Roep om nieuwe grenscontroles

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77970
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Roep om nieuwe grenscontroles

Bericht door Ariel »

Er gaan steeds meer stemmen op voor grenscontroles.
Duitsland wil meer grenscontroles EU

Na Frankrijk wil ook Duitsland meer grenscontroles tussen EU-landen. Daarvoor is wijziging nodig van het Schengenverdrag, dat het vrije verkeer van personen regelt tussen 25 landen. Op basis van dat verdrag mogen er hoogstens tijdelijke controles zijn, en alleen in uitzonderingsgevallen.

Volgens de Duitse minister van binnenlandse zaken Hans-Peter Friedrich moet het verdrag worden aangepast. "We hebben niet alleen controle aan de binnengrenzen nodig bij grote evenementen zoals voetbalwedstrijden of grote conferenties, maar ook als lidstaten hun verplichtingen niet nakomen", zei hij in de Rheinische Post. De open grenzen mogen geen 'poort zijn voor illegale migratie'. Als landen als Griekenland hun controle aan de grenzen verzaken, moeten andere landen volgens hem tijdelijk weer kunnen controleren. De Franse president Nicolas Sarkozy heeft al geopperd zelf de grenscontroles opnieuw in te voeren als de regels niet snel strenger worden.

Dat Friedrich Griekenland noemt is geen toeval: veel illegalen komen via dat land de EU binnen. Athene is ook net begonnen met de bouw van een hek op de grens met Turkije. De wachttoren staat en de fundering is gelegd. Het hek heeft een 'belangrijke symbolische waarde', zei minister van veiligheid Chrisochoidis maandag in Brussel. "Sinds de Arabische Lente en de problemen in Syrië zijn er duizenden migranten bijgekomen. Om een humanitaire crisis te voorkomen, moeten we de stroom vluchtelingen een halt toeroepen."

De Europese Commissie is geen voorstander van het hek, dat volgens deskundigen weinig effect zal hebben. Eurocommissaris Cecilia Malmström van immigratie ziet meer in snelle afspraken met Turkije over het terugnemen van illegalen die via de Turks-Griekse grens binnenkomen. In ruil willen de Turken echter eenvoudiger aan een EU-visum kunnen komen, of zelfs visumvrij reizen. Dat is voor sommige EU-landen, zoals Frankrijk, weer onaanvaardbaar.

Vorig jaar kwamen bijna 130.000 vluchtelingen naar Griekenland, dat zelf in een diepeconomische crisis verkeert. De regering stuurde maandagavond een wetsvoorstel naar het parlement dat het mogelijk maakt vluchtelingen gevangen te houden zolang ze een risico vormen voor de nationale gezondheid. Iedere migrant verplicht getest worden op hiv en andere infectieziekten. "Een alarmerend en stigmatiserend voorstel", meent Amnesty International.

http://www.trouw.nl/tr/nl/4496/Buitenla ... s-EU.dhtml" onclick="window.open(this.href);return false;
Afbeelding
Het Griekse hek in aanbouw bij Orestiada, bij de Turkse grens.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50360
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Duitsland wil meer grenscontroles EU

Bericht door Pilgrim »

Meerderheid van de Duitsers voor grenscontroles

Geplaatst op 21 augustus 2015

Een meerderheid van de Duitsers wil, met het oog op het stijgende aantal asielzoekers, de herinvoering van grenscontroles. Dat bleek uit een peiling in opdracht van “Focus-Online”. Volgens de peiling is een meerderheid van 58% voorstander van een opschorting van het Verdrag van Schengen. Daartegenover staat 31% die grenscontroles afwijst en 11% die hierover geen mening heeft.

Zowel mannen als vrouwen zijn in meerderheid voor grenscontroles, onafhankelijk van hun leeftijd. Gerangschikt naar partijvoorkeur is de grootste groep voorstanders te vinden bij de AfD met 96%. Daarna volgen de FDP (67%), CDU/CSU (63%), Die Linke (50%) en de SPD (49%). Alleen de kiezers van de Groenen willen overwegend geen grenscontroles (56 tot 30%).

Volgens de AfD hebben zich inmiddels ook politici van de CDU/CSU voor een herinvoering van de met het Verdrag van Schengen afgeschafte grenscontroles uitgesproken. “Tot nu toe zijn dat alleen nog maar woorden”, bekritiseerde de veiligheidspolitieke woordvoerder van de AfD-fractie in het parlement van de deelstaat Sachsen, Sebastian Wippel, de houding van de CDU/CSU tegenover de “Junge Freiheit”. “De beveiliging aan de buitengrenzen heeft de hoogste prioriteit”.

De chef van de Duitse politievakbond, Rainer Wendt, is eveneens voorstander van de herinvoering van grenscontroles. “Politioneel gezien zou een terugkeer naar grenscontroles de beste van alle maatregelen zijn”, zei Wendt tegenover de “Passauer Neue Presse”. Bij grenscontroles tijdens de G7-top zouden er “plotseling duizenden criminelen in de val zijn gelopen”.

Bron: https://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2015/08/21 ... more-95299
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6901
Lid geworden op: zo apr 15, 2012 3:24 pm
Contacteer:

Re: Duitsland wil meer grenscontroles EU

Bericht door Ali Yas »

Pilgrim schreef:
“De beveiliging aan de buitengrenzen heeft de hoogste prioriteit”.
Hoe zou beveiliging met een lage prioriteit er dan uitzien?
Truth sounds like hate to those who hate truth.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50360
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Roep om nieuwe grenscontroles

Bericht door Pilgrim »

PVV en VNL roepen kabinet op om Schengenverdrag op te zeggen

Tim Engelbart, 24 augustus 2015

De mislukte aanslag in de Thalys van afgelopen weekend noopt tot het sluiten van de grenzen, vinden Wilders en Van Klaveren.

