme. Die krankte vor allem an den kaum verwertbaren Aussagen der Zeugen. Zwar haben die Überwachungskameras das elfsekündige Tatgeschehen auf dem Bahnsteig genau aufgezeichnet. Doch selbst die Freundin von Matthias R. – die Person, die am ehesten über die Entstehung des Streits hätte Angaben machen können – erinnerte sich kaum noch. An jenem Abend wartete sie mit dem 40-Jährigen am U-Bahnsteig Niendorf-Markt. Patrick W., der gerade angetrunken von einem Volksfest kam, habe dort herumgeblödelt und obszöne Sprüche gemacht. Bedroht habe sie sich aber nicht gefühlt. Dass er die Frau belästigt hatte, wie die Anklage behauptete, konnte die Kammer ihm daher nicht nachweisen. Und das ungebärdige Verhalten sei weder strafbar, noch rechtfertige es einen Angriff durch Matthias R. Tatsächlich sei der 1,90 Meter große, 100 Kilogramm schwere Mann aufgestanden und habe sich dem schmächtigen Patrick W. “in bedrohlicher Haltung” und “in schnellen Schritten” genähert – eine provokante Geste. Der 30-Jährige habe sich zu Recht angegriffen gefühlt und “angemessen” reagiert, indem er nach Matthias R. getreten habe, um ihn auf Abstand zu halten. Auch der fatale Faustschlag durch Nehat H. sei in diesem Moment “erforderlich” gewesen und rechtlich als Nothilfe zu werten. Zudem habe Nehat H. nach Aussagen einer medizinischen Sachverständigen mit solchen Verletzungen nicht rechnen können, es handele sich um einen “Unglücksfall”, so die Richterin.

Gut möglich, dass die Staatsanwaltschaft, die zweieinhalb und drei Jahre Haft gefordert hatte, Revision beantragt. Die Nebenklage munitioniert sich schon für die nächste Instanz. “Es ist nicht nachvollziehbar”, sagt Opferanwalt Gregor Maihöfer, “dass ein bloßes Aufstehen eine Provokation sein soll.”

Zurück bleibt die Verzweiflung der Angehörigen, deren Glauben an eine Justiz, die Gerechtigkeit schafft, in fünf Minuten zerstört wurde. Für sie hat das Bild, wie die vermummten Angeklagten, von Justizangestellten eskortiert, den Saal verlassen, Symbolkraft. Die in Tränen aufgelöste Nichte des Opfers brüllt ihnen hinterher: “Ihr habt das Leben meines Onkels ruiniert.” Mehr kann sie im Gericht nicht für ihn tun.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 42585
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De islamisering van Duitsland

Bericht door Mahalingam »

Ik hoor nooit iets over afgebrande moskeeten in Duitsland. Wel af en toe over een brandstichting met lichte schade. Neem nu dit geval waarbij voorbijgangers de zaak blusten met een brandblusser uit een passerende auto.:
Police in Berlin are investigating an arson attack on a mosque in the capital city after a man walking past saw flames at the entrance in the early hours of Saturday morning.
Detectives said on Saturday there was a message left at the site of the attack at the Ahmadiyya community in the Wilmersdorf district of Berlin, but did not reveal what it said.[...]
¨Criminal detectives are now on the case, trying to determine whether there is a link between this attack and arson attacks on other mosques during 2010.
Ik heb zo het gevoel, gezien het doelwit, dat deze brandstichter uit een andere hoek komt dan de voorgaande brandstichters.
http://www.thelocal.de/society/20110108-32297.html
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Plaats reactie