Massa-immigratie naar Europa

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50301
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Massa-immigratie naar Europa

Bericht door Pilgrim »

Zwitserland wil grenzen sluiten; teveel vluchtelingen

Geplaatst op 21 juni 2015

Afbeelding

Wat zou er gebeuren wanneer alle buurlanden van Duitsland hun grenzen zouden sluiten respectievelijk grenscontroles zouden invoeren? Zou de Duitse regering een luchtbrug in het leven roepen om de zogenaamde vluchtelingen te importeren?

Je kunt nooit weten, maar zo langzamerhand zouden de politiek verantwoordelijken in Berlijn er eens mee moeten beginnen om na te denken waarom buurlanden respectievelijk andere Europese landen besluiten tot de belangrijke maatregelen zoals grenscontroles respectievelijk het sluiten van de grenzen tegen de vluchtelingenstroom. Behalve Frankrijk, Hongarije en Tsjechië nu Zwitserland, dat de grenzen wil sluiten, omdat er teveel vluchtelingen het land binnenkomen. Maar ook, omdat andere Europese landen hun plichten wat betreft asiel niet nakomen. De voorbeeldleerling Duitsland kan Zwitserland waarschijnlijk niet bedoeld hebben.

Over de geplande sluiting van de grenzen in Zwitserland bericht “Focus Online”.

Bron: www.netzplanet.net

Auteur: Janina

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2015/06/21 ... more-91438
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21545
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Massa-immigratie naar Europa

Bericht door King George »

Afbeelding
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Mahalingam
Berichten: 42860
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Massa-immigratie naar Europa

Bericht door Mahalingam »

Sarkozy, die weer in de running is voor president, heeft een foute uitspraak gedaan over de gedwongen verdeling van porties vluchtelingen. Want wat is er met water? Daar verdrinken mensen in.
"The pipe bursts in the kitchen and the repair man comes and says: 'Ive got the solution. We'll keep half the water in the kitchen and put a quarter of it in the living room and the other quarter in the parents' bedroom. If that doesn't sort things out then the rest can go in the children's room,'" Sarkozy said.
http://www.thelocal.fr/20150620/sarkozy ... nt-remarks
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21545
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Massa-immigratie naar Europa

Bericht door King George »

50 miljoen moslims In Europa, 80% van hen leeft van sociale uitkeringen.

Geplaatst op april 20, 2015 door Realpredictor

Prominente Egyptische onderzoeker zegt: “Er zijn nu 50 miljoen moslims in Europa waarvan 80% bedelaars en criminelen zijn, die leven van westerse welzijn”
Niet te vergeten de illegale en criminele methoden van zwendel van de Europese regeringen voor extra uitkeringen waarop ze geen recht hebben.


Het zijn en blijven criminelen, want er wordt ook nog op grote schaal gefraudeerd met de gratis uitkeringen. Zij kennen alle trucjes! Hij geeft hiervan een paar voorbeelden.Bovenstaande bewijst dat er bewust een soepeler beleid voor deze criminelen wordt gehanteerd, want de Nederlandse uitkeringsgerechtigden worden wél zeer streng gecontroleerd!
Zoals wij allemaal al weten: Het UWV meet met 2 maten!https://eunmask.wordpress.com/2015/04/2 ... tkeringen/
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50301
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Massa-immigratie naar Europa

Bericht door Pilgrim »

Laten we niet zwichten voor promigratie propaganda

Geplaatst op 23 juni 2015

Afbeelding

Met de huidige vloedgolf van immigranten uit Afrika en het Midden-Oosten naar Europa en het streven van de Europese Commissie om de herverdeling van de immigranten onder de EU-lidstaten af te dwingen, verschijnt er een reeks zeer omstreden of compleet onware beweringen en argumenten die het waard is om ze nauwkeuriger te onderzoeken. Zo beweert de pro-migratie propaganda bijvoorbeeld dat het onacceptabel is om vluchtelingen te weigeren, met als argument dat aan niemand het recht op een waardig leven in materiële welvaart en veiligheid ontnomen mag worden. Maar zo’n recht heeft nooit bestaan en kan ook niet bestaan. Alleen in utopische dromen kan gelden dat men een recht heeft op welvaart en veiligheid. In de huidige wereld zijn het alleen de inwoners van ontwikkelde landen die kunnen zeggen dat voor het eerst in de geschiedenis van de huidige generatie een hoge levensstandaard en relatieve veiligheid bereikt is; niet omdat ze er recht op zouden hebben, maar door langdurige, succesvolle historische ontwikkelingen van die landen en de gunstige internationale situatie.

Het probleem van armoede en de regionale conflicten kunnen niet opgelost worden door het verhuizen van de bevolking van de minder ontwikkelde landen die door conflicten verscheurd worden naar de rijkste regionen van de wereld. Het gaat niet meer over migratie van enkelingen, maar wij zijn getuige van de uittocht van honderdduizenden tot miljoenen. Die moet gestopt en geenszins gestimuleerd worden.

In plaats daarvan is het nodig de ontwrichte landen te stabiliseren en hen te helpen zich te ontwikkelen. In deze context is het zeer immoreel om hun kansen op verbetering van hun situatie nog verder te verslechteren door hen een groot deel van hun hoogopgeleide elite en bevolking in productieve leeftijd te ontnemen door ze te stimuleren tot vluchten en hun vertrek naar Europa te vergemakkelijken. Want juist zij vormen de meerderheid tussen de vluchtelingen, niet die aller-zieligste zoals de pro-migratie propaganda ons wil laten geloven. En deze elites die nu vertrekken, zijn onmisbaar voor de kans van slagen om hun landen uit de armoede en chaos te halen. Door ze bijstand aan te bieden en emigratie mogelijk te maken, verlenen we de landen een slechte dienst en ondermijnen we hun ontwikkelingskansen.

Het argument dat we niet zonder immigranten kunnen omdat Europa aan het vergrijzen is, houdt geen stand. Er dreigt geen tekort aan mensen in Europa. Het idee zou stand kunnen houden als er geen langdurig hoge werkloosheid in de EU bestond. Maar die is er wel, in het zuiden van Europa boven 20% en onder jongen mensen zelfs meer dan 50%. Dit probleem is niet minder ernstig dan de vergrijzing. Immigratie is geen oplossing, omdat de nieuwkomers zonder kwalificaties en aanpassingsvermogen alleen maar nog verdere verzwaring van het sociaal systeem veroorzaken. Anders dan in het verleden vertegenwoordigen de huidige vluchtelingen geen arbeidskrachten waarnaar veel vraag is, maar een clientèle voor de sociale diensten.

