Aanslagen op huizen en auto's PVV-ers

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77382
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Aanslagen op huizen en auto's PVV-ers

Bericht door Ariel »

Stoeptegel door ruit PVV'er

– Afgelopen nacht is een stoeptegel door de voorruit gegooid bij PVV-kandidaat Caroline Kooman. De nummer drie op de PVV-lijst voor Provinciale Staten had een verkiezingsposter met een foto van Geert Wilders op de voorruit van haar huis in Sluiskil hangen.

Caroline Kooman heeft aangifte gedaan bij de politie. Ze vermoedt dat de PVV-poster de aanleiding is geweest voor de vernieling. De Zeeuwse PVV-lijsttrekker Peter van Dijk spreekt van een aanslag op de democratie en een donker moment richting de verkiezingen. Volgens hem is het de zoveelste keer dat PVV-mensen te maken krijgen met agressie.

Van Dijk is vandaag in Den Haag voor een vergadering van de Eerste Kamer. Hij heeft melding gemaakt bij de leiding van de partij. Die reageert verbijsterd op de gebeurtenis.

http://www.omroepzeeland.nl/nieuws/2015 ... ruit-pvver
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49757
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Aanslagen op huizen en auto's PVV-ers

Bericht door Pilgrim »

Ik vraag me af wie er in de verkiezingstijd een PVV-poster voor zijn raam durft te hangen. Ik zie ze in die tijd nooit. :emm2:
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21295
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re:Aanslagen op huizen en auto's PVV-ers

Bericht door King George »

Afbeelding
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Mahalingam
Berichten: 42515
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Aanslagen op huizen en auto's PVV-ers

Bericht door Mahalingam »

Vandaag is het aftrap van de verkiezingscampagnes.
En het begint al goed in Friesland.
Zie hier huis en auto van een PVV kandidaat.
Let wel: het is geen profeet-groen. De verf zal wel van links gekomen zijn.

Afbeelding
Afbeelding

https://twitter.com/geertwilderspvv/sta ... 6014132225
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77382
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Aanslagen op huizen en auto's PVV-ers

Bericht door Ariel »

Nog een foto van de bekladding

Afbeelding
Onbekenden hebben zaterdagochtend de woning van de Friese PVV-kandidate Erna Cohen beklad. Op de ramen en deuren van het huis in Peasens-Moddergat zijn met bloedrode letters teksten als 'PVV fascisten' gekalkt. Ook is het verkapte dreigement 'Oog om oog' op de muur van de woning gespoten. Op de stoep hebben de daders geschreven: 'Hier wonen moslimhaters.'

Ook de woningen en auto's van twee andere Friese PVV-ers zijn beklad, meldt partijleider Geert Wilders op Twitter. Hij spreekt van ,,een frontale aanval op de democratie." De politie heeft aangiftes opgenomen en een buurtonderzoek ingesteld.
Nog meer PVV bekladding. De aanval op de PVV is nu groots ingezet. . PVV-lijsttrekker bij de Eerste Kamerverkiezingen, Marjolein Faber, heeft voor partijwerkzaamheden een bedrijf ingehuurd waarvan haar zoon mede-eigenaar is. Een woordvoerder van de PVV bevestigt berichtgeving hierover zaterdag in NRC Handelsblad.
Faber heeft het bedrijf van haar zoon ingezet voor het beheer van de website van PVV Gelderland. Faber is sinds maart 2011 voorzitter van de PVV-fractie in de Provinciale Staten van Gelderland. Volgens de krant gaf de Gelderse fractie in 2012 en 2013 bijna 8500 euro uit aan kosten voor de website. De werkzaamheden voor de website werden eerder kosteloos gedaan door Statenlid Marc van Kampen, aldus de NRC.

Faber heeft via een integriteitsbureau hoogleraar staatsrecht, Douwe Jan Elzinga, om advies gevraagd. Die stelt in het advies dat het „wijs en verstandig” is de samenwerking „in deze vorm te beëindigen”. De PVV-woordvoerder laat weten dat dat inmiddels is gebeurd.
'Integriteitsrisico'

Volgens Elzinga heeft de partij een „integriteitsrisico” genomen door het bedrijf in te huren, al heeft niet Fabers zoon maar zijn compagnon de werkzaamheden voor de website van de partij verricht. Er is „geen sprake van een evident integriteitsprobleem”, oordeelt de hoogleraar.

Faber maakte eerder naam door fel van leer te trekken tegen Co Verdaas. Die kwam als Gelderse gedeputeerde onder vuur te liggen omdat hij onjuiste declaraties zou hebben ingediend. De Gelderse fractie van de PVV deed zelfs aangifte tegen Verdaas.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49757
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Aanslagen op huizen en auto's PVV-ers

Bericht door Pilgrim »

Milieugekkie en universiteitsmedewerker: geweld tegen PVV’ers is prima!

Frank Verhoef, 1 maart 2015

Afbeelding

Je kon er op wachten.

Er zijn veel issues waar links en rechts heel anders over denken, maar ik had de hoop dat iedere Nederlander, ongeacht politieke voorkeur, het bekladden van huizen van PVV’ers in Friesland zou veroordelen. Helaas. De ronduit walgelijke actie van ‘antifascisten’ om PVV’ers te intimideren en te bedreigen wordt zelfs openlijk gesteund op Twitter. Om slechts één voorbeeld te geven: Joost Kanen stuurde gisteren deze tweet de wereld in:

Afbeelding

En alsof dat nog niet genoeg was stuurde Kanen, die actief is in het milieuwereldje en kennelijk werkt bij Tilburg University, er nog een paar tweets uit. En wat voor tweets. De PVV is een “anti-democratische en racistische partij net als de NSB” en daarom is geweld tegen PVV’ers “geoorloofd”.

Afbeelding

Afbeelding

Het lijkt me hoog tijd dat de politie Kanen vraagt naar het politiebureau te komen om even een hartig woordje met hem te spreken. Waarom keurt hij intimidatie, dreigementen én geweld tegen “anti-democratische elementen” (lees: PVV’ers, in zijn ogen) goed? Hoe haalt hij het in zijn hoofd? Wat ik nog het meest bizarre aan Kanen vind, is dat hij zich er niet eens voor schaamt. Hij zegt het gewoon openlijk.

