Wij willen geen dictatuur!

"Opinies" is een collectie van korte teksten (van 500 tot 750 woorden) waarin de auteur zijn opinie over courante islam-gelinkte gebeurtenissen uiteen zet. Indien je jouw opinie gepubliceerd wil zien kan je ze hier kwijt. Geef ons ook je naam en email adres. De tekst moet wel van jouw hand zijn.
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 22572
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Wij willen geen dictatuur!

Bericht door King George »

Wij willen geen dictatuur!

Zoals wellicht bekend heeft een schare academici een burgerforum opgericht "met als doel het verzamelen van handtekeningen om een referendum af te dwingen over de toekomst van Nederland in de Europese Unie."

De hamvraag die zij voorleggen aan de burgers is: "Willen zij dat het parlement in Den Haag een soort Provinciale Staten wordt – een orgaan dat over de uitvoering of de details van beleid gaat, maar niet over de grote politieke vragen? Of willen zij dat de EU hervormd wordt tot een bescheiden organisatie die ruimte laat voor de diversiteit van de lidstaten en slechts hun onderlinge handelsbetrekkingen faciliteert, zonder politieke ambities?"

Zonder ooit een burger in Europa te hebben geraadpleegd beginnen de politieke ambities van de EU steeds meer op te dringen om een superstaat te vormen van onderling totaal verschillende landen en volken. De valse motivaties die deze ongekozen elite hiervoor aanwendt zijn te voor en te na weerlegd. Wij hebben onze vrijheid en vrede in Europa na de Tweede Wereldoorlog slechts te danken aan handelsverdragen en democratisch gekozen afspraken onderling en zeker niet aan de Euro of aan de politieke EU.

Deze huidige EU is groteske vergezichten aan het dromen over één Groot Europees Rijk met één president en één parlement waarin alle andere landen dienen samen te smelten tot één "Europees volk". Waar kennen we dat ook al weer van? In alle opzichten riekt het naar een opgedrongen communistische of nationaal-socialistische heilstaat waarin geen plaats is voor democratie of dissidente meningen. Sterker nog: het riekt er niet alleen naar maar het wordt zelfs serieus bekokstoofd momenteel.

De EU wil niet alleen onze wetgevings-, immigratie-, milieu-, economische en sociale politiek bepalen maar eist zelfs onze soevereiniteit als zelfstandig land op. En daar blijft het niet bij.

Er zijn plannen voor Europese belasting. Ja, naast de Nederlandse en er nog bovenop! De EU wil journalisten kunnen ontslaan en zelfs zover gaan dat een dissident denkend individu (lees EU-kritisch) elke vorm van recht, inkomsten en werk wordt ontnomen. Der Untermensch is wederom geboren!

De EU wil enkel nog eurofiele partijen in het Euro Parlement. De plannen liggen er om toelatingseisen te stellen aan nieuwe politieke partijen. Bovendien kunnen de huidige eurokritische partijen de voor alle andere partijen wel beschikbare subsidie op hun buik schrijven. Hun bestaansrecht wordt ze aktief onmogelijk gemaakt.

Ja, mensen! Dit wordt du moment serieus achter onze ruggen om erdoor gedrukt!
Ook het internet moet er aan geloven. Sites als deze zullen straks vanwege de EU-kritische intonatie op zwart gaan. Nieuwe opgedrongen regulering over het zo favoriete linkse stokpaardje "haatzaaien". Of ze gaan je het leven zuur maken met een zogenaamde "anti-pedofielenwet". Dus een reaguurder zegt dat ze kindertjes lief vindt of ik plaats een te aandoenlijk plaatje en bij mij trekken ze de computers uit het huis en gooien de site op zwart. Die kant gaat het op. Als het internet dan nog kan bestaan en geen gecontroleerd intranet is geworden want ze willen weten wie u bent, waar u woont, wat uw BSN is, wat uw medische geschiedenis is, uw antecedenten en hoeveel u op de bank heeft. De crisis die zij zelf veroorzaakten met hun rampzalige Euro en Eurofiele plannen wordt nu aangewend om dit soort draconische maatregelen er zonder volksstemming door te jagen. Bovendien gaat het u allemaal geen barst aan. Zelfs onze nationale parlementariërs hebben nauwelijks tot geen inzage in de ambtelijke stukken en de plannen van de EU. Heet allemaal "geheim" te zijn. Ik kan u op een briefje geven waarom.