Bovendien kan men niet beweren dat de eventuele daling van het bevolkingsaantal van de Europese landen een catastrofe zou moeten betekenen. Vorige generaties van de Europeanen waren lager in aantallen dan de huidige, maar aan hen hebben we het opbouw van de moderne Europa te danken. Het is te verwachten dat de toekomstige generatie, hoewel minder talrijk, zal beschikken over grotere kwantiteit en kwaliteit van middelen die de welvaart van de maatschappij vormen. De weg naar toekomstige voorspoed kan men zoeken in het versnellen van technologische processen, meer dan in de import van ongekwalificeerde, cultureel verschillende en arbeidskrachten uit het buitenland die zich moeilijk aanpassen. De huidige ervaringen uit West-Europa bewijzen dat de immigratie import van langdurig maatschappijlikje problemen betekent waarmee deze landen zich geen raad weten. Willen we ze ook opdringen aan die landen die tot nu toe van hen gespaard bleven?

Er moet openlijk toegeven worden dat de huidige uittocht uitgelokt en mogelijk gemaakt werd door de onzinnige fantasieën over de mogelijkheid om met geweld de democratie te exporteren naar het Midden-Oosten. Dit heeft de oorspronkelijke plaatselijke regimes vernietigd die Europa behoedden voor de migratie. Het had een economische en maatschappelijke ontwrichting tot gevolg, burgeroorlogen en humanitaire rampen. Het Westen heeft geholpen om de conflicten uit te lokken en heeft er aan deelgenomen. Het zou om die reden juist zijn om deze catastrofale politiek te veranderen en in de nog functioneerde naburige landen omstandigheden te creëren, zodat de vluchtelingen in hun eigen regio kunnen blijven. Hun bondgenoten – de rijke olie monarchieën op het Arabische schiereiland – hebben ongetwijfeld meer middelen en hun verantwoordelijkheid voor de slachtoffers van het conflict, waaraan ook zij deelnemen, zou een logischer keuze zijn dan de verre landen in Europa.

Bron: www.institutvk.cz

Auteur: Jiří Weigl

Vertaald uit het Tsjechisch door: Z.B.

https://ejbron.wordpress.com/2015/06/23 ... more-91533
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50301
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Massa-immigratie naar Europa

Bericht door Pilgrim »

Hongarije: even geen EU-regels vluchtelingen

Di 23 jun 2015

BOEDAPEST - Hongarije schort de naleving van EU-regelgeving over vluchtelingen op ten einde de capaciteit om migranten op te vangen aan de grote toestroom aan te passen. Dit heeft de regering in Boedapest dinsdag laten weten. De voorzieningen die het land heeft kunnen de stroom niet meer aan, stelt Boedapest.

Mensen die volgens andere EU-landen eigenlijk in Hongarije hun asiel zouden moeten regelen, worden voorlopig niet meer teruggenomen.

Hongarije verwacht dit jaar 130.000 mensen die op zoek zijn naar een veilig heenkomen en/of werk. Geen enkel ander EU-land behalve Zweden heeft vorig jaar meer vluchtelingen per hoofd van de bevolking opgenomen dan Hongarije. Het land telt 10 miljoen inwoners en kreeg toen 43.000 vluchtelingen over de vloer. Dit jaar zijn er al 54.000 het land binnengekomen.

De Europese Commissie (EC) heeft Hongarije inmiddels om uitleg gevraagd. Het is volgens de EC in strijd met afspraken die zijn vastgelegd in de Dublinverordening. „Omdat de Dublinverordening deze stap van Hongarije niet toestaat, hebben wij de Hongaarse regering gevraagd onmiddellijk uit te leggen waarom ze niet meer aan de vraag kunnen voldoen”, aldus een woordvoerster van de EC. „We willen weten hoe lang het gaat duren en wat Hongarije van plan is om het probleem op te lossen.”

In de Dublinverordening staat dat vluchtelingen die in Europa asiel aanvragen, dat moeten doen in het land waar ze in eerste instantie arriveren. Ze moeten in dat land ook de procedure afronden. Migranten die dat nog niet hebben gedaan, maar wel al naar andere Europese landen zijn gereisd, moeten dus terug naar het land waar ze de procedure startten. Hongarije kan aan die eis niet meer voldoen, zo stelt de regering.

http://www.telegraaf.nl/buitenland/2419 ... en___.html
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21545
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Begint het realisme eindelijk te dagen?

Bericht door King George »

Duitsland sluit de zuidgrens, Hongarije ook

Afbeelding

De EU kan het ontkennen en gaan stampvoeten als de verwende kleuter die gewend is altijd zijn zin te krijgen, democratisch of niet, het immigratiebeleid of de afwezigheid daarvan, loopt tegen zijn grenzen op. Griekenland en Italië worden overspoeld en meer en meer steken er protesten de kop op. In ons land gaan bijvoorbeeld de helft van de sociale huurwoningen naar asielzoekers en krijgt de eigen bevolking geen kans meer op een huisje. De volgende generatie kan zich daardoor niet voortplanten, terwijl de immigranten er wel de ruimte en de sponsorgelden voor krijgen. Zo iets heet bevolkingsvervanging, genocide op de eigen bevolking.

Ik kan me niet voorstellen dat ook maar één bevolking dat pikt zodra ze in de gaten hebben wat er gaande is. In steeds meer landen wordt de situatie onhoudbaar.

Vorige week berichtte ik dat Duitsland dreigde de grenzen te sluiten; Slopen de kolonisten van satan Schengen?

