Islamitische infiltratie in overheden

Waarom slaan bepaalde moslims, waar dan ook, elkaar en anderen de hersens in? Hoort geweld en de drang tot overheersing en bekering bij de essentie van de islam?
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43533
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Islamitische infiltratie in overheden

Berichtdoor Pilgrim » Vr Jun 19, 2015 9:26 pm

Hoofd Algemene Zaken Veiligheid en Justitie Aissa Zanzen is een antisemiet, denkt dat de Mossad achter ISIS zit

Geplaatst op 19 juni 2015, door Fubar

Yasmina Haifi werd daar bijna voor ontslagen, ware het niet dat de islamiseerder van Amsterdam, de Jood Job Cohen, haar de hand boven het antisemitische hoofd hield. Maar een antisemiet als hoofd algemene zaken op het ministerie van veiligheid en justitie?

Afbeelding

Vertaling: “Snowden bevestigt dat Al Baghdadi is gecreëerd door de Mossad.” Precies dat wat Haifi beweerde.

Over Cohen en Haifi schreef ik eerder:

Je kan er gewoon geen titel meer bij verzinnen die de gekte van de lading nog dekt. Onvervalste antisemiet Yasmina Haifi wordt beschermd door de Joodse verrader Job Cohen, die al eerder 2 miljoen uit de staatsruif ontvreemdde om het criminele jihad-project dat Westermoskee heet te sponsoren.

Hij laat der weg komen met één van de oudste antisemitische sprookjes ooit. Der Ewige Jude, die de schuld is van alles, IS in dit geval.

Volgens die tweet van Aissa Zanzen, van inmiddels een jaar geleden, is hij een openlijk antisemitische mohammedaan, en voor elke mohammedaan is jihad het hoogst haalbare in islam(1), de heiligste opdracht, en hij werkt als hoofd algemene zaken veiligheid en justitie en moet jihad-mohammedanen in de gaten houden? Hoe zot wil je het hebben.

Ik schreef al eens eerder dat ‘Nederlandse veiligheidsdiensten in dienst van de jihad’ staan, en zelfs de opperbaas is een haatlim.

Nederlandse veiligheidsdiensten in dienst van de jihad

[Lees verder op de site:]

http://www.vrijechroniqueurs.nl/hoofd-a ... -isis-zit/

[Ontstellend!!!] :shock:
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
xplosive
Berichten: 7636
Lid geworden op: Do Jun 30, 2011 11:18 pm

Re: Islamitische infiltratie in overheden

Berichtdoor xplosive » Vr Jun 19, 2015 11:29 pm

Als het zo doorgaat is straks de enige weg om ons nog tegen de islamisering te kunnen beschermen het plegen van een staatsgreep en het vervangen van een nep-AIVD door een echte AIVD.
Gun jezelf wat je een ander toewenst     islam = racisme   & de hel op aarde voor mens en dier
                                   koran = racistisch & handboek voor criminelen
      Moslimlanden bewijzen dagelijks:    meer islam = meer verkrachte mensenrechten

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43533
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Islamitische infiltratie in overheden

Berichtdoor Pilgrim » Za Jun 20, 2015 12:49 am

Aissa Zanzen op Twitter: “Foto met mijn favoriete geleerde”

Geplaatst op 19 juni 2015

Afbeelding

Een bericht op Twitter van 25 december 2014 van het hoofd Algemene Zaken op het Nederlandse ministerie van Veiligheid en Justitie, Aissa Zanzen!!! De naam van deze favoriete geleerde is de leider van de Moslimbroeders in Soedan, Issam Al-Bashir (de Soedanese sjeik Issam Al-Bashir, lid van de Europese Raad voor Fatwa en Onderzoek). Een zeer zorgelijke ontwikkeling. Iemand met deze positie op het ministerie van Veiligheid en Justitie die zich zo bezighoudt met religie, lijkt me een onwenselijke combinatie.

Geplaatst door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2015/06/19 ... -geleerde/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 73341
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Islamitische infiltratie in overheden

Berichtdoor Ariel » Za Jun 20, 2015 1:36 am

Ik maak me hier boos om. Hoe komt het toch, dat dit soort omhoog geschopte mohammedanen zulke belangrijke banen innemen. Angstig. Ik vertrouw deze kerel voor geen cent.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6354
Lid geworden op: Zo Apr 15, 2012 3:24 pm
Contact:

Re: Islamitische infiltratie in overheden

Berichtdoor Ali Yas » Za Jun 20, 2015 8:04 am

Ariel schreef:Ik maak me hier boos om. Hoe komt het toch, dat dit soort omhoog geschopte mohammedanen zulke belangrijke banen innemen. Angstig. Ik vertrouw deze kerel voor geen cent.

