Aanslagen op huizen en auto's PVV-ers

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77379
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Aanslagen op huizen en auto's PVV-ers

Bericht door Ariel »

Stoeptegel door ruit PVV'er

– Afgelopen nacht is een stoeptegel door de voorruit gegooid bij PVV-kandidaat Caroline Kooman. De nummer drie op de PVV-lijst voor Provinciale Staten had een verkiezingsposter met een foto van Geert Wilders op de voorruit van haar huis in Sluiskil hangen.

Caroline Kooman heeft aangifte gedaan bij de politie. Ze vermoedt dat de PVV-poster de aanleiding is geweest voor de vernieling. De Zeeuwse PVV-lijsttrekker Peter van Dijk spreekt van een aanslag op de democratie en een donker moment richting de verkiezingen. Volgens hem is het de zoveelste keer dat PVV-mensen te maken krijgen met agressie.

Van Dijk is vandaag in Den Haag voor een vergadering van de Eerste Kamer. Hij heeft melding gemaakt bij de leiding van de partij. Die reageert verbijsterd op de gebeurtenis.

http://www.omroepzeeland.nl/nieuws/2015 ... ruit-pvver
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49761
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Aanslagen op huizen en auto's PVV-ers

Bericht door Pilgrim »

Ik vraag me af wie er in de verkiezingstijd een PVV-poster voor zijn raam durft te hangen. Ik zie ze in die tijd nooit. :emm2:
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21297
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re:Aanslagen op huizen en auto's PVV-ers

Bericht door King George »

Afbeelding
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Mahalingam
Berichten: 42510
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Aanslagen op huizen en auto's PVV-ers

Bericht door Mahalingam »

Vandaag is het aftrap van de verkiezingscampagnes.
En het begint al goed in Friesland.
Zie hier huis en auto van een PVV kandidaat.
Let wel: het is geen profeet-groen. De verf zal wel van links gekomen zijn.

Afbeelding
Afbeelding

https://twitter.com/geertwilderspvv/sta ... 6014132225
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77379
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Aanslagen op huizen en auto's PVV-ers

Bericht door Ariel »

Nog een foto van de bekladding

Afbeelding
Onbekenden hebben zaterdagochtend de woning van de Friese PVV-kandidate Erna Cohen beklad. Op de ramen en deuren van het huis in Peasens-Moddergat zijn met bloedrode letters teksten als 'PVV fascisten' gekalkt. Ook is het verkapte dreigement 'Oog om oog' op de muur van de woning gespoten. Op de stoep hebben de daders geschreven: 'Hier wonen moslimhaters.'

Ook de woningen en auto's van twee andere Friese PVV-ers zijn beklad, meldt partijleider Geert Wilders op Twitter. Hij spreekt van ,,een frontale aanval op de democratie." De politie heeft aangiftes opgenomen en een buurtonderzoek ingesteld.
Nog meer PVV bekladding. De aanval op de PVV is nu groots ingezet. . PVV-lijsttrekker bij de Eerste Kamerverkiezingen, Marjolein Faber, heeft voor partijwerkzaamheden een bedrijf ingehuurd waarvan haar zoon mede-eigenaar is. Een woordvoerder van de PVV bevestigt berichtgeving hierover zaterdag in NRC Handelsblad.
Faber heeft het bedrijf van haar zoon ingezet voor het beheer van de website van PVV Gelderland. Faber is sinds maart 2011 voorzitter van de PVV-fractie in de Provinciale Staten van Gelderland. Volgens de krant gaf de Gelderse fractie in 2012 en 2013 bijna 8500 euro uit aan kosten voor de website. De werkzaamheden voor de website werden eerder kosteloos gedaan door Statenlid Marc van Kampen, aldus de NRC.

Faber heeft via een integriteitsbureau hoogleraar staatsrecht, Douwe Jan Elzinga, om advies gevraagd. Die stelt in het advies dat het „wijs en verstandig” is de samenwerking „in deze vorm te beëindigen”. De PVV-woordvoerder laat weten dat dat inmiddels is gebeurd.
'Integriteitsrisico'

Volgens Elzinga heeft de partij een „integriteitsrisico” genomen door het bedrijf in te huren, al heeft niet Fabers zoon maar zijn compagnon de werkzaamheden voor de website van de partij verricht. Er is „geen sprake van een evident integriteitsprobleem”, oordeelt de hoogleraar.

Faber maakte eerder naam door fel van leer te trekken tegen Co Verdaas. Die kwam als Gelderse gedeputeerde onder vuur te liggen omdat hij onjuiste declaraties zou hebben ingediend. De Gelderse fractie van de PVV deed zelfs aangifte tegen Verdaas.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49761
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Aanslagen op huizen en auto's PVV-ers

Bericht door Pilgrim »

Milieugekkie en universiteitsmedewerker: geweld tegen PVV’ers is prima!

Frank Verhoef, 1 maart 2015

Afbeelding

Je kon er op wachten.

