mercator en orthodoxe Joden.

Gebruikersavatar
Daisy
Berichten: 100
Lid geworden op: Ma Okt 31, 2011 5:52 pm
Locatie: veluwe

Re: mercator en orthodoxe Joden.

Berichtdoor Daisy » Di Nov 29, 2011 10:47 am

:knorrie: :knorrie: Dank je wel Hans en Mercator. Btw ik houd liever mn korte haar. :wink2:
Oordeel niet te vlug

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 47094
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: mercator en zijn aversie tegen orthodoxe Joden.

Berichtdoor Pilgrim » Di Nov 29, 2011 12:01 pm

mercator schreef:
Pilgrim schreef:Vrijwillig? Is dat wel zo? De Islam is immers met het zwaard opgelegd.

Wel, als ik die Islamitische horden met miljoenen tegelijk zie brullen en tieren op die pleinen in Noord Afrika of in het hell hole Mekka heb ik niet de indruk dat ze daar met de zweep toe worden aangepord.

Dat is ontstaan door internalisering. Als een volk eeuwenlang onder druk staat en als minderwaardig behandeld wordt en alleen maar onder die opgelegde inferioriteit uit kan komen door moslim te worden zullen velen dat uiteindelijk doen.

King George schreef:Een ieder die mercator verwijt een Joden obsessie te hebben, moet zich vanaf nu diep schamen!!!

Doe ik lekker niet! :rongue:
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ozes
Berichten: 5835
Lid geworden op: Za Sep 17, 2011 4:05 pm

Re: mercator en orthodoxe Joden.

Berichtdoor Ozes » Di Nov 29, 2011 3:07 pm

Spoiler! :
[
mercator schreef:
King George schreef:
Ik zie toch wel ietsje meer in de aanpak van mercator. De Israeliërs weten het al heel lang. Hun tijd vooruit!


mercator is gewoon een realist. En zijn haar- en haarscherpe analyses zijn onze tijd vooruit.


"Achteruit" eerder. Ik ben tot dat inzicht gekomen door de geschiedenis, en meer bepaald die van Spanje 16de/17de eeuw. Een eeuw lang na de reconquista probeerden de Katholieke Spanjaarden de moslims te integreren, ze kregen alle kansen zolang ze maar ophielden met hun ondermijnende activiteiten. Dat bereikte niet het beoogde resultaat omdat die Europese moslims constant werden gesteund en opgejut vanuit Afrika en Klein Azië-Spanje was in oorlog met de Sultan. Uiteindelijk werd de oorlog over de eeuwwisseling voortgezet, gecombineerd met een massale deportatie van moslims begin 17de eeuw. Het was de enige manier: zonder de aanvoerlijn vanuit de Islamitische stamlanden door te snijden was de zaak hopeloos.
En zo is de situatie NU op grote schaal ook. Marokko, Turkije etc. zien hun demografisch overschot dat hier zit als een politieke machtsfactor, een invasieleger zeg maar, exact zoals in de tijd van de Sultan. Proberen vanalles te doen aan de moslimproblematiek ZONDER een staat van oorlog met de moslimlanden te aanvaarden is een heilloos pad.
Ik merk dat de hele discussie zich bijna 100 % beperkt tot het proberen milderen van de effecten van de moslimproblematiek met allerlei kleine maatregeltjes en fantazieën-zoals de hoop dat de moslims vanzelf wel Westers zullen worden-maar dat gaat uit van een totaal verkeerde inschatting van de realiteit: de Islam is in oorlog met ons, terwijl wij dat niet willen inzien.

De Israeliers weten niks, ze zijn ondertussen COMPLEET omringt geraakt door vijandelijke machten. Is dat success?
Een goede strategie levert niet puur de kans tot overleving op maar verdeelt de vijand meer dan de vijand jouw verdeelt en overtuigt de buurlanden van jouw gelijk. Nu is anti-semitisme compleet ingeburgerd geraakt onder jongeren wereldwijd, incl. in Israel zelf, minus de rechtse jongeren, maar Mercators 'strategie' zal er zeker niet voor zorgen dat meer mensen pro-Israel & anti-Islam worden. De trend blijft dat rechts langzaam maar zeker word afgebroken, simpelweg omdat deze puur defensief handelt.

Tevens weet je mijn vragen niet eens succesvol te beantwoorden als het gaat om de logistiek. Je kan niet alle Moslims Nederland uitzetten, want voor te veel factoren zijn we afhankelijk van pro-Islamitische buurlanden & onze brandstof komt uit landen die deze strategisch inzetten om hun invloed te verspreidden.

Ik heb geen enkele hoop dat alle Moslims westers zullen worden, maar mensen blijven mensen, en mensen worden onzeker en raken verdeeld wanneer je het juist aanpakt. Daar gaat het om:

Dat wanneer Saudi-Arabie klaagt over wat wij met de Moslims doen, dat ze dan problemen krijgen met de Moslims hier en in hun eigen land. Pas dan zorg je ervoor dat hun ook op hun schaakstukken moeten letten, ipv dat ze opportunistisch kunnen handelen door het steeds te hebben over Islamofobie, racisme en dankzij censuur van hun eigen schendingen van de mensenrechten. Mensen zijn zo gewend om racist genoemd te worden dat ze denken dat het normaal is, maar dat is het niet, het is het resultaat van het frankfurt-marxisme, en een succesvolle antagonist hiervan zou de linksmens laten voelen wat elke Infidel dagelijks meemaakt.

Het Nazisme werd ook succesvol omdat de landen om hen heen geen slechte woorden over het nazisme durfde uit te spreken. En het Nazisme faalde omdat het niet de mogelijkheid bezat om mensen zich individueel of symbiotisch te laten ontwikkelen. En voor de duidelijkheid, ik geloof 100% dat als de Islam Europa succesvol had geislamiseerd, dat het er hier niet beter uit zou zien. De wens naar vrijheid komt voort uit cultuur, en je ziet nu ook al onder de jeugd dat het woord Vrijheid van meningsuiting een negatieve connotatie heeft gekregen, simpelweg door culturele veranderingen. Langzaam zal die wens naar vrijheid verdwijnen, zeker omdat deze wens in Europa nooit zo sterk is geweest als bijvoorbeeld in Amerika.

Zoals Pilgrim zegt, het komt door internalisering, wat gebeurt er bij internalisering:
De gehele woordenschat van een volk komt in de betekenis te staan van de Islam, net zoals hier de gehele woordenschat van het Nederlandse volk onder invloed staat van de multicultuur. De jeugd mist de woordenschat en culturele 'drivers" om zich hier tegen te verzetten, en dat is de reden dat NL zo weinig goede filosofen/denkers produceert voor rechts Nederland.Wij hebben niet eens een rechtse elite.In de Islam is datzelfde proces van internalisering simpelweg afgerond.
"There is no need to exaggerate the part played in the creation of Bolshevism and in the actual bringing about of the Russian Revolution, by these international and for the most part atheistical Jews, it is certainly a very great one; it probably outweighs all others.

~Winston Churchill.

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16312
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Mercator en zijn logica van denken.

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Di Nov 29, 2011 3:35 pm

Ozes schreef:
De gehele woordenschat van een volk komt in de betekenis te staan van de Islam, net zoals hier de gehele woordenschat van het Nederlandse volk onder invloed staat van de multicultuur.

Kun je deze zin misschien eens nader toelichten. Ik snap hier namelijk geen jota van.
De gehele woordenschat van een volk

Welk volk?
net zoals hier de gehele woordenschat van het Nederlandse volk onder invloed staat van de multicultuur.

Ja, nou en? Wat wil je ons nu eigenlijk duidelijk maken? Elke taal ondergaat invloeden van buitenaf. Er bestaan tig-woorden uit het Nederlands in het Engels. De Engelse taal heeft tig-woorden uit het Frans overgenomen. De Nederlandse taal stikt van de Franse, Engelse en Duitse woorden. Wat denk je bijvoorbeeld van het woord bidden? Weet je eigenlijk wel wat dat betekent? Dat komt uit de Duitse taal vandaan, van bitten en betekent smeken, vragen. En wij zullen ongetwijfeld ook wel afgeleide woorden van het Arabisch kennen. Dit alles heeft niets met islam te maken. Maar ja, het zal wel aan mij liggen. :huh:
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Ozes
Berichten: 5835
Lid geworden op: Za Sep 17, 2011 4:05 pm

Re: mercator en orthodoxe Joden.

Berichtdoor Ozes » Di Nov 29, 2011 4:04 pm

Wij hebben vele woorden in ons vocabulaire die het Multiculturele systeem een handje helpen, hier een paar voorbeelden.


    Het woord Multicultuur zelf, met alle associatiewoorden die hierbij horen. Het woord multicultuur is ondertussen de enige optie voor een multi-ethnisch land. Als mensen tegen het concept Multicultuur argumenteren, denken mensen steevast dat hij tegen de multi-ethniciteit in zijn land is. Omdat men niet snapt dat er meer opties zijn dan de MC.

    Het woord racisme waarvan de definitie ondertussen alle kritiek op minderheden inhoud, incl. het opkomen voor eigen land.

    De term "Verrechtsing en verharding van de samenleving"; Als iemand het dan over de verharding van de samenleving heeft, word dit in de context van verrechtsing geinterpreteerd.

    Socialisme; welke aanduid dat socialisten sociaal(aardig & sympathiek) zijn.

    Populisme; geeft aan dat mannen als Wilders en Fortuyn slechts opportunisten zijn die misbruik maken van de onderbuikgevoelens van het nl volk.

Wat elke intelligente politieke stroming probeert te doen, is elk woord in het Nederlandse vocabulaire te classificeren naar Rechts(de racistische vijand)of links(de sympathieke oplossing). Wanneer mensen een woord in een bepaalde context horen van hun politiek leiderschap of door de socialistische media, zullen ze dit woord na verloop van tijd ook in die context gaan gebruiken en interpreteren. Wanneer een groot gedeelte van de Nederlandse taal in het algemeen door Nederlanders in een bepaalde context word geinterpreteerd, dan zal ook taalontwikkeling in het licht staan van deze politieke context. Nieuwe leenwoorden, slagzinnen en gezegden zullen allemaal in overeenstemming zijn met de dominerende politieke cultuur.


Zeker in een tijd waar de Nederlandse taal compleet word afgebroken, door het lagere niveau van onderwijs, het internetgebruik en de taaloverdracht van immigranten naar Nederlanders, verkleint het algehele vocabulaire van de gemiddelde Nederlander, en deze zal dus meer en meer gebonden zijn aan het beperkte vocabulaire welke het linkse onderwijssysteem en de linkse media hen biedden. In het algemeen zullen daardoor minder mensen goede argumenten tegen het MC-systeem kunnen leveren.
"There is no need to exaggerate the part played in the creation of Bolshevism and in the actual bringing about of the Russian Revolution, by these international and for the most part atheistical Jews, it is certainly a very great one; it probably outweighs all others.

~Winston Churchill.

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16312
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Mercator en het toeval dat volgens hem bestaat

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Di Nov 29, 2011 4:46 pm

Tsja . . . ik zie het allemaal als een dom minderwaardig machtsspelletje. Het niveau van verantwoord besturen is zo langzaamaan gedaald tot het nulpunt. Ik kan daar verder niks aan veranderen. Ik ben zo vrij mij te rekenen tot minder dan tien procent van de massa die zelfstandig kritisch nadenkt en schijt heeft aan wat anderen (inclusief wetenschappers) beweren. Negentig procent van de mensheid is nu eenmaal dom en dat zal altijd wel zo blijven. Waarom? Geen idee. Ik onderzoek via logisch denken en vooral twijfelen. Klaar! Zo ook een van mijn beste vrienden die twijfelt aan mijn gezonde verstand omdat ik de evolutietheorie als een volslagen belachelijk iets vindt. Ik hou het altijd simpel. Dat voorkomt ellenlange vervelende discussies. Ik stel dat er geen intelligentie kan bestaan zonder dat daar intelligentie aan te pas is gekomen. Een andere wijsgerige en ook zeer intelligente vriend Mercator houdt het allemaal o p toeval. Dan ben je toch uitgeluld? En dan te bedenken dat wij gedrieën humorist en overtuigd atheïst zijn. Een andere heel belangrijke overeenkomst is dat wij van lekker kwaliteitsbier houden :redface:

Mijn enige Marokkaanse vriend is dus ook geen moslim en drinkt vrolijk mee. Hij is ook zeeer intelligent en wijs. Zelfs intelligenter dan ik. Ik zoek ook altijd kwaliteitsvrienden uit. Daar heb je tenminste wat aan. heartbeat:
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 75303
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: mercator en orthodoxe Joden.

Berichtdoor Ariel » Di Nov 29, 2011 5:16 pm

Ozes schreef:[spoiler].Wij hebben niet eens een rechtse elite..


Hans Jansen? Die mag je toch wel rechtse elite noemen ?
Maar ik moet inderdaad diep denken voordat ik iemand anders weet. Bram Moszkowicz misschien ? Of the advocaat Theo Hiddema ?
Die stelde eens in het programma Netwerk naar aanleiding van de uitspraak van Wilders dat de Koran op Mein Kampf lijkt: Als ik het verdiende lot van de Joden goed begrijp zoals het op een aantal punten in de Koran omschreven staat, dan kan de heer A. Hitler daar nog een puntje aan zuigen.

Maar wat wil je. Jaren lang heeft links zich belangrijke posities op universiteiten toegeëigend om zo de zieltjes en hoofden van studenten te beïnvloeden. En in de rechterlijke en uitvoerende macht zijn volgens mij weinig of heel weinig rechts denkende te vinden.

Misschien zijn ze er wel, maar daar durven ze dan niet voor uit te komen, want rechts wordt nog steeds als asociaal gezien.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ozes
Berichten: 5835
Lid geworden op: Za Sep 17, 2011 4:05 pm

Re: Mercator en het toeval dat volgens hem bestaat

Berichtdoor Ozes » Di Nov 29, 2011 5:29 pm

[
Spoiler! :
quote="'Hans van de Mortel'"]Tsja . . . ik zie het allemaal als een dom minderwaardig machtsspelletje. Het niveau van verantwoord besturen is zo langzaamaan gedaald tot het nulpunt. Ik kan daar verder niks aan veranderen. Ik ben zo vrij mij te rekenen tot minder dan tien procent van de massa die zelfstandig kritisch nadenkt en schijt heeft aan wat anderen (inclusief wetenschappers) beweren. Negentig procent van de mensheid is nu eenmaal dom en dat zal altijd wel zo blijven. Waarom? Geen idee. Ik onderzoek via logisch denken en vooral twijfelen. Klaar! Zo ook een van mijn beste vrienden die twijfelt aan mijn gezonde verstand omdat ik de evolutietheorie als een volslagen belachelijk iets vindt. Ik hou het altijd simpel. Dat voorkomt ellenlange vervelende discussies. Ik stel dat er geen intelligentie kan bestaan zonder dat daar intelligentie aan te pas is gekomen. Een andere wijsgerige en ook zeer intelligente vriend Mercator houdt het allemaal o p toeval. Dan ben je toch uitgeluld? En dan te bedenken dat wij gedrieën humorist en overtuigd atheïst zijn. Een andere heel belangrijke overeenkomst is dat wij van lekker kwaliteitsbier houden :redface:

Mijn enige Marokkaanse vriend is dus ook geen moslim en drinkt vrolijk mee. Hij is ook zeeer intelligent en wijs. Zelfs intelligenter dan ik. Ik zoek ook altijd kwaliteitsvrienden uit. Daar heb je tenminste wat aan. heartbeat:[/quote]


Machtspelletjes zijn ook minderwaardig, maar helaas bepalen ze wel de toekomst van de maatschappij. De gemiddelde persoon heeft geen tijd/zin om een filosofie uit te werken over de toekomst van zijn land en waait simpelweg mee met de mensen die hem weten te beinvloeden. Mooi dat je een marokaanse vriend hebt die geen Moslim is, die zijn zeldzaam.