Nadat van het weekend een teruggekeerde Syriëganger een bloedblad probeerde aan te richten in de Thalys van Amsterdam naar Parijs, klinken er vanuit de politieke arena stemmen die beweren dat het hebben van een systeem van volledig open grenzen mede debet is aan de ontstane situatie. De politieke partijen PVV en VNL zijn onafhankelijk van elkaar tot de conclusie gekomen dat het beter is om het verdrag dat onze open grenzen reguleert – het Schengen-verdrag – beter kan worden opgezegd:

PVV-leider Geert Wilders pleit al langer voor het opheffen van Schengen, dat vrij reizen binnen de aangesloten landen in Europa biedt. Hij wil de controles aan de Nederlandse grens opnieuw invoeren. Maar ook VNL van de oud-PVV-Kamerleden Louis Bontes en Joram van Klaveren willen Schengen opzeggen.

In schriftelijke vragen aan premier Mark Rutte en minister Bert Koenders van Buitenlandse Zaken verwijzen de VNL-Kamerleden naar een oproep van de Belgische premier Louis Michel om Schengen aan te passen. Volgens VNL is dat noodzakelijk om de ,,groeiende terreur en asielproblematiek het hoofd te bieden”.


Ook het CDA is sceptisch over het Schengenverdrag. De Christendemocraten willen het weliswaar niet opzeggen, maar Kamerlid Pieter Oskam pleit wel voor een kritischere benadering van de internationale afspraken over grenzen:

CDA-Kamerlid Peter Oskam wil Schengen niet opzeggen, maar wel meer bevoegdheden voor de marechaussee om in grensgebieden te controleren. De Europese regels hierover worden volgens het CDA ,,te streng geïnterpreteerd”, wat het aanpakken van grensoverschrijdende criminaliteit, terreur en illegaliteit bemoeilijkt. Zo mag de marechaussee nu maximaal twee treinen per dag per traject controleren. Oskam wil dat verhogen.

Schengen kent ook nog steeds politici die de afspraken willen verdedigen. SP-Kamerlid Sharon Gesthuizen ziet niets in het sluiten van grenzen of het beëindigen van het verdrag.

Het Schengenverdrag werd in 1985 gesloten tussen enkele West-Europese landen waaronder Nederland. In de loop der tijd is het verdrag meer geïntegreerd in de Europese Unie en zijn gaandeweg ook alle EU-lidstaten partij geworden bij het verdrag. Ook IJsland, Noorwegen en Zwitserland hebben het akkoord ondertekend en geratificeerd.

http://www.dagelijksestandaard.nl/2015/ ... te-zeggen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50360
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Roep om nieuwe grenscontroles

Bericht door Pilgrim »

Nederlanders willen grenscontroles

15 november 2015 door Spits Redactie

70 procent van de Nederlanders vindt dat er weer grenscontroles moeten komen, zowel in ons land als in Europa. Bij de PVV-kiezers is dat 99 procent. Ook bij kiezers van andere partijen zijn er meerderheden voor, behalve bij D66-stemmers (28 procent).

Ruim een kwart van de Nederlanders vindt dat er ook hier de noodtoestand moet worden afgekondigd. Dat blijkt uit een peiling van Maurice de Hond na de bloedige aanslagen Parijs. Van de ondervraagden vindt ruim 55 procent de kans groot of vrij groot is dat aanslagen, zoals in Parijs, ook in Nederland zullen plaatsvinden.

In de wekelijkse Tweede Kamer-peiling van De Hond zijn er geen verschuivingen ten opzichte van vorige week. De PVV blijft de grootste met 38 zetels, gevolgd door de VVD met 19 zetels. Het CDA komt weer uit op 18 zetels, gevolgd door D66 (17), SP (16) en GroenLinks (14). Regeringspartij PvdA blijft op 10 zetels staan. De Hond heeft zaterdag, een dag na de aanslagen in Parijs, een extra onderzoek gedaan. Daaruit kwamen geen verschillen met de Tweede Kamer-enquête van vrijdag naar voren.

http://www.spitsnieuws.nl/binnenland/20 ... scontroles
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50360
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Roep om nieuwe grenscontroles

Bericht door Pilgrim »

Frankrijk heeft er genoeg van – Eist grenscontroles in heel de EU

Posted on november 18, 2015 by rommel

Op de aanstaande EU-top op vrijdag wordt verwacht dat Frankrijk een verzoek zal doen om het Schengenakkoord met betrekking tot de open grenzen in de EU te schrappen.

Volgens het Britse dagblad The Telegraph wil men in de nasleep van de mohammedaanse terroristische aanslagen van afgelopen vrijdag de grenzen normaliseren en identiteitscontroles herinvoeren.

Frankrijk wil ook gebruik gaan maken van het PNR-systeem, Passenger Name Records, voor reizigers met vliegtuig, trein, en boot. Het systeem wordt al lange tijd geblokkeerd als gevolg van de bezorgdheid over de grote hoeveelheid informatie die opgeslagen is van individuele personen.

Verder wil men gebruik maken van het SIS-systeem, Schengen Information System, in een grotere mate dan nu, waarin een identiteit gekoppeld is met zijn strafblad en crimineel verleden.

Bron: http://www.telegraph.co.uk/news/worldne ... rders.html

http://fenixx.org/2015/11/18/frankrijk- ... eel-de-eu/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77970
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Roep om nieuwe grenscontroles

Bericht door Ariel »

Het wordt steeds leuker om in een vliegtuig te stappen of op om reis te gaan. In het vliegtuig zit je met angst of er misschien een bom in de bagage gestopt is, en verder zijn er allerlei beperkingen. ( geen flesje water meenemen) En als je met de auto naar het buitenland wil, sta je straks uren voor de grens te wachten.

