De nu ex President Obama.

Deze afdeling is voor algemene topics die niet passen in wat reeds voorzien is. Ze moeten wel aansluiten bij ons thema.
Gebruikersavatar
xplosive
Berichten: 8168
Lid geworden op: do jun 30, 2011 11:18 pm

Obama pleit voor homohuwelijk

Bericht door xplosive »

Obama neemt hier een zeer anti-islamitisch standpunt in:

Obama vindt dat homo's moeten kunnen trouwen

Hiermee wordt alle prietpraat dat Obama een verkapte moslim zou zijn volledig ontzenuwd. Dat Obama dhimmi-gedrag vertoont kun je nog steeds wèl volhouden.
Gun jezelf wat je een ander toewenst     islam = racisme   & de hel op aarde voor mens en dier
                                   koran = racistisch & handboek voor criminelen
      Moslimlanden bewijzen dagelijks:    meer islam = meer verkrachte mensenrechten
Gebruikersavatar
Ozes
Berichten: 5833
Lid geworden op: za sep 17, 2011 4:05 pm

Re: Obama pleit voor homohuwelijk

Bericht door Ozes »

Deze man heeft zijn hele leven alleen maar radicale moslims, zwarte supremacisten(=radicaal islam), en keiharde Islam sympathisanten om zich heen gehad. Zin opleidingin Harvard is betaald door Moslims. Elke stap die hij hij op geopolitiek gebied neemt is steeds weer een manier om het kalifaat te laten groeien. Hij steunt keer op keer de meest islamitische groepering in conflicten, zo is hij de eerste president die de Groenen in Iran heeft laten vallen, hij trok direct bij zijn aantreden de stekker uit hun financiering. Dan heb ik het nog niet eens over het feit dat hij miljarden naar Egypte en pakistan stuurt, de Amerikaanse troepen in gevaar brengt elke keer als hij het leger aanvalt, de Rules of Engagement vrijwel omzet tot een procedurele boobytrap, en hij de grootste wapendeal in de geschiedenis ooit heeft gemaakt met Saudi Arabië. Heb ik al gezegd dat hij direct na de revoluties in Egypte een enorm wapenarsenaal aan Egypte schonk free of charge?

Er is een waslijst aan zaken waarin hij de Islam duidelijk hielp van hier tot tokyo. Van het installeren van radicale Moslims zoals Mogahed in zijn eigen team, tot de acties van Eric Holder die hebben vereist dat zowel het Pentagon als de FBI nu vrij zijn van islam-kritische materialen.

Hiernaast bedrijft hij rassenpolitiek op een zeer angstaanjagend niveau(en is hij net zoals zijn vrouw en vriend Louis Fharakkan een radicale racist), niet alleen de Zimmerman zaak is hier een maar ook het Gates incident. Dat zijn slechts enkele voorbeelden. Bij de eerste zaak draaide het in vele steden bijna uit op rassenrellen door de verkeerde berichtgeving van Obama's bronnen, en toen besloot hij in een speech in een compleet irrelevante zaak ware het niet door zijn media, olie op het vuur te gooien.

Deze man is geen dhimmi, hij is de belangrijkste figuur in het versterken van het Islamitisch kalifaat.

Je zal wel verliefd op Obama zijn geworden dankzij de obsessieve manier waarop de NL media hem als God bestempeld, maar wat je hier zegt is werkelijk idioot. Het is zo ongelooflijk makkelijk om het Westen te veroveren. Je hoeft niet eens te verbergen wat je doet, gewoon blijven glimlachen en niet al te wilde uitspraken doen. Hij hoeft slechts vlak voor verkiezingstijd de homo's over hun bol te aaien en zelfs iemand die weet wat de Islam inhoud trapt erin.

Je ziet Moslims kennelijk als barbaren die geen enkele concessies durven doen om macht te behouden en macht te grijpen. Als het homohuwelijk word gelegaliseerd is dit overigens op geen enkel gebied een verlies voor de Islam in Amerika, zeker niet met het aantal zwarte afro-amerikanen die een hekel aan homoseksuelen hebben en hierdoor gestimuleerd om zich tot de Islam te bekeren, en hiernaast, zoals twee vermoorde homoseksuelen in Obama's eigen kerk kunnen getuigen, en zo ook vele Islamitische homoseksuelen, is het irrelevant wat de regering van het homohuwelijk vind wanneer radicalen de scepter zwaaien in de eigen gemeenschap.

Overigens, gaat het tegen de grondwet in om op federaal gebied het homohuwelijk te legaliseren, dit is aan individuele staten om te bepalen en is dus weer de zoveelste manier waar de Amerikaanse regering de staten macht probeert te ontnemen, het kan ook best dat Obama weet dat dit tegen de grondwet ingaat en als het niet doorgaat hij kan roepen: Kijk hoe homofoob die republikeinen zijn, stem op mij!. De Amerikaanse grondwet verzekert namelijk dat de regering een zeer beperkte macht heeft, en slechts op enkele gebieden inspraak heeft op de staten, en slechts op een klein aantal feiten inbreuk mag maken op privacy e.d.

