Filip Dewinter en zijn Vlaams Belang

mercator
Berichten: 19349
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Filip Dewinter.

Bericht door mercator »

Zwartmeer schreef:
Gewapende man bij woning Filip Dewinter
De wereld zit vreemd in mekaar. In principe kan de Winter gewoon op straat terwijl zijn boodschap nauwelijks anders is dan die van Wilders die 24 uur per dag beveiliging nodig heeft. Ik kan dit niet begrijpen...
Daar zijn 2 verklaringen voor:
1. F De Winter heeft geen schrik van moslims of half-moslims, straalt dat uit in alles wat hij doet en daar hebben die schrik van. Moslims en linkserds zijn lafaards .
2. F De Winter weet dat politie en justitie aan de Marxistische kant staan en dus eerder een bedreiging dan een beveiliging betekenen.

Ook heeft hij officieuze beveiliging door en van Vlaams Blok vrijwilligers.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Gebruikersavatar
Zwartmeer
Berichten: 12343
Lid geworden op: zo jan 26, 2003 3:12 pm

Re: Filip Dewinter.

Bericht door Zwartmeer »

Een pacifistische moslim is als een vegetarische krokodil.
mercator
Berichten: 19349
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Filip Dewinter.

Bericht door mercator »

Die socialistische melkmuil vertoont een typische linkse combinatie: een grenzeloze naiviteit-het komt allemaal goed als iedereen vriendjes wordt in Syrië- en tegelijk een niet te onderdrukken haat en intolerantie tegen al wie niet links is.
En ook een totaalgebrek aan historisch inzicht: wat als Engeland in 1940 geweigerd had om met Stalin samen te werken ? Dan hadden de nazi's hier nog gezeten en waren alle Marxisten zoals hij in kampen opgesloten geworden.
Grappig dat die jongen vindt dat De Winter in propaganda trapt. Over de linkse propaganda over de mooie Arabische lente-eindelijk een paradijs in het M Oosten en N Afrika!- zullen we het maar niet hebben.

De Winter kon dan tenminste zijn verhaal bij jullie in Nederland komen doen . Over zijn reis naar Syrië hoorde je hier helemaal niets.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Mahalingam
Berichten: 43490
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Filip Dewinter.

Bericht door Mahalingam »

Het zou de regering in ernstige verlegenheid brengen als Dewinter en/of De Wever vermoord worden. Dus is risico-beperking aan de orde.
Dewinter krijgt - net als De Wever - twee bodyguards rond zich
De politie gaat extra patrouilleren aan de woning van Vlaams Belangkopstuk Filip Dewinter, nadat daar dinsdagochtend een gewapende man opdook. Dewinter krijgt verder dezelfde bewaking als N-VA-voorzitter Bart De Wever: twee bodyguards en verplaatsingen worden afgelegd in een gepantserd voertuig.
http://www.demorgen.be/binnenland/dewin ... -a2290065/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51084
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Filip Dewinter.

Bericht door Pilgrim »

mercator schreef:En ook een totaalgebrek aan historisch inzicht: wat als Engeland in 1940 geweigerd had om met Stalin samen te werken ? Dan hadden de nazi's hier nog gezeten en waren alle Marxisten zoals hij in kampen opgesloten geworden.
Ik zat ook aan het bondgenootschap met Stalin te denken. In oorlogsomstandigheden heb je je vrienden niet altijd voor het kiezen en moet je soms bondgenootschappen sluiten men mensen die in andere omstandigheden ook vijanden zouden zijn.
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Zwartmeer
Berichten: 12343
Lid geworden op: zo jan 26, 2003 3:12 pm

Re: Filip Dewinter.

Bericht door Zwartmeer »

Als je die vent zijn smoel ziet dan zie je heel duidelijk dat behalve, dat hij het hier niet met Dewinter eens is, hij ook nog eens de standaard linkse blik van minderwaardigheid geeft. Hij zit hierbij te pleiten voor een regering in Syrië die door alle bevolkingsgroepen gedragen wordt. De man had cabaretier moeten! Hier krijg je hele zalen mee aan het lachen! Ook zegt ie dat het westen met twee maten meet met de steun aan Assad en zo moslims richting IS drijft. Mag ik in herinnering brengen dat nog niet zolang geleden, voor het uitbreken van die prachtige Arabische lente, dat Assad geen enkele wanklank kreeg uit de Arabische wereld, of van de Arabische jongeren hier, die nu door onze steun aan Assad zo aan het radicaliseren zouden zijn. Wat te denken van Saddam Houssein? Deze moordenaar van zijn eigen volk werd vooral door de hier geradicaliseerde jongeren massaal gesteund in zijn gevecht tegen het westen. Nou maar op over het meten met twee maten.
Een pacifistische moslim is als een vegetarische krokodil.
mercator
Berichten: 19349
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Filip Dewinter.