Afbeelding

Afbeelding

http://fubar.mobi/2015/06/23/duitsland- ... arije-ook/
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Mahalingam
Berichten: 42860
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Massa-immigratie naar Europa

Bericht door Mahalingam »

Zou het echt of zullen de EU bureaucraten nu een omweg nemen?
Vluchtelingenquota van de baan: 'ze werken contraproductief'
Verplichte spreiding van asielzoekers over de EU-landen op basis van een in Brussel afgesproken verdeelsleutel is van de baan. De Europese regeringsleiders zullen het quotavoorstel van de Europese Commissie morgenavond afwijzen.
'Het plan voor door Brussel opgelegde asielquota heeft nooit op steun kunnen rekenen in de lidstaten en dat is niet veranderd', zei een nauw betrokken EU-ambtenaar woensdag. 'Zulke Brusselse quota werken alleen maar contraproductief.'
http://www.volkskrant.nl/dossier-europe ... ~a4087427/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77939
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Massa-immigratie naar Europa

Bericht door Ariel »

Ik word pas blij als ik het bericht lees dat de meeste van deze asielzoekers weer terug gestuurd worden.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50301
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Massa-immigratie naar Europa

Bericht door Pilgrim »

Grote verantwoordelijkheid

Geplaatst op 24 juni 2015

In Denemarken schijnt de discussie over de immigratie en het te voeren regeringsbeleid flink te zijn losgebroken. Zelfs op de rode radio heeft men het erover. Mikael Jalving schrijft in Jyllands Posten dat de publieke omroep maar moet worden afgeschaft, omdat deze er bijna voor had gezorgd dat het Blauwe Blok de verkiezingsoverwinning was ontgaan. Ongeïnformeerd en niet deskundig, maar wel partijdig.

Maar Morten Uhrskov zet de zaken (ook in Jyllands Posten) werkelijk op scherp als hij twee deskundigen laat beweren dat het “point-of-no-return” al is bereikt. Als de situatie in Denemarken ook maar enigszins vergelijkbaar is met die in Nederland, zou dat ook voor ons land kunnen gelden. De welvaartsstaat zoals wij die kennen valt door de instroom van niet-westerse immigratie niet overeind te houden. De twee begrippen komen recht tegenover elkaar te staan.

Als dit gegeven, volgens Uhrskov, voor de verkiezingen bij het grote publiek bekend was geweest, zou de verkiezingsoverwinning voor het Blauwe Blok en met name voor DF (Danske Folkeparti) nog groter zijn uitgevallen. Al met al ligt er een grote klus en verantwoordelijkheid op de politici te wachten die Uhrskov met name noemt. Ik dacht de grote ineenstorting te kunnen ontlopen, maar het lijkt er op dat de EU mij de ellende ook nog laat beleven. Leuk is anders.

N.a.v. de column van Morten Uhrskov Jensen: Begrijpt u de zwaartekracht?

Door: “Vederso”

Bron: http://jyllands-posten.dk

https://ejbron.wordpress.com/2015/06/24 ... more-91562
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50301
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Massa-immigratie naar Europa

Bericht door Pilgrim »

Denemarken: Drie van de vier “niet-begeleide minderjarigen” zijn volwassenen

23/06/2015, rommelig

Afbeelding
Drie van de vier kindjes blijkt ouder dan 18 jaar te zijn.

Het aantal zogenaamde “niet-begeleide minderjarigen” vestigt een record in Denemarken (818 stuks in 2014), hoewel dit natuurlijk een stuk lager is dan in Zweden. Verleden jaar heeft de Deense overheid leeftijdonderzoek op een groep niet-begeleide minderjarigen laten verrichten en bleek dat driekwart van hen volwassenen zijn.

In totaal werden 282 vluchtelingskinderen onderworpen aan de proeven, wat is gebaseerd op controle van iemands tanden, botten en genitaliën, 203 “kinderen” bleken ouder dan 18 jaar te zijn.

Peter Skaarup, woordvoerder van de Dansk Folkepartis (Deense Volkspartij), zegt dat zijn partij van de nieuwe regering zal eisen dat er verscherpte controle komt voor niet-begeleide minderjarigen.

– Als er op zo’n grote schaal bedrogen wordt moet je meer gaan controleren. En gelijktijdig moet het negatieve gevolgen hebben voor hun asielaanvraag, zegt hij tegen de Deense Metroxpress.

De travestie met “niet-begeleide minderjarigen” is, in aanvulling op het extreme massale immigratiebeleid, de grootste hoax en verraad in de moderne Zweedse geschiedenis. Alleen al voor dit jaar is berekend dat er naar schatting 10 000 in Zweden aankomen, met een kostenplaatje van 110 000 euro per jaar – per “kind”. Men heeft meestal een even groot personeelsbestand als het aantal “kinderen”, en genieten een service waar onze ouderen alleen maar van kunnen dromen. Rond deze parodie heeft zich een nieuwe publieke sector opgebouwd waar de miljoenen rollen.

Tegelijkertijd is de media zijn best aan het doen alsof het werkelijk om kinderen gaat, terwijl ze foto’s presenteren van bebaarde mannen van 20 jaar en ouder. Veel werknemers in de accommodaties, en oud werknemers, praten over absurde eisen, onderlinge gevechten, en hoe ze plotseling niet meer “niet-begeleid” zijn zodra ze een permanente verblijfsvergunning hebben.

Toen de zieligheid-factor van de “apathische vluchteling” aan kracht ging inboeten, en het steeds meer in twijfel werd getrokken, nam de “niet-begeleide vluchteling” de show over – een spektakel wat de media met grote vreugde heeft omarmd.

Waarschijnlijk is het aantal bedriegers in Zweden nog veel hoger, gegeven het wereld unieke Zweedse lakse immigratiebeleid.

Bronnen:

1. http://www.mx.dk/nyheder/danmark/story/10542201

2. http://avpixlat.info/2015/06/22/tre-av- ... var-vuxna/

https://rommelig.wordpress.com/2015/06/ ... lwassenen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Eliabe
Berichten: 3963
Lid geworden op: di mei 12, 2009 8:11 pm

Re: Massa-immigratie naar Europa

Bericht door Eliabe »

Pilgrim schreef: Afbeelding
De ogen van die persoon met dat rode mutsje staan mij echt niet aan. Uitkijken, die is levensgevaarlijk.
God schiep mens en dier, maar welke idioot bracht de islam hier?
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50301
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Massa-immigratie naar Europa

Bericht door Pilgrim »

Neder-Beieren: Sharia-schoolregels voor de gevoelige omgang met asieleisers

Geplaatst op 24 juni 2015

Afbeelding

In het Neder-Beierse Pocking wordt de sporthal van het Wilhelm-Diess-gymnasium nu een noodonderkomen voor 200 asiel eisende Syrische vluchtelingen, waaronder veel gezinnen. Gisteren was de hal klaar om in gebruik genomen te worden. Het huidige schoolterrein (verblijfplaats voor de scholieren tijdens schooltijden) beperkt zich met onmiddellijke ingang tot de schooltuin. De fietsenstalling naast de sporthal is gesloten. In de schooltuin zijn de scholieren veilig, daar mogen de moslims niet naartoe.