Je bent zeer goedgelovig xplosive, zullen we het Westen maar gewoon opdoeken want ik persoonlijk zou Europa nog in een kalifaat kunnen veranderen met zijn naïeve bewoners. Als je de koran goed zou kennen weet je overigens ook dat een ongelovig land aan een homohuwelijk te helpen, zeker wanneer ze dit graag willen overigens gewoon halal is. Maar ik neem aan dat Obama's redenering puur praktisch is, zoals die van elke belangrijke Moslim in het Westen. Moslims zijn niet zoals de meer opdringerige Christenen die de wetten willen aanpassen zodat ze zich hopen te beschermen tegen het kwaad of i.d. Moslims zoeken steeds naar conflictpunten en praktische routes naar macht. In bijna geen enkel Islamitisch land heeft men ooit gekozen voor wetgeving waar dit strategie in de weg staat.


Amerika verandert langzaam in de EU, alleen zullen de gevolgen een stuk radicaler zijn vergeleken het stuk pluis dat Europa heet. Als ik zoiets lees als hierboven,
"There is no need to exaggerate the part played in the creation of Bolshevism and in the actual bringing about of the Russian Revolution, by these international and for the most part atheistical Jews, it is certainly a very great one; it probably outweighs all others.

~Winston Churchill.
Gebruikersavatar
silkyboxershortXL
Berichten: 2564
Lid geworden op: za apr 24, 2010 3:20 pm

Re: Obama pleit voor homohuwelijk

Bericht door silkyboxershortXL »

xplosive schreef:
Hiermee wordt alle prietpraat dat Obama een verkapte moslim zou zijn volledig ontzenuwd.
Ik zie hier een schromelijke onderschatting van de impact van een moslim op een machtspositie.
Prietpraat? Zoals over zijn geboortecertificaat? Ja hoor, een prima 'sociaal bewogen' presidentskandidaat. :nono1:
Net zoals hier is de mass stream media volledig in handen van "links' en werkzaam voor Obama.

Nog eens vier jaar Obama betekent het voltooien van de overname van de USA. Alles is geoorloofd om dat te laten geschieden. Regels worden daarna eenvoudig aangepast.
De uitspraak moet je zien in het licht van de a.s. verkiezingen.
Het is een provocatie in het belang van zijn herverkiezing. Je kunt de Christenen van de USA nauwelijks kwader maken.
Waarom? Richting geven aan de verkiezing-dialoog. Afleiding voor de werkelijke problemen zoals 23% werkloosheid en de ineenstorting van de USA als leidend wereldspeler.
Het msm-verhaal wordt dus, hij is Christen maar wel een foute.
“This is something that, you know, [Michelle and I have] talked about over the years and she, you know, she feels the same way, she feels the same way that I do. And that is that, in the end the values that I care most deeply about and she cares most deeply about is how we treat other people and, you know, I, you know, we are both practicing Christians and obviously this position may be considered to put us at odds with the views of others but, you know, when we think about our faith, the thing at root that we think about is, not only Christ sacrificing himself on our behalf, but it’s also the Golden Rule, you know, treat others the way you would want to be treated…”
Waarom zou hij dit nu zeggen? Pew center 2010:een derde van de Amerikanen geeft aan dat Obama Christen is. Voor een moslim president zijn de Amerikanen zeker nog niet 'rijp'. Als Christen is hij verkiesbaar.
Golden rule, die laatste zin heeft voor een moslim een totaal andere betekenis dan voor een westerling.
Hoop is geen strategie.
WWG1WGA
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77460
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Obama pleit voor homohuwelijk

Bericht door Ariel »

Nog meer goede raad van Obama. Europa is dom geweest. Ze hadden net zo slim moeten zijn als Obama...Volgens mij hebben ze daar een staatsschuld van $15 biljoen, en drukken ze daar nog steeds dollars bij.

Obama: Europa had de Verenigde Staten moeten volgen

donderdag 10 mei 2012

Europa verkeert nog steeds in economisch zware omstandigheden, omdat niet dezelfde stappen zijn gezet als in de Verenigde Staten. De situatie in Europa kan de economische groei in de Verenigde Staten ook aantasten.

Dat heeft de Amerikaanse president Barack Obama donderdag gezegd tijdens een evenement voor fondsenwerving in Seattle.

Brandstofprijzen
Doordat in Europa niet hetzelfde is gedaan als in de Verenigde Staten, heeft Europa het nog steeds zo zwaar. Ook de hoge olieprijzen kunnen volgens de Democraat een rem zetten op de economische groei in zijn land.

'Veel mensen hebben nog last van de hoge brandstofprijzen. De huizenmarkt staat er in het hele land nog steeds zwak voor. Maar het goede nieuws is dat we de storm hebben doorstaan,' zegt Obama.

Werkloosheid
De aanpak van de recessie is belangrijk bij de presidentsverkiezingen in de Verenigde Staten. Volgens de Republikeinse uitdager Mitt Romney heeft Obama te weinig gedaan voor de economie, zoals het bestrijden van de werkloosheid.

