Beatrix in de Emiraten

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77341
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Beatrix in de Emiraten

Bericht door Ariel »

radio 6 schreef:De reacties van de PVV nemen onderhand "Story"-achtige vormen aan,
als ze zich gaan bezighouden met de garderobe van de koningin.

radio 6
:wink: Ja..gek hé. De Vara...( PvdA ) heeft zich er ook mee bezig gehouden.
Commotie over naaktmontage Beatrix in DWDD

HILVERSUM - Een filmpje in het VARA-programma DWDD waarin de hoofden van Beatrix en Willem-Alexander op naakte lichamen waren gemonteerd, heeft maandagavond op internet tot veel verontwaardigde reacties geleid.

Op berichtensite Twitter gaven vele honderden mensen na de uitzending hun commentaar op het filmpje, dat op satirische wijze Wilders' opmerking over het hoofddoekje dat koningin Beatrix droeg tijdens haar staatsbezoek bekritiseerde. De 'naaktfoto's' van de koningin en haar zoon zouden zogenaamd foto's zijn van een staatsbezoek aan Papoea Nieuw-Guinea, waar het koningshuis zich ook aan de lokale gewoonten zou hebben aangepast.

„Dit was echt respectloos”, stelt een Twitteraar. „Dit ging gevoelsmatig echt te ver”, voegt een ander daar aan toe. „Schandelijk en smakeloos.”

Maar er is ook lof voor het satirische filmpje uit het programmaonderdeel Lucky TV. „Briljant dat DWDD de grens van satire opzoekt”, stelt een voorstander. De site van Lucky TV, waar het filmpje ook te zien is, was maandagavond korte tijd onbereikbaar doordat de server de vele duizenden bezoekers niet aan kon.

De Rijksvoorlichtingsdienst (RVD) wilde maandagavond niet inhoudelijk reageren op de clip. Ook wilde de zegsvrouw niet zeggen of dit soort satire onder majesteitsschennis valt of niet.

De VARA vindt dat deze vorm van satire moet kunnen. „De filmpjes van Lucky TV zijn bedoeld om een reactie los te maken en blijkbaar zijn we daar dit keer in geslaagd”, constateert een zegsvrouw van DWDD. „Maker Sander van de Pavert is hard door de bocht gegaan. De één zal zeggen dat hij eruit is gevlogen, de ander dat de bocht vrij scherp was, en er zal ook door veel mensen om gelachen zijn. Wij realiseren ons dat satire op het koningshuis gevoelig ligt maar vonden het niet nodig om Sander te vragen een andere Lucky te maken.”

Eerder veroorzaakte DWDD al commotie met een satirisch filmpje waarin de dood van koningin Beatrix werd ontkend. Dit was een reactie op het bericht dat veel media half oktober verspreidden dat koningin Beatrix geen hersenbloeding had gehad. SBS Shownieuws had eerder een verkeerd Twitterbericht verspreid waarin dat werd gesuggereerd.

http://www.telegraaf.nl/binnenland/1127 ... rix__.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Filmpje.... :smile:
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
mercator
Berichten: 19280
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Beatrix in de Emiraten

Bericht door mercator »

Ook het gevolg van de Koningin laat zich niet onbetuigd bij het aanpassen aan exotische culturen. Maxime Verhagen op staatsbezoek in Frans Polynesië:Afbeelding
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77341
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Beatrix in de Emiraten

Bericht door Ariel »

Staatsbezoek Perzië 1963. Juliana & Bea bezoeken moskee. Op hoge hakken en met blote armen in de moskee
Zo kon het vroeger.

Via Geen stijl. http://www.dumpert.nl/mediabase/1926591 ... oskee.html" onclick="window.open(this.href);return false;
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Monique
Berichten: 8854
Lid geworden op: ma apr 14, 2003 2:14 pm

Re: Beatrix in de Emiraten

Bericht door Monique »

Fimpje is van youtube verwijderd maar niet verloren:
:roll2:


http://tinypic.com/player.php?v=286zaxs&s=5
Amorele atheistische nitwit
Mahalingam
Berichten: 42492
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Beatrix in de Emiraten

Bericht door Mahalingam »

Ook bij de VARA nog te zien:
http://omroep.vara.nl/media/84456
De Rijksvoorlichtingsdienst (RVD) wilde maandagavond niet inhoudelijk reageren op de clip. Ook wilde de zegsvrouw niet zeggen of dit soort satire onder majesteitsschennis, het ontbloten van (alles onder) de kroon valt of niet.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77341
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Beatrix in de Emiraten