Dat noem ik een totalitaire staat. Een dictatuur. Totale controle en geen zeggenschap van de burgers: Dát is waar deze Europese Unie in rap tempo op aan stuurt!

But where are we at? Waar staan we nu? Deze club van academici (van links tot rechts) wil dus een referendum met hun burgerforum. Wij weten allemaal nog wat er na het laatste referendum over de Europese grondwet gebeurde. Wij zeggen "Nee" en zij doen "Ja". Er wordt gewoon een ander etiket op geplakt et voilà: Plannetje is er doorgedrukt.
Willen we nog een keer zo besodemieterd en voor lul gezet worden? Nee, natuurlijk niet.

De enige realistische mogelijkheid om ons land en volk uit deze Europese nachtmerrie te redden is een bindend referendum. Want aan een raadplegend referendum gaan de eurofiele baanjesjagers in Den Haag zich nooit houden natuurlijk. Dat is immers al bewezen.
Welnu: voor een bindend referendum moet de grondwet worden aangepast. En precies dáár hebben ze in Den Haag de bevolking dus te pakken. Want dat gaat dus nóóit lukken zolang de lakeien van de EU in het parlement zitten in dit land. Lees de onderstaande conversatie via Twitter tussen VanFrikschoten en Samsom maar eens mee. Dan leert u dat de wil er écht niet is en dat ze ons eigenlijk vierkant uitlachen. Ze zouden wel gék zijn om eens als een blok achter de bevolking te staan in plaats van achter hun eigen belang. Let wel: Dit is dus die meneer die voor "de arbeiders" op zou komen…

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

En dan is het gesprekje afgelopen… Want dát is niet de bedoeling! U moet maar stemmen voor het Europees Parlement in juni 2014, vindt Samsom. Want dat haalt bijvoorbaat toch al niets uit. Dóódsbang zijn deze mensen voor de bevolking die ze zeggen te vertegenwoordigen. Bovendien denken ze dat we achterlijk zijn. "moet je de grondwet eerst voor wijzigen". Ja, en een tweederde meerderheid in het parlement. Dat heb ik op de Mavo reeds geleerd. 30 jaar geleden. Toen het onderwijs nog niet volledig gesloopt en geïndoctrineerd was met eurofiele en politiek correcte lesboekjes.

Ik ben sinds vorig jaar medebestuurder van de volksbeweging BREN. "Bindend Referendum Euro Nu". Wij richten ons dus specifiek op een bindend referendum over de munt. Ons is nooit gevraagd of wij die Euro wel willen. Ook dat werd er geheel "democratisch" doorgedrukt. Die munt blijkt een ramp te zijn. Het brengt vele Nederlanders aan de bedelstaf en het ergste is dat onze nationale bank én onze regering niet meer in staat zijn om in te grijpen zoals we dat met de Gulden wel konden. Want daar gaat Brussel inmiddels immers over. Brussel eist. De lakeien in Den Haag moeten het van ons af zien te pakken. Ons lot hangt aan touwtjes. Dát is de realiteit.

Ook BREN wil dus een referendum. Maar wij willen een BINDEND referendum. Wij willen de bevolking mobiliseren en zóveel handtekeningen aan de poort van het Binnenhof afleveren zodat ze er grondwettelijk niet meer onderuit kunnen om deze harde eis vanuit de bevolking te negeren. Dan kan zo'n Samsom zeggen wat die wil maar ze gaan het maar mogelijk maken!
Als democraten eisen wij inspraak over zulke cruciale beslissingen aangaande onze economie en zelfstandigheid.

