Japan – het land zonder moslims

Plaats reactie
Mahalingam
Berichten: 44654
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Japan – het land zonder moslims

Bericht door Mahalingam »

Japan verbiedt het werven voor de islam (“Dawah”), omdat het de actieve bekering tot de islam bevordert en omdat de islam als een vreemde en ongewenste cultuur wordt beschouwd. Weinig academische instellingen doceren de Arabische taal. Het is heel moeilijk om boeken, zoals de koran, naar Japan te importeren, en moslims die naar Japan komen zijn in de regel werknemers van buitenlandse ondernemingen.
Aldus een artikel vertaald door E.J. Bron.
http://ejbron.wordpress.com/2013/05/21/ ... r-moslims/

Ik kom erop omdat er in Japan iets schokkends is gebeurt. Het zal de afkeer voor het Mohammedanisme zeker vergroten.
“De politie in Tokyo heeft op op 11 juni een man uit Saoedi Arabië gearresteerd. Hij werd gepakt terwijl hij bezig was een aantal boeddhistische beelden te vernielen. Het incident vond plaats in een van Tokyo’s beroemdste tempels en schokte de omwonenden.
De 31-jarige man volgt een HBO-opleiding aan de Keio-universiteit. De politie verklaarde dat er woensdag rond middernacht een verdacht telefoontje werd ontvangen.
De Saoediër gedroeg zich gewelddadig bij de Sensō-ji tempel in het Asakusa-district. Politie-officieren haastten zich naar de locatie en troffen daar op de grond de brokstukken aan van vier boeddhabeelden. Het betrof drie stenen beelden, en een 200 centimeter hoog bronzen beeld van 300 jaar oud. De beelden worden beschouwd als zeer belangrijk cultureel erfgoed. De politie verklaarde dat de man zijn daad heeft bekend, en dat hij bovendien een vergelijkbare aanslag had gepleegd in een andere tempel. De zaak wordt nog nader onderzocht.”

Bron: het Japanse persbureau NHK World

(De Saoediër wist heel goed welke tempel hij moest hebben. De Sensō-ji is de oudste (645) en best bezochte tempel van Tokyo. In de Tweede Wereldoorlog werd de tempel door een bombardement verwoest. Na de oorlog werd hij herbouwd, en nu geldt het heiligdom voor de Japanners als een vredessymbool…)
http://hoeiboei.blogspot.nl/2014/06/mos ... .html#more
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
H.Numan
Berichten: 8527
Lid geworden op: do mei 08, 2008 3:33 am

Re: Japan – het land zonder moslims

Bericht door H.Numan »

Oh, wat leuk. Dan gaat hij binnenkort bijzonder goed Japans leren spreken. Japanse gevangenissen zijn net zo onplezant als Turkse maar aanzienlijk subtieler. Kakkerlakken zal je er nooit aantreffen. Een Japanse gevangenis is sterieler (in alle opzichten) dan een operatiekamer. Hij zal ook erg snel leren wat discipline is. Dat is de ziel van het Japanse gevangeniswezen. De gemiddelde Pruisische dril sergeant zal verbaasd zeggen: nah, en dan zeggen ze wat over ons!

Straffen zijn lang, hard en soms pijnlijk. Maar niet sadistisch. (Voor zo ver ik weet dan.) Je wordt voor het minste of geringste hard gestraft. Soms met stokslagen, soms met cellulair. Japanse recidivisten zijn tamelijk zeldzaam. Je kunt in Japan heel wat betere S/M ervaringen opdoen dan daar. Geen slecht systeem.
een volk dat voor korannen zwicht
zal meer dan lijf en goed verliezen
dan dooft het licht….
Anoniem
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 22589
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Japan – het land zonder moslims

Bericht door King George »

http://en.wikipedia.org/wiki/Islam_in_Japan


Voor zo ver ik weet, vallen illegalen buiten de statistieken. Onder hen bevinden zich wel veel Iraniërs en Pakistani's. Moet je in je eigen land niet willen hebben.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
mercator
Berichten: 19484
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Japan – het land zonder moslims

Bericht door mercator »