Hoeveel van die Volkert-achtige types lopen er eigenlijk rond in Nederland? We focussen ons dagelijks op de dreiging van het islamitisch terrorisme, maar het geweld kan ook zomaar weer uit linkse hoek komen, dat is wel duidelijk.

http://www.dagelijksestandaard.nl/2015/ ... -is-prima/
Kan iemand niet eens paar stenen door zijn ruiten gooien. :finger:
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49757
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Aanslagen op huizen en auto's PVV-ers

Bericht door Pilgrim »

AFA Fryslan kondigde PVV-bekladdingen aan

Pritt Stift | 01-03-15

Zieke extreemlinkse fascistenterreur. Anders kunnen we de bekladdingen bij Friese PVV-ers niet noemen. Bij nacht en nevel met je anonieme lafbek iemands huis bekladden met bloedrode fascistenverf is niet alleen ontzettend sneu. Het is intimidatie van de smerigste soort. Die van: we weten waar je huis woont en dat laten we je weten ook. In de mooiste democratie van het Vrije Westen (VS-red.) grijpen huiseigenaren hun AR en schieten dit soort terroristen meteen voor hun trespassende flikker. In Nederland is wapenbezit verboden en in Friesland houdt de nog niet wegbezuinigde politie zich voornamelijk bezig met flitsen op Fryske Diken. Gisteravond claimde AFA Fryslan de verantwoordelijkheid voor de acties op krakersbolwerk en dierenterroristentrefpunt Indymedia. Maar dat had niet eens gehoeven. In september 2014 kondigde AFA Fryslan al aan ondemocratisch te gaan rotzooien tijdens #PS2015. AFA-Fryslan zal tijdens de campagne van de Provinciale Statenverkiezingen middels verschillende acties Wilders’ PVV bestrijden waar het mogelijk is en de kiezer erop wijzen vooral niet te stemmen op haat en racisme. We kondigen alvast protest acties aan in de gemeenten waar Geert Wilders mogelijk zal verschijnen en we heten hem niet welkom. (Persbericht september 2014). Ter herinnering. Tijdens de Statenverkiezingen 2011 waren PVV-ers ook al doelwit van terreur. We noemen: Hakenkruizen in Oudwoude, en voorzitter Statenfractie mishandeld in eigen huis.

AFA Fryslan = Reimer van Ruiten uit Drachten
AFA Fryslan heeft zelf geen adres. Ze doen het al jaren met "Postbus 10" in Stiens, een stom dorp iets boven Leeuwarden. Reli-gekkie Arie Boomsma en de muitende socialist Piter Jelles Troelstra komen er vandaan. Dat zegt al genoeg. Vanuit Stiens is het trouwens maar een klein eindje rijden naar Peasens, Hilaard en Ternaard. Maar om nou een Postbus de schuld te geven van de bekladdingen gaat ons ook wat ver.

Woordvoerder van AFA Fryslan is ene Reimer van Ruiten uit Drachten. Meneer was ooit iets bij de PvdA in de gemeente Smallingerland, maar werd op een onverkiesbare plek gezet wegens algeheel koekwaus en stopte er toen maar helemaal mee. Hoe koekwaus Reimer precies is, kunt u lezen op de koekwauzenwebsite De Mormoonse Arbeider. Een iets recentere foto van Reimer van Ruiten is te vinden bij de Leeuwarder Courant, die hem in augustus 2012 voor de camera haalde, en doodleuk optijpte dat AFA Fryslan welhaast een pacifistische lichtgristelijke gezelligheidsvereniging is. Welja. Overigens hoeft u niet op de telefoongids.nl van Drachten naar Van Ruiten te zoeken. Die man is blijkbaar niet helemaal koekwaus.

Volgens Google runt/runde Van Ruiten een assurantie-dinges aan de Dorpsstraat 13 te Zwaagwesteinde. We zouden nu even de KvK-gegevens op kunnen duikelen. Maar dat is ook weer van die gemakkelijke DasKapital-journalistiek. Vanuit Zwaagwesteinde is het maar een klein eindje rijden naar Oudwoude, trouwens.

Afbeelding

Naar eigen zeggen beschikt AFA Fryslan over 50-60 'activisten' en honderden 'sympathisanten'. Maar dat is gelul. Evenals ProPatria en Samenwerkingsverband Marokkaanse Nederlanders zal AFA FRL ook wel weer bestaan uit hooguit 4 malloten met een website en een dozijn meelopers. Hoeveel SP-ers er bij AFA Fryslan zitten, en in hoeverre dat negatief afstraalt op Roemer is vooralsnog onbekend.

Over twee weken, op zaterdag 14 maart, is er een AFA-bijeenkomst in Leeuwarden. Lekker met z'n allen boeroepen naar onrecht en wapperen met racismekaartjes. "Met veganistische hapjes van De Kale Kip en de hipste christelijke muziek van DJ Holy Rythm (lolwut). Misschien een idee dat de AIVD even met een peloton gleufhoeden langs kan komen om foto's te maken van Reimer cum suis voor in het terrorsmoelenboek. Ze hebben bij de AIVD nu toch weer geld zat.

Ondertussen heeft PVV-er Van den Brand uit Peasens op Indymedia gereageerd op de zieke intimiderende bekladdingen van zijn woning. Die reactie (incluis scheldpartij van een anoniem lafbekje) is meteen weggejorist en verplaatst naar het forum. Krakers die hun straatje schoonvegen. Dat we dat nog mee mogen maken.

“Geachte” dames en of heren,

Graag wil ik het volgende, als onervaren kandidaat Staten lid, aan u kwijt:
Ten eerste heeft u buiten mijn woning ook het lokaaltje van de Hervormde kerk beklad, en de openbare weg.

Ten tweede ziet u dat op mijn woning “Le Chaïm” staat wat Hebreeuws is en betekend: Voor het leven, op het leven, gezondheid. Het is de tekst die in 1943 boven de ingang van het eerste vluchtelingenkamp in Israël stond.