Ik wel. Het is zeker dat deze man de islam vooruit zal helpen, ten koste van alles.
Truth sounds like hate to those who hate truth.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19708
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Islamitische infiltratie in overheden

Berichtdoor King George » Zo Jun 21, 2015 2:11 pm

Cartoonactie werkt averechts voor topman ministerie Veiligheid & Justitie

Door Carel Brendel, 20 juni 2015

Afbeelding
Aissa Zanzen (rechts) met Issam al-Bashir (midden), topman in de Moslimbroederschap.

Was het wel zo’n goed idee van de Raad van Marokkaanse Moskeeën in Nederland (RMMN) om een cartoon uit te brengen en op 500 tot 1000 plaatsen op te hangen als tegenreactie op de Mohammed-cartoons die PVV-leider Geert Wilders wil tonen in de zendtijd van politieke partijen?

“We willen met onze actie laten zien dat humor de beste manier is om op de provocatie en belediging van Wilders te reageren,” aldus de toelichting van RMMN-woordvoerder Aissa Zanzen afgelopen woensdag in Het Parool.

De eerste sceptische reacties gingen vooral over de humor en de artistieke kwaliteiten van de anti-Wilders-tekening. Over smaak valt nu eenmaal te twisten.

Een tweede waarschijnlijk onbedoeld gevolg van de cartoonactie is echter dat initiatiefnemer Zanzen onder het vergrootglas kwam te liggen van de Wilders-aanhang. Zanzen namelijk blijkt niet alleen woordvoerder van de Marokkaanse moskeekoepel, actief lid van de Amsterdamse PvdA en kandidaat bij de raadsverkiezingen van 2014, maar ook Hoofd Algemene Zaken van het ministerie van Veiligheid & Justitie (V & J).


De RMMN is een koepel van vier regionale moskeevereningen, waaronder de Amsterdamse Ummao waarin Zanzen actief is. Grondlegger en nog altijd voorzitter is Yahia Bouyafa, jarenlang de topman van de Moslimbroederschap in Nederland.

De regionale moskeeën en Bouyafa’s Federatie van Islamitische Organisaties (FION) sloten zich in 2006 aaneen omdat zij genoeg hadden van de invloed van de Marokkaanse regering in de moskeekoepel UMMON. Niet de ideologie van de Moslimbroeders was het bindmiddel, maar vooral afkeer van de “lange arm van Rabat”. De samenwerking met de dissidente Marokkaanse moskeeën gaf Bouyafa overigens wel een kans om zich als nationaal moslimleider te profileren via de Contact Groep Islam, het kleinste en inmiddels nauwelijks meer actieve overlegorgaan met de Nederlandse regering.

Zanzen was me wel eens opgevallen omdat hij in 2008 tijdens de “Fitna-crisis” namens de FION toelichting gaf op een brief aan islamgeleerde Yusuf al-Qaradawi, geestelijk leider van de Moslimbroeders. Eveneens in 2008 was Zanzen aanwezig op een persconferentie van moslimleiders na het uitkomen van de Wilders-film Fitna. De bijeenkomst viel op door het hoge gehalte aan deelnemers verbonden aan de politieke islam.

Maar verder had ik weinig te melden over Zanzen. Hij zat niet in het FION-bestuur. De Ummao is geen onderdeel van de Moslimbroederschap. Het zijn niet allemaal Moslimbroeders.

De cartoonactie leidde er deze week toe dat anderen zich opeens wel gingen verdiepen in de moskeewoordvoerder, politicus en topambtenaar. Daarbij stuitten de opponenten van Zanzen op enkele opmerkelijke Twitter-acties.

“Wilders is naast racist ook terrorist en zionist,” beweerde de moskeewoordvoerder in 2010 als reactie op een NOS-debat. Net als Yasmina Haifi (eveneens PvdA en V & J) en de Leidse professor Afshin Ellian hechtte hij in juli 2014 kennelijk geloof aan een Iraans fake-interview met spion Edward Snowden over de zogenaamde Mossad-training voor ISIS-leider Al-Baghdadi.

Op Twitter verscheen inmiddels ook een screenshot van een retweet door Zanzen van een tweet van Al-Qaradawi, die bekend is door zijn beruchte uitspraak dat Hitler “een goddelijk werktuig van Allah” was.

