Alle haat imams zijn blijkbaar welkom in moskeeen in Nederland

In dit forum kunnen we de problematiek met betrekking tot integratie en multiculturele samenleving bespreken.
Mahalingam
Berichten: 44609
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Omstreden imam welkom in Eindhoven op conferentie

Bericht door Mahalingam »

"Blijft over Amsterdam en Utrecht voor prediking door Adel Al-Kalbani ."
Dit schreef ik afgelopen maandag.

Nu hebben de moskeeters van Utrecht ingezien dat het uitnodigen van haatbaarden voor de moskee een slechte PR is: ze komen te boek te staan als haathut.
Haatsjeik niet naar Utrecht
-Haatsjeik Adil al-Kalbani komt toch niet naar Utrecht. De moskee Essalaam in Hooggraven had hem uitgenodigd voor aanstaande vrijdag, maar trekt de uitnodiging in vanwege 'maatschappelijke onrust'. Eerder werd de haatsjeik al geweerd in Groningen.

Hoewel de gemeente Utrecht op de hoogte was van de mogelijke komst van al-Kabani, werd er geen druk uitgeoefend om het niet door te laten gaan, zegt een woordvoerder van de moskee tegen het AD.
http://www.telegraaf.nl/binnenland/2400 ... cht__.html

Blijft over: Amsterdam Oost. De laatste tijd in het nieuws niet vanwege moskee gedoe maar vanwege liquidaties.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 80736
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Omstreden imam welkom in Eindhoven op conferentie

Bericht door Ariel »

Acht arme..... :ohmy2: Moslims worden verdrietig omdat de kafir steeds maar weer kritiek heeft op hun geleerde, die hun vreedzame boodschap in hun mosketen willen brengen. Ze zijn daarom in de pen geklommen en hebben een zelfkritiekloze brief aan de minister geschreven.
Brandbrief van moslimorganisaties voor minister Van der Steur: 'Moslims neergezet als tweederangs burgers'

Islamitische organisaties in de regio Haaglanden hebben de handen ineen geslagen. Ze stuurden gezamenlijk een brief naar minister minister Ard van der Steur van Veiligheid en justitie. Daarin luiden ze de noodklok over hoe er in Nederland met moslims om wordt gegaan.

In de brief wordt onder meer gerefereerd aan de media-aandacht voor Islamitische sprekers in Nederland, zoals die naar het benefietgala van Stichting Rohamaa in Rijswijk zouden komen. Termen als 'haatimam' en 'jihadgezinnen' lijken 'normaal' taalgebruik te worden, wordt geschreven. 'Dit is voor moslims zeer kwetsend en niet te tolereren.'

De brief gaat verder: 'Voor ons als bestuurders van gebedshuizen, wordt het steeds moeilijker onze achterban te overtuigen dat zij als volwaardige Nederlandse burgers kunnen participeren in onze samenleving.'

Meten met twee maten

Volgens de moslimorganisaties wordt er in Nederland gemeten met twee maten. 'Door het achterblijven van een stellingname van de overheid, bevordert dat de legitimiteit om moslim te blijven stigmatiseren en te beledigen. Immers ook hier geldt het motto 'wie zwijgt stemt toe'. Wij willen niet verantwoordelijk worden gehouden voor welke vorm van escalatie.'

Niet voor niets is de brief verzonden op Bevrijdingsdag. Er wordt een parallel getrokken met de Tweede Wereldoorlog. 'Wij willen hier niet aan denken. Op 5 mei zeggen we in Nederland dat we de bevrijding van ons land vieren met een motto als 'eens en nooit meer'. Wij weten nog niet welke vrijheid wij moeten vieren.'

Het tij keren

De briefschrijvers willen dat het tij gekeerd wordt. Daarom roepen ze de politiek op om te beginnen met constructief overleg.
Read more at
De brief..
Spoiler! :
Zijne excellentie de heer G.A. van der Steur
Minister van Veiligheid en Justitie
Postbus 20301 2500 EH Den Haag

CC:
Zijne excellentie de heer A.G. Koenders, Minister van Buitenlandse Zaken
Zijne excellentie de heer L.F. Asscher, Minister van Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, viceminister-president
Commissie Veiligheid en Justitie van de Tweede Kamer
“Driehoek” Veiligheidsregio Haaglanden

Den Haag, 5 mei 2015
Betreft: 5 mei, ‘de dag van de vrijheid’!