Lang leven Moslims , waar we deze ongein aan te danken hebben. icon_clap.gif
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Mahalingam
Berichten: 42884
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Roep om nieuwe grenscontroles

Bericht door Mahalingam »

Schiphol in de tijd dat er geen cent uitgegeven hoefde te worden voor beveiliging.
Nu worden er jaarlijks miljarden besteed aan beveiliging.

Afbeelding
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77970
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Roep om nieuwe grenscontroles

Bericht door Ariel »

Mahalingam schreef:Schiphol in de tijd dat er geen cent uitgegeven hoefde te worden voor beveiliging.
En dat is niet eens zo lang geleden. Ik kan me nog herinneren dat we zorgeloos met onze kleinkinderen naar schiphol gingen en daar een paar leuke uurtjes op dat terras door brachten.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6901
Lid geworden op: zo apr 15, 2012 3:24 pm
Contacteer:

Re: Roep om nieuwe grenscontroles

Bericht door Ali Yas »

Ariel schreef:Het wordt steeds leuker om in een vliegtuig te stappen of op om reis te gaan. In het vliegtuig zit je met angst of er misschien een bom in de bagage gestopt is, en verder zijn er allerlei beperkingen. ( geen flesje water meenemen) En als je met de auto naar het buitenland wil, sta je straks uren voor de grens te wachten.

Lang leven Moslims , waar we deze ongein aan te danken hebben. icon_clap.gif
En onze bestuurders, die te laf zijn om aan profiling te doen en zodoende de kosten en overlast tot een minimum te beperken. El Al doet voor hoe het moet, maar ja...
Truth sounds like hate to those who hate truth.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50360
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Roep om nieuwe grenscontroles

Bericht door Pilgrim »

Strengere grenscontroles – maar (bijna) niet voor migranten

Door Hannibal · 20 november 2015

Iedere week weer levert de EU bewijzen dat u wordt belazerd waar u bij staat. Ditmaal een werkelijk fraai voorbeeld, met dank aan VVD-minister Ard van der Steur.

Inwoners van de Europese Unie worden binnenkort strenger en systematisch gecontroleerd aan de Europese buitengrenzen. Over dat principe zijn de EU-ministers van Binnenlandse Zaken en Justitie het vrijdag eens geworden in Brussel naar aanleiding van de aanslagen in Parijs.

Nu had ik begrepen, dat het probleem zat in de instroom van asielzoekers die moeilijk te controleren bleek. Iets van 11.000 ongeregistreerde vreemdelingen stroomden afgelopen maanden Nederland binnen. Dat is exclusief de gelukszoekers die dachten een voldoende waterdicht verhaal te hebben om hier geregistreerd te mogen blijven.

Maar voor een eerlijke en objectieve representatie van de Nederlandse volkswil moet je niet bij een zelfvoldane pad als justitieminister Van der Steur zijn. Bij de media overigens ook niet: sinds begin september is er geen onderzoek meer gehouden naar wat ‘de Nederlander eigenlijk met onze grenzen wil. Geen gepubliceerd onderzoek althans. Het zal wel niet opportuun zijn.

Maar wat gaat er dus nu gebeuren? Nou:

Voor de aangescherpte controles worden bestaande databanken van onder meer Interpol aan het Schengen Informatie Systeem gekoppeld. Ook worden de databases uitgebreid met meer namen en categorieën, zodat duidelijker is waarom iemand staat geregistreerd. De Europese Commissie gaat nu bekijken hoe dit precies wordt vormgegeven. Mogelijk moet het Schengenverdrag hiervoor worden aangepast.

Kortom, het moet raar lopen als u met die verlopen boete voor fietsen zonder licht in uw eigen achtertuin het Schengen-gebied nog uitkomt, voortaan. Merk op, ineens is het wijzigen van het Verdrag van Schengen geen enkel probleem meer.

Maar die instroom van migranten, helpt het daar tegen? Minister Van der Steur is daar niet al te zeker van:

Het is belangrijk dat we veel beter te weten komen wie het Schengengebied binnenkomt’, zei minister Ard van der Steur (Veiligheid en Justitie) na de vergadering. ,,Nu gaan mensen onopgemerkt heen en weer over de grens.’ Het gaat overigens niet alleen om criminelen en terroristen. Ook de screening van vluchtelingen schiet volgens de minister tekort.

Merk op, dat het nergens gaat over wat belangrijk is voor burgers van de EU. En inderdaad, schijt aan de burger:

Mogelijk gaan de wachttijden bij grenzen en op vliegveld oplopen door de aanscherping. De identiteit van alle reizigers moet beter gecontroleerd, maar volgens de minister moet daar ,,intelligent” mee worden omgesprongen. ,,Het gaat om het doel”, aldus een naar eigen zeggen ongeduldige Van der Steur.

Het doel. Het doel waarover Van der Steur niets zegt, is wat een jaar of dertig terug nog zou zijn betiteld als een politiestaat. Want het gaat er vooral om de burgerij steviger in de houdgreep te kunnen nemen als de noodzaak daartoe zich aandient. Noodzakelijk voor regenten en staatsbelangen, want een ander doel wordt hiermee niet gediend. Hij draait er ook niet om heen, onze minister:

Van der Steur benadrukte in dat verband dat hij heeft gehamerd op het ,,essentiële” belang van de bescherming van de persoonlijke levenssfeer. ,,Maar het is wel noodzaak deze informatie te hebben.” Het systeem gaat mogelijk ook gelden voor vluchten binnen de EU.

Want het doel gaat voor alles. Waar gaan deze extra controles plaatsvinden? Niet op de stranden van Kos, dat laat men over aan de vuilverwerking op zijn best. Over de Turkse grens wordt al lang niet meer gesproken, want Leve Erdogan , onze trouwe bondgenoot. Het gaat hier vooral over de vliegvelden. Vliegvelden die allang zover zijn beveiligd, dat geen terrorist nog op die wijze probeert de Schengen-zone binnen te komen. Al deze maatregelen zullen vooral de Europese burgers treffen. U dus, burger. En denkt U niet dat mensen als Ard van der Steur dat niet weten.

