Links extremisme

Deze afdeling is voor algemene topics die niet passen in wat reeds voorzien is. Ze moeten wel aansluiten bij ons thema.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51084
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Links extremisme

Bericht door Pilgrim »

Linksextreme delicten in Hamburg met 76% toegenomen

Posted on 26 februari 2014

Afbeelding

Al meerdere malen berichtte unzensuriert.at over de uiterst gewelddadige linksextreme scene in de Hanzestad Hamburg. Nog in december 2013 vonden er urenlang durende straatgevechten tussen de linkse chaoten en de politie plaats. Daarbij raakten meer dan 80 politieagenten deels zwaargewond.

Aantal linkse gewelddaden sterk toegenomen
Uit een intern onderzoek blijkt nu dat de linkse scene in Hamburg in het jaar 2013 duidelijk gewelddadiger is opgetreden dan in het jaar daarvoor. Het geweld is nu niet alleen tegen stedelijk eigendom gericht, maar ook steeds meer tegen mensen en hun “lichamelijke integriteit”.

Zoals bleek uit de beantwoording van een interpellatie in de Senaat werden in het jaar 2013 in totaal 770 delicten geregistreerd, die duidelijk door het linksextreme kamp werden begaan. Ter vergelijking: In het jaar 2012 registreerde de politie “slechts” 437 delicten. Dat waren nog meer dan 300 delicten minder dan in 2013.

Snelle stijging van alle soorten delicten
Als je nauwkeuriger kijkt naar de verschillende soorten delicten, dan kun je vaststellen dat er een enorme stijging van delicten tegen gebouwen. Het aantal delicten tegen bureaus van de Hamburgse politie is bijvoorbeeld bijna verdubbeld. Bijzonder zorgwekkend is ok het aantal vergrijpen tegen mensen. Hier konden 199 delicten geregistreerd worden.

Als reden voor de snelle stijging van linkse criminaliteit worden de heftige woordenwisselingen in het kader van de discussie rondom de Lampedusa-vluchtelingen genoemd. Ook het lot van het linksextreme “cultuurcentrum” Rote Flora kan een bepalende rol spelen.

Bron:www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

http://ejbron.wordpress.com/2014/02/26/ ... more-57030
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
H.Numan
Berichten: 8529
Lid geworden op: do mei 08, 2008 3:33 am

Re: Links extremisme

Bericht door H.Numan »

Ik krijg zo de indruk dat links voelt dat ze langzaam maar zeker niet alleen terrein verliezen, maar de volledige bodem van hun bestaan. Toen ik lang geleden folderde voor het OSL kregen we natuurlijk wel eens discussies. Die verloren we altijd, doodsimpel omdat echt linkse mensen ons als compleet irrelevant beschouwden. Natuurlijk hadden wij goede argumenten, maar dat deed niet ter zake. Want de hele samenleving was sociaal en die paar verstokte rechtse rakkers (wij dus), ach...

Dat is nu toch wel iets anders. Toen hadden we de Boerenpartij en de Centrum Partij. Dat waren nooit serieuze alternatieven. Men voelde zich dus heel erg veilig. Vandaag hebben we de PVV, en dat is wel eventjes de grootste partij. Andere partijen (uitgezonderd de Penoze van de Anatoliëers) stellen ook steeds meer vraagtekens bij linkse idealen.

Kortom, er waait een heel andere wind dan in de jaren 80. Voor linkse mensen een ijskoude wind. Het ergste (voor hen) is nog dat een voor een elk links stokpaardje als bedrog wordt ontmaskerd. Windmolens? Onbetaalbaar duur en volstrekt onbetrouwbaar. Pedo sex? Castreren die viezeriken! Meer asielzoekers? Absoluut niet! Multi kulti samenleving? Steek maar in je kanaal! Kraken? Verboden. Eerlijk delen? Dat doen jullie al jaren, van mijn centen! Lazer toch op!

In Duitsland is het echt niet veel anders. Ook daar begint gezond verstand eindelijk terrein te winnen. Dus wat doen mensen die geen argumenten hebben? Die slaan steeds harder.
een volk dat voor korannen zwicht
zal meer dan lijf en goed verliezen
dan dooft het licht….
Anoniem
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51084
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Links extremisme

Bericht door Pilgrim »

Oud-DDR-leider Krenz met woede onthaald in Groningen

Geplaatst door Michael van der Galien op 4 november, 2014

Afbeelding

Hoe heeft de Rijksuniversiteit Groningen die man in vredesnaam kunnen uitnodigen?

De Rijksuniversiteit Groningen (RUG) staat terecht bekend als een rood bolwerk (hoewel dat nog wel meevalt op de faculteit rechten), maar dit gaat zelfs voor hen erg ver:

[Egor] Krenz was op uitnodiging in Groningen in het kader van een themaweek van de Rijksuniversiteit over de Koude Oorlog en de Val van de Muur 25 jaar geleden. Met lezingen, films en debatten blikt het Centre for European Security Studies van de RUG deze hele week nog terug op het einde van de Koude Oorlog.

Let wel, Krenz is geen bekeerde communist. Hij gelooft nog steeds in het internationale socialistische project. Tijdens zijn lezing gisteren maakte hij dat maar weer eens duidelijk toen hem gevraagd werd om zijn excuses aan te bieden voor de burgerdoden die er onder zijn regime vielen:

"Ik heb nergens spijt van. Ik heb wel spijt dat de DDR niet meer bestaat en dat wij onze socialistische idealen niet hebben kunnen verwezenlijken."

Deze man zegt dat terwijl hij in 1999 werd veroordeeld tot 6,5 jaar cel cel vanwege doodslag in minstens vier gevallen (dit vanwege het schietbevel bij de Berlijnse Muur). Hij weet dus wat de gevolgen waren van van zijn onmenselijke politiek, maar het interesseert hem nog altijd geen biet. Hij moest en zou een socialistische heilstaat maken van de DDR, als hij daarbij over levens moest gaan dan deed hij dat.

Hoe komt de RUG er in vredesnaam bij om zo'n professionele communistische slachter uit te nodigen om een lezing te geven? Er zijn best oud-DDR-functionarissen te vinden die tegenwoordig begrijpen dat het alles behalve een paradijs was in Oost-Duitsland. Waarom is er dan juist voor Krenz gekozen? Wie heeft dat in vredesnaam op zijn geweten? What's next? Een oude nazi uitnodigen die de nazi-ideologie nog steeds aanhangt?

http://www.dagelijksestandaard.nl/2014/ ... -groningen
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 22012
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Links extremisme

Bericht door King George »

De JD van D'66 hebben anderhalf uur met hun mond om de leuter van Maiwand al-Afghani gezeten. Wie kijkt daar overigens van op?
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 22012
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Links extremisme

Bericht door King George »

Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51084
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Links extremisme

Bericht door Pilgrim »

Belgisch links sloopt de hoofdstad

Geplaatst door Tim Engelbart op 6 november, 2014

De nieuwe centrum-rechtse regering aldaar is zo slecht, dat het kennelijk gerechtvaardigd is de hele hoofdstad in de as te leggen.

Toen in Nederland tot enkele jaren geleden een centrum-rechtse regering de dienst uitmaakte, waren er legio protesten. Protest voor 'beschaving', voor het onderwijs, tegen kernenergie, voor Egypte.. het ging maar door. De linkse actievoerders hadden de tijd van hun leven en stonden zo'n beetje iedere week wel om het één of andere issue op het Malieveld of het Museumplein. Maar één ding moet ik mijn linkse landgenoten toch nageven: ze hielden het relatief beschaafd. Ja, ze lieten bewindspersonen niet altijd uitpraten, maar ze hebben bij mijn weten niks gesloopt of een halve stad in lichterlaaie gezet.