Hooggeachte heer Van der Steur,
Graag willen wij uw aandacht vragen voor onze zorgen over de laatste zorgwekkende ontwikkelingen met betrekking tot moslims en de Islam. Bijvoorbeeld, de manier waarop onze imams in de media worden bejegend houdt de moslimgemeenschap enorm bezig en baart ons ontzettend veel zorgen. Wij hadden al op 23 februari een brief gestuurd naar minister Koenders, met een cc naar minister Asscher en de overige bovengenoemde heren, waarin wij onze terechte zorgen bekend maakten. Op deze brief hadden wij echter een antwoord gekregen, waarin noch onze zorgen daadwerkelijk worden begrepen noch onze vragen naar behoren worden beantwoord. De reactie was louter een opsomming van de in onze brief vermelde feiten, aangevuld met een verwijzing naar de brieven die de NCTV naar de Tweede Kamer heeft gestuurd.

Wij hebben van het secretariaat van minister Asscher begrepen dat er ook een reactie zou komen. Deze hebben wij tot op heden niet mogen ontvangen. Wij hebben het NCTV verzocht om aan ons, als moskee bestuurders, criteria op te geven waaraan buitenlandse gastsprekers getoetst worden. Ook hierop hebben wij geen reactie mogen ontvangen. Al met al is onze conclusie dat de interactie van de overheid zeer mager te noemen is. Naar onze mening is bij de communicatie die er is geweest zeer weinig tot geen relevante inhoud te bespeuren.

Bepaalde recente gebeurtenissen baren ons grote zorgen. Te denken valt aan de gerichte media aanvallen op onze Islamitische geleerden, die in Rijswijk, Utrecht, Eindhoven en momenteel ook in Groningen wilden spreken en ook de kwetsende posters in ’t Gooi. Dit zijn zeer ongezonde ontwikkelingen en wij maken ons zorgen om de Nederlandse samenleving, het leefklimaat en ook onze godsdienstvrijheid. Wij vragen ons af waar dit naartoe leidt.

Het huidige leefklimaat (zo niet hetze jegens moslims), gevoed door bepaalde media en vooral het ontbreken van duidelijkheid van de Nederlandse overheid, geven ons weinig reden tot optimisme. Wij moeten helaas constateren dat het ‘moslim zijn’ en de godsdienst ‘Islam’ in onze ogen onnodig en onterecht wordt besmeurd. Tegelijkertijd doen terminologieën als ‘haatimam’, ‘haatpredikers’, ‘haatbaard’ en ‘jihadgezinnen’ gretig hun intrede in ons ‘normaal’ taalgebruik. Dit is voor moslims zeer kwetsend en niet te tolereren.

Voor ons als, bestuurders van gebedshuizen, wordt het steeds moeilijker om onze achterban te overtuigen dat zij als volwaardige Nederlandse burgers kunnen participeren in onze samenleving.

[*Organisatie in oprichting met 23 samenwerkende Islamitische organisaties in de steden, Den Haag, Rijswijk, Leidschendam,
Maassluis, Vlaardingen, Naaldwijk, Wateringen, Delft, Zoetermeer, Leiden, Boskoop, Voorschoten, Bodegraven en Gouda].
Voor alle inhoudelijke vragen kunt u contact opnemen via email: [email protected]

Wij zien dan ook geen mogelijkheid om onze achterban continu voor te houden dat deze gebeurtenissen niet gericht zijn op moslims en de Islam. Het is voor ons onduidelijk wat de grens is tussen vrijheid van meningsuiting, discriminatie, belediging van groepen en aanzetten tot haat.
Wij kunnen in deze discussie niet uitsluiten dat er met twee maten wordt gemeten en dat moslims als tweederangs burgers worden neergezet zonder dat hun overheid het voor hen opneemt. Door het achterblijven van een stellingname van de overheid, bevordert dat de legitimiteit om moslims te blijven stigmatiseren en te beledigen. Immers ook hier geldt het motto “wie zwijgt stemt toe”. Wij willen niet verantwoordelijk worden gehouden voor welke vorm van escalatie.

De laatste weken is door velen al een parallel getrokken met grote gebeurtenissen uit het verleden. Wij willen hier niet aan denken. Op 5 mei zeggen we in Nederland dat we de bevrijding van ons land vieren met een motto als “eens en nooit meer”. Wij weten nog niet welke vrijheid wij moeten vieren. Wij vragen als moslims om dit motto na te leven en het huidige leefklimaat samen met ons te doen keren.