Bericht door mercator »

Zwartmeer schreef:Ook zegt ie dat het westen met twee maten meet met de steun aan Assad en zo moslims richting IS drijft.
Zulke linkse denkers kijken eigenlijk met een racistische minachting op moslims neer. Ze gaan er van uit dat moslims helemaal niets zelf kunnen bedenken en allemaal prut in hun bruine kop hebben . Een moslim wordt altijd door Westerse fouten jegens hem gedreven tot terrorisme. Als Westers superioriteits-denken-waar ze zgz zo tegen zijn-kan dat tellen.
k Vond De Winters reactie over ev. aanslagen in Nederland ook to the point. De linkse jongen trekt zich het lot van de Syrische bevolking toch zoooo aan, meer dan dat van de eigen Nederlandse mensen.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
mercator
Berichten: 19349
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Filip Dewinter.

Bericht door mercator »

Pilgrim schreef: Ik zat ook aan het bondgenootschap met Stalin te denken. In oorlogsomstandigheden heb je je vrienden niet altijd voor het kiezen en moet je soms bondgenootschappen sluiten men mensen die in andere omstandigheden ook vijanden zouden zijn.
Links doet dat toch zelf ook heel de tijd ? Ze zitten als Marxisten verdorie in een regering met de kapitalisten van de VVD !
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 78967
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Filip Dewinter.

Bericht door Ariel »

De Vlaamse partij Vlaams Belang organiseert een tentoonstelling van Mohammedcartoons in Antwerpen. De expo met spotprenten van de islamitische profeet is vanaf vrijdag 10 juli te zien in het secretariaat van de Antwerpse afdeling.

Dat maakte Vlaams Belang (VB) dinsdag bekend. Volgens VB-kopstuk Filip Dewinter zijn cartoons „onze beste argumenten tegen de intolerante islam, de islamcensuur en de oprukkende islamisering.”

De tentoonstelling omvat ongeveer zeventig cartoons van binnen- en buitenlandse tekenaars, waaronder handgetekende en gesigneerde prenten van de Deense cartoonist Kurt Westergaard. Hij tekende de bekende spotprent van Mohammed met een bom als hoofdbedekking.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
erniesam
Berichten: 38
Lid geworden op: zo okt 04, 2009 4:28 pm

Re: Filip Dewinter.

Bericht door erniesam »

Ah, ontzettend mooi die clip van Pauw. Socialistische naiviteit en rhetoriek in actie. 10-0 voor De Winter. Ik vind Pauw redelijk goed in deze en ik vermoed dat hij zeker rechtsleunend is.

Die onzettende neerbuigendheid van Van Dam alsmede de eentonige ad hominem aanvallen van hem: continu de ideologische standpunten of vermeende agenda van De Winter benoemen, hem associeren met vermeende kwade krachetn als Putin en Assad etc. Tja voor links is alles gelijk, dus kunnen ze niet differentieren tussen een kwaad en een kleiner kwaad. De uitspraak van Van Dam dat je geen kwaad met kwaad kunt bestrijden is onnoemlijk dom. Door de gehele geschiedenis zijn bondgenootschappen gesloten precies met dit doel voor ogen. Kwaad met kwaad bestrijden is feitelijk een heel natuurlijk en welhaast onvermijdelijk gegeven. Je kiest gewoon een minder urgent kwaad uit als hulp voor het bestrijden van het directe grotere kwaad. Waar halen socialisten opeens die puriteit vandaan als ze zelf zo in de schoot liggen van islam zelf? Mijn inschatting is dat socialisten zo verblind zijn door hun eigen ideologie dat ze alles om hen heen enkel door het prisma van deze ideologie kunnen zien. Bovendien zien ze in islam een ideale bondgenoot om hun eigen utopie te bereiken: gehersenspoelde arbeiders die handjeshoudend kumbaya zingen rondom het kampvuur terwijl de zelfbenoemde intellectuele elite de boel grijnzend overziet.