Uit mijn regelmatige gesprekken met moslims heb ik vrienden overgehouden, wij praten met wederzijds respect over ons geloof en Sharia en alles wat erbij hoort, dus ook over ontspoorde jeugd en misdadige moslims en de problemen met Isis, en over de in de grondwet verankerde scheiding van Kerk en Staat.

Denkt u daar maar eens over na voordat u voor mijn voordeur schrijft: “Hier wonen Moslimhaters”.

Martin van den Brand


http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/20 ... ichel.html
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49757
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Aanslagen op huizen en auto's PVV-ers

Bericht door Pilgrim »

De naïef idealistische leus op dat spandoek trekt opeens mijn aandacht. Er staat een leugen: Eén volk, WERELDVOLK. Ach, wat klinkt dat geweldig! Wij zijn allemaal broeders van elkaar... Het gevaarlijke en foute geloof in de goedheid van de mens en dat culturen gelijk zijn. Maar toch... Het lijkt ergens op! En wel hier op:

Hij zei: „Ook die moet ik brengen, en zij zullen naar mijn stem luisteren, en zij zullen één kudde, één herder worden.” (Joh. 10:16)

Eén wereldvolk met één wereldregering!

Vreemd! Het gevoel dat het boosaardige imitaties zijn van het Christendom heb ik altijd met die socialistische ideologische kretologie (inclusief ook die van de nationale variant van het socialisme). Door al die foute ideologische en religieuze stelsels zijn we natuurlijk helemaal niet één volk! Destijds had ik met Ozes een discussie over universalisme wat hij natuurlijk als een verwerpelijke uitvinding van het Marxisme zag. Maar het universalisme van onze Westerse cultuur komt in feite uit het Christendom voort (zie bijvoorbeeld ook Mattheüs 12:30) en vindt zijn oorsprong in het Jodendom. Gelovige Joden noemen hun geloof dan ook vaak het exclusieve universalisme. Westerse waarden noemen we dan ook vaak universele waarden. Het Marxisme heeft daar alleen een andere draai aan gegeven. Het Marxisme lijkt wel een kwaadaardige imitatie van het Christendom. Het is ook wel eens vergeleken met een Christendom zonder Christus.
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21295
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Wat wij nog meer moeten weten over D'66-er Joost Kanen

Bericht door King George »

Afbeelding
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Mahalingam
Berichten: 42515
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Aanslagen op huizen en auto's PVV-ers

Bericht door Mahalingam »

het (naoorlogse) Friese Verzet (de antifa) is niet geheel bij de tijd. Lees maar hun claimer bij Indymedia:
PVV niet welkom in Friesland!
In de nacht van vrijdag 27 op zaterdag 28 maart 2015 is een nieuwe generatie van het Friese verzet opgestaan om een daad van verzet te plegen tegen de fascistische PVV van wilders.

Fryslan kent een lange traditie van anti-fascistisch verzet. De tijden zijn veranderd maar we zullen het racisme en fascisme blijven bestrijden daarom de acties bij de vier onervaren pvv kandidaten. Bij 1 van de huizen stond te lezen "hier wonen moslim haters" en zo moegen we de pvv ook wel kwalificeren.

De strijd gaat door, tot de PVV totaal verdwenen is uit Friesland.
Toen niet, nu niet nooit meer fascisme!
Stuntelig Stalinistisch taalgebruik, ronkende retoriek en onbegrensde pretenties. (en spel- en datum fouten)
https://www.indymedia.nl/node/26755
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49757
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Aanslagen op huizen en auto's PVV-ers

Bericht door Pilgrim »

Ronald Camstra (GL) jubelt om bekladding PVV-ers

Pritt Stift | 03-03-15

Na AFA-tuthola Joke "Kaviaar" Kuijt uit Krommenie, PvdA-er Lutz Jacobi uit Warga, koekwausdocent (Tilburg University) Joost Kanen, (kantoorhoudende aan de Keizersgracht 26-B te Amsterdam) hebben we wéér een geweldsverheerlijkende gek die staat te jubelen bij de intimiderende bekladdingen bij PVV-ers. Chapeau Ronald Camstra (GroenLinks), manager bij Mitros Wonen (Koningin Wilhelminalaan 9, 3527 LA Utrecht) en gemeenteraadslid GroenLinks in Zeist (Het Rond 1, 3701 HS, Zeist). Lekker op sociaalmedia blijk geven dat je het historisch besef van een pinda hebt danwel niet op hebt zitten letten bij geschiedenis tijdens het blokje holocaust/pogroms. De GroenLinkse geweldsverheerlijker Ronald Camstra heeft z'n tweet inmiddels verwijderd, want het zou zo maar negatief kunnen afstralen op Bram en Liesbeth en de Statenverkiezingen. Maar het internet vergeet niks. Tot ziens op de zoekmachines!

http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/20 ... rtaan.html
Wie staat er straks klaar met verf en kwast om deze gasten een goed antwoord te geven?
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77382
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Aanslagen op huizen en auto's PVV-ers

Bericht door Ariel »

Jongeman gestenigd om verkiezingsposter PVV
Afbeelding
Jake Owen
Nieuwe aanslag op ons huis. Nummer 4 in twee weken tijd, nummer 6 sinds de zomer. Ik geef mijn gevecht niet op!
Het is een levensgevaarlijke hobby: plaatsnemen op het pluche als dienaar van Geert Wilders. Een 20-jarige jongeman die zich kandidaat heeft gesteld namens de PVV voor de Provinciale Staten, moet maar hopen dat hij de verkiezingen van 18 maart aanstaande levend haalt. Jake Owen is voor de vierde keer in twee weken tijd slachtoffer geworden van mensen die het oneens met hem zijn. Een onbekende iemand bekogelde gisteravond zijn huis, vermoedelijk om aanstootgevende politieke pamfletten achter de ruit van zijn woning in Etten-Leur. Daarmee staat de teller op drie 'incidenten' in amper twee weken tijd, na eerst de steniging van een PVV-meisje uit Zeeland en daarna de bekladdingen van huizen en auto's in Fryslân. Niet dat de dappere Owen zich laat afschrikken door een stel slappelingen met een gewelddadige inborst ("ik geef mijn gevecht niet op"), maar het straalt zo slecht af op ons tolerante landje dat de uitingsvrijheid zogenaamd hoog in het vaandel heeft staan. Ja, mensen. Handen af van onze politici, ongeacht politieke voorkeur. Goed Volk gaat het debat aan.
Afbeelding
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77382
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Aanslagen op huizen en auto's PVV-ers