Desalniettemin, blijven wij onze verantwoordelijkheid houden en willen wij vooralsnog met u in overleg treden, om duurzame oplossingen te vinden waarbij we samen kunnen bouwen aan een samenleving waarin iedereen proactief, productief, positief en vitaal kan participeren, in ons land. ( :shock: Eng woordgebruik voor moslims.... "ons land" )

Wij vertrouwen op uw spoedige reactie.
Hoogachtend,
Samenwerkingsverband Islamitische Organisaties regio Haaglanden e.o./i.o.*
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Eliabe
Berichten: 3962
Lid geworden op: di mei 12, 2009 8:11 pm

Re: Omstreden imam welkom in Eindhoven op conferentie

Bericht door Eliabe »

Ariel schreef:
Brandbrief van moslimorganisaties voor minister Van der Steur: 'Moslims neergezet als tweederangs burgers'
Ze zijn zelf schuldig aan het tweederangs burger zijn.
Willen moslims gezien worden als een volwaardig burger, moeten ze het volgende gaan doen:

1. Aanpassen aan de normen en waarden in NL.
2. De Nederlandse taal leren.
3. De islam niet boven de Nederlandse wet stellen.
4. Stoppen met het veroordelen van mensen die niets met de islam hebben en uit te schelden voor ongelovigen.
5. Stoppen met het uitschelden van de Nederlandse vrouw als hoer.
6. Stoppen met het geweldadige en criminele gedrag.
7. Stoppen met het verkrachten van onze vrouwen.
8. Stoppen met moorden uit eerwraak.
9. Stoppen met het oproepen, opleiden en deelname aan de jihadstrijd.
10. Stoppen met het oproepen tot haat in moskeeën,

Wie neemt de volgende 10 voor zijn rekening?
God schiep mens en dier, maar welke idioot bracht de islam hier?
Mahalingam
Berichten: 44609
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Omstreden imam welkom in Eindhoven op conferentie

Bericht door Mahalingam »

Wat moet men nu daar mee?
"Wij hebben het NCTV verzocht om aan ons, als moskee bestuurders, criteria op te geven waaraan buitenlandse gastsprekers getoetst worden."
Zelf kunnen de gelovige zielen dat niet bepalen: wat haatpraat is?
Geen Boze Moslim brief zonder een vorm van bedreiging,, ook nu:
"Termen als 'haatimam' en 'jihadgezinnen' lijken 'normaal' taalgebruik te worden. Dit is voor moslims zeer kwetsend en niet te tolereren."

Samenwerkingsverband Moskeeën regio Haaglanden e.o.
Dat is een nieuwe club van Arnoud van Doorn. En ze pretenderen mandaat te hebben. Van wie is iedereen nog een raadsel.
Arnoud van Doorn @ArnoudvDoorn
Goed dat het nieuwe Samenwerkingsverband Moskeeën regio Haaglanden e.o. van start is gegaan. Eindelijk een platform mét een mandaat. #SMH
https://twitter.com/ArnoudvDoorn/status ... 4737390593
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16300
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Moslim heeft voorkeur om tweederangs burger te zijn

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Ariel schreef:
Brandbrief van moslimorganisaties voor minister Van der Steur: 'Moslims neergezet als tweederangs burgers'
Maar moslims zijn toch ook tweederangs burgers! Zij omhelzen een achterlijke tweederangs religie die niet alleen pervers, walgelijk, weerzinwekkend en puur sadisme in woorden illustreert, maar ook nog eens een tweedehands religie is. Waarmee zij zichzelf als tweederangs burgers classificeren. Dat doe ik niet, dat doen de godsdienstwaanzinnige heidense sufkoppen zelf. Bovendien is het ook nog eens een plagiaat religie waar ze trots op zijn. Wat verbeelden die etterende mohammedaantjes zich nu eigenlijk wel, dat wij ze gaan pamperen zoals de politieke Goedmenschen gewoon zijn te doen? Dat zou onze geestelijk ondergang betekenen.

Er kan er maar een de domste zijn. Dat is al jarenlang met stip de moslim.

Een niet dom mens zorgt dat hij een eersterangs burger wordt door te acclimatiseren vanuit zijn logica van denken. Maar een mohammedaan heeft nooit geleerd om logisch te redeneren en is naar het goddeloze ongelovige westen gekomen om te blijven hangen, vanwege het parasiteren op ons vrolijke niet dictatoriale klimaat dat moslims van heinde en verre aantrekt. Democratie schijnt een bijzondere aantrekkingskracht op mohammedanen uit te oefenen vanuit hun fascistisch dictatoriale religieuze godsdienstwaanzinnig culturele erfgoed.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 80736
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Omstreden imam welkom in Eindhoven op conferentie

Bericht door Ariel »

De imam zal geen verkeerd woord durven te zeggen vanavond. Maar of hij eerlijk is?
Politie aanwezig bij preek haatimam

In de Nasr moskee in Amsterdam Oost zijn vanavond een beëdigd tolk en een agent aanwezig om te beoordelen of haatsjeik Al-Kalbani strafbare uitspraken doet.