Van Dam hamerde op de massamoorden die Assad heeft gepleegd en zijn oplossing voor dit was een andere regering (dmv van opgelegde "democratische" verkiezingen) die bestaat uit leden uit alle lagen van de bevolking zodat iedereen "tevreden" is. Sjeez, socialisten leren werkelijk niets van het verleden! Dat experiment is recentelijk nog uitgeprobeerd in Irak en dit heeft ons ISIS opgeleverd. Het is zelfs in een afgezwakte vorm geprobeerd in Egypte want die Morsi was toch zoooooooo slecht. Resultaat was dat naderhand de bevolking letterlijk schreeuwde om een terugkeer van Morsi: blijkt dat er wel degelijk en minder groot kwaad te preferen valt over een groter kwaad. Ja, Assad is geen lieverdje, zeker, maar Van Dam mede als praktisch alle socialisten zien niet in dat een rigoreus optreden soms nodig is om groter kwaad te bestrijden. Natuurlijk gaat het Assad om de macht en om de rijkdom en natuurlijk verkoopt hij dit als zijnde noodzakelijk. Punt is dat hij in deze gewoon gelijk heeft: in regio´s waar het gif van de islam zo wijdverspreid is moet je wel meedogenloos zijn, precies zoals nu het Egyptische leger tov van de MB is. Doordat socialisten verblind zijn door de autoritaire karaktereigenschappen die ze delen met islam zien ze niet in dat dictaturen noodzakelijk zijn in deze regio´s. Diegenen die Assad vooral bestrijd zijn moslimfundamentalisten omdat zij simpelweg de grootste bedreiging voor zijn positie vormen. Uiteraard bestrijdt hij ook andere krachten die zijn positie bedriegen, maar deze zijn praktisch nihil ivm moslimfundamentalisme. Syrie is praktisch het enige land in de regio nwaar Christenen en andere minderheidsgroeperingen relatief veilig zijn dankzij Assad. Socialisten zijn blijkbaar niet goed in staat om zulke nuances aan te brengen.

De Winter was helder: Assad is geen lieverdje maar op dit moment is hij de enige die effectief strijdt tegen ISIS. In deze lijkt de dogmatische leuze van links niet echt gebezigd: het doel heiligt de middelen. Dus...vindt links überhaupt dat de eliminatie van ISIS het doel is? Ik vraag het mij af.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 78967
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Filip Dewinter.

Bericht door Ariel »

De uitspraak van Van Dam dat je geen kwaad met kwaad kunt bestrijden is onnoemlijk dom
Waarschijnlijk bedoelde hij er mee dat je geen kwaad met kwaad mag vergelden tegen partijen, regeringen en mensen die Adolf Marcel Van Dam sympathiek vindt en waar hij achter staat. Maar elke andere tegenstander van Dhr van Dam mag je met een gerust hart elimineren. Geen probleem wat betreft Marcel.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51084
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Filip Dewinter.

Bericht door Pilgrim »

Het is niet Marcel van Dam maar Martijn van Dam. Begrijpelijke vergissing want die andere van Dam die Pim Fortuyn schoffeerde is net zo'n ideologische dwaas als deze van Dam.
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
xplosive
Berichten: 8373
Lid geworden op: do jun 30, 2011 11:18 pm

Re: Filip Dewinter.

Bericht door xplosive »

Marcel van Dam heeft destijds achteraf tenminste nog zijn excuses aangeboden voor het feit dat hij Pim Fortuyn een "minderwaardig mens" had genoemd. Marcel van Dam vond zelf dat hij dat nooit had mogen doen.

Of Martijn van Dam ooit van zichzelf zal kunnen toegeven dat hij fout zat betwijfel ik.
Gun jezelf wat je een ander toewenst     islam = racisme   & de hel op aarde voor mens en dier
                                   koran = racistisch & handboek voor criminelen
      Moslimlanden bewijzen dagelijks:    meer islam = meer verkrachte mensenrechten
Mahalingam
Berichten: 43490
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Filip Dewinter.

Bericht door Mahalingam »

Afbeelding
Haast je, als je de cartoons nog wil zien want:
Expo Mohammedcartoons ingekort
De tentoonstelling met 70 Mohammedcartoons, vanaf vrijdag in het Vlaams Belang-secretariaat, zal slechts vier dagen open blijven voor het publiek. Aan annuleren denkt Filip Dewinter niet, ook al had antiterreurorgaan OCAD hem dat gevraagd. "Ik ga er wel mee akkoord om de expo in te korten", zegt hij. "Ook op die manier maken wij ons punt: we geven niet toe aan moslimcensuur."
http://www.hln.be/regio/nieuws-uit-antw ... -a2389194/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 8596
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Filip Dewinter.

