Antisemitisme anno tegenwoordig

Bestaat God? Wat is de waarde van religie? Mag je een dogma in twijfel trekken?
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50366
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Antisemitisme anno tegenwoordig

Bericht door Pilgrim »

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
mercator
Berichten: 19306
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Koran logisch. Antisemitisme is de intolerantie van isla

Bericht door mercator »

King George schreef: En ondertussen gelooft hij er dus heilig in dat er meer respect in een samenleving kan optreden als op scholen minimaal één uur per week, week in, week uit aandacht aan de gevaren van racisme wordt gegeven. Wel, wat dat laatste betreft is hij dan spekkoper, want heel dat onderwijs is een podium voor weerloze, minderjarige kinderen penetreren met politiek correct geleuter.
In mijn geboortestad Mechelen hebben ze zelfs een heel nieuw en enorm museum gebouwd, speciaal om de schoolkinderen op te voeden in anti-racistische zin. De aanleiding voor dat museum is de deportatie van Joden 70 jaar geleden maar het moet dus een modern Marxistisch multicultureel doel dienen. Schoolklasjes vol met jonge mocro's zullen ze daar wel weghouden, die zouden dat museumpje afbreken en dat wil men niet in het nieuws hebben natuurlijk. Dus worden er alleen maar blanke en/of niet-Islamitische kindjes naartoe gevoerd die dan mogen reflecteren op het feit dat ze niet racistisch of antisemitisch mogen zijn.
Al dat geleuter op school en in de media om "racisme uit te roeien" gaat helemaal niets verhelpen aan de frustratie en irrationele haat van de invoer-moslims. Haat die ze recht vanuit de woestijn naar hier hebben gebracht en die ze al 1400 meezeulen.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21587
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Antisemitisme anno tegenwoordig

Bericht door King George »

mercator schreef:
Pilgrim schreef:
Europese landen veroordelen anti-semitisme
Wat een onzin. Alsof antisemitisme een misdrijf is. T Zou heel wat nuttiger zijn om socialisme te veroordelen en als het even kan te verbieden want dat is veel schadelijker dan anti-semitisme.
Wie de Islamisering wil stoppen, moet eerst links uit de macht ontzetten.

Afbeelding

Met een gerichte salvo op deze socialistische baggerschuit breng je een klap toe aan zowel socialisme als Islamisme als anti-Semitisme Afbeelding
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50366
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Antisemitisme anno tegenwoordig

Bericht door Pilgrim »

Wegkijken heeft geen zin: antisemitisme hoort bij de islam

Door Gerry van der List, 16 jul 2014

Het meevoeren van borden met hakenkruizen bij een demonstratie tegen Israël schokt beschaafd Nederland. Maar dit openlijk vertoon van antisemitisme is een voorspelbaar gevolg van de massale immigratie van moslims.

Hoe ver mag je gaan bij het voorkomen van het uitdragen van stuitende denkbeelden en sentimenten? Dat is de vraag waarmee Jozias van Aartsen (VVD) zichtbaar worstelt.

De Haagse burgemeester werd zaterdag geconfronteerd met anti-Israël-demonstranten die borden met hakenkruizen meevoerden. Nieuwsrubrieken kozen ervoor ze buiten beeld te laten, maar daarmee verdwijnt het probleem natuurlijk niet.

Apen
Dit probleem is dat een afkeer van het beleid van Israël bij veel immigranten gekoppeld is aan een afkeer van Joden.

Het is een diepgewortelde afkeer met een eeuwenlange traditie en een religieuze legitimatie. De Koran spreekt over Joden als 'apen en zwijnen'.

Holocaust
Elke keer toont beschaafd Nederland zich weer geschokt bij het openlijk vertoon van antisemitisme. Bijvoorbeeld als allochtone scholieren tegenover journalisten uiting geven aan hun waardering voor de Holocaust en Adolf Hitler.

Maar wie het Midden-Oosten een beetje kent of zich weleens heeft verdiept in het islamitische gedachtegoed, kan onmogelijk verrast zijn. Het is jammer, maar waar: de strijd tegen de Joden hoort bij de islam.

Keppeltje
De groei van het antisemitisme is dus een voorspelbaar gevolg van de massale immigratie.

Het is, anders dan bijvoorbeeld PvdA-minister van Buitenlandse Zaken Frans Timmermans wil doen geloven, niet extreem-rechts dat de grootste bedreiging vormt voor Joden in westerse landen. Het zijn allochtone jongeren die het riskant maken om tegenwoordig met een keppeltje op door Amsterdam te lopen.

Machteloosheid
Door de massale immigratie is Nederland terug in de tijd geworpen. Het moet, ook wat betreft de rechten van vrouwen en homo's, een strijd leveren die al lang gestreden leek.

De roep om borden met hakenkruizen te verbieden is vooral een blijk van machteloosheid in de confrontatie met een fundamenteel probleem. Wat zeker niet helpt, is antisemitische uitingen buiten beeld houden uit angst 'vooroordelen' aan te wakkeren.

Die vooroordelen blijken in het geval van de islam namelijk meestal realistische analyses op basis van onaangename feiten.

http://www.elsevier.nl/Nederland/blogs/ ... -1560780W/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50366
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Antisemitisme anno tegenwoordig

Bericht door Pilgrim »

Hakenkruizen gespoten op Joodse winkels in Rome

29 juli 2014

In Rome zijn op tientallen Joodse winkels hakenkruizen, bedreigingen en antisemitische leuzen gespoten.

De autoriteiten hebben een onderzoek ingesteld. Sommige opschriften waren duidelijk gericht tegen het Israëlische ingrijpen in de Gazastrook.

De verdachten worden zowel in extreemlinkse als extreemrechtse hoek gezocht. Ignazio Marino, de burgemeester van Rome, veroordeelde de graffiti en sprak van het zaaien van haat.

De opschriften deden de voorzitter van de plaatselijke Joodse gemeenschap denken aan de acties van nazi’s tegen Joodse zaken in Duitsland in 1933.

Door: ANP

http://www.nu.nl/buitenland/3839915/hak ... -rome.html
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50366
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Antisemitisme anno tegenwoordig

Bericht door Pilgrim »

Brandaanslag op synagoge in Wuppertal

Geplaatst op 29 juli 2014

Afbeelding

In het kader van het conflict in de Gazastrook vlamt overal in Europa heel openlijk de mohammedaanse Jodenhaat op. Heette de oproep tot het inbrand steken van synagogen in |Duitsland vroeger “Heil Hitler!”, tegenwoordig heet hij “Allahu Akbar!” – een volledig nieuwe antisemitische kwaliteit in het midden van de Duitse samenleving. Dat zeggen de laffe politici echter niet, want zij zijn zelf immanent verantwoordelijk voor de geïmporteerde Jodenhaat uit de islamitische landen.

Staan weldra de synagogen weer in brand?”, vroegen we ons bijna twee weken geleden bezorgd af. In de nacht naar dinsdag vlogen om 02.30 midden in Wuppertal molotovcocktails naar de Bergische synagoge in het stadsdeel Barmen. “Vuur voor de synagoge” hadden ooggetuigen gemeld aan de brandweer, omdat de straat voor het gebouw brandde.

Dichtbij de plaats van de misdaad pakte de politie een van de daders op. Welke rol hij bij de aanslag speelde, was volgens “Bild” eerst nog onduidelijk. De politie gaf ook geen informatie over de nationaliteit van de dader: een dader met Duitse wortels, een Duitse nazi dus, kon het dus niet zijn. Twee andere daders zijn nog op de vlucht.

Zoals de “Berliner Zeitung” intussen echter meldt, werd een naar eigen zeggen 18-jarige kort na de daad in de buurt van de synagoge gearresteerd. De jongeman was in het bezit van een “verblijfsrechtelijke dulding”, deelde het openbaar ministerie Wuppertal mee. Zijn nationaliteit was op dat moment nog niet duidelijk. Tegenover de politie had hij zich Palestijn genoemd. Hij betwistte de daad gepleegd te hebben.

Bij de ingang van het gebouw vond de politie meerdere, deels gebroken flessen. De andere beide vermoedelijke daders zijn nog steeds voortvluchtig. Het onderzoek wordt voortgezet. Er was niemand gewond geraakt, berichtte de politie. Na eerste onderzoek bleek er geen schade aan het gebouw te zijn aangebracht.

Volgens informatie van de hoofdofficier van justitie, Hans-Joachim Kiskel, gaat het bij de door een buurvrouw gemelde brand vermoedelijk om een brandbom, die bij een van de daders uit zijn handen was gevallen. De naar de ingang gegooide molotovcocktails waren echter niet geëxplodeerd, omdat de brandversneller niet in brand was gevlogen. De flessen waren tegen de buitenmuur kapot gesprongen. Als de molotovcocktails in brand gevlogen waren, was er volgens Kiskel grotere schade mogelijk geweest. “als een benzine-oliemengsel brandt, is dat een behoorlijk gevaarlijke zaak”, zei Kiskel tegen Reuters.

In aansluiting op de anti-Israël demonstraties van gewelddadige, racistische moslims en linksen heeft de politie van Nordrhein-Westfalen de veiligheidsmaatregelen voor joodse en Israëlische objecten nogmaals verhoogd. Er is echter geen 24-uurs bewaking van de synagoge, zei een woordvoerder van de politie van Wuppertal. Er was geen sprake van een sterkere bewaking van christelijke kerken. Als die binnenkort ok in de brand vliegen, zijn de christenen zelf schuld.

De minister van binnenlandse Zaken van de deelstaat Nordrhein-Westfalen, Ralf Jäger (SPD), sprak openlijk van een brandaanslag. “Het gaat om een laffe en achterbakse daad. Geweld en antisemitisme zijn met niets te rechtvaardigen”, zei hij (zoals altijd). De politie van Nordrhein-Westfalen treedt “vastberaden op tegen antisemitische hetze en gewelddadigheden.” Op welke wijze dat dan zal gebeuren, zei hij niet. Bij islamitische grondwetvijanden, Jodenhaters en racisten moet men behoedzaam handelen, want ze zijn de toekomst van Duitsland! Zeggen in ieder geval, naast vele anderen, de Duitse president Joachim Gauck en Cem Özdemir van de Groenen, en die moeten het immers weten, want zij willen alleen het beste voor Duitsland!

http://ejbron.wordpress.com/2014/07/29/ ... more-67369
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21587
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Antisemitisme anno tegenwoordig

Bericht door King George »

Juist doordat de Israeliërs zijn geseculariseerd en geliberaliseerd en Israel een seculiere liberale democratie is en niet zijn blijven hangen bij het Judaïsme als leidend dogma welke met een lange arm het openbare leven domineert, heeft de Israelische beschaving innoverend en evoluerend vermogen. Vergelijk dit met de Islam die al veertien eeuwen lang in het Middeleeuwse primatenbestaan is blijven hangen en daar nog veertien eeuwen in zal blijven hangen. Kwestie van hearts and minds. Het zijn ook niet de religieuzen, maar de seculieren die hard werken en minder kinderen hokken aan wie Israel moderniteit en vooruitgang te danken heeft.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50366
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Antisemitisme anno tegenwoordig

Bericht door Pilgrim »

Oproep aan Duitse Joden: zorg dat je niet herkenbaar bent

Door Tom Reijner 30 jul 2014

Afbeelding
Charlotte Knobloch: de Duitse Joden in toenemende mate bedreigd - Foto: EPA

Een dringend advies aan de in Duitsland wonende Joden: presenteer je voorlopig niet openlijk als Jood, anders is het risico doelwit te worden van een aanval te groot.