Bericht door Ariel »

Moskeebezoek koningin Beatrix was provocatie

Begrijp me niet verkeerd: ik ben een Oranjefan! En daarom maak ik me ernstig zorgen over de houding van onze vorstin. Laten we kijken naar het bericht:

‘Koningin Beatrix, kroonprins Willem-Alexander en prinses Máxima bezoeken zondag in het emiraat Abu Dhabi de Sjeik Zayed bin Sultan Al Nahayan-moskee. Voor het bezoek zijn koningin Beatrix en prinses Máxima volgens moslimgebruik van top tot teen bedekt.’

Abaya
Wat droeg de Koningin: een abaya. Alle Arabische vrouwen in de golfregio, en vooral in Saoedi-Arabië, zijn verplicht om een abaya te dragen. De vraag is nu of het verplichten van een abaya en een hoofddoek als symbool van vrouwenonderdrukking mag worden beschouwd.

Ja, ik vrees van wel, anders hadden ze vrouwen de vrijheid gegund om zelf te bepalen hoe ze in de samenleving aan anderen willen verschijnen.

Hoe zou de Koningin hierover denken? Ik kan me nauwelijks voorstellen dat zij op een andere manier denkt. Zou Beatrix het goed vinden dat de vrouwen in de moordende hitte van Arabië een abaya en een hoofddoek moeten dragen? Nee, dat denk ik niet. Beatrix is een moderne geëmancipeerde vrouw.

's Lands eer
Nu werpt René van Rijckevorsel in zijn commentaar terecht de vraag op: ‘Maar wat hadden Koningin en Prinses dan moeten doen? Bij een staatsbezoek geldt allereerst: 's lands wijs, 's lands eer - Wilders weet er alles van.’

Wat hadden ze moeten doen? Hadden ze een andere keuze? Ja, ze hadden een hele simpele keuze: ze hadden niet naar die moskee hoeven gaan.

Ik kan me niet voorstellen dat de sultan aan Nederland voorstelt dat de Koningin een moskee moet bezoeken. Heeft de majesteit daarom gevraagd?

Bedrijfsleven
Velen denken wellicht dat een moskeebezoek meer contracten oplevert voor het Nederlandse bedrijfsleven. Wie dit beweert, kent de Arabische miljonairs niet. Ik ken ze wel. Ze gaan zelden naar een moskee.

Weet u waar ze te vinden zijn? Bars, discotheken en andere leuke uitgaansgelegenheden in de westerse wereld. Ze willen geld verdienen. Niets meer en niets minder. En dat is precies de reden dat het islamitische Iran en Al-Qa'ida dit soort regimes als afvallige regimes beschouwen.

Miljoenencontract
En denkt u echt dat een Arabische miljonair vanwege een bezoek aan de moskee en het dragen van abaya een miljoenencontract zou ondertekenen met de Rotterdamse haven? Als deze theorie waar is, zou iedereen geheel vrijwillig naar een moskee gaan.

Laten we elkaar niet voor de gek houden. De Arabische machthebbers hebben koningin Beatrix niet gevraagd om naar een moskee te gaan. Dat heeft haar hofhouding voorgesteld, of bepaalde kringen rond Buitenlandse Zaken. Zij vinden het leuk om een moskee te bezoeken. Fijn, dat moeten zij in hun eigen tijd doen, maar niet verpakt in een formeel bezoek van het staatshoofd. Daarvoor bestaat het begrip vakantie!

Provoceren
Waarom deed de majesteit het dan? Om te provoceren. Het bezoek aan een verre moskee was een binnenlands politiek signaal. Haar directe omgeving heeft deze provocatie bedacht. Door deze provocatie is het staatshoofd nu onderwerp van allerlei geintjes – zoals de bijtende persiflage in De Wereld Draait Door.

Was het dat allemaal waard? Nee. Laten we de zakelijke aspecten van een dergelijk bezoek niet overdrijven. Beschouw de Arabische machthebbers en miljonairs niet als emotionele figuren. Ze zijn primair zakenmensen en als ze goede winstgevende of geopolitieke redenen hebben, doen ze zaken met ons.