De opvallendste Zanzen-tweet verscheen afgelopen december. Zanzen plaatste een foto van zichzelf samen met Issam (of Essam) al-Bashir, een internationale topman van de Moslimbroederschap. “Foto met mijn favoriete moslimgeleerde Issam al-Bashir,” zei Zanzen. De foto is waarschijnlijk genomen tijdens een conferentie van de Al-Fourkaan-moskee in Eindhoven, die niet alleen grossiert in salafistische predikers maar voor de verandering ook wel eens Moslimbroeders uitnodigt.

Issam al-Bashir is voormalig minister van religieuze zaken in het islamitische gidsland Soedan, lid van Qaradawi’s European Council for Fatwa and Research en voormalig directeur van de Britse hulporganisatie Islamic Relief Worldwide. Deze organisatie zou volgens diverse berichten betrokken zou zijn de financiering van terroristische activiteiten van Hamas.

Je zou niet verwachten dat uitgerekend deze geleerde de favoriet is van een topman op Veiligheid & Justitie. De foto van Zanzen en Al-Bashir doet nu de ronde op internet.

Ophef en Kamervragen lijken onvermijdelijk. Want hoe is het mogelijk dat op Veiligheid & Justitie een topman wordt aangesteld met sympathieën voor een beweging, die volgens AIVD-rapporten op termijn een risico kan vormen voor de democratische rechtsorde?http://www.carelbrendel.nl/2015/06/20/cartoonactie-werkt-averechts-voor-topman-ministerie-veiligheid-justitie/
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19708
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Islamitische infiltratie in overheden

Berichtdoor King George » Ma Jun 22, 2015 12:49 pm

Video: Anil Ramdas interviewt Aissa Zanzen

Posted on 20/06/2015 by Fubar in Aissa Zanzen, Immigratie, Nederland, Video

AfbeeldingInterview uit 2010.
4.00 Hij heeft zijn kinderen plus vrouw naar Marokko teruggestuurd want hij vindt dat zijn kinderen arabisch moeten leren.
Lekker geïntegreerd weer.

28.20 Ik ken geen geweld in de islam, daar waar het plaats heeft gevonden heeft het altijd een oorzaak en een verklaring.

Afbeelding

h/t Jan, in de comments bij E.J Bron >>

Zie daar ook dit comment van Jan:

Mooie bron, Meulenbelt

Bedankt Anja!!! Niet alleen voor jou speech van gisteren maar voor alles wat je doet om de werkelijk situatie waarin de de Palestijnen leven onder de aandacht te brengen. Jij geeft me hoop door jou inzet en doorzettingsvermogen m.b.t. gerechtigheid en solidariteit.

Vredige groet,
Aissa Zanzen
Comment by A. Zanzen — maandag 22 mei 2006 @ 23.52
http://www.anjameulenbelt.nl/weblog/2006/05/22/gaza-in-ons-hart/

Persbericht
17 juli 2007

De RMMN betuigt steun aan minister Vogelaar.

De RMMN (Raad van Marokkaanse Moskeeën Nederland) ondersteunt de uitspraak van minister Vogelaar ten aanzien van de existentie van de islam in Nederland. De uitspraak van de minister getuigt van veel moed. In een tijd waarin de islam ongelijk wordt behandeld in vergelijking met het jodendom en het christendom, durft zij de discussie aan te gaan over de mogelijk te vormen joods-christelijk-islamitische traditie. De RMMN betreurt het dat sommige politici (lees Geert Wilders en Mark Rutten) nog niet inzien dat de islamitische traditie in essentie NIET veel verschilt van de joods-christelijke traditie.

De RMMN is daarom blij met de benadering van de minister en heeft het vertrouwen dat zij met haar visie de integratie van moslims in Nederland zal bevorderen. De minister kan in ieder geval rekenen op steun van de achterban van RMMN met betrekking tot het stimuleren van integratie en participatie van de moslimgemeenschap.