Er zijn veel issues waar links en rechts heel anders over denken, maar ik had de hoop dat iedere Nederlander, ongeacht politieke voorkeur, het bekladden van huizen van PVV’ers in Friesland zou veroordelen. Helaas. De ronduit walgelijke actie van ‘antifascisten’ om PVV’ers te intimideren en te bedreigen wordt zelfs openlijk gesteund op Twitter. Om slechts één voorbeeld te geven: Joost Kanen stuurde gisteren deze tweet de wereld in:

Afbeelding

En alsof dat nog niet genoeg was stuurde Kanen, die actief is in het milieuwereldje en kennelijk werkt bij Tilburg University, er nog een paar tweets uit. En wat voor tweets. De PVV is een “anti-democratische en racistische partij net als de NSB” en daarom is geweld tegen PVV’ers “geoorloofd”.

Afbeelding

Afbeelding

Het lijkt me hoog tijd dat de politie Kanen vraagt naar het politiebureau te komen om even een hartig woordje met hem te spreken. Waarom keurt hij intimidatie, dreigementen én geweld tegen “anti-democratische elementen” (lees: PVV’ers, in zijn ogen) goed? Hoe haalt hij het in zijn hoofd? Wat ik nog het meest bizarre aan Kanen vind, is dat hij zich er niet eens voor schaamt. Hij zegt het gewoon openlijk.

Hoeveel van die Volkert-achtige types lopen er eigenlijk rond in Nederland? We focussen ons dagelijks op de dreiging van het islamitisch terrorisme, maar het geweld kan ook zomaar weer uit linkse hoek komen, dat is wel duidelijk.

http://www.dagelijksestandaard.nl/2015/ ... -is-prima/
Kan iemand niet eens paar stenen door zijn ruiten gooien. :finger:
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49761
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Aanslagen op huizen en auto's PVV-ers

Bericht door Pilgrim »

AFA Fryslan kondigde PVV-bekladdingen aan

Pritt Stift | 01-03-15

Zieke extreemlinkse fascistenterreur. Anders kunnen we de bekladdingen bij Friese PVV-ers niet noemen. Bij nacht en nevel met je anonieme lafbek iemands huis bekladden met bloedrode fascistenverf is niet alleen ontzettend sneu. Het is intimidatie van de smerigste soort. Die van: we weten waar je huis woont en dat laten we je weten ook. In de mooiste democratie van het Vrije Westen (VS-red.) grijpen huiseigenaren hun AR en schieten dit soort terroristen meteen voor hun trespassende flikker. In Nederland is wapenbezit verboden en in Friesland houdt de nog niet wegbezuinigde politie zich voornamelijk bezig met flitsen op Fryske Diken. Gisteravond claimde AFA Fryslan de verantwoordelijkheid voor de acties op krakersbolwerk en dierenterroristentrefpunt Indymedia. Maar dat had niet eens gehoeven. In september 2014 kondigde AFA Fryslan al aan ondemocratisch te gaan rotzooien tijdens #PS2015. AFA-Fryslan zal tijdens de campagne van de Provinciale Statenverkiezingen middels verschillende acties Wilders’ PVV bestrijden waar het mogelijk is en de kiezer erop wijzen vooral niet te stemmen op haat en racisme. We kondigen alvast protest acties aan in de gemeenten waar Geert Wilders mogelijk zal verschijnen en we heten hem niet welkom. (Persbericht september 2014). Ter herinnering. Tijdens de Statenverkiezingen 2011 waren PVV-ers ook al doelwit van terreur. We noemen: Hakenkruizen in Oudwoude, en voorzitter Statenfractie mishandeld in eigen huis.

AFA Fryslan = Reimer van Ruiten uit Drachten
AFA Fryslan heeft zelf geen adres. Ze doen het al jaren met "Postbus 10" in Stiens, een stom dorp iets boven Leeuwarden. Reli-gekkie Arie Boomsma en de muitende socialist Piter Jelles Troelstra komen er vandaan. Dat zegt al genoeg. Vanuit Stiens is het trouwens maar een klein eindje rijden naar Peasens, Hilaard en Ternaard. Maar om nou een Postbus de schuld te geven van de bekladdingen gaat ons ook wat ver.

Woordvoerder van AFA Fryslan is ene Reimer van Ruiten uit Drachten. Meneer was ooit iets bij de PvdA in de gemeente Smallingerland, maar werd op een onverkiesbare plek gezet wegens algeheel koekwaus en stopte er toen maar helemaal mee. Hoe koekwaus Reimer precies is, kunt u lezen op de koekwauzenwebsite De Mormoonse Arbeider. Een iets recentere foto van Reimer van Ruiten is te vinden bij de Leeuwarder Courant, die hem in augustus 2012 voor de camera haalde, en doodleuk optijpte dat AFA Fryslan welhaast een pacifistische lichtgristelijke gezelligheidsvereniging is. Welja. Overigens hoeft u niet op de telefoongids.nl van Drachten naar Van Ruiten te zoeken. Die man is blijkbaar niet helemaal koekwaus.