Daarvoor zijn Beatrix en de Nederlandse staat niet nodig. De Koningin zou vanwege haar positie de zakelijke contacten kunnen vergemakkelijken. Maar dat is nog geen contract, daarvoor zijn goede wederzijdse economische redenen onontbeerlijk.

Hilversum
Dezelfde hofhouding die deze provocatie heeft bedacht, indoctrineert het volk via Hilversum. Alsof de Arabieren zonder deze provocatie geen contracten zouden aangaan met de Nederlandse bedrijven. Soms heb ik het gevoel dat onze regenten ons als achterlijke onderdanen beschouwen.

Nogmaals: onze monarchie moet worden beschermd tegen de vrienden en de hofhouding van koningin Beatrix. Het blijft vreemd dat koningin Beatrix als staatshoofd telkens verdraagzaamheid en de naleving van de mensenrechten van het Nederlandse volk eist. Maar ze is zelf wel bereid om de meest verwerpelijke symbolen en staten eer te bewijzen.

Lieve Beatrix, dit zit velen dwars.

PS, majesteit: Een lange elegante jas met een bijna alles bedekkende hoed waren afdoende geweest voor een bezoek aan deze moskee. U moet ook niet vergeten dat deze in het nauw gedreven eenzame machthebbers meer dan ooit willen worden erkend door westerse staatshoofden.

Afshin Ellian

http://www.elsevier.nl/web/Opinie/Afshi ... ocatie.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17387
Lid geworden op: ma feb 17, 2003 9:58 am

Re: Beatrix in de Emiraten

Bericht door Manon »

Wat zou er van Nederland toch komen zonder de verlichte geest van Elian?
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.
Mahalingam
Berichten: 42492
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Beatrix in de Emiraten

Bericht door Mahalingam »

"Laten we de zakelijke aspecten van dit bezoek niet overdrijven." zo zegt Afshin.
Hier zien we onze Queen met een schattig lammetje (grote foto):

Afbeelding

En welk lot wacht dit kalfje? Dat die gruwelijk halal geslacht gaat worden. We kunnen nu weer kalfsvlees naar Oman exporteren.
Het oliestaatje zal op korte termijn weer beginnen met importeren van Nederlands kalfsvlees. Het stopte hier, net als de andere Golfstaten, ruim tien jaar geleden mee omdat toen BSE, de gekkekoeienziekte, geconstateerd werd in het vlees.
http://www.powned.tv/nieuws/buitenland/ ... _kalf.html
Laatst gewijzigd door Mahalingam op wo jan 11, 2012 1:05 am, 1 keer totaal gewijzigd.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Monique
Berichten: 8854
Lid geworden op: ma apr 14, 2003 2:14 pm

Re: Beatrix in de Emiraten

Bericht door Monique »

Lammetje???
Amorele atheistische nitwit
Mahalingam
Berichten: 42492
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Beatrix in de Emiraten

Bericht door Mahalingam »

Foutje. Lammetje moet kalfje zijn. Is hersteld.
Freudiaanse vergissing. Vlak daarvoor zag ik een aflevering van 'Shaun the sheep'.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17387
Lid geworden op: ma feb 17, 2003 9:58 am

Re: Beatrix in de Emiraten

Bericht door Manon »

Ik dacht al dat ik het sluierhoedje van queen Bea ergens al eens had gezien:
Afbeelding
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.
Mahalingam
Berichten: 42492
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Beatrix in de Emiraten

Bericht door Mahalingam »

En het leek zo'n goed idee van de hofhouding om de Queen zo uit te dossen. Wie kwam er op het idee? Iemand die met zijn kinderen naar de Disney film van Roodkapje was geweest?

Hoe dan ook, het Staats Journaal was razend enthousiast. Je zou bijna denken dat ons land aan een failliet is ontkomen dankzij de Arabieren. Oh, het bedrijfsleven heeft heel wat binnen gehaald. Wat dan ? Vrijblijvende intentieverklaringen, geen contracten.
Er gaat iets gedaan worden met een haven en iets met water. Als ik het goed begreep een installatie om van pis weer drinkwater te maken.
Bezoek Oman ook succes voor bedrijfsleven
Eerder op de avond stak vicepremier Maxime Verhagen de loftrompet over resultaten van de handelsmissie die parallel loopt aan het staatsbezoek. In aanwezigheid van de koningin, prins Willem-Alexander en prinses Máxima werden een aantal intentie-overeenkomsten ondertekend, waarmee de betrekkingen met Oman verder worden verbreed.
http://www.rtl.nl/%28/actueel/rtlnieuws ... sleven.xml
En om de stand gelijk te houden gaf de Queen een even lelijk cadeau terug: een glazen schaal van kunstenaar Michel van Overbeeke. Zo iets dus:

Afbeelding
http://www.michelvanoverbeeke.nl/pagina/2010.html
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
naar boven
Berichten: 5046
Lid geworden op: do nov 16, 2006 10:14 pm
Contacteer:

Re: Beatrix in de Emiraten

Bericht door naar boven »

Mahalingam schreef:...
En om de stand gelijk te houden gaf de Queen een even lelijk cadeau terug: een glazen schaal van kunstenaar Michel van Overbeeke. Zo iets dus:

Afbeelding
http://www.michelvanoverbeeke.nl/pagina/2010.html
Nou ja...lelijk. Dat is een kwestie van smaak natuurlijk. Niet onbelangrijk is de duiding van dit kunstwerk.

Het figuur in het midden van de 'schaal' (het lijkt meer op het blad van een salontafel) is zo te zien een Azteekse godheid. Mogelijk is het Huitzilopochtli.

Afbeelding

De Azteekse god wordt omringd door een zestal vrouwen die zich uit hun in het prikkeldraad verstrikte zwarte boerka's proberen te ontworstelen.


Hopelijk waren ze in Oman blij met dit geschenk..
RTFM
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77341
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Beatrix in de Emiraten

Bericht door Ariel »

Of Beatrix zich zo wie zo iets van Wilders zou aantrekken.
:huh: Wat me opvalt, ze draagt deze keer ook nog eens zwarte handschoenen.

Afbeelding Afbeelding

Beatrix negeert Wilders en draagt opnieuw hoofddoek

donderdag 12 januari 2012

Koningin Beatrix draagt donderdagmorgen bij haar bezoek aan de Grote Moskee van Oman in Muscat opnieuw een hoofddoek. Ze wikkelt dit keer een rode sjaal over haar hoed.

Daarmee negeert ze de kritiek van PVV-leider Geert Wilders, die sprak van een 'trieste wanvertoning' toen het staatshoofd afgelopen zondag een hoofddoek droeg bij een bezoek aan een moskee in Abu Dhabi.

Hoofdbedekking maakt deel uit van de kledingvoorschriften van een moskee. Verder droeg koningin Beatrix een lang, zwart, alles verhullend gewaad. Ook prinses Máxima bedekte haar hoofd.

Onderdrukking
De PVV associeert de hoofddoek met de 'onderdrukking van de vrouw'. Volgens minister Uri Rosental (VVD, Buitenlandse Zaken) past Beatrix zich slechts aan de lokale gebruiken aan, zoals ze dat ook doet bij het bezoek aan synagoge of kathedraal.

Het bezoek aan de moskee is het voorlaatste onderdeel van het driedaagse bezoek aan Oman. Beatrix, prins Willem-Alexander en prinses Máxima kwamen zaterdag aan in Abu Dhabi. Het is het vijftigste staatsbezoek van de vorstin.

Door Jeroen Langelaar

http://www.elsevier.nl/web/Nieuws/Neder ... fddoek.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77341
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Beatrix in de Emiraten

Bericht door Ariel »

Koningin: uitspraak PVV over hoofddoek onzin

Koningin Beatrix vindt de commotie rond de sjaal die zij drapeerde om haar hoed bij een bezoek aan de Grote Moskee in Abu Dhabi 'echte onzin'. Dat zei de vorstin donderdagmiddag (plaatselijke tijd) tijdens haar staatsbezoek aan Oman.