Bericht door sjun »

Martijn van dom en zelfingenomen links. PvdA dat kan niet missen ook al heeft hij zich dan in elk geval nog voor de vrijheid van meningsuiting uitgesproken. Voor wat betreft dat laatste is het maar afwachten met de PvdA omdat je maar nooit weet wie er daar welke portefeuille en welk mandaat tot uitspreken van welke partijstandpunten krijgt. Het Zweedse equivalent van de PvdA, heeft na al die jaren onafgebroken aan de macht een totalitaire staat geschapen waarin kritiek op islam verboden is en gejuridiseerd wordt.

I am Swedish, but I live in "Absurdistan"


Dan heb ik toch tien keer liever met Filip de Winter te maken die al lang geen losse handjes meer heeft.
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Mahalingam
Berichten: 43490
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Filip Dewinter.

Bericht door Mahalingam »

Hier een video van de beveiliging van de Mohammed cartoons expo.
http://atv.be/nieuws/draconische-veilig ... w.facebook
In de Van Maerlantstraat is vanmiddag de omstreden tentoonstelling met Mohammed-cartoons geopend. En dat gaat gepaard met draconische veiligheidsmaatregelen. Aan en rond het secretariaat van het Vlaams Belang staan gewapende agenten, houden combi's met camera's het gebouw in de gaten. En ook het VB zelf heeft een eigen ordedienst opgetrommeld.
Dranghekken, stopverbod, schietklare beveiligers enz.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 8596
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Filip Dewinter.

Bericht door sjun »

Afbeelding

Ik zou denken dat zo'n voorbereiding en tentoonstelling ook het Nederlandse nieuws voor meer dan 10 seconden haalt. Maar het nieuws kan ook langs andere wegen worden verspreid. Als dat maar vaak genoeg noodzakelijk blijkt groeit het wantrouwen jegens de publieke (gelijkgeschakelde) nieuwsvoorziening en vinden mensen betere bronnen om zichzelf op te oriënteren.
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51084
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Filip Dewinter.

Bericht door Pilgrim »

Dewinter herhaalt in Rotterdam gewraakte uitspraken over de Koran

19/12/15

Afbeelding

Filip Dewinter heeft zaterdagmiddag in Rotterdam omstreden uitspraken herhaald die hij eerder deze maand ook al in Duitsland had gedaan. Voor ongeveer honderd aanhangers van de Nederlandse tak van anti-islambeweging Pegida verklaarde Dewinter dat de Koran "een license to kill is ten opzichte van ongelovigen" en "een militair handboek hoe gelovigen moeten vermoord en afgeslacht".

Eerder deed hij ook in Dresden al soortgelijke uitspraken. Die verklaringen leiden tot een onderzoek van justitie wegens volksopruiing. Ook politie en justitie in Rotterdam zullen kijken of de uitspraken door de beugel kunnen.

De Pegida-aanhangers verzamelden in Rotterdam op de Wilhelminapier, waar ze een mars lopen. Dewinter toonde zijn toehoorders een exemplaar van de Koran en protesteerde ook tegen het feit dat een aantal demonstranten uit Antwerpen het terrein niet op mag en werd teruggestuurd. Hij ziet een grote overeenkomst tussen beide havensteden, die volgens hem "niet de meest noordelijke steden van de islam" moeten worden.

'Als ze niet willen luisteren, moeten ze voelen'
Daarnaast had Dewinter ook aandacht voor de incidenten in de Nederlandse gemeente Geldermalsen, waar onlangs relletjes uitbraken naar aanleiding van een betoging tegen de mogelijke komst van een asielcentrum in de gemeente.

"Als politici niet willen luisteren moeten ze helaas, desnoods maar voelen", verwees hij naar het oproer van de voorbije week. Op het terrein, dat hermetisch is afgesloten, lopen overigens meer ordehandhavers en politiemensen rond dan demonstranten.

Afgesproken is dat alleen demonstranten die met speciale bussen zijn aangekomen, worden toegelaten op de pier. Pegida is een van oorsprong Duitse beweging. De naam is een afkorting van 'Patriotische Europäer gegen die Islamisierung des Abendlandes', waarbij dat avondland staat voor Europa. (Belga/NSK)

http://www.knack.be/nieuws/wereld/dewin ... 9086374471
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51084
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Filip Dewinter.

Bericht door Pilgrim »

Zes agenten beschermen Dewinter wegens "concrete dreiging"

16-03-2016 | Bron: VTM, Belga

Afbeelding
Filip Dewinter

Antwerpen - Vlaams Belangkopstuk Filip Dewinter krijgt sinds dinsdag politiebescherming, ook 's nachts. Zes agenten in burger verliezen hem geen seconde uit het oog. Als hij ergens naartoe wil, voert de politie hem in een gepantserde wagen. Dewinter zegt niet te weten waarom hij wordt bewaakt.

