Spic & Span reinigt zelfs de koran

Is de koran perfect? Bevat de koran informatie over de toekomst? Bevat de koran wonderen? Is de koran het woord van God? Of begonnen als een tekstuitleg bij de bijbel?
Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 6889
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

Spic & Span reinigt zelfs de koran. Heel even maar.

Bericht door hans van de mortel »

mercator schreef: Ik vind het zo raar dat het collectief onderbewustzijn het helemaal geen probleem vind dat er fosforbommen op de beschaafde natie Duitsland, zelfs een atoombom op de beschaafde natie Japan werden geworpen om een en ander op te lossen, en dan zouden we de vele malen gevaarlijker onbeschaafde moslims moeten te lijf gaan door hun achterlijke boekje te verbranden? Werd er tijdens heel WO II in de geallieerde gebieden ook maar 1 exemplaar van Mein Kampf verbrand? Niet dat ik weet, zo iets had ook geen enkele zin. Net zo min als Koranstudie of -verbranding nu.
Mercator verstaat de redeneerskunst als geen ander. Op zo iemand moeten we zuinig zijn en op handen en voeten dragen. Ook NaarBoven is loeischerp, alleen die zien we zo weinig de laatste tijd. En de meest pragmatische man is natuurlijk BFA. Los van al zijn kennis is hij een man zonder omwegen. De enige ouwehoer ben ik. Tezamen met Tukkerin. Met dit verschil dat ik er niet omheen draai.

Hoe ontstond de Eerste Wereldoorlog ook alweer? Natuurlijk broeide er wat. Net zoals nu met de moslims wereldwijd. Door hun achterlijke islam die hun dagindeling bepaalt. Het vond plaats in Sarejewo. Een terrorist (eentje maar) die schoot zo maar iemand die voorbij reed een kogel door zijn kop. Gevolg? Twaalf miljoen doden? Twintig? Wie heeft ze geteld?

Dus, hadden er nu allang een paar islamitische landen van de kaart geveegd moeten worden. Maar nee hoor. Dit keer is ONZE beschaving van tactiek veranderd. We hebben begrip voor de islam gekregen. Vanwege die o zo broodnodige godsdienstvrijheid die een vrijbrief blijkt te zijn voor een 'license to kill'. Ach, volhouden mensen. In Europa valt het allemaal reuze mee. Die paar terreurdoden stelt toch niks voor?

Maar hoe zit het dan in Afganistan en Irak? Allemaal moord en doodslag vanwege het enige juiste geloof in Mohammed. Voor de echte korankenners moet je ook in die contreien zijn. En zoals de Jehovah's Getuige terecht opmerkt: ”Een geloof zonder daden is geen geloof.” Denk aan wat Abraham met zijn zoon wilde doen en wat zelfs God met zijn zoon heeft gedaan. Geloof zonder daden is waardeloos. (Jacobus 2:26 - "Ja, zoals het lichaam zonder geest dood is, zo is ook geloof zonder werken dood.")"

Ben ik nu zo dom of zijn al die wijze politici zo slim die maar blijven hameren op godsdienstvrijheid?

Eigenlijk ben ik het met Mercator wel eens. Het heeft nauwelijks zin de koran op te schonen. Te meer dat de meeste moslims dat niet willen. Rare mensen die moslims die van ranzige viezigheid kunnen genieten. Een normaal mens gaat over zijn nek. Dat is dus onbegonnen werk. Het is een nest dat zich met anderhalf miljard moslims keer op keer weer bevuilt. Moeten we het dan zo laten? NIET in ONZE kennisbeschaving met onze hoogstaande hygiëne-norm. Dankzij godsdienstvrijheid in ONZE kennisbeschaving mag dat korannest blijven bestaan. Dan is er niks mis met Spic&Span die de zaak desondanks schoon willen houden. Fysiek mag niet. Dan maar geestelijk. Ook al adviseren zij eerlijk en zonder winstbejag dat de beste schoonmaak nog altijd bestaat in het voorgoed verwijderen van het godsdienstwaanzinnige ziekte versprijdende islamnest. Op die manier komt er tenminste meer ruimte vrij voor mensvriendelijke varkens. :knorrie:
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED
mercator
Berichten: 19306
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Spic & Span reinigt zelfs de koran. Heel even maar.