Obama heeft niet aangegeven welke maatregelen Europa had moeten nemen tegen de economische malaise. De president heeft Europese leiders verschillende keren duidelijk gemaakt dat Europese leiders de eurocrisis moeten aanpakken.

Door Shari Deira

http://www.elsevier.nl/web/Nieuws/Buite ... volgen.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77460
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: President Obama

Bericht door Ariel »

Obama neemt wilde gok met steun homohuwelijk


Loffelijk dat president Barack Obama zich achter homohuwelijk schaart, maar of hem dat bij de verkiezingen zal baten is zeer de vraag

Door Rik Kuethe

De president van de Verenigde Staten die openlijk het homohuwelijk omarmt, dat is nogal wat.

Bij het begin van zijn presidentschap in 2009 was Barack Obama nog tegen. Hij vond dat een burgerlijke verbintenis met dezelfde rechten kon volstaan.

In de jaren daarna liet Obama een paar keer weten dat zijn standpunt over homoseksualiteit aan het kantelen was. Het onder Bill Clinton aanvaarde verbod op een huwelijk tussen twee mensen van hetzelfde geslacht werd door Obama’s ministerie van Justitie aangevochten. Voor homoseksuelen bij de krijgsmacht gelden niet langer specifieke beperkingen. En zo schreed de beschaving voort.

Kletsmajoor
Afgelopen weekeinde liet vicepresident Joe Biden, een joviale kletsmajoor, weten geen probleem te hebben met een huwelijk tussen lieden van dezelfde sekse.

Hiermee ging Biden verder dan de president, die hij lelijk voor het blok zette.

In de aanzwellende verkiezingsstrijd zou het immers voor Obama pijnlijk zijn om steeds te moeten uitleggen dat ‘The Veep’ en hij over zo’n beladen onderwerp niet hetzelfde denken.

Geloof
Obama koos de andere weg en zegt nu dat hij, onder meer op basis van zijn geloof, ook heil ziet in het homohuwelijk.

Uiteraard komen daar ook electorale overwegingen aan te pas. Bij de verkiezingen in november gaat het er veeleer om de eigen basis te activeren dan terreinwinst op de tegenstander te boeken. Hier ziet Obama kennelijk zijn kans.

Toch blijft het een vrij wilde gok, want de zwarte bevolking en de blanke arbeiders, vlonders van Obama’s Democratische partij, willen niet dat hun kinderen met kinderen van dezelfde kunne mogen huwen.

http://www.elsevier.nl/web/Opinie/Comme ... welijk.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
xplosive
Berichten: 8168
Lid geworden op: do jun 30, 2011 11:18 pm

Re: Obama pleit voor homohuwelijk

Bericht door xplosive »