De Japanners hebben een hekel aan opdringerige gelovigen. Voor het overige mag je daar geloven wat je wil. Ze kennen daar dat absurde begrip "erkende godsdienst" niet. Getuigen van Jehovah vliegen daar ook de cel in, worden beschouwd als anti-Japanse elementen.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
mercator
Berichten: 19484
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Japan – het land zonder moslims

Bericht door mercator »

H.Numan schreef: Straffen zijn lang, hard en soms pijnlijk. Maar niet sadistisch. (Voor zo ver ik weet dan.) Je wordt voor het minste of geringste hard gestraft. Soms met stokslagen, soms met cellulair. Japanse recidivisten zijn tamelijk zeldzaam. Je kunt in Japan heel wat betere S/M ervaringen opdoen dan daar. Geen slecht systeem.
Wat helemaal onbekend is, is dat in Japan de doodstraf nog bestaat én wordt uitgevoerd. Dat gaat wel helemaal anders dan in Amerika, zonder heel dat huilerige theater erbij. Heel discreet: de slechterik wordt door een college van rechters veroordeeld en binnen de paar weken doodgemaakt zonder dat de modale Japanner daar iets van hoeft te merken. Geen slecht systeem eigenlijk.

Ik heb zelf zowat tien jaar in een Japans bedrijf gewerkt, bepaalde sadistische trekjes heb ik toch wel gezien . Maar zoals je zegt, heel discreet en geraffineerd.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Japan – het land zonder moslims

Bericht door Pilgrim »

De op twee na grootste economie ter wereld telt amper 1,6% immigranten en is niet gehaast om daar iets aan te veranderen

door Dominique Dewitte • 26 jun 2014

Japan telt in totaal 127 miljoen inwoners, waarvan 32 miljoen 65-plussers zijn. Meer dan een kwart dus. De Japanse bevolking implodeert al ruim een decennium en tegen 2060 zou het aantal 65-plussers de 40% overstijgen. De Japanse geboortecijfers zijn nu zo laag en de levensverwachting zo hoog dat het land “evolueert naar een type van maatschappij die we enkel kennen uit science-fictionfilms,” concludeerde al in 2012 Nick Eberstadt, een demograaf die al jaren artikels publiceert over het probleem van de dalende vruchtbaarheidsgraad. De demografische situatie is volgens hem in geen enkel land zo onheilspellend als in Japan.

Toch blijft Tokio zich verzetten tegen immigratie. In het land leven 2,04 miljoen immigranten, amper 1,6% van de actieve bevolking. De publieke opinie blijft tegen immigratie gekant en wel omdat men er van overtuigd is dat de harmonie van het land gebouwd werd op ‘één natie, één beschaving, één taal, één ras’, zoals de huidige minister van Financiën, Taro Aso, het een paar jaar geleden nog onverbloemd onder woorden bracht.

Doch het tekort aan arbeidskrachten wordt onderhand zo problematisch dat premier Shinzo Abe als onderdeel van zijn economisch herstelplan de idee heeft geopperd om ‘tijdelijk wat meer buitenlandse werkkrachten toe te laten’.' We staan op een keerpunt in de geschiedenis, we hebben geen keuze meer,' zegt Hidenori Sakanaka, de voormalig directeur van het Bureau voor Immigratie in Tokio, in de Zwitserse krant Le Temps.

Als gevolg van de dalende geboortegraad en de stijgende levensverwachting krimpt de Japanse bevolking al sinds 2010. Tegen 2060 zou Japan nog amper 86,7 miljoen inwoners tellen (tegenover 127 miljoen vandaag). 40 procent van de bevolking zal dan ook ouder zijn dan 65.

Het land kampt al met een latent gebrek aan verpleegsters in ouderlingentehuizen - sinds 2011 overtreft de verkoop van luiers voor ouderlingen die van luiers voor pasgeborenen - en ook bouwvakkers zijn nog amper te vinden. Uit berekeningen van de denktank Japan Center for Economic Research blijkt dat het land enkel kan worden gered door tegen 2050 ruim 10 miljoen immigranten op te nemen, dat zijn er vanaf nu meer dan 200.000 per jaar.