Dat meldt een zegsman van de gemeente Amsterdam. Ook donderdagavond, als de extremistische prediker naar de Badr Moskee in Amsterdam West komt houden politie en OM een oogje in het zeil. ,,Voor zover bekend heeft deze meneer geen strafbare uitlatingen gedaan, daarnaast verwachten wij geen verstoring van de openbare orde’’, meldt een woordvoerder van burgemeester Eberhard van der Laan. ,,Amsterdam kiest er daarom voor om vooraf niet te verbieden, maar zeker wel op te treden als er strafbare feiten worden gepleegd.

Het is overigens nog onduidelijk of de radicale imam uit Saoedi-Arabië vanavond wel op komt dagen. Een zegsman van de moskee meldt dat de uitnodiging nog steeds staat, maar dat niet zeker is of de geestlijke nog onderdeel uitmaakt van het gevolg waarmee hij door Europa reisde. Ook de gemeente Amsterdam weet niet zeker of de Al-Kalbani aanwezig zal zijn.

,,Ik zou niet weten welke reden er is om de imam niet welkom te heten’’, stelt een zegsman van het moskeebestuur. ,,De groep waarin al-Kalbani rondreist komt langs en ik weet niet of de imam daar zelf nog bij is of dat hij wegblijft.’’ Volgens het moskeebestuur heeft de omstreden islamgeleerde een visum ontvangen voor zijn reis. ,,Daarmee is het voor ons duidelijk dat deze meneer welkom is in Nederland.’’

bron
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Mahalingam
Berichten: 44609
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Omstreden imam welkom in Eindhoven op conferentie

Bericht door Mahalingam »

,,De groep waarin al-Kalbani rondreist komt langs en ik weet niet of de imam daar zelf nog bij is of dat hij wegblijft.’’
En wie zitten er in die groep? Nog meer haatbaarden waar we nog niet van gehoord hebben? Tweede garnituur haatbaarden?
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 44609
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Omstreden imam welkom in Eindhoven op conferentie

Bericht door Mahalingam »

Ik heb er video van gevonden. Een soort Bende van Drie? Meestal komen Mohammedanen in clusters van vijf.

http://www.mobypicture.com/user/abuabde ... w/17941414
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 44609
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Omstreden imam welkom in Eindhoven op conferentie

Bericht door Mahalingam »

Even uit de oude doos. 15 jaar geleden (= 14/01/99) was er ruzie in de Nasr moskee tussen meer- en mindergelovigen. De meer-gelovigen hebben dus gewonnen want fundi haatbaarden zijn nu welkom.
Toen burgemeester Patijn eind vorige maand in de Nasr-moskee in Amsterdam-Oost het woord wilde voeren, begonnen de gelovigen aan elkaar te trekken, mutsjes vlogen door de lucht en geschreeuw maakte Patijn het spreken onmogelijk. Er vielen enkele lichtgewonden. Het tumult verhinderde dat de burgemeester de gelovigen kon vermanen over hun rondrellende jongeren. Onverrichterzake verliet hij het gebouw. Zoveel was bekend.
http://www.trouw.nl/tr/nl/5009/Archief/ ... skee.dhtml
De avond daarna werd in de moskee een vaste klant (hangoudere) neergestoken door een bidgrage man.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 80736
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Omstreden imam welkom in Eindhoven op conferentie

Bericht door Ariel »

De Haatsjeik hield zich in tijdens zijn optreden in Amsterdam.. Wie is hier verbaasd over? :rolleyes: Politie, AIVD en vertalers in de zaal. Nee, dan zeg je geen foute dingen over Christenen en Joden.
De omstreden haatsjeik Al-Kalbani heeft tijdens zijn optreden in de hoofdstad woensdagavond geen opmerkingen gemaakt die in strijd zijn met de Nederlandse wet. Dat laat een zegsman van de gemeente Amsterdam donderdag weten.

Ook zou de imam, die door de gelovigen in Oost werd aangesproken met el Sjeik, niets hebben geroepen dat in strijd is met de Nederlandse normen en waarden. De politie was woensdagavond aanwezig met een agent (in burger) en een tolk om te controleren of Al-Kalbani zich aan de geldende regels zou houden. Ook vanavond zijn hoofdstedelijke dienders aanwezig als de imam preekt in de Badr moskee in Amsterdam West.

meer hier
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Mahalingam
Berichten: 44609
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Omstreden imam welkom in Eindhoven op conferentie

Bericht door Mahalingam »

En de volgende haatbaard is al weer in aantocht:
Sheikh Sa'd bin 'Ateeq al-'Ateeq uit Quatar.
Afbeelding

Dat wordt gemeld (niet door de AIVD, die zal het wel ontgaan zijn) maar door de GeenSheik.nl ofwel SheikWatch™.
http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/20 ... lmond.html

Hier zo'n haatpraatje van hem in Quatar.