BREN heeft in zeer korte tijd een paar honderd leden weten te werven met nog nauwelijks publiciteit. Mensen uit alle lagen van de bevolking hebben zich aangemeld. Velen zijn bereid om zich aktief in te zetten voor onze dwingende eis aan Den Haag: Maak een bindend referendum over de Euro mogelijk. Maak überhaupt een bindend referendum mogelijk.

Omdat de munt onherroepelijk verbonden is aan de Europese Unie verklaren wij, als BREN, ons solidair met het zojuist opgerichte burgerforum. BREN ís het volk. Wij zijn geen academici maar ontstaan vanuit bezorgde burgers. Burgers die hun zwaarbevochten erfrecht opeisen. Namelijk directe inspraak door democratie. Wij roepen derhalve op om zich niet alleen bij ons aan te sluiten maar, zodra de website van het burgerforum operationeel is volgende week, zich daar ook in grote getale aan te melden. Er leiden meer wegen naar Rome. Als dat bindend refrendum er maar komt om dit land te redden van de ondergang. Wij, de Nederlanders, vormen dit land. Niet de EU. Wij eisen zeggenschap over onze eigen toekomst en onze munt!

Wij willen geen dictatuur! Wij eisen een democratisch Nederland!

Je maintiendrai


Amsterdam Post(Klik op de link om het getwitter tussen Frikschoten en Samson...)
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Danube
Berichten: 1786
Lid geworden op: di mar 13, 2012 12:25 pm

Re: Wij willen geen dictatuur!

Bericht door Danube »

Die van Frikschoten staat stevig met zijn mond vol tanden. Daar had Samsom weinig woorden voor nodig.

:smile4:
mercator
Berichten: 19484
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Wij willen geen dictatuur!

Bericht door mercator »

Danube schreef:Die van Frikschoten staat stevig met zijn mond vol tanden. Daar had Samsom weinig woorden voor nodig.

:smile4:
Ja ik weet hoe dat gaat. Zo vroeg ik niet lang geleden aan de rode "intellectueel"Jan Marynissen mr. Marynissen, zijn moslims nou links of rechts? maar de geleerde man moest niet s antwoorden want de moderator greep in en beet Mercator toe mr. Marynissen beantwoordt alleen ernstige vragen! Volgende graag! :lol:
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Danube
Berichten: 1786
Lid geworden op: di mar 13, 2012 12:25 pm

Re: Wij willen geen dictatuur!

Bericht door Danube »

mercator schreef:
Danube schreef:Die van Frikschoten staat stevig met zijn mond vol tanden. Daar had Samsom weinig woorden voor nodig.

:smile4:
Ja ik weet hoe dat gaat. Zo vroeg ik niet lang geleden aan de rode "intellectueel"Jan Marynissen mr. Marynissen, zijn moslims nou links of rechts? maar de geleerde man moest niet s antwoorden want de moderator greep in en beet Mercator toe mr. Marynissen beantwoordt alleen ernstige vragen! Volgende graag! :lol:
Het is ook een tamelijk domme vraag.
mercator
Berichten: 19484
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Wij willen geen dictatuur!

Bericht door mercator »

Danube schreef: Het is ook een tamelijk domme vraag.
Die reactie valt van een domoor zoals jij te verwachten. Nooit in je adviesbureautje geleerd dat er geen "domme" vragen bestaan ? Maar ik weet natuurlijk wel waarom jij mijn vraag aan de linkse domoor Marynissen "dom" vindt. Jij denkt dat Islam een godsdienst is maar dat is helemaal niet het geval natuurlijk.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Danube
Berichten: 1786
Lid geworden op: di mar 13, 2012 12:25 pm

Re: Wij willen geen dictatuur!