Bericht door mercator »

hans van de mortel schreef: Eigenlijk ben ik het met Mercator wel eens. Het heeft nauwelijks zin de koran op te schonen.
Ik ben het ook met mezelf eens :D . Want waar moet je in Allah's naam met dat opschonen beginnen? Vanaf de eerste zinnetjes in dat Heilige Boekje zeg je al "ach nee zeg, gaat dat domme geratel door tot op het einde?" . Ik voelde me uiteraard vereerd door de uitnodiging van Hans om de Koran s te fileren, maar eerlijk en plat gezegd: IK KEN ER NIETS VAN ! Of alleszins niet genoeg. Ik heb links en rechts een paar passages gelezen maar werd er niet wijzer uit en ik zag er het nut niet van in. Men zou evengoed kunnen zeggen "de uurregeling van de bussen van Veolia is een door Allah geopenbaard Geschrift en we gaan dat theologisch becommentariëren".

Om bij de vergelijking van Veolia te blijven: bekritiseren en ev. vernietigen van alle uurregelingboekjes doet die bussen niet verdwijnen ! Die zullen alleen wat chaotischer en onvoorspelbaarder gaan rijden.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 6889
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

Spic & Span: sura 1

Bericht door hans van de mortel »

Voorwoord Spic & Span bij de start van de reiniging van de koran.

Goed schoon krijg je de koran nooit. Daar is de koran te erg voor aangetast door al het lekkende gif vooral in de laatste jaren. Sinds kort wordt de mens pas goed in herinnering gebracht wat voor een vulgair weerzinwekkend misleidend satanisch bedacht pamflet dat vieze boekje koran eigenlijk is.

Het beste is deze tweedehandse religie, die is samengevat in een belachelijk klein boekje van net 30 pagina's in te ruilen voor een kompleet nieuwe versie uit ONZE kennisbeschaving. Wij ruilen onze auto en andere gebruiksvoorwerpen toch ook in na veelvuldig en langdurig gebruik voor een nieuwe. Zo is het ook gegaan met de bijbel. Van de bijbel is niets meer overgebleven dan de betekenis van een spannend jongensboek. Maar de koran is nog steeds heilig, als een onaantastbaar Gods bewijs van de superioriteit van de moslims, de groep die behoort tot de meest achterlijke religie ooit. TEL UIT JE WINST!

Nu fronst u waarschijnlijk de wenkbrouwen bij mijn vaststelling van 30 pagina's, en zullen alle, maar dan ook werkelijk alle mohammedanen hierop verontwaardigd, woedend, of misschien toch ook wel berustend reageren. De moslim met hersens die verkiest in ONZE kennisbeschaving te overwinteren begrijpt het misschien wel. Hij weet bij zijn kennis van de koran dat het een opgeblazen boekwerkje is vanuit een zeer primitieve achterlijke religie.

Ik heb hier toevallig een bijbel naast mij liggen die net zo groot en dik is als de koran die er naast ligt. De bijbel bevat 1586 pagina's en de koran 726. De koran is op dik papier gedrukt met even grote letters. Maar de interlinie is ook een stuk ruimer tussen de regels. Het grote verschil zit hem echter in het flinterdunne papier van de bijbel. In dat vloeipapier worden doorgaans ook sjekkies gedraaid. Ik heb een tijd geleden al eens uitgerekend hoe de verhouding bestaat tussen de inhoud van bijbel en koran. Tot mijn niet geringe verbazing bleek de bijbel qua tekstinhoud meer dan 50x zo veel te zijn dan de koran. Dus heb ik de pagina's van de bijbel die ik hier voor mij heb liggen gedeeld door 50 en dan kom ik aan een koran van goed 30 pagina's. Uiteraard dan ook met krappe interlinie en gedrukt op het vloeipapier van de bijbel. Als ik alle herhalingen die tot vervelens aan toe in de koran sta weg laat blijft er natuurlijk helemaal niets over van de koran. Ik denk dat ieder mens nu wel begrijpt waarom de islam-aanhanger behoort tot de meest achterlijke religie die een dom mens zich maar kan wensen.[

DE GROTE SCHOONMAAK

SURA 1

De eerste sura van de koran is tevens de meest bekende. En die begint dan ook direct met een groot misverstand, met de tekst 'In de naam van Allah, de Barmachtige Erbarmer.' Deze regel wordt echter wel of niet opgenomen in de koran als zijnde het eerste vers. De koran hanteert vanwege deze onduidelijkheid ook versen tussen haakjes. Hij begint dus al meteen duidelijk te maken dat de koran een historisch gemanipuleerd Arabisch pamflet is: 'wat de gek er voor geeft.'

De eerste sura is tegelijk ook de meest nietszeggende, meest primitieve en kortste van allemaal. Elke idioot kon dit onthouden. De sura bestaat uit acht korte niets verklarende regeltjes van gemiddeld zes woordjes.