Volgens Google runt/runde Van Ruiten een assurantie-dinges aan de Dorpsstraat 13 te Zwaagwesteinde. We zouden nu even de KvK-gegevens op kunnen duikelen. Maar dat is ook weer van die gemakkelijke DasKapital-journalistiek. Vanuit Zwaagwesteinde is het maar een klein eindje rijden naar Oudwoude, trouwens.

Afbeelding

Naar eigen zeggen beschikt AFA Fryslan over 50-60 'activisten' en honderden 'sympathisanten'. Maar dat is gelul. Evenals ProPatria en Samenwerkingsverband Marokkaanse Nederlanders zal AFA FRL ook wel weer bestaan uit hooguit 4 malloten met een website en een dozijn meelopers. Hoeveel SP-ers er bij AFA Fryslan zitten, en in hoeverre dat negatief afstraalt op Roemer is vooralsnog onbekend.

Over twee weken, op zaterdag 14 maart, is er een AFA-bijeenkomst in Leeuwarden. Lekker met z'n allen boeroepen naar onrecht en wapperen met racismekaartjes. "Met veganistische hapjes van De Kale Kip en de hipste christelijke muziek van DJ Holy Rythm (lolwut). Misschien een idee dat de AIVD even met een peloton gleufhoeden langs kan komen om foto's te maken van Reimer cum suis voor in het terrorsmoelenboek. Ze hebben bij de AIVD nu toch weer geld zat.

Ondertussen heeft PVV-er Van den Brand uit Peasens op Indymedia gereageerd op de zieke intimiderende bekladdingen van zijn woning. Die reactie (incluis scheldpartij van een anoniem lafbekje) is meteen weggejorist en verplaatst naar het forum. Krakers die hun straatje schoonvegen. Dat we dat nog mee mogen maken.

“Geachte” dames en of heren,

Graag wil ik het volgende, als onervaren kandidaat Staten lid, aan u kwijt:
Ten eerste heeft u buiten mijn woning ook het lokaaltje van de Hervormde kerk beklad, en de openbare weg.

Ten tweede ziet u dat op mijn woning “Le Chaïm” staat wat Hebreeuws is en betekend: Voor het leven, op het leven, gezondheid. Het is de tekst die in 1943 boven de ingang van het eerste vluchtelingenkamp in Israël stond.

Uit mijn regelmatige gesprekken met moslims heb ik vrienden overgehouden, wij praten met wederzijds respect over ons geloof en Sharia en alles wat erbij hoort, dus ook over ontspoorde jeugd en misdadige moslims en de problemen met Isis, en over de in de grondwet verankerde scheiding van Kerk en Staat.

Denkt u daar maar eens over na voordat u voor mijn voordeur schrijft: “Hier wonen Moslimhaters”.

Martin van den Brand


http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/20 ... ichel.html
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49761
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Aanslagen op huizen en auto's PVV-ers

Bericht door Pilgrim »

De naïef idealistische leus op dat spandoek trekt opeens mijn aandacht. Er staat een leugen: Eén volk, WERELDVOLK. Ach, wat klinkt dat geweldig! Wij zijn allemaal broeders van elkaar... Het gevaarlijke en foute geloof in de goedheid van de mens en dat culturen gelijk zijn. Maar toch... Het lijkt ergens op! En wel hier op:

Hij zei: „Ook die moet ik brengen, en zij zullen naar mijn stem luisteren, en zij zullen één kudde, één herder worden.” (Joh. 10:16)

Eén wereldvolk met één wereldregering!

Vreemd! Het gevoel dat het boosaardige imitaties zijn van het Christendom heb ik altijd met die socialistische ideologische kretologie (inclusief ook die van de nationale variant van het socialisme). Door al die foute ideologische en religieuze stelsels zijn we natuurlijk helemaal niet één volk! Destijds had ik met Ozes een discussie over universalisme wat hij natuurlijk als een verwerpelijke uitvinding van het Marxisme zag. Maar het universalisme van onze Westerse cultuur komt in feite uit het Christendom voort (zie bijvoorbeeld ook Mattheüs 12:30) en vindt zijn oorsprong in het Jodendom. Gelovige Joden noemen hun geloof dan ook vaak het exclusieve universalisme. Westerse waarden noemen we dan ook vaak universele waarden. Het Marxisme heeft daar alleen een andere draai aan gegeven. Het Marxisme lijkt wel een kwaadaardige imitatie van het Christendom. Het is ook wel eens vergeleken met een Christendom zonder Christus.
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21297
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Wat wij nog meer moeten weten over D'66-er Joost Kanen

Bericht door King George »

Afbeelding
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Mahalingam
Berichten: 42510
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Aanslagen op huizen en auto's PVV-ers

Bericht door Mahalingam »

het (naoorlogse) Friese Verzet (de antifa) is niet geheel bij de tijd. Lees maar hun claimer bij Indymedia:
PVV niet welkom in Friesland!
In de nacht van vrijdag 27 op zaterdag 28 maart 2015 is een nieuwe generatie van het Friese verzet opgestaan om een daad van verzet te plegen tegen de fascistische PVV van wilders.

Fryslan