Vlaams Belang en Mahmoud Ahmadinjead in hetzelfde bedje ziek

"Opinies" is een collectie van korte teksten (van 500 tot 750 woorden) waarin de auteur zijn opinie over courante islam-gelinkte gebeurtenissen uiteen zet. Indien je jouw opinie gepubliceerd wil zien kan je ze hier kwijt. Geef ons ook je naam en email adres. De tekst moet wel van jouw hand zijn.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
sprot
Berichten: 4147
Lid geworden op: ma jan 27, 2003 11:25 pm
Locatie: Hel
Contacteer:

Vlaams Belang en Mahmoud Ahmadinjead in hetzelfde bedje ziek

Bericht door sprot »

Philippe De Backer

Dat het Vlaams Belang een sterk fascistisch randje heeft is al langer geweten. Getuige daarvan de kliklijn voor progressieve leerkrachten die al enkele jaren loopt bij de Vlaams Belang jongeren en het NJSV. Hierbij kunnen leerlingen die vinden dat bepaalde leerkrachten op hun school te linkse standpunten verkondigen, deze leerkrachten aangeven. Hierbij worden de harde fascistische uitspraken niet geschuwd. Zo vinden sommige leerlingen die een leerkracht aangeven het een schande dat ze een studiewerkje moesten maken over het jodendom.

Het Vlaams Belang stelt zich altijd hard op in haar geschriften tegen het wat zij noemt ‘islamo-fascisme’, een extreme vorm van het islamitisch gedachtegoed. De exponent hiervan is Mahmoud Ahmadinjead, de president van Iran. Iran, nog steeds een fundamentalistische islamitische staat, waar de rechten van vrouwen en minderheden constant worden geschonden en waar de bevolking gebukt gaat onder strenge islamitische regeld opgelegd door de Ayatollahs. Hierbinnen wordt Mahmoud Ahmadinjead beschouwd als een van de hardliners. Laat het nu net deze Mahmoud Ahmadinjead zijn die vandaag aankondigde dat hij alle liberale leerkrachten en progressieve of seculiere professoren uit de Iraanse universiteiten zal weren. Deze grote zuiveringsactie op de universiteiten moet de islamitische leer weer meer op het voorplan brengen.

Men kan niet ontkennen dat de overeenkomsten tussen beide acties en uitspraken groot zijn. Het maakt ook duidelijk dat het Vlaams Belang en Mahmoud Ahmadinjead in hetzelfde bedje ziek zijn. Beiden zijn ze een fervent tegenstander van de open samenleving waarbij vrije studie en debat centraal staan. Beiden zien ze geen heil in de confrontatie van verschillende stromen van gedachten. Beiden zijn bereid de individuele ontplooiïng ondergeschikt te maken aan de gedachtenpolitie. Men kan alleen maar blij zijn dat het Vlaams Belang in Vlaanderen, voorlopig, niet kan deelnemen aan het bestuur om verdere excessen te vermijden.

Deze kliklijn voor linkse leerkrachten is opnieuw een bewijs van het verdoken fascistoïde gelaat van het VB en opnieuw een aanmaning om als individuele burgers die openheid, vrijheid en gelijkheid hoog in het vaandel dragen, te blijven strijden tegen het gedachtegoed van het Vlaams Belang.
Soms denk ik juist,soms denk ik fout,maar ik dénk tenminste
Dubitando ad Veritatem pervenimus (Cicero)
Sapere aude!
In het 'Huis van de Vrede' is het steeds Oorlog.
Gebruikersavatar
Ketter
Berichten: 4218
Lid geworden op: do jun 22, 2006 9:06 am
Locatie: Vlaanderen

Bericht door Ketter »

Het regime in Iran is natuurlijk een pak erger dan de het VB. Het grote verschil is natuurlijk dat in Iran, onredelijkheid aan de macht is en in Vlaanderen zit het in het 'cordon sanitaire'.
Zonder (ji)haat straat.