Vers 5: U dienen wij en U vragen wij om bijstand.

Sta hier nu eens even bij stil. De mohammedaan wordt als het ware gedwongen vanuit groepsverband Allah te dienen en te vragen om bijstand. Stel nu eens dat mohammedanen Allah gediend zouden hebben, dan zou ik weleens willen weten waarmee dan. Met niks natuurlijk. Je mag verwachten dat Allah hen automatisch zal zegenen. Maar dat schijnt pas na hun diensttijd te zijn. Hoe dom kunnen moslims wel niet zijn om daar in te trappen. Vandaar dat bedelen om de bijstand. De mohammedaan wordt dus in feite al in een pril stadium met de islamitische paplepel ingegeven zijn hand op te houden. Om bijstand te vragen. Voelt u hem al aankomen? Ja? You get the picture?

Vandaar dat wij nu opgescheept zitten met al die moslims in ONZE kenniseconomie. Zij vragen om bijstand. Zij vragen om scholing. Zij vragen en vragen, want zij hebben geen Allah om aan hun reet te krabben.

Die superioriteit die alle moslims ten toon spreiden is dus geheel ten onrechte. Dat wil ik bij deze eerste sura even recht zetten. Schoon maken dus. De vuiligheid van hun arrogantie met Spic & Span verwijderen, te beginnen bij de meest populaire sura die iedere moslim inmiddels wel uit zijn of haar hoofd kent. Voor de rest weten ze niets die mafkezen. Maar wel pretenderen de autoriteit op het gebied van de waarheid te bezitten. Hoe dom kan een mens zijn?
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED
Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 6889
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

Spic & Span reinigt de koran met behulp van Knorrie

Bericht door hans van de mortel »

:knorrie:

De grote schoonmaak stagneert wat. Om de schoonmaak eens en voor altijd definitief te laten zijn is een rigoureuze aanpak verreist. Nu schijnt het zo te zijn dat varkens een gevoelige neus hebben voor afval. Dus heb ik Knorrie, een van de meest vooraanstaande speurneuzen in het opsporen van het vuil van de mensheid, de koran gepresenteerd. Uiteraard met een muilkorf om, want Knorrie was wild enthousiast, knorde als Allah, en wilde het boekje in één keer verslinden. Nu zijn varkens heel intelligente dieren zoals wij weten. Menige mohammedaan schiet korantechnisch tekort wanneer het op intelligentie aankomt. Maar Knorrie is anders, die is aardig en vindt het prettig geaaid te worden. Ik heb hem geleerd de koran pagina voor pagina op vuil te sorteren. Dat viel in het begin niet mee. Knorrie mag dan wel intelligent zijn, maar zijn hormonen slaan blijkbaar op hol bij het ruiken van zo'n heerlijk hapje als de koran. Ik heb toen ook maar eens de test met hem gedaan met de bijbel. Hij snuffelde en snuffelde, stak zijn snuit tussen verschillende pagina's, knorde voldaan, maar had nauwelijks de neiging om toe te happen. Alleen bij het begin van de bijbel probeerde hij wat te happen. Ik wist hem steevast af te leiden met de koran. Zodra ik met dat boekje bij hem in de buurt kwam schoot zijn staart als door een raket aangedreven spiraal omhoog. Hij knorde, nee, hij gilde dat het niet om aan te horen was. Volgens mestboer Teun zijn dit soort uitingen een teken van intens genoegen.

Ik ben nu bijna zover met Knorrie. Ik hoop dat mijn vriend Mercator dit niet als een belediging opvat, maar aangezien hij nauwelijks tijd kon steken in de grote schoonmaak van de koran, heb ik mij tot Knorrie moeten wenden. Daar kan een Hans van de Mortel en Mercator niet tegenop. Knorrie gaat ons precies vertellen waar al het vuil precies staat. Wil ik Knorrie echt belonen dan zou ik hem dagelijks met honderd korans moeten voeren. Maar dat gaat mijn budget te boven, dus heb ik in de straat schillen en oud brood ingezameld voor Knorrie. Daar is hij reuze blij mee. Maar de muilkorf blijft om, want zo'n lekker hapje als de koran laat geen varken zich ontvallen en ik wil nu eenmaal systematisch te werk gaan met dat boekje, sura voor sura. Ik ben al benaderd door PowNet om met Knorrie en een koran voor de camera te verschijnen, maar ik wil eerst nog even dit heilige werk afmaken.
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED
mercator
Berichten: 19306
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Spic & Span reinigt zelfs de koran

Bericht door mercator »

