islamitisch peuter neuken.

Is Mohammed het zegel der profeten? Of gewoon één der velen? Debatteer over zijn leven, visies, psychologie, sucessen en mislukkingen. Kun je hem met Jezus vergelijken?
Dutchy
Berichten: 88
Lid geworden op: vr mei 31, 2013 8:58 pm

Re: islamitisch peuter neuken.

Bericht door Dutchy »

Vrij_denker schreef:Waar heb je dat vandaan Firdaws, en waarop beroepen zij zich?
Al je uitspraken zijn oncontroleerbaar als je geen bronvermelding geeft. Daarnaast vind ik het op z'n zachts gezegd opmerkelijk dat moslims dergelijke info publiceren, hoewel de consensus is dat aicha getrouwd was op 6 jarige leeftijd en sex had op 9. Daarom is de huwelijksleeftijd in landen als saudie-arabie en iran ook 9 jaar. Laatst toen de koning van saudie arabie de leeftijd probeerde te verhogen, hebben de ulema hem tot kafir verklaard. Waarom? Mohammed heeft met een 9jarige sex gehad, dus is het goed, want mohammed is het beste voorbeeld. ' Laqad kaana-lekum fie rasoelAllahi uswatun hasanatun' En waarlijk jullie hebben in de boodschapper van allah een uitstekend voorbeeld.

Just surrender, you're deceiving youself :giveup:
Wat jij mij net gaf, daar stond ook niet in dat hij met haar seks heeft gehad :D alleen dat ze bij hem ging intrekken.

http://www.risallah.com/archief/artikel ... tikelnr=27
Vrij_denker
Berichten: 97
Lid geworden op: zo mei 19, 2013 4:30 pm

Re: islamitisch peuter neuken.

Bericht door Vrij_denker »

Hier valt mijn mond nu wagenwijd van open :shock:

Meen je nu serieus wat je zegt? Er staat toch 'consumated his marriage'. Dat betekend dat 'de bloemen geplukt' zijn, ofwel dat er sprake is geweest van geslachtsgemeenschap.

Sorry, maar zo heeft een discussie geen zin. ALs je gaat ontkennen wat er staat, of gewoon iets anders lezen. Je bent trouwens de eerste moslim die ik ben tegengekomen die zegt dat aicha ouder dan 9 was. Ik heb dat standpunt weleens gehoord, maar is gebaseerd op speculatief bewijsmateriaal. De sterkste bron die we over deze zaak hebben is genoemde hadith van aicha zelf. Daarom is het gegeven ook algemeen geaccepteerd.

Ik wil je niet beledigen Firdows, ik vind je erg sympathiek, maar je moet eens ernstig bij jezelf te rade gaan. Jouw gesprekspartners zullen zich weleens achter hun oren krabben over hoe geloofwaardig je nog bent. Ik neem je wel serieus omdat ik zelf zo ben geweest als jij nu bent. Dat is misschien moeilijk te accepteren voor je (ook voor mij trouwens), maar dat is wel de reden dat ik met je in gesprek wil blijven.
Polleke
Berichten: 3239
Lid geworden op: ma sep 04, 2006 3:07 pm
Locatie: Amsterdam

Re: islamitisch peuter neuken.

Bericht door Polleke »

De misverstanden rond de leeftijd van Aisha zijn gebaseerd op een aantal bronnen. T.O. Shanavas, een islamitische physicus uit Michigan schreef in 1999 een artikel dat deze discussie nieuw leven inblies. Hij concludeert uit indirect bewijs dat Aisha ouder dan 9 was toen haar huwelijk werd geconsumeerd.

Als grondslag voor zijn conclusie neemt hij het werk van al-Tabari en Hisham ibn ‘Urwah, Ibn Hunbal and Ibn Sad (die al-Tabari citeren). Al-Tabari schrijft dat alle kinderen van Aboe Bakr voor de openbaring vanb Mohammed werden geboren (610). De bronnen zijn eenduidig over wanneer het huwelijk werd geconsumeerd: 624. Zijn conclusie is dus dat (1) al-Tabari zichzelf tegenspreekt en een onbetrouwbare getuige is en (2) Aisha 14 was toen haar maagdelijkheid verdween.