Wat is er zo moeilijk te begrijpen aan het feit dat ik niet kan geloven in een God die zo duidelijk kwaadaardig is?
Polleke
Berichten: 3234
Lid geworden op: ma sep 04, 2006 3:07 pm
Locatie: Amsterdam

Bericht door Polleke »

Verwerpelijk deze kliklijn. Het Vlaams Belang moet juist uit haar isolement worden gehaald om dit soort excessen te voorkomen.

Dit soort zuiveringen in Iran zijn niet nieuw. Mijn collega is ex-docent aan de Universiteit van Teheran. In 1993 moest hij vluchten na marteling, intimidatie en afpersing. Verschillende vrienden kregen een zogenaamd 'auto-ongeluk'.

Voor al deze persoonlijke tragedies is de vergelijing van Philippe De Backer een grove belediging.
Sjoerd
Berichten: 1261
Lid geworden op: vr apr 28, 2006 5:02 am

Bericht door Sjoerd »

Beetje vaag verhaal, over die kliklijn. Wie kan mij deze vragen beantwoorden?

1) Wat is precies het doel van deze kliklijn? Geeft het gegeven een goed voorbeeld van hetgeen ze behandelen, of juist niet? Wat doen ze precies met zo'n melding?
2) Is dit echt een initiatief van het Vlaams Belang, of meer van één of andere gek die toevallig ook banden heeft met het Vlaams Belang? Hoe groot is de steun binnen het Vlaams Belang voor dit initiatief?

Ik vind dit soort dingen belangrijk om te weten, eventueel bel ik ze zelf op of stuur ze een e-mail. Dit heb ik ooit ook bij de SP gedaan, en eigenlijk zou ik/zouden we dat vaker moeten doen. Als één van de belgische leden dit wil doen ook prima natuurlijk.
Polleke
Berichten: 3234
Lid geworden op: ma sep 04, 2006 3:07 pm
Locatie: Amsterdam

Bericht door Polleke »

Code: Selecteer alles

Extreem rechtse kliklijn over 'linkse leerkrachten' 
 
Op de website van de bij het Vlaams Belang aanleunende scholierenvereniging NJSV staat een meldpunt om 'linkse leerkrachten' aan te geven. Twee jaar geleden dienden de VB-jongeren een gelijkaardig initiatief stop te zetten.

"Stop linkse taal in ons klaslokaal." Dat is de slogan waarmee het Nationalistisch Jongstudentenverbond (NJSV) zijn meldpunt promoot. "Linkse leerkrachten dringen zonder schaamte hun anti-Vlaamse theorieën op aan de klas. Het wordt tijd dat de linkse rakkers beseffen dat hun rijk in Vlaanderen definitief uit is", luidt het.

Al in 1989 voerde het VB een soortgelijke campagne. Philip Dewinter ging toen als voorzitter van de Vlaams Blok Jongeren (VBJ) aan de schoolpoorten pamfletten uitdelen met het opschrift 'Heb jij ook last van progressieve leraars?'. Daarin werd opgeroepen "desnoods anoniem" de namen door te spelen van schooldirecties en leerkrachten die openlijk kritiek durfden te uiten op het VB. 

Dat initiatief kende een vervolg in 2004. VBJ opende toen op zijn website "een meldpunt voor mensen die leerkrachten willen aanklagen die het Vlaams Blok in een slecht daglicht stellen". De naam en het adres van de school, de gevolgde richting en de naam van de geviseerde leerkracht konden worden ingevuld op een speciaal formulier. Op 1 juni 2004 werd het meldpunt na een golf van kritiek opgedoekt. "Ik denk niet dat we de problemen op de scholen in dezelfde vorm – dus via de website van de Vlaams Blokjongeren – zullen blijven aanpakken", verduidelijkte Dewinter op 2 juni 2004 in Het Laatste Nieuws.