Uiteraard gaat het hier om een situatie van voorbijgaande aard en men kondigt aan dat het schoolleven in het begin van het schooljaar 2015/2016 weer normaal zal verlopen en het noodonderkomen verdwenen zal zijn. Wie dat gelooft, lijdt net zo aan realiteitsverlies als de auteurs van de laatste circulaire aan de ouders en de leerlingen.

In de 6e algemene oudercirculaire voor de klassen 5 t/m 11 worden deze uitvoerig over de vluchtredenen van de Syrische nieuwe burgers geïnformeerd. Daarin wordt uitgelegd hoe wat en waar alles functioneert respectievelijk niet functioneert. Heel belangrijk zijn ook de voorgeschreven regels voor de omgang met de getraumatiseerde vluchtelingen, aan wie de Kafirs (volgens de koran ongelovigen/levensonwaardigen) zich in opdracht van de schrijvers van de circulaire moeten onderwerpen.

Hier staat het – ongelooflijk, maar waar – toch echt:

“Welk gedrag tegenover de asielzoekers is gepast?”

De Syrische vluchtelingen zijn merendeels moslims en spreken Arabisch. De asielzoekers hebben hun eigen cultuur, waardoor ze gevormd zijn.

Omdat onze school in de directe nabijheid staat, is een ingetogen alledaagse kleding gepast om discrepanties te vermijden. Doorschijnende topjes en bloesjes, korte broeken of minirokken kunnen tot misverstanden leiden.

Een rechtstreeks “aanstaren/aangapen” of het maken van foto´s dient per se te worden vermeden, respecteer de menselijke waardigheid alsjeblieft. Denigrerende of racistische uitlatingen kunnen op geen enkele wijze geduld worden.

Denkt u er alstublieft aan dat Syrische asielzoekers oorlogsvluchtelingen en deels getraumatiseerd zijn. We moeten hen met respect behandelen en steun aanbieden, want alle kinderen/mensen verdienen een toekomst.”


Samenvatting: ruimte maken en mond houden of het liefst heel snel tot de islam bekeren, dan haal je ook fluitend je eindexamen. Insjallah!

Bron: www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2015/06/24 ... more-91600
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50301
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Massa-immigratie naar Europa

Bericht door Pilgrim »

Hamburg: Vrije stukken groen, parken en parkeerplaatsen op de korrel – vluchtelingenstroom stijgt

Geplaatst op 24 juni 2015

Afbeelding
Het Innocentia-park in Hamburg: in het vizier van de politiek als locatie voor een vluchtelingenkamp.

Dagelijks melden de toonaangevende media dat Duitsland op weg is naar een gouden toekomst, dat de economie bloeit, dat het aantal werklozen daalt, dat de dagelijks binnenkomende geschoolde arbeiders op het juiste moment komen om de levensstandaard en de pensioenen veilig te stellen. De vluchtelingenstroom naar Duitsland neemt niet af, de plechtige verzekeringen welke kansen en welk geluk dat voor de Duitsers betekent ook niet.

Duitsland bevindt zich momenteel op een rood-groene carnavalsmanifestatie, met dit verschil dat de politieke dagdromers gewoon nog niet in het echte leven zijn aangekomen en ongemakkelijke feiten weglaten. Tot het moment van wakker worden, dat vermoedelijk nog jaren kan duren, moeten alle reeds hier aangekomen en nog komende geluksbrengers ondergebracht worden, en daarom weerklinkt de oproep om de laatste vrije vierkante meters in dit land te melden.

Aldus in de Hanzestad Hamburg, waar het hoogtepunt van de opname en de onderbrenging van de zogenaamde vluchtelingen bereikt is. Nu moeten de districten vrije stukken groen en parken melden om daar “vluchtelingenkampen” op te richten, maar ook grote parkeerplaatsen met een grootte van meer dan 2.500 m² zullen op de korrel worden genomen.

Daarover bericht de “BILD-Zeitung”:

De nood om aankomende vluchtelingen onder te brengen, neemt iedere dag toe. De druk is inmiddels zo hoog dat de afdeling sociale zaken daarvoor nu zelfs parken en stukken groen op de korrel neemt.

Vluchtelingen in plaats van feesttenten!

Hier zit de minister van Sociale Zaken van Hamburg, Jan Pörksen (50), achter, aan wie de taak werd opgedragen om stukken grond voor onderbrengingsmogelijkheden in het hele stadsgebied op te speuren.

Nu roept hij de districten ertoe op om geschikte “stevige stukken groen” op te noemen waarop ook wooncontainers en desnoods tenten opgesteld kunnen worden. Bovendien dienen alle parkeerplaatsen die groter zijn dan 2.500 m² op geschiktheid onderzocht te worden. Denkbaar zijn ook bekende parken zoals het Innocentia-park, het Stadspark, het Eppendorfer Park of het Eichtalpark. Ook het Derby-terrein in Flottbek kan weer in aanmerking komen.

Bron: www.netzplanet.net

Auteur: “Janina”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2015/06/24 ... more-91609
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50301
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Massa-immigratie naar Europa

Bericht door Pilgrim »

DE SPIJKER OP DE KOP!

Geplaatst op 24 juni 2015

Afbeelding

Wanneer we kijken naar de schipbreuken van de bootvluchtelingen bij Lampedusa, stel ik mij de vraag waarom deze drenkelingen er niet de voorkeur aan geven om te emigreren naar Qatar, Nigeria, Saoedi-Arabië, Bahrein of Koeweit? Waarom willen zij absoluut hun leven wagen om naar Europa bij de “ongelovigen” te komen? Terwijl de Golfstaten door de ontginning van de olie de rijkste staten zijn en bovendien ook nog islamitisch.