En voor wie nog twijfelde aan mijn opmerking over verkeersboetes en andere drukmiddelen:

Een hardere aanpak van wapenhandel en strengere controles op wapenbezit en grondstoffen voor explosieven konden ook op instemming rekenen. Onklaar gemaakte vuurwapens moeten voortaan permanent onbruikbaar zijn, zo werd afgesproken. Verder wordt de samenwerking om de financiering van terrorisme tegen te gaan opgevoerd, evenals de uitwisseling van strafrechtelijke vonnissen.

Het verbaast steeds meer dat mensen zo graag nog de EU binnen willen. Het is immers veel verstandiger te vertrekken, waarheen dan ook, desnoods naar het veelgesmade Siberië. Uw toekomst binnen de EU zal geen feestje zijn.

http://verenoflood.nu/strengere-grensco ... migranten/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6901
Lid geworden op: zo apr 15, 2012 3:24 pm
Contacteer:

Re: Roep om nieuwe grenscontroles

Bericht door Ali Yas »

Als je het doel niet helder formuleert, valt niet te toetsen of de maatregelen die je neemt je dichter bij dat doel brengen.
Truth sounds like hate to those who hate truth.
erniesam
Berichten: 38
Lid geworden op: zo okt 04, 2009 4:28 pm

Re: Roep om nieuwe grenscontroles

Bericht door erniesam »

Het lijkt mij zo vreemd dat enkel scherpere controles volstaan. Het probleem is niet de doorsnee EU burger, maar moslims. Lijkt mij dat profiling toch echt essentieel en effectiever is. Bovenal het controleren van de vluchtelingenstroom: hoe willen ze dat controleren? Is er een betrouwbare database in Syrie en Irak? In Somalie en Libie? Als er geen achtergrondinfo is wat dan? Enkele gesprekjes van een net afgestudeerd psychologie groentje? Laten we wel wezen: er is geen enkele betrouwbare manier deze vluchtelingen te controleren.

En enkel mannen vluchten weg en laten hun vrouw, kinderen en familie achter in deze gevaarlijke gebieden? Werkelijk? Het lijkt mij redelijk simpel: pik de Christenen en Yezidis en wellicht homo's eruit (hoewel dit ook nog niet gemakkelijk is, maar het proberen waard) en laat geen moslims in. Soms is discriminatie op basis van concreet gevaar heel rechtvaardig.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77970
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Roep om nieuwe grenscontroles

Bericht door Ariel »

Ik ben het met je eens Erniesam. icon_thumbup.gif
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50360
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Roep om nieuwe grenscontroles

Bericht door Pilgrim »

Grensbewaking Duitsland werpt vruchten af

Vr 20 nov 2015

Afbeelding

BERLIJN – De controles die Duitsland vanwege de vluchtelingenstroom in september tijdelijk heeft ingevoerd in Beieren langs de grens met Oostenrijk heeft een aardige vangst opgeleverd. Zo werden 183 mensen aangehouden tegen wie een arrestatiebevel liep.

Verder werden 411 mensensmokkelaars in de kraag gevat, 22 gevallen van verboden wapenbezit ontdekt en 26 druggerelateerde delicten aangepakt. Bij elkaar controleerde de grenspolitie meer dan 824.000 personen.

Het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken kondigde vrijdag aan nog eens 150 mensen in te zetten voor de grensbewaking. Op dit moment zijn daar al 1500 medewerkers mee bezig.

bron
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50360
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Roep om nieuwe grenscontroles

Bericht door Pilgrim »

Oud-bestuurder Interpol laakt Schengen: uitnodiging voor terroristen

Door Thomas Borst | 21 nov 2015

Het Schengenakkoord dat 26 verschillende lidstaten van de Europese Unie hebben gesloten, maakt het mogelijk voor terroristen om aanslagen te plegen in Europa.

Dat vindt Ronald K. Noble, voormalig secretaris-generaal van de internationale veiligheidsorganisatie Interpol. De regeling maakt vrij verkeer tussen de Europese landen mogelijk, zonder paspoortcontroles. Een koren op de molen van terroristen, vindt Noble.

Lessen
De Schengenzone is volgens hem in feite een vrij gebied voor terroristen zonder paspoort waarin ze aanslagen kunnen plegen en kunnen ontsnappen. Hij schrijft in The New York Times dat de regeling van de open grenzen moet worden opgeschort. 'Dat is een van de meest voor de hand liggende lessen van de gruwelijke terreuraanslagen in Parijs.'

De oud-bestuurder pleit voor een actieve screening van de paspoorten. Alle lidstaten die de Verdragen van Schengen hebben ondertekend, moeten onmiddellijk beginnen met het systematisch screenen van paspoorten. Interpol moet een database bijhouden van alle gestolen en verloren paspoorten.

Terroristen
Noble constateert dat die veiligheidsmaatregelen niet zijn genomen voor de aanslagen in de Franse hoofdstad. De voortvluchtige terrorist Salah Abdeslam kon ongestoord de grens tussen Frankrijk en België oversteken, nadat hij een bloedbad had aangericht. Abdeslam werd wel gecontroleerd, maar hij was niet bekend bij de grensposten. Er is nog steeds een klopjacht gaande op de terrorist.

Ook 'het brein' achter de aanslagen, Abdelhamid Abaaoud, kon probleemloos Europa bereiken vanuit Syrië. Veiligheidsdiensten hadden Abaaoud wel op het netvlies, maar konden hem eerder niet vinden in het Midden-Oosten.