VBJ trok er zijn handen af en gaf de fakkel door aan NJSV, dat een jaar geleden een softere versie van het meldpunt opende. NJSV is officieel geen partijorganisatie, maar is in de praktijk met handen en voeten gebonden aan het VB. Initiatiefnemer Tom Van Grieken is zowel Antwerps NJSV-praeses als ondervoorzitter van de VBJ-afdeling Mortsel. In het VBJ-ledenblad Vrij Vlaanderen mocht hij uitgebreid reclame maken voor zijn kliklijn. Het Vlaams Belang Magazine van mei 2006 voert hem op als een van de jonge beloftes van de partij. Bij de gemeenteraadsverkiezingen van oktober staat hij op een interessante plaats op de Vlaams Belanglijst in Mortsel.

Naar eigen zeggen is het louter de bedoeling "een platform aan te bieden aan rechtse scholieren om zo hun verhaal kwijt te kunnen". Sedert de start een jaar geleden werd een honderdtal reacties genoteerd. Meestal zijn de leerkrachten geschiedenis, godsdienst of zedenleer de gebeten hond. Zo klaagt ene Thorvald erover dat hij van zijn leerkracht geschiedenis een werk moest maken "over joden godbetert". Ene Dean doet er zijn beklag over dat hij bij de directeur op het matje werd geroepen omdat hij een T-shirt met Hitlersmiley droeg. Ene Jos hekelt een inzamelactie voor Broederlijk Delen ("in weze natuurlijk een extreem linkse organisatie die wat geld aan de negers geeft terwijl er hier onder het eigen volk nog veel armoede is!"). Af en toe worden ook scholen en leerkrachten bij naam genoemd.Bron: DeMorgen
Sjoerd
Berichten: 1261
Lid geworden op: vr apr 28, 2006 5:02 am

Bericht door Sjoerd »

Heb zelf alvast even wat onderzoek gedaan.

De kliklijn en het NJSV
Om te beginnen de 'kliklijn', deze blijkt te bestaan uit een website onderdeel van njsv.org waar scholieren een formuliertje kunnen invullen of een reactie schrijven in een gastenboek.

Op de website te vinden tekst die het doel omschrijft:
Beste scholier,

# Ben je het ook zo beu om geviseerd te worden door je leerkracht(en) omdat je rechts en/of Vlaams bent?

# Word je als fiere nationalist altijd in het hokje van fascist, racist, nazi en dergelijke meer geduwd?

# Zijn de lessen geschiedenis niets meer dan het verheerlijken van het communisme en een schuldgevoel aankweken omdat je Vlaming bent?

# Word je vies bekeken omdat je tijdens de lessen godsdienst of zedenleer de multiculturele maatschappij afwijst?

# Denk je dat je de enige bent die dit overkomt?

Niets is minder waar! Er zijn vele scholieren die dezelfde ervaringen hebben. Je staat niet alleen!
Volgens de wetgeving inzake onderwijs in ons land moeten directies en leerkrachten zich onthouden van politiek in de klas, en hebben ook leerlingen vrijheid van meningsuiting. Maar dat is natuurlijk maar theorie. In de praktijk dringen linkse leerkrachten zonder schaamte hun anti-Vlaamse theorieën op aan de klas, en worden leerlingen die uitkomen voor een andere mening uitgescholden voor 'racist' of 'fascist'. Het wordt tijd dat de linkse rakkers beseffen dat hun rijk in Vlaanderen definitief uit is, en dat zelfs zij de wet moeten respecteren.

Op deze webstek kan je ondermeer je ervaringen delen met anderen of in contact komen met andere scholieren die in dezelfde situatie verkeren.

Als NJSV lanceren wij dan ook deze webstek om een platform aan te bieden aan rechtse scholieren om zo hun verhaal kwijt te kunnen!

Veel plezier ermee!
Op mij komt dit hele idee een beetje kinderachtig en achterlijk over. Ze roepen vooral een negatief beeld over zichzelf af. Het gastenboek staat vol onzin, wat ze precies met de ingestuurde verhalen doen is mij nog niet duidelijk.