Je hebt gelijk, Knorrie is beter toegerust om de Koran te beroeren met zijn gevoelige wroetschijf( ja zo heet die varkenssnuit officieel) dan Mercator. Ik lust zo geen Koran, spijtig :) ...Ik zie het al voor me, Hans vd M op bezoek bij Rudger samen met zijn buikspreekpop Knorrie om de Koran te commentariëren. Ik vind heel die Koran maar een onbenullig boekje, het idee dat min of meer aandachtig te moeten lezen wekt bij mij dezelfde verveelde aversie als het vooruitzicht een verslag van een voetbalwedstrijd te moeten lezen. Wat staat er nou in heel die Koran? Een hoop zwakzinnig geklets, zelfs de Mohammedanen zelf snappen het niet! Sterker nog, het interesseert ze geen z*k ! Je kan die Koran dmv logica en boerenverstand tot op de grond afbreken-makkelijk zat-dan nog is de moslim niet overtuigd! Geef hem desnoods een schriftje met blanco vellen en zeg dit is het Woord van Allah zoals meegedeeld aan de Grootste Mens die ooit geleefd heeft, Mohammed dan gelooft die dat nog.

Het Islamitische kwaad begint bij de moslimistische mens, precies andersom dus zoals ook Wilders beweert. Wannee staat er nu s een politicus op die onomwonden zegt: MOSLIMS DEUGEN NIET! Is dat nu zo moeilijk, 60 jaar geleden riepen we toch ook uit miljoenen kelen NAZIS en JAPPEN DEUGEN NIET! En hop, een dikke bom erop! Tot alle nazi's uitgeroeid waren!

Bij varkens en Koranboekjes denk ik eerder aan de combinatie varkens/moslims. Ik herinner me een heel grappige aflevering van Topreporter P R De Vries. 2 Marokkaanse boefjes hadden in Z Limburg een wietplantage leeggeroofd en waren nadien spoorloos verdwenen. De wietboer werd ervan verdacht ze koud te hebben gemaakt maar hield de lippen stijf op elkaar. Toen kwam er een anonieme tip binnen bij Peter dat de moslimlijkjes waren gevoerd aan de varkens op een naburige boerderij. Peter daar naartoe met een team deskundologen in witte jassen die de uitwerpselen van die varkens op Marokkaans DNA begonnen te analyseren. Peter vertelde met een droefgeestig gezicht dat zoiets toch wel heel erg zou zijn ook gezien het Geloof van die arme knulletjes. Maar jammer maar helaas: geen DNA of bruine moslimtanden in de varkensdrek!

Voor zover ik weet is het raadsel nog altijd niet opgelost: waar zijn die moslims nou gebleven? Weet jij het Hans ?
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 6889
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

Spic & Span reinigt zelfs de koran. Vies wordt weer schoon

Bericht door hans van de mortel »

mercator schreef:Voor zover ik weet is het raadsel nog altijd niet opgelost: waar zijn die moslims nou gebleven? Weet jij het Hans ?
Jazeker, ze zijn vergaan. Vergaan tot stof. Dat staat in de bijbel. En de bijbel is ten opzichte van de Koran als wat wetenschap en logica is in de verhouding tussen dag en nacht. Alleen snappen de volgers van Mohammed dat niet. Daar zijn ze te stom voor. Want die domme woestijnkeutels menen zonder schroom te weten dat de Koran de overtreffende trap is van de kennis van de joden en christenen in het kwadraat. Brrrrr. Begrijp je nu waarom ik zo'n opgeklopte aversie heb tegen Marokkanen en Turken die beweren dat de Koran een onaantastbaar bewijs is van de superioriteit van de analfabeet, pedofiel, gluipert, sadist, racist, fascist, roverhoofdman en oorlogshitser Mohammed?

Islam hoort thuis in de vuilverbrandingsoven van Mekka!
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED
Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 6889
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

Re: Spic & Span reinigt zelfs Allah en Mohammed

Bericht door hans van de mortel »

Spic&Span verwijdert vuil, dat mohammedanen luiheidshalve over het hoofd zien.

SURA 2

Inleiding Sura 2.
Met gebruik van nog maar vijftig woordjes in het eerste hoofdstuk van de koran - verdomd als het niet waar is - wordt er al direct bepaald dat er onder geen beding getwijfeld mag worden door de mohammedaan aan wat hij leest, en dat hij slechts geschapen is met de bedoeling een angstig mensonwaardig wezen te zijn. De lezer wordt geen enkele mogelijkheid gelaten zichzelf aan de hand van de koran te overtuigen van de waarde van de totale inhoud. Wat voor onzin hij ook verderop zal tegenkomen, hij moet het allemaal als zoete koek waarnemen en doorslikken. Want ook in islam geldt: bitter in de mond, maakt het hart gezond. Op straffe van dood en verdoemenis.
In het weldenkende vrije en beschaafde westen hebben wij in geval van hoofdpijn de mogelijkheid te kiezen uit verschillende soorten medicijnen die allen min of meer de alom bekende Paracetamol evenaren. In islam kiest de mohammedaan voor kamelenpies of de koran (volgens Mohammed de profeet is kamelenpies bevorderlijk voor de gezondheid, net zoals de koran).