Ariel schreef:
Ozes schreef:[spoiler].Wij hebben niet eens een rechtse elite..


Hans Jansen? Die mag je toch wel rechtse elite noemen ?
Maar ik moet inderdaad diep denken voordat ik iemand anders weet. Bram Moszkowicz misschien ? Of the advocaat Theo Hiddema ?
Die stelde eens in het programma Netwerk naar aanleiding van de uitspraak van Wilders dat de Koran op Mein Kampf lijkt: Als ik het verdiende lot van de Joden goed begrijp zoals het op een aantal punten in de Koran omschreven staat, dan kan de heer A. Hitler daar nog een puntje aan zuigen.

Maar wat wil je. Jaren lang heeft links zich belangrijke posities op universiteiten toegeëigend om zo de zieltjes en hoofden van studenten te beïnvloeden. En in de rechterlijke en uitvoerende macht zijn volgens mij weinig of heel weinig rechts denkende te vinden.

Misschien zijn ze er wel, maar daar durven ze dan niet voor uit te komen, want rechts wordt nog steeds als asociaal gezien.


Er zijn enkele uitstekende rechtse denkers, maar dat maakt nog geen rechtse elite. Inderdaad hebben de marxisten via de gramsci-methode alle instituten overgenomen, incl. onderwijs, de uitvoerende macht & rechterlijke macht. Je hebt een eigenlijk pas een elite als jongeren zich in grote maten er voor lenen om zich vaardig te maken in het verdedigen en uitwerken van jouw idealen, en zelf ook beschermt worden terwijl ze dit doen. Dat het prestige levert om een vaardige spreker te zijn die nationalistische of patriotische idealen uitdraagt. De enige die ik dit echt effectief zie doen wereldwijd is Mark Steyn. De gemiddelde rechtse jongeren verdedigt zich nu voornamelijk tegen aantijgingen van racisme.
"There is no need to exaggerate the part played in the creation of Bolshevism and in the actual bringing about of the Russian Revolution, by these international and for the most part atheistical Jews, it is certainly a very great one; it probably outweighs all others.

~Winston Churchill.

mercator
Berichten: 19120
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: mercator en zijn aversie tegen orthodoxe Joden.

Berichtdoor mercator » Di Nov 29, 2011 6:41 pm

Pilgrim schreef:Dat is ontstaan door internalisering. Als een volk eeuwenlang onder druk staat en als minderwaardig behandeld wordt en alleen maar onder die opgelegde inferioriteit uit kan komen door moslim te worden zullen velen dat uiteindelijk doen.


Jij beziet de moslim als een nobele wilde die helaas slecht beïnvloed is door het Koranboekje. Neen: de moslim kiest er bewust voor om moslim te zijn, net zoals de crimineel liever steelt dan te werken.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

mercator
Berichten: 19120
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Christendom wereldwijd snelst groeiende godsdienst

Berichtdoor mercator » Zo Dec 04, 2011 7:35 pm

Ozes schreef:Je plaatst bv foto's van enkele Joodse criminelen, terwijl het aantal joden in de misdaad zeer beperkt is, en duidelijk geen uitkomst is van het joodse geloof.

