Zeker 128 doden bij schietpartijen en aanslagen in Parijs

Waarom slaan bepaalde moslims, waar dan ook, elkaar en anderen de hersens in? Hoort geweld en de drang tot overheersing en bekering bij de essentie van de islam?
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16302
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Vervroegd islamitisch jaarfeest

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16302
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Vrijdag halaldag!

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Bijna alle aanslagen vinden op vrijdag plaats. Dom dat dit nog nooit iemand is opgevallen. Meestal na het vrijdagmiddag gebed. Ik vraag mij af waarom originaliteit begint en plagiaat eindigt in terrorisme.

Afbeelding

In het geval van God ligt de claim van de enige echte originele god bij de joden, als we ervan uitgaan dat joden, christenen en mohammedanen, het alle drie in hun broek doen voor dezelfde god. Atheïsten hebben daar geen last van.

Christenen sluiten haast naadloos en vredelievend aan op de religie van de joden. Christenen en joden kunnen daarom ook makkelijk, zonder ruzie te maken, door dezelfde deur van de 21e eeuw!

Anders is het gesteld met de simpele waardeloze armoedige zielige tweedehands smerige plagiaat- en haatreligie islam. Mohammed was een simpele geest die niet gek was, maar wel heel erg dom en terroristisch zelfzuchtig geil. Vandaar ook dat bijna alle moslims zo dom zijn als de besneden lul van Allah en natuurlijk bloedgeil om na hun dood te kunnen neuken met 72 hoerige maagden van het kaliber kopvod moslima. Dat ze om die reden dagelijks in het nieuws zijn met terroristische aanslagen, zoals vandaag weer in Parijs, heeft alles te maken met de meest weerzinwekkende incompetente, voor onze kennisbeschaving ongeschikte, primitieve terroristische Arabische achterstandsreligie islam.

Een fatsoenlijk Europa weert moslims en nodigt ze niet van harte uit, waarmee die gekke post traumatisch geestgestoorde marxistische ex DDR-klant Frau Merkel meent Europa een dienst te bewijzen.

De Franse president heeft helemaal gelijk: "Het is oorlog!" De aanslagen zijn door niet-leugenachtige oprecht eerlijke moslims gepleegd, die de Koran, zoals ALLE moslims, als een van Allah afkomstig heilig boek beschouwen. In de Koran wordt namelijk opdracht gegeven om aanslagen op ongelovigen te plegen. En niet zo’n klein beetje ook.

Niet iedere moslim is als uitblinkende huichelaar een terrorist, maar iedere terrorist is - niet toevallig - wel een moslim.

Waar vind ik tegenwoordig iemand die Adolf heet? En toch stikt het in Europa van de Mohammeds. De vrouwen dragen weliswaar geen hakenkruis, maar wel een kopvod als herkenning en propaganda voor de aanslagplegers!

POLITIEK IS SMERIG EN HYPOCRIET!
Laatst gewijzigd door Hans v d Mortel sr op za nov 14, 2015 2:34 pm, 1 keer totaal gewijzigd.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77345
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Zeker 128 doden bij schietpartijen en aanslagen in Parijs

Bericht door Ariel »

Door Arthur van Amerongen. icon_thumbup.gif it’s the islam, stupid.
NATUURLIJK IS HET OORLOG!

Maar niet de oorlog waarmee een Brusselse bobo deze week dreigde. The First Veep van Jean-Claude Juncker doelde op het herrijzende nationaal-socialisme in Europa. De laarzen van de kaalkopjes denderen weer door de steden en dit keer zullen de mohammedanen het slachtoffer worden van razzia’s en pogroms.

Na het bloedbad in Parijs – en ik durf daarover een weddenschap af te sluiten – zullen er de komende dagen diverse islamknuffelaars (de luxe benaming is islam-apologeet) huiliehuilie doen in de media en hun versleten riedel afsteken: de muzelmannen zijn het grootste slachtoffer van de slachtpartij in Parijs. Ik noem dat weleens: een Beaatje doen. Het is een subtiele verwijzing naar het bezoek van onze toenmalige koningin aan een islamitische gezelligheidsvereniging, vrijwel onmiddellijk na de moord op Theo van Gogh (de vrede zij met hem). Het kwam geen seconde in haar op om uit een soort aangeboren fatsoen dat de echte adel kenmerkt, wellicht eerst de ouders van Theo te condoleren.

Ik draai het beeld van de lieve, zielige, kwetsbare, hulpbehoevende, goedbedoelende, onderdrukte moslim in de slachtofferrol altijd bewust om. Het is toch van de zotte dat ik om de haverklap opiniestukken lees met een portee in de geest van: de kwetsbare islamitische minderheid van 1, 8 miljard zielen wordt onderdrukt en heeft geen enkel aandeel in de bloedige conflicten waar ter wereld dan ook maar is juist het slachtoffer.

Over de islam heb ik, sinds ik in 1991 aan de Universiteit van Amsterdam afstudeerde op de salafistische islam bij prof.dr.mr. Ruud Peters, nog weinig illusies. De islam is in het beste geval een wolf in schaapskleren. Ik maak mij veel grotere zorgen om de reeds genoemde islam-apologeten. Zij zijn ook diegenen die een paar miljoen verse migranten uit de Levant, Pakistan, Afghanistan en wat dies meer zij een verrijking voor de Europese cultuur noemen. ‘Wij kunnen veel van ze leren’, roept vrijwilligster Janneke dan, in een buitenwijk van het verre Apeldoorn. Voor de juffrouw Jannekes van deze wereld bedreigt juist de islamcriticus de vermeende saamhorigheid van Nederland.

De Nederlandse schrijver Benno Barnard woont in België en staat net als ik bekend als islamcriticus. Hij zou een lezing geven over het gevoelige onderwerp aan een universiteit en werd in de aula bijna gemolesteerd door de aanhangers van Sharia4Belgium, onder aanvoering van Belkacem die nu in de gevangenis zit. Van te voren had Barnard bescherming gevraagd bij de universiteit maar dat werd geweigerd. In de media kreeg hij de volgende dag de schuld van het incident, dat hij zelf zou hebben uitgelokt met zijn islamkritiek. De kranten schreven dat de knapen van Sharia4Belgium – die nu allemaal in Syrië zitten en hopelijk op schoot bij hun Schepper – ongevaarlijke clowns waren. Inmiddels is Barnard kalltgestellt, hij telt niet meer mee in de literaire gemeenschap vanwege zijn islamkritiek.

Eerder dit jaar interviewde ik voor mijn boek Brussel Eurabia 2 (inderdaad de opvolger van Brussel Eurabia 1) samen met Teun Voeten Wim Van Rooy. Volgens velen is Wim van Rooy de gevaarlijkste man van België maar ik vind Wim de aardigste man van België. Hij staat nu terecht volop in de belangstelling met zijn schitterende boek Waarover men niet spreekt. Ik ben het het roerend eens met van Rooy, die ik qua geleerdheid veel hoger aanschrijf dan mijn eigen bescheiden persoontje.

Van Rooy: “Linkse journalisten (vaak oud-trotskisten of maoïsten, hun aangetrouwde neven en nichten), groene utopisten en progressieve yuppies, gepokt en gemazeld in de krant als reclamedrukwerk en dus in het vanzelfsprekend hanteren van Newspeak, verhullen en incrimineren dat het een lieve lust is. Iemand die kritische vragen stelt bij de islam is een islamofoob, iemand die de islam analytisch fileert, doet aan hate speech bijvoorbeeld. Het is bizar: nog liever vergoelijken of omhelzen Gutmenschen de radicale islam dan dat ze als xenofoob worden beschouwd.

“Ooit merkte Orwell op dat het vertellen van de waarheid in tijden van bedrog een revolutionaire act is. Vandaag is dat het doorbreken van het irenische discours over de islam, alsmede het vertellen van de waarheid over zaken als criminaliteit en de kosten van immigratie: zaken die men lang onder het politiek correct geweven tapijt heeft geschoven. Daarbij werden alle door Orwell verfoeide technieken gehanteerd: van propaganda, regelrechte leugens en het verdacht maken van de tegenstander tot Berufsverbot en politieke processen. De Verlichting is bij het journaille en bij de hele cultureel politiek correcte elite erg ver weg. Dat een cultuur van 1400 jaar totalitarisme, jihadisme en anti-wetenschappelijkheid weleens aan de basis zou kunnen liggen van de niet-integratie van de moslim, komt niet op in het hoofd van de doorgestudeerde elite.”

Van professor Peters heb ik geleerd dat je als academicus nooit moet voorspellen en alleen maar moet analyseren. Na gisteravond benadruk ik in alle bescheidenheid nog maar eens wat ik al jaren roep: het is oorlog en de vijand is de islam. De enige oplossing is een keiharde maar zo lang er nog allemaal hotemetoten blijven roepen dat de islam vooral liefde is en dat er maar een paar hooligans en kwajongens zijn die het verknoeien voor de anderen, zal er niks veranderen na het bloedbad in Parijs. De Franse premier Manuel Valls heb ik hoog zitten, hij riep na de aanslag op Charlie Hebdo al dat Frankrijk in oorlog is met de islam. Laat hem een voorbeeld zijn voor de hielenlikkers in Nederland. ‘Jaja, drs. van Amerongen, hoor ik die roepen, alles goed en wel maar wij zijn gelukkig niet in oorlog met de islam!’

Nou, denk ik dan, ga maar lekker met je gebroken geweertje op de Grebbeberg zitten, op je bidkleedje. Mijn motto is dat van de filosoof Karl Popper: men kan nooit tolerant zijn tegen intolerantie want dan gaat de tolerantie kapot. En om spindoctor James Carville maar weer eens te parafraseren: it’s the islam, stupid.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77345
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Zeker 128 doden bij schietpartijen en aanslagen in Parijs

Bericht door Ariel »

Bart Schut·
Helemaal kapot, leeg, verdrietig, bang. Alle vrienden in ‪#‎Parijs‬ (waar ik recent drie jaar heb gewoond) lijken gezond en veilig te zijn. Ik bid niet voor Parijs, mensen die bidden hebben de stad al genoeg ellende bezorgd, en eerlijk gezegd doet dat vredesteken in de vorm van de Eiffeltoren mijn bloed alleen maar koken. Het is geen vrede en deze aanval verdient geen vreedzame reactie. Dus probeer ik de woede maar van me af te schrijven...
Moslims moorden verder. Wen er maar aan

De ideologie van de haat, de cultus van de dood, de sekte van het obscurantisme slaat opnieuw toe in het hart van Europa. Tenzij onze regeringen keihard ingrijpen – en dat doen zij niet – wordt het alleen maar erger.

Opnieuw rennen er mannen met bivakmutsen door de straten van Parijs. Met hun kalasjnikovs schieten zij op alles wat beweegt. Zij roepen iets: Allahu akbar, God is groot. Dat doen zij omdat zij moslims zijn. Daar, het m-woord is gevallen. De moordenaars zijn moslims en zij moorden omdat zij dat zijn. Als u dat vervelend vindt om te horen, komt hier het i-woord: islam. Het is de enige reden, de enige motivatie die zij hebben voor hun misdaden. Déjà-vu is zo’n prachtig Frans woord.

U moet dood en alles waarvoor u leeft, werkt en in gelooft moet kapot. U bent in oorlog, onze samenleving is in oorlog
U, de lezer, bent waarschijnlijk geen moslim. Dat is een reden u te vermoorden. U hoeft verder niets te doen. U hoeft niemand te doden, te mishandelen, uit te buiten of te beledigen. Het simpele feit dat u zich niet heeft onderworpen aan God (de betekenis en de essentie van de islam) is genoeg. U moet dood en alles waarvoor u leeft, werkt en in gelooft moet kapot. U bent in oorlog, onze samenleving is in oorlog.

Dat weet u misschien nog niet, omdat onze overheid het niet weet, niet wil weten. Omdat onze staatstelevisie het u niet wil vertellen en de meerderheid van onze journalisten het niet wil schrijven. Dit maakt de met kalasjnikovs door de Parijse straten rennende moslims niets uit. Zij weten het namelijk wel. En zij hebben geen toestemming nodig van premier Rutte, van het NOS-journaal of van NRC Handelsblad om zijn oorlog tegen u te voeren.

Allahu akbar betekent voor elke moslim hetzelfde, bij het dagelijkse gebed of bij het doodschieten van onschuldige burgers
In ons land, in onze Westerse samenleving wonen veel moslims. Waarschijnlijk kent u er wel eentje, mogelijk zelfs verschillende. De overgrote meerderheid van hen heeft geen kalasjnikov. Het merendeel steunt de moordenaars in Parijs niet. Maar diezelfde meerderheid verzet geen poot om deze ideologie van de haat, deze doodscultus, dit absolute obscurantisme, kortomdeze kwaadaardige tumor weg te snijden uit het lichaam dat islam heet. Uit het eigen lichaam dus, al een tijdje.

Er is maar één islam, hierover zijn bijna alle moslims het eens. De jihadi is net zozeer moslim als ieder ander. Hij gelooft in dezelfde god, dezelfde profeet, hetzelfde heilige boek. Is er al voorgesteld de jihad uit de koran te schrappen? Nee? Dan moeten wij westerlingen dat maar voor hen doen. Net als vrouwenhaat, homofobie, antisemitisme en al die andere islamitische specialiteiten.

Sluit salafistische moskeeën en snoer haatpredikers voorgoed de mond. Zij leveren de ideologische basis voor de jihadisten. Zij creëren het reservoir waaruit de Islamitische Staat en Al-Qaida duizenden Europese terroristen hebben geput. Laat nieuwkomers (ook de tijdelijke) een eed afleggen op onze Grondwet. Stuur wie dit niet wil terug. Sla terug met keihard secularisme. Maak duidelijk dat er voor de islam als geloof een toekomst is in Europa, maar als ideologie geen enkele. En ja, misschien is het geen slecht idee voorlopig de grenzen te sluiten voor immigratie uit islamitische landen. Laten we eerst eens de problemen oplossen met de moslims binnen Europa voordat wij de deur wagenwijd openen voor nieuwe.

Het zijn maatregelen die worden voorgeschreven door gezond verstand. Toch gaan zij niet komen. Niet voordat er nog tientallen, nee, honderden doden vallen. En wellicht zelfs dan niet. Omdat onze politici, dus wijzelf, niet bereid zijn te zeggen: “Genoeg!” Omdat wij niet durven uit te dragen dat onze cultuur superieur, eindeloos superieur, is aan de islamitische. Dat wie dat ontkent blind en/of gek is. Een minderheid in Brussel, Den Haag en Hilversum heeft besloten dat de (hele) islam prima past binnen onze cultuur, ondanks de eindeloze stroom bewijzen van het tegendeel, en wij zijn niet bereid die minderheid weg te sturen. Eigenlijk verdienen wij niet beter.

Moslims moorden verder. Wen er maar aan. Dit bloedbad in Parijs was niet het eerste en het zal niet het laatste zijn. De Londense metro, Madrid Atocha, Theo van Gogh, Charlie Hebdo… We kijken ernaar en wachten op de volgende, als de goede schapen die wij nu eenmaal zijn. Tot de volgende keer dat mannen met bivakmutsen door de straten rennen en met hun kalasjnikovs schieten op alles wat beweegt. Allahu akbar roepend. Omdat zij moslims zijn. Déjà-vu is zo’n prachtig Frans woord.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77345
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Zeker 128 doden bij schietpartijen en aanslagen in Parijs

Bericht door Ariel »

'Schoten gehoord in voorstad Parijs'

Paniek in Frankrijk. Er zouden helikopters in de lucht hangen boven Bagnolet, een voorstad van Parijs.
Volgens RTL-verslaggever Stefan de Vries zijn er schoten gehoord.
Het is nog niet duidelijk wat er precies aan de hand is. Ook zijn er meldingen van explosies die zouden zijn gehoord.

Later meer.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77345
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Zeker 128 doden bij schietpartijen en aanslagen in Parijs

Bericht door Ariel »

Loos alarm. Het geluid is volgens de politie afkomstig van vuurwerk, dat werd afgestoken tijdens een bruiloft. Er is geen sprake van gevaar. Lekker slim om een dag na deze aanslag met vuurwerk te gaan knallen.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Schepsel!
Berichten: 1044
Lid geworden op: wo okt 23, 2013 12:51 pm
Locatie: De zetel van Iblis

Re: Zeker 128 doden bij schietpartijen en aanslagen in Parijs

Bericht door Schepsel! »

Ugh, ik zie mensen juichen voor moslims en islam, want het is geen islam, moslims vinden het heeeeeeeel erg, moslims dit moslims dat...

ER ZIJN NET TEGEN DE 130 MENSEN OMGEKOMEN.

Kan dat geslijm niet éventjes wachten? Teiltje aub? Meestal kan ik dat wel bolwerken, maar nu... bah.
(^v^)
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77345
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Zeker 128 doden bij schietpartijen en aanslagen in Parijs

Bericht door Ariel »

Tja.... icon_silent.gif Poging tot brandstichting in een moskee in Roosendaal.
Bij de moskee in Roosendaal is in de nacht van vrijdag op zaterdag een poging tot brandstichting gedaan. Volgens de politie heeft het gebouw daarbij alleen lichte schade opgelopen.

De moskee staat aan de Burgemeester Schneiderlaan. De politie onderzoekt de zaak. Een woordvoerder kon niet zeggen of de poging tot brandstichting verband houdt met de aanslagen vrijdagavond in Parijs. "Maar we nemen de zaak wel heel serieus en dat heeft wel te maken met de situatie waar we nu in zitten. De wijkagent heeft met het bestuur gesproken en we gaan nog een buurtonderzoek en een technisch onderzoek doen", aldus de politie.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77345
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Zeker 128 doden bij schietpartijen en aanslagen in Parijs

Bericht door Ariel »

Schepsel! schreef:Ugh, ik zie mensen juichen voor moslims en islam, want het is geen islam, moslims vinden het heeeeeeeel erg, moslims dit moslims dat...

ER ZIJN NET TEGEN DE 130 MENSEN OMGEKOMEN.

Kan dat geslijm niet éventjes wachten? Teiltje aub? Meestal kan ik dat wel bolwerken, maar nu... bah.
Rutte...We zijn in oorlog met ISIS, en niet met een religie...Daarom hangen we maandag de vlaggen half stok..
Volgens minister-president Rutte is Nederland in oorlog is met de terroristische organisatie IS. De premier zei op een persconferentie: "ISIS is onze vijand, daarmee zijn we in oorlog. We zijn niet in oorlog met een geloof of de islam."
Afbeelding
Rutte...Water is NIET nat. Ik herhaal....Water is NIET nat.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16302
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

De emotionele mening van Bart

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Ariel schreef:

Moslims moorden verder. Wen er maar aan

Allahu akbar betekent voor elke moslim hetzelfde, bij het dagelijkse gebed of bij het doodschieten van onschuldige burgers
In ons land, in onze Westerse samenleving wonen veel moslims. Waarschijnlijk kent u er wel eentje, mogelijk zelfs verschillende. De overgrote meerderheid van hen heeft geen kalasjnikov. Het merendeel steunt de moordenaars in Parijs niet. Maar diezelfde meerderheid verzet geen poot om deze ideologie van de haat, deze doodscultus, dit absolute obscurantisme, kortomdeze kwaadaardige tumor weg te snijden uit het lichaam dat islam heet. Uit het eigen lichaam dus, al een tijdje.
Ik denk dat Bart wat moeite heeft met zijn eigen werkelijkheid. Hoe weet hij nu in Allah's naam dat het merendeel van de moslims de moordenaars niet steunt? Dan moet die meerderheid plotseling ook nog eens een poot verzetten. Waarom zouden ze dat doen als ze de islam en zijn merites niet veroordelen? En als klap op de aanslag moeten moslims onmiddellijk hun eigen religie uit het lichaam wegsnijden (Bart zal de geest bedoelen, de geest van het perverse Arabische ventje Mohammed).

Nee Bart! Jij vergist je wel heel erg in de moslim. Ga je eerst maar eens in de Koran verdiepen en weet dat dit voor moslims een onaantastbaar heilig boek is. Want alles wat erin staat komt rechtstreeks af van hun haatgod Mohammed. Zet voordat je wat opschrijft en wereldkundig maakt, eerst maar eens alle islamitische issues op een begrijpelijke contextvolgorde en kom dan nog eens terug bij FFI.
Laatst gewijzigd door Hans v d Mortel sr op za nov 14, 2015 3:41 pm, 1 keer totaal gewijzigd.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16302
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Moslims kunnen de lol van hun gelijk niet op. De Koran werkt!

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Ariel schreef:Loos alarm. Het geluid is volgens de politie afkomstig van vuurwerk, dat werd afgestoken tijdens een bruiloft. Er is geen sprake van gevaar. Lekker slim om een dag na deze aanslag met vuurwerk te gaan knallen.
Hoezo? Ook bij vuurwerk vallen slachtoffers.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17387
Lid geworden op: ma feb 17, 2003 9:58 am

Re: Zeker 128 doden bij schietpartijen en aanslagen in Parijs

Bericht door Manon »

Ariel schreef:
Schepsel! schreef:Ugh, ik zie mensen juichen voor moslims en islam, want het is geen islam, moslims vinden het heeeeeeeel erg, moslims dit moslims dat...

ER ZIJN NET TEGEN DE 130 MENSEN OMGEKOMEN.

Kan dat geslijm niet éventjes wachten? Teiltje aub? Meestal kan ik dat wel bolwerken, maar nu... bah.
Rutte...We zijn in oorlog met ISIS, en niet met een religie...Daarom hangen we maandag de vlaggen half stok..
Volgens minister-president Rutte is Nederland in oorlog is met de terroristische organisatie IS. De premier zei op een persconferentie: "ISIS is onze vijand, daarmee zijn we in oorlog. We zijn niet in oorlog met een geloof of de islam."
Afbeelding
Rutte...Water is NIET nat. Ik herhaal....Water is NIET nat.
het loopt gewoon bij allen dunnetjes door de broek!

Wat zou er gebeuren als Rutte, Michel, en alle andere West-Europese leiders nu eens durfden zeggen dat het wèl islam is? enig idee hoeveel baardapen er dan op ons af zouden komen? Dus nee, ze hebben een probleempje met de islamitisch staat (Hollande durfde zelfs dat niet zeggen maar sprak over DAESH, dat bekt veiliger), ze hebben écht, nee, helemaal geen probleem met islam aan sich hoor, want dat is de religie van de vvrede toch?

tenslotte is het allemaal Allah die het heeft gedaan:
8.12. Toen uw Heer aan de engelen openbaarde: "Ik ben met u; versterkt de gelovigen. Ik boezem ontzag in de harten der ongelovigen. Slaat daarom hun hoofd af en slaat alle toppen van hun vingers af."

13. Dit is, omdat zij zich tegen Allah en Zijn boodschapper hebben verzet. En wie tegen Allah en Zijn boodschapper strijdt, (wete) Allah is voorzeker streng in vergelding.


14. Dat is (uw straf), ondergaat haar daarom en weet dat er voor de ongelovigen de straf van het Vuur is.

15. O, gij die gelooft, wanneer gij degenen die niet geloven, op u af ziet komen wendt hun dan niet uw rug toe.

16. En wie op die dag zijn rug toekeert, tenzij hij voor het gevecht manoeuvreert of om plaats te nemen bij een andere groep, doet inderdaad de toorn van Allah over zich komen en de hel zal zijn tehuis zijn en dat is een slechte verblijfplaats.

17. Gij dooddet hen niet, doch Allah was het, Die hen doodde. En gij wierpt niet toen gij wierpt, maar Allah was het die wierp, opdat Hij de gelovigen een grote gunst van Zich mocht bewijzen. Voorzeker, Allah is Alhorend, Alwetend.

9.9. Wanneer de heilige maanden voorbij zijn, doodt dan de afgodendienaren waar gij hen ook vindt en grijpt hen en belegert hen en loert op hen uit elke hinderlaag. Maar als zij berouw hebben en het gebed houden en de Zakaat betalen, laat hun weg dan vrij. Voorzeker, Allah is Vergevensgezind, Genadevol.
zo, Rutte weet echter dat hij niet tegen islam moet strijden maar wel tegen degenen die islam volgen... of nee wacht, tegen degenen die heu......zich IS noemen? of wacht tegen degenen die zich DAESH noemen. oef! we zijn er.

En nu hoor ik net wat moslims klaar en duidelijk zeggen dat het niet hùn islam is? Welk boekje hebben zij dan?
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.
Gebruikersavatar
Schepsel!
Berichten: 1044
Lid geworden op: wo okt 23, 2013 12:51 pm
Locatie: De zetel van Iblis

Re: Zeker 128 doden bij schietpartijen en aanslagen in Parijs

Bericht door Schepsel! »

UPDATES:


Onder de daders van de aanslagen van Parijs was ook een vrouw. Dit zegt de radiozender Europe 1 zaterdag op basis van gesprekken met ooggetuigen.

Franse media melden dat er bij het lichaam van een terrorist een Egyptisch paspoort is gevonden.

Het Franse persbureau AFP meldt op basis van bronnen binnen de politie dat de Fransman die betrokken zou zijn bij de aanslagen een van de schutters was in de concertzaal Bataclan. Daar vielen zeker 114 doden.

De Franse krant Le Monde meldt dat een van de terroristen is geïdentificeerd. Het zou gaan om een 30-jarige Fransman die bekend was bij de politie.
(^v^)
Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17387
Lid geworden op: ma feb 17, 2003 9:58 am

Re: Zeker 128 doden bij schietpartijen en aanslagen in Parijs

Bericht door Manon »

ik hoor nu ook iemand van het contactorgaan tussen overheid en moslims (is er ook een contactorgaan tussen overheid en atheisten?) verklaren dat het enkel de EXTREMISTEN zijn die vinden dat islam er iets mee te maken heeft!

Il faut le faire!

volgende keer zijn het EXTREMISTEN die nog eens een aanslag plegen. Gaat mijnheer dan gaan twijfelen over wie het gaat?
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.
Gebruikersavatar
Schepsel!
Berichten: 1044
Lid geworden op: wo okt 23, 2013 12:51 pm
Locatie: De zetel van Iblis

Re: Zeker 128 doden bij schietpartijen en aanslagen in Parijs

Bericht door Schepsel! »

In de Brusselse deelgemeente Molenbeek zijn zwaarbewapende politiemensen bezig zijn met twee of drie huiszoekingen. Tenminste een persoon is gearresteerd. De actie houdt verband met de terreur in Parijs.
http://nos.nl/liveblog/2069010-huiszoek ... arijs.html

Een vliegtuig is ook aan de grond gehouden ivm een dreigtweet, was loos alarm.
(^v^)
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16302
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Schietpartijen, aanslagen, vrijdagmiddaggebeden. Met de zegen van Mohammed

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Islamitische Koranconforme aanslagen pleeg je halal. Met Oud en Nieuw.

Afbeelding

Heeft daar iemand al aan gedacht? Enig idee naar welk vals alarm de politie het beste kan uitrukken? Ik hoor nu al af en toe geweldige explosies en schoten bij mij in de buurt. Gelukkig zijn nu en voorlopig, de Fransen aan de beurt. De oplossing? Alle vieze baardige personen opsporen, onder hypnose brengen en doorlichten op historisch gevormde homoseksuele Mohammed-verliefdheid.

En dit alles is de schuld van onze leiders die braaf en naïef achter de VS aanliepen, Libië een vrijbrief gaven voor islamitisch terrorisme in de hoogste versnelling, en Assad weg wilde promoveren om ruimte te maken voor de speeltuin van de in het hoerenparadijs van Allah geïnteresseerde psychopaten en model moslims van IS. Zij, de lieden van het islam collectief IS, zijn de enige echte moslims die het Allah, als de lamstraalknecht van Mohammed, helemaal naar de zin maken. :sheik:
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49725
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Zeker 128 doden bij schietpartijen en aanslagen in Parijs

Bericht door Pilgrim »

Daders in Bataclan waren jong en beheerst

Za 14 nov 2015

Afbeelding

PARIJS - De aanslagplegers in het muziektheater Bataclan in Parijs waren zeer jong en traden zeer beheerst op. Dat verklaarde de radiojournalist Julien Pearce van de radiozender Europe 1 zaterdag. Hij was in de zaal tijdens het optreden van de Amerikaanse rockband Eagles of Death Metal toen de aanslag werd gepleegd.

"De mannen hadden geweren zoals kalajsnikovs en schoten wild om zich heen. Dat duurde wel 10 tot 15 minuten. Het was extreem geweld. Er was paniek. Ze renden in de richting van het toneel. De daders hadden de tijd hun wapen minstens drie keer te herladen", aldus Pearce.

"Het waren twee of drie ongemaskerde mannen die midden in het concert kwamen binnen rennen. Ze begonnen al direct bij de ingang te schieten", aldus een andere getuige. "Ze schoten zo in de menigte en riepen 'Allah is groot'."

Een andere ooggetuige meldde dat ook vanaf het balkon in het theater naar beneden in de mensenmenigte schoten werden afgevuurd.

In de zaal, die plaats biedt aan 1500 bezoekers, stierven volgens voorlopige cijfers 87 jonge mensen.

bron
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49725
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Zeker 128 doden bij schietpartijen en aanslagen in Parijs

Bericht door Pilgrim »

ISIS-aanhangers jubelen op Twitter: “Strijd is begonnen”

Geplaatst op 14 november 2015

Afbeelding

Aanhangers van terreurgroep ISIS en andere extremistische groeperingen hebben de terroristische aanslagen op Twitter bejubeld.

“Na de Franse misdaden in Mali en de bombardementen in Syrë en Irak is de strijd nu begonnen”, klinkt het zaterdagmorgen in een tweet. Iemand anders schreef in Engels: “Neem een teug van wat moslims in Syrië en Irak iedere dag meemaken.”

Andere sympathisanten drukten hun hoop uit dat ISIS de aanslagen opeist. Een officiële verklaring van de militie of andere jihadi’s over de aanslagen is er nog niet. ISIS dreigde in maart in een audio-boodschap met aanslagen in Washington, Londen, Parijs en Rome.

Bron: www.nieuwsblad.be

https://ejbron.wordpress.com/2015/11/14 ... -begonnen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49725
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Zeker 128 doden bij schietpartijen en aanslagen in Parijs

Bericht door Pilgrim »

Theater Bataclan is in Joodse handen

14-11-2015 | Redactie buitenland

Afbeelding

Het theater Bataclan in Parijs dat vrijdagavond doelwit van een terreuraanslag was, is in Joodse handen. De afgelopen jaren was het meermalen doelwit van anti-joodse acties. Volgens mediaberichten biedt het theater regelmatig ruimte aan pro-Israëlische evenementen.

De rockband ”Eagles of Death Metal” (EODM) die vrijdagavond optrad, speelde volgens Israëlische media afgelopen zomer ook in Israël. Toen was de band vanuit anti-Israëlische politieke kringen wel gevraagd om dat optreden af te zeggen, maar dat had de leiding van de band niet gedaan.

In 2011 kreeg de Parijse politie een melding vanuit radicaalislamitische kring over een plan voor een actie rond Bataclan, juist vanwege het Joodse karakter ervan. Ook in 2007 en 2008 waren er anti-Israëlische acties rond het Parijse theater. Die deden zich meestal voor tijdens Israëlische acties in de Gazastrook.

De afgelopen jaren was er meermalen aandacht voor de jaarlijkse bijeenkomst van een eenheid van de Israëlische grenspolitie Magav. Door die organisatie altijd onderdak te verlenen, zou de Bataclan zich ten onrechte pro-Israëlisch hebben opgesteld. Er is op YouTube een video-opname uit 2008 bekend van een tiental jongeren met oosterse hoofdbedekking die een medewerker van Bataclan bestraffend toespreken rond het jaarlijkse gala van Magav. De jongeren sympathiseren met de strijd van de Palestijnen tegen Israël.

Het is niet duidelijk of de Joodse of Israëlische connectie van het theater te maken heeft met de aanslag. Maar gezien het feit dat de extreem islamitische kringen doorgaans sterk antisemitisch zijn, ligt die verbinding wel voor de hand. Ook in januari volgden er enkele weken na de aanslag op Charlie Hebdo aanslagen op joodse doelen in Frankrijk.

De daders schoten 10 tot 15 minuten in het rond in het theater. Ze deden dat zeer beheerst, meldde een ooggetuige. Ze riepen wel ”Allah is groot”, maar van antisemitische leuzen is door getuigen geen melding gemaakt.