Vlaams Belang-kopstuk Filip Dewinter wordt sinds dinsdagmiddag de klok rond beschermd door agenten in burger, omwille van een “concrete en onmiddellijke dreiging” ten opzichte van zijn persoon, die kadert in een gerechtelijk onderzoek. Dewinter heeft naar eigen zeggen onlangs geen specifieke dreigementen ontvangen en weet dan ook niet wat er precies aan de hand is.

“Al wat ik weet is dat mijn persoonlijk dreigingsniveau opnieuw op het hoogste niveau staat. Details willen de veiligheidsdiensten daarover jammer genoeg niet kwijt”, stelt Dewinter. “Ik krijg de hele tijd bescherming, ook thuis, en als ik ergens naartoe wil voert men mij in een gepantserde wagen. Dat weegt natuurlijk erg zwaar op mij en mijn naasten.”

http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20160316_02186483
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6934
Lid geworden op: zo apr 15, 2012 3:24 pm
Contacteer:

Re: Filip Dewinter.

Bericht door Ali Yas »

Pilgrim schreef:
“Ik krijg de hele tijd bescherming, ook thuis, en als ik ergens naartoe wil voert men mij in een gepantserde wagen. Dat weegt natuurlijk erg zwaar op mij en mijn naasten.”
Dat deugt niet. De man wordt in feite in mobiele hechtenis genomen, net als Geert. Bovendien gaat daar een fout signaal vanuit: wie zich onvriendelijk over de islam uitlaat zal permanent door de politie worden lastiggevallen.
Truth sounds like hate to those who hate truth.
Gebruikersavatar
Zwartmeer
Berichten: 12343
Lid geworden op: zo jan 26, 2003 3:12 pm

Re: Filip Dewinter.

Bericht door Zwartmeer »

Ali Yas schreef:Bovendien gaat daar een fout signaal vanuit: wie zich onvriendelijk over de islam uitlaat zal permanent door de politie worden lastiggevallen.
Het alternatief, om geen fout signaal te geven, is geen beveiliging...
Een pacifistische moslim is als een vegetarische krokodil.
Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6934
Lid geworden op: zo apr 15, 2012 3:24 pm
Contacteer:

Re: Filip Dewinter.

Bericht door Ali Yas »

Zwartmeer schreef:Het alternatief, om geen fout signaal te geven, is geen beveiliging...
Wat dacht je van het inrekenen van de bedreigers dan?
Truth sounds like hate to those who hate truth.
Gebruikersavatar
Zwartmeer
Berichten: 12343
Lid geworden op: zo jan 26, 2003 3:12 pm

Re: Filip Dewinter.

Bericht door Zwartmeer »

Ali Yas schreef:
Zwartmeer schreef:Het alternatief, om geen fout signaal te geven, is geen beveiliging...
Wat dacht je van het inrekenen van de bedreigers dan?
Als je Geert Wilders of Ayaan Hirsi Ali neemt dan praat je over honderden miljoenen potentiële bedreigers. Het heeft mij altijd verwonderd dat de Winter het zonder beveiliging deed daar hij immers prakties hetzelfde over de islam zegt als de eerst genoemden.
Een pacifistische moslim is als een vegetarische krokodil.
Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6934
Lid geworden op: zo apr 15, 2012 3:24 pm
Contacteer:

Re: Filip Dewinter.

Bericht door Ali Yas »

Zwartmeer schreef:
Ali Yas schreef:
Zwartmeer schreef:Het alternatief, om geen fout signaal te geven, is geen beveiliging...
Wat dacht je van het inrekenen van de bedreigers dan?
Als je Geert Wilders of Ayaan Hirsi Ali neemt dan praat je over honderden miljoenen potentiële bedreigers. Het heeft mij altijd verwonderd dat de Winter het zonder beveiliging deed daar hij immers prakties hetzelfde over de islam zegt als de eerst genoemden.
Het zou wat moois wezen als iedereen die hardop van de islam vindt wat je daarvan redelijkerwijs moet vinden beveiligd zou moeten worden.

Dan is het toch doelmatiger een heel land te reserveren voor mensen die de islam niet oké vinden en dat zo af en toe ook willen kunnen zeggen. Een land zonder radikale moslims dus, met een bewaakte grens. Goh, volgens mij hadden we dat een halve eeuw geleden nog. Dat land heette Nederland.
Truth sounds like hate to those who hate truth.
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 22012
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Filip Dewinter.

Bericht door King George »

Afbeelding
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Plaats reactie