Ze zijn tegen "linkse taal in het klaslokaal", dat vind ik wel een serieus iets. Het komt volgens mij neer op het willen opdringen van eigen ideeen en iedereen die het daar niet mee eens is de mond willen snoeren. Hoe groot is de invloed van deze NJSV? Volgens mij vrij klein... Maar ik heb er geen goed beeld op. Op wikipedia is de volgende tekst te vinden over het NJSV:
Geschiedenis

Het NJSV is oorspronkelijk opgericht in het Brugse als Vlaamse Studenten ActieGroep (VSAG) in 1978. Twee jaar later wordt de naam veranderd in Nationalistisch JongStudentenVerbond (NJSV).

Op het toppunt, wanneer Filip Dewinter voorzitter is, heeft het NJSV 20 tot 25 afdelingen over heel Vlaanderen: Antwerpen, Brugge, Gent, Kortrijk, Kust, Vlaamse Ardennen, Waasland,... De vereniging telde toen enkele honderden leden. Zoals het dikwijls gaat met scholierenverenigingen, is er plots geen nieuwe generatie meer om de fakkel over te nemen, en sterft NJSV een stille dood. Het NJSV-Waasland heeft het nog het langst volgehouden. Uiteindelijk zijn ze opgegaan in Vrijbuiter en aan totaal de averechtse kant van het politieke landschap terechtgekomen.

Omstreeks 1996 wordt NJSV terug opgericht, opnieuw in Brugge en wat later ook in Antwerpen. Ook in Eeklo, Hasselt en Roeselare worden afdelingen opgericht.

Rond 1998 lijkt het er even op alsof NJSV in heel het land actief gaat worden, maar zo snel als sommige afdelingen worden opgericht, zo snel verdwijnen ze ook, en als laatste bastion valt ook Brugge wanneer de oorspronkelijke initiatiefnemers uitzwermen naar hogescholen en universiteiten of er mee ophouden.

In het Antwerpse zijn er nog ex-NJSV-ers in het Jong Offensief. In 2002 worden de koppen terug bij elkaar gestoken en wordt het NJSV-Antwerpen terug opgericht. Deze werking heeft nu al enkele schooljaren achter de rug met een redelijke doorstroming naar studentenverenigingen. In 2004 mocht NJSV-Antwerpen NJSV-Brussel aan haar zijde vervoegen.

Bij aanvang van het school jaar 2005-2006 gaat het NJSV van start met maar liefst zes afdelingen over Vlaanderen. Er is minstens één afdeling in iedere provincie. De afdelingen zijn: Antwerpen, Brussel, Diest, Kust, Vlaamse Ardennen en Waasland.
Laatst gewijzigd door Sjoerd op do sep 07, 2006 12:23 pm, 7 keer totaal gewijzigd.
Polleke
Berichten: 3234
Lid geworden op: ma sep 04, 2006 3:07 pm
Locatie: Amsterdam

Bericht door Polleke »

Een kliklijn is verwerpelijk. Ik weet niet hoe de situatie nu is, maar tot voor kort waren veel onderwijsinstituten 'extreem links' gekleurd.

Voro mijn universitaire studie heb ik eenmaal een essay geschreven over het boek Consocialism van de Nederlandse politicoloog A.J. Liphart. Dit boek vergelijkt de Nederlandse verzuilde staat met het communistische Joegoslavië van Tito. Ik betoogde dat dit de grootst mogelijke onzin was dat ik ooit had gelezen. Mijn prof, promo onder de auteur van dit boek, verwijderde mij vervolgens uit de werkgroep...

Als er toen een kliklijn was geweest..... 8)
Gebruikersavatar
pd7835
Berichten: 1637
Lid geworden op: di mar 01, 2005 10:35 am
Locatie: Vlaanderen

Bericht door pd7835 »

Wat dan met de rode politiek correcten die graag 'allochtone' verklikkers op pad zouden willen sturen naar werkgevers om te zien of dat die zich al dan niet schuldig maken aan discriminatie? Is dit dan ook geen fascistisch trekje? Heette het Nazisme trouwens niet 'Nationaal SOCIALISME' ?