De PVV keurde de hoofddoek af, omdat de partij dit als een symbool ziet van onderdrukking van de vrouw. Echt onzin zei koningin Beatrix gedecideerd. Al was het alleen maar omdat in deze streek vrouwen helemaal niet worden onderdrukt. Het dragen van de hoofdbedekking had de vorstin geen probleem gevonden, ze toonde ermee aan eerbied te hebben voor de religie van het gastland. Dat had ze graag gedaan.

http://www.telegraaf.nl/binnenland/1128 ... binnenland" onclick="window.open(this.href);return false;
De majesteit moet toch maar eens met Hans Jansen gaan praten, of misschien de koran lezen.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17387
Lid geworden op: ma feb 17, 2003 9:58 am

Re: Beatrix in de Emiraten

Bericht door Manon »

Interessant.

en bij het wederkerige bezoek gaan ze van de ene kathedraal naar de andere, waarbij de oman-mannen hun slaapkleed uitlaten en hun vrouwen in een net mantelpakje ronddartelen?

waarom gaat queen Bea trouwens van de ene moskee naar de andere?
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.
mercator
Berichten: 19280
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Beatrix in de Emiraten

Bericht door mercator »

Manon schreef: waarom gaat queen Bea trouwens van de ene moskee naar de andere?
Omdat ze wil laten zien dat ze spuwt op de PVV-kiezers. En omdat ze graag moslim wil worden.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17387
Lid geworden op: ma feb 17, 2003 9:58 am

Re: Beatrix in de Emiraten

Bericht door Manon »

Ze hebben Willem Alexander thuisgelaten bij het bezoek van vandaag:

Afbeelding

och nee, toch niet, hij stond achter het hoekje te gluren
Afbeelding
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77341
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Beatrix in de Emiraten

Bericht door Ariel »

PvdA: Uitspraak Koningin over hoofddoek is onhandig

donderdag 12 januari 2012

De PvdA noemt de reactie van Koningin Beatrix op de hoofddoek-commotie 'onhandig'. PvdA-Kamerlid Jeroen Recourt vindt de uitspraak politiek gevoelig en spreekt van een 'slip of the tongue'.

Dat zegt Recourt tegen de NOS. Hij reageert daarmee op de Koningin die de reactie van de PVV over haar hoofddoek 'echte onzin' noemt.

Bescherming
'In sommige gevallen is het geen onzin dat een hoofddoek symbool is voor de onderdrukking van vrouwen,' zegt Kamerlid Recourt.

Hij vindt dat premier Mark Rutte (VVD) de Koningin in bescherming moet nemen tegen uitspraken van PVV-leider Geert Wilders over hoofddoekjes. Nu zag de vorstin zich genoodzaakt zelf een uitspraak te doen over de kwestie. De reactie past volgens hem niet binnen de lijn van het kabinet.

Koningin Beatrix bezocht donderdag de Grote Moskee van Oman in Muscat. Tijdens het bezoek waren de vorstin en prinses Máxima volgens moslimgebruik van top tot teen bedekt.

Discriminatie
De Koningin droeg zondag ook een hoofddoek toen zij een moskee bezocht in Abu Dhabi. De PVV stelde Kamervragen over de 'trieste wanvertoning'. De partij wilde van premier Rutte weten of hij de hoofddoek ook symbool van islamisering, onderdrukking en discriminatie van de vrouw vindt.

Rutte reageerde (pdf) eerder vandaag op de Kamervragen. Hij zegt dat bij een bezoek van de Koningin aan een godshuis de daarbij behorende kledingvoorschriften worden gerespecteerd.

Eerder zei minister Uri Rosenthal (VVD) van Buitenlandse Zaken al dat de Koningin 'respect toont' voor de gewoonte, traditie en conventies van de islam. Als zij dat niet had gedaan, kon zij de voor de regio belangrijke moskeeën niet bezoeken.

http://www.elsevier.nl/web/Nieuws/Polit ... handig.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Ik vind de uitspraak niet onhandig, maar uitgesproken dom.
Overigens worden er volgens de stichting Open Doors in Oman nog steeds christenen gemarteld. Wie kan er nog begrip en respect voor Beatrix opbrengen. Ik niet meer.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77341
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Beatrix in de Emiraten

Bericht door Ariel »

'Politieke uitspraak staatshoofd zeldzaam'

NIJMEGEN - Het is hoogst zeldzaam dat een staatshoofd uitspraken doet die politiek gevoelig kunnen liggen. Dat stelt staatsrechtgeleerde Roel Schutgens van de Radboud Universiteit in Nijmegen in een reactie op de uitlatingen van koningin Beatrix over de hoofddoekjescommotie.