Links in België blijkt echter niet zo beschaafd.

Pas net is daar de centrum-rechtse regering-Michel aangetreden, maar nu al kunnen demonstranten zich bepaald niet inhouden. Ze zijn boos op "de bezuinigingen", en willen dat kennelijk niet alleen in woord maar ook in (mis)daad bijzetten.

Op Twitter een hoop foto's die aangeven dat linkse demonstranten bij de zuiderburen een soort hooliganesque megatokkies zijn. Kijk maar:

Afbeelding

Dit is echt, diep en diep triest. Als we zeggen dat Brussel gesloopt moet worden, dan bedoelen we natuurlijk dat we de Europese Unie moeten ontmantelen en van diens macht ontdoen. Dit hooliganisme is in ieder geval niet wat we bedoelen. De linkse "actievoerders" op deze foto's laten zien van democratie, van respect voor andermans eigendom en van elke vorm van nuance geen snars begrepen te hebben.

Nu is mijn hoop dat de centrum-rechtse Belgische regering gewoon doorgaat met de bezuinigingen. Want hoe verschrikkelijk het ook is dat deze relbrigades door Brussel trekken; aan dit soort figuren moet je in elk denkbaar geval niet gaan toegeven.

(Voor meer foto’s, kijk op de site.)

http://www.dagelijksestandaard.nl/2014/ ... -hoofdstad
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Mahalingam
Berichten: 43485
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Links extremisme

Bericht door Mahalingam »

Abdeslam Gharrafi moest gisteren met lede ogen toekijken hoe zijn Peugeot 106 door een groep gewelddadige betogers omgekanteld en in brand gestoken werd. ‘Toen ik al dat tumult hoorde, wilde ik mijn geparkeerde auto nog in veiligheid brengen’, klinkt het in Het Laatste Nieuws. ‘Maar ik durfde niet meer, ik was echt angstig.

Van de wagen bleef uiteindelijk niet veel meer over. Gharrafi, die werkt als elektricien, is niet omnium verzekerd en vreest zelf te moeten opdraaien voor de schade. ‘In mijn auto lag ook al mijn materiaal dat ik gebruik als elektricien. Alles is weg. Mijn vrouw is ontroostbaar. We hadden dat autootje pas acht maanden. Ik moet daar een heel jaar voor werken.
http://www.standaard.be/cnt/dmf20141107_01363589
Opofferingen zijn nodig op het lichtend pad naar de socialistische heilstaat.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51084
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Links extremisme

Bericht door Pilgrim »

Politiek geweld komt in Nederland altijd van links

Door Joost Niemöller, 2 december 2014

Afbeelding
Rara-aanslag_op_Shell-station. Bron: Nationaal archief/Wikipedia.

Gisteren hoorde ik een mij onbekende Nederlandse ‘terrorismedeskundige’ op tv kanaal Al Jazeera weer eens zeggen dat er niet alleen gekeken moest worden naar mogelijke radicalisering onder moslims, maar vooral ook naar het geweld bij ‘extreem-rechts.’

Dat soort opmerkingen hoor je vaker in de media. Het gevaar van extreem-rechts. We moeten er kennelijk al tientallen jaren enorm voor oppassen.

De werkelijkheid is dat er in Nederland helemaal geen extreeem-rechts geweld bestaat. Er bestaat sowieso al nauwelijks extreem-rechts. Wie de rapporten van de AIVD wel eens inkijkt, kan dat beamen.

Politiek geweld in Nederland is altijd links.

Een kleine opsomming

In 1971 werd in Eindhoven de auto van de hoofdcommissaris van politie opgeblazen door de Rode Jeugd. In hetzelfde jaar wordt door dezelfde organisatie een mislukte aanslag gepleegd op een Philips directeur. Wat wel lukt zijn vier aanslagen op Philips vestigingen en op het Evoluon van Philips. Topfunctionarissen van Philips worden met de dood bedreigd. Ook in dat jaar wordt het huis van een journalist in Eindhoven in brand gestoken, nadat hij kritisch schreef over de Rode Jeugd. Er volgen aanhoudingen en uiteindelijk één veroordeling. Later zullen in Zuid-Jemen vijftien ex-leden van de Rode Jeugd een terroritische training volgen. Daaronder is ook Molukse activist en de latere GroenLinks senator Pormes, die, als dit bekend wordt, in eerste instantie wordt geroyeerd als lid van de partij, maar later wordt dit weer terug gedraaid. In 1980 zou het Amsterdamse woonhuis van Rode Jeugd voorman Henk Wubben in brand vliegen, als er iets mis gaat met de enorme hoeveelheid daar opgeslagen explosieven. Wubben zou in hoger beroep worden vrijgesproken.

In 1974 gijzelt het Japanse Rode Leger elf mensen op de Franse ambassade. Ze eisen dat een gevangen medestrijder wordt vrijgelaten in Parijs. Dat gebeurt uiteindelijk en de gijzelnemers krijgen een vrije aftocht naar Damascus.

Ook de Duitse RAF heeft in Nederland huis gehouden. De in 1977 gegijzelde en uiteindelijk vermoordde Duitse zakenman Schleyer wordt een tijdlang vast gehouden in een Scheveningse rijtjeswonig. Bij een routinecontrole wordt een Nederlandse agent neergeschoten. De RAF mensen weten weer uit Nederland te vluchten. In datzelfde jaar wordt de Nederlandse brigadier Arie Kranenburg vermoord door RAF terrorist Knut Folkerts. In Amsterdam vindt er in 1977 een schietpartij plaats tussen leden van de RAF en agenten. De RAF leden zijn zwaar gewond, maar overleven. In 1978 vindt er aan de Nederlandse grens een schietpartij plaats met de RAF, waarbij twee Nederlandse douanebeambten sterven. Er is ook één Nederlands RAF lid, de graficus Ronald Augustin.

En dan is er nog de RaRa terreur in de jaren tachtig. In het begin ging het om zestig aanslagen per jaar. Een aanslag op het Franse consulaat. Het landhuis van zakenman John Deuss. De vele aanslagen op MAKRO vestigingen. Op de burgemeester van Amsterdam. Op tientallen Shell pompstations. Op de fabrieken van Van Leer. Op het huis van staatssecretaris Kosto. Op het Ministerie van Sociale Zaken. Uiteindelijk zal er slechts één RaRa lid veroordeeld worden. René Roemersma: achttien maanden waarvan zes voorwaardelijk.

Ook vanuit de nauw met RaRa verbonden krakerscene van Amsterdam, Arnhem en Nijmegen worden er aanslagen gepleegd, onder andere op overheidsgebouwen. De Spaanse terreurorganisatie ETA pleegt ook aanslagen in Nederland, en wordt gesteund door de krakerscene. Zoiets gaat waarschijnlijk ook op voor de IRA.

Alleen het overvloedige geweld van de Molukkers kan niet direct als links (maar ook niet als rechts) benoemd worden.

De Centrumbeweging van Hans Janmaat wordt gedurende bijna de hele jaren tachtig en negentig van de vorige eeuw bedreigd, en er is de ene na de andere aanslag, met als dieptepunt de brandbomaanslag op het hotel in Kedichem. Dat er daarbij nooit doden zijn gevallen is een wonder.

De linkse geweldstraditie zal trouwens nog lang worden voortgezet. Zo volgen er de ‘dierenbevrijdingsacties’ waar onder andere Volkert van der G. deel van uitmaakt, de moordenaar van Pim Fortuyn.