Dat zegt de voormalig president van de Centrale Raad van Joden in Duitsland, Charlotte Knobloch, in de krant Kölner Stadt-Anzeiger woensdag.

Volgens haar worden de Duitse Joden in toenemende mate bedreigd en is 'de tijd die we momenteel beleven, de moeilijkste en bedreigendste sinds 1945'. Er zijn voortdurend beledigingen en haatslogans per telefoon, maar ook per e-mail. 'De mailboxen stromen over,' zegt Knobloch.

Synagoge
De klemmende oproep van de oud-president komt nadat er de afgelopen tijd verschillende antisemitische incidenten in Duitsland zijn geweest. In de nacht van maandag op dinsdag probeerden drie mannen een synagoge in Wuppertal-Barmen in brand te steken door het gooien van molotovcocktails.

Nadien werd een 18-jarige man opgepakt, die zichzelf omschreef als 'Palestijn'. Een week daarvoor hadden onbekenden 'Free Palestine' op het gebedshuis gekalkt. De synagoge wordt 24 uur per dag bewaakt, schrijft de Jüdiische Allgemeine.

Leuzen
Ook waren er in Duitsland de afgelopen tijd demonstraties tegen het ingrijpen van het Israëlische leger in de Gazastrook. Verschillende betogers gingen daarbij ver over de schreef.

In Frankfurt kregen demonstranten het voor elkaar om vanuit een politiewagen omstreden leuzen te roepen. Een betoger had de agenten ervan overtuigd dat hij de verhitte gemoederen wel tot bedaren kon brengen.

Vervolgens misbruikte de man de welwillende houding van de politie door in het Arabisch met een megafoon onder meer 'Israël kindermoordenaar' en 'Bevrijd Gaza' te roepen - leuzen die daarop herhaaldelijk werden gescandeerd door de menigte achter de politiewagen.

Zwarte vlaggen
Ook in Nederland zijn er betogingen en ook daar weten de demonstranten zich vaak niet te beheersen. Tijdens een demonstratie in Den Haag werden een week geleden anti-Joodse leuzen geroepen. Zo klonk er 'dood aan de Joden' en 'er staat een Jood achter me, vermoord hem'. Ook waren er zwarte vlaggen te zien van de islamitische terreurbeweging ISIS.

Nederlandse Joden vrezen het oplaaiend antisemitisme, zei Esther Voet, directeur van het Centrum Informatie en Documentatie Israël, dinsdag in het Israëlisch parlement, de Knesset.

Onder Joden groeit de overtuiging dat het een kwestie van tijd is dat er een antisemitische aanslag zal zijn. Voet wees er daarbij in een interview in Het Parool op dat bij opperrabbijn Binyomin Jacobs onlangs de ruiten zijn ingegooid.

http://www.elsevier.nl/Buitenland/nieuw ... -1568696W/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50366
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Antisemitisme anno tegenwoordig

Bericht door Pilgrim »

Wie zijn de nieuwe Jodenhaters?

Geplaatst op 30 juli 2014

Afbeelding

Duitsland is verbijsterd en de Duitsers zijn verbaasd. Waar zijn we? In de jaren-30? Terug in de Republiek van Weimar?

Een fanatieke meute woedt in de straten, brult “Dood de Joden!”en valt voorbijgangers aan, die er op een bepaalde manier joods uitzien of het voor Israël opnemen, en de politie weet niet wat ze moet doen, omdat de agenten zoiets nog nooit meegemaakt en voor mogelijk gehouden hebben. Het is een keer heel iets anders dan de gebruikelijke mei-onlusten in Berlin-Kreuzberg.

Niet dat de Jodenhaat ooit helemaal uit beeld verdwenen was. Maar hij heeft zich meestal verdekt en verborgen gehouden.

Zijn biotopen waren vooral rechts- en links-radicale kringen. In de ene werd de laatste Holocaust ontkend, in de andere werden de vernietigingsfantasieën van Iraanse politici tegenover Israël gebagatelliseerd. In naam van de vrijheid van meningsuiting en een “discussie met een open resultaat”, die niet belemmerd mocht worden.

Enkele dagen geleden nog schreef een redacteur van de “taz” dat “het in een vrij land mogelijk moet zijn om straffeloos vraagtekens te plaatsen bij het bestaansrecht van Israël”.

Als iemand vraagtekens had geplaatst bij het bestaansrecht van de waterroofkever in de Duitse deelstaat Baden-Württemberg, dan zouden de collega´s in de hoogste takken zijn geklommen.

We moeten het kind bij de naam noemen. De Jodenhaat, die zich op dit moment ontlaadt, is een geïmporteerde, een Jodenhaat met migratieachtergrond.

Zijn protagonisten zijn voor het overgrote deel Arabieren en Turken, ondersteund door autochtone Duitsers, wier grootouders zelf nog “Juda verrecke!” gebruld hebben. De kleinkinderen zijn blij dat deze keer het vuile werk door de immigranten wordt gedaan.

