Vervroegd pensioen: geboortebewijzen uit het Rif

Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17473
Lid geworden op: Ma Feb 17, 2003 9:58 am

Vervroegd pensioen: geboortebewijzen uit het Rif

Berichtdoor Manon » Wo Mar 11, 2015 11:40 am

Dit lees ik net op FB

En nu ga ik werken, want de moslims moeten op tijd hun leefloon krijgen, en er is opnieuw een contingent gezinsherenigers op komst, die hier hun pensioen komen aanvragen, met een vervalste geboorte-akte. In het Rif-geboefte, sorry gebergte kan alles. Zo ken ik 2 Allah akbaren die er prat op gaan, dat ze 6 en 8 of 9 jaar jonger zijn dan op hun geboorte-akte is aangegeven. En daarvoor werken wij waarschijnlijk tot ons 80ste.


Hoe ze dat voor elkaar gaan krijgen vraag ik me toch wel af.

Ofwel moeten ze reeds van in het begin van hun loopbaan met die vervalste geboortebewijzen afkomen, want ik denk niet dat ze hier pensioen kunnen komen halen zonder hier ooit gewerkt te hebben.
(het is wel geprobeerd een tijd geleden, toen ze het wiel meenden te hebben ontdekt en hun ouders naar hier haalden om ze dan op het OCMW te zetten, maar dat lukte dus niet).
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.

mercator
Berichten: 19019
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Vervroegd pensioen: geboortebewijzen uit het Rif

Berichtdoor mercator » Wo Mar 11, 2015 12:11 pm

k lees ook net dat in België 42 % van de WERKENDEN door de overheid betaald wordt. Tel daar de legioenen bij die NIET werken-leefloners, doppers, (brug)gepensioneerden, eeuwige studenten, zogezegd zieken etc.- en ik kom tot de conclusie dat Mercator de enige is hier die die allemaal moet onderhouden icon_thumbup.gif

De droom van de socialisten is wss om de sociale zekerheid in te laten storten en dan het spaargeld van de baby-boomers af te pakken om het uit te delen aan hen die geen eigendom en geen spaargeld hebben.
Het gedrag van de vakbonden wijst daar op. Ze willen alle industrie wegjagen uit België om dan het pad te effenen voor de communistische heilsstaat waarin iedereen van de staat afhankelijk is.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel


Terug naar “België - Vlaanderen”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 5 gasten