Met 127 miljoen inwoners laat het land vandaag jaarlijks amper 30.000 niet-Japanners toe. Eind juni 2013 leefden 2,04 miljoen buitenlanders in het land, veelal Chinezen en Zuid-Koreanen. Enkel koks, mensen die vreemde talen onderwijzen en mensen die specifieke kennis hebben kunnen langdurige visa krijgen. Een opendeurenbeleid biedt volgens sommige experts de mogelijke economische redding, doch Abe houdt de voet op de rem en wil enkel kortstondige visa uitreiken.

Dat mag niet echt verwonderen, want geen enkele electorale groep is machtiger in Japan dan de derde leeftijd. Die wil van immigranten niet weten. Als gevolg daarvan zijn de pensioenen en sociale zekerheid onaantastbaar geworden, terwijl men in bijna alle andere sectoren moet besparen en men jongeren opzadelt met stijgende lasten en werkloosheid.

Het land kiest er dan voorlopig nog voor om zijn ouderlingen door robots eerder dan door immigranten te laten verzorgen. “Verzorgingsrobots” die het leven van ouderen gemakkelijker kunnen maken vormen in Japan de kern van een nieuwe, bloeiende techindustrie.

Tijdens een recent televisiedebat waarschuwde de premier dan ook nog maar eens voor massa-immigratie. Hij verwees expliciet naar landen 'waar spanningen en misnoegdheid heersen vanwege de ongebreidelde instroom van buitenlanders.' Of hij daarbij de EU bedoelde is niet meteen duidelijk...

Afbeelding

http://www.express.be/business/nl/econo ... 206001.htm
Ik word op mijn oude dag ook liever verzorgd door een robot dan een mohammedaan, die vies van kufers is. :wink2:
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
xplosive
Berichten: 8539
Lid geworden op: do jun 30, 2011 11:18 pm

Re: Japan – het land zonder moslims

Bericht door xplosive »

Die Aziatische Tijgers zijn niet zo happig op de Islam. Europa en Amerika zijn waarschijnlijk al verloren, tenzij die alsnog het Japanse voorbeeld volgen. Zuidoost-Azië is in opkomst. Ze halen daar met rasse schreden de technologische achterstand op het Westen in of overtreffen de Westerse technologie zelfs al hier en daar. Misschien zijn de eerste Marsbewoners straks wel Zuidoost-Aziaten. Dat is dan gunstig, want zij vormen misschien wel het belangrijkste bastion tegen de Islam.
Gun jezelf wat je een ander toewenst     islam = racisme   & de hel op aarde voor mens en dier
                                   koran = racistisch & handboek voor criminelen
      Moslimlanden bewijzen dagelijks:    meer islam = meer verkrachte mensenrechten
mercator
Berichten: 19484
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Japan – het land zonder moslims

Bericht door mercator »

Pilgrim schreef:
De op twee na grootste economie ter wereld telt amper 1,6% immigranten en is niet gehaast om daar iets aan te veranderen
Zeer slim van de Japanners. De meest performante maatschappijen zijn monocultureel.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16300
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Wat hebben Cuba en Japan gemeen?

Bericht door Hans v d Mortel sr »

mercator schreef:
Pilgrim schreef:
De op twee na grootste economie ter wereld telt amper 1,6% immigranten en is niet gehaast om daar iets aan te veranderen
Zeer slim van de Japanners. De meest performante maatschappijen zijn monocultureel.
Slim? Hoezo? Waarschijnlijk bestaat er nauwelijks bijstandsuitkering. Een verstandig landsbestuur betaalt pas uit na bijvoorbeeld vijf jaar burgerschap.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
Lasteraar
Berichten: 181
Lid geworden op: ma mei 26, 2008 9:48 pm

Re: Japan – het land zonder moslims

Bericht door Lasteraar »

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 22589
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Japan – het land zonder moslims

Bericht door King George »

Afbeelding
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Japan – het land zonder moslims

Bericht door Pilgrim »

Vluchtelingen in Japan: wie vervolging niet kan bewijzen, wordt afgewezen

Geplaatst op 19 december 2015

Afbeelding

Nee, geen tekst uit het toekomstige verkiezingsprogramma van bijv. de PVV, ofschoon het daar terecht wel thuis zou kunnen horen. Nee, gewoon de dagelijkse praktijk in een land dat weliswaar financieel ruimschoots bijdraagt aan de vluchtelingencrisis, maar zelf de grenzen goed gesloten houdt.