Geweld zit links in de aderen. En toch lijkt niemand zich daar in Nederland echt zorgen over te maken. Het tekent de linkse houding van de media, maar ook van de politiek en de rechterlijke macht. Dat simpele feit komt hier maar niet tussen de oren.

Afbeelding

http://joostniemoller.nl/2014/12/politi ... #more-4358
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51084
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Links extremisme

Bericht door Pilgrim »

Op burgeroorlog lijkende toestanden in Zürich

Geplaatst op 14 december 2014

Afbeelding

In de nacht van vrijdag op zaterdag hebben zich in de binnenstad van Zürich volgens een bericht van 20min.ch op burgeroorlog lijkende toestanden afgespeeld. Door middel van een vlugschrift, dat in de binnenstad werd uitgedeeld, riep een fractie van de links-extreme groepering “ATTACK” op tot een “feest” in het centrum van Zürich. Aan deze “uitnodiging” zou door meerdere honderden personen gehoor zijn gegeven.

In het vlugschrift staat:

“Vandaag moet de stad weer een keer echt tot leven gebracht worden. We nemen bezit van de straat met muziek en een feeststemming om een signaal af te geven...”

Wat deze groep verstond onder een feeststemming werd al heel snel duidelijk. De meute trok plunderend door de straten, vernielde zomaar winkelruiten en stak op verschillende plekken dingen in brand.

Afbeelding

Afbeelding

Ook de typisch folkloristische muurschilderingen mochten uiteraard ook niet ontbreken:

Afbeelding

Verder stond er o.a. ook nog in het vlugschrift:

“We willen een stad die mag leven! Die lawaaierig, chaotisch en opwindend kan zijn! We willen jullie met de actie van vandaag motiveren om zelf actief te worden...”

Dat schijnt deze soft-terroristen in ieder geval volledig te zijn gelukt. Want ondanks een enorme politieaanwezigheid onder gebruikmaking van traangas en rubberkogels bleef er, dankzij de feeststemming van deze horde vandalen, in veel straten geen enkele winkelruit heel en gingen er meerdere auto´s in vlammen op.

Het is dan ook aan deze “uiterst gemotiveerde activiteiten” te danken dat een voertuig van de politie inclusief volledige uitrusting uitbrandde, waaruit een politieagente maar ternauwernood kon ontsnappen. Uiterlijk op dit moment werd voldaan aan het delict van landvredebreuk, zo niet poging tot moord.

Of de in het vlugschrift aangekondigde “opwaardering van de stad” gezien de enorme schade werd bereikt, is ter beoordeling van de kijker. Als nog een resultaat werden in ieder geval nog zeven gewonde politieagenten en talrijke arrestaties gemeld.

Pikant was ook nog deze formulering in het pamflet:

“We pakken wat van ons is! Wij zijn de stad!”

Dat linkse warhoofden neigen tot grootheidswaanzin is op zich niets nieuws. Het openbaart echter eens temeer op drastische wijze hun begrip van “dijn en mijn”. Volledig in overeenstemming met hun communistische wereldbeeld (“Jij bent niks, het proletariaat is alles!”) zou het o.a. ook tot plunderingen gekomen zijn. Zo wordt dus maar weer eens heel duidelijk dat deze neostalinisten denken dat alles van hen zou zijn. Toestanden, die in het boek van Udo Ulfkotte, “Vorsicht Bürgerkrieg!”, voor Duitse steden voorspeld en door de chef van de CIA, Mikel Heyden, voor het jaar 2020 aangekondigd werden.

Met het oog op deze gebeurtenissen, die men niet anders kan noemen dan plundering, geweldsorgie en georganiseerde roof, komt het over als pure hoon dat dit nieuws de mainstream media slechts een randnotitie waard is, terwijl in Duitsland, vanwege een omver gegooid politievoertuig op de “HoGeSa”-demonstratie in Keulen, bijna de nationale noodtoestand wordt uitgeroepen en dat alle media en politieke talkshows in het hele land hiervan wekenlang verslag doen, net alsof het Vierde Rijk direct voor de deur zou staan.

Bron: www.pi-news.net

Auteur: Arminius Martell

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2014/12/14 ... more-77545
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51084
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Links extremisme

Bericht door Pilgrim »

Links veel gevaarlijker dan rechts

Door Bart Olmer, wo 03 nov 2010

DEN HAAG - De dreiging die uitgaat van rechts-extremisten is ’nagenoeg verdwenen’. Dit stelt de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (AIVD) in een gisteren gepresenteerd rapport. Daarentegen komt de echte dreiging vanuit extreemlinkse organisaties, zoals de Anti-Fascistische Aktie (AFA) en het Kollektief Anti-Fascistisch en Kapitalistisch Archief (KAFKA), aldus de geheime dienst.

Volgens de dienst hanteren deze linkse clubs methoden die "indruisen tegen de democratische rechtsorde”.

De geheime dienst typeert AFA en KAFKA ronduit als gevaarlijk: "AFA is bereid het recht in eigen hand te nemen tegen racisme en fascisme en al dan niet met geweld confrontaties aan te gaan. Zo komt AFA in actie waar de overheid ’verzuimt op te treden’ door bijvoorbeeld rechts-extremistische manifestaties door te laten gaan. Wanneer dergelijke demonstraties plaatsvinden, treedt AFA regelmatig zelf met geweld op, of laat anderen dan doen. Dit geweld wordt vervolgens toegeschreven aan de rechtse demonstranten en door AFA gebruikt als argument om demonstraties te laten verbieden", aldus de AIVD.

Allochtonen
Een bekende tactiek van links-extremisten is het ophitsen van allochtone jeugd om rechtse demonstraties met geweld te verstoren, maakte de geheime dienst eerder bekend. Ook worden plaatselijke politici onder druk gezet om rechtse demonstraties te verbieden.

Onderzoeksgroep KAFKA wordt door de geheime dienst neergezet als dubieus: "De groep streeft er met AFA naar alles wat als rechts wordt beschouwd te weren uit de publieke ruimte. Bij dit antidemocratische streven gebruiken beide groeperingen ondemocratische methoden, zoals geweld, het aanzetten tot geweld, intimidatie en het verhullen van de eigen identiteit en de ware intenties."

Dat de werkelijke dreiging die uitgaat vanuit rechtse hoek veel minder groot is dan vaak wordt gedacht, komt volgens de geheime dienst door de beeldvorming die AFA en KAFKA cultiveren. Volgens de dienst overdrijven zij bewust het gevaar van extreemrechts.

"Ze ontlenen hun bestaansrecht aan de dreiging die hiervan uitgaat en cultiveren het beeld dat deze groot is en groeit", stelt de AIVD, die dat beeld nadrukkelijk bestrijdt. Het aantal actieve rechts-extremisten daalt, zo blijkt uit AIVD-cijfers. Drie jaar geleden werd hun aantal nog op zeshonderd geschat, inmiddels ligt hun aantal op minder dan driehonderd.

Schade
Begin dit jaar waarschuwde de inlichtingendienst in een brief alle burgemeester voor de praktijken van AFA, die onder valse voorwendselen lokale bestuurders probeert te dwingen partijbijeenkomsten te verbieden van in hun ogen ’rechtse’ partijen. "Wanneer AFA kennis heeft van een geplande demonstratie door rechts, worden gemeenten en zaaleigenaren benaderd en gewaarschuwd voor materiële schade die het gevolg kan zijn van dergelijke demonstraties. Schade is in de regel echter juist het gevolg van AFA’s tegendemonstraties", aldus de geheime dienst.