De zaal van het theater biedt plaats aan 1500 mensen. Er zouden vrijdagavond 87 doden zijn gevallen. Het theater is gebouwd rond 1865.

http://www.refdag.nl/nieuws/buitenland/ ... n_1_953332
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49725
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Zeker 128 doden bij schietpartijen en aanslagen in Parijs

Bericht door Pilgrim »

Afbeelding
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49725
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Zeker 128 doden bij schietpartijen en aanslagen in Parijs

Bericht door Pilgrim »

Uit de mailbox: "Je suis citoyen"

Redactie | 14-11-15

Beste Geenstijl,

Zoals vele Nederlanders met mij ben ik de hele nacht wakker gebleven om getuige te zijn van de afschuwelijke beelden van de aanslagen in Parijs. Met elk detail die er deze laatste uren zijn voorbijgekomen (en waar er nog helaas velen van zullen volgen) wordt de beestachtige aard van dit geweld steeds duidelijker, en het is nog maar de vraag of het bij deze angstige nacht blijft of dat er nog meer aanvallen zullen volgen. Maar in deze uren is er geleidelijk ook een besef gekomen die ik inmiddels niet meer uit mijn hoofd kan schudden, omdat het een besef is die ons allen aangaat.

Ik heb een Nederlandse vader en een Franse moeder, en daarom gaat een nacht als deze om meerdere redenen mij bijblijven. Het lot van de Fransen grijpt me indirect als direct aan (enkele Franse vrienden zijn getuige geweest van de schietpartijen, vooralsnog heb ik begrepen dat ze er heelhuids vanaf zijn gekomen), maar daarmee ook het lot van Nederland.

Mijn eerste reactie op het nieuws was die van de angst. Wanneer zullen wij aan de beurt zijn? Wanneer zullen wij als volk Nederlandse slachtoffers gaan betreuren van deze terreur? Hoe dienen wij hier mee om te gaan? Het bewust aanvallen van onbeschermde burgerlocaties op deze gecoördineerde schaal is een nieuwe vorm van terrorisme die in de moderne tijd zijn weerga niet heeft gekend. Vanwege de moeilijkheid deze aanvallen tijdig te kunnen onderscheppen ondanks goed functionerende veiligheidsdiensten, laat staan een specifieke vijand te kunnen onderscheiden in dit geheel (zoals ook door een getuige van het bloedbad bij Bataclan tijdens de uitzending van CNN had aangegeven dat de daders mensen waren waar hij in eerste instantie niks verdachts achter zocht), zullen deze aanvallen niet bij vannacht blijven. Meerdere steden in Europa en in de VS staan de komende tijd op “high alert”, argwaan en angst zullen de kop opsteken.

Mijn tweede reactie op het nieuws was die van de woede. Wat moet er gebeuren voordat onze bestuurlijke macht gaat beseffen dat dit een probleem is die zij niet langer kunnen negeren? Wanneer zullen zij de oorzaak benoemen waar deze uitwassen van terreur vandaan komen? Waarom is er tijdens de uitzending van de NPO gezegd dat we nu niet met zijn allen opeens anti-islam moeten gaan denken, omdat het in hun ogen alleen maar polariserend werkt en de maatschappij daarmee in rechtse extremistische waren brengt? Waarom kunnen zij niet, zoals bij CNN, de informatie die op dat moment voorhanden is ook met een geopolitieke blik beoordelen?

Kortgeleden hadden jullie een zeer interessante topic waar onder andere mijn nieuwe held Maajid Nawaz in voorkwam, een van de deskundigen die ook bij het panel van CNN vannacht zijn visie uiteen zette. Zijn boodschap: waar moeten we onze energie op focussen? Het alleen maar counteren van jihadistisch terrorisme zal de dreiging op termijn kunnen verminderen, misschien zelfs een grote klap kunnen geven, maar het zal het nooit volledig kunnen verwijderen. Er zal dus voor dit probleem op een ander vlak een oplossing gezocht moeten worden, beginnende om dit als zodanig discussieerbaar te maken zodat er een pragmatische dialoog kan zijn (en ik geloof dat die bestaat) zodat de islam als geloof in de huidige globale wereld zijn plek kan vinden waarin vrijheid van geloof, van meningsuiting, van gelijke rechten voor vrouwen een sterke basis hebben.

Maar waar moeten we dan beginnen? Moeten we er maar op vertrouwen dat onze “leiders” het wel zullen oppakken, terwijl ze al meerdere malen hebben laten zien geen waarde te hechten aan het algemeen belang van de Nederlandse burger (zoals het bewust tegenwerken van de uitvoering van het GeenPeil-referendum, de afloop van het MH-17 dossier om maar wat te noemen)?

Mijn derde reactie was echter een besef, het bereiken van een state of mind die in de nabije toekomst verder bij mij, en ik denk ook bij meerdere Nederlanders zal groeien: WIJ zijn degenen die verantwoordelijk zijn voor de toekomst, WIJ zijn verantwoordelijk voor het waarborgen van de waarden waar onze maatschappij op is gebaseerd, WIJ zijn verantwoordelijk voor het klimaat waar ik mijn kinderen in kan zien opgroeien.

Mijn ouders hebben mijn broers en zus geadopteerd, mij is altijd bijgebracht open te staan voor de wereld om je heen en altijd verder te kijken dan naar jezelf, naar het dienen van een algemeen belang: wees goed voor je medemens. Kijk niet naar links of rechts, maar vorm je eigen mening. Zo ben ik ook voor Europa, maar tegen de EU.

Die opvoeding was echter, buiten wat mijn ouders voor bijzonder karakter hebben, niet mogelijk geweest als het had plaatsgevonden in een maatschappij waar de Franse waarden als Liberté, Egalité en Fraternité niet zouden bestaan. Het is omdat we leven in een maatschappij waar mensen, ongeacht of we het eens zijn met hun overtuigingen, hun leven kunnen leiden zoals zij dat willen. Een maatschappij waarbij iedereen voor de letter van de wet gelijk is, een maatschappij waarbij iedereen nooit mag vrezen om zijn mening uit te dragen (hoe gruwelijk die in sommige gevallen ook mag zijn), een maatschappij waarbij niemand bang hoeft te zijn voor de persoon wie hij is.