Griekenland
Twee zelfmoordterroristen kwamen Europa binnen via Griekenland, door zich voor te doen als vluchteling. Een van hen gebruikte een vals Syrisch paspoort om asiel aan te vragen in Europa.

De Europese Unie heeft vrijdag besloten dat de lidstaten meer geheime informatie zullen uitwisselen om terreuraanslagen te voorkomen. Ook moet er meer gecontroleerd worden aan de Europese buitengrenzen. De ministers van Binnenlandse Zaken kwamen in Brussel bijeen om dat plan te bespreken. Reizigers moeten 'systematisch en gecoördineerd' worden gecontroleerd bij binnenkomst.

http://www.elsevier.nl/Buitenland/achte ... tm_medium=
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50360
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Roep om nieuwe grenscontroles

Bericht door Pilgrim »

Grenscontroles in Denemarken – de druk wordt groter

Geplaatst op 22 november 2015

Afbeelding

In Denemarken wordt op dit moment heftig gediscussieerd over grenscontroles. De Deense Volkspartij, die de regering van Venstre gedoogt, eist deze controles al langere tijd en heeft daarmee gescoord tijdens de laatste verkiezingen. Critici verwijten de partij hier niet consequent genoeg op te treden en niet genoeg druk op Venstre uit te oefenen.

Wat betekent dit echter voor Duitsland? De invoering van grenscontroles zal een kettingreactie veroorzaken, die, als Duitsland niet ook kan besluiten tot grenscontroles, ertoe zal leiden dat in de toekomst alle “asielzoekers” alleen nog maar in Duitsland zullen kunnen blijven. Als Oostenrijk niet ook zijn grenzen sluit, zal de toestroom van de “immigranten” in Duitsland eindigen.

Donderdag werden de partijen van het Blauwe Blok – die de regering van Lars Løkke Rasmussen ondersteunen – het eens over een begroting die groter zal zijn dan de laatste vanwege de te verwachten grenscontroles.

Maar vrijdag al was de druk op Denemarken om meer grenscontroles in te voeren al toegenomen. Deze druk kwam uit Zweden. Het gaat er hier en nu om persoonscontroles uit te voeren, om te weten wie Denemarken binnen zal komen. Maar in werkelijkheid gaat het erom de toestroom te kunnen beperken.

Zweden kan deze toestroom niet meer aan – Denemarken moet iets doen. Zweden heeft een week geleden grenscontroles ingevoerd om in de gaten te kunnen houden wie naar Zweden komt en wie niet. Dat heeft het aantal “asielzoekers” niet verminderd, dat is groter dan ooit tevoren. Iedere dag komen er 1.500 “asielzoekers” naar Zweden, maar er is geen plaats voor hen, omdat alle asielzoekerscentra hopeloos overbezet zijn.

Donderdagavond was “Migrationsverket” – de Zweedse immigratieautoriteit – gedwongen om ongeveer 50 “asielzoekers” voor de deur te laten slapen. En zo zal het in het vervolg voor nieuwelingen zijn. Dat heeft de Zweedse regering genoodzaakt te reageren.

Ook Denemarken zou grenscontroles moeten invoeren, zei de Zweedse minister van Integratie vrijdagmorgen. De Zweedse regering hoopt daarmee de druk op Zweden te verminderen.

De Zweden hopen dat een Deense controle van de grens met Duitsland betekent dat de aanvragers of naar Duitsland teruggestuurd worden of asiel in Denemarken aanvragen.

Maar de fractievoorzitter van de partij Venstre, Jakob elleman-Jensen, evenals de woordvoerder integratie van de partij, Marcus Knuth, wijzen het plan van de regering om grenscontroles in te voeren af. Het zou niet het probleem van Denemarken zijn dat Zweden een onverantwoordelijke buitenlandse politiek zou hebben, die het mogelijk gemaakt zou hebben dat er dit jaar tot 200.000 “asielzoekers” naar Zweden komen, zeiden ze.

Controleren wie Denemarken binnenkomt. Peter Skaarup van de Deense volkspartij, die de regering van Venstre onder Rasmussen gedoogt, zegt echter dat Denemarken grenscontroles zou moeten invoeren. Niet vanwege de Zweden, die hun eigen problemen hebben gecreëerd, maar men zou in ieder geval een veel betere controle nodig hebben van wie Denemarken binnenkomt, aldus Peter Skaarup.

Het is duidelijk dat het ontbreken van grenscontroles serieuze problemen met zich meebrengt. Meerdere terroristen die het bloedbad van Parijs hadden aangericht, reisden van het ene Europese land naar het andere zonder ontdekt te worden.

Ook andere leden van de “Islamitische Staat”, die nog niet actief werden, zijn ongehinderd de EU binnengekomen en hebben grenzen binnen de EU overschreden. Controles aan de buitengrenzen van de EU uitvoeren, functioneert over het algemeen niet en ook aan de binnengrenzen lukt het niet effectieve controles uit te voeren.

Al maandenlang hebben veel mensen gewaarschuwd dat aanhangers van de “Islamitische Staat” en andere terroristen zich tussen de enorme stroom mensen verborgen en Europa binnenkwamen. Dat wordt nu in veel gevallen bevestigd.

Bovendien is er sprake van een onbekend aantal andere illegale immigranten, mensen die gewoon naar Europa komen zonder zich te registreren.

Als men terroristen en illegale immigranten wil tegenhouden, dan is er geen andere mogelijkheid dan verscherpte grenscontroles. Ook aan de Deense grens. België heeft onlangs zo´n regeling voor iedereen geëist die aankomt aan de buitengrenzen van de EU, aldus de Deense krant “Politiken”.

Het aansturen van de stroom – Tegelijkertijd neemt de druk voor het invoeren van grenscontroles toe, waardoor het aantal “asielzoekers” en “migranten” afgeremd zou kunnen worden. Vrijdag kwam er een verrassende eis van de grootste Zweedse burgerpartij, “Moderaterna”.