Bericht door Ariel »

Update 16.25 uur: Het houdt niet op. Ik heb in geen enkele landelijke krant iets over deze aanslag gelezen .
Jake Owen
Weer een nieuwe aanslag. Ruiten opnieuw ingegooid door getint straattuig. Never back down!
Afbeelding
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77382
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Aanslagen op huizen en auto's PVV-ers

Bericht door Ariel »

PVV heeft handleiding tegen agressie

De PVV heeft een protocol ontwikkeld waarin staat hoe politici moeten handelen bij agressie. Dit omdat een aantal PVV'ers in Friesland de laatste weken gewelddadig werd bejegend.

Dat schrijft Trouw zaterdag. „Rustig blijven, politie bellen, fractievoorzitter bellen. Die komt naar je huis. Niet meteen met de pers praten”, zegt Pier Visser, kandidaat-Statenlid uit Hijlaard. Ook hij moest er vorige week aan geloven, toen zijn huis werd beklad met leuzen. Dat gebeurde eveneens bij twee Friese collega-PVV'ers van hem.

Ook in andere provincies werden PVV'ers belaagd en bedreigd. „Het is een pure terreurgolf”, zegt PVV-Kamerlid Martin Bosma. „Ze willen ons afschrikken.” Wie de daders zijn is onbekend, maar op internet heeft de actiegroep Fries Verzet de acties opgeëist.

Bosma: „Deze mensen oefenen hun democratisch recht uit, staan op een lijst. Als vier mensen op een moskee in Gouda wat roepen, gaat vicepremier Asscher er direct heen. Als PVV'ers worden belaagd, gebeurt er niets.”

bron
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49757
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Aanslagen op huizen en auto's PVV-ers

Bericht door Pilgrim »

Hoewel ik zelf van Friese afkomst ben heb ik niet zo'n hoge dunk van Friesland. Je hebt er een relatief erg grote communistische partij en ook een vrij grote nationalistische partij die neigt naar afscheiding van Nederland. Vroeger ook een combinatie van beide (nationalisme en socialisme). De meeste Friezen met pit in hun donder zijn reeds lang geëmigreerd naar Amerika of Canada (ook mijn familie) en wat achtergebleven is zijn veelal loosers. :unhappy:
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77382
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Aanslagen op huizen en auto's PVV-ers

Bericht door Ariel »

Dit heeft Joke kaviaar op haar site geschreven. Opdat we niet vergeten.
Op visite bij de PVV

Afgelopen week vond er een bescheiden actie plaats ten huize van enkele PVV'ers in het hoge noorden. Het kon natuurlijk niet rekenen op de goedkeuring van herr Wilders. Een 'frontale aanval op de democratie' noemde hij het. Ironisch om dat te horen uit de mond van de leider van de minst democratische partij van Neederland.

De PVV in Friesland. Vorig jaar, kort na de beruchte racistische uitspraken van Wilders over Marokkanen “Willen we meer of minder Marokkanen?” leidde dat bij de PVV in Friesland tot discussie. Van de statenleden vertrokken er twee die blijkbaar moeite hadden met die uitspraken. Eerder was er ook al één vertrokken die “zich niet kon vinden in de anti-Islam standpunten van de PVV”. Wie overbleef was Max Aardema, een politieagent uit Drachten. Hij staat opnieuw op nummer 1 van de kandidatenlijst van de provinciale statenverkiezingen van de PVV in Friesland. De PVV moest daar dus op zoek naar nieuwe mensen. Mensen die zich wèl in het “minder Marokkanen” en de anti-islam standpunten kunnen vinden.

Tien hebben ze er. Negen van hen zijn er dus ná het “minder Marokkanen” bijgekomen. Drie van hen werden bezocht deze week. Wat de tien gemeen hebben is dat zij volmondig achter de PVV van Wilders staan én dus ook achter de uitspraken van Wilders. Wie kaatst kan de bal verwachten en die bal is afgelopen week hard aangekomen.

Op Indymedia, onder de claim mail van “het friese verzet” (niet te verwarren met AFA Fryslan) staat een reactie die moet suggereren geschreven te zijn door één van de drie getroffen aspirant statenleden van de PVV. Een klein onderzoekje online heeft opgeleverd dat die reactie niet van de betreffende persoon afkomstig kan zijn. Allereest is de reactie ondertekend met een incorrecte voornaam, namelijk Martin in plaats van David. Ten tweede beschrijft de ondertekenaar de bekladdingen aan 'zijn huis'. Het huis in kwestie is echter van een ander statenlid, Erna Cohen. En dit is het huis van David – niet Martin - van den Brand.

Wie de reactie op Indymedia ook geschreven heeft, die speelt een vals spel dat typerend is voor de PVV, waar ik hier op in wil gaan.

'Le Chaim' staat er op 'zijn' huis, vertelt 'Martin van den Brand'. Eveneens de naam van een vluchtelingenkamp in Israël in 1943, alweer volgens 'Martin van den Brand'. Het is een bewering waarvan ik op internet niet snel het bewijs kan vinden. Maar maakt het uit? Maakt het wat uit voor de Palestijnen in de bezette gebieden wanneer ze voor de zoveelste keer door de staat Israël worden platgebombardeerd?
“Voor het leven, op het leven, gezondheid” betekent het volgens 'Martin van den Brand'. Het is een toost bij het drinken ja. Maar wat zegt dat? Als een moslim je begroet zegt hij of zij: “Salaam Aleikum”, hetgeen betekent: “Vrede over u”. Dat heeft nog geen enkele moslimhater ervan weerhouden te beweren dat de islam een religie van haat is. Maar hee, wie 'Le Chaim' op de gevel van zijn of haar huis heeft staan, is natuurlijk per definitie één van de goeien.