Maar de politiek faalt. Fractievoorzitters zijn onzeker, laten zich leiden door de waan van de dag waardoor hun gedachtegoed, links of rechts, aan erosie onderhevig is. What to do?

Heel simpel. Alleen samen kunnen wij een dreiging zoals vannacht afwenden. Als de politiek zich niet kan neerleggen bij het feit dat de burger weer gehoord wilt worden en daarmee de democratische middelen gebruikt die tot zijn beschikking staan, dan is het hek van de dam. Dan zullen onze waarden, de pijlers van onze maatschappij waar jaren geleden miljoenen dappere soldaten hun leven voor gaven ook aan erosie onderhevig zijn en zal een open constructieve dialoog onder andere over de plek van de islam in Nederland niet plaatsvinden.

De eerste stap in dit meer dan ingewikkelde proces? Het associatieverdrag met Oekraïne. De cruciale stap van een in mijn ogen groter geheel waarbij de Nederlandse burger weer zijn plek inneemt in het democratische proces, en waarbij we ook met zijn allen de uitdaging moeten aangaan om ervoor te zorgen dat we met zijn allen deze maatschappij draaiende houden, samen met iedereen die zich met trots Nederlander noemt (waar ook de roots of het geloof van mensen mogen liggen).

Want zoals JFK ooit eens zei: “Those who make peaceful revolution impossible will make violent revolution inevitable.”

[NAW bij redactie bekend]

http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/20 ... toyen.html
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49725
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Zeker 128 doden bij schietpartijen en aanslagen in Parijs

Bericht door Pilgrim »

Bonusquote: NRC Handelsblad-moralisme om te kotsen, terwijl de lijken nog warm zijn

U kunt uw abonnement vandaag nog opzeggen

Bert Brussen, 14-11-2015

Afbeelding

Terwijl in Parijs de lijken nog niet eens koud waren en de gewonden werden afgevoerd, kwam deze NRC Handelsblad-opinie-medewerker (tevens verantwoordelijk voor het aanzwengelen van haat tegen NRC-columniste Georgina Verbaan middels het bewust publiceren van ingezonden haatbrieven) een nieuwe dimensie van politieke correctheid aanboren om u te vertellen dat het vooral ook uw schuld is, die slachtpartijen door mensen die, kennelijk, ‘Allah is groot’ roepen terwijl ze de trekker overhalen.

Er is maar één vijand groter dan de terroristen die onder de vlag van een religie van ‘vrede en tolerantie’ onschuldige mensen in een concertzaal afslachten en dat is de moralistische politieke correctheid van de Nederlandse ‘kwaliteitsjournalistiek’ die dit soort terreur goedpraat.

Steeds.
Maar.
Weer.

U kunt uw NRC-abonnement vandaag nog opzeggen.

http://media.tpo.nl/2015/11/14/bonusquo ... warm-zijn/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49725
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Zeker 128 doden bij schietpartijen en aanslagen in Parijs

Bericht door Pilgrim »

“Terrorist kwam als ´vluchteling´ EU binnen”

Za 14 nov 2015

PARIJS – Een van de daders van de aanslagen in Parijs vrijdagavond is in oktober in Griekenland geregistreerd. Dat heeft de Griekse onderminister Nikos Toscas van Burgerbescherming zaterdag gezegd.

Volgens de minister werd de houder van het Syrische paspoort dat werd gevonden bij het lichaam van een van de daders, op 3 oktober geregistreerd op het eiland Leros. De registratie is gebruikelijk bij binnenkomst in de Europese Unie.

bron
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Schepsel!
Berichten: 1044
Lid geworden op: wo okt 23, 2013 12:51 pm
Locatie: De zetel van Iblis

Re: Zeker 128 doden bij schietpartijen en aanslagen in Parijs

Bericht door Schepsel! »

Aanslag terroristen in stadion mislukte

De terroristische aanslag op het Parijse Stade de France is mislukt. Dat schrijft Wall Street Journal, die een reconstructie maakte op basis van een gesprek met een bewaker die gisteravond aan het werk was in het stadion.

Volgens die bewaker, die alleen zijn voornaam Zouheir bekend wil maken, had ten minste een van de terroristen een kaartje voor de voetbalwedstrijd van Frankrijk tegen Duitsland. De politie heeft dat aan de krant bevestigd.

De man probeerde het stadion in te komen, maar zijn bomgordel werd bij de ingang ontdekt toen hij werd gefouilleerd. Terwijl de man probeerde weg te komen blies hij zichzelf op met zijn bomgordel.

McDonald's

Drie minuten later blies een andere terrorist zichzelf op buiten het stadion en een derde zelfmoordterrorist liet zijn explosieven afgaan bij een McDonald's in de buurt van het stadion. Daarbij kwam een persoon om het leven.

Volgens de politie was het de bedoeling dat de eerste man zichzelf zou opblazen in het stadion. Daarbij zou dan zo'n grote paniek ontstaan dat veel mensen in de verdrukking zouden raken terwijl ze probeerden het stadion uit te komen.

VIP-tribune

Mensen die wel weg zouden komen, zouden buiten worden opgewacht door de twee andere zelfmoordterroristen die in de menigte hun bommen zouden laten afgaan, was het plan.

Ook president Hollande was gisteravond in het stadion om naar de wedstrijd te kijken. Na de eerste explosie werd hij van de viptribune weggeleid.
http://nos.nl/artikel/2069152-aanslag-t ... lukte.html
(^v^)
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16302
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Zeker 128 doden bij aanslagen in Parijs. Het hadden er meer kunnen zijn.

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Reactie op Niet-mijn-islam van 14-11-2015

Afbeelding
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
Plaats reactie