Wat dacht u van het volgende cijfers: In 2014 klopten er 5.600 potentiële handophouders aan in Japan en vroegen asiel aan. Slechts 11 werden er geaccepteerd en mochten blijven. En dit is geen statistisch cosmetisch grapje zoals wij dat in ons land wekelijks van o.a. het CBS , de IND of het COA te lezen krijgen en wat door de gemiddelde burger nog steeds braaf geslikt wordt, nee dit zijn de cijfers ten gevolg van een consistente, serieuze politiek.

De VN is hier niet mee tevreden en de Hoge Commissaris voor vluchtelingenzaken (UNCHR) , Antonio Guterres liet de regering in Tokio tijdens zijn laatste bezoek dan ook weten dat dit dient te veranderen. De Japanners reageerden stoïcijns, zoals men dat van Japanners gewend is. Wat beleefde hoofdbuigingen en Guterres kon af door de zijdeur. Niet dat wij fans zijn van Japan, een land dat zich regelmatig meent niet aan regels te moeten storen, zoals bij de o.a. recent weer opgenomen walvisvangst, die ‘uitsluitend voor wetenschappelijke doeleinden dient.’ Maar de Japanners tonen wel dat een land zijn eigen regels kan en wil handhaven, iets dat wij van de meeste EU landen niet meer kunnen zeggen. Een reden te meer ook om de EU bij het grof vuil te zetten.

De Japanse regering zegt echter zich strikt te houden aan de door de VN zelf opgestelde regels uit 1951. Daarin staat o.a. te lezen, dat een potentiële asielzoeker met keiharde bewijzen moet komen die aantonen dat hij in zijn land van herkomst inderdaad persoonlijk vervolgd wordt, dus slechts zeggen, dat je uit een oorlogsgebied komt (b.v. Syrië), of dat een te lange militaire diensttijd (Eritea) of het homo zijn (de sub Sahara landen) voldoet niet aan de door de Japanners gestelde eisen en kom je het land niet in!

En hiermee tonen de Japanners aan, dat het beheersbaar maken en houden van een vluchtelingen tsunami in feite zeer eenvoudig is en slechts betekent dat je de regels van een verdrag dat je ooit zelf tekende na dient te komen, overigens net zo iets als de Hongaarse premier Victor Orban doet met het bewaken middels hekken van de grenzen van zijn land.

De bewijslast die de Japanse immigratieautoriteiten die gelijktijdig ook verantwoordelijk zijn voor asielaanvragen, van een potentiële vluchteling vragen zijn volgens Japanse juridische experts en... de ook daar aanwezige gratis advocatenbrigade ongeveer gelijk aan de bewijslast die een Japanse rechter vraag in het geval van een rechtszaak. Daarmee is de kans voor de vluchteling om in Japan te worden toegelaten redelijk klein, hetgeen ofschoon dat in Japan niet openlijk gezegd wordt, ook de bedoeling is.

Guterres wil nu dat de Japanners hun regels aanpassen = gemakkelijker maken voor de vluchteling en de Japanners verwijzen naar de regels die de club van Guterres zelf heeft opgesteld, wederom enigszins gelijk aan wat de EU van Hongarije verlangt en Orban afwijst. In de periode 1978 tot 2005 heeft Japan slechts 9.623 vluchtelingen voor het grootste deel afkomstig uit Vietnam, Laos en Cambodja opgenomen, wat in vergelijk met de toegelaten handophouders in Europa natuurlijk een schijntje is.

Wel is Japan een van de meest belangrijke donoren van de UNCHR en koopt daarmee in feite de rust in eigen land. Het land betaalt alleen al aan de UNCHR ongeveer 2 miljoen dollar jaarlijks, maar zorgt er hiermee voor dat ongewenste vreemdelingen het land niet inkomen of mogen blijven.

Een geniale oplossing om linkse Gutmenschen de wind uit de zeilen te nemen en gelijktijdig een overduidelijk voorbeeld, dat zonder al de aanwezige grensafscheidingen, je toch je eigen land kunt bewaren voor de chaos en het gevaar dat de momenteel binnenkomende en reeds gearriveerde en vaak ondergedoken vluchtelingen betekenen voor de huidige samenleving. Het argument dat vluchtelingen er voor zouden zorgen dat de spanningen op de arbeidsmarkt i.v.m. de zgn. vergrijzing zou worden opgelost, wijst de Japanse premier Abe resoluut van de hand. Eerst maar eens het leger werkelozen en arbeidsonwilligen plus vrouwen aan de gang zetten, alvorens wij ons om vergrijzing kan bekommeren.

Misschien een voorbeeld voor ons land? Met de totaal verziekte linkse mentaliteit, de drang om als weldoeners te worden afgeschilderd, de wens om als politiek correct aangezien te worden, nee wij denken niet dat het gaat lukken.

http://www.geennieuws.com/2015/12/vluch ... afgewezen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Japan – het land zonder moslims

Bericht door Pilgrim »

Japan wijst 99 procent van vluchtelingen af

23/01/16

In 2015 aanvaardde Japan slechts 27 vluchtelingen van de 7.586. Dit betekent dat 99 procent van de aanvragen verworpen werd.

Japan heeft in 2015 slechts 27 vluchtelingen opgenomen en vrijwel alle asielaanvragen verworpen. Mensenrechtenverdedigers dringen er bij de regering op aan meer vluchtelingen te aanvaarden.

Het ministerie van Justitie deelde mee dat Japan 7.586 aanvragen voor het statuut van vluchtelingen had ontvangen, een record. Dit betekent dat 99 procent van de aanvragen verworpen werd. Onder de asielzoekers waren vijf Syriërs en slechts drie van hen kregen het statuut van vluchteling. Onder de andere buitenlanders die als vluchteling erkend werden, zijn zes Afghanen, drie Ethiopiërs en drie Sri Lankanen.

Homogene samenleving
Japan staat terughoudend tegenover de opname van vluchtelingen in zijn homogene samenleving. Het ministerie preciseerde dat in 2014 en 2013 respectievelijk elf en zes mensen de vluchtelingenstatus kregen, minder dus dan in 2015.

De Japanse organisatie voor de vluchtelingen meent dat een groter aantal aanvragen ingewilligd moet worden. Volgens het Hoog Commissariaat voor de Vluchtelingen van de Verenigde Naties (UNHCR) hebben 2.419 mensen de status van vluchteling in Japan, terwijl er in Turkije bijvoorbeeld 1,8 miljoen vluchtelingen zijn. (Belga/AVE)

http://www.knack.be/nieuws/wereld/japan ... 49489.html
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16300
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Japan – het gelukkige land zonder moslims

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Pilgrim schreef:
Vluchtelingen in Japan: wie vervolging niet kan bewijzen, wordt afgewezen
Logisch! En zo hoort het ook. Iedereen kan wel vertellen dat het Allah's wil is om op een ander zijn zak te parasiteren.

Wat de Japanse regering doet is natuurlijk niet correct. Zij moet het bewijs leveren en niet de aanvrager. Alhoewel. Vraag een bijstandsuitkering aan en de aanvrager zal moeten bewijzen dat hij er recht op heeft. Uiteraard wordt zijn verhaal alsnog grondig gecontroleerd.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
mercator
Berichten: 19484
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Japan – het gelukkige land zonder moslims

Bericht door mercator »

'Hans van de Mortel' schreef: Wat de Japanse regering doet is natuurlijk niet correct. Zij moet het bewijs leveren en niet de aanvrager.
Nee, waarom ? Als je als Nederlander een aanvraag doet bij de voedselbank moet je een ton papieren invullen, bewijsstukken aandragen en een half jaar wachten voor je het eerste pak spaghetti krijgt. De "vluchtelingen" hier krijgen vanaf dag 1 alles wat nodig is-mss niet alles wat ze willen-op vertoon van een zgz. Syrisch paspoort en het uitbraken van my name is Mohammed( en nog iets).