Bericht door Danube »

mercator schreef:
Danube schreef: Het is ook een tamelijk domme vraag.
Die reactie valt van een domoor zoals jij te verwachten. Nooit in je adviesbureautje geleerd dat er geen "domme" vragen bestaan ? Maar ik weet natuurlijk wel waarom jij mijn vraag aan de linkse domoor Marynissen "dom" vindt. Jij denkt dat Islam een godsdienst is maar dat is helemaal niet het geval natuurlijk.
Een adviesbureau heb ik niet (ik zou niet iedereen zo maar napraten) maar de vraag of een moslim links of rechts is lijkt me net zo zinnig als de vraag of een christen of een boeddhist links of rechts is. De spirituele overtuiging staat los van de politieke keuzes die een mens maakt.
Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 7250
Lid geworden op: zo apr 15, 2012 3:24 pm
Contacteer:

Re: Wij willen geen dictatuur!

Bericht door Ali Yas »

Danube schreef:De spirituele overtuiging staat los van de politieke keuzes die een mens maakt.
Zou dat ook zo zijn met het Marxisme?
Truth sounds like hate to those who hate truth.
Danube
Berichten: 1786
Lid geworden op: di mar 13, 2012 12:25 pm

Re: Wij willen geen dictatuur!

Bericht door Danube »

Ali Yas schreef:
Danube schreef:De spirituele overtuiging staat los van de politieke keuzes die een mens maakt.
Zou dat ook zo zijn met het Marxisme?
Ja.
mercator
Berichten: 19484
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Wij willen geen dictatuur!

Bericht door mercator »

Danube schreef:[ De spirituele overtuiging staat los van de politieke keuzes die een mens maakt.
Grappig dat jij moslims nog steeds een "spirituele" overtuiging toedicht. Terwijl het moslim zijn een vorm van collectieve geestesziekte is.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Danube
Berichten: 1786
Lid geworden op: di mar 13, 2012 12:25 pm

Re: Wij willen geen dictatuur!

Bericht door Danube »

mercator schreef:
Danube schreef:[ De spirituele overtuiging staat los van de politieke keuzes die een mens maakt.
Grappig dat jij moslims nog steeds een "spirituele" overtuiging toedicht. Terwijl het moslim zijn een vorm van collectieve geestesziekte is.
Nee hoor, het betreft een wereldgodsdienst.
mercator
Berichten: 19484
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Wij willen geen dictatuur!

Bericht door mercator »

Danube schreef: Nee hoor, het betreft een wereldgodsdienst.
Wat maakt een "gewone" godsdienst tot een "wereld"godsdienst? Zijn de Getuigen van Jehovah een wereldgodsdienst? Die vindt je ook overal ter wereld. Ik zie Islam eerder als een wereldwijde criminele organisatie.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Danube
Berichten: 1786
Lid geworden op: di mar 13, 2012 12:25 pm

Re: Wij willen geen dictatuur!

Bericht door Danube »

mercator schreef:
Danube schreef: Nee hoor, het betreft een wereldgodsdienst.
Wat maakt een "gewone" godsdienst tot een "wereld"godsdienst? Zijn de Getuigen van Jehovah een wereldgodsdienst? Die vindt je ook overal ter wereld. Ik zie Islam eerder als een wereldwijde criminele organisatie.
Ik snap dat je dat zo ziet maar dat schrijf ik toe aan een gebrek aan inzicht.

Voor het begrip wereldgodsdienst of wereldreligie verwijs ik je naar: http://nl.wikipedia.org/wiki/Wereldreligie
mercator
Berichten: 19484
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Wij willen geen dictatuur!

Bericht door mercator »

Danube schreef:
Voor het begrip wereldgodsdienst of wereldreligie verwijs ik je naar: http://nl.wikipedia.org/wiki/Wereldreligie
Toen ik las "universele waarheid" heb ik al niet meer verder gelezen. Wat een flauwekul zeg, aanspraak maken op universele waarheid.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Danube
Berichten: 1786
Lid geworden op: di mar 13, 2012 12:25 pm

Re: Wij willen geen dictatuur!

Bericht door Danube »

mercator schreef:
Danube schreef:
Voor het begrip wereldgodsdienst of wereldreligie verwijs ik je naar: http://nl.wikipedia.org/wiki/Wereldreligie
Toen ik las "universele waarheid" heb ik al niet meer verder gelezen. Wat een flauwekul zeg, aanspraak maken op universele waarheid.
Ik begrijp dat doorlezen niet je sterkste punt is.
mercator
Berichten: 19484
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Wij willen geen dictatuur!