De woning van Erna Cohen
De suggestie dat de bewoner van het huis joods is (en dat zal inderdaad wel zo zijn aangezien het mevrouw Erna Cohen is die er woont), stelt deze persoon blijkbaar automatisch buiten elke verdenking van racisme of fascisme. Ik wil niet zeggen dat dit feit reden mag zijn voor een actie overigens. Maar dat was het ook niet. Het staat er volkomen buiten en wordt er aan de haren bijgesleept. De Friese anti-fascisten bezochten het huis enkel en alleen vanwege het lijststrekkerschap van de bewoonster voor de PVV. Evengoed, om het maar even gezegd te hebben: anti-semitisme is net zo verwerpelijk als racisme en islamofobie (daar moet toch eens een ander woord voor komen, wat dacht je van 'moslimhaat'?). Tegelijk is zionisme net zo erg als racisme of fascisme en anti-zionisme is iets heel anders dan anti-semitisme.

Verder met de reactie van zogenaamd 'Martin van den Brand'. Hij heeft moslimvrienden zegt hij. Het is de vraag of dat geldt voor de echte van den Brand, David, maar goed: stél. De schrijver beweert dat hij aan gesprekken met moslims vrienden heeft overgehouden waarmee hij regelmatig discussieert. Dus: hij is één van de goeien. Het doet me denken aan het soort witte lieden dat elk racisme in zichzelf en in de samenleving ontkent en de eigen goedheid wil bewijzen met de opmerking “maar ik heb zwarte vrienden hoor”, waarna vervolgens die zwarte vrienden voor hem/haar de handen in het vuur geacht worden te steken en te zeggen: “Ja, hij is wel aardig hoor. Hij is geen racist.” Oh, dan is alles goed. We hoeven niet verder te kijken en niet kritisch te zijn.
Meneer 'Martin van den Brand', of wie hij ook moge zijn, heeft dus – als we hem mogen geloven - ook van die excuus-vrienden die hem moeten vrijwaren van zijn verantwoordelijkheid voor de fascistische zondebokken politiek van de PVV. Goede moslims zijn dat. Om aan dat predikaat te voldoen moeten zij zich natuurlijk wel volledig aanpassen en bereid zijn zich te laten gebruiken.

Al met al meent zowel Wilders zelf als de onbekende reaguurder met de naam 'Martin van den Brand' dat de activisten bij de PVV'ers aan het verkeerde adres waren. Zij zijn tenslotte democraten, zij hebben tenslotte moslim vrienden, zij zijn tenslotte joods. Geen enkel vals spel wordt geschuwd, tot het plaatsen van onjuiste berichten aan toe.
Wel, meneer 'Martin van den Brand': als de activisten aan het verkeerde adres waren, dan zaten noch u, noch de echte David van den Brand, noch Erna Cohen, noch Wietske van der Ploeg, noch één van de andere zeven verkiesbaren in Friesland en de vele anderen in het land, bij de PVV. Het zou wel zo eerlijk zijn als jullie tenminste ophielden met vermeende moslim 'vrienden' voor je karretje te spannen en niet steeds weer de anti-semitisme kaart te spelen. Kom gewoon uit voor de smeerlappen die jullie zijn.
De PVV is een partij van haatpredikers die ermee wegkomen omdat de haat tegen moslims of Marokkanen als bevolkingsgroep tegenwoordig volkomen legitiem is. Maar wie iets zegt over de extreem rechtse PVV van Wilders of over zijn straatvoorhoede van de (afgelopen zaterdag opnieuw mislukte) Pro Patria ofwel Identitair Verzet, van Voorpost of de NVU, wordt ervan beschuldigd zelf een fascist of anti-semiet te zijn. Wat dat betreft: niets nieuws onder de zon. Trap er niet in. Neo nazi's blijven neo-nazi's. Fascisten blijven fascisten. Anti-fascisten blijven anti-fascisten.

Waren de activisten aan het goede adres? Nou en of. Is zo'n actie goed te keuren? Ik vind van wel. In oorlogssituaties worden dit soort lui gewoonweg geliquideerd. Gelukkig maar voor hen: het is hier geen oorlog, al denk ik dat het door veel mensen, slachtoffers van het Neederlands geïnstitutionaliseerd racisme, migranten en vluchtelingen, wèl zo wordt ervaren. Een stiekeme oorlog is het, en die vraagt om openlijk maar ook om ondergronds verzet. Het is vast een onwelgevallige mening, maar met de haatpredikers van de PVV kan ik geen medelijden hebben. Dat beetje verf? Die teksten op de muur? Het was maar een signaal. Even wakker worden, dames en heren: hoe voelt dat nu, om zelf eens doelwit te zijn? Vervelend hè?

https://www.jokekaviaar.nl/op-visite-bij-de-pvv.html
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49757
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Aanslagen op huizen en auto's PVV-ers

Bericht door Pilgrim »

Zijn PVV-ers vogelvrij?

Door Joost Niemöller, 7 maart 2015

Afbeelding

In Etten-Leur worden de ramen van de twintigjarige Jake Owen Raats ingegooid omdat hij de moed heeft een PVV affiche op te hangen.

Het is bij hem de vijfde steen in twee weken. En wat doet de politie? Die denkt na over extra surveilleren. Het is natuurlijk mooi dat ze bij de politie in Etten-Leur eens gaan nadenken, maar is dit niet hoogst onverantwoordelijk? Jake heeft keurig aangifte gedaan. Hij is gemeenteraadslid voor Leefbaar Etten-Leur en kandidaat voor de PVV. Hij is compleet zichtbaar en open. Zoals dat hoort in een democratie.

Ook krijgt hij dit soort Tweets.

De democratie is kwetsbaar en dient daarom goed beschermd te worden tegen de anti-democraten. De stenengooiers. De brandstichters. De moordenaars.

Het is niet het eerste geval bij deze campagne.