Het Vlaams Belang met het islamofascistische regime in Iran en Ahmadinejad vergelijken is absurd. Te gek om los te lopen. Meer nog. Het Vlaams Belang is in ons landje nog de enige hoop daar alle andere partijen in hun politieke correctheid vastgeroest zitten en die de islam als een ware 'verrijking' zien en die al diegenen die iets anders durven te beweren flagrant de mond snoeren en het Vlaams Belang als grote boeman uitroepen? Is de mond snoeren, de vrije meningsuiting beperken ten voordele van een bepaalde gevaarlijke ideologie (een gevaarlijke ideologie waar het Vlaams Belang juist voor waarschuwd) ook geen fascistisch trekje? Denkt u dat wij momenteel nog in een echte democratie leven met een onafhankelijke pers ?

Kijk maar naar de manipulaties die er gebeuren in de media (berichtgeving) tv, kranten... Kijk naar de manipulaties die er gebeuren bij het door de staat gesubsidieerde forum kifkif enz.
Sjoerd
Berichten: 1261
Lid geworden op: vr apr 28, 2006 5:02 am

Bericht door Sjoerd »

Liberales en Ahmadinejad

07.09.2006 11.38u - Er is een tijd geweest dat de VLD-top er van droomde een grote volkspartij te worden, maar die droom lijkt verder weg dan ooit. Onder de deskundige leiding van het arrogante, linkse en machtsgeile trio Verhofstadt-De Gucht-Dewael werden de rechtse kiezers massaal afgestoten en verschrompelde de partij tot een partijtje van ergens rond de 15 %. Verweesde VLD-kiezers zochten massaal onderdak bij het Vlaams Belang. Dat steekt natuurlijk.

En dus doet een zekere Philippe De Backer – kernlid van het links-liberale denkclubje Liberales – in een lezersbrief krampachtige pogingen om het tij te keren en het succes van Vlaams Belang af te blokken. Leugens en onzin worden daarbij niet geschuwd. Zo stopt de schrijver het Vlaams Belang en de Iraanse president Ahmadinejad in dezelfde zak.

Aanleiding is een vermeende ‘kliklijn’ tegen progressieve leerkrachten, een initiatief van NJSV, het jonge broertje van de Nationalistische Studenten Vereniging NSV. Voor alle duidelijkheid: het NSV is een ongebonden Vlaams-radicale studentenvereniging en het Vlaams Belang hoeft dan ook geen verantwoording af te leggen voor hun acties.

Wat de omstreden actie zelf betreft: Het is een publiek geheim dat nogal wat linkse leerkrachten en professoren al decennialang hun positie gebruiken en misbruiken om leerlingen en studenten te indoctrineren met hun eigen, eenzijdig linkse ideeën. Met weinig succes overigens, maar dat terzijde… Leraars hebben - natuurlijk - net als iedereen het recht op een eigen mening, maar het wordt wat anders als ze die ook willen opdringen aan hun leerlingen. Scholen moeten politiek neutraal zijn. Een leraar die openlijk reclame maakt voor het Vlaams Belang, zou ook niet kunnen. En terecht.

Terug naar de gefrustreerde briefschrijver. Philippe De Backer stelt de actie van NSV en in één moeite het Vlaams Belang op gelijke voet met het optreden van Mahmoud Ahmadinejad. De Iraanse president en volbloed islam-fundamentalist kondigde zopas aan dat hij progressieve en seculiere leraars en professoren wil weren uit de universiteiten. “Dat maakt duidelijk dat Vlaams Belang en Ahmadinejad in hetzelfde bedje ziek zijn”, gruwelt De Backer. “Ze zijn allebei fervente tegenstander van de open samenleving waarbij vrije studie en debat centraal staan. Allebei zien ze geen heil in de confrontatie van verschillende gedachtestromingen . Allebei willen ze de individuele ontplooiing van de mens ondergeschikt maken aan de gedachtepolitie.”