Japan is een gezond land want racist is er geen scheldwoord.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Gebruikersavatar
xplosive
Berichten: 8539
Lid geworden op: do jun 30, 2011 11:18 pm

Re: Japan – het gelukkige land zonder moslims

Bericht door xplosive »

'Hans van de Mortel' schreef:Wat de Japanse regering doet is natuurlijk niet correct.
Het is uiteraard niet politiek-correct, althans volgens de westerse politiek.
Gun jezelf wat je een ander toewenst     islam = racisme   & de hel op aarde voor mens en dier
                                   koran = racistisch & handboek voor criminelen
      Moslimlanden bewijzen dagelijks:    meer islam = meer verkrachte mensenrechten
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16300
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Japan – land zonder moslims

Bericht door Hans v d Mortel sr »

'Hans van de Mortel' schreef:
Pilgrim schreef:
Vluchtelingen in Japan: wie vervolging niet kan bewijzen, wordt afgewezen
Logisch! En zo hoort het ook. Iedereen kan wel vertellen dat het Allah's wil is om op een ander zijn zak te parasiteren.
Misschien is dit een manier om door de selectie te komen. We noemen dit om de tuin leiden, misleiding van de openbare orde.

Afbeelding

Er wordt van zelfverwonding gesproken wanneer mensen zichzelf opzettelijk verwonden. Bijvoorbeeld om als vluchteling aangemerkt te worden. Het gaat daarbij vooral om snijden. Vluchtelingen die men als patiënten mag aanmerken kunnen zichzelf verwonden met alle beschikbare middelen, zoals scharen, messen, glas, punaises en zelfs hun nagels. Het allerergste is natuurlijk dat zij zich voor hun leven gebrandmerkt hebben door zich als moslim te verminken. Het is lastig te begrijpen gedrag omdat men ook een goed heenkomen had kunnen zoeken in het broeinest van Allah: Saoedi-Arabië, de oorsprong van alle geestelijke achterstand en gevaarlijke superioriteitswaanzin. Mensen verwonden zichzelf niet fysiek of geestelijk om hun omgeving te manipuleren. Dat is een wijdverbreid misverstand. Zij willen slechts als vluchteling, als door Allah uitgezonden parasiet, erkent worden om zodoende aanspraak te kunnen maken op voorzieningen waar Allah nooit op gekomen zou zijn.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Japan – het land zonder moslims

Bericht door Pilgrim »

Mislukte poging tot islamisering: Asielklachten van Syriërs in Japan zonder succes

Geplaatst op 23 maart 2018

Afbeelding

Waarom moslims zo goed als nooit asiel aanvragen in islamitische landen

Overal proberen moslims de zwakheid van de liberale westerse wetten uit te buiten om de islam in deze landen wortel te laten schieten. Want alleen daarom is het de “asielzoekers” te doen. Om de wereldwijde verbreiding van de islam met als doel de door Allah bevolen islamitische wereldheerschappij. De vervolgde moslims zouden evengoed in islamitische landen asiel kunnen aanvragen, maar dezen verlenen hun broeders en zusters in het geloof heel bewust geen asiel. Omdat ze van plan zijn moslims te transporteren naar de landen in het Westen.


Deze tactiek was tot nu toe vooral in Europa zo succesvol dat de derde aanvalsgolf van de islam op de “gouden appel” (zoals Europa als veroveringsdoel door islamitische jihadisten sinds 1000 jaar wordt genoemd) verreweg de meest succesvolle aanval op Europa was. Binnen enkele decennia zwol het aantal in Europa wonende moslims aan van aanvankelijk 600.000 moslims, meestal woonachtig aan de Zuid-Europese kustgebieden en stammend uit de tijd van het Osmaanse Rijk, tot thans bijna 60 miljoen moslims.

Landen als Egypte of Libanon discussiëren in tv-programma’s nu al wanneer ze er toe zullen overgaan Europa volledig over te nemen – en hoe hoog de “belasting voor ongelovigen”(djizja) moet uitvallen.

Dat onze leugen-pers ook dit tot het uiterste verzwijgt, hoeft hier opnieuw geen betoog. Want zoals bekend nemen ze wezenlijk deel aan de islamisering van Duitsland en Europa.

Toch zijn er landen waar moslims met hun infiltratietactiek door middel van gerechtelijke vonnissen hun kop stoten. Een van deze landen is Japan.

Ook in Japan zijn er al moslims. Maar die zijn getalsmatig zo gering vertegenwoordigt, dat zij zich – nog – vreedzaam gedragen.

De eerste moslims dienen in Japan aanklachten in vanwege hun vermeende recht op asiel. Twee Syriërs deden dat kort geleden – en verloren het proces.