Afbeelding

http://www.telegraaf.nl/binnenland/2035 ... ts___.html
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51084
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Links extremisme

Bericht door Pilgrim »

Parlementsverkiezingen deelstaat Hamburg: 90% van de AfD-verkiezingsposters vernietigd

Geplaatst op 27 januari 2015

Afbeelding

Verstoren en vernielen – dat zijn de “argumenten” van diegenen die iedere zakelijke discussie weigeren, omdat ze alleen hun linkse wereldbeeld laten gelden. Het zijn de “argumenten” van rode en groene hemelfietsers en hun bereidwillige, door de Senaatspolitiek royaal gestimuleerde knokploegen, de zogenaamde “Antifa”. Neer brullen, vernietigen, ja, zelfs lichamelijk geweld – de “argumenten” van fascisten.

Ze zijn altijd luidruchtig aanwezig bij iedere manifestatie, iedere demonstratie en iedere informatiestand van conservatieve partijen. Hun van haat op alles wat burgerlijk is vertrokken gezichten boezemen iemand angst in. In de nacht zijn ze onzichtbaar, als ze als kleine grauwe knaagdieren door de stadsdelen sluipen, altijd op zoek naar verkiezingsposters van diegenen die het doelwit van hun haat zijn. In de verkiezingsstrijd om de zetels in de Hamburgse Senaat zijn dit voornamelijk de posters van de “Alternative für Deutschland”, de AfD, waarvan de meeste al kort nadat ze werden opgehangen, vernietigd worden.

Karina Weber, parlementskandidate van de AfD, bericht op haar homepage:

Afgelopen zondag was ik in Hamburg onderweg om mijn nieuwe verkiezingsposters op te hangen. Daarbij moest ik helaas vaststellen dat veel posters, die ik die nacht daarvoor had opgehangen, alweer kapot gescheurd en vernield waren.

Sinds we met de AfD op 16 januari begonnen zijn met het intensief opgangen van posters om de kiezers opmerkzaam te maken op hun alternatief bij de parlementsverkiezingen in Hamburg op 15 februari, merken we dat 905 van onze verkiezingsplakkaten vernietigd worden.

Geen enkele andere partij heeft zulke grote verliezen te beklagen als wij. De fascisten zijn tegenwoordig gewoon het sterkst vertegenwoordigd in de linkse scene, alhoewel er natuurlijk ook islamitische en rechts-extreme fascisten bestaan. Ze zijn allemaal even slecht.


Afbeelding

In de nacht naar zaterdag werden mijn helper en ik zelfs agressief en luidkeels bedreigd. We hadden net twee posters opgehangen bij het Blankeneser station toen er een grote, ongeveer 18-jarige jongeman op een fiets kwam aanrijden en schreeuwde met een van haat vertrokken gezicht naar me: “”Jullie zijn nazi´s en Joden en wat willen jullie überhaupt?! Jullie hoeven die posters helemaal niet op te hangen. Ik maak ze toch meteen kapot!” […]

Daarna reed hij geroutineerd op mijn posters af en schopte ze tijdens het rijden kapot, draaide om en schopte er opnieuw tegenaan om daarna bij de laatste ronde de posterborden helemaal kapot te trappen en op straat te gooien.


Uiteraard wordt in alle gevallen aangifte gedaan, maar we hoeven er nauwelijks op te rekenen dat de daders gepakt worden. En zelfs áls ze gepakt worden, dan kunnen ze rekenen op heel lichte straffen of zelfs het stopzetten van het proces. Civielrechtelijke aanspraken op schadevergoeding kunnen we ook wel vergeten, want welke gerechtsdeurwaarder wil een matras met luizen van een drugsverslaafde “Antifa” hebben? Medeschuldig aan het feit dat in onze stad democratische rechten letterlijk met voeten worden getreden, is eveneens een Senaatspolitiek, die het ontstaan van een rood crimineel milieu zelf mogelijk heeft gemaakt en stimuleert. Aan deze politiek zou iedere helder denkende Hamburger bij de verkiezingen een einde moeten maken. Er bestaat per slot van rekening een alternatief.

Afbeelding

Bron: www.pi-news.net

Auteur: Hinnerk Grote

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2015/01/27 ... more-81271
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51084
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Links extremisme

Bericht door Pilgrim »

Linkse Duitserhaters hitsen asielzoekers op

Geplaatst op 29 maart 2015

Afbeelding
Nauwelijks aangekomen of asielzoekers demonstreren al tegen Duitsland. Een onverdraaglijke toestand, vooral gezien tegen de achtergrond dat het Duitsers zijn die zulke protestacties aansturen.

Asielzoekers dienen ter afschaffing van de Duitse etniciteit. Zo willen het de linkse Duitserhaters. We hadden het vermoeden al heel lang, deels bezaten we ook al bewijzen: Duitse linksen, ook linkse studenten, organiseren de drieste asielzoekerprotesten in ons land. Hun doel is het om het asieldebat aan te wakkeren en als mediaal gesprek van de dag gaande te houden. Het hogere doel is om volgens de aanwijzingen van linkse partijen en linkse vakbondsleiders het gehate Duitse volk in te wisselen voor andere volkeren. Wat door veel media nog steeds als “grove samenzweringstheorie” van zogenaamde “rechtsen” wordt afgedaan, is al lang niet meer te betwisten.

Zelfs partijen en ministeries van Binnenlandse Zaken van deelstaten geven toe dat Duitsland uiterlijk in het begin van de jaren-30 overwegend niet meer door Duitsers bewoond zal zijn. Dat wij Duitsers dus een minderheid in ons eigen land worden. Dat moeten we met alle ons ter beschikking staande middelen verhinderen. En onze Duitse wetten geven ons daar gelijk in. Er staat bijvoorbeeld in het aanhangsel van de grondwet: “In het bewustzijn van zijn verantwoordelijkheid voor God en de mensen, bezield door de wil om als gelijkberechtigd lid in een verenigd Europa de vrede in de wereld te dienen, heeft het Duitse volk zichzelf krachtens zijn grondwetgevende macht deze grondwet gegeven. De Duitsers in de deelstaten Baden-Württemberg, Beieren, Berlijn, Brandenburg, Bremen, Hamburg, Hessen, Mecklenburg-Vorpommern, Niedersachsen, Nordrhein-Westfalen, Rheinland-Pfalz, Saarland, Sachsen, Sachsen-Anhalt, Schleswig-Holstein en Thüringen hebben in vrije zelfbeschikking de eenheid en vrijheid van Duitsland voltooid. Daarmee geldt deze grondwet voor het hele Duitse volk.”

Sachsen-Anhalt: studenten hitsen asielzoekers op
Wie zichzelf al vaker heeft afgevraagd wie mede achter de drieste asielzoekerprotesten in Duitsland zit, krijgt nu in Krumpa (Sachsen-Anhalt, bijna 1.200 inwoners) een antwoord. In het asielzoekerscentrum daar zouden studenten asielzoekers ertoe opgeroepen hebben het centrum te beschadigen en te klagen “dat het daar niet fijn zou zijn”. Het doel van zo´n hetze is om asielzoekerscentra in kleinere plaatsen te sluiten, zodat de “vluchtelingen” in grote steden hun “zaken” en “huwelijksinspanningen ter verkrijging van een verblijfsvergunning” kunnen afhandelen. De “Mitteldeutsche Zeitung” bericht:

“Ik werd er nu over geïnformeerd dat zich twee bewoners officieel gemeld hebben en hebben verzocht overgeplaatst te worden naar een ander onderkomen, omdat zij in ons centrum door mensen, mogelijk studenten, aangesproken en ertoe opgeroepen zouden zijn om spullen in het centrum te vernielen, zodat Krumpa kan worden gesloten.” Bovendien zouden de vluchtelingen ook naar demonstraties in Dresden en Dessau zijn gereden.