Wanneer op nagenoeg alle tv-zenders Unicef ertoe oproept om te de hongersnood in de Hoorn van Afrika te lenigen, wil ik de aandacht van iedereen toch vestigen op het feit dat de betrokken Afrikaanse staten merendeels islamitisch zijn en dat die moslimbroeders onderling oorlog voeren, daardoor hongersnood veroorzaken en zonder een traan te vergieten elkaar uitmoorden.

Wat doen hun moslimburen? Marokko? Egypte? Tunesië? NIETS ! En de Rode Halve Maan (Rode Kruis van moslims)? NIETS! Want ‘t zijn wij die moeten geven... ondanks een schuld van 2000 miljard EUR, die we verplicht jaarlijks moeten lenen... bij de Golfstaten!

Met deze manna bouwt de Perzische moslim Golf luxehotels, futuristische steden, koopt hij vliegtuigen, grote luxe wagens, en schaatsbanen en skipistes... in de woestijn.

Dat is de liefdadigheid van die religie. Want in plaats van dat de Arabische Emiraten hun geldbeugel zouden aanspreken om hun geloofsgenoten te helpen, willen ze dat de westerse arbeiders en de werkende klasse van de stoute westerlingen de hulp betalen... uit medelijden met onbekenden, die zelf geen medelijden hebben met hun eigen geloofsbroeders.

Terwijl een groot deel van de moslimwereld dieper wegzinkt in ellende, hongersnood en oorlogen, terwijl de Golfstaten niet meer weten hoe hun immens fortuin op te maken, ontschepen elke dag als een vloed de “boat-people” in Europa of verdrinken ze in zee, elke dag moorden krijgszuchtige troepen elkaar uit in naam van de Islam!

Vrouwen, kinderen en zieken worden systematisch vooruit geschoven om beter te kunnen inwerken op ons schuldgevoel en medelijden. Dan moet men weten dat de moslims meer kinderen maken dan zij kunnen voeden, tenzij met de hulp en financiële gulheid van het Westen.

Die blinde godsdienst is bezig de westerse wereld te ontwrichten en naar de rand van de chaos te voeren. Maar is het onze schuld dat de islam, zonder of met olie, slechts misère en oorlog voortbrengt?

(Auteur onbekend)

Geplaatst door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2015/06/24 ... more-91616
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77939
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Massa-immigratie naar Europa

Bericht door Ariel »

Mooi Italie. En nu doorzetten. Geen woorden maar daden.
Italië gaat alle economische migranten terugsturen
door Servaas van der Laan

In Italië is geen plaats meer voor economische vluchtelingen. Premier Matteo Renzi wil dat alle economische vluchtelingen terug naar het land van herkomst worden gestuurd.

'Etisch, maar ook verstandig,' zo wil Italië het probleem van de vele vluchtelingen in het land aanpakken. De echte asielzoekers die zijn gevlucht voor geweld zijn in Italië welkom, maar voor de vele economische migranten die zich op de bootjes bevinden, is simpelweg geen plaats meer. Dat zei de Italiaanse premier Matteo Renzi donderdag tijdens een ontmoeting met de provinciebestuurders in zijn land.
Ferme woorden

Het zijn ferme woorden voor een sociaaldemocratische politicus die zich in eerdere uitspraken vooral het lot aantrok van de vele vluchtelingen in zijn land.

Maar in Italië, dat kampt met een jeugdwerkloosheidspercentage van 43 procent, is er simpelweg geen economische ruimte om de vele gelukszoekers uit hoofdzakelijk Noord-Afrikaanse landen van een normale baan te voorzien. 'De asielzoekers worden opgevangen, de economische migranten worden teruggestuurd,' beloofde hij tijdens de ontmoeting in Rome. 'Er is consensus nodig in Europa, dus hoe meer eensgezind Italië optreedt, des te beter het is.'
Noord vs Zuid

Eensgezind is Italië meestal alleen wanneer er gevoetbald wordt. Vooral vanuit de noordelijke provincies is er kritiek op het migratiebeleid van de regering in Rome. 'Wat betreft immigratie betalen wij de prijs voor de onmacht van een regering die kennelijk niet in de gaten heeft gehad dat we er in 2012 13.000 migranten bijkregen, het jaar erop 43.000, vorig jaar 170.000 en vandaag 200.000,' zei Luca Zaia (Liga Veneta), president van de regio Veneto.

Hij roept andere noordelijke regio's op niet langer 'de telefoon op te nemen' als de regering belt. Hij vindt het gerechtvaardigd dat de regio's zelf gaan optreden tegen de immigranten die vanuit het zuiden naar het noorden trekken. Zaia zei eerder dat zijn regio geen nieuwe migranten meer zal opnemen.

Volgens het Italiaanse ministerie van Binnenlandse Zaken verblijven er op dit moment bijna 80.000 migranten op Italiaans grondgebied, waarvan er bijna 50.000 in opvangcentra zijn opgenomen. De regio Sicilië neemt met 19 procent het grootste deel van de opvang van deze migranten voor rekening.
Herverdeling

Dit laatste is onvermijdelijk omdat veel illegale migranten in Sicilië aankomen. Terwijl Renzi met de provinciebestuurders in Rome aan het bekvechten was, kwam er in Catania weer een schip met 497 nieuwe migranten aan.

bron.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77939
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Massa-immigratie naar Europa

Bericht door Ariel »

Dit is zo frustrerend. :unhappy:
'Gedwongen terugkeerbeleid werkt niet goed'

Het kabinet moet meer doen om ervoor te zorgen dat herkomstlanden hun burgers terugnemen als hun asielverzoek in Nederland is afgewezen. Het gaat om mensen die Nederland gedwongen wil uitzetten, omdat ze niet vrijwillig terugkeren. Nederland benadert de herkomstlanden echter niet goed zodat het terugkeerbeleid niet werkt.

Dat concludeert de Adviescommissie voor Vreemdelingenzaken (ACVZ) in een onderzoeksrapport dat donderdag wordt aangeboden aan staatssecretaris Klaas Dijkhoff (Veiligheid en Justitie) en minister Lilianne Ploumen (Ontwikkelingssamenwerking).

Een aantal landen zit niet te springen om mensen terug te nemen die zelf niet terug willen. Nederland kan ze daardoor niet gedwongen uitzetten. Het gaat onder meer om China, Irak, Marokko, Somalië, Ghana en Egypte.

Om deze weigerlanden toch te bewegen hun burgers terug te nemen, wil het kabinet deze landen actiever op dit punt benaderen. Niet alleen de ministeries van Justitie en Buitenlandse Zaken zouden daarbij een rol hebben, maar ook andere ministeries. Dit komt niet van de grond.

Economische belangen
Dat komt volgens de ACVZ onder meer omdat er in de relatie met deze landen verschillende Nederlandse belangen spelen, zoals economische. Het belang van het terugkeerbeleid staat niet voorop. Volgens de onderzoekers kunnen daar goede redenen voor zijn maar de politiek brengt dat niet zo naar buiten.

Nederland moet een betere band opbouwen met deze landen en ze ook iets bieden als ze wel migranten terugnemen. Verder moet meer in Europees verband worden samengewerkt om terugkeer effectiever te maken.
bron
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50301
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Massa-immigratie naar Europa

Bericht door Pilgrim »

Als ze hier in bootjes gekomen kun je ze toch ook in bootjes weer terug sturen? Dan dwing je die landen ze gewoon weer op te nemen. Een koekje van eigen deeg, want ze hebben het immers ook toegelaten dat al die migranten illegaal hier naar toe kwamen. Dat kan je trouwens ook opvatten als een verkapte oorlogshandeling. :sly7:
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77939
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Massa-immigratie naar Europa

Bericht door Ariel »

Zoals we eigenlijk al wisten is Nederland weer het beste jongetje van de klas. De boot asielzoekers mogen naar Nederland komen. Rutte wil nog wel dat iedereen zijn verantwoordelijkheid neemt.
„We houden vast aan quota. Als dat niet lukt, dan zullen we moeten zien of andere landen bereid zijn vrijwillig te leveren.”
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50301
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Massa-immigratie naar Europa

Bericht door Pilgrim »

La dolce vita, immigranten in Italië

Geplaatst op 24 juni 2015

Afbeelding
Stelt u zich eens voor dat u een weekje door mag brengen in dit hotel, wij citeren uit de Arke gids: Gelegen in het natuurpark van Portofino met panoramisch uitzicht op de Tigullio en Paradiso-golf. Het hotel uit het begin van de 20e eeuw, in klassieke Liberty-stijl gebouwd ligt in een groene oase en is een perfecte uitvalsbasis voor wandelingen in Cinque Terre maar ook een uitstapje naar Genua of Pisa. Wij hebben het dan over het Kulm Hotel.

Zou u willen boeken, dan moeten wij u teleur stellen, het 4 sterren hotel is nu reeds volgeboekt, kijk zelf even op de gangbare booking sites, maar kostte € 250 per nacht exclusief ontbijt uiteraard, want uw nieuwe buren zijn door de Italiaanse regering hier onder gebracht. En voor hoelang wist men ons nog niet te vertellen.

Onze Italiaanse redacteur ging voor u op pad en onderzocht “la dolce vita” van wat wij inmiddels politiek correct immigranten moeten(???) noemen.

In 2013 besloot het niet gekozen Italiaanse kabinet, dat net als het huidige eveneens niet gekozen groepje bestuurders onder leiding van premier Renzi, overigens beide met een zeer linkse signatuur, de operatie Mare Nostrum te beginnen. Italiaanse schepen zochten de zee af naar dobberaars en brachten deze in veel gevallen naar Lampedusa,waar inmiddels geen enkele toerist meer te bekennen is. U kent het vervolg, Mare Nostrum werd te duur de EU zou het wel even overnemen, met alle gevolgen van dien. De commandant van het Britse oorlogsschip Bullwark, Nick Cooke-Priest vertelde dat naar zijn schatting er een half miljoen migranten op de stranden van Libië klaar staan voor de overtocht en Fabrice Leggeri, de baas van Frontex houdt het op 1 miljoen.

Dus moest er iets bedacht worden, de Italiaanse variant van “Tomaso Gatto”, bedenk een list. Om te beginnen voldoet Italië al geruime tijd niet meer aan de EU eis, dat iedere migrant bij aankomst moet worden geregistreerd en daarna in een opvangcentrum dien te worden geplaats. Dit volgens het Verdrag van Dublin. In het Italiaans heet een asielzoekerscentrum een “centro d’accoglienza” en het is de taak van de Italianen, de migranten daar te houden. Creatief als wij de bewoners van de laars kennen, gebeurt dat niet, blijft slechts een klein deel in Italië en reist de rest gelijk door naar... en u weet het antwoord.

Nu zou je verwachten dat Brussel in actie komt, u herinnert zich nog het moment dat ons land niet aan de drie procent norm voldeed. Hel en verdoemenis dreigden. Echter, niente gebeurt er, Brussel kijkt even de andere kant op, en Italië kan rustig zonder sancties doorgaan met verstoten tegen een van de meest belangrijke door Brussel ingevoerde EU regels, als het gaat om migranten opvang, iets dat hen kennelijk zo na aan het hart ligt.

Mocht de migrant het wel aantrekkelijk vinden om in Italië te blijven, ontvangt hij naast opvang en voedsel, een GSM telefoon met prepaid kaart, 3 euro zakgeld en mag een cursus ijs maken volgen of Italiaans leren. Het opvangcentrum is overigens niet gesloten, dus is men eenmaal wat bijgekomen van de reis, kan deze voortgezet worden.

De duur voor een asielzoekprocedure bedraagt minimaal 2 jaar. Kosten worden door de staat betaald en kost een gemiddelde “migrant” de Italiaanse staat rond de 30.000 euro per jaar. Maar de migranten willen geen asielzoekprocedure, laat staan dat zij geregistreerd willen worden. Dus verdwijnen de meesten na een korte vakantie aan zee in de illegaliteit. Van de ongeveer 65.000 geregistreerde migranten in 2014, werd 60% een tijdelijke verblijfsvergunning verleend en werden er slechts 6.200 uitgewezen. De cijfers voor dit jaar doen het ergste vrezen, aanzienlijk meer migranten en minder uitwijzingen.

Opvallend, maar niet verrassend is, dat van alle migranten slechts een zeer klein deel uit een echt oorlogsgebied komt (Syrië) maar het merendeel uit Nigeria, Mali, Gambia Senegal, zelfs wat Pakistani, die allen minimaal €2.000 voor de overtocht konden betalen, een bedrag dat gelijk staat aan minimaal 2 jaarinkomens! Overigens lazen wij dat de nieuwe Nigeriaanse president heeft verteld dat zijn land, een van de grootste olieproducenten ter wereld, praktisch failliet is. Hoogste tijd dat wij als meelevende Nederlanders onze topeconome Maxima in die richting op pad moeten sturen, met wat micro kredietjes en een bankrekening moet zij dat toch op de rit krijgen.

Inmiddels is duidelijk, dat het overgrote merendeel van de migranten moslims zijn. Of de overtocht prijzen momenteel wat lager zijn, er hoeft immers heen lunch geserveerd te worden aan boord, weten wij niet, maar de Italiaanse politie weet inmiddels dat een van de aanslag plegers in het Bardo museum in Tunis al in februari met de boot in de EU is aangekomen.

Het is niet verwonderlijk dat de Italianen, net als de Grieken nu de migrantengolf buiten controle is gekomen bij de andere EU landen om hulp aankloppen. De roep om Europese solidariteit viert weer eens hoogtij en niemand weet hoe het verder moet.

Uw toekomst?

Met z’n allen naar het strand van Scheveningen, op zoek naar een beetje redelijke rubberboot en na een nachtje Kurhaus hotel de oversteek naar Engeland wagen en dan verder. En als rechtgeaarde Hollanders, zo lang het maar gezellig is.

Met uw Europa is het binnenkort afgelopen!

http://www.geennieuws.com/2015/06/la-do ... in-italie/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50301
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Massa-immigratie naar Europa

Bericht door Pilgrim »

Polen en Tsjechië willen alleen maar christenen

Geplaatst op 27 juni 2015

Polen en Tsjechië willen christelijke vluchtelingen en geen moslims, omdat die te ver van onze cultuur verwijderd zijn. Gelijk hebben ze! Daarmee kan men veel conflicten uit de weg gaan, zoals het islamitisch onthoofden in Frankrijk en de islamitische aanslag op toeristen in Tunesië ons actueel laten zien! Bij ons echter kunnen ze hun strot niet vol krijgen van Mohammedanen. Dan hoef je niet verbaasd te zijn dat er op een bepaald moment eentje wordt doorgesneden!

Bron: www.pi-news.net

Auteur: “kewill”

https://ejbron.wordpress.com/2015/06/27 ... hristenen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50301
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Massa-immigratie naar Europa

Bericht door Pilgrim »

Frankrijk: Asielzoeker steekt raadhuis in brand (+ video)

Geplaatst op 27 juni 2015

Afbeelding

Een 50-jarige asielzoeker uit Kameroen heeft donderdagmiddag het raadhuis in het Franse Besançon met twee Molotovcocktails in brand gestoken. Het vuur breidde zich over twee verdiepingen uit en verwoestte daarbij de trouwzaal. Gelukkig was er geen sprake van ernstig gewonden. De brandstichter werd nog in de buurt van de plaats delict door de politie gearresteerd en bekende de daad. Het gebouw uit de 16e eeuw valt onder monumentenzorg.

De man uit Kameroen, die sinds mei 2013 als politiek vluchteling in Frankrijk is erkend, wilde in Frankrijk blijkbaar een uitgeverij oprichten. Omdat hij hiervoor niet over de nodige financiële middelen beschikte, wendde hij zich tot een stimuleringsorganisatie. Deze wees zijn eis naar financiële ondersteuning echter af, zodat hij zijn project niet kon uitvoeren. Verleden week vonden er daarom twee vergaderingen in het raadhuis van Besançon, waarbij alle betrokkenen nogmaals rond de tafel zaten.

Ontevreden met de uitkomst van het gesprek eindigde de tweede ontmoeting ermee dat de man uit Kameroen door de politie uit het raadhuis werd gezet. Daarbij dreigde hij tegen de medewerkers van de stad om alles in de brand te steken als er niet aan zijn eisen voldaan zou worden. Deze bedreiging werd sinds vorige week door de politie onderzocht. Helaas was dit niet voldoende om de man af te houden van zijn aangekondigde daad, zodat de trouwzaal van het gebouw onder monumentenzorg in vlammen opging.

Nu al maakt de politie bekend dat de man dat de brandstichter nauwkeurig psychologisch onderzocht zal worden. Daarmee werd nu al tot uitdrukking gebracht dat men de zaak op grond van de herkomst van de dader het liefst zo snel mogelijk onder het tapijt wil vegen. De Franse belastingbetaler zal sowieso de kosten moeten dragen van de restauratie.Bron: www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2015/06/27 ... more-91740
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50301
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Massa-immigratie naar Europa

Bericht door Pilgrim »

Debat: EU-asielstelsel stort ineen – chaos dreigt

Geplaatst op 27 juni 2015

Afbeelding

Volksverhuizing. Dit is slechts het begin van iets dat zich in regelmatige migraties vanuit het Midden-Oosten en Afrika zou kunnen ontwikkelen. Een grote groep jonge mannen loopt over de snelweg. Ze springen over de vangrail en glijden van een steile helling. Een fotograaf van Reuters heeft de dramatische situatie van de jonge mannen vastgelegd, die de EU via Servië en Hongarije binnenkomen. Tussen een half miljoen en een miljoen mensen zijn op de weg naar Europa. Misschien meer. ... Gisteren kwamen er opnieuw grote groepen asielzoekers in Denemarken aan. Hun aantal stijgt hier constant. Europa is nu de prijs aan het betalen voor tientallen jaren van inactiviteit.(...)

(...) Volgens de EU-regels moeten asielzoekers asiel aanvragen in de EU-lidstaat waar ze voor het eerst aankomen. Als ze bijvoorbeeld verder reizen van Italië naar Denemarken, heeft dit land het recht om hun asielverzoek te weigeren en ze terug te sturen naar Italië. Dit is de zogenaamde Dublin Conventie. Maar deze regels staan nu op instorten. Er zijn landen die nalaten de meeste asielzoekers te registreren, zodat ze kunnen reizen en asiel kunnen zoeken in een ander EU-land.