Die gaat zelfs zo ver dat zij door de controles een beëindiging van de toestroom van de immigratie wil garanderen. De partij stelt voor dat “asielzoekers” uit andere EU-landen de binnenkomst in Zweden geweigerd wordt.

“We moeten de binnenkomst weigeren en in plaats daarvan tegen de ´asielzoekers´ zeggen dat zij moeten terugkeren naar het land waar zij geregistreerd werden”, aldus de woordvoerder buitenlandse politiek van de partij.

De voorstellen van de “Moderaterna” werden – verrassend genoeg – niet principieel door de Zweedse regering afgewezen.

En omdat Zweden onder enorme druk staat, kan niet uitgesloten worden dat men besluit de binnenkomst voor iedereen die uit een ander EU-land komt, te weigeren. Dit zal enorme consequenties voor Denemarken hebben. Een groot deel van de 1.500, die nu dagelijks Zweden binnenkomen, zou in Denemarken willen blijven. In dit geval is er geen andere manier dan dezelfde soort controle aan de Duitse grens in te voeren.

Volgend jaar 25.000 “asielzoekers”

Onafhankelijk van hetgeen er in Zweden gebeurt, bestaat er behoefte aan strengere grenscontroles in Denemarken om de toestroom af te remmen. Het aantal “asielzoekers” voor volgend jaar werd al bijgesteld van 15.000 naar 25.000. Het aantal kan ook wezenlijk hoger liggen.

Als men dit wil vermijden, dan moeten “asielzoekers” aan de Deense grens tegengehouden worden. Ze moeten erop gewezen worden dat ze uit een veilig land komen en dat ze daan hun asielaanvraag moeten indienen. Dat zal vooral Duitsland zijn.

Veel plezier.

Bron: http://journalistenwatch.com

Auteur: Sarah Lund

Bron oorspronkelijk artikel: http://denkorteavis.dk

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2015/11/22 ... dt-groter/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Mahalingam
Berichten: 42884
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Roep om nieuwe grenscontroles

Bericht door Mahalingam »

Zweden doet een beetje aan grenscontrole, Noorwegen doet een beetje mee en het resultaat: Denemarken blijft zitten met meer asieligen ondanks de weinig vriendelijke opvang.
New month, new record for refugees in Denmark
According to Jyllands-Posten, at least 4,500 people sought asylum in Denmark in November, which would easily eclipse the all-time record set in October, when 3,646 asylum applications were submitted.

The vast majority of those applications are likely to be approved, as official figures from the Danish Immigration Service (Udlændingestyrelsen - DIS) released on Monday showed that 86 percent of asylum seekers are allowed to stay in Denmark, a sharp increase from the 74 percent approval rate in 2014.

Andreas Kamm, the general secretary of the Danish Refugee Council, said that Sweden’s recent decision to tighten its asylum rules has likely contributed to Denmark’s increase.
http://www.thelocal.dk/20151202/new-mon ... in-denmark
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50360
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemend verzet tegen de massa-immigratie

Bericht door Pilgrim »

Opnieuw demonstratie aan de Deense grens

Geplaatst op 28 december 2015

Afbeelding

Midden oktober al demonstreerden dappere Denen voor de sluiting van de Duits-Deense grens en voor de invoering van strenge grenscontroles (hier). De demonstratie werd georganiseerd door de organisatie “Stop Islamiseringen Af Danmark” (Stop de Islamisering van Denemarken) SIAD. Sindsdien is er veel gebeurd. Midden november voerde Zweden grenscontroles in, omdat de Scandinavische humanitaire grootmacht de toestroom van asieleisers niet meer aankon. Alle asielzoekerscentra zaten propvol.

Zweden riep nu ook Denemarken ertoe op om zijn grenzen met Duitsland te controleren; het hoopte dat de “vluchtelingen” naar Duitsland teruggestuurd zouden worden of in Denemarken zouden blijven. Door de grenzeloos open onverantwoordelijke asielpolitiek van Zeden kwam dus nu Denemarken onder druk te staan.

Tot nu toe heeft Denemarken weliswaar zijn asielwetgeving aangescherpt; de regering wil zelfs eventuele waardevolle spullen van de “vluchtelingen” in beslag nemen, maar nog steeds geen permanente grenscontroles of een sluiting van de grenzen invoeren.

Intussen wil de EU met behulp van Frontex de buitengrens versterken en ook zonder toestemming van een land aan diens grenzen inzetten. De EU wil doodgewoon de “vluchtelingencrisis” gebruiken om haar macht te vergroten en de soevereiniteit van de Europese lidstaten verzwakken.

Het gaat er inmiddels hoofdzakelijk om iedere (!) lidstaat erin te ondersteunen de grenzen tegen de toestroom van de binnendringers te beschermen of zelfs te sluiten. Nu zou je kunnen denken dat dan voor ons de belasting groter zal worden. Je zou echter ook kunnen denken dat een nog net te behappen belasting niet tot de noodzakelijke veranderingen leidt.

Op 9 januari 2016 zal de organisatie SIOE (Stop Islamisation of Europe) aan de Duits-Deense grens in Kruså demonstreren voor een grenssluiting. Onze noordelijke buren hopen daarbij op ondersteuning van onze kant.

Bron: www.pi-news.net

Auteur: “Alster”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2015/12/28 ... nse-grens/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50360
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemend verzet tegen de massa-immigratie

Bericht door Pilgrim »

Oostenrijk: Groot offensief tegen illegale immigranten

Geplaatst op 15 januari 2016

Afbeelding
V.l.n.r.: Johanna Mikl-Leitner (minister van Binnenlandse Zaken), Werner Faymann (bondskanselier) en Hans Peter Doskozil (minister van Defensie).