Of zulke “vluchtelingenwerkers” ook zover zouden gaan om een asielzoekerscentrum, dat vanuit hun oogpunt niet op de juiste plaats staat, door brandstichting te verwoesten? De zaak van het in december 2014 door brandstichting verwoeste asielzoekerscentrum in het Frankische dorp Vorra (1000 inwoners) is nog altijd niet opgelost.

Bron: http://michael-mannheimer.net

Auteur: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2015/03/29 ... more-85811
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51084
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Links extremisme

Bericht door Pilgrim »

Een vervolg op bovenstaande post.
Asielzoekers provoceren met Duits-vijandige T-shirts

Geplaatst op 20 juli 2015 door E.J. Bron

Afbeelding

ULBERSDORF – Een “antiracistisch voetbaltoernooi”, waarbij asielzoekers T-shirts droegen met het opschrift “Love sport/Hate Germany”, zorgt in de Duitse deelstaat Sachsen voor beroering. “Wie haat tegen zijn land of zijn gastland aanwakkert, verlaat de basis van de vreedzame co-existentie”, bekritiseerde de burgemeester van Ulbersdorf, Ralph Lux, het toernooi dat vorig weekend in zijn gemeente werd gehouden, schrijft de “Sächsische Zeitung”.

“Hoe moet er integratie in een land plaatsvinden dat men als asielzoeker haat”, vroeg Lux zich af. Ook de buitenlander-gevolmachtigde van Sachsen, Geert Mackenroth (CDU), was boos: “Abnormaal T-shirt, erge boodschap”, schreef hij volgens informatie van de “BILD-Zeitung” op Facebook.

AfD: Wordt de haat op Duitsland betaalt met belastinggeld?
Ook van de AfD in het parlement van de deelstaat Sachsen kwam scherpe kritiek. Secretaris Uwe Wurlitzer zei tegenover de “Junge Freiheit”: “Deze actie is dom en afstotelijk. Hier worden asielzoekers voor het propagandakarretje gespannen van linkse groeperingen. Waarschijnlijk wordt deze haat op Duitsland uiteindelijk ook nog met belastinggeld betaald.”

Het toernooi werd georganiseerd door het links-extreme “Alternatieve Cultuur- en Opleidingscentrum” (AKuBiZ)in Pirna. De Antifa-vereniging kwam in 2010 in het nieuws, nadat ze de stimuleringsprijs voor democratie van de deelstaat Sachsen weigerde, omdat zij er daarvoor toe was opgeroepen zich tot de grondwet te bekennen. In 2011 diende ze een aanklacht in tegen de democratieclausule van Sachsen. Het AKuBiZ wilde zodoende bereiken om ook zonder een bekentenis tot de liberaal-democratische fundamentele orde openbare gelden te kunnen krijgen.

Bron: https://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2015/07/20 ... -t-shirts/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Mahalingam
Berichten: 43485
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Links extremisme

Bericht door Mahalingam »

Het is nu 30 jaar geleden dat de groep RARA de Makro in Duivendrecht affakkelde.
In Elsevier een lang artikel .
Hoe politie RaRa-terreurverdachten vond en weer moest laten lopen
De terroristische organisatie RaRa bestond uit een harde kern van vier personen, drie mannen en een vrouw. Slechts één van hen, René Roemersma, werd vervolgd en veroordeeld; tegen de andere drie was onvoldoende bewijs. Maar drie leidinggevenden van de politie die destijds betrokken waren bij het onderzoek naar RaRa zijn ervan overtuigd dat ook de drie andere aangehouden verdachten tot de 'kerngroep' van RaRa behoorden.

Een van hen is Henneke Hagen, destijds de vriendin van Roemersma, nu werkzaam bij het VPRO-programma Tegenlicht. Zij schreef volgens de rechercheurs van toen vermoedelijk de claimbrieven die RaRa na aanslagen verstuurde. De andere twee zijn Fons B. en Bert H.
[...]
Dit zeggen de drie leidinggevenden, Herman van Hoogen, Arie Verheul en Paul Martens, deze week in Elsevier. Dat brengt een 16 pagina's tellende reconstructie van het politie-onderzoek naar RaRa.
http://www.elsevier.nl/Nederland/achter ... eid=158493
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51084
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Links extremisme

Bericht door Pilgrim »

De communisten zijn nog altijd een probleem. Tegenwoordig hebben ze de gedaante aangenomen van 'multicullers' en verschuilen ze zich achter het masker van 'goedheid' van de gutmensch. Uiterlijk goed (voor de oppervlakkige waarnemer), maar van binnen fout!
Duitse linkse politicus noemt autochtone Duitsers “nazi’s” en hun uitsterven als “verheugend”

23/07/2015, RommeligGregor Gysi is een van de centrale figuren in de Duitse politieke partij Die Linke (Links), op het moment de op drie na grootste partij in Duitsland. In het videofilmpje benoemt hij de Duitsers als “nazi’s” en verheugt zich erover dat de Duitse autochtone bevolking uitsterft en vervangen wordt door immigranten uit de derde wereld.

In de videoclip, die Gysi afgelopen mei op zijn Facebookconto geplaatst heeft en zich nu over het internet verspreidt, beschrijft het profiel van Die Linke zijn strijd voor een grotere “diversiteit” in Duitsland.

Hij zegt onder andere dat de Duitsers vanwege hun “geschiedenis tussen 1933-1945″ verschuldigd zijn om grote aantallen immigranten in het land op te nemen, en eist ook dat andere landen in de E.U., zoals Polen, zijn grenzen openstelt voor asielzoekers uit de derde wereld.

Op de helft van de clip trekt Gregor Gysi een spottende glimlach op zijn tronie en heeft er veel plezier in dat autochtone Duitsers langzaam uitsterven.

– Oh, nog een ding: Elk jaar sterven er meer autochtone Duitsers dan er geboren worden. Dat is zeer verheugend en heeft te maken dat de nazi’s niet bijzonder goed zijn in het produceren van nageslacht, zegt de 67-jarige linkse leider.

– Daarom zijn we afhankelijk van immigranten uit andere landen, zegt de linkse politicus, en maakt daarna reclame voor een demonstratie voor meer “diversiteit”.

Gysi was SED-lid en advocaat in de D.D.R. en berichtte over zijn werk aan de Stasi, de geheime dienst van de DDR. Gysi heeft publicaties over zijn Stasi-verleden regelmatig getracht te voorkomen en voerde processen tot aan het Bundesverfassungsgericht. In 2013 liep een onderzoek van het Openbaar Ministerie van Hamburg tegen Gysi vanwege diens verklaring onder ede dat hij nooit aan Stasi had gerapporteerd.

Bronnen:
- http://www.friatider.se/tysk-v-nsterled ... rna-d-r-ut
- https://nl.wikipedia.org/wiki/Gregor_Gysi

https://rommelig.wordpress.com/2015/07/23/954/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51084
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Links extremisme

Bericht door Pilgrim »

Wie zijn linkse extremisten die migranten Calais opjutten?

Door Servaas van der Laan | 6 aug 2015

Volgens de Franse politie worden de migranten in Calais opgejut om geweld te gebruiken tegen politieagenten door linkse extremisten. Wie zijn deze figuren en waarom doen zij dat?

