AVRO. “Zóóó Moslim!”

Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 6311
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

Re: AVRO. “Zóóó Moslim!”

Bericht door hans van de mortel »

mercator schreef:De historische Mohammed interesseert de moslim niet.Net zomin als de exacte betekenis van koran en hadith. Het is de projectie van de laagste driften in de mens waar het om gaat. De moslim creëert zijn Mohammed zelf naar eigen behoefte.. De gematigde moslim een Mohammed naar zijn beeld-analfabeet, wat gezapig, wat sullig-,de extremist het bloeddorstig monster dat hijzelf wil zijn.
De historische Mohammed interesseert de moslim niet. Net zomin als de exacte betekenis van koran en hadith. Het is de projectie van de laagste driften in de mens waar het om gaat. De moslim creëert zijn Mohammed zelf naar eigen behoefte. De gematigde moslim een Mohammed naar zijn beeld-analfabeet, wat gezapig, wat sullig. De extremist? Het bloeddorstig monster dat hijzelf wil zijn.

CHAPEAU! Weing woorden. En o zo treffend in de roos! Ook zoveel beter dan die Ashafin, of hoe die Iraanse wonderdokter ook heet die via Elsevier een orgasme krijgt.
Laatst gewijzigd door hans van de mortel op ma mei 23, 2011 10:47 pm, 1 keer totaal gewijzigd.
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED

Mahalingam
Berichten: 41729
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: AVRO

Bericht door Mahalingam »

Manon schreef:is er iemand die kan blijven kijken zonder spuug-bakje naast zich?

de invloed van islam in de popwereld? Cat Stevens???? verdomme vanaf dat hij moslim is geworden is er geen druppel goede muziek meer uitgekomen!
Afbeelding

Zo zag die er uit in de Ahoy. Zijn stem is er nog en hij zong liedjes van voor zijn bekering. Ja na die tijd is er geen noemenswaardige inspiratie geweest.
Hoe het ook zij, het was curieus en pijnlijk om via een achterdeur het Rotterdamse Ahoy te betreden en te constateren dat het podium tot ver voorbij het midden naar voren was gehaald: alleen het kontje van Ahoy was in gebruik en zelfs daar was de tweede ring gesloten en de eerste halfleeg.

1800 mensen, hooguit, het had een sfeervol avondje Carré kunnen zijn, maar de Nederlandse tak van het boekingskantoor ís feitelijk Ahoy, dus daar moest het gebeuren ook, de gapende, immense leegte van het sportpaleis afgedekt met een dun, zwart doek.
http://www.volkskrant.nl/vk/nl/3380/muz ... Ahoy.dhtml
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Zwartmeer
Berichten: 12347
Lid geworden op: zo jan 26, 2003 3:12 pm

Re: AVRO. “Zóóó Moslim!”

Bericht door Zwartmeer »

Dat is wel een afgang voor zo'n wereldartiest. Of je het nou leuk vind of niet dat is ie wel.
En hij heeft wel een paar mooie dingen gemaakt. Dat was voor dat ie ziek werd. Ik zal wel alleen staan hier, ik kan dit aanhoren, uitzien, en nog waarderen ook! Dit is allemaal van voor z'n ziekte.Een pacifistische moslim is als een vegetarische krokodil.

Plaats reactie