Ozes schreef:Deze man heeft zijn hele leven alleen maar radicale moslims, zwarte supremacisten(=radicaal islam), en keiharde Islam sympathisanten om zich heen gehad.
Andere mensen dan zulke bestonden niet in het leven van Obama?
Ozes schreef:Zijn opleiding in Harvard is betaald door Moslims.
Voor de zinspeling van Percy Sutton hierop schijnt nooit enig hard bewijs te zijn gevonden. Zie Sutton family retracts Obama story
Ozes schreef:Hij steunt keer op keer de meest islamitische groepering in conflicten, zo is hij de eerste president die de Groenen in Iran heeft laten vallen, hij trok direct bij zijn aantreden de stekker uit hun financiering.
Was er dan al sprake van de Groenen in Iran vóórdat Obama president werd? Bovendien is de leider van de Groenen in Iran ook geen lieverdje, want deze was immers een vazal van ayatollah Khomeini.
Ozes schreef:Dan heb ik het nog niet eens over het feit dat hij miljarden naar Egypte en Pakistan stuurt,
Dit kan ook uitgelegd worden als naïeve steun ter bevordering van de "democratie".
Ozes schreef:de Amerikaanse troepen in gevaar brengt elke keer als hij het leger aanvalt,
Zijn excuses voor de Koranverbranding in Afghanistan vond ik inderdaad niet handig, maar kan ook uitgelegd worden als een naïeve poging om het leger te beschermen door het willen bedaren van de gemoederen.
Ozes schreef:de Rules of Engagement vrijwel omzet tot een procedurele boobytrap,
De verklaring van deze regels is de wens om een "nette oorlog" te willen voeren. Ook dit kan uitgelegd worden als naïviteit.
Ozes schreef:en hij de grootste wapendeal in de geschiedenis ooit heeft gemaakt met Saudi Arabië.
Nadat de Verenigde Staten onder zijn voorganger George W. Bush een recordschuld heeft opgebouwd moet het geld toch "ergens" vandaan komen. Het is trouwens van zijn voorgangers ook nooit slim geweest om überhaupt wapendeals met Saoedi-Arabië te sluiten.
Ozes schreef:Heb ik al gezegd dat hij direct na de revoluties in Egypte een enorm wapenarsenaal aan Egypte schonk free of charge?
Naïeve steun voor de zogenaamde "democratisering" ?
Ozes schreef:Er is een waslijst aan zaken waarin hij de Islam duidelijk hielp van hier tot tokyo. Van het installeren van radicale Moslims zoals Mogahed in zijn eigen team, tot de acties van Eric Holder die hebben vereist dat zowel het Pentagon als de FBI nu vrij zijn van islam-kritische materialen.
Ook deze activiteiten kunnen als dhimmi-activiteiten uitgelegd worden.
Ozes schreef:Hiernaast bedrijft hij rassenpolitiek op een zeer angstaanjagend niveau (en is hij net zoals zijn vrouw en vriend Louis Fharakkan een radicale racist),
Dat Barack Hussein Obama een vriend van Louis Farrakhan is, is uiterst discutabel. Sterker nog, Louis Farrakhan heeft regelmatig diepgravende meningsverschillen met Barack Hussein Obama, zoals met betrekking tot de "Arabische Lente" in Libië.
Ozes schreef:niet alleen de Zimmerman zaak is hier een maar ook het Gates incident. Dat zijn slechts enkele voorbeelden. Bij de eerste zaak draaide het in vele steden bijna uit op rassenrellen door de verkeerde berichtgeving van Obama's bronnen, en toen besloot hij in een speech in een compleet irrelevante zaak ware het niet door zijn media, olie op het vuur te gooien.
Wat Obama in deze kwesties gedaan heeft kan als onhandig uitgelegd worden. Steeds was hier mijns inziens echter sprake van een verdediging tegen mogelijk raciale uitwassen van blanken tegen zwarten. Nergens heb ik Obama of zijn vrouw uitspraken horen of zien doen, waarin hij of zij beweert dat het zwarte ras superieur is aan het blanke ras.
Ozes schreef:Deze man is geen dhimmi, hij is de belangrijkste figuur in het versterken van het Islamitisch kalifaat.
Als dat zo is dan speelt hij het sluw.
Ozes schreef:Je zal wel verliefd op Obama zijn geworden dankzij de obsessieve manier waarop de NL media hem als God bestempeld,
Ik ben nooit een fan van Barack Hussein Obama geweest en zal dat waarschijnlijk ook nooit worden. Noch de Republikeinse Partij noch de Democratische Partij kan mij bekoren.
Ozes schreef:maar wat je hier zegt is werkelijk idioot.
Oh ja? De goedkeuring van het homohuwelijk lijkt mij toch anders een duidelijke dolksteek in de rug van degenen die het liefst de shariah ingevoerd willen zien.
Ozes schreef:Je ziet Moslims kennelijk als barbaren die geen enkele concessies durven doen om macht te behouden en macht te grijpen.
Ik ben er niet de persoon naar om op voorhand iets uit te sluiten.
Ozes schreef:Als het homohuwelijk word gelegaliseerd is dit overigens op geen enkel gebied een verlies voor de Islam in Amerika, zeker niet met het aantal zwarte afro-amerikanen die een hekel aan homoseksuelen hebben en hierdoor gestimuleerd om zich tot de Islam te bekeren,
Sluit je hierbij uit dat het ook andersom kan werken, namelijk dat met Obama als voorbeeld zwarte afro-amerikanen (op wie dat van toepassing is) hun anti-homoseksuelen standpunt herzien?
Ozes schreef:Je bent zeer goedgelovig xplosive, zullen we het Westen maar gewoon opdoeken want ik persoonlijk zou Europa nog in een kalifaat kunnen veranderen met zijn naïeve bewoners.
Je weet dat ik de islam als een gevaar voor de westerse samenleving beschouw en in dat opzicht kan ik dus nooit goedgelovig zijn. Ook ik acht het wenselijk om de stappen van Obama met de nodige argwaan te volgen, zonder daarbij overigens direct over te gaan tot het maken van voorbarige conclusies. Zeker is in ieder geval dat Obama islam-welgevallige acties onderneemt en die zijn mij uiteraard een doorn in het oog.

Islam-appeaser Mitt Romney is trouwens ook niet bepaald een lichtend voorbeeld in de strijd tegen de islam. In dat opzicht zou de keuze voor Newt Gingrich een betere zijn geweest. Blijkbaar vinden de Republikeinen de islam-kwestie in meerderheid van ondergeschikt belang.
Laatst gewijzigd door xplosive op za mei 12, 2012 12:48 am, 1 keer totaal gewijzigd.
Gun jezelf wat je een ander toewenst     islam = racisme   & de hel op aarde voor mens en dier
                                   koran = racistisch & handboek voor criminelen
      Moslimlanden bewijzen dagelijks:    meer islam = meer verkrachte mensenrechten
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49845
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: President Obama

Bericht door Pilgrim »