Dat weet ik nog zo net niet, in Antwerpen is een uitgebreide Joodse maffia actief in de handel in namaakspullen, diamanten en vrouwen. Ze zijn wel zo slim dat ze zich niet domweg laten pakken bij een overval of inbraak, zoals de moslims.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Gebruikersavatar
KevinB
Berichten: 1436
Lid geworden op: Vr Okt 14, 2011 4:42 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Christendom wereldwijd snelst groeiende godsdienst

Berichtdoor KevinB » Zo Dec 04, 2011 7:37 pm

Volgens mij zijn zulke gasten in de eerste plaats (slimme) criminelen, en pas in de tweede plaats Joods. Of vergis ik mij?

mercator
Berichten: 19120
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Christendom wereldwijd snelst groeiende godsdienst

Berichtdoor mercator » Zo Dec 04, 2011 7:42 pm

KevinB schreef:Volgens mij zijn zulke gasten in de eerste plaats (slimme) criminelen, en pas in de tweede plaats Joods. Of vergis ik mij?


Geen idee. k Zal het hen eens vragen :D !
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Gebruikersavatar
Bodhi
Berichten: 120
Lid geworden op: Di Nov 30, 2010 6:11 pm

Re: Christendom wereldwijd snelst groeiende godsdienst

Berichtdoor Bodhi » Zo Dec 04, 2011 8:41 pm

KevinB schreef:Volgens mij zijn zulke gasten in de eerste plaats (slimme) criminelen, en pas in de tweede plaats Joods. Of vergis ik mij?


Of helemaal niet Joods en gewoon een hoax om iemand daarvan de schuld te kunnen geven..

mercator
Berichten: 19120
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Christendom wereldwijd snelst groeiende godsdienst

Berichtdoor mercator » Zo Dec 04, 2011 9:27 pm

Bodhi schreef:Of helemaal niet Joods en gewoon een hoax om iemand daarvan de schuld te kunnen geven..


We zullen daar nu maar niet verder op in gaan, maar dat de Joden per definitie heilige boontjes zouden zijn is ook niet waar, kijk maars op google bij zwart geld diamant en t zal al snel duidelijk worden dat er in dat wereldje enorme sommen omgaan.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Dhana
Berichten: 7963
Lid geworden op: Do Nov 27, 2008 10:15 am

Re: Christendom wereldwijd snelst groeiende godsdienst

Berichtdoor Dhana » Zo Dec 04, 2011 10:33 pm

Alsof er geen ander land boter op het hoofd heeft en voor ergerer zaken
Wil je in het leven werkelijk leren, moet je in staat zijn buiten het eigen ego te schouwen.

mercator
Berichten: 19120
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Christendom wereldwijd snelst groeiende godsdienst

Berichtdoor mercator » Zo Dec 04, 2011 11:00 pm

Dhana schreef:Alsof er geen ander land boter op het hoofd heeft en voor ergerer zaken


Vertel DAT aan die arme kip :D Afbeelding
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Dhana
Berichten: 7963
Lid geworden op: Do Nov 27, 2008 10:15 am

Re: Christendom wereldwijd snelst groeiende godsdienst

Berichtdoor Dhana » Zo Dec 04, 2011 11:11 pm

Zo te zien aan haar nog in tact zijnde snavel komt ze niet uit een legbatterij. Wel eens gezien hoe kalveren vest gemest worden hier of in een kist hun dagen voor het slachten moeten slijten voordat ze vanwege her leer het leven laten? Varkensmesterijen wel eens bezocht? Wel eens meegemaakt hoe een gans aan een lekkere grote lever komt? Koeien bezocht die nog nooit een wei gezien hebben?

Alsof dierenleed alleen op het conto staat van een stelletje volkomen gestoorde Joodse fundies.
Wil je in het leven werkelijk leren, moet je in staat zijn buiten het eigen ego te schouwen.