Gilles Debove van de Franse politievakbond Unité SGP-Police FO weet het zeker: de acties van migranten in Calais zijn zo georganiseerd, dat er wel een bepaalde groepering achter moet zitten. 'Ik heb nog nooit zo'n georganiseerde sit-in gezien. Dit wordt niet veroorzaakt door mensensmokkelaars die discreet willen blijven, maar door extreem-linkse elementen die hier migranten manipuleren in naam van hun ideaal van een land zonder grenzen en politie,' zei Debove donderdag tegen The Telegraph.

No Borders
De politieman doelt op activisten van het No Border(s) Network. Dit is een netwerk van onderliggende clubs, groeperingen en individuen die elkaar vinden in een bepaald anarchistisch vrijheidsideaal.

Het netwerk ontstond in 1999 in Groot-Brittannië, maar heeft intussen afdelingen in verschillende landen in West-Europa. De activisten van No Border(s) laten zich geregeld horen in het openbaar tijdens demonstraties of zogenoemde 'No Border Camps'. Ook in Nederland laten de activisten zich geregeld zien, veelal in de buurt van uitgeprocedeerde asielzoekers. 'Geen mens is illegaal' is een veelgehoorde kreet onder de activisten die nauw verbonden zijn met de illegalen die zich hebben verenigd onder de naam 'We are here'.

Aan de schandpaal
No Border roept zelf niet op tot geweld, maar op de website is een document te vinden met de naam 'De Schandpaal' waarop privé-adressen en telefoonnummers zijn te vinden van personen die in de ogen van No Border 'fout' zijn. Dit zijn bijvoorbeeld ondernemers die diensten of producten leveren aan detentiecentra of de IND.

Deze personen worden geregeld lastiggevallen, geïntimideerd of krijgen te maken met bekladdingen op de muren. Daarnaast worden er acties uitgevoerd om uitzetting van illegalen te voorkomen. Uitgezette asielzoekers worden bijvoorbeeld geadviseerd om in hongerstaking te gaan of om zich flink te misdragen waardoor transport onmogelijk is.

Laffe typetjes
Dat de groep op weinig sympathie mag rekenen onder politici die verantwoordelijk zijn voor het asielbeleid mag duidelijk zijn. Oud-staatssecretaris van Justitie Fred Teeven (VVD) omschreef de activisten van No Border in De Telegraaf als 'laffe typetjes die lekker anoniem met hun sjaaltje voor de mond en het mutsje over het hoofd zo veel mogelijk onzichtbaar wettelijke besluiten proberen te dwarsbomen door individuele werknemers lastig te vallen'.

Voormalig minister van Integratie, Immigratie en Asiel, Gerd Leers (CDA) kreeg verschillende keren te maken met No Border of daaraan gerelateerde groeperingen. Hij zei eerder in Elsevier: 'Het zijn mensen die zich heel slim nobeler voordoen dan ze zijn. Er zijn genoeg groepen die op vreedzame wijze strijden voor de rechten van asielzoekers, denk aan religieuze genootschappen. Er is daardoor een camouflerende motivatie die groepen als No Border kunnen gebruiken. Daarmee doen ze alsof ze opkomen voor de zwakke migrant. Maar het blijven mensen die op de een of andere manier een soort innerlijke onvrede hebben, die hun eigen leven niet geregeld krijgen en een soort afschuw hebben van de huidige samenleving, waarin ze niet kunnen meekomen.'

RaRa
Het is geen verrassing dat Nederlandse activisten van No Border af en toe verwijzen naar Revolutionaire Anti-Racistische Actie (RaRa). Eén van de meest fanatieke activisten, Joke Kaviaar, in werkelijkheid Joke Kuyt, roept in haar omstreden pamflet 'RaRa, wiens rechtsorde is het' op om de groepering weer nieuw leven in te blazen. Ze vraagt de nieuwe generatie 'op te staan' en 'de fakkel van RaRa over te nemen'. Want, zo betoogt Kaviaar, 'een affikkend bedrijfspand is geen geweld, het is het begin van gerechtigheid'.

'Dwars liggen' lijkt dan ook de grootste motivatie te zijn van de No Border-activisten.

Leers, die ook werd bedreigd en wiens huis werd beklad, zegt daarover: 'Ik kom dergelijke activisten in Limburg en Maastricht ook weleens tegen. Soms reik ik een concrete oplossing aan, maar daarin zijn ze niet geïnteresseerd. Want met oplossingen ontneem je hun een platform om reuring te maken. Dan vraag ik me soms af: zijn ze nu echt geïnteresseerd in het ideaal, of willen ze vooral herrie schoppen?' De AIVD betitelt No Borders sinds 2009 als 'extremisten die zich schuldig maken aan intimidaties en bedreigingen'.

http://www.elsevier.nl/Nederland/achter ... -2668162W/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 22012
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Links extremisme

Bericht door King George »

GOEDVOLK-DOCTRINE EN PVV-HAAT

Door Blondemevrouw

De GoedVolk-doctrine kenmerkt zich door een mix van cognitieve dissonantie, oikofobie (weg-met-ons) en het motto “het (goede) doel heiligt alle middelen”. Een aanhanger van de GoedVolk-doctrine ziet zichzelf als een persoon die deugt en ziet personen met een andere mening als mensen die níet deugen. En wie niet deugt, verdient geen gelijke rechten. Niet gehinderd door de realiteit, feiten en onderbouwde argumenten van mensen met een andere mening, houdt GoedVolk vast aan een droombeeld van een utopische wereld. Iedere dag op het randje balancerend van een meltdown in the brain, bij het verwerken van de keiharde realiteit tot een geruststellende leugen.

Het goede doel heiligt de middelen

Oud-hoofdcommissaris van politie Amsterdam, Joop van Riessen, zei bij Pauw & Witteman (VIDEO) dat ‘je de neiging zou hebben om Geert Wilders te mollen’. Als aanhanger van de GoedVolk-doctrine, zei hij dat ‘een normale reactie’ te vinden. Als je zelf deugt en de “juiste intenties” hebt, heiligt het doel tenslotte alle middelen, niet waar? Vervolgens zei Joop van Riessen, dat ‘de PVV-kiezers niet passen in deze samenleving die we met z’n allen aan het maken zijn en dat de PVV-kiezers het land uit moeten’. Zonder enige terughoudendheid of gewetenswroeging aanzetten tot moord op een politicus en het deporteren van PVV-kiezers. Dit is helaas geen uitzondering, maar een diepgewortelde denkwijze bij aanhangers van de GoedVolk-doctrine. Wie de doctrine niet aanhangt, past niet in ‘de samenleving die zij met z’n allen aan het maken zijn, waarbij andersdenkenden worden uitgesloten’.

Men slaapt er niet minder om, want het doel heiligt de middelen. Middelen zoals; bekladden en ramen ingooien van woningen van PVV’ers, berufsverbot en wegnemen carrierekansen, karaktermoord, smaad en laster, kinderen in de familie van andersdenkenden gewetenloos offeren, geweld, moord, intimidatie en andersdenkenden deporteren. Vanwege het hebben van een andere mening. Maar GoedVolk deugt, dus dan mag het. Fascisme van de 21e eeuw.

PVV-haat
De algemene tendens naar PVV-haat zal de meesten niet zijn ontgaan, maar menigeen zal verbaasd zijn over de mate van agressie en diepgewortelde haat er bestaat jegens mensen met een mening die overeenkomt met (een deel van) de standpunten van de Partij voor de Vrijheid. Nog los van de vraag of ze überhaupt op de PVV stemmen. Iedereen met een mening die tegen de GoedVolk-doctrine indruist, deugt niet en is een minderwaardig mens.