Ach, zo kunnen we wel weer. Als er iémand slecht geplaatst is om het Vlaams Belang in het verdomhoekje van ‘verdoken fascisme’ te plaatsen, zijn het wel de links-liberalen. Wie heeft er in dit land de vrije studie en het debat aan banden gelegd? Wie heeft het open debat over de multiculturele samenleving onmogelijk gemaakt en afwijkende meningen buiten de wet gesteld? Wie heeft het zogenaamde CGKR uitgebouwd tot een échte gedachtepolitie met haast dictatoriale macht en bevoegdheden? Onder welke regering worden in dit land leraars zonder pardon ontslagen omdat ze een onschuldig grapje over Marokkaanse boefjes doorsturen via hun computer? Welke regering laat het toe dat een Vlaamse werkgever vervolgd wordt en publiek aan de schandpaal genageld omdat hij niet genoeg vreemde werknemers zou tewerkstellen? Wie voert er in dit land politieke processen tegen andersdenkenden? Wie heeft er een probleem met de ‘confrontatie van verschillende gedachtestromingen’? Juist: Verhofstadt en zijn o zo ‘liberale’ clubje!

Goed geprobeerd, mijnheer De Backer. Maar u verhaaltje is zo ongeloofwaardig dat geen hond er nog intrapt. Voor hoe dom hou je de Vlamingen?

Bron: vlaamsbelang.be

Polleke schreef:Een kliklijn is verwerpelijk. Ik weet niet hoe de situatie nu is, maar tot voor kort waren veel onderwijsinstituten 'extreem links' gekleurd.

Voro mijn universitaire studie heb ik eenmaal een essay geschreven over het boek Consocialism van de Nederlandse politicoloog A.J. Liphart. Dit boek vergelijkt de Nederlandse verzuilde staat met het communistische Joegoslavië van Tito. Ik betoogde dat dit de grootst mogelijke onzin was dat ik ooit had gelezen. Mijn prof, promo onder de auteur van dit boek, verwijderde mij vervolgens uit de werkgroep...

Als er toen een kliklijn was geweest..... 8)
Kun zo'n beklag/verhaal niet gewoon bij de school of eventueel belgische onderwijsinspectie neerleggen?
Polleke
Berichten: 3234
Lid geworden op: ma sep 04, 2006 3:07 pm
Locatie: Amsterdam

Bericht door Polleke »

Code: Selecteer alles

Kun zo'n beklag/verhaal niet gewoon bij de school of eventueel belgische onderwijsinspectie neerleggen?
Ach, ben ik Belg dan? :shock: Dankzij de linkse gedachtenpolitie ben ik overgestapt van de VOE naar de OEFA. :roll: Wel een goeie stap: UvA is veel gezelliger!

Verder doet dit betoog mij denken aan het hoofdcommentaar in het NRC Handelschblad dat werd gepubliceerd op de dag dat Pim Fortuyn werd vermoord. Het gedachtengoed van de LPF werd vergeleken met het nationaal-socialisme en facisme. De stigmatisatie campagne resulteerde uiteindelijk in het doodvonnis van Fortuyn.

Dergelijke meningen maken het debat onmogelijk en werken averechts. En is het politiek gezien ook heel erg dom... Nu zegt Filip de Winter: "Zie je nou wel........"
Gebruikersavatar
pd7835
Berichten: 1637
Lid geworden op: di mar 01, 2005 10:35 am
Locatie: Vlaanderen

Bericht door pd7835 »

De verkiezingen komen eraan Polleke. En bang dat ze zijn. Bang voor het Vlaams Belang. Men zou haast zeggen dat ze Vlaams Belangofoob zijn.
Gebruikersavatar
pd7835
Berichten: 1637
Lid geworden op: di mar 01, 2005 10:35 am
Locatie: Vlaanderen

Bericht door pd7835 »

Sjoerd schreef:Goed geprobeerd, mijnheer De Backer. Maar u verhaaltje is zo ongeloofwaardig dat geen hond er nog intrapt. Voor hoe dom hou je de Vlamingen?
Inderdaad. Ze onderschatten de Vlamingen. Steeds maar de kiezers van het Vlaams Belang blijven uitmaken voor racist, dom, onverdraagzaam, fascist, xenofoob, mestkever enz. enz. En ondertussen blijft het Vlaams Belang maar groeien. Keer op keer komen er meer kiezers bij van wie de ogen zijn opengegaan bij wie de zwartmakerij, de demonisatie niet meer pakt aangezien de politiek correcten de waarheid (er zijn geen integratie en andere problemen) niet langer kunnen blijven ontkennen.