Uitspraken uit het verleden geven geen indicatie voor uitspraken in de toekomst.
http://www.thedailybeast.com/articles/2 ... -guys.html
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 44609
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Omstreden imam welkom in Eindhoven op conferentie

Bericht door Mahalingam »

Hij is 1 van de 3 Wijzen uit het Oosten.

Afbeelding
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 80736
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Omstreden imam welkom in Eindhoven op conferentie

Bericht door Ariel »

Burgemeester Helmond gaat praten over sjeik

Burgemeester van Helmond Elly Blanksma gaat in gesprek met het bestuur van moskee al-Fadjr over de geplande komst van een omstreden islamitische geestelijke, Sa'ad Ateeq al-Ateeq. De Arabische sjeik riep eind januari volgens een Engelse vertaling van een van zijn preken Allah op tot „vernietiging” van Joden, christenen, sjiieten en alawieten. De Helmondse moskee al-Fadjr heeft hem gevraagd om aanstaande vrijdag voor te gaan in gebed.

Burgemeester Blanksma en wethouder Margreet de Leeuw hebben een afspraak gemaakt bij de moskee en met het zogeheten Platform Sociale Cohesie, een overlegorgaan van maatschappelijke organisaties in de stad, liet een woordvoerster maandag weten. De inzet van de gesprekken wist ze nog niet.

Al-Fadjr was maandag onbereikbaar voor een toelichting. Daardoor is niet duidelijk of de moskee op de hoogte is van het bestaan van de preek waarin de Arabische geestelijke zijn uitspraken tegen aanhangers van andere religies dan de soennitische islam doet.

Onlangs ontstond in buurstad Eindhoven ophef omdat de omstreden sjeik Aaidh al-Qarni zou komen. Dat ging niet door: zowel zijn visum als zijn uitnodiging werd ingetrokken. Ook de Helmondse moskee besloot eerder dit jaar nog een prediker te weren: Alami abu Hamza was niet meer welkom, nadat was gebleken dat hij opriep tot geweld. Ateeq doet dat in zekere zin niet: hij richt zijn oproep tot vernietiging niet tot de gelovigen, maar tot God.

Uitspraken van sjeik Ateeq werden eerder dit jaar opgemerkt door de Amerikaanse denktank Foundation for Defense of Democracies, die er beelden van heeft gepubliceerd. Volgens de organisatie was de preek destijds te zien op de staatstelevisie van Qatar.

Fractievoorzitter Noureddine Zarroy van de lokale D66 maakt zich niet druk: „Zijn we overtuigd van onze democratische waarden? Dan kán een radicale ons niet wakker houden”, luidde zijn commentaar op Twitter.

bron
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Zwartmeer
Berichten: 12343
Lid geworden op: zo jan 26, 2003 3:12 pm

Re: Omstreden imam welkom in Eindhoven op conferentie

Bericht door Zwartmeer »

"Al-Fadjr was maandag onbereikbaar voor een toelichting. Daardoor is niet duidelijk of de moskee op de hoogte is van het bestaan van de preek waarin de Arabische geestelijke zijn uitspraken tegen aanhangers van andere religies dan de soennitische islam doet."

Hier wordt ervan uitgegaan dat er in de moskee een andere islam gepredikt wordt dan die de sjeik daar komt prediken. Dat het mogelijk toch dezelfde is verdringt men liever. Het zou trouwens een knap stukje al-taqiya zijn om een omstreden sjeik uit te nodigen om die op het laatste moment te weren. Dat kan dan als bewijs worden gezien dat het wel goed zit met die moskee...
Een pacifistische moslim is als een vegetarische krokodil.
Mahalingam
Berichten: 44609
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Alle haat imams zijn blijkbaar welkom in moskeeen in Nederland

Bericht door Mahalingam »

Carel Brendel zegt heel simpel:
Fase 1. Ophef.
2. Raads- en Kamervragen.
3: Moskee roept dat hij groot geleerde is.
4: Sjeik preekt geen haat want pliesie zit in de zaal.
https://twitter.com/CarelBrendel/status ... 7073703938
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 80736
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Alle haat imams zijn blijkbaar welkom in moskeeen in Nederland

Bericht door Ariel »

Ik kan me niet voorstellen dat de moskeet niet op de hoogte is van het bestaan van de preek. De Al Fadjr-moskee is een salafisten bende, dus die weten heus wel wie ze uitnodigen.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Zwartmeer
Berichten: 12343
Lid geworden op: zo jan 26, 2003 3:12 pm

Re: Alle haat imams zijn blijkbaar welkom in moskeeen in Nederland

Bericht door Zwartmeer »