Einde persbericht
Aissa Zanzen
Woordvoerder RMMN
0624893939
Comment by Aissa Zanzen — dinsdag 17 juli 2007 @ 10.49
http://www.anjameulenbelt.nl/weblog/2007/07/16/dagboek-15-juli-2007/

27 december 2008
L.S.
Vanochtend begon een militaire aanval op Gaza. Door Israëlische bommen zijn er minstens 120 doden tot nu toe en honderden gewonden. Het is nog niet afgelopen. Volgens CNN is het dodental opgelopen tot 150 doden. Israël vindt elke keer een smoes om een bloedbad aan te richten. Kennelijk is er geen macht in de wereld die Israël een halte toeroept. Als de klappen aan het andere front waren gevallen dan was er zeker een vloed aan protesten uit verschillende hoeken. Onze minister van buitenlandszaken had in dat geval op z’n minsten zijn verontwaardiging uitgesproken en de internationale gemeenschap opgeroepen om Palestina te boycotten. In de naam van de beschaving moeten wij nu toekijken terwijl een volk gedood wordt omdat het zich verzet tegen de bezetting. Het wordt eens tijd dat onze minister van buitenlandszaken wakker wordt en inziet dat zwijgen over de situatie in Palestina en zijn onvoorwaardelijke steun aan Israël een zwarte pagina vormen in de buitenlandse politiek van Nederland.

Vredige groet,
Aissa Zanzen

Comment by Aissa — zaterdag 27 december 2008 @ 16.54
http://www.anjameulenbelt.nl/weblog/2008/12/27/gaza-12/


http://fubar.mobi/2015/06/20/video-anil-ramdas-interviewt-aissa-zanzen/
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19708
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Islamitische infiltratie in overheden

Berichtdoor King George » Ma Jun 22, 2015 6:50 pm

PVV: Zanzen en kornuiten hard aanpakken!

Geplaatst op 22 juni 2015 door E.J. Bron

Afbeelding

Schriftelijke Vragen van het lid De Graaf (PVV) aan de minister van Veiligheid en Justitie:

1.) Bent u bekend met het bericht ‘Aissa Zanzen op Twitter: Foto met mijn favoriete geleerde'(*)?

2.) Klopt het dat dhr. Aissa Zanzen hoofd Algemene Zaken is op uw ministerie?

3.) Indien het antwoord op vraag 1.) ‘ja’ is, hoe beoordeelt u het feit dat Zanzen een dubbele pet op heeft, aangezien hij namens de Raad van Marokkaanse Moskeeën in Nederland (RMMN) officieel gesprekspartner is van de regering?

4.) Bent u op de hoogte van het feit dat de Moslimbroederschap door de AIVD wordt gezien als een bedreiging voor de democratische rechtsorde?

5.) Deelt u de mening dat een hoofd Algemene Zaken op V&J onhoudbaar is, niet vanwege een cartoonactie van een belangenorganisatie waarvoor hij ook werkzaam is, maar wèl wanneer hij beweert dat zijn favoriete islamgeleerde Issam al Bashir is, die opereert in de top van de Moslimbroederschap en tevens lid is van de European Council for fatwa and research van Jodenhater Yusuf al Qaradawi? Zo neen, waarom niet?

6.) Bent u bereid alle ministeries en ambtelijke diensten door te lichten, zodat lieden die een overduidelijke loyaliteit aan de dag leggen aan islamitische organisaties en foute figuren die tot doel hebben de rechtsstaat te ondergraven, ontslagen kunnen worden? Zo neen, waarom niet?

(*) https://ejbron.wordpress.com/2015/06/19 ... -geleerde/

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Ton van Kesteren)https://ejbron.wordpress.com/2015/06/22/pvv-zanzen-en-kornuiten-hard-aanpakken/?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter&utm_campaign=ejbron&utm_term=politiek+incorrect&utm_content=islam+eu+eussr
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43533
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Islamitische infiltratie in overheden

Berichtdoor Pilgrim » Vr Jul 03, 2015 12:13 am

Radicale islamieten ondermijnen EU-instellingen

Geplaatst op 2 juli 2015

Op 24 juni 2015 nodigde de EU-parlementariër van de FPÖ, Franz Obermayer, in Brussel uit tot het bijwonen van een conferentie met het thema “Ondermijning van de EU-instellingen door radicale islamieten”. Behalve Obermayer, die de resultaten van een omvangrijk onderzoek presenteerde, zat ook de onafhankelijke deskundige op het gebied van de radicale islam en terrorisme, Amer Albayati, op het podium. Albayati komt als president van het Initiatief van liberale moslims in Oostenrijk (ILMÖ) al jarenlang tegen de toenemende radicalisering van de islam in Europa op. Vanwege zijn onderzoek naar de praktijken van radicaalislamitische organisaties in Europa, vooral naar die van de Moslimbroederschap, wordt hij door diverse radicale islamieten vervolgd.