Bericht door mercator »

Danube schreef: Ik begrijp dat doorlezen niet je sterkste punt is.
Op mijn vakgebied heb ik al heel wat fouten in die wikipedia gevonden, dus met de rest waar ik niet veel over weet zal het wel niet beter gesteld zijn dus je gaat me niet kwalijk nemen dat ik die wikipedia niet als een Geopenbaarde en Universele Waarheid beschouw.

Volgens de wiki-definitie zijn de Getuigen van Jehovah dus geen wereldgodsdienst maar elke Getuige vindt juist van wel en beschouwt de andere godsdiensten als kneusjes dus met zo een definitietje ben je niks.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Gebruikersavatar
pd7835
Berichten: 1637
Lid geworden op: di mar 01, 2005 10:35 am
Locatie: Vlaanderen

Re: Wij willen geen dictatuur!

Bericht door pd7835 »

Danube schreef:
mercator schreef:
Danube schreef: Het is ook een tamelijk domme vraag.
Die reactie valt van een domoor zoals jij te verwachten. Nooit in je adviesbureautje geleerd dat er geen "domme" vragen bestaan ? Maar ik weet natuurlijk wel waarom jij mijn vraag aan de linkse domoor Marynissen "dom" vindt. Jij denkt dat Islam een godsdienst is maar dat is helemaal niet het geval natuurlijk.
Een adviesbureau heb ik niet (ik zou niet iedereen zo maar napraten) maar de vraag of een moslim links of rechts is lijkt me net zo zinnig als de vraag of een christen of een boeddhist links of rechts is. De spirituele overtuiging staat los van de politieke keuzes die een mens maakt.
Een moslim is niet links of rechts maar moslim. Hoe de moslim de kafir dient te behandelen, bekeren, onderwerpen, vermoorden dat is politiek. En dat is niet links of rechts maar islam.

The biggest misunderstanding here is that Islam is simply a religion. If Islam were only a religion, it would not even exist today. And it would certainly not be feared

Mohammed’s career had two stages, religious and political. As a religious leader he only converted about 150 Arabs into Muslims in his first 13 years in Mecca. When he went to Medina, he became a politician and a jihadist. Politics and jihad made Mohammed a success. When he died, every Arab was a Muslim. If he had stayed with religion, when he died there would have only be a few hundred Muslims and Islam would have collapsed. It was politics that made Mohammed a success and it was politics that made Islam a success for 1400 years.

Islam’s historical success has been due to jihad and Sharia law. Jihad overthrew Christian, Zoroastrian, Buddhist and Hindu governments and the Sharia was put into place. The inferior political position of Christians and all Kafirs under Islamic Sharia means their slow annihilation. Turkey, Middle East and Africa are but a few examples of this.

The secret of Islam is that the Koran and the Sunna of Mohammed are primarily devoted to politics, not religion. The Kafir is a political class under Sharia rule and much of Islamic doctrine is about the Kafir.
viewtopic.php?f=34&t=22169
http://www.youtube.com/watch?v=C9sYgqRtZGg
http://www.youtube.com/watch?v=t_Qpy0mXg8Y
Laatst gewijzigd door pd7835 op ma feb 11, 2013 12:18 pm, 1 keer totaal gewijzigd.
Danube
Berichten: 1786
Lid geworden op: di mar 13, 2012 12:25 pm

Re: Wij willen geen dictatuur!

Bericht door Danube »

pd7835 schreef:
Een moslim is niet links of rechts maar moslim.
Ja.
mercator
Berichten: 19484
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Wij willen geen dictatuur!

Bericht door mercator »

pd7835 schreef:Een moslim is niet links of rechts maar moslim.
Dat weet ik ook, maar dat wilde ik juist s te weten komen van die Marynissen, want die zat heel de tijd over moslims te kletsen alsof het de meest linkse socialisten zijn die er bestaan en dat wilde ik s opgeklaard hebben. Als de meeste moslims PvdA stemmen moeten ze daar toch een reden voor hebben?
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Danube
Berichten: 1786
Lid geworden op: di mar 13, 2012 12:25 pm

Re: Wij willen geen dictatuur!