Ariel schreef:Ik kan me niet voorstellen dat de moskeet niet op de hoogte is van het bestaan van de preek. De Al Fadjr-moskee is een salafisten bende, dus die weten heus wel wie ze uitnodigen.
Natuurlijk! Moslims weten precies welke producten uit Israël komen, en welke ze dus niet moeten kopen, maar als het om predikers gaat worden ze steeds weer verrast en hebben ze ongelovigen nodig die hen op de foute mensen moeten wijzen. Ik kan ze dit niet eens verwijten trouwens. Van zulke slapjanussen als onze politici zou ik ook niet bang zijn en als ik hun was gewoon mijn gang gaan.
Een pacifistische moslim is als een vegetarische krokodil.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 80736
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Alle haat imams zijn blijkbaar welkom in moskeeen in Nederland

Bericht door Ariel »

De haatsjeik is toch niet welkom in Helmond
De omstreden islamitische geestelijke Sa'ad Ateeq al-Ateeq spreekt vrijdag toch niet op een conferentie in de Helmondse moskee al-Fadjr.

Het bestuur van de moskee heeft na overleg met de burgemeester van Helmond Elly Blanksma besloten de uitnodiging aan de omstreden sjeik in te trekken, meldt het Eindhovens Dagblad. Ook de uitnodiging aan een andere buitenlandse gastspreker wordt ingetrokken.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16300
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Haat imams uitnodigen is de gewoonste zaak van de Koran kenners

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Zwartmeer schreef:
Ariel schreef:Ik kan me niet voorstellen dat de moskeet niet op de hoogte is van het bestaan van de preek. De Al Fadjr-moskee is een salafisten bende, dus die weten heus wel wie ze uitnodigen.
Natuurlijk! Moslims weten precies welke producten uit Israël komen, en welke ze dus niet moeten kopen, maar als het om predikers gaat worden ze steeds weer verrast en hebben ze ongelovigen nodig die hen op de foute mensen moeten wijzen. Ik kan ze dit niet eens verwijten trouwens. Van zulke slapjanussen als onze politici zou ik ook niet bang zijn en als ik hun was gewoon mijn gang gaan.
Er volgen ook nooit sancties of verscherpt toezicht met een soort meldplicht voor uit te nodigen (haat) predikers die aan de toets der beschaving onderworpen worden. Het is bij dat salafistische tuig schering en inslag dat zij opzettelijk borden voor hun hoofd plaatsen om ons met de beschaving van de 21e eeuw verbonden mensen te schofferen. Ze blijven de weerzinwekkende haat predikers (normaal voor kenners van de Koran) achter elkaar uitnodigen. Baat het niet dan schaadt het niet. Met andere woorden. Dit soort islam viezeriken rijdt ALTIJD door rood licht. Worden ze betrapt door de dienstdoende agent van beschaving en dan volgt er steevast geen boete, maar wordt er met veel geduld uitgelegd dat het niet past om door rood licht te rijden.

Het wordt de hoogste tijd dat elk moskee-bestuur onder curatele komt te staan.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
Mahalingam
Berichten: 44609
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Alle haat imams zijn blijkbaar welkom in moskeeen in Nederland

Bericht door Mahalingam »

En hoe brengt die bidclub het nieuws? In het Nederlands en doorspekt met sektepraat.
Assalaamoe 'aleikoem warahmatoellaah,

Geliefde broeders en zusters,

Nadat wij de situatie intensief en in samenspraak (met de betrokken partijen) hebben bestudeerd, de felle (haat)campagne van de media in acht nemende jegens de moslims en ons in het bijzonder, zien wij ons tot onze grote spijt genoodzaakt de conferentie van 15, 16 en 17 mei 2015 te moeten annuleren.

Hopende op jullie begrip.

Barakallaahoe fiekoem.

Wa 'aleikoem assalaam warahmatoellah

Het bestuur.
https://www.facebook.com/igalfadjr/post ... 2934583913
Het is duidelijk dat het kwartje nog niet gevallen is bij dat bestuur. "Boeh, Boeh, het is de schuld van de media!!"
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 80736
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Alle haat imams zijn blijkbaar welkom in moskeeen in Nederland

Bericht door Ariel »

Mahalingam schreef: Het is duidelijk dat het kwartje nog niet gevallen is bij dat bestuur. "Boeh, Boeh, het is de schuld van de media!!"
En in het bijzonder van Geen Stijl. Die houdt al die aankondigingen bij. Zonder GeenStijl kwamen al die vredepredikers gewoon ons land en mos-keet binnen.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 80736
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Alle haat imams zijn blijkbaar welkom in moskeeen in Nederland

Bericht door Ariel »

De volgende sheik wordt onder vuur genomen door GS SheikWatch. Het gaat deze keer om Sheikh Abdallah Al-Muslih die uitgenodigd is om zijn liefdevolle boodschap rond te strooien in een mos-keet in Eindhoven..... Ja, alweer. Ze weten daar in Eindhoven niet van ophouden ....