Door de mens te diskwalificeren, kan GoedVolk de inhoud negeren en blijft men in staat om vast te houden aan een droombeeld van een utopische wereld.

Door de mens úit te schakelen, blijft de inhoud voor altijd uit beeld, moet Joop van Riessen gedacht hebben. Een hoofdcommissaris van de politie is het toonbeeld van deugen. Mollen en deporteren, vindt hij een normale reactie. Want het doel heiligt de middelen. Als mensen die deugen al zo’n intense PVV-haat voelen, dat zij moord en deporteren normaal vinden, krijgen ‘deugen’ en ‘normaal’ een heel andere inhoudelijke betekenis.
De ‘maakbare samenleving’ – met toenemende invloed van de EU en islam als belangrijkste kenmerk – is een onoverkomelijke splijtzwam gebleken.
Deugen
Omdat de mainstream media tevens in handen zijn van aanhangers van de GoedVolk-doctrine, zijn de tegenstanders van de maakbare samenleving vakkundig bestempeld als mensen die niet deugen. Opvallend genoeg verzetten deze niet-deugende realisten zich vooral door middel van het voeren van het debat en het gebruiken van de mogelijkheden bínnen de wet, zoals het aanvragen van een referendum (TEKEN NU). Heel ondeugend. Terwijl de aanhangers van de GoedVolk-doctrine alle middelen heiligen voor hun doel, daarbij het overtreden van de wet in bepaalde gevallen goedkeuren en toejuichen – mits met ‘de juiste intentie’ – en tégen een democratisch referendum als recht zijn.
Het is natuurlijk ook niet wenselijk om de stem van andere burgers te laten klinken, als jóuw politieke wensen reeds in vervulling gaan, dankzij het GoedVolk-beleid van de regentenpartij.
GoedVolk, mensen die ondanks hun fascistische neigingen, zichzelf bestempelen als personen die deugen en menen dat hun doel alle middelen heiligt.


http://www.dutchfreepress.nl/goedvolk-d ... -pvv-haat/
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51084
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Links extremisme

Bericht door Pilgrim »

Hé! Opeens een conflict tussen moslimextremisten en linkse extremisten.
Denemarken: Antifa aangevallen door moslimbende

Geplaatst op 3 oktober 2015

Afbeelding

Linkse extremisten treden zoals bekend in heel Europa in de eerste plaats tegen vreedzame, democratische en/of patriottisch te kwalificeren demonstraties of partijen met een door henzelf gelegitimeerd geweld tegen de politie en de burgers op. Onlangs werd een 95-jarige deelnemer aan een AfD-manifestatie in Mannheim aangevallen en verwond. In Denemarken organiseerde vorige week vrijdag het Socialistische Jeugdfront (Socialistik Ungdomsfront Brønshøj-Vanløse) een demonstratie in Kopenhagen om zijn solidariteit met de Koerden van de YPG/YPJ te tonen, die in Syrië iedere dag tegen de IS vechten.

De demonstratie ging van Gammeltorv naar Folkets Park in Nørrebro. Er zouden onder andere toespraken gehouden worden door het Internationale Forum en Fey-kurd. Toen de demonstratie was aangekomen bij het Folkets Park in Nørrebro dook plotseling de groep “Nørrebro-drenge” (“Nørrebro-jongens”) op en omsingelde de demonstranten. De leden van de groep probeerden met geweld de voortzetting van de demonstratie te verhinderen en riepen: “Jullie mogen die terroristen niet ondersteunen. Dat zijn terroristen!” Een demonstrant berichtte op “Nûdem.dk” (Koerdische Vrije en Kritische Stem) dat er niet te praten viel met de aanvallers. Uit angst werd de demonstratie gestaakt, omdat men vreesde dat ze messen e.d. bij zich hadden.

Op Facebook uitten enkele Koerden zich over het abrupte einde van de demonstratie:

Yilmaz Akbina: en waarom gebeurt dat?? Omdat de kleine jongens in Nørrebro door de imams gehersenspoeld worden!! Ze kennen het verschil tussen links en rechts niet en ondersteunen blindelings de imams, die duidelijk IS ondersteunen. Als het probleem opgelost dient te worden, moet men de radicale imams in heel Denemarken te pakken krijgen!!

Sefkan Yilmaz: Dat is alleen maar lachwekkend. Het verbaast me niets dat ze zich zo gedragen. Daar is niets nieuws aan, de meeste van hen ondersteunen de IS en er zijn al velen die uit Nørrebro zijn vertrokken, omdat ze denken dat ze martelaren worden als ze voor de IS vechten. Ik hoop dat ze zullen smoren in de hel!

Johar El Patron: Laffe honden, jullie mogen nooit angst laten zien voor de IS-supporters. In plaats van de demonstratie af te kappen, zouden jullie hebben moeten doorgaan!! Dat zijn zulke gehersenspoelde honden, deze Arabieren!! . . .


Op de site van de Socialistische Jeugd klonk dat echter heel anders. Er werd bericht over een succesvolle demonstratie, het abrupte einde werd niet genoemd. Haar bericht eindigt als volgt: De demonstratie leidde door de straten van Kopenhagen en eindigde met een ondersteuningsfeest in het Solidariteitshuis, waar ongeveer 1000 Deense Kronen werden ingezameld.

Nou ja zeg, waarom verzwijgt men het gedrag van de islamitische “Nørrebro-jongens”, met wie de jonge socialisten toch zo graag tegen islamcritici en andere “racisten” optreden? “Ingen rassister på vores gader!” (“Geen racisten op onze straten!”) is toch de gemeenschappelijke strijdkreet van alle linksen en moslims in heel Scandinavië, waarmee iedere vreedzame demonstratie, bijvoorbeeld van Pegida of “For Frihed, wordt neer gebruld. En nu mogen ze niet eens meer voor Koerdische IS-bestrijders demonstreren?

Bron: www.pi-news.net

Auteur: “Alster”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2015/10/03 ... slimbende/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
xplosive
Berichten: 8373
Lid geworden op: do jun 30, 2011 11:18 pm

Re: Links extremisme

Bericht door xplosive »

Het is te hopen dat het meer gebeurt dat "linkse idioten" goed op hun sodemieter van moslimextremisten krijgen. Dan worden ze daar hopelijk ook eindelijk eens een keer wakker .....
Gun jezelf wat je een ander toewenst     islam = racisme   & de hel op aarde voor mens en dier
                                   koran = racistisch & handboek voor criminelen
      Moslimlanden bewijzen dagelijks:    meer islam = meer verkrachte mensenrechten
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51084
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Links extremisme

Bericht door Pilgrim »

Duitse antifa roept extreemlinkse demonstranten op in Enschede te demonstreren

Bert Brussen, 15-10-2015

Afbeelding

Want 'er komen racistische groeperingen naar Enschede'

Het extreemlinkse Antifa in Duitsland roept alle antifa’s op om te gaan demonsteren in Enschede op 31 oktober. Op die dag heeft AZC Alert Enschede een protestbijeenkomst georganiseerd tegen de komst van een azc. Dit meldt RTV Oost.

Volgens antifa komen er naast het AZC-Alert ‘racistische groeperingen’ naar Enschede. Dus komt er ‘natuurlijk een tegendemonstratie’.