Ik ben die politiek correcten kots kots kots beu. Het is hier in Belgie nog erger dan in Nederland. En dan durft die Ayatollah steve stevaert nog de betweter spelen en Nederland met de vinger wijzen terwijl hij beter eens naar Belgie kijkt. Ayatollah stevaert die eens zei dat de islam een verrijking is voor ons land en dat onbekend onbemind maakt. Alsof men iets tegen de ideologie islam zou hebben omdat men die ideologie niet echt goed kent. :roll:
Gebruikersavatar
Ketter
Berichten: 4218
Lid geworden op: do jun 22, 2006 9:06 am
Locatie: Vlaanderen

Bericht door Ketter »

Sorry, maar de tegenstanders van mijn tegenstanders zijn niet noodzakelijk mijn medestanders.

Hoewel ik niet meedoe aan de felle demonisatie van het Vlaams Belang vind ik veel ideeën van de partij foute boel. Ze willen eigenlijk de macht van de vakbonden volledig breken en willen ze de vrouw terug aan de haard. Ik ga wel niet zo ver om ze 'ondemocratisch' te noemen. Die titel reserveer ik eerder voor de corruptie en het clientelisme in de franstalige PS (en dan nog).

De vlaamse beweging is volledig zijn invloed en zelf z'n geloofwaardigheid kwijt omdat het Vlaams Belang de vaandeldrager geworden is. Ik kan in Brussel geen Vlaamse Leeuw dragen omdat ik dan voor belanger wordt aanzien. Dat ben ik niet, ik ben eerder links en ik sta voor bevrijding van de mens van zijn onderdrukkers.

Eigenlijk is het intriest dat enkel deze partij echt werk wil maken van weerstand tegen de Islam. Het is eigenlijk links die deze weerstand zou moeten vormen, zoals ze hier in onze streken vormde tegen het Katholicisme die instrument was van de onderdrukking van de lagere klassen door de nobelen en de patroons. Gelukkig is deze periode voorbij, maar nu staat een andere ideologie klaar om onze bevolking te onderwerpen.

mvg,
Ketter
Zonder (ji)haat straat.

Wat is er zo moeilijk te begrijpen aan het feit dat ik niet kan geloven in een God die zo duidelijk kwaadaardig is?
Gebruikersavatar
pd7835
Berichten: 1637
Lid geworden op: di mar 01, 2005 10:35 am
Locatie: Vlaanderen

Bericht door pd7835 »

Ketter schreef:Sorry, maar de tegenstanders van mijn tegenstanders zijn niet noodzakelijk mijn medestanders.

Hoewel ik niet meedoe aan de felle demonisatie van het Vlaams Belang vind ik veel ideeën van de partij foute boel. Ze willen eigenlijk de macht van de vakbonden volledig breken en willen ze de vrouw terug aan de haard. Ik ga wel niet zo ver om ze 'ondemocratisch' te noemen. Die titel reserveer ik eerder voor de corruptie en het clientelisme in de franstalige PS (en dan nog).

De vlaamse beweging is volledig zijn invloed en zelf z'n geloofwaardigheid kwijt omdat het Vlaams Belang de vaandeldrager geworden is. Ik kan in Brussel geen Vlaamse Leeuw dragen omdat ik dan voor belanger wordt aanzien. Dat ben ik niet, ik ben eerder links en ik sta voor bevrijding van de mens van zijn onderdrukkers.

Eigenlijk is het intriest dat enkel deze partij echt werk wil maken van weerstand tegen de Islam. Het is eigenlijk links die deze weerstand zou moeten vormen, zoals ze hier in onze streken vormde tegen het Katholicisme die instrument was van de onderdrukking van de lagere klassen door de nobelen en de patroons. Gelukkig is deze periode voorbij, maar nu staat een andere ideologie klaar om onze bevolking te onderwerpen.

mvg,
Ketter
We staan voor de keuze ketter. Zoals je zelf -zegt is het enkel het Vlaams Belang die nog echt werk wil en kan maken van weerstand tegen de islam. Links laat het volledig afweten. Links aast zelfs op de stemmen van moslims en zij zullen dan ook alles doen om maar geen enkele volgeling voor het hoofd te stoten, hen te bepamperen en voor de islam zoals ware volleerde dhimmis plat op de buik te gaan liggen. Sorry voor de woordkeuze.. zum kotsen !