Het gaat de demonstranten niet om de lijdende mensen in Gaza, die door Hamas als gijzelaars worden genomen. Toen het Palestijnse vluchtelingenkamp Yarmouk bij Damascus maandenlang door de troepen van de Syrische dictator werd belegerd, waarbij honderden Palestijnen om het leven kwamen, vonden er geen demonstraties plaats. Israël was er niet bij betrokken. Als soennieten en sjiieten elkaar afslachten, wordt er ook niet gedemonstreerd, dat zijn interne familieaangelegenheden.

Het geweten van menig Arabisch en Turks medeburger slaat pas toe als hij zijn woede kan richten op de Joden, respectievelijk Israël.

Ten eerste, omdat ze denken daarmee instemming te vinden bij de medeburgers zonder migratieachtergrond, ten tweede, omdat ze anders geen mogelijkheid hebben om stoom af te blazen en de aandacht op zichzelf te vestigen. Wanneer en waar elders mogen gesluierde vrouwen meelopen in politieke demonstraties?

Het antisemitisme is het “socialisme van de domme kerels”, heeft August Bebel gezegd, een van de oervaders van de SPD. De domme kerels van nu schreeuwen niet “Heil Hitler!”, maar “Allahu Akbar!”. Ze willen zich niet van de boeien van hun tradities, maar Palestina van de Joden respectievelijk zionisten bevrijden.

Laat ze maar schreeuwen tot ze er schor van worden.

Bron: http://www.bild.de

Auteur: Henryk M. Broder

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

http://ejbron.wordpress.com/2014/07/30/ ... more-67430
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77986
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Antisemitisme anno tegenwoordig

Bericht door Ariel »

Ik miste twee woorden in dit artikel. Namelijk ISLAM en MOSLIM. Maar ja, we zullen maar denken dat de schrijver van dit artikel denkt dat dit gedoe weer niks met islam te maken heeft, en dat je beter de moslims niet op hun lange tenen kan trappen, of aan hun korte lontje kan trekken.

Ik pas dit artikel dus zelf maar aan.
Vuurwapengevaarlijke ISLAMITISCHE crimineel bedreigt Joden

Een vuurwapengevaarlijke MOSLIM crimineel heeft Joden met de dood bedreigd. SAID ÇINAR. schiet twee handvuurwapens leeg in een filmpje dat hij zélf op Facebook heeft gezet.

De MOHAMMEDAANSE Hagenaar zette de video op de Facebookpagina van zijn omstreden theorieschool altijdgeslaagd.nl. In het filmpje vergelijkt hij de Joden met zombies. "En weet je wat je moet doen met zombies? Die moet je doden", klinkt het dreigend.

DE TURKSE MOSLIM SAID ÇINAR vuurt vervolgens negen kogels af. "Maar dat is niet genoeg", zegt hij als hij naar zijn tweede wapen grijpt en nog eens twee kogels afvuurt. "Je moet ze dood maken. Ok? Laters."
En dit is de moordzuchtige turk. Kennen we hem nog deze vieze oplichter?

Afbeelding
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77986
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Antisemitisme anno tegenwoordig

Bericht door Ariel »

De vrouw mag blij zijn dat deze zwakzinnige haar niet wilde helpen.
Vlaamse arts verwijst Joodse vrouw naar Gaza

Een Vlaamse arts zou tijdens zijn dienst geweigerd hebben een Joodse vrouw te helpen. Hij zou de 90-jarige vrouw, die een ribfractuur had, hebben toegeschreeuwd: „Ik kom niet! Stuur haar maar voor enkele uren naar de Gazastrook, dan zal ze geen pijn meer voelen.” Dat meldde het tijdschrift Joods Actueel donderdag.

De Belgische overheidsdienst Volksgezondheid bevestigde tegenover persbureau ANP dat er een klacht is ingediend tegen een Antwerpse arts, maar wat er precies is gebeurd kon de woordvoerder niet bevestigen. De klacht is wel doorgestuurd naar de Orde der Geneesheren en naar het Openbaar Ministerie in Antwerpen. Er zou mogelijk sprake zijn van nalatigheid omdat het incident tijdens de dienst van de arts gebeurde.

bron
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
mercator
Berichten: 19306
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Antisemitisme anno tegenwoordig

Bericht door mercator »

Je kan je niet voorstellen hoe de Vlaamse staatstelevisie de voorbije weken pro-moslim en pro-Hamas propaganda aan het voeren is. Bij elke nieuwsuitzending wordt de tranenzak opengetrokken voor de arme Palestijntjes die belaagd worden door die slechte Joden. Dat die Palestijntjes hun miserie voor 100 % aan zichzelf te wijten hebben, daar hoor je nooit een woord over. Om de paar dagen mag de grote Arabische intellectueel Abou Jahjah op pathetische toon begrip en hulp komen vragen in prime time.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21587
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Antisemitisme anno tegenwoordig

Bericht door King George »

Die Antwerpse burgemeester jankt toch ook hard met die Pallezwijnse woestijnratten mee?
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Mahalingam
Berichten: 42892
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Antisemitisme anno tegenwoordig

Bericht door Mahalingam »

Je hebt beroeps-advocaten die bezig zijn met het belang van hun cliënt en je hebt ideële advocaten die werken aan een betere wereld door, in dit geval antisemieten en moslim terroristen (jihadi's) te verdedigen.
Sébastien Courtoy en Henri Laquay zijn de twee Brusselse advocaten van Mehdi Nemmouche, die in mei vermoedelijk vier mensen doodde bij een aanslag op het Joods museum. Hier zie je ze het 'Dood de Jood' gebaar maken.

Afbeelding
http://www.nieuwsblad.be/article/detail ... 1_01199774
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Scarlatti
Berichten: 5299
Lid geworden op: vr mei 09, 2008 10:12 pm

Re: Antisemitisme anno tegenwoordig

Bericht door Scarlatti »

GELIJK uit de advocatuur met deze lui en gevangenisstraf!
Islam=LEVENSBEDREIGEND

'LOQUENDI LIBERTATEM CUSTODIAMUS'
Laten wij waken over de vrijheid van het spreken... (Pim Fortuyn 1948-2002)
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16302
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Palestijnen willen geen vrede. Zij kozen voor Hamas.

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Scarlatti schreef:GELIJK uit de advocatuur met deze lui en gevangenisstraf!
Ik heb er geen probleem mee zolang de rechter in het vonnis geen antisemiet is.
En als hij nu eens corrupt is, zoals een boel rechters tegenwoordig? Antisemiet en corrupt gaan namelijk goed samen. Tsja . . . een lastig probleem. Het begon allemaal met het binnenhalen van de achterlijkheid die islam heet.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
Gebruikersavatar
H.Numan
Berichten: 8529
Lid geworden op: do mei 08, 2008 3:33 am

Re: Antisemitisme anno tegenwoordig

Bericht door H.Numan »

Corruptie is een heel gezellige en zeer sociale persoon. Die kan met iedereen goed opschieten. Maar minder met antisemieten, want daar valt weinig te halen. Die lui zijn - tot op zekere hoogte - principieel en zo arm als de ratten.

De mensen die het antisemitisme leiding geven, daar kan corruptie prima mee opschieten. Met knapen zolaals van Agt, Jozias van Aarssen Marchouch, Wolfsen, Samson, van Bommel: die zijn dikke maatjes.
een volk dat voor korannen zwicht
zal meer dan lijf en goed verliezen
dan dooft het licht….
Anoniem
Marieke
Berichten: 442
Lid geworden op: zo mei 19, 2013 3:54 pm

Re: Antisemitisme anno tegenwoordig

Bericht door Marieke »

Joodse gezinnen willen weg uit Nederland

Een toenemend aantal Joodse gezinnen zegt weg te willen uit Nederland vanwege het toenemend antisemitisme. Ze voelen zich onveilig en krijgen op straat verwensingen en bedreigingen naar hun hoofd. Dat zegt opperrabbijn Jacobs vrijdag in het tv-programma EenVandaag.
Bij Jacobs werd 2 weken geleden een steen door de ruit gegooid. „Ik blijf hier wonen, al ware het alleen maar vanwege mijn functie. Een kapitein verlaat als laatste het schip.” Ook bij het Meldpunt Discriminatie Internet zijn de meldingen over spanningen tussen bevolkingsgroepen sterk toegenomen. Het meldpunt kreeg de afgelopen weken 122 meldingen, tegenover normaal 10.
De opperrabbijn weet niet precies hoeveel Joodse gezinnen daadwerkelijk vertrekken uit Nederland. Er zijn volgens hem „veel gezinnen die wel met die gedachte spelen”

Bron: www.nu.nl

Dat is natuurlijk vreselijk, dat er zoveel mensen zijn die zich niet meer veilig voelen in Nederland! En het schijnen geloof ik zeker niet alleen maar moslims te zijn die joden haten. Maar volgens mij zijn het wel het meest moslims!
Vrede verdwijnt, waar de islam verschijnt...
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16302
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Meten is Weten. Begin ermee op school!

Bericht door Hans v d Mortel sr »

De onderste steen, die moet boven komen.

Afbeelding
Studie naar anti-semitisme

BERLIJN. 1 augustus 2014. - Kwestie van goede timing: universiteit TU Berlijn (Duitsland) begint een drie jaar durend onderzoeksproject naar antisemitisme. Aan het project zullen vooral linguïsten meedoen, die in het bijzonder zijn geïnteresseerd wanneer kritiek op de staat Israël doorslaat naar jodenhaat. Daartoe zullen ze vooral uitingen op internet volgen, omdat mensen zich daar meestal flink laten gaan.

De onderzoekers hebben ook al aangegeven waar ze in het bijzonder op zullen letten. Dat zijn moderne uitingen van kritiek op de joodse staat die steunen op ouderwetse vooroordelen. Zo is deze dagen op veel spandoeken te lezen dat de staat Israël een 'kindermoordenaar' is.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50366
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Antisemitisme anno tegenwoordig

Bericht door Pilgrim »

PETITIE: Stop antisemitisme

Afbeelding

Geef uw steun om het opkomend antisemitisme in Nederland en overige landen tegen te gaan. Bij demonstraties in Nederland, maar ook in Europa, de afgelopen weken zijn er grenzen overschreden. Oproep tot een volkerenmoord, dood aan de Joden, mag nooit meer ongestraft worden toegestaan. De Nederlandse politiek blijft stil.

Iedereen die deze petitie ondertekent blijft niet stil, maar geeft een krachtig signaal dat dit niet kan en mag in Nederland. 4 mei heeft onder deze omstandigheden geen enkele betekenis meer. Sta op! Onderteken deze petitie, laat Nederland, de politiek, en Europa weten waar wij voor staan hier in Nederland.

Geef het door aan familie en vrienden om dit ook te ondertekenen en te steunen. Tot 31 augustus 2014 blijft deze petitie actief. Mijn doel is om met deze handtekeningen aandacht te vragen voor iets dat bij de wet verboden is. Maar wat nu gedoogd wordt, en toeneemt, en wat veel mensen dus zorgen baart.

De handtekeningen worden afgegeven aan iemand van de Tweede Kamer. Intussen ben ik druk bezig personen, de media en instanties te informeren om steun te betuigen aan deze petitie. Ik dank u allen voor het ondertekenen van deze petitie! Dringende oproep om deze petitie te plaatsen op uw Facebook of Twitter account.

Teken hier de petitie:

www.petities24.com/stop_antisemitisme
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50366
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Antisemitisme anno tegenwoordig

Bericht door Pilgrim »

Frankfurt: Joodse gemeente verlaat wegens islamitische Jodenhetze de Raad van Religies

Geplaatst op 6 augustus 2014

Afbeelding

Na een wekenlange hetze tegen Joden en Israël in de straten van Duitsland trekt de joodse gemeente in Frankrijk eerste conclusies. Want niet alleen op straat zijn eindelijk alle maskers gevallen. Blijkbaar aangemoedigd door het politieke dulden van de openlijk getoonde Jodenhaat bevrijden zich nu ook de islamitische dialeugenloog-partners van hun Taqiyya sluier en zeggen meer dan ooit wat ze zo allemaal denken. Bijvoorbeeld dat de Joden zelf schuldig zijn aan de haat die hen tegemoetkomt.

Leo Latasch, afdelingschef sociale zaken van de joodse gemeente in Frankfurt, zette na antisemitische en Israël-vijandige uitspraken van de kant van vertegenwoordigers van de Islamitische Religiegemeenschap Hessen (IRH) maandag eerst een streep onder de dialoog met de moslims. “Dit zijn niet de personen met wie wij verder kunnen werken, daarvoor is het werk in de Raad van Religies te belangrijk”, aldus Latasch. Ook heeft volgens hem de Raad niet voldoende gereageerd op de antisemitische uitlatingen.

De “Jüdische Allgemeine” bericht:

Daarvoor had de IRH de Centrale Raad van de Joden in Duitsland ervan beschuldigd met de discussie over antisemitisme in Europa “een afleidingsmanoeuvre van de oorlogsmisdaden van de Israëlische regering” geïnitieerd te hebben. “De Centrale Raad van de Joden, veel politieke kringen en media in Duitsland proberen de afgelopen dagen in toenemende mate de oorlogsmisdaden van het Israëlische leger (...) ten gunste van het antisemitismedebat in Duitsland te verdringen”, aldus de IRH in een persmededeling.

Ünal Kaymakci, vicevoorzitter van de IRH en lid van de Raad van Religies, had bovendien op zijn Facebook-site gelinkt naar een artikel, waarin Israël werd beschuldigd van staatsterrorisme en misdaden tegen de menselijkheid. “Wij zijn niet vergeten dat Israël bij de aanval op Gaza in het jaar 2009 honderden kinderen gruwelijk heeft vermoord”, staat er in een door Kaymakci aanbevolen bijdrage.

Selçuk Dogruer, vertegenwoordiger van de moslims in de Raad van Religies, beschuldigde de Centrale Raad van de Joden er indirect van medeschuldig te zijn aan de antisemitische protesten van Arabische demonstranten.


Bovendien was Dogruer (foto boven, rechts) ook nog zo brutaal om de chef van de Frankfurter politie aan te vallen, omdat die het “gewaagd” had zich bij de Centrale Raad van de Joden te verontschuldigen dat de Jodenhaters toestemming hadden gekregen om door een politiemicrofoon hun antisemitische leuzen te brullen.

Afgelopen weekend was er bij de president van de Centrale Raad van de Joden in Duitsland, Dieter Graumann, ook een lampje beginnen te branden dat er eventueel iets niet klopt met de dialoog met de moslims, om in dezelfde ademtocht weer in te binden:

Graumann zei al enkele weken geen contact gehad te hebben met vertegenwoordigers van de islamitische verenigingen. Dat schreef hij toe aan het conflict in het Midden-Oosten: “De afgelopen weken werd er veel vertrouwen kapotgemaakt, dat moeten we samen weer opbouwen.”

Tijdens demonstraties tegen de Gaza-oorlog hadden moslims antisemitische leuzen geschreeuwd. Bovendien worden van oorsprong Arabische jongeren ervan verdacht een aanslag op de synagoge in Wuppertal-Barmen te hebben gepleegd.

Volgens Graumann is het gevoel van onveiligheid bij Joden in Duitsland sterk toegenomen: “We lopen rond met gekwetste zielen.” Hij bekritiseerde ook politici en media, omdat deze eerst geen aandacht hadden geschonken aan de leuzen van de demonstranten. “Uiteindelijk moeten wij ons altijd zelf melden en dingen aansporen”, benadrukte Graumann. “Waarom eigenlijk?”


Ja, waarom eigenlijk? Wakker worden! Omdat het voor de politiek zeer comfortabel is wanneer de Centrale Raad van de Joden zich zelf bezighoudt met het gedoe met de islamitische verenigingen en daarbij ook nog doet net alsof de relatie een van de beste is.

De enige reden waarom moslims net doen als ze met Joden, christenen en andere ongelovigen een dialoog voeren, is gelegen in hun Taqiyya en het gebod om zich, zolang men in de minderheid is, coöperatief te gedragen. Bovendien is het praktisch, want als je weet dat de vijand zo dicht bij h je is, kun je, als de tijd gekomen is, gemakkelijker over hem heen vallen. Dat noemt men tactiek en tot nu toe is deze met de verblinde christenen in Europa net zo goed opgegaan als met de Joden.

Bron: www.pi-news.net

Auteur: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

http://ejbron.wordpress.com/2014/08/06/ ... more-67570
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50366
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Antisemitisme anno tegenwoordig

Bericht door Pilgrim »

Esther Voet is ongeschikt voor haar taak. En de slappe oplossing van Rutte voor het moslimantisemitisme.

Geplaatst op 6 augustus 2014

Op 5 augustus 2014 mocht Esther Voet aanschuiven bij Knevel & Van den Brink. Even daarvoor had zij overleg gehad met premier Rutte en vicepremier Asscher. Dit alles naar aanleiding van de eruptie van antisemitische incidenten in Den Haag en Amsterdam. Mevrouw Voet is de directeur van CIDI (het Centrum Informatie en Documentatie Israël ) een niet te benijden functie ten tijde van de oorlog tussen Hamas en de Joodse staat. Je moet je verweren tegen de valse berichtgevingen van tv en radio en de onbegrensde moslimhaat.

Uitzending
Als u de moeite neemt om de uitzending te bekijken (HIER!), zult u zien dat mevrouw Voet behoorlijk bang en geschokt was (vanaf 02:30). De aanleiding van de bijeenkomst met Rutte en Asscher was het incident in Brussel, waarbij een Syrië-ganger vier Joden doodschoot. Het kon hier ook gebeuren.

Naar aanleiding van haar verhaal vroeg Jort Kelder, die er was om over de Eerste Wereldoorlog te praten, of zij niet blij was dat langdurige sluimerende antisemitische ontwikkelingen in de maatschappij eindelijk zichtbaar werden. Laat ik het duidelijker zeggen, zei Kelder, de moslimcultuur is antisemitisch en recente onderzoek toont aan dat meer dan 80% van de Marokkaanse jeugd er antisemitische ideeën op nahoudt.

Nu kon mevrouw Voet de bal in het doel koppen als van Persie tegen Spanje, zo mooi was de assist van Kelder, maar neen. Zij zei letterlijk: “We moeten het autochtone antisemitisme vooral niet vergeten.” En daarmee sloeg de discussie dood en hield de scherpzinnige Kelder verder zijn mond.

Nu heb ik mevrouw Voet twee maanden geleden een essay gestuurd over antisemitisme en hoe het te bestrijden. De essentie van het essay was dat het moslimantisemitisme en autochtone antisemitisme apart zouden moeten worden geregistreerd, omdat de eerste toeneemt, terwijl de tweede afneemt. Daar deed zij vanzelfsprekend niets mee. Het grootste gevaar voor Joden, dat werd nu duidelijk zichtbaar, komt uit de moslimhoek. Terwijl Timmermans doodleuk verklaart: “Het is geen strijd tussen Joden en moslims.” Maar dat is regelrechte onzin meneer Timmermans. Ik citeer uit een artikel van Likoed Nederland (05-08-2014):

Nog op 25 juli j.l. zei een imam op de Hamas televisiezender: “Het is onze islamitische plicht om de Joden uit te roeien.” De strijd is juist flink aangewakkerd door de eerste Palestijnse leider, de toenmalige Grootmoefti van Jeruzalem Al-Hoesseini, die tijdens de Tweede Wereldoorlog op nazi-radio Berlijn uitzendingen maakte met oproepen als: “Dood de Joden waar je ze maar vinden kan. Dat is prijzenswaardig; voor Allah, de geschiedenis en onze religie.”

Die lijn kan doorgetrokken worden tot de huidige dag. De meerderheid van de Palestijnen stemde in 2006 op Hamas, dat in haar Handvest stelt dat het een islamitische plicht is om de Joden uit te roeien. Hamas brengt die boodschap voortdurend aan de bewoners van Gaza. Ook leiders en imams van het ‘gematigde’ Fatah hebben het over de noodzaak om de Joden uit te roeien.

Ongeschikt en niet capabel
Welnu, mevrouw Voet, als u het grootse gevaar voor het joodse volk verzwijgt, dan bent u ongeschikt voor uw functie. De verklaring van de regering is dan ook een slappe hap. Leest u zelf:

Kabinet verwerpt antisemitisme

Premier Rutte en de ministers Asscher en Opstelten hebben namens het kabinet antisemitisme krachtig verworpen. Zij deden dit maandag in een gezamenlijke verklaring met vertegenwoordigers van de Joodse gemeenschap, na een gesprek over “zorgen die wij delen over antisemitische incidenten die recent hebben plaatsgevonden in Nederland.” “De ministers waarschuwen dat conflicten die zich elders afspelen geen aanleiding mogen zijn voor spanningen en conflicten tussen bevolkingsgroepen in de Nederlandse samenleving.” schrijft Esther Voet op de site van de CIDI.

Geert Wilders
En terecht schrijf de Geert Wilders hierover het volgende: “De gezamenlijke verklaring met de joodse organisaties die het kabinet gisteren opstelde over het toenemende antisemitisme in Nederland is een flutverklaring. Er is een olifant in de kamer, maar u weigert hem te zien.

Zulk slap gedrag is een premier onwaardig.

U bent bang voor de islam en weigert daarom te zeggen wat iedereen weet: hoe groter de islam in Nederland wordt, hoe groter het antisemitisme. ´We zijn er met elkaar voor verantwoordelijk dat conflicten die zich elders in de wereld afspelen niet leiden tot oplopende spanningen en conflicten tussen bevolkingsgroepen in onze Nederlandse samenleving´, zegt u. Wat een onzin!