Overleefd hij wel de aanval van GeenStijl ? We zullen het binnenkort weten.

De sheik.....
Afbeelding
But!!!!! : nono3:
Afbeelding
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Alle haat imams zijn blijkbaar welkom in moskeeen in Nederland

Bericht door Pilgrim »

Hier nog meer nieuws over deze interessante sheik.
Heeft Eindhovense haatimam connectie met ABN Amro?

Door Joost Niemöller, 14 mei 2015

Het bestuur van de Al Fourqaan moskee in Eindhoven blijft bij het besluit om sjeik Abdullah Al Muslih te laten spreken op een conferentie in de moskee van 22 tot 25 mei. Het zou hier, zeggen ze zelf, namelijk gaan om een sjeik die bekend staat om zijn gematigdheid.

Wie is al Muslih?

Sjeik Abdullah Al Muslih is in de moslimwereld een autoriteit. Hij spreekt bijvoorbeeld over de wetenschappelijke bewijzen die geleverd worden in de koran. Als ‘secretaris generaal’ van de ‘internationale commissie voor wetenschappelijke tekenen in de koeran en de soenah, ‘Makkah Al Mukarama’ onderschrijft hij officiële overeenkomsten. Door de koran op te vatten als een wetenschappelijk boek, doet hij natuurlijk ernstig afbreuk aan de wetenschap, en voor velen in het Westen is dat al een radicaal standpunt. Het is in elk geval een fundamentalistisch standpunt. Als de koran wetenschappelijk bewijs vormt, dan valt er weinig meer te interpreteren, nietwaar.

In het Westen vinden we het uiteraard best tamelijk radicaal dat al Muslih zelfmoordaanslagen in de niet-moslim wereld heeft goed gekeurd.

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Maar er is nog iets. De moslimgeleerde Al Muslih lijkt een belangrijk persoon te zijn in de islamitische bankwereld.

Hij lijkt namelijk zitting te hebben in de Raad van Shariatoezicht van de Saudi-Hollandi bank. Daar wordt hij ‘Sheikh Dr. Abdullah bin Abdulaziz Al Musleh’ genoemd. De man op de foto van de bank heeft niet alleen dezelfde naam, hij lijkt volgens de foto ook nog eens als twee druppels water op de haatprediker op het Memri filmpje. En op de sjeik die een overeenkomst tekent over de koran als wetenschappelijk geschrift. Ook op de site van de Saudi-Hollandi bank wordt trouwens vermeld dat hij ‘directeur generaal is van het panel van wetenschappelijke wonderen in de Koran en de Soenna: Director General of the Panel of Scientific Miracles in the Quran and Sunnah.

Secretaris generaal of directeur generaal? We lijken het hier weldegelijk over dezelfde persoon te hebben. Uit een CV op de site van Bloomberg blijkt ook de betrokkenheid van al Muslih bij de Saudi-Hollandi-bank. De Saudi-Hollandi-bank is deels eigendom van ABN AMRO en dus deels eigendom van de Staat der Nederlanden.

Zo heeft het er alles van weg dat de Nederlandse belastingbetaler betrokken is geraakt bij de promotie van de koran als wetenschappelijk bewijs en het goedpraten van zelfmoordaanslagen.

Het bestuur van de Al Fourqaan moskee ziet niets radicaals in al Muslih. Wat de vraag oproept wie er in dat bestuur zitten. Een blik in het uittreksel van de Kamer van Koophandel maakt duidelijk dat dit bestuur weinig van doen heeft met de integratie van Marokkanen en Turken in onze samenleving.

Afbeelding

De ene directeur met volledige volmacht komt uit het radicale moslimland Soedan, de andere directeur met volledige volmacht komt uit Egypte.

Het Egyptische bestuurslid Nasr El Damanhoury blijft er in de pers op hameren dat de islam gematigdheid predikt, geen extremisme.

Ook de eerder geweigerde Saudische sjeik Aaidh al-Qarni was volgens Nasr El Damanhoury gematigd, ondanks zijn vroegere bloeddorstige uitspraken. Nasr El Damanhoury eist inzicht in de ‘zwarte lijst’ van de overheid. Want dit zou allemaal willekeur zijn. Het ligt natuurlijk veel meer voor de hand dat de Nederlandse moskeeën nu eens zelf met een lijst komen. Met als regel 1: Het in het openbaar oproepen en goedpraten van geweld in het verleden, leidt er automatisch toe dat een imam niet uitgenodigd mag worden als spreker in een Nederlandse moskee. In Nederland doen we niet aan ‘haatimams.’