Islam is een zielig op angst en onnadenkendheid gebaseerd fenomeen uit de barre en boze middeleeuwen. Dat is erg lang geleden en die tijd is voorgoed voorbij. Ja voor de weldenkende mens in ONZE kennisbeschaving, maar niet voor mohammedanen die alles zonder ook maar een moment te twijfelen of na te denken inhaleert wat een normaal weldenkend mens als zeer gevaarlijk, ongezond en geestelijk ruïneerend ervaart.
De tijd van heksen, spoken, duivelbezweerders en vooral religieuze machthebbers hebben de islam-geleerden, vanuit hun onnadenkende onnozelheid, geïnspireerd tot de duistere diepte van de islamitisch Arabische ziel. En om die ziel bloot te leggen moeten we de koran een schone luier aantrekken. Beslist geen gamakkelijke opgave. Want islam ontlasting bestaat voornamelijk uit diarree. En voor wie dit nog niet weet, Indonesië, het grootste islamitische land ter wereld, lijdt aan de tweede doodsoorzaak die bepaald wordt door de ingevingen van islam: diarree. Maar gelukkig bestaat er Spick&Span, specialist op het gebied van zuivere waarneming, no-nonsense diagnose en totaalreiniging van religieuze totaalviezigheid.

Sura 2:2 luidt: Dat is de Schrift, waaraan geen twijfel mogelijk is, een rechte leiding voor de vrezenden.

We zijn dus nog maar net begonnen aan de grote schoonmaak van de koran en al direct wordt duidelijk gemaakt dat de vieze drap die van deze ondraaglijke koran-onzin en provocerende achterlijkheid afdruipt, de nooit tot zelfstandig nadenken gebrachte mohammedaan onder verbaal geweld door de strot wordt gedrukt. Een mens met kennis van de inhoud van de koran - en dat zijn er meer in ONZE kennisbeschaving dan in de achterlijkheid verkerende mohammedanen in islam - moet onbedaarlijk lachen en tegelijk vomeren om dit schijtterige provocerende leugenachtige sadistische kutboekie dat mohammedanen de koran noemen. Maar wat veel erger is, in feite probeert deze sura 2:2 een dictatoraal fascistisch benaderingsysteem op goedgelovige onnozele mohammedanen los te laten. Want laten we duidelijk zijn. Er is tot nu toe in de koran nog niks van waarde, verklaarbaar machtvertoon, laat staan goddelijke geheimen verkondigd.Maar toch wordt er al direct door Mohammed gedreigd dat er niet aan zijn woorden (de koran) getwijfeld mag worden. En Mohammed gooit nog wat olie op het vuur door eraan toe te voegen dat dit alles bedoeld is voor de vreezenden. Het is dus klip en klaar wat Mohammed hiermee voor heeft. De domme roofzuchtige slecht opgevoede Arabieren moeten dus bang zijn voor Allah, het door Mohammed bedachte proleetje.

Even terug - voor de goede orde en geïnteresseerde leergierige mohammedaan - naar sura 1. In die allereerste sura - de belangrijkste, want de eerste klap is een daalder waard - wordt notabene al in de vierde tekstregel de toon gezet met het propageren van ANGST. Sura 1:4 - De Heerser op de Dag des Gerichts. Eigenlijk mag je stellen dat er behoorlijk gedreigd wordt. En ergens mee dreigen, leert ONZE kennisbeschaving, kan zijn pedagogisch nut bewijzen, mits er ook consequent de hand aan wordt gehouden. En daarom vind ik die mohammedanen zo ongelooflijk dom, onuitstaanbaar recalcitrant eigenwijs en stront vervelend . . . zij zien dit niet. Of - erger nog - zij sluiten de ogen, steken hun meestal ongeschoren kop in het Arabische door Mohammed gezegende zand, of plaatsen opgewekt en vol overtuiging het goede te doen, met open ogen, een immens bord voor hun hoofd. Allah heeft nog nooit gestraft in de geschiedenis van de mens. Hij is doofstom, analfabeet en mist blijkbaar een paar ogen. Als er al gestraft wordt, moet er tenminste een betekend vonnis worden uitgebracht. Waar? In de post-koran soms? In de latere lachwekkende haddiths? Nergens te vinden. Allah is nergens te vinden. Laat staan via een latere uitspraak of betekend vonnis van Allah. Bijvoorbeeld over Spick&Span-goeroe HvdM. Zou Allah misschien net zoals Mohammed analfabeet zijn? Het zou mij in ieder geval niks verbazen. Allah is hooguit te vinden op de plee bij mohammedanen thuis. Want het betaamt een goede moslim met zijn voorgeschreven been het toilet binnen te gaan om Allah, die daar huist, niet te ontrieven.