Wie denkt dat het hier om een privé-aanklacht van deze twee Syriërs zou gaan, ontkent de ware verhoudingen: achter dergelijke aanklachten staan permanent hoog betaalde advocaten, die worden betaald door Saoedi-Arabië, Qatar of andere rijke islamitische landen. Het gaat niet om asiel voor twee totaal onbelangrijke Syriërs, maar om asiel voor miljoenen moslims, die, als het Japanse recht net zo had besloten als het Duitse Constitutionele Recht, bij miljoenen Japan binnen waren gestroomd om ook Japan te islamiseren.

(Michael Mannheimer)
______________________________________________________________________

Asielverzoeken van Syriërs in Japan mislukken

TOKIO – Twee Syriërs hebben hun doel om in Japan als asielzoekers te worden erkend, zien mislukken. Een rechtbank in Tokio verwierp de aanklacht van beide mannen tegen de beslissing van de immigratie-autoriteiten uit het jaar 2013. Eén van de aanklagers, de van oorsprong Koerdische Syriër Joude Youssef, beweerde tegen de regering van Bashar al-Assad demonstraties te hebben georganiseerd, reden waarom bij een terugkeer zijn leven in gevaar zou zijn, berichtte de Japan Times.

De rechtbank betwijfelde echter dat hij om die reden rekening zou moeten houden met repressies in Syrië. Aldus voldeed hij niet aan de voorwaarden om als vluchteling te worden erkend. “Dit vonnis toont aan dat geen Syrische vluchteling ooit kan verwachten in Japan als vluchteling te worden erkend, klaagde Youssef na het vonnis.

20 van de 19.629 asielaanvragen werden goedgekeurd
Youssef was in 2012 met drie Syrische metgezellen tussen de 22 en 35 jaar naar Japan gekomen. Alle vier vroegen direct na aankomst asiel aan. Nadat hun aanvragen werden afgewezen, ontvingen ze “bijzondere verblijfsvergunningen”, die altijd slechts één jaar geldig zijn en daarna moeten worden verlengd.

Bovendien mogen ze met dit document – anders dan met een vluchtelingen-pas – het land niet verlaten. Daarnaast staan er geen gratis taalcursussen voor hen ter beschikking en krijgen ze geen hulp bij het zoeken naar een arbeidsplaats. Twee van de mannen hebben Japan inmiddels weer verlaten.

Youssef had, voor hij naar Japan immigreerde, reeds in het Verenigd Koninkrijk een asielverzoek ingediend. Ook daarover werd negatief beslist. Hetafgelopen jaar dienden volgens het Japanse ministerie van Justitie 19.629 personen in het land een asielverzoek in. Daarvan werden er 20 ingewilligd, waaronder die van vijf Syriërs.

(Bron: https://jungefreiheit.de)

Bron: https://michael-mannheimer.net

Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door: Theresa Geissler

https://ejbron.wordpress.com/2018/03/23 ... er-succes/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16300
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Japan – het land zonder moslims

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Pilgrim schreef:
Youssef had, voor hij naar Japan immigreerde, reeds in het Verenigd Koninkrijk een asielverzoek ingediend. Ook daarover werd negatief beslist.
Haha! Datzelfde geldt voor Europa. Een afgewezen asielverzoek in bijvoorbeeld Italië geldt direct ook voor Nederland. Ook al ligt dat gevoelig bij Jesse Klaver. Visumaanvraag voor Spanje afgewezen? Dan krijg je automatisch ook geen visum voor Nederland. Marokkanen dienen voor Europa een visum aan te vragen. Trouwens, Cubanen ook.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 22589
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Japan – het land zonder moslims

Bericht door King George »

Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 22589
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Japan – het land zonder moslims

Bericht door King George »

Wat is de bevolkingssamenstelling van Hiroshima en wat is de bevolkingssamenstelling van Detroit? Zou dit een verklaring kunnen zijn? Etnische en culturele verdringing van een stad kan dus destructiever zijn dan zelfs een atoombom. Een gebombardeerde stad kan je immers nog altijd herbouwen.