Eerder hadden we al Friesland. Daar is het met de agressie al zo erg dat er een agressie protocol is opgesteld.

En dan was er nog Zeeland. Waar de 23-jarige Caroline Kooman een stoeptegel door de ruit kreeg omdat ze, als kandidaat, de moed had om een PVV affiche op te hangen.

De extreemlinkse actievoersters ‘Joke Kaviaar’ meldt op haar site trots dat er ‘bezoekjes’ zijn gebracht aan PVV-ers en laat met foto’s zien wat de gevolgen zijn van die bezoekjes.

Ik herken die ‘lollige’ manier om geweld goed te praten. De Centrumbeweging rondom Janmaat werd in de jaren tachtig en negentig structureel bedreigd, aangevallen, hun bezittingen werden vernietigd, brand, explosies, regelrechte pogingen tot moord. En steeds weer in de kraakpers die ‘lollige’ berichtjes erover. Of, zoals ‘Joke Kaviaar’ nu schrijft:

Wie kaatst kan de bal verwachten en die bal is afgelopen week hard aangekomen.

Dat ‘kaatsen’ is het uitdragen van een mening. Die bal, dat zijn stenen, dat is bekladding. Vooralsnog. Het ‘kaatsen’, dat is de democratie. De ‘bal’, dat is de anti-democratie.

Waar blijft de landelijke verontwaardiging in de media? Waar blijven de speciale uitzendingen van Nieuwsuur, Pauw, enz.? Toentertijd bij Janmaat was er ook geen verontwaardiging in de media. Sterker nog, na het geweld bijvoorbeeld in Kedichem, waar een hotel vol vergaderaars met een brandbom in de hens ging, en, door een wonder, alleen Wil Schuurman maar een been kwijt raakte, schreef de pers over ‘begrijpelijk geweld’.

En de lolligheid van de linkse terroristen werd ook op lollige toon door diezelfde media overgenomen. Ach, het waren maar ‘racisten’ die het slachtoffer waren.

De politie in Etten-Leur denkt erover te gaan surveilleren. Laat deze zin eens goed tot u doordringen.

http://joostniemoller.nl/2015/03/zijn-p ... #more-5128
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77382
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Aanslagen op huizen en auto's PVV-ers

Bericht door Ariel »

Wilders: bescherm PVV-kandidaten

PVV-leider Geert Wilders vindt dat PVV-kandidaten voor de Provinciale Statenverkiezingen moeten worden beschermd. Wilders bevestigt berichtgeving in de Volkskrant en noemt het maandag „onaanvaardbaar dat PVV'ers in het hele land, van Noord-Brabant tot Zeeland en Friesland, met aanslagen en geweld worden geconfronteerd”.

Afgelopen tijd werden huizen beklad en ruiten ingegooid bij diverse PVV-kandidaten. Het opsporen van de daders moet net als het beschermen van de PVV-kandidaten prioriteit krijgen, vindt Wilders. „Als deelname aan verkiezingen wordt bedreigd en geweld wordt gebruikt tegen kandidaten staat de democratie op het spel”, stelt de PVV-leider die zich afvraagt waarom andere politieke partijen deze acties niet veroordelen.

Het geweld begon nadat hij een PVV-verkiezingsposter voor het raam had gehangen. De plaatselijke politie heeft hem beloofd een dreigingsanalyse te maken.

Partijleider Wilders is verontwaardigd. „De oorverdovende stilte bij andere politieke partijen en een groot deel van de media is te walgelijk voor woorden.”
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21295
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Aanslagen op huizen en auto's PVV-ers

Bericht door King George »

Ariel schreef:Dit heeft Joke kaviaar op haar site geschreven. Opdat we niet vergeten.
Spoiler! :
Op visite bij de PVV

Afgelopen week vond er een bescheiden actie plaats ten huize van enkele PVV'ers in het hoge noorden. Het kon natuurlijk niet rekenen op de goedkeuring van herr Wilders. Een 'frontale aanval op de democratie' noemde hij het. Ironisch om dat te horen uit de mond van de leider van de minst democratische partij van Neederland.

De PVV in Friesland. Vorig jaar, kort na de beruchte racistische uitspraken van Wilders over Marokkanen “Willen we meer of minder Marokkanen?” leidde dat bij de PVV in Friesland tot discussie. Van de statenleden vertrokken er twee die blijkbaar moeite hadden met die uitspraken. Eerder was er ook al één vertrokken die “zich niet kon vinden in de anti-Islam standpunten van de PVV”. Wie overbleef was Max Aardema, een politieagent uit Drachten. Hij staat opnieuw op nummer 1 van de kandidatenlijst van de provinciale statenverkiezingen van de PVV in Friesland. De PVV moest daar dus op zoek naar nieuwe mensen. Mensen die zich wèl in het “minder Marokkanen” en de anti-islam standpunten kunnen vinden.

Tien hebben ze er. Negen van hen zijn er dus ná het “minder Marokkanen” bijgekomen. Drie van hen werden bezocht deze week. Wat de tien gemeen hebben is dat zij volmondig achter de PVV van Wilders staan én dus ook achter de uitspraken van Wilders. Wie kaatst kan de bal verwachten en die bal is afgelopen week hard aangekomen.

Op Indymedia, onder de claim mail van “het friese verzet” (niet te verwarren met AFA Fryslan) staat een reactie die moet suggereren geschreven te zijn door één van de drie getroffen aspirant statenleden van de PVV. Een klein onderzoekje online heeft opgeleverd dat die reactie niet van de betreffende persoon afkomstig kan zijn. Allereest is de reactie ondertekend met een incorrecte voornaam, namelijk Martin in plaats van David. Ten tweede beschrijft de ondertekenaar de bekladdingen aan 'zijn huis'. Het huis in kwestie is echter van een ander statenlid, Erna Cohen. En dit is het huis van David – niet Martin - van den Brand.

Wie de reactie op Indymedia ook geschreven heeft, die speelt een vals spel dat typerend is voor de PVV, waar ik hier op in wil gaan.