Gebruikersavatar
Bodhi
Berichten: 120
Lid geworden op: Di Nov 30, 2010 6:11 pm

Re: Christendom wereldwijd snelst groeiende godsdienst

Berichtdoor Bodhi » Zo Dec 04, 2011 11:21 pm

mercator schreef:
Dhana schreef:Alsof er geen ander land boter op het hoofd heeft en voor ergerer zaken


Vertel DAT aan die arme kip Afbeelding


Ach.. da's een utra-orthodoxe Jood een uiterst klein groepje gekkies en die ga jij lopen vergelijken met de rest?! :laugh1: :laugh1:

vwb die kip, zullen het maar niet gaan hebben over de legbatterijen, megastallen e.a. die Dhana al genoemd heeft :laugh1:

mercator
Berichten: 19120
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Christendom wereldwijd snelst groeiende godsdienst

Berichtdoor mercator » Zo Dec 04, 2011 11:32 pm

Bodhi schreef:Ach.. da's een utra-orthodoxe Jood een uiterst klein groepje gekkies en die ga jij lopen vergelijken met de rest?! :laugh1: :laugh1:


Ja, lach maar, die baby in dat duwwagentje is de volgende :D !

Ja sorry, dat heel de problematiek van legbatterijen en bio-industrie niet bij me was opgekomen, onvergeeflijk...
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

mercator
Berichten: 19120
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Christendom wereldwijd snelst groeiende godsdienst

Berichtdoor mercator » Zo Dec 04, 2011 11:33 pm

Dhana schreef:Alsof dierenleed alleen op het conto staat van een stelletje volkomen gestoorde Joodse fundies.


Je wil niet weten welke weerzinwekkende atheïstische rituelen Hans en ik uitvoeren met padden en kikkers!
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Gebruikersavatar
Bodhi
Berichten: 120
Lid geworden op: Di Nov 30, 2010 6:11 pm

Re: Verenigde Staten: Israël moet ruzies bijleggen

Berichtdoor Bodhi » Zo Dec 04, 2011 11:34 pm

mercator schreef:
Dhana schreef: Ik vind die anti-Israël tendens trouwens wel ernstige vormen aannemen.


..;e het rare is dat linkse Joden zélf volop daaraan meewerken. Zo heeft de VS ambassadeur in Brussel-een goeie vriend van Obama-publiekelijk verteld dat de Palestina-politiek van Israël de schuld is van het anti-semitisme. Zijn naam, Gutman, afstammeling van orthodox-Poolse Joden.
Nu, ZO raar vind ik dat niet. De moderne staat Israël heeft evenzeer te vrezen van religieus obscurantisme in eigen Joodse rangen als van de moslims.


nu zo raar is dat wel, waarom jij elke weer met die orthodoxen op de proppen komt waarvan je weet dat dat een kleine groep gekkies betreft :sleeping:

mercator
Berichten: 19120
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Verenigde Staten: Israël moet ruzies bijleggen

Berichtdoor mercator » Zo Dec 04, 2011 11:44 pm

Bodhi schreef:
nu zo raar is dat wel, waarom jij elke weer met die orthodoxen op de proppen komt waarvan je weet dat dat een kleine groep gekkies betreft :sleeping:


Die wekken gewoon mijn lachlust op, maak je niet druk zeg.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 75303
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Christendom wereldwijd snelst groeiende godsdienst

Berichtdoor Ariel » Zo Dec 04, 2011 11:48 pm

:mad: Hallo jongelui. Is het onderwerp charedische Joden nog niet genoeg uitgemolken op dit forum. We hebben het hier in dit topic over het Christendom wereldwijd snelst groeiende godsdienst, en niet over de jahadoet charediet. Er zijn vast forums op het wereldwijde net waar je deze mensen belachelijk kan maken en demoniseren. Op dit forum stoppen we er nu mee om over deze mensen te schrijven.
Dit forum gaat over Islam.

Ik dank jullie allemaal voor je medewerking, maar als ik hier in dit topic of ergens anders nog eenmaal een charedische Jood tegen kom , dan onderneem ik stappen.

Mercator, ik kijk nu naar jou. Je hebt je punt al menig keer gemaakt en nu moet het genoeg zijn.

Ik meen het.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.


Terug naar “Prullenbak”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Google [Bot] en 2 gasten