Op de website van antifa staat vermeldt dat de demonstratie van AZC-Alert een ‘grote racistische demonstratie tegen vluchtelingen is’ en dat ‘Enschede makkelijk per trein is te bereiken’.

http://regio.tpo.nl/2015/10/15/duitse-a ... onstreren/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51084
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Links extremisme

Bericht door Pilgrim »

Linkse extremisten vallen politiepaarden aan

Geplaatst op 8 december 2015

Afbeelding

DUISBURG – Linkse extremisten hebben maandagavond geprobeerd een manifestatie van PEGIDA-Duisburg te bestormen. Ongeveer 100 vermomde linkse extremisten vielen de politie aan en gingen los op politiepaarden met pepperspray en slagwerktuigen. Bovendien werden er flessen naar de politieagenten gegooid.

“Daarbij konden de ordeverstoorders opgepakt worden. Tegen hen is nu een onderzoek wegens landvredebreuk ingesteld”, deelde de politie van Duisburg mee. Tijdens de PEGIDA-manifestatie zouden aanhangers van de linkse scene steeds opnieuw geprobeerd hebben om PEGIDA-deelnemers aan te vallen. Ook daarbij bekogelden ze de politie met flessen.

“Een 16-jarige, die vermomd met een vlaggenstok had ingeslagen op een politieagent, werd door de agenten na het opnemen van zijn persoonsgegevens overgedragen aan zijn ouders”, bericht de politie. Een 17-jarige linkse extremist werd als stenengooier geïdentificeerd en werd eveneens gearresteerd. De politie zette pepperspray en gummiknuppels in om een bestorming van de PEGIDA-manifestatie te verhinderen.

Zie eveneens: www.google.nl

Bron: https://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2015/12/08 ... arden-aan/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Mahalingam
Berichten: 43485
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Links extremisme

Bericht door Mahalingam »

`De politie zette pepperspray en gummiknuppels in om een bestorming van de PEGIDA-manifestatie te verhinderen.`
Ik keek even bij de antifa´s en zag dat die knuppels wel indruk hebben gemaakt.
`Berichtet wird zudem von „mehreren Bewusstlosen und Verletzten durch gezielte Knüppelschläge auf die Köpfe“.

http://www.ruhrbarone.de/trendumkehr-be ... zte/118293
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51084
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Links extremisme

Bericht door Pilgrim »

Tientallen agenten gewond bij extreemlinkse rellen Leipzig

Gepubliceerd: 13 december 2015

Afbeelding

Door rellen in de Duitse stad Leipzig zijn zaterdag bijna zeventig agenten gewond geraakt.

De linkse demonstranten protesteerden tegen een mars van tweehonderd neonazi’s die gepland stond. De linkse groep wilde dit voorkomen door houten objecten en vuilnisbakken in brand te steken.

Toen de politie ingreep met waterkanonnen en traangas, begonnen de demonstranten met flessen, stenen en vuurwerk te gooien.

Ook werden spullen in brand gestoken. 23 mensen zijn opgepakt.

Beschadigd
Niet alleen raakten veel agenten gewond, de politie verloor ook materieel. Zo'n vijftig voertuigen raakten beschadigd. Vier wagens kunnen niet meer worden gebruikt.

Aan de rechtse demonstratie deden slechts tweehonderd mensen mee. Er waren ongeveer 2500 tegendemonstranten op de been, meldde een van de organisatoren.

Straatterreur
Burgemeester Burkhard Jung van Leipzig noemde de rellen "schokkend" en sprak van "straatterreur".

In Leipzig en Dresden zijn de afgelopen weken veel protesten geweest tegen de opvang van asielzoekers in die twee steden.

Door: ANP

http://www.nu.nl/buitenland/4181854/tie ... ipzig.html
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Mahalingam
Berichten: 43485
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Links extremisme

Bericht door Mahalingam »

Hier video ervan:
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51084
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Links extremisme

Bericht door Pilgrim »

De “stoottroepen” van links: de Antifa

Geplaatst op 13 december 2015

Afbeelding

“Stoottroepen” van de gevestigde politiek. Daar heb ik het altijd over als ik het heb over Antifa’s en al het gespuis dat zich onder die dekmantel van terreur tegen niet links denkenden manifesteert. Van links tot extreem links, ze zijn nog nooit of te nimmer aangepakt. Ze zijn ook altijd beschikbaar. Blijkbaar worden ze uit algemene middelen betaald, dus door de belastingbetaler om die er ook mee te bestrijden. Zo zijn de slachtoffers dus ook de financiers, maar dat geldt natuurlijk eveneens voor de enorme import waarvan de niet alleen financiële lasten op onze ruggen wordt afgewenteld!

Zolang het de heersende politiek uitkomt, hoor je ze niet! Altijd gemakkelijk als je je ideeën die je wilt doorvoeren en niet iedereen het hiermee eens is een fascistisch lesje te leren Democratie is mooi, maar anderen moeten er geen eigen mening op na houden. Dat is te veel! Heden ten dage is zo’n periode en zeer waarschijnlijk de laatste in de geschiedenis, want de plannen van de heersende fascistische politiek zullen elk greintje vrijheid totaal vernietigen met de hulp van... Het is of hun maatregelen willoos aanvaarden of anders sturen we het leger erop af. Haal nu niet je schouders op, want we zullen het beleven! Misschien is het uitlokken van een burgeroorlog wel de bedoeling om de niet links denkenden van gedachten te doen veranderen en zodoende een flink aantal mensen te ruimen en plaats te maken voor de aanhangers van de ideologie van de vrede. Ik ben dan ook zeer benieuwd wat er bij de komende bijeenkomsten van Pegida gaat gebeuren. We kunnen in de nabije toekomst problemen verwachten! Ook bij bijeenkomsten van de AfD is het oppassen geblazen.

De AfD heeft dat moeten ondervinden. Zelfs explosieven zijn voor aanslagen op hun kantoren gebruikt en lichamelijke aanvallen van vier tegen één is ook diverse keren gebeurd. Ook tegen woningen is geweld gebruikt. Dan zwijgt iedereen en de televisie en radio voorop. Nou ja, en de kranten ... Iedereen die de huidige toestand als gevaarlijk waarneemt en dat uit, is een ophitser, racist en noem maar op.

Vergaderruimtes worden geweigerd of besproken ruimtes afgezegd door de verhuurders. Dat is voor de in Duitsland verboden Moslimbroeders totaal geen probleem en kunnen gewoon stadions huren om er op te hitsen. Discriminatie in Europa, in de EU? Ondenkbaar toch? Vergeet het maar!

En daar zijn nu die stoottroepen van de politiek uiterst geschikt voor. Antifa’s dus! De Pegida-bijeenkomsten wegens rellenveroorzakers gewoon verbieden. Hé, meneer Heiko Maas. Korte metten met tegenstanders van de massale importen van de landbezetters die ons voor altijd onder de knoet houden of gewoon afslachten!

De nu zo enthousiaste “Welcome Refugees” schreeuwers kennen ook hun grenzen en dan zullen ook zij, als ze niet tijdig de benen hebben genomen, slachtoffer worden van de met veel politieke tamtam binnengehaalde ‘helden’! En zo hoort dat ook.

Laten we hopen dat op de komende herdenking van de geboorte van Christus hij zijn belofte gestand doet en de wereld zal verlossen van de gesel der demonen. Maar dat hij a.u.b. niet zoveel machteloze en onschuldige mensen zal leiden en niet laat lijden!

Ik wens u allemaal een zalig en fijn, rustig kerstfeest in vrede met uw familie/vrienden toe.

Door: “Peter Selie”

https://ejbron.wordpress.com/2015/12/13 ... de-antifa/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Plaats reactie