Het lijkt mij ook sterk dat Obama echt een heimelijke moslim zou zijn. Zijn gezin heeft bijvoorbeeld ook een hond in het Witte Huis. Dat zou een moslim toch niet doen of is dat een vorm van taqija om ons te misleiden? :D Dat neemt allemaal niet weg dat hij toch een enorme Islam-appeaser is! Je ziet zulk gedrag ook bij linksen in Europa en Obama is eigenlijk ook links. Links staat gewoon sympathiek t.o.v. de Islam en dat is het probleem!
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Mahalingam
Berichten: 42563
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: President Obama

Bericht door Mahalingam »

Obama is geen echte USA ne-ger. Zijn familie mist namelijk iets heel belangrijks: slavernij.
Als er sprake is van slavernij in de familie van Obama dat is het wegens slavenhandel, niet wegens slaaf zijn.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Ozes
Berichten: 5833
Lid geworden op: za sep 17, 2011 4:05 pm

Re: President Obama

Bericht door Ozes »

Xplosive mag nog iets gaan ontkennen:
Edward Klein, Auteur van het boek The Amateur: Barack Obama in the White House, heeft op tape dat Wright toegeeft dat Obama niet eens tot het Christendom bekeerd is geraakt, maar dat hij slechts hem de Christelijke achtergrond heeft geleerd zonder hierbij afbreuk te doen aan zijn moslim geloof.

http://www.examiner.com/article/author- ... cing-islam

Obama is een Moslim, altijd al geweest en zal altijd zo blijven.
"There is no need to exaggerate the part played in the creation of Bolshevism and in the actual bringing about of the Russian Revolution, by these international and for the most part atheistical Jews, it is certainly a very great one; it probably outweighs all others.

~Winston Churchill.
Gebruikersavatar
Ozes
Berichten: 5833
Lid geworden op: za sep 17, 2011 4:05 pm

Re: President Obama

Bericht door Ozes »

Ook logisch hoor, hij stond als Moslim ingeschreven op zijn Indonesische basisschool en heeft zich nooit bekeerd tot het Christendom. Je ziet hier hoe kwetsbaar het Westen is( zelfs islam kritische mensen worden compleet misleid, like taking candy from a baby!), dat niet alleen, het Westen en de wereld word geregeerd door een moslim op het ogenblik. De codes van het grootste nuclaire wapenarsenaal ter wereld zijn in handen van een Moslim, en in mijn ogen hangt het Westen aan een zijde draadje, dat draadje bestaat uit de gedemoniseerde christelijke gewapende Amerikaan die nog steeds zijn munitie zou gebruiken om de grondwet te beschermen van externe en interne vijanden. Dat is een heel dun draadje.

Aboutaleb flikte hetzelfde, Tarek Fatah en Zuhdi Jasser idem dito.
"There is no need to exaggerate the part played in the creation of Bolshevism and in the actual bringing about of the Russian Revolution, by these international and for the most part atheistical Jews, it is certainly a very great one; it probably outweighs all others.

~Winston Churchill.
Gebruikersavatar
xplosive
Berichten: 8168
Lid geworden op: do jun 30, 2011 11:18 pm

Re: President Obama

Bericht door xplosive »

Ozes schreef:Xplosive mag nog iets gaan ontkennen:
Ik ontken niets, ik trek alleen geen voorbarige conclusies.
Ozes schreef:Edward Klein, Auteur van het boek The Amateur: Barack Obama in the White House, heeft op tape dat Wright toegeeft dat Obama niet eens tot het Christendom bekeerd is geraakt, maar dat hij slechts hem de Christelijke achtergrond heeft geleerd zonder hierbij afbreuk te doen aan zijn moslim geloof.

http://www.examiner.com/article/author- ... cing-islam

Obama is een Moslim, altijd al geweest en zal altijd zo blijven.
Wat hier ook wel of niet van waar moge wezen, feit blijft in ieder geval dat Obama teveel aan vrijerij met de islam doet en dat is wat telt en een reden waarom Obama terecht bekritiseerd moet worden.

Zie bijvoorbeeld:

Obama Praises Islam at White House DinnerObama's woorden:
Tonight we celebrate a great religion.
Walgelijk!

Overigens onderscheidt Obama zich hierin niet van idiote voorganger George W. Bush:

President George W. Bush said "Islam is a noble faith"De woorden van George W. Bush:
For the first time in our nation's history we've added the Quran to the White House library.
Eén van de reacties onder deze video van George W. Bush:
Bush must be a Muslim
because he tried to connect with the Muslim world
lol
Could any stupid republican explain what's the difference between Obama and Bush doing this?
Gun jezelf wat je een ander toewenst     islam = racisme   & de hel op aarde voor mens en dier
                                   koran = racistisch & handboek voor criminelen
      Moslimlanden bewijzen dagelijks:    meer islam = meer verkrachte mensenrechten
Gebruikersavatar
xplosive
Berichten: 8168
Lid geworden op: do jun 30, 2011 11:18 pm

Re: President Obama

Bericht door xplosive »

Wat dat betreft heb ik liever te maken met Newt Gingrich:

Newt Gingrich On The Threat Of Radical IslamNewt Gingrich is echter door de omgekochte Amerikaanse media volledig de grond in geboord om die slijmerige nietsnut Mitt Romney naar voren te kunnen schuiven.

Hoewel ik het in vele opzichten niet met Newt Gingrich eens ben, heb ik, omwille van zijn anti-islamitische houding, meer respect voor hem dan voor Obama, Bush of Romney.
Laatst gewijzigd door xplosive op do mei 17, 2012 11:02 am, 1 keer totaal gewijzigd.
Gun jezelf wat je een ander toewenst     islam = racisme   & de hel op aarde voor mens en dier
                                   koran = racistisch & handboek voor criminelen
      Moslimlanden bewijzen dagelijks:    meer islam = meer verkrachte mensenrechten
Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6822
Lid geworden op: zo apr 15, 2012 3:24 pm
Contacteer:

Re: President Obama

Bericht door Ali Yas »

xplosive schreef:Wat dat betreft heb ik liever te maken met Newt Gingrich (...)
Hoewel ik het in vele opzichten niet met Newt Gingrich eens ben, heb ik, omwille van zijn anti-islamtische houding, meer respect voor hem dan voor Obama, Bush of Romney.
Ik geloof dat de Westerse wereld op dit moment uiteenvalt in twee kampen: het ene denkt dat het met de islamitische jihad wel mee zal vallen, het andere voorziet rampen als we ons er niet met overtuiging tegen wapenen. Vóór de eerste veldtochten van Nazi-Duitsland dacht men ook in meerderheid dat het met die nazi's wel mee zou vallen. Maar nu?

Zorgwekkend is het fanatisme van landen zoals Iran maar ook van 'goede' moslims in het algemeen. De zorgen die Gingrich zich maakt zijn wat dat betreft wel terecht. Maar staan we werkelijk aan de vooravond van een over de wereld rollend leger van moslims? Het zou wel fijn zijn als we dat op de een of andere manier betrouwbaar konden voorspellen.
Truth sounds like hate to those who hate truth.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49845
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: President Obama

Bericht door Pilgrim »

Ozes schreef:Edward Klein, Auteur van het boek The Amateur: Barack Obama in the White House, heeft op tape dat Wright toegeeft dat Obama niet eens tot het Christendom bekeerd is geraakt, maar dat hij slechts hem de Christelijke achtergrond heeft geleerd zonder hierbij afbreuk te doen aan zijn moslim geloof.
Dan is hij dus een crypto-moslim. Toch merkwaardig dat hij dan een hond in het Witte Huis neemt. Die taqiyya gaat soms wel erg ver vind ik. :D Voorlopig houd ik het er op dat hij niet meer dan een 'culturele moslim' is en echt gelooft dat de Islam een goede religie is.
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Ozes
Berichten: 5833
Lid geworden op: za sep 17, 2011 4:05 pm

Re: President Obama

Bericht door Ozes »

Ik snap niet wat mensen daar zo vreemd aan vinden Pilgrim.,... Wat is een hond als je de wereld kan veranderen..... Ik vind het zo absurd hoe westerlingen in het algemeen denken over dit soort zaken. Daarom is het Westen zo'n makkelijk doelwit.
DOJ (In Other Words, HOLDER) Secretly Drops Charges Against Florida Muslims Indicted For Aiding The Taliban

Eric Holder is not working for America. He is working for the enemies of America.

He is a danger to this nation.

From Judicial Watch:

The Department of Justice (DOJ) refuses to explain why it has abruptly dropped terrorism charges against a member of a Middle Eastern family indicted in south Florida last year with providing material support for the Pakistani Taliban.

In all, six people were charged with sending tens of thousands of dollars to the terrorist organization, which is associated with Al-Qaeda and has claimed responsibility for numerous attacks against American interests, including a 2009 suicide bombing at a U.S. military base in Afghanistan. The ringleader in this case is a Pakistani imam (Hafiz Muhammed Sher Ali Khan) who ran a mosque in Miami. The others include his sons, daughter and grandson.

Khan founded an Islamic school that supports the Taliban’s jihad while living in Pakistan and continued controlling and funding it as an imam in Miami, according to a federal indictment. He used the school to provide shelter and support for Taliban soldiers and to train children how to kill Americans in Afghanistan, the indictment says. The rest of the family helped create a network that flowed money from the U.S. to Pakistan to purchase guns for the Taliban, according to the feds.

The story made headlines nationally because the FBI raided the mosque with terrorist ties in a manner that assured cultural sensitivity towards Islam. Federal agents actually waited for prayer service to end before moving in out of respect for Muslims and they took their shoes off prior to entering the mosque as per Islamic tradition. It made for “kindlier, gentler arrests,” under the Obama Administration’s new rules of engagement to assure more sensitivity toward religious practices.
Keep reading…

UPDATE - Tim comments that this is evidence that the Obama Administration must have cut some sort of deal with Pakistan to allow us to continue drone attacks and get other behind the scenes concessions.

Makes sense to me
http://ibloga.blogspot.nl/2012/06/doj-i ... retly.html

.
"There is no need to exaggerate the part played in the creation of Bolshevism and in the actual bringing about of the Russian Revolution, by these international and for the most part atheistical Jews, it is certainly a very great one; it probably outweighs all others.

~Winston Churchill.
Gebruikersavatar
Ozes
Berichten: 5833
Lid geworden op: za sep 17, 2011 4:05 pm

Re: President Obama

Bericht door Ozes »

In Florida zit volgens mij het hoofdkwartier van CAIR. Hoe dan ook, Obama toont weer zijn alliantie aan de Islam.
"There is no need to exaggerate the part played in the creation of Bolshevism and in the actual bringing about of the Russian Revolution, by these international and for the most part atheistical Jews, it is certainly a very great one; it probably outweighs all others.

~Winston Churchill.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77460
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: President Obama

Bericht door Ariel »

Ja ja... dat verwacht je niet van een president. Het is net een mens.
'President Barack Obama vertelde leugens in memoires'

woensdag 20 juni 2012

De Amerikaanse president Barack Obama is niet eerlijk in zijn memoires over de geschiedenis van zijn grootvaders. Dat schrijft journalist voor de Washington Post David Maraniss in zijn biografie over Obama.

In zijn memoires Dreams from My Father: A Story of Race and Inheritance, schrijft de Amerikaanse president dat zijn grootvader Hussein Onyango Obama, een kok in het Britse leger, in 1949 in Kenia gevangen werd gezet door de Britten omdat hij Mau-Mau-rebellen zou hebben geholpen.

In het detentiekamp Kamiti Prison zou Hussein Obama maandenlang zijn gemarteld. Hij zou het kamp ternauwernood hebben overleefd, schrijft de president in zijn memoires.

Uitgesloten
Volgens Maraniss kan echter worden uitgesloten dat Obama's grootvader ook maar een dag in het kamp is geweest.

De schrijver sprak met toenmalige collega's van de kok en andere getuigen. Zij ontkennen de geschiedenis of noemen het verhaal op zijn minst twijfelachtig. Hussein zou zelfs nooit zijn gearresteerd.

Fabeltje
Maraniss ontdekte dat Obama ook niet eerlijk is geweest over het lot van de vader van zijn Indonesische stiefvader. Die zou in Indonesië zijn vermoord door Nederlandse soldaten, maar Maraniss doet dit verhaal af als 'een fabeltje'.

Het boek van Maraniss brengt verder naar boven dat het niet de vader van Obama was die het gezin verliet toen de kleine Barack twee jaar oud was. Zijn moeder zou het huis uit zijn gevlucht, vanwege het gewelddadige karakter van de vader.

Fictie
Volgens Maraniss heeft Obama geprobeerd de geschiedenis te herschrijven. Zo zou de president het racisme in zijn omgeving hebben overdreven.

Obama's autobiografie, die in Time Magazine's top 100 van non-fictieboeken staat, zou volgens Maraniss moeten worden geschaard onder fictie-literatuur.

Clinton
David Maraniss is schrijver en journalist voor The Washington Post. Eerder schreef hij ook een biografie over president Bill Clinton.

In 1993 won hij de Pulitzer-prijs voor zijn verslag van de presidentiële verkiezingen van 1992.

Door Servaas van der Laan

http://www.elsevier.nl/web/Nieuws/Buite ... moires.htm
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Mahalingam
Berichten: 42563
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: President Obama

Bericht door Mahalingam »

Het is Obama niet geelukt om de uSA minder gehaat te maken in Allahstan. Hoe zou dat komen?
Dat is onderzocht met als conclusie: de belangrijkste bijdrage is de interne politieke verhouding in een land.
Dat is al eerder geconstateerd voor de Israël-haat die uitgebuit wordt door regimes in moeilijkheden.
Why do some Muslims hate America? Researchers offer an intriguing new answer
The effort poured into diplomacy and public relations to counter anti-American sentiment among some Muslims has so far ignored the main source of their anti-US feeling - competing political factions in their own countries.[...]
In a finding that could potentially have far-reaching effects for how the US shapes and conducts its outreach to Islamic countries, Blaydes and Linzer conclude that the main explanation for high levels of anti-American opinion in a given country depends, not as previously thought on Muslim perceptions of what America is culturally or what it does politically, but on the degree of competition between the political elites within that country itself.
http://phys.org/news/2012-06-muslims-am ... guing.html
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Ozes
Berichten: 5833
Lid geworden op: za sep 17, 2011 4:05 pm

Re: President Obama

Bericht door Ozes »

Dat Barack Hussein Obama een vriend van Louis Farrakhan is, is uiterst discutabel. Sterker nog, Louis Farrakhan heeft regelmatig diepgravende meningsverschillen met Barack Hussein Obama, zoals met betrekking tot de "Arabische Lente" in Libië.
Er zijn foto's van Michelle Obama met Fharakkan,dit omdat ze constant bij hen over de vloer kwam. Het is niet obama die goedgelovig is, dat ben jij. En ik twijfel er niet aan dat het showbizz verhaal van Obama aan jouw verkocht is. Ik had je argumenten hierboven nog niet gezien trouwens. Vrij onzinnig bij een overvloed van bewijs. Wat Fharakkan zegt over Obama NA dat de media er een probleem van maakt.... moet ik deze zin afmaken of weet je wat politiek is.