Want wat leert sura 1:4 ons? - Ik herhaal - Die zegt het volgende. Sura 1:4 - De Heerser op de Dag des Gerichts.
Dat kankersymbool van mohammedanen, Allah, leert ons via de infantiele uitingen van Mohammed dat Allah de mens niet met rust laat. Allah is niet alleen een heerser, de koran toont met dit stupiede koranvers onomstotelijk vast dat Allah een psychopaat is. Logisch toch? Hij is uitgevonden door een of andere Arabische woestijnrover. Allah is de baas en schept er een waar genoegen in iedereen bang te maken. Nou ja, Allah maakt misschien dat zooitje ongeregelde domme, diep gezonken mohammedanen bang, die niet bereid zijn ook maar enige kennis te willen vergaren uit ONZE kennisbeschaving, maar voor de mensen die in ONZE kennisbeschaving geloven, is die hele of halve gare Allah niets meer dan een ongewassen knecht van de pedofiel, analfabeet, sadist en roverhoofdman-moordenaar Mohammed.

Ik herhaal nog even sura 1:4 - De Heerser op de Dag des Gerichts.

Je bent als mohammedaan nog niet geboren of je zit al opgezadeld met een superieur schuldgevoel. Je wordt direct door Allah afgerekend op je zijn. Op je menszijn.
Het is daarom beter bij de maffia onder te duiken, dan de pech in je leven te hebben als molsim de rest van je leven te moeten doorbrengen. Binnen de beschermende maffia weet je je tenminste beschermd en gesteund door de baas. In islam is Allah, het hersensspinsel van de sadist pedofiel Mohammed , de baas. De baas die in werkelijkheid niet bestaat, onzichtbaar blijft, alleen maar iets voorstelt als een misselijk goedkoop dom Arabisch bedenksel door een infantiele analfabete pedofiele Arabische neuker die zijn seksuele begaafdheid moest leren op een oude fiets, een overjarige weduwe, om daarna een zesjarig kind in zijn macht onveilig te stellen om, zodra het penetreren hem lukte, bij haar binnen te dringen. Volgens al die leipe en zich blind op Mohammed afrukkende mohammedanen en zelfbevredigende moslima's, lukte dit Mohammed pas toen het kind-meisje waar hij volgens zeggen mee samen woonde, negen jaar jong was. Toen kwam hij tot zijn orgasme en kon hij zijn sperma naar believen lozen in haar lieve kleine maagdelijke kutje waarop nog geen spoor van schaamhaar te bekennen was. Kortom, een uitdaging voor zo'n Arabische psychopaat als Mohammed. Alle reden voor anderhalf miljard godsdienstwaanzinnige moslims om daar trots op te zijn!

Zo'n bijbel die meer dan 50x zo dik is als de koran zou toch eigenlijk ver verheven moeten staan boven het flinterdunne nikszeggende boekje de koran. Want de werkelijke inhoud van de koran komt voornamelijk neer op veel geschreeuw, angstaanjagerij en weinig nuttig bruikbare informatie.

Toch grappig dat zowel alle christenen, Jehovah's getuigen en mohammedanen ervan overtuigd zijn dat alles wat eerder is geschreven is komen te vervallen. Nou ja, niet wat de tekst betreft, maar wel voor wat het inhoudelijke aangaat. Echter met één verschil. Ik heb nog nooit vernomen van christenen, inclusief de fundamentalistische Jehovah's Getuigen, die de joden beschuldigd hebben van falsificaties in het Oude Testament. Zoiets is in deze tijd alleen voorbehouden aan uiterst onbetrouwbare deloyale personen: Arabieren en hun islamitische buitenlandse broeders en volgelingen. want iedere moslim die je tegenkomt zal beweren dat de bijbel vervalst is. Met andere woorden: Allah was en is niet in staat om zijn eerder gepubliceerde boeken te beschermen.