'Le Chaim' staat er op 'zijn' huis, vertelt 'Martin van den Brand'. Eveneens de naam van een vluchtelingenkamp in Israël in 1943, alweer volgens 'Martin van den Brand'. Het is een bewering waarvan ik op internet niet snel het bewijs kan vinden. Maar maakt het uit? Maakt het wat uit voor de Palestijnen in de bezette gebieden wanneer ze voor de zoveelste keer door de staat Israël worden platgebombardeerd?
“Voor het leven, op het leven, gezondheid” betekent het volgens 'Martin van den Brand'. Het is een toost bij het drinken ja. Maar wat zegt dat? Als een moslim je begroet zegt hij of zij: “Salaam Aleikum”, hetgeen betekent: “Vrede over u”. Dat heeft nog geen enkele moslimhater ervan weerhouden te beweren dat de islam een religie van haat is. Maar hee, wie 'Le Chaim' op de gevel van zijn of haar huis heeft staan, is natuurlijk per definitie één van de goeien.

De woning van Erna Cohen
De suggestie dat de bewoner van het huis joods is (en dat zal inderdaad wel zo zijn aangezien het mevrouw Erna Cohen is die er woont), stelt deze persoon blijkbaar automatisch buiten elke verdenking van racisme of fascisme. Ik wil niet zeggen dat dit feit reden mag zijn voor een actie overigens. Maar dat was het ook niet. Het staat er volkomen buiten en wordt er aan de haren bijgesleept. De Friese anti-fascisten bezochten het huis enkel en alleen vanwege het lijststrekkerschap van de bewoonster voor de PVV. Evengoed, om het maar even gezegd te hebben: anti-semitisme is net zo verwerpelijk als racisme en islamofobie (daar moet toch eens een ander woord voor komen, wat dacht je van 'moslimhaat'?). Tegelijk is zionisme net zo erg als racisme of fascisme en anti-zionisme is iets heel anders dan anti-semitisme.

Verder met de reactie van zogenaamd 'Martin van den Brand'. Hij heeft moslimvrienden zegt hij. Het is de vraag of dat geldt voor de echte van den Brand, David, maar goed: stél. De schrijver beweert dat hij aan gesprekken met moslims vrienden heeft overgehouden waarmee hij regelmatig discussieert. Dus: hij is één van de goeien. Het doet me denken aan het soort witte lieden dat elk racisme in zichzelf en in de samenleving ontkent en de eigen goedheid wil bewijzen met de opmerking “maar ik heb zwarte vrienden hoor”, waarna vervolgens die zwarte vrienden voor hem/haar de handen in het vuur geacht worden te steken en te zeggen: “Ja, hij is wel aardig hoor. Hij is geen racist.” Oh, dan is alles goed. We hoeven niet verder te kijken en niet kritisch te zijn.
Meneer 'Martin van den Brand', of wie hij ook moge zijn, heeft dus – als we hem mogen geloven - ook van die excuus-vrienden die hem moeten vrijwaren van zijn verantwoordelijkheid voor de fascistische zondebokken politiek van de PVV. Goede moslims zijn dat. Om aan dat predikaat te voldoen moeten zij zich natuurlijk wel volledig aanpassen en bereid zijn zich te laten gebruiken.

Al met al meent zowel Wilders zelf als de onbekende reaguurder met de naam 'Martin van den Brand' dat de activisten bij de PVV'ers aan het verkeerde adres waren. Zij zijn tenslotte democraten, zij hebben tenslotte moslim vrienden, zij zijn tenslotte joods. Geen enkel vals spel wordt geschuwd, tot het plaatsen van onjuiste berichten aan toe.
Wel, meneer 'Martin van den Brand': als de activisten aan het verkeerde adres waren, dan zaten noch u, noch de echte David van den Brand, noch Erna Cohen, noch Wietske van der Ploeg, noch één van de andere zeven verkiesbaren in Friesland en de vele anderen in het land, bij de PVV. Het zou wel zo eerlijk zijn als jullie tenminste ophielden met vermeende moslim 'vrienden' voor je karretje te spannen en niet steeds weer de anti-semitisme kaart te spelen. Kom gewoon uit voor de smeerlappen die jullie zijn.
De PVV is een partij van haatpredikers die ermee wegkomen omdat de haat tegen moslims of Marokkanen als bevolkingsgroep tegenwoordig volkomen legitiem is. Maar wie iets zegt over de extreem rechtse PVV van Wilders of over zijn straatvoorhoede van de (afgelopen zaterdag opnieuw mislukte) Pro Patria ofwel Identitair Verzet, van Voorpost of de NVU, wordt ervan beschuldigd zelf een fascist of anti-semiet te zijn. Wat dat betreft: niets nieuws onder de zon. Trap er niet in. Neo nazi's blijven neo-nazi's. Fascisten blijven fascisten. Anti-fascisten blijven anti-fascisten.

Waren de activisten aan het goede adres? Nou en of. Is zo'n actie goed te keuren? Ik vind van wel. In oorlogssituaties worden dit soort lui gewoonweg geliquideerd. Gelukkig maar voor hen: het is hier geen oorlog, al denk ik dat het door veel mensen, slachtoffers van het Neederlands geïnstitutionaliseerd racisme, migranten en vluchtelingen, wèl zo wordt ervaren. Een stiekeme oorlog is het, en die vraagt om openlijk maar ook om ondergronds verzet. Het is vast een onwelgevallige mening, maar met de haatpredikers van de PVV kan ik geen medelijden hebben. Dat beetje verf? Die teksten op de muur? Het was maar een signaal. Even wakker worden, dames en heren: hoe voelt dat nu, om zelf eens doelwit te zijn? Vervelend hè?

https://www.jokekaviaar.nl/op-visite-bij-de-pvv.html
Tijd om eens verhaal op haar te gaan halen en haar aan te gaan vliegen. Voelt ze eindelijk zelf eens een keertje hoe het voelt wat zij zelf predikt.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Mahalingam
Berichten: 42515
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Aanslagen op huizen en auto's PVV-ers

Bericht door Mahalingam »

Hoe is dat, een steen door de ruit krijgen?
Dat kunnen we donderdag avond op de StaatsTV zien bij PowNed.
De woning van de Brabantse PVV-kandidaat Jake Owen Raats in Etten-Leur is vandaag weer bekogeld met een steen, precies op het moment dat PowNed-verslaggever Tom Staal aan het filmen was.