Bij al het bewijs voor de Islamitische kennis en voorkeur van Obama zoek je elke keer weer een toevalligheid via gefabriceerde opinie om hem vrij te pleitten. Hoe vaak kan je dat doen?

Beloof me dat je nooit een functie in de veiligheidsdiensten aanneemt.
"There is no need to exaggerate the part played in the creation of Bolshevism and in the actual bringing about of the Russian Revolution, by these international and for the most part atheistical Jews, it is certainly a very great one; it probably outweighs all others.

~Winston Churchill.
Dhana
Berichten: 7963
Lid geworden op: do nov 27, 2008 10:15 am

Re: President Obama

Bericht door Dhana »

Ik ben nu even de draad kwijt. Afrika, Hawaii, Indonesië. Waar komt die man in godesnaam echt vandaan?
Wil je in het leven werkelijk leren, moet je in staat zijn buiten het eigen ego te schouwen.
Gebruikersavatar
xplosive
Berichten: 8168
Lid geworden op: do jun 30, 2011 11:18 pm

Re: President Obama

Bericht door xplosive »

Ozes schreef:Ik had je argumenten hierboven nog niet gezien trouwens.
Die zijn alweer van een tijdje geleden.
Ozes schreef:Wat Fharakkan zegt over Obama NA dat de media er een probleem van maakt.... moet ik deze zin afmaken of weet je wat politiek is.
Je bedoelt dat er een spelletje gespeeld wordt ter misleiding. Dat zou kunnen.
Ozes schreef:Beloof me dat je nooit een functie in de veiligheidsdiensten aanneemt.
Als ik bij een veiligheidsdienst zou werken zou ik over meer informatie beschikken en om die reden tot andere conclusies kunnen komen.
Gun jezelf wat je een ander toewenst     islam = racisme   & de hel op aarde voor mens en dier
                                   koran = racistisch & handboek voor criminelen
      Moslimlanden bewijzen dagelijks:    meer islam = meer verkrachte mensenrechten
Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6822
Lid geworden op: zo apr 15, 2012 3:24 pm
Contacteer:

Re: President Obama

Bericht door Ali Yas »

Dhana schreef:Ik ben nu even de draad kwijt. Afrika, Hawaii, Indonesië. Waar komt die man in godesnaam echt vandaan?
En belangrijker nog: waar gaat het met die man in Allah's naam naartoe?
Truth sounds like hate to those who hate truth.
Gebruikersavatar
Ozes
Berichten: 5833
Lid geworden op: za sep 17, 2011 4:05 pm

Re: President Obama

Bericht door Ozes »

11 juli 2012

De Universiteit van Arizona, heeft met behulp van een investering van het Amerikaanse ministerie van defensie een neurofysiologisch onderzoek uitgevoerd welke heeft bewezen dat extremistische Moslims geen intentie hebben om de Islam wereldwijd te verspreiden en de sharia almachtig te maken. Het onderzoek koste 6 miljoen dollar.

http://www.infidelnewsnetwork.com/us-go ... nderstood/

Het bewijst weer dat intelligentie niets meer dan een werkmiddel is en niet bepalend is voor iemands vermogen om juiste beslissingen te maken. Het karakter van diegene die het gebruikt telt vele malen meer. Ik mag aannemen dat de academici die dit dhimmi onderzoek hebben uitgevoerd een redelijk IQ bezitten.
"There is no need to exaggerate the part played in the creation of Bolshevism and in the actual bringing about of the Russian Revolution, by these international and for the most part atheistical Jews, it is certainly a very great one; it probably outweighs all others.

~Winston Churchill.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77460
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: President Obama

Bericht door Ariel »

US government study says Muslim terrorists are widely misunderstood :-|

Je gelooft het bijna niet .
Er is 6 miljoen dollar propaganda geld uitgegeven om aan te tonen dat Islam een vredelievend geloof is, en dat je alleen maar bang voor terroristen hoeft te zijn. En natuurlijk zijn deze terroristen alleen maar een stel (terecht ) boze mannen die niks met islam te maken hebben.
Obama is een gevaar voor Amerika en voor de rest van de wereld. Ik hoop dat hij niet herkozen wordt.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Ozes
Berichten: 5833
Lid geworden op: za sep 17, 2011 4:05 pm

Re: President Obama

Bericht door Ozes »

Je weet dat Obama al eerder NASA instructies heeft gegeven om Moslims zekerder te laten voelen over hun bijdrage aan de wetenschap?
Dit is uiteraard in een tijd dat NASA subsidie zwaar vermindert is, en daarmee dus ook veel wetenschappelijke ontwikkeling in Amerika.
"There is no need to exaggerate the part played in the creation of Bolshevism and in the actual bringing about of the Russian Revolution, by these international and for the most part atheistical Jews, it is certainly a very great one; it probably outweighs all others.

~Winston Churchill.
Plaats reactie