Sharia op de Malediven

Is het leven in een land van de islam echt het paradijs? Waarom zijn er geen rustige, stabiele islamitische landen op onze planeet?
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45781
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Sharia op de Malediven

Berichtdoor Pilgrim » Ma Mei 05, 2014 1:29 am

Islamitisch regime op de Malediven wil doodvonnissen op kinderen voltrekken

Posted on 4 mei 2014

Afbeelding
In het vakantieparadijs Malediven wordt de sharia genadeloos uitgevoerd

De Malediven zijn in de westerse wereld populair als vakantieparadijs in de Indische Oceaan. Het islamitische regime op de eilandenstaat doet echter niet van zich spreken als vakantiebestemming, maar door de bedoeling om opnieuw doodvonnissen te voltrekken. Dat was het laatst het geval in 1954. De jaren daarna werden doodvonnissen door de regering altijd omgezet in levenslange gevangenisstraf.

Daarmee moet het nu afgelopen zijn. De in maart 2014 nieuw gekozen islamitische regering wil nu opnieuw doodvonnissen uitvoeren. Het feit dat zij daarmee al wil beginnen bij 7-jarige kinderen zorgt voor nog meer ontsteltenis.

Al 13 veroordeelden wachten op uitvoering van het doodvonnis
Op dit moment wachten al 13 veroordeelden op de uitvoering van hun doodvonnissen. Ze werden allemaal wegens moord met voorbedachten rade ter dood veroordeeld. Volgens de regering moet dit echter niet de enige misdaad om ter dood veroordeeld te kunnen worden, aldus minister van Binnenlandse Zaken Umar Naseer. Naseer ziet zich voor deze handelwijze gedekt door het islamitische strafrecht, de sharia.

Bron: http://www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

http://ejbron.wordpress.com/2014/05/04/ ... more-61411
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17473
Lid geworden op: Ma Feb 17, 2003 9:58 am

Re: Sharia op de Malediven

Berichtdoor Manon » Ma Mei 05, 2014 12:58 pm

jamaar jamaar, met kinderen moet je toch oppassen hoor.

Was het niet recent ergens in Pakistan dat een baby werd verdacht van moord? het zal je maar overkomen!

http://www.deredactie.be/cm/vrtnieuws/v ... /1.1931525
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45781
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Sharia op de Malediven

Berichtdoor Pilgrim » Zo Dec 20, 2015 2:46 pm

ARD: Malediven grootste ondersteuner van ISIS

Geplaatst op 20 december 2015

Afbeelding

Wie de Malediven nog altijd verbindt met een vakantieparadijs is uiterlijk nu uit zijn droom geholpen: sinds de islam daar de macht heeft overgenomen, ontwikkelen de droomeilanden zich richting sharia-hel. De ARD-Tagesthemen berichtten afgelopen donderdag dat er van daaruit 200 strijders naar de “Islamitische Staat” zijn vertrokken. Dat is omgerekend naar het inwoneraantal van 330.000 het hoogste percentage wereldwijd. Het camerateam werd tijdens het filmen door de politie getreiterd, uiteindelijk uitgewezen en bestraft met een inreisverbod van tien jaar.

Eigenlijk wilden de mensen van de ARD een reportage maken over de “klimaatverandering” en haar effecten op het eilandenparadijs. Maar de islamisering van de Malediven sprong hen letterlijk voor de lens. Overal volledig gesluierde spoken:

Afbeelding

Grotesk aandoende badscènes:

Afbeelding

Vanuit westelijk oogpunt ongelooflijke verbodsborden:

Afbeelding

Propvolle moskeeën:

Afbeelding

Streng religieuze Mohammedanen:

Afbeelding

Waaronder ook Salafisten:

Afbeelding

Deze vrouw vertelde dat haar zoon vertrok naar de Jihad in de “Islamitische Staat”, zichzelf daar opblies en nu in het paradijs zou zijn:

Afbeelding

Het ARD-team werd bij het filmen gehinderd, kreeg uiteindelijk een filmverbod en werd “gedeporteerd”:

Afbeelding

In de ARD-mediatheek is de reportage van de “Tagesthemen” (vanaf 00:17:55) te bekijken. Een indrukwekkend bewijs wat er gebeurt wanneer een land in de wurggreep van de fundamentele islam terechtkomt: een paradijs wordt de hel, vriendelijke mensen worden agressieve Jihad-terroristen en een ongedwongen land wordt een sharia-conforme verbodszone. Of bij de ARD-journalisten nu ook langzamerhand het kwartje valt als ze de toenemende islamisering in ons land hiermee vergelijken? Vaak helpt het wanneer ideologie botst op realiteit. Wanneer men bereid is zijn ogen te openen.

De Internationale Toerismebeurs in Berlijn (ITB) sluit tot nu toe echter beide ogen. Want de Malediven zijn tijdens de grote beurs in maart serieus officieel “partnerland”. Ook hier geldt waarschijnlijk: geldbelangen hebben voorrang boven moraal en geweten. Bij de ITB is Rika Jean-François verantwoordelijk voor de Malediven, bovendien voor de partnerlanden en de “Corporate Social Responsibility””, dus zoiets als “ondernemende maatschappelijke verantwoordelijkheid”.

Bron: www.pi-news.net

Auteur: Michael Stürzenberger

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2015/12/20 ... -van-isis/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17473
Lid geworden op: Ma Feb 17, 2003 9:58 am

Re: Sharia op de Malediven

Berichtdoor Manon » Zo Dec 20, 2015 3:39 pm

Ach, dat gaan de Marokkaanse of Vlaamse suikermoslima's van dat toenmalige forum toch niet geweten hebben;

Toen ik undercover als Dahlia kwam vertellen dat ik als tweede vrouw ging trouwen met Mohammed die met vrouw 1 en kind in een huis woonde, en waarbij ik dan toch wel de hele zolderverdieping kreeg, gaven ze geen krimp. Toen ik zei dat ik nog studeerde en gerust wel wilde babysitten op mijn toekomstige zijn kind: geen krimp.

Maar toen ik opperde dat ik voor mijn huwelijk met nog twee vriendinnen naar de Malediven wou trekken op verlof was de liefde ineens gedaan. Dit kon gewoonweg niet! Ban volgde.

Moesten ze geweten hebben dat ginds de sharia in voege was hadden ze vast willen meegaan.
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.

Mahalingam
Berichten: 40658
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Sharia op de Malediven

Berichtdoor Mahalingam » Vr Sep 28, 2018 7:24 pm

Beeldenstorm op de Malediven
Een droevige dag voor kunst en milieu, treurde afgelopen vrijdag de Engelse kunstenaar Jason deCaires Taylor. En ook voor de islam, had hij eraan kunnen toevoegen. Taylor is beeldhouwer, onderwaterfotograaf en milieuactivist.
[...]
Zijn hart brak. Zojuist had hij vernomen dat een kunstwerk in het water van de Indische Oceaan, waaraan hij negen maanden had gewerkt, was vernietigd. Dat gebeurde op last van het hooggerechtshof van de Malediven, een eilandenstaat onder de punt van India en ten zuidwesten van Sri Lanka, met een half miljoen inwoners, moslims. Het kunstwerk, onthuld in juli en in ijltempo juridisch ter dood veroordeeld, was bedoeld om toeristen te plezieren en het milieu te beschermen. Maar volgens de rechters zou het de islam ondermijnen.
Afbeelding

Een monument voor de band tussen mens en milieu, zo zag Taylor zijn schepping. Maar imams zagen iets ­anders: potentiële afgodsbeelden. Daarvoor zijn ze op de Malediven erg beducht. Boeddha’s bijvoorbeeld zijn er bij wet verboden, uit angst dat ze de oude godsdienst, boeddhisme, terug zullen brengen. Vrouwelijke ­toeristen in bikini blijven welkom, wel of geen sharia. Ze keken toe bij de sloopactie.
https://www.trouw.nl/religie-en-filosofie/beeldenstorm-op-de-malediven~ad5cacfa/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.


Terug naar “Leven in moslimlanden”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten