Grootste fietsenstalling ter wereld

Plaats reactie
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76263
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Grootste fietsenstalling ter wereld

Bericht door Ariel »

Afbeelding
De grootste fietsenstalling ter wereld komt in Utrecht. Mooi, mooi, mooi man....Maar wie zien daar ook lopen? Mannen in witte jurken. Arabieren zeg maar...Nou weten we allemaal dat mannen in witte jurken niet fietsen, dus de vraag is nu...Wat doen die mannen daar?

Animatie-video Grootste fietsenstalling ter wereld.En kijk hier eens . Het blijkt dat 3 Arabieren veel belangstelling voor de Utrechtse bieb hebben.

Afbeelding

Wat ik wel mis, en dat is toch wel ietsjepietsje racistisch, zijn de hoofddoekjes en niqaab dames. :smile7:
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Schepsel!
Berichten: 1044
Lid geworden op: wo okt 23, 2013 12:51 pm
Locatie: De zetel van Iblis

Re: Grootste fietsenstalling ter wereld

Bericht door Schepsel! »

Die baarden en soepjurken zijn zeker omdat de Ulu moskee in de buurt is?

Afbeelding

Utrecht gaat Amerikaans! Alles groot, grootsT! De grootste moskee van Nederland en een van de grootste van Europa. Met zo'n machtig prachtig hondenplasje pal aan het spoor is het wel verstandig voor de sportieve jurkemans om te fietsen en die dan in die handige stalling te zetten. De dames mogen natuurlijk hun maagdenvlies niet scheuren dus of die fietsen...? Misschien kunnen ze in groepen mee met een familielid met de auto danwel lopen, die ze dan als een vrouwenhoeder -vee zijn ze immers toch al- naar hun huizen drijft?

Al met al heel aardig van de gemeente dat ze die moeite doen. Sowieso staat het er helemaal volgestouwd met fietsen daar maar ik heb weinig hoop die fietsenstalling spoedig mee te maken, het is al jaaaren 1 grote bouwput daar. Wat is dat toch met Utrecht en Nederland in het algemeen... altijd maar bouwen, overal.
(^v^)

Plaats reactie