Afbeelding
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Japan – het land zonder moslims

Bericht door Pilgrim »

Er schijnt nu toch iets te veranderen... Is dit het begin van de islamisering van Japan?
Het aantal moslims in Japan groeit snel

Door DissidentNL - 2021-02-02

Afbeelding

Elke vrijdag stromen tientallen moslimmannen en -vrouwen binnen in een moskee in een onopvallend gebouw van vier verdiepingen in Beppu, een mekka van warme bronnen op Kyushu, het meest zuidelijke van de grote Japanse eilanden. Velen zijn studenten die in de buurt studeren aan de Ritsumeikan Asia-Pacific University (apu) en part-time werken in de hotels rond de stad. Anderen zijn gekomen om de vissersboten en scheepswerven te bemannen die de verouderende en krimpende plaatselijke bevolking niet meer volledig kan bemannen, bericht The Economist.

De gelederen van de gelovigen zijn de laatste jaren gegroeid, omdat de regering heeft getracht meer buitenlandse werknemers en studenten aan te trekken. Het aantal moslims dat in Japan woont, is weliswaar klein, maar is de afgelopen tien jaar meer dan verdubbeld, van 110.000 in 2010 tot 230.000 eind 2019 (inclusief maar liefst 50.000 Japanse bekeerlingen), aldus Tanada Hirofumi van de Waseda Universiteit. Het land telt meer dan 110 moskeeën. Dat is een welkome verandering, merkt Muhammad Tahir Abbas Khan op, een professor aan de apu en het hoofd van de Beppu Muslim Association (bma). In 2001, toen hij voor het eerst uit Pakistan kwam als afgestudeerde student, waren er slechts 24 moskeeën in het land en geen enkele op Kyushu.

Hoewel moslims nu meer mogelijkheden hebben om te bidden, hebben ze nog steeds moeite om een laatste rustplaats te vinden. Zo’n 99% van de Japanners wordt gecremeerd, een praktijk die de Islam verbiedt. De centrale overheid heeft geen systeem om tegemoet te komen aan de behoeften van buitenlanders met andere gewoonten, gedeeltelijk omdat buitenlandse werknemers eerder als bezoekers dan als permanente migranten worden beschouwd. De meeste prefecturen, waaronder Oita, waar Beppu ligt, hebben geen moslimbegraafplaatsen. De bma heeft jarenlang geprobeerd er een aan te leggen in Hiji, een verzameling gehuchten in de heuvels voorbij Beppu, maar plaatselijke weerstand heeft het project tegengehouden.

Het geschil over de begraafplaats is een proxy geworden voor een breder debat over de plaats van buitenlanders in de Japanse samenleving. Sommige Japanners hebben hun nieuwe buren omarmd, met onbekende gewoonten en al. “Omdat ze nu Japanners zijn, moeten we beginnen te begrijpen wie ze zijn en wat hun cultuur is,” vindt Kawabe Yumiko, een gemeenteraadslid dat de begraafplaats steunt. “Een kleine stad kan internationaal en divers zijn.” Anderen zijn het daar niet mee eens. “Als ze de Japanse nationaliteit hebben, moeten ze de Japanse gebruiken volgen en de lichamen cremeren,” zegt Eto Kiyotaka, een ander raadslid, die een petitie tegen de begraafplaats is begonnen.

Het idee om lichamen te begraven wordt door velen in Hiji als onrein ervaren. “Het is niet iets concreets, alleen een gevoel,” zegt meneer Eto. “We zullen niet in staat zijn om het water met gemak te drinken.”

Mevrouw Kawabe vraagt zich op haar beurt af of haar landgenoten zich wel zorgen maken over het water. Wetenschappelijk bewijs over de veiligheid van begrafenissen wordt genegeerd. Haar steun voor de begraafplaats leidde tot een stroom boze telefoontjes en brieven. “Ze zeggen tegen me: ‘Je bent Japans, waarom sta je aan de kant van de moslims?'” De lokale bevolking maakt zich zorgen over een toestroom van bezoekers en het vooruitzicht dat er een islamitische school wordt geopend. “Veel mensen zijn bang,” verzucht ze.

https://dissident.one/2021/02/02/het-aa ... oeit-snel/
De gelederen van de gelovigen zijn de laatste jaren gegroeid, omdat de regering heeft getracht meer buitenlandse werknemers en studenten aan te trekken.
Meer buitenlandse werknemers...? Zijn de robots dan toch niet voldoende? Zo begon het bij ons ook!
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Plaats reactie