Hier wordt (uiteraard) essentiële informatie weggelaten. Al-Tabari's werk is een verzameling van verschillende (vertrouwde) overleveringslijnen. Deze lijnen melden 3 maal Aisha trouwde op de leeftijd van negen. Shavanas probeert hier twijfel te zaaien door de suggestie dat deze lijnen feitelijk van één persoon (Hisham) afkomstig zijn zonder daarvoor bewijs te leveren.

http://www.ilaam.net/Articles/Ayesha.html
Mahalingam
Berichten: 42510
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: islamitisch peuter neuken.

Bericht door Mahalingam »

Afbeelding
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 42510
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: islamitisch peuter neuken.

Bericht door Mahalingam »

Opeens gaat je 13-jarige nichtje trouwen met een neef en 4 maanden later is er een baby. Hoe dat? Vanwege een oom.
Dat kan gebeuren in Turkije (maar ook in geheel Allahstan).
400,000 minors abused by inner circle person in Turkey: Report
Reports from Social Services and the Child Protection Institution, and the Children Bureaus of the Police Department have shown that the number of under-aged being sexually assaulted by a family member or someone close to the child or family lies between 350,000 and 400,000 in the last 20 years. Reports have shown that 80 percent of the perpetrators either directly know the child or the parents closely.
http://www.hurriyetdailynews.com/400000 ... sCatID=341
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77379
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: islamitisch peuter neuken.

Bericht door Ariel »

Nieuwe wet Iran maakt huwelijk tussen vader en stiefdochter mogelijk

Het Iraanse parlement heeft een wet goedgekeurd die het mogelijk maakt dat mannen met hun geadopteerde dochters trouwen vanaf de leeftijd van 13 jaar. Mensenrechtenactivisten maken zich ernstig zorgen en stellen dat de wet pedofilie legaliseert. Dat schrijft The Guardian.

De wet, die zondag door het parlement is geloosd, is zogenaamd bedoeld 'om de rechten van het kind te beschermen'. Een huwelijk tussen vader en stiefdochter mag dan ook alleen als 'het in het belang is van het kind'.

Vooralsnog is de wet nog niet van kracht, want - zoals gebruikelijk in Iran - moet deze eerst door de Raad van Hoeders goedgekeurd worden. Deze raad, bestaande uit klerken en juristen, kijkt of de wetgeving in strijd is met de islam. Een eerder wetsontwerp, waarin een totaalverbod op het trouwen met geadopteerde kinderen was opgenomen, werd door de raad niet geratificeerd.

Mensenrechtenactivisten vrezen nu dat parlementariërs nieuwe voorwaarden aan een huwelijk tussen vader en stiefdochter hebben gesteld om de juristen en klerken, die als uiterst conservatief te boek staat, tevreden te stellen.

Toestemming van de vader
In de Islamitische Republiek van Iran is het al langer mogelijk dat meisjes op jonge leeftijd trouwen. Dat kan vanaf 13 jaar, maar alleen als de vader daarvoor toestemming geeft. Jongens kunnen vanaf 15 jaar trouwen. Ook meisjes onder de 13 jaar kunnen trouwen, maar dan is toestemming van een rechter vereist. Tot nu toe is het trouwen met stiefkinderen verboden in Iran.

Volgens de Iraanse website Tabnak zijn er in 2010 zo'n 42.000 kinderen tussen de 10 en 14 jaar getrouwd. Alleen al in de hoofdstad Teheran zijn er 75 kinderen onder de 10 jaar getrouwd.

Shadi Sadr, een mensenrechtenadvocaat van de in Londen gevestigde actiegroep Justice for Iran, zegt in een interview met The Guardian dat ze vreest dat de Raad van Hoeders de wet zal goedkeuren. En dat terwijl de nieuwe, als gematigd bekend staande president van Iran, Hassan Rohani, momenteel toenadering tot het Westen zoekt. Hij wil onder andere binnen 3 tot 6 maanden een deal bereiken over zijn nucleaire programma, zo zei hij in een interview met The Washington Post.

'Als een vader zijn geadopteerde dochter trouwt die minderjarig is en hij heeft seks met haar, dan is dat verkrachting', zegt Sadr in The Guardian. 'Het maakt geen deel uit van de Iraanse cultuur om met je geadopteerde kind te trouwen. Uiteraard komt incest in Iran voor zoals dat ook min of meer in andere landen in de wereld voorkomt. Maar deze wet legaliseert pedofilie, brengt onze kinderen in gevaar en normaliseert deze misdaad in onze cultuur.'