Bericht door Danube »

mercator schreef:
pd7835 schreef:Een moslim is niet links of rechts maar moslim.
Dat weet ik ook, maar dat wilde ik juist s te weten komen van die Marynissen, want die zat heel de tijd over moslims te kletsen alsof het de meest linkse socialisten zijn die er bestaan en dat wilde ik s opgeklaard hebben. Als de meeste moslims PvdA stemmen moeten ze daar toch een reden voor hebben?
De reden is voornamelijk dat ze overwegend tot de lagere inkomensgroepen behoren.
mercator
Berichten: 19484
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Wij willen geen dictatuur!

Bericht door mercator »

Danube schreef:De reden is voornamelijk dat ze overwegend tot de lagere inkomensgroepen behoren.
Ach zo, terwijl de meeste PvdA politici welgestelde pseudo-intellectuelen zijn en nooit van hun leven een fabriek van binnen gezien hebben ? Vreemd is dat.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Danube
Berichten: 1786
Lid geworden op: di mar 13, 2012 12:25 pm

Re: Wij willen geen dictatuur!

Bericht door Danube »

mercator schreef:
Danube schreef:De reden is voornamelijk dat ze overwegend tot de lagere inkomensgroepen behoren.
Ach zo, terwijl de meeste PvdA politici welgestelde pseudo-intellectuelen zijn en nooit van hun leven een fabriek van binnen gezien hebben ? Vreemd is dat.
Ja, dat zou kunnen, maar traditioneel trekt de PvdA de lagere inkomensgroepen aan.
mercator
Berichten: 19484
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Wij willen geen dictatuur!

Bericht door mercator »

Danube schreef:Ja, dat zou kunnen, maar traditioneel trekt de PvdA de lagere inkomensgroepen aan.
Ja dat zei Wilders ook al. Het wordt hen al op het vliegtuig gezegd: jij Wouter Bos stemmen, jij krijgen uitkering.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Dutch
Berichten: 3285
Lid geworden op: ma jan 20, 2003 7:10 pm
Locatie: Darul Hourria

Re: Wij willen geen dictatuur!

Bericht door Dutch »

Een moslim kan feitelijk helemaal niet links of rechts zijn, een echte moslim is een theocraat en heeft niets te zien met democratische principes.
Maar natuurlijk is er iets dat voor de modale moslim veel belangrijker nog is dan zijn religie : GELD, UITKERINGEN, SOCIALE VOORZIENINGEN in het leven geroepen door areligieuze instellingen waar zijn religie zo wars van is...
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 22572
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Wij willen geen dictatuur!

Bericht door King George »

mercator schreef:
Danube schreef:[ De spirituele overtuiging staat los van de politieke keuzes die een mens maakt.
Grappig dat jij moslims nog steeds een "spirituele" overtuiging toedicht. Terwijl het moslim zijn een vorm van collectieve geestesziekte is.
Gekte schijnt onder individuen nog steeds een uitzondering te zijn; Onder groepen is dat helaas groot gemeengoed. Zo ook onder de Moslims.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Danube
Berichten: 1786
Lid geworden op: di mar 13, 2012 12:25 pm

Re: Wij willen geen dictatuur!

Bericht door Danube »

King George schreef:
mercator schreef:
Danube schreef:[ De spirituele overtuiging staat los van de politieke keuzes die een mens maakt.
Grappig dat jij moslims nog steeds een "spirituele" overtuiging toedicht. Terwijl het moslim zijn een vorm van collectieve geestesziekte is.
Gekte schijnt onder individuen nog steeds een uitzondering te zijn; Onder groepen is dat helaas groot gemeengoed. Zo ook onder de Moslims.
Ja, dat lijkt me wel juist: gekte kan zowel op individueel als groepsniveau worden waargenomen.
Plaats reactie