Ach, de mohammedaan liegt, bedriegt, luistert niet naar de rede, twijfelt nooit, is autoritair en doet er alles aan om dat achterlijke nietige koranboekje neer te zetten als het ultieme wonder uit de geschiedenis van de mensheid. De koran is onaantastbaar beschermd door Allah die dus zijn eerdere in omvang 50x zo grote werken niet kon behoeden voor veranderingen door joden en christenen. Is het u nooit eerder opgevallen dat mohammedanen lijden aan het complotsyndroom? Een verkrachting door een Marokkaans joch van een oma van tachtig, het onophoudelijk stelen van andersmans eigendommen, het op straat beroven van onbedachte passanten. Het heeft alles te maken met het complotsyndroom van de moslim. En meestal ligt de schuld bij de joden. Zou dit komen omdat die joden zo slim en welvarend zijn en onafgebroken belangrijke uitvindingen hebben gedaan waarvan alle mohammedanen zonder schaamt profiteren? Of moet ik zeggen PARASITEREN op de jood?

Islam is in de tijd blijven stilstaan. Niet één uitvinding sinds honderden jaren! Toch beweren mohammedanen dat alleen zij de juiste kennis en het vermogen hebben om zich aan Allah te kunnen optrekken en met zich hem te kunnen meten. Ja ja, een moslim kan zich weliswaar met Allah meten, maar Allah staat in zijn van diarree vergeven onderbroek, wanneer het aankomt op ONZE kennisbeschaving en economie. Vandaar dat Spic&Span zich inspant om de koran van al zijn vuil te ontdoen.

(wordt vervolgd)
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16302
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Spic & Span pakt de draad weer op

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Met dank aan corrigerend optreden van Ali Yas. De bijbel is niet 50x zo dik als de koran, maar 5x. Ach, al zou de bijbel twee keer zo dik zijn, dikker is hij. Maar waarom is de bijbel 5x zo dik en de koran 5x zo dun? Een op wat een slim antwoord van de islam-aanhanger lijkt is deze: wat maakt het uit, als het maar waar is wat erin staat.

Zo'n opmerking lijkt op het eerste gehoor hout te snijden. Maar in de woestijn groeit geen hout. Dus kan men ook nooit van dik hout planken zagen. Het probleem met alle mohammedanen is dat zij doorgaans de begeerlijke reële zaken in onze kennisbeschaving verwarren met hun religieuze fata morgana's.

Het is 4 mei. De lente is begonnen. De zomer is in aantocht. Hoogste tijd om weer de grote schoonmaak ter hand te nemen.
Eens even kijken. Ik heb hier wat chloor dat ik doorgaans in mijn toiletpot deponeer en erin laat gedijen, zodat alle bacteriën verwijderd zijn wanneer ik mij weer fris en fruitig met mijn blote billen op de bril begeef.

SURA 2 bis

Op de hulp van Allah mag een moslim best rekenen.
Helaas voor moslims dat allah zelf niet kan rekenen.


Vers 2:4: En die geloven in wat tot u is nedergezonden en in wat voor uw tijd is nedergezonden en die van het latere Leven zeker zijn.

De historische Allah heeft het hier over de vrezenden. Die moeten geloven in wat voor hun tijd is bekend gemaakt. Door wie? Dat zijn duidelijk de joden en de christenen. Want in die tijd waren Arabieren nog heilig overtuigd van het wel en wee van afgoden aanbidding. Trouwens, dat zijn ze nog steeds, ook al noemen zij zich moslim! Maar goed, Allah had eerder zijn pijlen gericht op de joden en de christenen. Dat had Allah goed gezien. Want het zijn de joden en de christenen die dankbaar gebruik hebben gemaakt van de wil van Allah. Dan is succes verzekerd.

En de moslims die altijd maar in koor roepen dat Allah, Allah akbar is? Kommer en kwel! Het is genoegzaam bekend. De islam zakt steeds verder weg in het drijfzand van hun eigen walgelijke weerzinwekkende afgoderij. En daar houdt Allah niet van. Daar gaat Allah van over zijn nek. Dan gaat hij zelfs alle moslims haten. Dan straft hij de moslims niet alleen in de hel. Welnee! Allah straft hen direct al hier op aarde door al hun nagels af te bijten zodat zij niks meer over hebben om aan hun kale bibs te krabben. Allah heeft allang schoon genoeg van die heidense woestijn keutels die zich met pure afgoderij inlaten, vooral daar in Mekka.