Poeh, dan valt er aardig wat af.

http://joostniemoller.nl/2015/05/heeft- ... -abn-amro/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Mahalingam
Berichten: 44609
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Alle haat imams zijn blijkbaar welkom in moskeeen in Nederland

Bericht door Mahalingam »

http://www.geenstijl.nl/archives/images ... ikers.html
http://sunnah4holland.nl/betrouwbare-moslimsgeleerden/
De een zijn haatbaard is de ander zijn geleerde.
We hebben een lijst samengesteld met sprekers, predikers of geleerden die een aanzienlijke bijdrage hebben geleverd in het verspreiden van islamitische kennis. Van velen van hen kan men lezingen downloaden of bekijken op het internet. We hopen dat jullie middels deze lijst een beetje worden geholpen wat betreft het opdoen van kennis.
De namenlijst:
Nederlands:

Abou Ismael
Suhaib Salaam
Aboe Safwan (Remy) Soekirman
Abdul-Jabbar van de Ven Facebook
Mohamad Yamani
Broeder Al Khattab Twitter LinkedIn
Aboe Rayaan
Aboe Ouail
Aboe Tariq
Said Reyaz as-Surinamie
Omar at-Turki
Imad el Idrissi
Aboe Raihana
Aboe al-Haarith
El Yazid Aouichi
Redouanen el Bouzidi
Aboe al-Hasan

Engels:

Dr. Zakir Naik
Abu Musab Wajdi Akkari (Dawah Center Jeddah)
Sheikh Feiz
Bilal Assad
Yusuf Estes
Abu Usamah at-Thahabi (Green Lane Masjid)
Nouman Ali Khan
Shaykh Haytham al-Haddaad
Dr. Bilal Philips
Dr. Muhammad Salah (Huda TV)
Shaykh Assim al Hakeem
Shaykh Abduraheem Green
Shaykh Muhammad Sayed Adly
Sheikh Abdur Rahman Dimashqiah

Arabisch:

Imaam Ahmed ibn Hanbal
Imaam Abu Hanifa
Imaam Malik Ibn Anas
Imaam Ash’Shafi3i
Shaykh al-Islaam Ibn Taymiyyah
Sheikh Mohammed Al-Arifi
Sheikh Mohammed Hassan
Shaykh al-Luhaydaan
Shaykh Mohammed Saalih al-‘Uthaymeen
Shaykh ‘Abdul’Azeez bin Baaz
Shaykh Saalih al-Fawzaan
Shaykh Mohammed Nasirudeen Al-Albaany
Shaykh AbdulMuhsin al-‘Abbaad
Shaykh ‘Abdoellah ibn Jibreen
Shaykh Mufti ‘Abdoel’Azeez aal-Shaykh
Shaykh ‘Abdul-Razzaaq ‘Afify
Shaykh Muhammad Salih al-Munajjid
Shaykh Saalih Ibn Mohammed Al-Luhaidan
Shaykh Abdullaah al-Ghudayyaan
Shaykh Bakr abu Zayd
Shaykh ‘Abdoellah Ghunayman
Shaykh ‘Abdul-Kareem al-Khudayr
Shaykh Sa’d al-Shithri
Shaykh Abdul-Rahmaan ibn Nasir al-Sa’di
Shaykh ‘Abdullaah ibn Manee’
Shaykh ‘Abdullaah al-‘Ubaylaan
Shaykh Saalih as-Sadlaan
Shaykh Muhammad Amin al-Shanqiti
Shaykh Abdul-Rahmaan al-Baraak
Shaykh Zayn al-‘Aabideen Bilafreej
Shaykh ‘Ali Hassan al-Halabi
Shaykh Mohammad al-‘Arifi
Shaykh Mohammed az-Zughby
Shaykh Mashhoor Aal Salmaan
Shaykh Saalih al-Maghaamsi
Shaykh Muhammad ad-Duwaish
Shaykh Abdul’Azeez ar-Rajihi
Shaykh Mustafa al-‘Adawi
Shaykh ‘Abdul-Razaaq al-Badr
Shaykh ‘Uthman al-Khamees
Shaykh Naasir al-‘Umar
Shaykh Muhammad al-Maghrawi
Shaykh Khalid Sujaa’
Shaykh ‘Eesa ad-Duwaysh
Shaykh Khaalid al-Muslih
Shaykh Abu Ishaaq al-Huwaini
Ehsan Elahi Zaheer
Shaykh Adnan AroorBekeerde ex-Christenen en/of ex-Priesters:

Yusuf Estes
Sheikh Khalid Yassin
Dr. Bilal Philips
Brother Eddie from the Deen show.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 80736
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Alle haat imams zijn blijkbaar welkom in moskeeen in Nederland

Bericht door Ariel »

:smile7: Wij kunnen nu dus ook opzoek naar de volgende haatimam.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Plaats reactie