Linkse ayatollah Stevaert zou zelfs willen dat wij de islam omarmen, dat wij islamiseren. Dat is links van vandaag. Het politiek correcte komt mij gewoon (sorry voor de woordkeuze) de strot uit. En groen ? Groen is nog erger !!!!!

Ik begrijp echt niet waarom niet-moslims angst moeten hebben voor een partij zoals het Vlaams Belang. (Het islamofascisme heeft er natuurlijk alle rede toe). Moslims die hun gevaarlijke ideologie islam aanhangen zullen moeten vrezen dat de erkenning van die gevaarlijke sekte weer zal worden ingetrokken. De islam zal terechtkomen tussen de gevaarlijke sektes (waar ze thuis hoort) men zal via boeken radio en tv de islam confronteren met de harde waarheid over de islam, wat nu ('dank zij' de vooral linkse politiek correcten) onmogelijk is, taboe is, not done is.

Het Vlaams Belang is echt niet (ik heb hun programma gelezen) wat haar tegenstanders ervan maken. Er zijn ook veranderingen gebeurd en nieuwe leden (verruimers zoals Jurgen Verstrepen, Morel, Aisha van Zele, Peter Van Boxel enz.) hebben de partij goed gedaan. Vergeet dus ook dat standpunt van 'vrouw aan de haard' maar. Ik denk echt niet dat Aisha van zele of een vrijgevochten vrouw zoals Morel of ex-miss Belgie Ancke Vandermeersch daar voorstander van zijn :D

Aisha van Zele van VLD naar Vlaams Belang
http://www.dutch.faithfreedom.org/forum ... php?t=4221

En het is ook terecht dat ze de macht van drukkingsgroepen zoals de vakbonden wat inperken. Waarom zouden de vakbonden bvb nog langer de werkloosheidsuitkeringen mogen uitbetalen? is dit niet veeleer iets wat de overheid zou moeten doen ? Face it. De vakbonden hebben meer macht dan gezond is. Zij stellen zich ook dictatoriaal op en sluiten leden uit zodra zij laten blijken dat zij voor het Vlaams Belang zijn of erop stemmen.

Het Vlaams Belang zal trouwens nooit alleen kunnen regeren en zal altijd akkoorden moeten afsluiten met hun coalitiepartner. Wat nu telt is de huidige politieke correctheid waar alle partijen zich momenteel in bevinden te doorbreken. Face it. Links heeft er een zootje van gemaakt ! En ook langs Waalse kant... Onckelincks en Di Rupo... :roll:

Indien men nog iets wil veranderen kan men dit alleen nog maar door op het Vlaams Belang te stemmen. Elke stem voor een andere partij laat immers alles bij het oude en zal niks maar dan ook niks aan het huidige politiek correcte beleid veranderen. Ik stemde vroeger ook links maar ik heb in het politieke klimaat reeds lang mijn conclusies getrokken. En die is...

Stop het islamofascisme voor het te laat is ! Stem Vlaams Belang !

Vlaams Belang. Ons Belang !

"Wie in zijn jonge jaren niet links is, heeft geen hart. Wie als hij ouder is nog steeds links is, heeft geen verstand."
Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17353
Lid geworden op: ma feb 17, 2003 9:58 am

Bericht door Manon »

Over het vergelijk van Achmadinejad en VB, lees ook eens volgend artikel:


http://www.brusselsjournal.com/node/1309

Dit is er een leuk zinnetje uit:
Is het CGKR dan ook «verdoken fascistoïde», want die zijn er toch ook niet vies van de politie af te sturen op bloggers? En a propos kliklijnen, daar kan het CGKR ook wat van.
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.
Plaats reactie