Vers 4 eindigt dan ook in een van de weinig duidelijke woorden die de koran arm is, dat moslims van het latere leven verzekerd zijn. IN DE HEL! Voor alle duidelijkheid volledigheidshalve het volledige vers 4: En die geloven in wat tot u is nedergezonden en in wat voor uw tijd is nedergezonden en die van het latere leven zeker zijn.

Vers 5: Diegenen verlaten zich op de rechte leiding van hun Heer en diegenen zijn de welvarenden.

Van rechte leiding kan misschien wel sprake zijn in de ogen van de blinde mohammedaan. Wij weten wel beter. Want mohammedanen zijn in het geheel niet welvarend. Of de leidng van Allah is krom, of mohammedanen kunnen de context weer eens niet vatten. Nou ja, een paar van die domme olie moslims, die dankzij de technologische kennis van joden en christenen in plaats van een kameel nu in de duurste en beste auto’s kunnen rijden.

Vers 6. Hier spreekt ontegenzeggelijk en onaantastbaar de wijsheid en intelligentie van Allah. Er staat toch duidelijk: Wie ongelovig is, gelooft niet. Dat staat er waarschijnlijk omdat mohammedanen het anders niet snappen. Of het is natuurlijk een handig handvat voor toekomstige koran geleerden die met een zes-jarige studie van de koran bezig zijn.

Vers 7. Vers 7 hakt er gelijk op in. Want voor die mensen van vers 6 is een ontzaglijke bestraffing weggelegd. Aiii! Bij deze wetenswaardige toorn van Allah rest de moslim slechts één ding: in zijn broek diarree schijten voor Allah en snel weer aan zijn geloof gaan.

Vers 8 gaat op dezelfde voet verder. Geloven of niet geloven. Daar draait het in de koran en in moslimland om. Er staat dat mensen zeggen dat ze gelovig zijn, maar toch niet gelovig zijn. Alsof een mens niet zeggen mag wat hij wil. Allah de sadist heeft er wel bij gezegd dat diezelfde mensen die zeggen te geloven, ook geloven in de Laatste Dag. En dat is natuurlijk baarlijke psychologische onzin.

Ik neem nu even een pauze. Dit soort werk is psychisch zeer vermoeiend. Ik heb steeds de braak neiging om in snikken uit te barsten. Vanwege zoveel angstaanjagende onnozelheid voor gelovigen en kinderachtige ongeloofwaardige tweedehands rommel.

Het hele vuile vieze smerige corrupte van die Arabische koran is die ziekelijke aan de ziel vretende onzekerheid die in de hersenen van alle mohammedanen wordt gespoten. Eeuwige straf door middel van ondraaglijke folter pijnen of lekker neuken met 72 schone maagdelijke hoeren. Allah weet het beter.

Het is niet voor niets bij Google genoegzaam bekend dat vooral moslim mannetjes de grootste porno gluurders zijn op internet. Tenminste, je mag aannemen dat in moslim landen moslim mannetjes wonen.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16302
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Spic & Span neemt sura 9:5 onderhanden

Bericht door Hans v d Mortel sr »

KUNNEN DODE MENSEN BEROUW KRIJGEN NA HUN DOOD?

Volgens de achterlijke perverse weerzinwekkende achterstandsreligie islam is dit zeer zeker het geval. Dat komen we tegen bij de domme achterbakse logica van de koran. Zijn moslims nu zo dom of lijkt het maar zo omdat er zichtbaar zoveel Marokkaanse kopvodden rondlopen in Nederland? Tijd voor wat Spic & Span werkzaamheden.
Koran 9:5 – Doch wanneer de gewijde maanden zijn verstreken, doodt dan de genoten-gevers (heidenen) waar gij hen aantreft en grijpt hen en belemmert hen en bezet elke uitkijkpost tegen hen. Doch indien zij zich berouwvol bekeren en de salát verrichten en de zakát opbrengen, laat hen dan vrij huns weegs gaan. Allah is vergevend en barmhartig.
Hier staat letterlijk een opdracht aan mohammedanen om ongelovigen te doden. Wanneer de ongelovigen gedood zijn en alsnog spijt krijgen, vervolgens de salát verrichten en de zakát opbrengen, dan mag de dode weer levend worden en zijns weegs gaan. De koran vermeldt er echter niet bij hoe dit gaat gebeuren. Logisch, want nog nooit is een zichtbare dode zichtbaar weer levend geworden.

Ach, dit is een van de vele onzin paragrafen en onnadenkende blunders uit de koran die door een paar randdebiele koranschrijvers in elkaar zijn geflanst om onduidelijkheid te verschaffen in de ongelooflijke woestijn overleveringen uit de mond van roverhoofdman en terroristische oorlogscrimineel Mohammed.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
Plaats reactie