Maar de andere landen van Europa beginnen nu grenscontroles in te voeren, zelfs als het in strijd is met de EU- en Schengen-regels over open grenzen. Dit creëert een aantal nieuwe onbeheersbare conflicten.

In de Italiaanse stad Ventimiglia op de grens met Frankrijk zijn grote groepen immigranten gestrand. Ze zijn door de grenscontroles afgewezen en worden teruggestuurd. (...)

(Na nog een aantal voorbeelden verwijst Jespersen naar Matthiessen en Mogensen in een sensationeel artikel in Berlingske Tidene)

(...) De overeenkomst van Dublin verbrokkelt ook in andere gebieden. “EU-asielbeleid lost zichzelf op”, schreef de krant “Politiken” gisteren in grote letters over de gehele voorzijde. De Hoge VN-commissaris voor de Vluchtelingen spreekt van “een ongecontroleerde stap in een nieuw tijdperk”. EU-voorstellen voor meer toezicht in de Middellandse Zee en de poging om landen quota op te leggen zullen de problemen niet oplossen.

Er moet een geheel ander en zeer vergaand buitenlands beleid in Denemarken en in de EU komen om chaos te vermijden. En het beleid moet gebaseerd zijn op een begrip van de situatie die compleet anders is dan van het Vluchtelingenverdrag en andere verdragen van na de Tweede Wereldoorlog.

Er vindt een explosieve groei van de bevolking van Afrika en het Midden-Oosten plaats. Over slechts 35 jaar is de Afrikaanse bevolking vijf keer groter dan de bevolking van de EU. Dat schrijven Poul Christian Matthiesen en Gunnar Viby Mogensen in een sensationeel artikel in Berlingske:

“Deze dramatische demografische groei en de bescheiden economische en sociale verbetering in Afrika en delen van het Midden-Oosten zal natuurlijk de sterke wens om te emigreren naar het Beloofde Europa op gang brengen, zoals we dat al het meest recent gezien hebben in de mediaberichten over de zogenaamde bootvluchtelingen in de Middellandse Zee”.

Ze waarschuwen om de vele immigranten als vluchteling te bestempelen. Ze verwijzen naar het land van waaruit in de eerste drie maanden de meeste nieuwkomers over zee naar Italië kwamen, vanuit Senegal in West-Afrika. Senegal heeft een redelijk goed functionerende democratie en een goede economische groei. Maar “ze willen iets beter en iets meer”, legt de Senegalese minister van Immigratie uit.

Wat we in deze maanden zien, is slechts het begin van iets dat kan het uitgroeien tot een regelmatige migratie uit het Midden-Oosten en Afrika. Het is dringend nodig om deze het hoofd te bieden en de nodige antwoorden te vinden.

Bron: www.b.dk

Auteur: Karen Jespersen

Bewerkte Google-vertaling door “Vederso”

https://ejbron.wordpress.com/2015/06/27 ... more-91712
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6901
Lid geworden op: zo apr 15, 2012 3:24 pm
Contacteer:

Re: Massa-immigratie naar Europa

Bericht door Ali Yas »

Het kan nog leuk worden als je die jongens tegen hun wil terugstuurt. Ik vraag me af of de Europese burger de beelden daarvan wel wil zien.
Truth sounds like hate to those who hate truth.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50301
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Massa-immigratie naar Europa

Bericht door Pilgrim »

Na ongeluk in de bouw: Asielzoeker uit Eritrea gaat op “thuisvakantie”

Geplaatst op 27 juni 2015 door E.J. Bron

Duizenden (economische) vluchtelingen stromen Europa binnen, omdat ze denken hier meer kans te maken dan in hun thuislanden. Zo ook een jonge man uit Eritrea, die naar eigen zeggen naar Zwitserland is gevlucht vanwege de vreselijke toestanden in zijn vaderland. Hij ging op zoek naar werk, hoewel hij hier met zijn Klasse F identiteitsbewijs geen recht op heeft, om wat extra geld te verdienen. Volgens deze categorie bezit deze man in Zwitserland geen verblijfsvergunning, maar is zijn uitzetting op dit moment onredelijk.

Snuffeldag noodlottig
Omdat een bouwondernemer al langere tijd op zoek was naar een leerling voor zijn dakdekkersbedrijf, wilde hij de jonge man toch een kans geven om aan het beroep te snuffelen. Zulke snuffeldagen hoeven in principe niet gemeld te worden en in geval van nood dekt de verzekering automatisch de schade. Tenzij een voorlopig opgenomen buitenlander een snuffelstage wil doen, dan moet de werkgever hem bij het migratiekantoor in Aargau aanmelden. Daarvan was de ondernemer zich echter niet bewust.

Vorig jaar november meldde zich de 33-jarige man uit Eritrea bij hem. “Toen hij een routineklus deed, viel hij achterover over een reling”, zei de ondernemer nu boos. Maar niet dit ongeval zorgde voor ergernis, maar veelmeer wat er daarna gebeurde.

Thuisvakantie in Eritrea
De zogenaamde vluchteling uit Eritrea werd naar het ziekenhuis gebracht en moest daar wegens een rugkneuzing blijven. In deze tijd regelde de eigenaar van de dakdekkerfirma de formaliteiten en de ziektekostenverzekering dekte zonder problemen de schade. Het migratiekantoor echter reageerde minder coulant en stelde de man een boete van 100 tot 10.000 Zwitserse Frank in het vooruitzicht, omdat hij de Afrikaan niet op tijd voor de snuffeldag had aangemeld.

Weliswaar is de ondernemer zich van zijn schuld bewust, maar hij zou het alleen maar goed bedoeld hebben: “In de ogen van het migratiekantoor heb ik de asielzoeker zwart laten werken. Terwijl ik alleen maar wilde dat hij kennis maakte met ons vak”, zegt hij nu vol wroeging.

Toen hij de man in het ziekenhuis wilde bezoeken, omdat hij zijn ziekenbriefje voor de verrekening met de verzekering nodig had, verdween deze heel plotseling uit Zwitserland. Toen hij bij de politie navraag deed waar de asielzoeker naartoe was gegaan, kreeg hij het verbazingwekkende antwoord dat hij zich op vakantie in Eritrea zou bevinden – precies in dat land waaruit hij wegens dreigend levensgevaar is gevlucht.

Bron: www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2015/06/27 ... more-91808
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Plaats reactie