Brussel als centrum van radicaalislamitisch lobbywerk

Obermayer toonde aan de hand van verschillende voorbeelden de ontwikkelingen bij de doelbewuste ondermijning van Europese instellingen door radicale islamitische organisaties aan. Dat “islamisme” inmiddels niet per se gewelddadig aan het daglicht hoeft te treden, maar in toenemende mate subtiel te werk gaat, werd aanschouwelijk voorgesteld. Brussel heeft zich daarbij ontwikkeld tot het Europese centrum van deze verdekte beïnvloeding. Daarbij neemt de Moslimbroederschap een sleutelrol in, die zich naar buiten toe voordoet als wetconform, maar in het geheim streeft naar de oprichting van een islamitische samenleving. Daarbij lukt het haar vertegenwoordigers om met succes subsidies te krijgen van de EU. Het onderzoek van Obermayer legde daarbij een schrikbarende naïviteit en een ontbrekend probleembewustzijn van de kant van de Europese Commissie en eveneens van individuele leden van het Europees Parlement bloot.

Onopvallende groepen om aan geld te komen
Zo staat bijvoorbeeld de jeugdorganisatie FEMYSO (Forum of European Muslim Youth and Student Organizations)in nauw actief contact met de Moslimbroederschap en treedt in Europa op als diens jeugdorganisatie en actieve lobbygroep. Dit forum kreeg € 85.000,- subsidie van de EU. Het geld werd bijvoorbeeld gebruikt voor het samenstellen van een “Islamofobie-gids”, waarin de “hulplijnen” allemaal naar andere radicaalislamitische verenigingen leiden. Dus jongerenreclame voor radicale islamieten op kosten van de belastingbetaler.

Ook het islamitisch initiatief MAI (Muslim Initiative of Ireland) werd royaal door de Europese Commissie met subsidie ondersteund. Voor een zogenaamd “de-radicaliseringsproject”, dat gebaseerd is op de sharia (“Sharia-based approach on de-radicalisation of islamists”), werd tot nu toe ongeveer € 450.000,- door de belasting gefinancierde subsidie toegestaan. Dat de sharia een gevaar voor de Europese democratische fundamentele orde vormt, is voor de Europese Commissie even irrelevant als de informatie voor welke activiteiten dit geld in het kader van het project precies werd gebruikt. Obermayer had vorig jaar al op deze wantoestand gewezen en tot nu toe nog geen duidelijke standpuntbepaling van de Europese Commissie gekregen.

Toegang tot EU-instellingen
Maar radicale islamieten ontvangen niet alleen subsidies, ze worden ook regelmatig als gesprekspartners gevraagd en uitgenodigd op bijeenkomsten. Zo was de vicepresidente van FEMYSO, Intissar Kherigi, als spreekster over het thema “islamofobie” uitgenodigd bij een discussie van de commissie voor burgerlijke vrijheden in het Europees Parlement.

De eisen van Obermayer: een duidelijke positionering van de EU tegen “islamisme”
De eisen van Obermayer zijn duidelijk tegen deze achtergrond. Een verplichte registratie van alle in de EU-instellingen actieve religieuze lobbygroepen, een consequent onderzoek naar alle islamitische groeperingen met het oog op radicaalislamitische inhouden en contacten in de extremistische scene, het opstellen van een zwarte lijst, verbonden aan een toegangsverbod van EU-instellingen voor opvallende personen. Ook stelt Obermayer de betere controle voor op geldstromen binnen radicaalislamitische lobbygroepen.

De toename van de Oostenrijkse scene van radicale islamieten
Ook Amer Albayati waarschuwde voor de vergrote invloed van de Moslimbroederschap in Europa, hij ging echter vooral in op de situatie in Oostenrijk. De afgelopen jaren is het invloedsgebied van de Moslimbroeders zowel in de Oostenrijkse islamitische gemeenschap als in de Oostenrijkse politiek toegenomen. Dit vormt niet alleen een gevaar voor de Oostenrijkse bevolking, maar geeft ook liberale en open islamitische groepen een slechte naam. Vooral in Oostenrijkse moskeeën worden mensen achter gesloten deuren geradicaliseerde en aangeworven voor de Jihad. De afschaffing van de democratische rechtsorde door de invoering van de sharia als rechts- en maatschappijorde is een van hun verklaarde doelen. De radicale islamieten in de Oostenrijkse moskeeën hebben uitstekende contacten met de wereldwijde radicaalislamitische terreur-scene en worden ook uit landen als Saoedi-Arabië gefinancierd.