Nog is alles vertrouwelijk, nog zijn alle plannen niet tot in detail uitgewerkt – de “Kronen Zeitung” is echter in het bezit van informatie dat de Oostenrijkse regering al vanaf vandaag een duidelijk hardere weg in de asielpolitiek inslaat. Met een drie-landenproject moet een einde aan de uitnodigingspolitiek gemaakt worden, hiervoor wordt ook de inzet van het leger gepland.

“Ja, we zijn in gesprek met de Duitse en Sloveense regering over onze plannen voor duidelijk betere grenscontroles”, bevestigde de Oostenrijkse minister van Binnenlandse Zaken, Johanna Mikl-Leitner, dat er nu maatregelen volgen om illegaal binnenkomende mensen evenals economische vluchtelingen voor de Oostenrijks grenzen te stoppen. En zo wil de Oostenrijkse regering de vluchtelingenstroom naar Oostenrijk en Duitsland verminderen:

Ten eerste begint vandaag al het “grensmanagement” (grenshek, nauwkeuriger controles enz.) in Spielfeld. Nog belangrijker wordt een drie-landenproject: binnenkort zullen door Oostenrijkse, Duitse en Sloveense grensagenten gezamenlijke scherpe controles worden uitgevoerd van de Sloveens-Kroatische grens – over deze stap zouden de drie regeringen het in principe al eens zijn.

Bovendien is men van plan om massaal het Oostenrijkse leger in te zetten aan de zuidelijke grens. Het leger zou de hele groene grens moeten bewaken, is te vernemen uit regeringskringen. De nieuwe minister van Defensie, Hans Peter Doskozil, zou ook al een concrete opdracht hebben voor de legereenheden: “We moeten gewoon onze rechtsstaat op een geloofwaardig emanier ten uitvoer brengen, de bewaking van onze grenzen is daarbij een must. Dat wil de bevolking”, zegt hierover een hoge legerofficier tegenover de “Kronen Zeitung”.

Welke eenheden er aan de zuidelijke grens worden ingezet en om hoeveel soldaten het gaat, is nog niet bekend. Maar op grond van de uitspraak van de Oostenrijkse bondskanselier Werner Faymann in een actueel interview met de “Kronen Zeitung” dat Oostenrijk binnenkort veel actiever zal zijn aan de grens, houden de militairen rekening met een grote actie.

In Bad Leonfelden in Opper-Oostenrijk stelde de ÖVP (christendemocraten) donderdag opnieuw verstrekkende eisen om de asielpolitiek te wijzigen: concrete bovengrenzen bij de opname van asielzoekers en de verlaging van de minimum uitkering voor mensen die recht hebben op asiel.

Lopatka wil noodonderkomens voor vluchtelingen zoals in Zweden
Reinhold Lopatka van de ÖVP zei daarover in het “ZiB 2”-interview: “We hadden al 13.000 vluchtelingen, vorig jaar waren het 90.000, zoveel houden we niet nog een jaar uit.” Hij nam Zweden als voorbeeld. “Die hebben gezegd ´het lukt ons niet meer´. Daar moeten nieuwkomers een tot twee jaar op een asielprocedure wachten en deze periode in wachtzones en noodonderkomens doorbrengen.” Zulke noodonderkomens – dat zouden ook tenten kunnen zijn – zou Lopatka zich ook voor Oostenrijk voorstellen. “Als we geen andere onderkomens hebben, is zo´n oplossing altijd nog beter dan dakloos te zijn.”

“Is het Faymann-Merkel-pact nog geldig?”
Lopatka sprak ook bondskanselier Werner Faymann aan op zijn verantwoordelijkheid: “Hij heeft met de Duitse kanselier Angela Merkel vorig jaar september het welkomstpact ondertekend. Sindsdien hebben veel vluchtelingen dat verkeerd begrepen en gedacht dat Oostenrijk en Duitsland onbegrensde opnamemogelijkheden zouden hebben. Dat gaat echter niet. Faymann moet met Merkel overleggen of het pact nog geldig is. Zo niet, dan zijn wij als regering er des temeer toe opgeroepen om met bovengrenzen en grensbewaking op te treden.” Lopatka verder: “De mensen hebben er geen begrip voor wanneer we de verantwoordelijkheid afschuiven naar Europees niveau.”

“Economische vluchtelingen houden ons niet bezig”
Het voorstel van de SPÖ (sociaaldemocraten) om alleen bij economische vluchtelingen een bovengrens in te voeren, noemde Lopatka een “schijndiscussie”: “Economische vluchtelingen houden ons niet bezig, want die hebben geen recht bij ons te zijn en worden aan de grens al afgewezen.”

Bron: www.krone.at

Auteur: Richard Schmitt

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2016/01/15 ... migranten/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50360
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Roep om nieuwe grenscontroles

Bericht door Pilgrim »

Bondskanselier Faymann: Oostenrijk stelt Schengen-regels “tijdelijk buiten werking”

Geplaatst op 17 januari 2016

Afbeelding

De Oostenrijkse autoriteiten stellen volgens bondskanselier Werner Faymann (SPÖ) de regels van het Verdrag van Schengen “tijdelijk buiten werking”. In de zondagseditie van het dagblad “Österreich” verklaarde hij: “Iedereen die naar ons toe komt, moet extra gecontroleerd worden. Wie geen asielrecht heeft of helemaal geen asielaanvraag bij ons indient, moet afgewezen worden.”

“We zullen nu net als Duitsland onze grenzen extra bewaken en uitzettingen van de vluchtelingen uitvoeren”, zei hij.

Zo zouden vluchtelingen die niet naar Duitsland door reizen met onmiddellijke ingang Oostenrijk niet meer worden binnengelaten, benadrukte de kanselier.