„Dit lijkt erop te wijzen dat Beatrix toch erg getergd is door alle verwijten van de PVV”, stelt hij. Normaal biedt alleen de kersttoespraak een staatshoofd enige ruimte om een bepaalde boodschap naar buiten te brengen. „Staatsrechtelijk gezien is het dilemma in dit soort gevallen dat een staatshoofd als hij of zij blundert niet kan worden afgezet. Dan moet de premier gelijk de verantwoordelijkheid nemen”, legt Schutgens uit.

http://www.telegraaf.nl/binnenland/1129 ... binnenland" onclick="window.open(this.href);return false;
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Eliabe
Berichten: 3963
Lid geworden op: di mei 12, 2009 8:11 pm

Re: Beatrix in de Emiraten

Bericht door Eliabe »

Ben nieuwschierig hoe Willem en Maxima gekleed gaan bij een bezoek aan de papoea's
Afbeelding
God schiep mens en dier, maar welke idioot bracht de islam hier?
mercator
Berichten: 19280
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Beatrix in de Emiraten

Bericht door mercator »

Deze kleding is perfect voor de Kroonprins:Afbeelding
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77341
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Beatrix in de Emiraten

Bericht door Ariel »

Domme mensen, en arm Nederland. Beatrix was net op TV en ze prees de gastvrijheid van de Verenigde Arabische Emiraten. Het was daar een paradijs zei ze.
Dom mens. Ze moet eens een paar maanden in Oman incognito als christen burger gaan wonen. Kijken of ze dan nog zo positief is.
Meeste Nederlanders vinden hoofddoek Koningin prima

donderdag 12 januari 2012

Bijna acht op de tien Nederlanders staan achter koningin Beatrix, die bij haar staatsbezoeken aan de Verenigde Arabische Emiraten(VAE) en Oman in moskeeën een hoofddoek droeg. De PVV stelde Kamervragen over de kledij van het staatshoofd.

Slechts iets meer dan de helft van de Nederlanders, 53 procent, vindt dat de Koningin ook een sjaal over haar hoed moet dragen als zij een moskee in Nederland bezoekt.

Bijna een op de vier Nederlanders ziet het dragen van een hoofddoek als onderdrukking van de vrouw, zoals de PVV. Partijleider Geert Wilders noemde de kleding van Beatrix een trieste wanvertoning.

http://www.elsevier.nl/web/Nieuws/Neder ... -prima.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
BaniIsrael
Berichten: 297
Lid geworden op: wo mei 23, 2007 8:50 pm
Locatie: Te grote avatar verwijderd.

Re: Beatrix in de Emiraten

Bericht door BaniIsrael »

Het zou dit forum sieren als dat soort foto's verwijdert kunnen worden, alvast bedankt.

Wat betreft de hoofddoek van Beatrix, het is toch een normaal gebaar om in een moskee een hoofddoek aan te trekken? Waarom word er hier van een mug een Olifant gemaakt? Wilders droeg in Israel ook een keppel toen hij een synagoge betrad, dus natuurlijk is dit gewoon commotie om niks eigenlijk!
O Israel Waarom bent Gij zo? O Israel waarom heeft U de Almachtige teleurgesteld? O Israel wanneer komt Gij weer tot inkeer?
Gebruikersavatar
Ozes
Berichten: 5833
Lid geworden op: za sep 17, 2011 4:05 pm

Re: Beatrix in de Emiraten

Bericht door Ozes »

Krijgen joodse mannen ook een pot zuur over hun gezicht, een nekschot of 100 zweepslagen wanneer ze de keppel niet opdoen van de joodse staat?
Dit soort reacties kan een Moslima namelijk verwachten wanneer ze in een van de sharia staten haar hoofddoek niet (volledig) opdoet.

Is het in een joodse geloof toegestaan voor vrouwen om hun man te slaan zodat we niet zeker kunnen zijn of de man nou de keppel onder druk of vrije wil draagt?
Volgens de koran mag een man namelijk zijn vrouw slaan als ze niet luistert, de mannen die werkelijk geloven in een god die het slaan van vrouwen toeslaat, zijn dezelfde mannen die vrouwen als bezit zien en graag een hoofddoekje opdwingen.


Snappie, voor mij is het allemaal logisch maar ik ben dan ook in een vergevorderd stadium van Islamofobie. De dokter zei dat mijn levenskansen hoger zijn naarmate ik minder de Islam publiekelijk bekritiseer.
"There is no need to exaggerate the part played in the creation of Bolshevism and in the actual bringing about of the Russian Revolution, by these international and for the most part atheistical Jews, it is certainly a very great one; it probably outweighs all others.

~Winston Churchill.
Plaats reactie