Staal was met cameraman aan het filmen in het huis van Raats voor het programma Studio PowNed. Toen ze aan de keukentafel thee zaten te drinken, vloog er een steen door de ruit.

De 20-jarige Raats is al twee weken lang slachtoffer van aanslagen op zijn huis.

De politie laat aan het ANP weten dat er extra wordt gesurveilleerd rondom het huis maar dat er nog geen verdachten in beeld zijn.
http://www.powned.tv/nieuws/politiek/20 ... ag_hu.html
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77382
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Aanslagen op huizen en auto's PVV-ers

Bericht door Ariel »

Er is beeld.

De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49757
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Aanslagen op huizen en auto's PVV-ers

Bericht door Pilgrim »

PVV-bekladdingen zijn terroristische daad

Door Nikki Sterkenburg | 12 mrt 2015

Afbeelding
Bekladding bij Fries kandidaat-Statenlid Erna Cohen. - Foto:ANP

Het angst aanjagen van politici en kiezers, om zo verkiezingen en besluitvorming te beïnvloeden, is een terroristische daad.

Hoewel de bekladdingen van huizen van PVV-kandidaten in Friesland zijn opgeëist door een groep die zichzelf heel algemeen 'het Friese verzet' noemt, houdt de politie er rekening mee dat de daders afkomstig zijn uit de extreem-linkse en 'anti-fascistische' kringen.

Immers, het scenario lijkt hetzelfde als dat bij eerdere bekladdingen uit deze hoek, onder meer bij kantoren van de IND en bij het huis van de financieel-directeur van KLM.

Strafblad
Na zo'n bekladding eist een vage gelegenheidsgroepering via IndyMedia de actie op; doorgaans voorziet de radicale activist Joke Kaviaar (echte naam: Kuyt; trots op haar strafblad van zestien pagina's) de acties van jubelend commentaar.

Ook bij de bekladdingen van de huizen van PVV-kandidaten bracht IndyMedia het nieuws naar buiten. Kaviaar schreef de actie goed te keuren; er werd slechts 'een signaal' afgegeven.

Terrorisme
Het 'signaal' bleek niet aan dovemansoren gericht: twee andere PVV-kandidaten kregen ook stenen door hun ruit; agenten surveilleren inmiddels rond getroffen huizen. De activisten zelf menen dat ze geen geweld tegen mensen gebruiken.

Maar het angst aanjagen van politici en kiezers, om zo verkiezingen en besluitvorming te beïnvloeden, is volgens zowel de AIVD als het Wetboek van Strafrecht een terroristische daad.

http://www.elsevier.nl/Nederland/blogs/ ... ische_daad
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Mahalingam
Berichten: 42515
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Aanslagen op huizen en auto's PVV-ers

Bericht door Mahalingam »

Het na-oorlogse Friese Verzet heeft weer van zich laten horen.

Afbeelding

Afbeelding

Er zouden ook her en der bloksnorren getekend zijn. Daar is geen beeld van.

De stickers komen van links, de verf komt van links, de stenen komen van links...
Wat volgt?
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 42515
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Aanslagen op huizen en auto's PVV-ers

Bericht door Mahalingam »

En dan is er de partij "Ons Etten-Leur" van Lia Boeren.
Haar mission statement: "Om mensen te helpen, onrecht te bestrijden, gelijkheid in behandeling voor elkaar te krijgen, open en eerlijk, muren en heilige huisjes moeten omver".
Zij twittert:

'Wilders wil bescherming voor PVV-kandidaten' http://www.nu.nl/politiek/4006844/wilde ... daten.html … Maar eerst grondig onderzoeken. Echte dreiging of publiciteitsstunt?

en

Het wemelt in Nederland van de politici die hun eigen ruiten ingooien. Meestal alleen figuurlijk, dat wel.

Ter verduidelijking:
Politiek Etten-Leur: 'PVV kruipt graag in de slachtofferrol'
Politiek Etten-Leur keurt uiteraard af dat er stenen tegen de ruiten van raadslid en kandidaat-Statenlid Jake Owen Raats worden gegooid. Maar de fractievoorzitters van D66 en Ons Etten-Leur stellen ook dat PVV'er Raats met zijn harde opstelling over onder meer de Marokkaanse gemeenschap haat zaait en polarisatie in de samenleving in de hand werkt.
"Kwaad zoekt vaak kwaad", aldus Lia Boeren, fractievoorzitter van Ons Etten-Leur.
http://www.bndestem.nl/regio/etten-leur ... -1.4802416
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77382
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Aanslagen op huizen en auto's PVV-ers

Bericht door Ariel »

Huis en auto PVV-aanhanger met eieren bekogeld
Afbeelding
De woning en auto van de Bunschotense fotograaf en PVV-aanhanger Bob Offringa (71) is dit weekend bekogeld met twintig tot dertig eieren. Ook vond hij een half verscheurde poster van PVV-leider Geert Wilders op zijn stoep.

,,Di posters hadden ze van de deur getrokken. Het waren kwajongens. Ze kwamen twee keer terug en gooiden zeker twee dozen eieren stuk tegen mijn huis en mijn auto. Een enorme plakboel, dat kan ik je wel vertellen,'' aldus Offringa.

De poster van Wilders hing er al twee weken, vertelt de Bunschoter als de ergste schrik over is. ,,Ik werd om 12.00 uur gebeld door de politie die vertelde dat ze die twee snotneuzen hebben aangehouden. Dat luchtte wel op, moet ik zeggen. Ik ben niet bang geweest, maar het houdt me wel bezig. Zo jong ben ik ook niet meer, hè.''

Ze weten in Bunschoten van zijn politieke voorkeur, zegt 'FotoBob'. ,,Ik ben best een bekende inwoner door mijn werk. Maar ik mag de partij aanhangen die ik wil. De poster hangt alweer.''

bron
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Plaats reactie