“Aan de grens geldt de identificatieplicht. En als de EU het niet lukt om de buitengrenzen te beveiligen, dan zal Schengen als geheel op losse schroeven komen te staan. Dan moet ieder land zijn nationale grenzen controleren”, voegde Faymann er aan toe.

Noorwegen, Zweden en Denemarken hadden tijdelijk weer grenscontroles ingevoerd om de vluchtelingenstroom in te dammen.

Bron: http://de.sputniknews.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2016/01/17 ... n-werking/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50360
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Roep om nieuwe grenscontroles

Bericht door Pilgrim »

"Zet Griekenland desnoods uit de Schengenzone"

23-01-16 - Bron: ANP

Afbeelding
Een deel van het hek tussen Griekenland en Turkije bij het dorpje Orestiada.

Griekenland moet uit de Schengenzone worden gezet als dat land niet meer doet aan grensbewaking. Dat heeft de Oostenrijkse minister Johanna Mikl-Leitner van Binnenlandse Zaken gezegd in een dit weekend te publiceren interview.

Mikl-Leitner zei tegen Die Welt am Sonntag dat er over het vertrek van Griekenland uit de Schengenzone moet worden gesproken als dat land niet eindelijk werk maakt van de bescherming van de buitengrenzen van de zone.

De bewindsvrouw noemde het een mythe dat de Grieks-Turkse grens niet kan worden bewaakt. De Griekse marine behoort tot de sterkste van Europa en kan ook betrokken worden bij de beheersing van de vluchtelingenstroom. Het geduld van veel Europeanen met Griekenland is bijna op, aldus Mikl-Leitner.

Maandag spreekt Mikl-Leitner in Amsterdam met Europese collega's onder meer over plannen voor een Europese kustwacht.

In het Luxemburgse drielandenpunt Schengen werd in 1985 de eerste overeenkomst voor de opheffing van grenscontroles getekend door vijf EU-staten. Alle controles aan de binnengrenzen moesten verdwijnen en alleen de buitenste grenzen van de betrokken landen zouden gecontroleerd worden. Inmiddels liggen 26 Europese landen in de zone, Griekenland sinds 2000.

http://www.demorgen.be/buitenland/-zet- ... d21de7521e
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Mahalingam
Berichten: 42884
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Roep om nieuwe grenscontroles

Bericht door Mahalingam »

Onze regering heeft besloten dat het toezicht op de grenzen aangescherpt moet worden. En het resultaat?
'Grenscontroles mislukt'
De politie heeft veel te weinig mogelijkheden om mensensmokkel aan te pakken. Criminelen die grote aantallen vreemdelingen naar Nederland rijden, kunnen niet goed worden bestreden doordat regelgeving in de weg zit. Daarover trekken politiebonden ANPV en NPB aan de bel, schrijft De Telegraaf.

Door de huidige hoge instroom van asielzoekers hebben dienders hun handen vol aan het opsporen van mensenhandelaren. Om die te kunnen pakken, controleren steeds meer agenten in de grensstreek. Maar vaak mogen ze niet in kofferbakken en geblindeerde busjes kijken. Dat mag alleen als er een verdenking is. Dat is volgens de dienders lastig hard te maken, waardoor deuren gesloten blijven of veel bureaucratie nodig is.

Bij SP-Kamerlid Kooiman melden zich agenten die daar gefrustreerd over raken. Ze kaart de zaak aan bij minister Ard van der Steur.
http://www.powned.tv/nieuws/binnenland/ ... slukt.html
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6901
Lid geworden op: zo apr 15, 2012 3:24 pm
Contacteer:

Re: Roep om nieuwe grenscontroles

Bericht door Ali Yas »

En toch: de grens is veel makkelijker te controleren dan een heel land. Men kan het verkopen als een efficiency-operatie.
Truth sounds like hate to those who hate truth.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50360
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Roep om nieuwe grenscontroles

Bericht door Pilgrim »

Nederland wil grenscontrole. Rutte mist er de ballen voor

Door Joost Niemöller, 31 januari 2016

Vandaag binnen: Maurice de Hond peilde de mening onder de Nederlanders naar de invoering van grenscontrole, en de uitslag hoefde niet te verbazen:

Evenals in september vindt ongeveer tweederde deel van de kiezers dat de grenscontroles weer moeten worden ingevoerd in de Schengenlanden.

Tweederde. Een stabiele en overtuigende meerderheid. Al sinds maanden dus.

Zweden (notabene!) voerde grenscontrole in.

Denemarken controleert niet alleen de grens met Duitsland, maar stuurt ook daadwerkelijk mensen terug die niet gewenst zijn.

Duitsland heeft een vorm van grenscontrole, en gaat daarmee door. Al doet het land niets aan de aanhoudende instroom.

In Oostenrijk zijn de grenscontroles merkbaar. In Oostenrijk wil men zelfs een groot aantal illegale migranten het land uit krijgen.

Van België hebben we op dat vlak niets te verwachten uiteraard.
En Nederland? Ja, in naam is hier de grenscontrole verscherpt, maar in de praktijk blijkt daar niets van terecht te komen.

Regeltjes. Bezuinigingen. U weet wel.

Ik heb het vaak genoeg gemerkt. Je komt Nederland vanuit België of Duitsland binnen zonder ook maar in de verste verte een ambtenaar in uniform te zien. je kunt het land in hoe je maar wil, zonder een paspoort op zak. Met de trein. Met de auto. Ja, zelfs met de fiets.

Nederland laat zich lam leggen door de EU. Ons probleem is nog niet eens dat we onderdeel uitmaken van de EU (dat is ook een probleem), maar dat we een premier hebben die de ballen mist om zelfstandig het Nederlandse volk in bescherming te nemen tegen de massa’s die hier niet horen.

http://joostniemoller.nl/2016/01/nederl ... llen-voor/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Plaats reactie