De islamisering van Europa

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 73850
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De islamisering van Europa

Berichtdoor Ariel » Wo Sep 16, 2015 9:53 am

“Jullie kinderen zullen tot Allah bidden of sterven.”


Ik heb het idee dat dit spandoek niet door moslims opgehangen is, maar door Duitsers die voor Islam willen waarschuwen.
Het is best wel een slim idee om mensen zo met de feiten op de neus te drukken.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Eliabe
Berichten: 3982
Lid geworden op: Di Mei 12, 2009 8:11 pm

Re: De islamisering van Europa

Berichtdoor Eliabe » Wo Sep 16, 2015 2:55 pm

Ophef over gebedsruimte moslims in ziekenhuis Delft

Patiënten zijn boos dat het gloednieuwe Delftse Reinier de Graafziekenhuis alleen een gebedsruimte heeft voor moslims. Christen, Joden en Hindoestanen moeten het doen met een gezamenlijk stiltecentrum. Het ziekenhuis is gezwicht voor de druk en past het stiltecentrum aan.
Moslims die zich in het gloednieuwe Reinier de Graafziekenhuis in Delft even willen afzonderen, kunnen terecht in een speciale islamitische gebedsruimte. Er staat een bankje voor een voetenbad en twee kranen, waar gelovigen zich ritueel kunnen wassen.

Wie echter een andere godsdienst aanhangt, heeft geen eigen gebedsruimte. Wel is er een stiltecentrum, maar deze is gericht op alle religies. De inrichting is dan ook neutraal gehouden.

Discriminatie
Dat stuitte patiënten tegen het zere been. ,, In het ziekenhuis vind je nergens een kruis,'' zo zegt Delftenaar Job Duijndam. ,, Objectief genomen een ernstig geval van discriminatie.''

Duijndam staat niet alleen. Het ziekenhuis kreeg zoveel klachten van patiënten dat besloten is het stiltecentrum aan te passen. ,, We onderzoeken of ook in de inrichting passende religieuze of troostende symbolen aan de inrichting kunnen worden toegevoegd,'' meldt een woordvoerster van het ziekenhuis.

Een aparte gebedsruimte voor andere religies zit er echter niet in. ,,Onder moslims is een grote behoefte is aan een specifieke ruimte voor gebed. Deze behoefte zien wij bij patiënten met een andere religieuze achtergrond in mindere mate.''
http://www.ad.nl/ad/nl/32904/Delft/arti ... elft.dhtml
God schiep mens en dier, maar welke idioot bracht de islam hier?

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 44672
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De islamisering van Europa

Berichtdoor Pilgrim » Wo Sep 16, 2015 3:24 pm

Misschien is het toch wel goed zo, dat moslims een aparte gebedsruimte krijgen. Zo'n stilteruimte wordt immers ontwijdt als daar ook moslims tot Allah (de duivel) bidden. Joden en Christenen kunnen in zo'n geval maar beter ergens anders bidden. Ik zou er ook geen gebruik meer van willen maken. :cool:
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 44672
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De islamisering van Europa

Berichtdoor Pilgrim » Za Sep 19, 2015 12:33 am

Immigratie, altruïsme en nationale zelfmoord

Geplaatst op 18 september 2015

Afbeelding
Paul Weston

Het linkse establishment in het Westen lijkt de bedoeling te hebben nationale zelfmoord te willen plegen. Exact zoals zij George Orwell in “1984” begrijpen, dat een blauwdruk voor hen lijkt te zijn hoe men een land regeert en niet een waarschuwing voor het leven onder de bloedige laars van socialisten. Schijnbaar hebben ze ook “Het legerkamp der Heiligen” van Jean Raspail, waarin wordt beschreven hoe miljoenen mensen uit de Derde Wereld geïmporteerd worden en hoe de westerse beschaving hieraan te gronde gaat.

De meerderheid van de mensen in het Westen lijdt aan een “illusie van permanentie” – daarmee bedoel ik dat ze denken dat morgen niet anders zal zijn dan vandaag en dat volgend jaar niet anders zal zijn dan dit jaar. Ze hebben er gelijk in dat er in zo´n kort tijdsbestek weinig zal veranderen, maar het Westen heeft een serie zaken in beweging gezet die onze samenleving nog ver voor 2050 volledig zal veranderen, om maar te zwijgen tot het einde van de eeuw.

Een kind dat nu in een vreedzame omgeving met een goede samenhang in het Westen wordt geboren, zal in het jaar 2050 nauwelijks 35 jaar oud zijn, maar hij of zij zal de ergste racistische en cultureel gebonden opstanden in de geschiedenis van de mensheid hebben meegemaakt. Als het kind op middelbare leeftijd komt, zal het Westen racistische en religieuze burgeroorlogen met gruwelijk bloedvergieten meegemaakt hebben. Wie daar als winnaar uit tevoorschijn komt, weet men niet, maar de vooruitzichten zijn slecht voor de Europeanen – als er geen sprake zal zijn van een fundamentele ommekeer van onze altruïstische opvattingen.

Stelt u zich eens een naïef, maar goed bedoelend links stel voor dat in een moment van schijnheilige deugdzaamheid zijn huisdeur opent voor een islamitische vluchtelingenfamilie. Stelt u zich verder voor dat de vrouw des huizes een progressieve feministe is, die altijd voorrang heeft gegeven aan haar carrière in plaats van de moeilijke taak op zich te nemen om de volgende generatie groot te brengen.

Stelt u zich nu eens een islamitische familie met vier kinderen voor, die in tegenstelling daartoe ieder ook weer vier kinderen zullen hebben. Wie zal uiteindelijk dit huis bewonen? En net zoals het gaat met het bezit van het huis, zo gaat het uiteindelijk ook met het land. Zoals ik dus zeg, deze illusie van permanentie klopt misschien voor een dag of voor een jaar, maar zij geldt niet op de lange termijn.

Het politieke Westen is gedenatureerd, ontkerstend en ontvolkt. De aanstaande niet-westerse mens is van wrede aard, fanatiek religieus en enorm vruchtbaar. Morgen is van hem, niet van ons en als wij ze in deze reusachtige aantallen welkom blijven heten zoals wij op dit moment doen, is dit het signaal voor de doodstraf van de westerse beschaving.

Enkele Europese politici begrijpen dat. Interessant genoeg komen ze uit andere landen, waarin vroeger het communisme de macht had en ze zijn daarom niet door 60 jaar politieke correctheid, een subversieve indoctrinatie, die in de niet-communistische landen heeft plaatsgevonden, in slaap gesukkeld. De westerse mensen werden met feminisme, racisme, multiculturalisme en moreel en cultureel relativisme heropgevoed.

Een van deze onbuigzame politici is de Hongaarse minister-president Viktor Orbán, die zei: “Op dit moment vindt er in de hele wereld een massa-immigratie plaats die het gezicht van de Europese beschaving kan veranderen. Als dat gebeurt, is dat onomkeerbaar. Er is geen weg terug uit een multicultureel Europa. Noch naar een christelijk Europa noch naar een wereld [van verschillende] nationale culturen.”

Misschien is Orbán zich bewust van de woorden van de voormalige Libische leider Muammar Gadaffi, die zei: “Er zullen 50 miljoen moslims in Europa zijn. Er is sprake van aanwijzingen dat Allah de islam de overwinning over Europa zal schenken – zonder zwaarden, zonder geweren, zonder veroveringen. Die 50 miljoen moslims in Europa zullen van haar binnen enkele decennia een islamitisch continent maken. Europa bevindt zich, net zoals Amerika, in een spagaat. Ze zouden zich erbij moeten neerleggen om in de loop der tijd islamitisch te worden of ze zouden de oorlog aan de moslims moeten verklaren.”

Gadaffi had het zowel goed als fout voor wat betreft de oorlogsverklaring aan de moslims om het Westen ervoor te behoeden islamitisch te worden. Ja, we zullen ons aan de islam onderwerpen als er niets gebeurt, maar we moeten geen oorlog voeren, we moeten gewoon alle migratie van moslims in het Westen stoppen en er serieus over nadenken om tegen de islam in het Westen op te treden.

Maar juist dat doen we immers niet. In werkelijkheid is het zo dat we het tegenovergestelde doen, dat is waanzin. Geen mentaal gezond mens zou zo reageren als hij de koppen in de media de afgelopen jaren gelezen heeft, die met monotone gelijkvormigheid geweld, moord, verkrachting en bloedbaden door moslims in heel Europa beschrijven, net zoals de oorlogen en het bloedvergieten door moslims in de hele wereld.

Waarom zou een land met een niet-suïcidale ideologie willen dat er ook maar één moslim geïmporteerd zou worden, om maar te zwijgen van miljoenen? De “Islamitische Staat” pocht erop dat er duizenden Jihadisten naar het Westen zullen komen. Die zich vermommen als vluchtelingen, maar nog steeds gooien we onszelf op de grond en blijven ze importeren! De BBC en andere zenders interviewen uitgebreid alleen maar diegenen die er niet bedreigend uitzien, maar de waarheid is dat de overweldigende meerderheid uit jonge mannen in de beste gevechtsleeftijd bestaat – wat de verraders niet willen, is dat wij hier teveel zorgen over maken.

Berichten uit Bulgarije verraden dat jonge mannelijke islamitische “vluchtelingen”, als men hun mobiele telefoons afpakt en hen fouilleert, onthoofdingsvideo´s en andere jihadistische beelden op de memory-cards in hun telefoons hebben opgeslagen. Zullen wij de mobiele telefoons controleren van diegenen die naar Groot-Brittannië komen? Dat betwijfel ik. Uiteraard moeten wij weer hun mensenrechten respecteren, dus zullen we een groot aantal beulen, Jihadisten, moordenaars en verkrachters ons land binnenlaten, die daarna hun bijdrage zullen leveren aan het glorierijke multiculturele paradijs van een genocidaal Groot-Brittannië.

De beelden van kleine jongens die aanspoelen op het strand zijn tragisch, maar tegelijkertijd is het tragisch dat ons vaderland aan diegenen wordt uitgeleverd die een oeroude en fanatieke haat tegen alles hebben wat ons dierbaar is. Joseph Stalin heeft eens gezegd dat een dode een tragedie is, maar miljoenen doden zijn pure statistiek. We kunnen het ons niet veroorloven in slaap gesust te worden (hoewel we dit al lang zijn) door tragische beelden van een dode, wanneer dit betekent dat wij op zekere dag een cijfer in de miljoenen doden statistiek zullen zijn.

Terug naar de illusie van de permanentie: Mijn grootouders werden tegen het einde van de 19e eeuw geboren en ik heb ze nog gekend. In de loop van mijn leven zal ik mensen leren kennen die in de 22e eeuw zullen leven. Van de generatie van mijn grootouders zou men een bepaalde mate aan permanentie met betrekking tot de mensen en hun cultuur in Europa hebben kunnen verwachten. Maar dat is niet meer het geval voor Europeanen die tussen nu en 2050 geboren worden.

De demografische verandering gaat langzaam, maar ze is genadeloos. De groei van de westerse bevolking wordt alleen maar door de Derde Wereld aangedreven en we hebben beslist haar te importeren om (zogenaamd…) onze afnemende Europese bevolking op te frissen. Dat betekent het einde van de westerse beschaving, van Europa, van ons als volk en cultuur. De toekomst behoort diegenen die kinderen hebben, ergo de toekomst behoort de islam.

Dat zal volgende week of volgend jaar gebeuren, maar het gaat gebeuren. De wereld waarin mijn grootouders werden geboren, was aanzienlijk anders dan de wereld die mijn kleinkinderen zullen erven. De mensen denken dat we zulke gruwelen zoals die in Syrië, Irak of Libië plaatsvinden, hier nooit kunnen meemaken, in de vruchtbare landschappen van Europa, maar waarom niet? Onze levenswijze hebben we niet vanwege onze geografische ligging, maar omdat Europa door de Europeanen werd gevormd. Als de islamitische demografie onder de jonge mannen in strijdbare leeftijd getalsmatig groter is dan onze jongeren, dan zullen we Syrië in Londen, Parijs, Stockholm, Berlijn, Kopenhagen enz., enz. hebben.

Als we deze illusie van de permanentie maar zouden kunnen doorzien en zouden kunnen kijken naar toekomstige foto´s, die datgene voorstellen wat er in de toekomst zal gebeuren. Hoe het niet-islamitische Europeanen zal vergaan, dan zouden we onze ogen afwenden van de foto´s van verdronken kinderen, die in het jaar 2015 aanspoelen op een Turks strand. De wereld verandert, en als wij als volk en cultuur willen overleven, dan moeten we ons vaderland tegen de invasie van migranten verdedigen. Ja, dat klinkt hard, maar als we dat niet doen, dan accepteren we dat onze huidige braafheid alleen maar zal leiden tot een onvoorstelbaar bloedbad in de toekomst.

Als de schokkende beelden van verdronken kleine kinderen u ontroeren (en bij wie is dat niet het geval), dan probeert u zich alstublieft eens voor te stellen wat voor leven u aan UW kinderen en kleinkinderen nalaat als u toestaat dat uw emoties de onvermijdelijke consequenties van uw huidige altruïsme versluieren. De manier waarop we op dit moment denken en ons gedragen, zal of onze vernietiging, of ons overleven in de toekomst bezegelen. Als u voor de vernietiging kiest, gewoon omdat deze niet volgende week of volgens jaar plaatsvindt, dan pleegt u verraad aan uw land en uw kinderen. Zo eenvoudig is het.

Nog een laatste gedachte: er zal een aantal zwakzinnige en schijnheilige linksen zijn dat geschokt zal zijn over mijn kille gevoelloosheid. Ik ben graag bereid, als ze me willen uitnodigen voor een uitzending van de BBC of bij een andere zender, mijn standpunt nader uiteen te zetten. Maar, zoals gebruikelijk, zullen ze dat niet doen, omdat ze geen logische, morele of ethische argumenten kunnen aanvoeren tegen mijn standpunt.

Bron: http://de.europenews.dk

Bron oorspronkelijk artikel: http://gatesofvienna.net

Auteur: Paul Weston

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2015/09/18 ... zelfmoord/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6419
Lid geworden op: Zo Apr 15, 2012 3:24 pm
Contact:

Re: De islamisering van Europa

Berichtdoor Ali Yas » Za Sep 19, 2015 9:45 am

Pilgrim schreef:Misschien is het toch wel goed zo, dat moslims een aparte gebedsruimte krijgen. Zo'n stilteruimte wordt immers ontwijdt als daar ook moslims tot Allah (de duivel) bidden.

Ik geloof niet in ontwijding. Maar de islam wordt beschermd, omdat deze losgeslagen religie niet is opgewassen tegen de krachtige gedachten die dit land hebben gevormd. Ik zou zeggen: maak een eind aan die bescherming, en laat de islam het weerwoord krijgen dat deze verdient. Moslims moeten zich schamen voor de religie die de wereld niets dan onderdrukking en bloedvergieten heeft gebracht. Misschien dat ze zich er dan van afkeren.
Truth sounds like hate to those who hate truth.

Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17473
Lid geworden op: Ma Feb 17, 2003 9:58 am

Re: De islamisering van Europa

Berichtdoor Manon » Vr Okt 02, 2015 10:19 am

Heeft IS nu echt niks met islam te maken?

Afbeelding

LEES EN HUIVER
Psychology: Why Islam creates monsters
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 44672
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De islamisering van Europa

Berichtdoor Pilgrim » Do Okt 08, 2015 2:16 am

Moslims in Europa

Gepubliceerd op 5 mrt. 2013

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 44672
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De islamisering van Europa

Berichtdoor Pilgrim » Zo Okt 18, 2015 3:07 pm

Tsjechische president waarschuwt: “Vluchtelingen” zullen zich alleen maar aan sharia-recht houden

Geplaatst op 18 oktober 2015

Afbeelding

De Tsjechische president Miloš Zeman heeft volgens het weekblad “Focus” migranten er opnieuw van beschuldigd zich “niet aan de wetten van de gastlanden te houden, maar volgens het sharia-recht leven.”

“Ze zullen het sharia-recht volgen, dat wil zeggen dat ontrouwe vrouwen gestenigd en misdadigers de handen afgehakt worden”, schrijft “Focus” onder verwijzing naar het Tsjechische persbureau ČTK. Vrijdag had de Tsjechische president een ontmoeting met burgers in de gemeente Lechotice en daarbij vielen deze woorden.

Verder schrijft “Focus”: De sharia is gebaseerd op de koran en is de religieuze wetgeving van de islam. Volgens de 71-jarige Zeman zouden vrouwen van de “vluchtelingen” de boerka moeten dragen. “Ik kan me vrouwen voorstellen bij wie dit een verbetering zou zijn, echter maar bij enkele”, voegde hij er aan toe.

Als jullie er toch al zijn, moeten jullie onze regels respecteren

Zeman staat bekend om zijn provocatieve uitspraken. Zijn bekendste drie van de laatste tijd zijn:

“We zouden drie dingen tegen de ´vluchtelingen´ moeten zeggen: Ten eerste: Niemand heeft jullie uitgenodigd. Ten tweede: Als jullie er toch al zijn, moeten jullie onze regels respecteren. En ten derde: Als jullie dat niet bevalt, ga dan weg.”

Maar hij krijgt veel oppositie uit eigen gelederen. Al in juni waarschuwde hij voor de ´vluchtelingen´ als veiligheidsrisico: “De ´Islamitische Staat´ is een organisatie met veel filialen, die grotendeels Libië, en in bepaalde mate Jemen, Somalië, Nigeria, Niger, Mali, Syrië, Irak en Afghanistan al beheersen (bron). De Tsjechische president pleit ervoor de bases van de “Islamitische Staat” te vernietigen.

“Wegens de lafheid en domheid van een hele serie geciviliseerde landen, die niet bereid zijn om internationale krachten in het leven te roepen, zullen er helaas nog honderden, zo niet duizenden onschuldige mensen sterven”, zei Zeman. Hij vergelijkt de tot nu toe gevoerde politiek van het Westen tegenover de “Islamitische Staat” met de “appeasement”-politiek die Groot-Brittannië in de jaren-30 tegenover Hitler liet zien.

Appeasement-politiek is een politiek van concessies, van terughouding, van het sussen en het tegemoetkomen tegenover agressors om conflicten te vermijden.

“Helaas is juist West-Europa op dit moment het sterkst doordrenkt met dit appeasement”, benadrukte Zeman. “Ook ik wil geen islam in de Tsjechische Republiek.”

Bron: www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2015/10/18 ... ht-houden/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 44672
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De islamisering van Europa

Berichtdoor Pilgrim » Do Okt 29, 2015 3:36 pm

Leger Oostenrijk spreekt intern van islamitische invasie; Vooral vrouwen kopen massaal vuurwapens

Xander, 28-10-2015

Afbeelding
De afgelopen maanden zijn er in Oostenrijk tienduizenden vuurwapens meer dan normaal verkocht. De bevolking wil overduidelijk voorbereid zijn op de terreuroorlog die volgens bronnen binnen het leger en de politie binnen een jaar zal losbarsten.

‘Leger en politie rekenen erop dat Europa in 2020 is overgenomen door islamisten’ - Officials off the record: Terreuroorlog begint binnen maximaal 6 tot 12 maanden – ‘Slechts 3% misdaden migranten, inclusief verkrachtingen, bekend gemaakt’

Volgens een Oostenrijke militaire officier wordt de ‘vluchtelingen’crisis in zowel het leger als de politie intern genoemd wat het in werkelijkheid is: een islamitische invasie. ‘Wij zijn op de hoogte van het plan om Europa tot 2020 door islamisten te laten overnemen. Het is daarom geen toeval dat er nu honderdduizenden op ons af marcheren.’ De 1500 grensbewakers zijn ‘veel te weinig’ om de grenzen te beschermen, reden waarom tal van soldaten en agenten zich privé bewapenen (1). Dat doen ook Oostenrijkse vrouwen; die veroorzaken een ware stormloop op de wapenwinkels in het land, omdat ze vrezen in de nabije toekomst door moslims te zullen worden aangerand en verkracht (2).

De officier onthulde dat de politie dagelijks Syriërs arresteert die vuurwapens bij zich hebben, soms zelfs machinegeweren. Militairen en agenten zouden daarom onderling afspraken maken en zich privé bewapenen tegen de terreuroorlog, waarvan verreweg de meesten denken dat deze binnen 6 tot 12 maanden zal losbarsten. (1) Niet voor niets behaalt de FPÖ, de Oostenrijkse PVV, bij peilingen onder politieagenten maar liefst 65% van de stemmen.

Opnieuw honderden migranten spoorloos verdwenen
Uit een opvangcentrum in Erding (bij München) zijn 580 migranten plotseling verdwenen. De autoriteiten hebben geen idee waar ze zijn gebleven (5). Onafhankelijke commentatoren berichten al weken over vergelijkbare, soms massale ‘verdwijningen’ in heel Europa. Vermoedelijk sluiten de migranten zich aan bij criminele bendes, of erger nog: bij het in opbouw zijn terreurleger dat binnen nu en maximaal een jaar actief zou kunnen worden.

Ook een hek langs grens Oostenrijk?
De Oostenrijkse minister van Binnenlandse Zaken Johanna Mikl-Leitner suggereerde vandaag voor het eerst dat er een hek langs de grens met Slovenië wordt overwogen, echter ‘niet om de grens dicht te maken, maar voor een geordende, gecontroleerde binnenkomst’.

Maandag kwamen er nog eens 10.000 migranten via Oostenrijk Duitsland binnen (4). De verhoudingen tussen Oostenrijk en Duitsland verslechteren met de dag nu er sterke aanwijzingen zijn dat de Oostenrijkers tegen alle afspraken in tienduizenden migranten doelbewust zonder aankondiging bij de grens met Duitsland deponeren (7).

Vrouwen in Oostenrijk bang om verkracht te worden en bewapenen zich
Volgens Tsjechische en Oostenrijkse media (6) zijn alle geweren in Oostenrijk compleet uitverkocht. ‘Degenen die zich bewapenen zijn hoofdzakelijk vrouwen. De enorme vraag komt voort uit de angst die wordt veroorzaakt door sociale veranderingen (door de massa immigratie). De meeste klanten zijn bezorgd over hun eigen veiligheid en hebben nog nooit eerder aan wapens gedacht.’

Ook de verkoop van pepperspray slaat alle records. Vrouwen zijn doodsbang dat ze in de nabije toekomst worden aangerand en verkracht door moslimmigranten. Die angst is absoluut terecht; uit officiële Zweedse overheidscijfers bleek dat het aantal verkrachtingen in het land dankzij de komst van honderdduizenden migranten met 1472% is gestegen, en het land met 53 verkrachtingen per 100.000 inwoners nu de trieste lijstaanvoerder in het Westen is. Deze uit 2010 stammende cijfers zijn daarna niet meer geactualiseerd, omdat de linkse regering het verboden heeft om criminaliteit door migranten apart in kaart te brengen.

Enkele weken geleden haalden we een Arabisch sprekende Hongaarse vrouw aan die in een trein met bijna alleen maar moslimmigranten had gezeten. Zij vertelde geschokt dat die mannen het enkel hadden gehad over hoe ze in de naam van Allah zouden gaan roven en verkrachten. Een priester in Wenen bevestigde dat hij van tal van misdaden wist die uit de media worden gehouden. Zo zou een agente in Traiskirchen door een migrant zijn verkracht, die tevens bij een kind een oor zou hebben afgesneden.

Media en overheid zwijgen bewust over misdaadgolf migranten
Het aantal aanrandingen en geweldsmisdrijven dat in Duitsland door migranten wordt gepleegd is zo hoog, dat de media op last van de politie en de overheid het bevel kregen om hier zoveel mogelijk over te zwijgen. Journalist Vijet Uniyal schreef dat ‘de Duitse media de regering samen met de regering enkel ‘happy talk’ brengt en een positieve draai geeft aan de gigantische migrantencrisis die Europa treft. De mainstream media zijn niet enkel gewillige uitvoerders van Merkels open-grenzenbeleid, maar tevens ideologische partijen die vastbesloten zijn iedere oppositie hiertegen te breken.’ (2)

Slechts 3% misdaden migranten bekend gemaakt; Explosieven gevonden in AZC
Een (strafrecht) advocaat zei zelfs dat naar schatting slechts 3% van het aantal misdaden dat migranten plegen –inclusief verkrachtingen- bekend wordt gemaakt. De rest wordt op bevel stilgezwegen.

Een andere politie insider berichtte dat in een AZC bij Gieβen een grote hoeveelheid explosieven zijn gevonden, vermoedelijk voor een enorme aanslag op een winkelcentrum in de stad. Intern zouden agenten verbijsterd zijn dat de regering niets onderneemt tegen het bewapenen van migranten en dit soort berichten met opzet uit de media houdt.

Sommige agenten zijn bang dat de zeer gespannen situatie rond alle genegeerde problemen met migranten al binnen 2 tot 4 weken tot een gewelddadige uitbarsting zal leiden, temeer omdat er in de stad weer een nieuw AZC voor 1000 man wordt gebouwd – pal naast een kleuterschool. (3)

Opmerking: De manipulaties, misleidingen en leugens door de reguliere media en politiek hebben inmiddels dermate ernstige vormen aangenomen, dat we voor echt en onafhankelijk nieuws steeds meer aangewezen zijn op forums waar officials, agenten, militairen, burgers en andere betrokkenen noodgedwongen anoniem en off-the-record hun ervaringen plaatsen. Dat hier soms ook louter geruchten onder zitten valt helaas niet te vermijden. Toch staan deze berichten vele malen dichter bij de realiteit dan wat de reguliere media en politiek ons dagelijks voorspiegelen. Triest genoeg kunnen of willen veel mensen dat pas geloven als ze persoonlijk worden getroffen (zelfs het Duitse nieuwsprogramma N24 constateerde na een onderzoek dat het ‘helaas het geval is’ dat de meeste mensen negatief worden zodra ze zelf met migranten in aanraking zijn gekomen).

Xander
(1) Hartgeld / Systemkrise
(2) Infowars
(3) Hartgeld
(4) Sputnik News
(5) Merkur
(6) OE24
(7) KOPP

http://xandernieuws.punt.nl/content/201 ... vuurwapens
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16307
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Dag eigen cultuur! Went u zich maar vast aan de oprukkende achterlijkheid.

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Za Okt 31, 2015 3:29 pm

Waar onze beschaving voor staat. Voor de rand van de afgrond.

Een videoclip, opgenomen in een buurthuis te Amsterdam–oost, een van de islamitische kwartieren in de Amsterdamse volksbuurten. Het is mij wel duidelijk. Wij zullen ons moeten aanpassen aan de achterlijkheid van de verlepte perverse tweedehands weerzinwekkende plagiaat- en achterstandsreligie islam.

De overeenkomst in achterlijkheid is het kenmerk dat zich uit in de gezamenlijke hoofddoek. We zien een model voor het tonen van de Marokkaanse geloofsbanaliteit en een andere hoofddoek als herkenning van het primitieve moslim bergvolk uit Turkije.

"We maken elke keer wat anders samen. Je leert van elkaar." Dat is leuk. Dat is welkom. Maar is het ook integratie bevorderend en leidt dit tot de betere mens? Want waarom moet daar zo nadrukkelijk een islamitisch stempel op gedrukt worden door middel van de kopvod? Is onze cultureel gevormde beschaving soms minderwaardig? Is onze beschaving niet goed genoeg voor parasiterende kopvodden en doet zij onder voor het primitief heidense woestijngeloof van de moslim? Islam manifesteert zich steeds weer als een verheffingsreligie met een referentie naar een leider van het kaliber Hitler en Stalin in het kwadraat. Want hoe je ook over deze twee afschuwelijke dictators denkt, niet een van de twee had het weerzinwekkend folteren van een hem onwelgevallig mens in zijn vaandel staan zoals de smerige pedofiele sadistische oorlogsterrorist Mohammed. Trouwens, het fascistische pausdom in de tijd van de inquisitie kon er ook wat van. Maar soi, dat is temps passé.

Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 44672
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De islamisering van Europa

Berichtdoor Pilgrim » Za Okt 31, 2015 10:42 pm

De toekomst van Europa

Geplaatst op 31 oktober 2015

Afbeelding
Persconferentie 2018 over de zogenaamde islamisering van Duitsland...

In Duitsland krijgt een Duitser een lesje van een moslim in wat het beleid van Merkel teweeg zal brengen. En ik kan de radicale islamiet geen ongelijk geven. Duidelijk omschrijft hij hoe de culturele zelfmoord van onze Westerse beschaving zal verlopen. En hij is echt niet de enige moslim die er zo over denkt en praat. Lachend legt hij uit hoe onze volgende generatie vrouwen onder kopvodden en onhygiënisch burka’s (ook dankzij ‘begripvolle’ PvdA cultuurverkrachters) zullen verdwijnen om als fokvee te dienen.Nogmaals, ik geef de muzelman geen ongelijk, ondanks dat de gevolgen voor onze kleinkinderen dramatisch zullen zijn. Het is te danken aan de verdomde Nederlandse politieke correctheid en het ons opgelegde ondemocratische EU-beleid dat ons de komende jaren met een ontembare stroom grotendeels islamitische immigranten (alias vluchteling) opzadelt. Grenzen dicht, daadwerkelijke zware eisen aan integratie en het afdwingen (ja, ik weet het, een verschrikkelijk woord, maar de moslim legt het alternatief duidelijk uit) van het volledig conformeren aan onze traditionele Westelijke joods-christelijke cultuur is het enige antwoord. Wie daar niet aan mee werkt, dient met het nodige gepaste geweld (en schei nu eens uit met dat gezeik over mensenrechten voor mensen die diezelfde rechten niet erkennen) teruggebracht te worden naar islamitische landen.

Onderstaand de vertaling voor U van de video:

De islam zal in Duitsland komen of je wilt of niet. jouw dochter zal een hidjab dragen, jouw zoon zal een baard dragen. Oké?. En jouw dochter zal met een bebaarde man te trouwen. En wij vermeerderen ons steeds meer. Jullie Duitsers krijgen geen kinderen. Jullie krijgen hooguit twee kinderen. Wij krijgen er 7 of 8, Allah zij gezegend. Oké?, ‘collega’. En dan nemen we ook vier vrouwen, en dan hebben we 22 kinderen. Dus jij hebt misschien een kind en een hondje, hé en dat is het dan. ‘Vriend’, dat is niet onze schuld, het is jullie schuld, omdat je onze landen uitgebuit en gekoloniseerd hebt, zodat je nu in een Mercedes kunt rijden en een digitale camera kunt gebruiken. Dus maakt Allah de almachtige god het ten eerste mogelijk dat wij Duitsland veroveren, niet met oorlog, maar met geboortecijfers. Ten tweede trouwen wij jullie dochters. Zo! En jouw dochter zal een hijab dragen. Zo! En nu kan je lekker gaan flippen. Ik kan duidelijk de haat in je ogen zien, hahaha.

Met dank aan Pamela Geller

Door: Peter Rissing

https://ejbron.wordpress.com/2015/10/31 ... an-europa/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 44672
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De islamisering van Europa

Berichtdoor Pilgrim » Di Dec 01, 2015 11:04 pm

De islam sluipt naar Europa

Geplaatst op 1 december 2015

Afbeelding

Waarschuwingen voor burgeroorlog klonken tot nu toe altijd als samenzweringstheorieën, sciencefiction of gewoon als fantasie. Het bloedbad van Parijs heeft alles nu zeer realistisch laten worden. Het bloedbad volgde de mohammedaanse logica: niet bijvoorbeeld kerken waren het doelwit van de aanvallers, maar wereldlijke plekken... daar waar geluisterd wordt naar rockmuziek, waar alcohol gedronken en varkensvlees gegeten wordt. Sinds de Amerikaanse invasie in Irak en de “Arabische Lente” neemt de pure islam in de Oriënt steeds meer vaart op.

In de westerse media wordt veel gesproken over een zogenaamde noodzakelijke “hervorming” van de islam... terwijl die in de letterlijke zin van het woord al volop bezig is met “herstel” en “terugkeer naar de bronnen”. En wel vooral via in Europa geboren moslims en bekeerlingen, in veel gevallen uit middenklasse gezinnen en met een goede opleiding. Niet weinig Oriëntaalse moslims, voor wie de islam alleen nog als traditie heeft voortgeleefd, vermijden de ruzie – door hun migratie naar Europa. Hier verzamelt zich een mengeling van mensen, wier ontwikkelingspeil en identificatie met “Allah´s laatste openbaring” nauwelijks meer verschillend kan zijn.

Wat hen samensmeedt, is de afstamming. Het is niet uitgesloten dat islamitische immigranten en hun nakomelingen zich al spoedig onverhoopt in een culturele dwangsituatie geleid zien om of islamitische waarden op te geven of met geweld voor hen te vechten. Een Oostenrijkse politieagent vatte het in het migrantenkamp Spielfeld (waar onderstaande videobeelden werden opgenomen) enkele dagen geleden al samen: “Die hebben geen goede wapens en speciale opleiding nodig. Het geloof is voldoende. En wanneer ze op meerdere plaatsen in een grote stad tegelijkertijd voorbijgangers met keukenmessen onthoofden, zullen paniek en onzekerheid alles lamleggen.”Bron: http://journalistenwatch.com

Auteur: Billy Six

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2015/12/01 ... ore-102852
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 44672
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De islamisering van Europa

Berichtdoor Pilgrim » Vr Dec 11, 2015 1:54 pm

Het is Jihad, Europa!

Geplaatst op 10 december 2015

Afbeelding

Na vrijdag 13 november 2015 leven we in een andere realiteit. In de realiteit van de uitgeschakelde Eiffeltoren, van het geëvacueerde voetbalstadion in Hannover, van de gesloten metro in Brussel en van de tanks in de verlaten straten van de hoofdstad van de Europese Unie. In tegenstelling tot het gezonde mensenverstand en hoewel er informatie bestaat over plannen van radicale islamieten en ondanks de lijst van hun zich opeenhopende terreurdaden wordt de islamisering van Europa door verblinde westerse politieke leidingen en door een overwegend naïeve publieke opinie toegestaan.

Het is irrelevant de geheime diensten de schuld te geven. Want ondanks enorme nalatigheden en fouten werken de sterke westerse geheime diensten, zoals die van Groot-Brittannië, Duitsland en enkele andere westerse landen, inclusief Frankrijk, er eveneens als de vakkundige diensten van Canada en Australië er dag en nacht aan en kunnen ze goede resultaten laten zien wat betreft het vergaren van informatie. Het probleem is wat de geheime diensten mogen van hun politieke leiding in hun desbetreffende landen – of niet mogen. En hier ligt de kern van het probleem wat betreft een echte strijd tegen de terreur.

Wanneer generaal Al-Sisi zijn land Egypte niet gered zou hebben voor een leven volgens het dictaat van de Moslimbroederschap, dan zou de Jihad in Europa al in het jaar 2013 begonnen zijn. Dat is het resultaat van gedetailleerd gedocumenteerde data die verzameld werden door vooraanstaande terrorismedeskundigen. Desondanks wordt generaal Al-Sisi door vele westerse beleidsmakers als “dictator” neergezet.

Jihad in Europa: hier en nu
Wat heeft de explosie van de Jihad in Europa juist op dit moment teweeggebracht? Wie heeft dit mogelijk gemaakt? Wie heeft deze gebeurtenis in feite uitgenodigd en opgeroepen?

Ondanks alle alarmerende informatie, die de BND en de MAD – de Duitse geheime diensten – verzameld en aan de Duitse bondskanselier overhandigd hebben, maakte mevrouw Merkel begin september 2015 de fout van haar leven. Een fout van dit kaliber is uniek in de nieuwere Europese geschiedenis. Deze fout brengt niet alleen het leven van meer dan 80 miljoen Duitsers, maar ook van 750 miljoen Europeanen in een beangstigende omvang in gevaar.

Slechts korte tijd voor Merkel´s beruchte uitspraak, die de grenzen van Duitsland voor Syrische “vluchtelingen” opende, werden meerdere hoge ambtenaren van Duitse justitie of ontslagen of tot een abrupte en vroegtijdige terugtrekking uit hun functie gedwongen; onder hen bevonden zich een hoge officier van justitie en meerdere andere hoge ambtenaren van justitie, die het absoluut niet eens waren met de extreem gevaarlijke politiek van het openen van de grenzen van Duitsland, en daarmee van Europa, voor de stroom ongecontroleerde immigranten uit het Nabije Oosten.

Het is geen geheim – en het is nooit een geheim geweest – dat er met de miljoenen “vluchtelingen” veel te veel islamitische radicalen met een eigen agenda en eigen plannen naar Europa gekomen zijn. In dit opzicht moet men alleen maar eerlijk zijn. Misschien is Merkel al te lang in functie. Het is een bekend fenomeen dat hoge politici, die lange tijd in functie waren, het overzicht verliezen en zich van de realiteit verwijderen. Het is de tragedie bij Merkel´s fatale fout dat zij in feite heel Europa in gijzeling heeft genomen om militante en gewelddadige vreemdelingen uit te nodigen binnen te marcheren.

Wie herinnert zich niet de suikerzoete selfies van jubelende islamitische mannen op Duits grondgebied met mevrouw de bondskanselier? Zij heeft zelfs gratis reclame voor ze gemaakt.

Met haar genocidale politieke avontuur van september 2015 heeft Merkel gelijkdoortige beslissingen bij de leiding van de Europese commissie op gang gebracht. Als Duitsland een andere weg met het oog op het vluchtelingenthema zou kiezen, dan zou de EU-leiding dienovereenkomstig volgen. Het huidige resultaat is dat het hele continent met zijn 750 miljoen burgers door de eigen regeringen in een nachtmerrie wordt gedwongen.

Velen noemen deze feiten de “afgedwongen collectieve zelfmoord van Europa”. Het geheel is een invasie en men moet wel totaal verblind zijn om dit iets anders te noemen.

Zoals altijd het geval is bij invasies werd ook deze invasie vanaf het begin tot in het kleinste detail gepland, aangestuurd en uitgevoerd, en de geheime diensten in ieder landen kenden van tevoren alle details van deze agressieve immigratie, die vanuit Turkije begon en van daaruit veel hulp heeft gekregen.

Hoe kon een ervaren politicus zo uitgesproken onverantwoordelijk, zo gevaarlijk en uitermate onverstandig, zo ogenschijnlijk verblind handelen? Deskundigen hebben verschillende verklaringen voor Merkel´s klap tegen de humaniteit. Is het de wens de Nobelprijs voor de Vrede te krijgen of haar zeer pragmatische bedoeling om aan de top van de wereldmachten komen te staan en genomineerd te worden als de volgende secretaris-generaal van de VN? De insiders, die bekend zijn met het verhaal hoe Merkel aan de macht kwam, zijn geen moment lang verbaasd.

Het ergste van het geheel is dat de prijs voor de fout van een individu door miljoenen mensen betaald moet worden en in Parijs al 130 mensenlevens heeft gekost. En mevrouw Merkel heeft het nog steeds niet begrepen, in ieder geval niet openlijk.

Zelfs over het feit dat de autocolonne op weg naar het stadium in Hannover moest omkeren, nadat ze op het laatste moment nauwkeurige informatie over een op handen zijnde aanval had gekregen, heeft Merkel niet één woord over de soort en de achtergrond van de afgeweerde aanval op Duits grondgebied gezegd.

In werkelijkheid heeft de overwegende meerderheid van de leidingen van de westerse Europese landen er een vreselijke rol bij gespeeld om hun eigen burgers tot wanhoop te drijven en in duidelijk gevaar te brengen.

Zelfs na het bloedbad in Parijs heeft president Hollande geweigerd zijn ondersteuning aan de islamitische zaak op te geven en heeft hij het lef om te zeggen dat Frankrijk nog eens 30.0000 Syrische “vluchtelingen” zal verwelkomen.

Tot de prijs, die voor al deze krankzinnigheid betaald werd, behoren de beschermende kleding en de uitrusting voor chemische oorlogsvoering, die onlangs in Parijs werden gestolen, en de sterke militaire aanwezigheid bij de waterleidingbedrijven in Parijs. De Franse minister-president Valls sprak, gericht aan de Franse publieke opinie, de waarschuwing voor mogelijke chemische en bacteriologische aanvallen door terroristen uit – door radicale terroristen.

Wat we zien, is een zelfgefabriceerde terreurthriller, die zich 24 uur per dag afspeelt. Wij spelen hier zelf in mee, noodgedwongen. Gedwongen door onze ondeskundige regeringen, die met ons leven spelen.

Alle als serieus bekendstaande deskundigen op het gebied van de radicale islam, mensen zoals Morten Storm, die de hoogste commandocentrales van Al-Qaida heeft geïnfiltreerd en die de islam al tien jaar lang onophoudelijk bestudeert, zeggen tegen de westerse autoriteiten: “Deze mensen komen niet naar Europa en het Westen om te leven. Ze komen om te sterven.”

Waarom in hemelsnaam hadden Angela Merkel, François Hollande en de rest van de westerse leiders niet eens zoveel verantwoordingsbewustzijn om hiernaar te luisteren? De westerse Europese leidingen hebben gefaald in hun belangrijkste plicht, namelijk om te zorgen voor de bescherming en de veiligheid van hun burgers.

Volgens de door MI5 (Britse geheime dienst) officieel gepubliceerde berekeningen zijn “twee van de honderd huidige migranten verbonden met ISIS”. Wat echter niet openlijk gezegd wordt, hoewel op nog nauwkeuriger data terug te voeren, laat zien dat “minstens 10% van de Europa binnenkomende migranten uit het Nabije Oosten en Afrika banden heeft met ISIS”.

Bron: www.pi-news.net

Vertaling: Renate S.

Bron oorspronkelijk artikel: www.israelnationalnews.com

Auteur: Dr. Inna Rogatchi

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2015/12/10 ... ore-103549
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 44672
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De islamisering van Europa

Berichtdoor Pilgrim » Za Dec 12, 2015 3:09 am

NAVO, EU en Interpol erkennen dat ISIS massavernietigingswapens naar Europa heeft gesmokkeld

Xander, 10-12-2015

Afbeelding
In het Britse Rotherham is het proces begonnen tegen een groep moslims die met medeweten en zelfs medewerking van de lokale politiek en politie minstens 1400 hoofdzakelijk blanke meisjes ernstig misbruikten, verkrachtten en tot prostitutie dwongen. De media noemen het stadje inmiddels ‘het duivelsgat van Yorkshire’.

Sharia-politie in Duitsland niet langer strafrechtelijk vervolgd – Britse politie mag in steeds meer stadswijken alleen met toestemming van moslims komen – Moslims proberen door te dreigen met aanslag alle passagiers Franse trein te beroven

Waar critici van het open-grenzenbeleid van de EU-landen al bang voor waren, werd onlangs bevestigd tijdens een geheim gehouden conferentie van de EU, de NAVO en Interpol: islamitische terreurgroepen zoals ISIS zijn er inderdaad in geslaagd om onder dekking van de migranten-toestroom massavernietigingswapens naar Europa te smokkelen (1). Dankzij de pro-islamisering politiek van Brussel, Berlijn, Den Haag en andere Europese regeringen is het daarom niet langer de vraag of, maar wanneer moslimterroristen ook in Nederland aanslagen gaan plegen waar enorme aantallen slachtoffers bij zullen vallen.

Rechters staan Sharia-politie en no-go zones toe
Ongetwijfeld zullen sommigen het nog steeds overdreven vinden ‘onze’ politici ervan te beschuldigen voorstanders van de islamisering van Europa te zijn. Wat dacht u dan hiervan: moslims die in Wuppertal de ‘Sharia-politie’ oprichtten zijn door de rechtbank ontslagen van strafvervolging. De rechter oordeelde dat burgers niet geïntimideerd worden door de Sharia-politie, en dat dit geen teken is dat de moslims een militante gezindheid hebben.

Afgelopen zomer waarschuwde de Duitse politie voor het snel toenemende aantal islamitische ‘no-go’ zones in het Roergebied en andere grote steden (3). Hele wijken in steden zoals Duisburg en Gelsenkirchen worden beheerst door uit hoofdzakelijk jonge moslimmannen bestaande criminele bendes (4).

De Duitse rechters hebben overal begrip voor, althans, zolang de daders de islamitische religie aanhangen en de slachtoffers autochtone Duitsers zijn. Andersom is er echter nul tolerantie en wordt zelfs woordelijke kritiek op de massale moslim immigratie keihard aangepakt.

Christelijke asielzoekers vogelvrij
Ook christenen zijn inmiddels vogelvrij verklaard bij onze Oosterburen, zeker als ze zich in asielzoekerscentra bevinden. Eind november vielen vijf moslims die waren aangesteld als bewakers twee Iraniërs aan omdat ze op hun kamer het Nieuwe Testament hadden liggen. Een andere Iraanse christen liep een 30 centimeter lange wond op toen moslimmigranten hem met een mes te lijf gingen en zijn Bijbel verscheurden.

Volgens de Berlijnse voorganger Gottfried Martens zijn dit beslist geen incidenten, maar dagelijkse praktijk, en de belangrijkste reden waarom veel christelijke asielzoekers niet meer in de opvangcentra durven blijven (7).

Britse politie mag in sommige wijken alleen met toestemming moslims komen
Deze krankzinnige toestanden zijn niet alleen in Duitsland te vinden. Een Britse politieagent in Preston (Lancashire) erkende dat er ook in deze kleinere stad inmiddels islamitische no-go zones zijn waar de politie alleen mag patrouilleren als ze daar toestemming van lokale moslimleiders voor hebben gekregen. Een collega uit Yorkshire (Noord Engeland) schreef dat het inmiddels verboden is om in uniform in zijn eigen auto te rijden, omdat ‘we allemaal het risico lopen te worden aangevallen (door moslim migranten). Als we het toch doen en dan onthoofd worden, is het onze eigen schuld.’

Een vrouwelijke agente viel hem bij: ‘Zelfs als een van ons vermoord zou worden of weggevoerd in een busje, zou dat enkel als een ‘eenmalige incident’ worden gerapporteerd.’ Soms snijden moslims de remleidingen van politieauto’s door, zonder dat daar tegen wordt opgetreden. Een collega schreef dat hij dit jaar na 11 jaar ontslag had genomen omdat hij dit alles niet meer kon verdragen. (5)

Proces tegen islamitische massa verkrachters Rotherham
Tegelijkertijd is eindelijk het proces begonnen tegen een groep moslimmannen –en ook enkele vrouwen- die tussen 1997 en 2013 in Rotherham minstens 1400 hoofdzakelijk blanke meisjes hebben misbruikt, ontvoerd, tot prostitutie dwongen, verkracht en tot hun seksslavinnen maakten en voor minimaal één dode verantwoordelijk zijn. Het stadje wordt in de media inmiddels ‘het duivelsgat van Yorkshire’ genoemd.

De gruwelijke misstanden waren al jaren bekend bij de politie, maar die mochten op last van de lokale politiek niet ingrijpen –de daders waren immers moslims, en net als in Nederland is de islam ook in Groot Brittannië onaantastbaar verklaard. Agenten, officieren en gemeenteraadsleden werkten zelfs met het misbruik mee en noemden de slachtoffers ‘kleine (blanke) hoertjes’. (8)

Moslims proberen Franse trein te beroven
In Frankrijk hebben drie moslims zowaar 2,5 jaar gevangenisstraf gekregen omdat ze vijf dagen na de aanslagen in Parijs van 13-11 geprobeerd hadden een complete trein te beroven. Tussen Beziers en Perpignan namen de controle over de intercom over, zeiden de islamitische gebedsoproep op en eisten dat alle passagiers hun mobieltjes afgaven. Zo niet, dan zou de trein getroffen worden door een aanslag. Voor de rechtbank beweerden de jonge moslims dat ‘het maar een grapje was’. (6)

Xander

(1) KOPP
(2) KOPP
(3) WAZ / Der Westen
(4) Focus
(5) Breitbart
(6) Infowars
(7) KOPP
(8) Die Welt

http://xandernieuws.punt.nl/content/201 ... gesmokkeld
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 44672
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De islamisering van Europa

Berichtdoor Pilgrim » Do Dec 24, 2015 6:40 pm

Shaykh Said Rageah: Vluchtelingen moeten de islam over Zweden en Europa verspreiden

Posted on december 24, 2015 by Bolo

Afbeelding

Aangezien we wel vaak de zogenaamde radicale imam zien voorbij komen en zelfs ik weet dat niet elke imam op een dusdanige achterlijke manier rond brult dat moslims elke ongelovige moeten afmaken, elke vrouw als gebruiksvoorwerp aan zich moeten binden en elk jong meisje straffeloos mogen verkrachten aangezien die pedofiele nep profeet van mening is dat het goed is nu eens een filmpje van een geloofswaanzinnige die op een rustige manier aan moslims laat weten wat hun eigenlijke doel is in (in dit geval) Zweden.

Shaykh Said Rageah is de naam van deze spreker. Hij werd geboren in Somalië en verkaste eind jaren 80 naar Noord-Amerika, heeft een bachelor in islamitische studies en een master in Sharia. Inderdaad het is mogelijk om af te studeren in de categorie sprookjes en nachtmerries kennelijk.

Over deze verkondiger van het geloof zonder vrede is nog veel meer fraais te vinden, zoals talloze tirades omtrent het niet leven volgens de regels door moslims en zijn duidelijke visie dat de vrouw maar een minderwaardig schepsel is die je dus zeer zeker geen hand moet geven. Hij zou zo maar voetballer bij fc Utrecht kunnen zijn, maar dat ter zijde.

Korte samenvatting van de show van Said voor hen die dit geen 7 minuten vol kan houden middels het Y-buis filmpje hieronder.

Rageah geeft aan dat de moslimjongeren de verplichting hebben om goed onderwijs te volgen in het belang van de islam met als doel om middels onderwijs eenvoudiger tot de invoering van de islam bij de lokale samenleving te komen, om de islam te verspreiden in hun nieuwe gemeenschap, de gemeenschap die hen als vluchteling heeft opgenomen.

Onderstaande teksten zijn fragmenten uit zijn toespraak.

“Waarom denk je dat allah je hier bracht? Waarom denk je dat allah je ouders hier naar toe bracht? “Denk je dat het kwam omdat er een burgeroorlog in je land is en je terug naar huis gaat wanneer deze voorbij is? En denk je dat ze nergens anders naar toe konden gaan, en nu opeens kwamen ze naar Zweden naar dit kleine dorp, waarvan ik de naam niet eens kan uitspreken? Denk je dat ze hier per ongeluk naar toe kwamen?”

“Nee, je wordt gezonden door de almachtige allah. Het heeft besloten dat je misschien hier geboren en getogen bent, zodat je de boodschap van de islam over kunt dragen naar je eigen gemeenschap, de Zweedse gemeenschap, want misschien spreekt je vader, als hij Zweeds spreekt, dit met een accent, misschien als zelfs je moeder Zweeds spreekt dan heeft ze een accent. Misschien begrijpen ze weinig of niets van de cultuur van deze mensen.”

“Misschien bracht allah je hier zodat je, je kunt aanpassen om te begrijpen, te analyseren, te lezen en te leren over de cultuur van de mensen en in ruil daarvoor doe je iets terug en geef je ze het licht van de islam...”

“Helaas zijn veel jonge vrouwen en veel jonge jongens of jonge mannen van mening dat ze hier gebracht zijn zodat ze plezier kunnen hebben en dat ze naar muziek mogen luisteren, dat ze kunnen genieten van de sneeuw die hun vaders nooit eerder hebben gezien. Denken ze hier te zijn om een sneeuwman aan de voorkant van hun huis te maken, dat ze naar beneden glijden door de sneeuw de heuvels, dat dit de reden is dat ze hier zijn.”

“De reden dat allah u hier bracht is er voor om de boodschap van de islam over te dragen aan de lokale bevolking, de mensen te bekeren tot de islam. Waarom? Omdat ieder van ons de verantwoordelijkheid heeft om de mensen op te roepen om de almachtige allah aan te roepen, om ze de weg van uw allah te wijzen.Wat Shaykh Said Rageah eigenlijk doet is het hersenspoelen van jonge moslims in een poging om ze aan te zetten tot het bekeren van de andersdenkende, de “ongelovige”.

Ik plaats dit enkel en alleen om te laten zien dat het dus echt niet enkel brullende baardaap imams zijn die in het openbaar oproepen tot geweld waar we als westerse samenleving voor moeten uitkijken, maar nog veel meer voor dit soort gladde praatjesmakers zoals “vriend” Said die op een verkapte manier vanuit een haatkazerne elke moslim oproept om dorpen en steden om te turnen tot islamitische bolwerken. Eerst passen wij ons aan, puur om ze te laten denken dat we welwillend zijn, om vervolgens de oorspronkelijke bewoners te vangen in een islamitisch net dat steeds strakker wordt aangetrokken en steeds maar weer aanpassingen vergt om te komen tot de regels van de islam.

Welke haatprediker is de gevaarlijkste voor onze westerse normen en waarden?

http://fenixx.org/2015/12/24/shaykh-sai ... rspreiden/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 44672
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De islamisering van Europa

Berichtdoor Pilgrim » Wo Mar 02, 2016 3:29 am

Steeds meer sharia-rechtbanken in Europa

Geplaatst op 1 maart 2016

Afbeelding

Er zijn veel actuele voorbeelden hoe de sharia-wetgeving in de westerse landen wordt ingevoerd. Veel mensen in het Westen denken dat de sharia ongeveer gelijk zou zijn aan de wetten in de westerse landen, zoals Canada, Australië, Nigeria, die hun rechtssysteem hebben ontwikkeld uit het Britse systeem.

Enkele lezers zullen zich het geval herinneren, toen enkele jaren geleden een zogenaamde “sharia-politie” in Groot-Brittannië tegen vrouwen zei hoe zij zich zouden moeten kleden, die homoseksuelen bedreigde en zelfs sloeg, toen ze zich in een islamitische stadswijk in de buurt van bepaalde moskeeën bevonden.

Dit verhaal is weliswaar op de achtergrond geraakt, maar de feiten blijven bestaan en zijn zelfs nog talrijker geworden. Hier twee actuele voorbeelden uit Europese media:

- Een imam vermoordt twee mensen, omdat ze zwemkleding droegen op het Italiaanse strand.
- Vier Tsjetsjenen slaan Weense mannen in elkaar, omdat zij en hun vrouwelijke familieleden zich niet aan de sharia hebben gehouden.

Het is belangrijk om te begrijpen dat de invoering van de sharia door iedere moslim kan plaatsvinden die zich daartoe verplicht voelt. Het is geen systeem waarover we kunnen stemmen of waarover we recht van inspraak hebben. Plotseling zullen we bepaalde dingen niet meer mogen doen of zeggen, zoals het afdrukken van Mohammed-cartoons of kritiek hebben op de islam. De consequenties, als we deze voorschriften schenden, hebben met ons oorspronkelijke rechtssysteem niets te maken.

Het zal zo zijn dat iedere moslim die ons hoort of ziet de sharia-wet in eigen handen kan nemen (precies daarvoor werd deze geschapen) en hij zal deze tegen ons toepassen, onafhankelijk van het feit of dit door een jurist naar ons begrip wordt goedgekeurd of niet.

Daarbij komt het islamitische concept van de hidjra. Dit is een van de centrale dogma´s van de islam waaraan men zich moet houden. Het betekent twee dingen: de migratie van moslims in niet-islamitische landen om van deze islamitische landen te maken. Een van de twee manieren waarop de islam zijn gelovigen de weg naar het paradijs garandeert en ten tweede om in een gebied de islamitische verbondenheid te versterken.

Beide aspecten zijn bindend voor de vrome moslims. Hieronder een interview met Sam Solomon, een voormalige vooraanstaande islamitische geleerde van de soennitische islam, die tot het christendom bekeerde. Hij spreekt over moskeeën, geeft inzicht in de betekenis van de organisatorische en doctrinaire basis van de sharia en diens toepassing door de gelovigen, daar waar de islamitische bevolking talrijk genoeg is.Bron: http://de.europenews.dk

Vertaling: EuropeNews

Bron oorspronkelijk artikel: www.therebel.media

Auteur: Victor Laszlo

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2016/03/01 ... in-europa/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17473
Lid geworden op: Ma Feb 17, 2003 9:58 am

Re: De islamisering van Europa

Berichtdoor Manon » Wo Mar 02, 2016 12:30 pm

http://bb4sp.com/swiss-butcher-going-to ... for-years/

Een Zwitserse slager verkocht jarenlang varkensvlees als halal-kalfsvlees aan moslims . Hij werd daarvoor veroordeeld.

Mag ik aannemen dat de overtreding erin bestond dat hij zijn varkensvlees als "kalf" benoemde? Of is "halal" ondertussen een wettelijke juridisch beschermde benaming uit onze westerse voedselwetten?
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16307
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Begrip voor islam is begrip voor de duidel.

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Wo Mar 02, 2016 1:09 pm

Manon schreef:http://bb4sp.com/swiss-butcher-going-to-jail-sold-pork-to-local-muslims-for-years/

Een Zwitserse slager verkocht jarenlang varkensvlees als halal-kalfsvlees aan moslims . Hij werd daarvoor veroordeeld.

Mag ik aannemen dat de overtreding erin bestond dat hij zijn varkensvlees als "kalf" benoemde? Of is "halal" ondertussen een wettelijke juridisch beschermde benaming uit onze westerse voedselwetten?

Hij heeft in beide gevallen gelogen. Als goed katholiek zou hij te biecht kunnen gaan bij een met zijn piemel spelende priester in een afgeschermd hokje. Een aantal Onze-Vaders en Weesgegroeten zouden dan de zaak weer kunnen vereffenen en hem met het reine kunnen verzoenen.

Liegen in de politiek komt voor. De Kamer voorliegen is niet strafbaar, wel ongewenst. De tekstuele 'oplichter' mag via de nooduitgang van het politieke toneel verdwijnen. Van een boete is geen sprake.

Wat de slager betreft in Zwitserland, ik ben onbekend met het Zwitserse rechtssysteem. Maar tegenwoordig kun je ook aan de bak als godsdienstwaanzinnig gedupeerde bij de rechter. Vanwege het haast onuitputtelijke begrip van de rechter voor de volslagen uit het lood geslagen aanhangers van de achterlijke smerige tweedehands voor onze beschaving desastreuze haat- en achterstandsreligie islam.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 44672
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De islamisering van Europa

Berichtdoor Pilgrim » Vr Mar 04, 2016 1:50 am

Ezra Levant (The Rebel Media) in Europa

Geplaatst op 3 maart 2016

Vorige week was Ezra voornamelijk in Zweden en Keulen en deze week toont The Rebel elke dag een reportage met hun ervaringen. De eerste twee reportages geven meer een overzicht en stemmingsbeeld, o.a. van Rosengård, de geïslamiseerde wijk in Malmö waar brandweer en ambulance alleen nog beschermd door de politie binnengaat.

Deel 1:Deel 2:Het derde deel van 2 maart heeft als voornaamste onderwerp de handtastelijkheden, diefstallen en verkrachtingen op Oudejaarsavond in Keulen en de meningen van moslims over dat voorval. Er volgen later in de week nog interviews met bekende Zweden, zoals de bedreigde kunstenaar Lars Vilks, de Deense psycholoog en Pegida-organisator Nicolai Sennels, Lars Hedegaard en anderen.

Video van 2e maart (deel 3):Door: “Vederso”

https://ejbron.wordpress.com/2016/03/03 ... in-europa/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 44672
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De islamisering van Europa

Berichtdoor Pilgrim » Za Mar 05, 2016 2:42 am

De islamitische invasie van Europa

Gepubliceerd op 25 feb. 2016

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 44672
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De islamisering van Europa

Berichtdoor Pilgrim » Zo Mar 06, 2016 2:35 am

Afbeelding

Vroeger . . . 1960

Afbeelding

Heden . . . 2016
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 44672
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De islamisering van Europa

Berichtdoor Pilgrim » Wo Mar 16, 2016 8:04 pm

Demografische bom – aantal moslims in Europa explodeert

Geplaatst op 16 maart 2016

Afbeelding

Europa wordt door de islam opgevreten. Waren er in 1945 nog in totaal 600.000 moslims in Europa, nu zijn dat er al meer dan 50 miljoen. In het Verdrag van Lissabon heeft Europa zich ertoe verplicht om nog eens 50-100 miljoen moslims Europa binnen te laten. Tot uiterlijk 2050. Overwegend uit de Noord-Afrikaanse landen. Maar steeds meer ook uit de ten zuiden van de Sahara gelegen gebieden van het zogenaamde zwarte Afrika. 90% van alle sinds de jaren-90 van de vorige eeuw naar Europa gekomen immigranten is moslim.

In Zuid-Frankrijk staan inmiddels meer moskeeën dan kerken. 30% van de mensen in Frankrijk tot 20 jaar zijn moslims. In Nice en Parijs bedraagt hun aandeel nu al 45%. In 2027 zal 20% van de Franse bevolking islamitisch zijn. Uiterlijk in 2050 zal Frankrijk een islamitische republiek zijn. In Nederland zal in 2025 de helft van de Nederlandse bevolking islamitisch zijn. In Engeland nam de islamitische bevolking de afgelopen jaar met het dertigvoudige van 82.000 naar 2,5 miljoen toe. Intussen staan er meer dan 1000 moskeeën – veel van hen waren vroeger kerken. In België was in het jaar 2010 al 25% van de totale bevolking moslim. 50% van alle Belgische zuigelingen is nu al moslim.

Gemiddeld iedere tien jaar verdubbelt het aantal moslims in de Europese landen. Bij een klein numeriek begingetal is dat geen probleem. Maar als het begingetal tot meer dan 1 miljoen is toegenomen (en dit is in bijna alle landen al het geval), is de “wet van het grote aantal” van de bevolkingswetenschapper Birg van toepassing: in enkele decennia kan zo´n toenemende populatie van de autochtone bevolking een minderheid in het eigen land maken en deze uiteindelijk volledig verdringen. Deze wet wordt pas duidelijk als je de situatie in Duitsland in beschouwing neemt:

In tegenstelling tot de officiële cijfers leven er in Duitsland nu al 8-13 miljoen moslims. In 2020 zullen dat 20 miljoen zijn en in 2030 al 40 miljoen. Het Islam-instituut in het Duitse Soest houdt rekening met 51,72 miljoen moslims in het jaar 2045 in Duitsland, gebaseerd op de huidige demografische omstandigheden. Met deze cijfers houden de islamitische functionarissen (bijvoorbeeld van de Centrale raad van de moslims) nu al rekening. Uiterlijk in 2040 willen zij een islamitische bondskanselier leveren en uiterlijk 2050 is het de bedoeling om van de Duitse grondwet een islamitische grondwet te maken. Alleen met behulp van de dan al te vermoeden twee derde meerderheid aan islamitische parlementariërs zou deze machtsovername door de islam denkbaar zijn – zonder dat er ook maar een schot gelost zou hoeven worden.

De genocide op de Europese cultuur
In het kader van de sinds de jaren-60 van de 20e eeuw tot op de dag van vandaag onverminderd voortdurende immigratie – jaarlijks komen er ongeveer 1 miljoen extra islamitische immigranten naar Europa – vinden ook hun uit hun oorspronkelijke landen van herkomst meegebrachte culturele gewoontes meer en meer opgang. De uit de islamitische cultuurkring immigrerende migranten nemen oeroude patriarchale sociale patronen en denkpatronen met zich mee. Hun vrouwen worden veel vaker geslagen dan in de rest van Europa. In de vrouwenhuizen van de grote Europese steden bedraagt het aandeel van de daar toevlucht zoekende islamitische vrouwen tussen de 40 en de 80% – bij slechts 3-10% aandeel van moslims in de landen van Europa. Polygamie en versluiering van vrouwen bepaalden in toenemende mate het straatbeeld van de grote Europese steden. Duizenden moskeeën schieten als paddenstoelen uit de grond. Complete stadsdelen verloren hun oorspronkelijke Europese gezicht. Overal vormden zich parallelsamenlevingen, waarin de eigen wetten heersten.

Alleen al in Frankrijk bestaan honderden zogenaamde “No-Go-Areas”, stadsdelen, waarin geen autochtone Fransman zich meer zou wagen en waar in veel gevallen zelfs de brandweer alleen nog met politiebescherming zijn werk kan uitvoeren. Nauwelijks anders zijn de toestanden in Nederland, Zweden, Denemarken en Noorwegen. Die landen laten een golf van verkrachtingen zien, die nog nooit eerder in hun geschiedenis heeft plaatsgevonden. De slachtoffers zijn meestal autochtone meisjes en jonge vrouwen. De daders meestal islamitische migranten. De media houden zich steeds meer aan de aan zichzelf opgelegde censuur en noemen zulke overvallen met “migratieachtergrond” – politiek correct – alleen nog in zo´n gecodeerde vorm, dat de lezer geen informatie meer over de etnische en religieuze achtergrond van de daders krijgt.

De jammerlijke figuur van de intellectuele elites van Europa
Europa´s intellectuelen, die zoals gebruikelijk iedere handeling van schending van de mensenrechten van de kant van het Westen graag en meedogenloos aan de kaak stellen, blijken gezien de dagelijkse schendingen van de mensenrechten door islamitische migranten merkwaardig blind en verbazingwekkend begripvol te zijn. Deze schendingen werden zelfs door de islam gedekt of ondersteund, dan nog werden onder het schijnargument van “godsdienstvrijheid” bijna ongelooflijke zaken politiek correct geduld en “begrepen”. Meer nog: er bestaan duidelijke aanwijzingen dat door migranten gepleegde delicten als gevolg van een zelfcensuur van de media ergens op een moeilijk te vinden plaats of zelfs helemaal niet meer genoemd worden. Het belangrijkste argument van de redacties is, dat men migranten tegen de volkswoede zou willen beschermen – een argument, dat bij nader inzien tegelijkertijd twijfelachtig en leugenachtig blijkt te zijn. Twijfelachtig, omdat het een overtreding is van het centrale principe van de informatieplicht van een vrije pers. Leugenachtig, omdat de motivering opvallen selectief is: zo taboeloos er over de eigen samenlevingen wordt bericht, zo begripvol en zachtaardig zijn de berichten over landen en religies die men denkt in bescherming te moeten nemen.

Zoals vele media ooit linkse cultfiguren als Stalin, Mao, Che Guevara en Fidel Castro bejubelden en hun moorddadige handelen bagatelliseerden, doen ze dit nu bij het thema islam. Meer nog: tegenover de onverholen machtsaanspraken en de dagelijks toenemende aanvallen van de moslims op de fundamentele principes van onze cultuur en onze rechtstaat wordt het gedrag van de meeste Europese elites en het grootste deel van het Europese establishment gekenmerkt door lafheid en een bijna hondse onderworpenheid.

Alleen al de persoon Mohammed zou genoeg aanleiding bieden voor een groot aantal kritisch-analytische berichten. Zijn relatie tot vrouwen, zijn seksuele contact met kinderen, zijn moordbevelen tegenover critici en afvalligen van de islam, zijn oorlogen tegen “ongelovigen”. Stof genoeg voor tientallen jaren. Wat betreft hun eufemistische en schandalig onrealistische berichtgeving over de islam, hun lafheid om deze religie als totalitair, mens verachtend en wereld veroverend te herkennen, faalt het overgrote deel van de media opnieuw. Het waarderelativisme, waartoe talrijke journalisten, politici en goedmenschen zich bewust of onbewust verplicht hebben, schijnt hun analytische denkvermogen wat betreft de islam als een drug verlamd te hebben. In een mengeling van onwetendheid, lafheid en stille sympathie voor een religie, die antiwesters, anti-Amerikaans en anti-Israëlisch ingesteld is, werken zij – gewild of niet – als welkome handlangers van de islam aan de demontage van hun eigen samenlevingen.

Bron: http://michael-mannheimer.info

Auteur: Michael Mannheimer

Ingekort en vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2016/03/16 ... xplodeert/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16307
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: De islamisering van Europa

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Wo Mar 16, 2016 8:22 pm

Pilgrim schreef:
Demografische bom – aantal moslims in Europa explodeert

In het Verdrag van Lissabon heeft Europa zich ertoe verplicht om nog eens 50-100 miljoen moslims Europa binnen te laten. Tot uiterlijk 2050.

Volgens mij is dit onzin. Ik heb dit wel eens eerder geplaatst gezien. Zo'n uit de losse hand informatie verwacht je eerder van de hand van Xander, je weet wel, de beïnvloeder van Pilgrim of andersom.

Ik heb ooit eens dat zogenoemde verdrag van Lissabon opgezocht en bekeken. Ik ben niet tot deze hierboven aangehaalde conclusie gekomen. Dit lijkt verdomd veel op hoe de Wachttoren te werk gaat.

Met suggestieve teksten. Teksten die zelfvervuilend indoctrineren in de bevallige geest die rijp is voor paniek en angstzaaierij.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 44672
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De islamisering van Europa

Berichtdoor Pilgrim » Wo Apr 06, 2016 2:40 am

De 3 fasen van moslim-immigratie

Afbeelding

Fase 1 – Weinig in aantal – Onderdrukte islam
Speel het slachtoffer
Claim “islamofobie”
Meer tolerantie van anderen


Fase 2 – Grote minderheid – Verontwaardigde islam
Dreigen
Sharia-recht eisen
Intolerantie tegenover “ongelovigen”


Fase 3 – Duidelijke meerderheid – Dominante islam
Militant
Strikt sharia-recht
Vermoorden/onderwerping van alle “ongelovigen”


Dit patroon is in 1400 jaar niet veranderd.
Gematigden zijn irrelevant
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
silkyboxershortXL
Berichten: 2528
Lid geworden op: Za Apr 24, 2010 3:20 pm

Re: De islamisering van Europa

Berichtdoor silkyboxershortXL » Wo Apr 06, 2016 8:41 am

Donald Trump Calls For Arming Of European Citizens
Hoop is geen strategie.
WWG1WGA


Terug naar “Eurabia”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 6 gasten