We zijn niet met elkaar verantwoordelijk; ú bent verantwoordelijk! Dat de “conflicten die zich elders in de wereld afspelen” leiden tot oplopende spanningen in Nederland is het gevolg van het feit dat ú onze grenzen niet sluit voor mensen uit islamitische landen, waardoor ú toelaat dat de haat tegen Joden, christenen, atheïsten en niet-moslims in het algemeen die de islamitische wereld kenmerkt, zich nu ook over Nederland verspreidt.

Doe er wat aan, mijnheer de premier: Sluit de grenzen! Pak de islam aan! Sluit Jodenhaters en Isis-aanhangers op en zet ze uit. Doe uw plicht en dring het antisemitisme in Nederland terug door de islam terug te dringen.”

Kijk, dat is klare taal mevrouw Voet. Als we de grenzen voor mensen uit islamitische landen niet sluiten, dan zal in de nabije toekomst niet alleen de joodse gemeenschap hier onder lijden, maar ieder burger in Nederland.

Door: Martin van Vliet

http://ejbron.wordpress.com/2014/08/06/ ... more-67586
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Mahalingam
Berichten: 42892
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Antisemitisme anno tegenwoordig

Bericht door Mahalingam »

In Australië is een bus vol Joodse kinderen geënterd door een stel dronken jongens die diverse variaties op het thema 'dood de jood' ten gehore brachten.
Of dit door de Pallie-koorts bevangen extreme linksen zijn ( ‘Palestine must kill you Jews’) of een clubje nazi's (ze riepen ook Heil Hitler) is niet duidelijk.

Bondi racist bus attack: Jewish schools on alert after eight men threaten to cut schoolchildren’s throats
http://www.dailytelegraph.com.au/news/b ... 28635a4834
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50366
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Antisemitisme anno tegenwoordig

Bericht door Pilgrim »

Dit artikel is wat te groot om hier te plaatsen maar zeker de moeite van het lezen waard. Daarom geef ik hier alleen de intro met de link:
Midden-Oostendeskundige Matthias Küntzel over de toenemende Jodenvijandigheid in islamitische samenlevingen

Geplaatst op 6 augustus 2014

Afbeelding

Matthias Küntzel (geb. 1955 in Osnabrück) is een Duitse politieke wetenschapper en publicist. Hij is geassocieerd lid (“research associate”) van het Vidal Sassoon International Center for the Study of Antisemitism (SICSA) van de Hebreeuwse Universiteit Jeruzalem en lid van de “Vereniging van Duitse historici”, van de „Association for the Study of the Middle East and Africa“ evenals van de Duitse Vereniging voor Buitenlandse Politiek en een van de meest gekwalificeerde kenners van het Midden-Oostenconflict. In tegenstelling tot de meeste journalisten kent Küntzel de beslissende rol van de islam en analyseert diens doorslaggevende, door de westerse media echter volledig doodgezwegen rol in een conflict, dat als ethisch wordt voorgesteld, in werkelijkheid echter een oerreligieus conflict is en terug te voeren is op de haat van Mohammed en de koran tegenover de Joden. Het artikel van Küntzel bevestigt alles wat op dit blog al werd gepubliceerd over het islamitische en linkse antisemitisme. (Michael Mannheimer).


Lees hier verder:

http://ejbron.wordpress.com/2014/08/06/ ... more-67604
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77986
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Antisemitisme anno tegenwoordig

Bericht door Ariel »

Zo begon het in de jaren 30 ook, eerst de joden weren uit theaters en andere publieke ruimtes. Daarna een ster laten dragen.

Antisemitisme? Londens theater weert Joods festival om Gaza
Het Tricycle Theatre in Londen heeft zich stevige kritiek op de hals gehaald, omdat het weigert een Joods filmfestival onderdak te geven. De directie van het theater heeft daartoe besloten omdat het festival geld zou ontvangen van de Israëlische ambassade.

Vanwege de 'gevoeligheden' in het opgelaaide conflict tussen Israël en Hamas – dat de laatste dagen overigens is geluwd – wil het theaterbestuur geen partij kiezen, schrijft de Britse krant The Guardian.

Dat het filmfestival financieel wordt ondersteund door de Israëlische ambassade in Groot-Brittannië is tegen het zere been van de artistiek directeur, Indhu Rubasingham.

'We hebben aangeboden om alternatieve fondsen aan te spreken, om zo de ontbrekende bijdrage van de ambassade op te vangen. We willen het festival heel graag, maar het Joodse filmfestival wil niet dat de subsidies van de ambassade worden stopgezet.' Dan houdt het voor ons op, zegt Rubasingham.

De organisatie van het festival is erg teleurgesteld en spreekt van een boycot van een 'apolitiek cultureel festival'. Oprichter Judy Ironside wijst erop dat haar festival gaat over de veelzijdige Joodse cultuur en dat dit natuurlijk hoe dan ook is verbonden met de Joodse staat.

De weigering van het Tricycle Theatre kan dan ook op weinig sympathie rekenen in de theaterwereld en op sociale media. Zo zegt de Britse actrice Maureen Lipman dat het theater de Joodse diaspora straft voor het conflict in het Midden-Oosten. 'Dat is volstrekt onacceptabel.'

David Winner –de auteur van onder meer een boek over voetballer Dennis Bergkamp – zegt op Twitter dat het overduidelijke antisemitisme walgelijk is. 'Als het Tricycle Joden boycot, moet iedereen het theater boycotten,' zegt hij.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Plaats reactie