Positieve kanten
Volgens Sadr bagatelliseren functionarissen in Iran het seksuele aspect van dergelijke huwelijken, door op de positieve kanten van de wet te wijzen. Bijvoorbeeld dat het het probleem van de hijab (de hoofddoek) oplost. Van een geadopteerde dochter wordt verwacht dat ze een hijab draagt als ze haar stiefvader ziet, net zo goed als dat de moeder zich moet bedekken voor haar geadopteerde zoon, als hij de huwbare leeftijd heeft bereikt.

'Met deze wet kun je een pedofiel zijn en je aas krijgen onder het voorwendsel van het adopteren van kinderen', aldus Sadr.

Of de wet geratificeerd wordt, moet nog blijken. Sommige experts geloven dat het in strijd is met de geloofsprincipes van de islam en dat de Raad van Hoeders daarom ook dit wetsontwerp niet goed zal keuren.

BRON
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16302
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Seksistisch gefrustreerde koran propaganda

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Ariel schreef:
Vooralsnog is de wet nog niet van kracht, want - zoals gebruikelijk in Iran - moet deze eerst door de Raad van Hoeders goedgekeurd worden. Deze raad, bestaande uit klerken en juristen, kijkt of de wetgeving in strijd is met de islam.
Ik neem aan dat die islamitische trekpoppen straks een goedgekeurd certificaat van Allah kunnen overleggen, nadat zij Allah in deze hebben geadviseerd.
Waarop wachten? Kunnen de duimschroeven niet nog wat strakker aan bij Iran? Zoiets zou eigenlijk ook moeten gebeuren bij al die achtergebleven mensen van de beschaving die niet willen luisteren, liever willen voelen, en die wel heel toevallig allemaal in moslimlanden geconcentreerd zijn.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
Mahalingam
Berichten: 42510
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: islamitisch peuter neuken.

Bericht door Mahalingam »

Soms, om het verschijnsel van peuterneukende katholieke priesters te verklaren wordt aangevoerd dat ze celibatair leven en dat is geestelijk niet gezond.
Koran leraren zijn getrouwd. Soms met 4 vrouwen en dan toch nog gaan ze raar doen met kinderen. Verklaring? Het is een Paki?
Quran tutor gropes 7-year-old girl
Seeing that there was no adult around, the accused allegedly inserted his hand in the girl’s trousers and groped her private parts.
He also held her hand and put it on his private parts until he released his seminal fluid in her hand. He later asked her to wash her hands after he tried to clean it up with a tissue paper.
[...]
When AK came down, the tutor had already left the house but the father saw the tissue paper under the table.
Police arrived and arrested the tutor who admitted to his crime before investigators and the court.
He confessed that he had done the same thing ten days ago.
The court will give its sentence on June 29.
http://www.emirates247.com/crime/local/ ... 2-1.553849
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21297
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: islamitisch peuter neuken.

Bericht door King George »

Afbeelding
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49761
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: islamitisch peuter neuken.

Bericht door Pilgrim »

Voor iedereen die van mening is dat wij de daders van dit soort gruwelijkheden in Nederland met open armen moeten ontvangen

Posted on november 20, 2015 by Bolo

Afbeelding

Bovenstaande foto toont ons een meisje van tien jaar oud, gewoon een leuk kind, een kind met de pech om in handen te vallen van de islamitische pedofielen bende die huis hield in haar geboortestreek. Op 3 augustus 2014 werd ze ontvoerd en leefde ze ruim een jaar lang in een ware hel om de doodeenvoudige reden dat ze geen moslima is en dus straffeloos als gebruiksvoorwerp kon worden verhandelt, verkocht of cadeau worden gedaan.

Op 20 oktober 2015 wist de organisatie CYCI (The Liberation of Christian and Yazidi Children of Iraq) haar te bevrijden. In de periode van ruim één jaar waarin het meisje het bezit was van de islamitische pedofielen bende beleefde ze de grootst mogelijke nachtmerrie, het meisje werd dagelijks verkracht, misbruikt en mishandelt. Het onschuldige kind werd als seksslavin gevangen gehouden en meerdere malen doorverkocht. Dat wat geen enkele ouder zich kan of wil voorstellen voor haar of zijn kinderen overkwam het meisje, een volledig jaar van haar jonge leven bracht ze door in een constante angstgolf. Leven zonder pijn en angst was in deze verschrikkelijke periode voor het meisje onmogelijk, een periode van pijn, geweld, misbruik zonder te weten of haar familie nog naar haar opzoek was, of zelfs nog in leven was. Geweld en misbruik onder helse pijn zichzelf in slaap huilen om te weten dat de nachtmerrie na het ontwaken weer o