Albayati toonde zich bezorgd dat vooral de SPÖ en de ÖVP een ondermijning toestaan. Beide regeringspartijen laten radicaalislamitische vertegenwoordigers op hun kieslijsten kandideren en ondersteunen met omvangrijke subsidies de ondemocratische ontwikkelingen. Het langjarige falen van de integratiepolitiek heeft tot parallelsamenlevingen geleid, die nu de christelijke en democratische waarden van onze republiek bedreigen. Door de voortschrijdende islamisering van Europa kunnen terreurdaden zoals die in Parijs in het begin van dit jaar normaliteit worden in grote Europese steden.

De invoering van een effectieve “islamisme” wetgeving met een efficiënte controle op extremistische activiteiten vooral in de Oostenrijkse moskeeën en het implementeren van een verstandige immigratiepolitiek ter beveiliging van de democratie zijn volgens Albayatis gezien de problemen dringen noodzakelijk.

Bron: www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2015/07/02 ... more-92113
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43533
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Islamitische infiltratie in overheden

Berichtdoor Pilgrim » Di Jul 07, 2015 1:30 pm

ISLAMISERING VAN SLEUTELFUNCTIES

Geplaatst op 7 juli 2015

Afbeelding
Sadika Arab, beleidsmedewerker gemeente Lelystad

In mijn laatste stukje van 16 juni gaf ik aan dat ik wel eens wat dieper in de wondere (en duistere) wereld van zogenaamde zelforganisaties, van de islamitische overtuiging wilde duiken, al wordt vaak gezegd dat zo´n organisatie echt seculier is en empowerment geeft aan een brede bevolkingsgroep. De achternamen van de oprichters zijn nagenoeg altijd min of meer Arabisch klinkend. Natuurlijk zijn er ook altijd de obligate Gretta Duisenberg-types met gekleurde sjaal die zich er op voorstaan begaan te zijn met de integratie van de o-zo krachteloze islamitische medemens(!).

Echter wilde ik eerst nog iets onder de aandacht brengen dat de lezer van meneer Bron`s site zou kunnen interesseren. Het afgelopen jaar is er in de media terecht aandacht geweest voor een aantal keurig aangepaste moslims die op sleutelposities binnen de Nederlandse overheid werken. Zoals daar natuurlijk zijn de paranoïde PvdA-ster Yasmina Haifi, destijds werkzaam op het Ministerie van Veiligheid en Justitie, die beweerde dat ISIS niets met islam te maken heeft, maar een vooropgezet Zionistisch complot is. Ze is destijds (zomer 2014) teruggezet in functie, werd niet ontslagen. Intussen heeft Yasmina haar eigen Steungroep Yasmina Haifi. Het hele verhaal mag u zelf gaan lezen op Republiek Allochtonië . Als u het aankunt, that is.

Verder was daar ook Aissa Zanzen, werkzaam als hoofd Algemene Zaken Veiligheid en Justitie. Tevens is Aissa woordvoerder voor de Raad van Marokkaanse Moskeeën. Heej, is dat niet opvallend?! Meneer Zanzen is voor Bron-lezers bekend.

Opvallend in deze gevallen is dat het in beide gevallen ambtenaren betrof op belangrijke functies, met een duidelijk dubieuze inslag die dan ook nog eens door henzelf publiek wordt gemaakt. Hoe comfortabel zijn deze mensen zich gaan voelen met hun uiterst dubieuze gedachtegoed?

Vorige maand kwam ik op de site van Kees Maduraatje dit stuk tegen: In de lijst van gastsprekers die wordt opgesomd, wordt de naam Sadika Arab genoemd. Wie de hel is dat vraagt u zich af? Uitstekende vraag. Mevrouw Arab (op haar tweede heeft ze de prachtige Riffijnse bergen ingeruild voor het groene Nederland) is beleidsmedewerkster bij de gemeente Lelystad en schrijft ook stukkies voor o.a. “wijblijvenhier.nl” (iets met allochtonen), een weblog. Sadika Arab is verbonden aan Back to Palestine. Niet bekend? Misschien kent u meneer Abdulkasim al-Jaberi, bekend van ‘Fuck de Koning’. Back to Palestine is pro-Hamas en er zouden banden zijn met de Moslimbroederschap. Dus wat doet een linkse, islamitische, pro-Hamas (dus anti-Joods, antisemitisch) activist, als beleidsmedewerker bij een gemeente? En is de gemeente er van op de hoogte dat zulks aan actief uitgedragen denkbeelden voorhanden is onder haar medewerkers?

Men is er nu wel van op de hoogte, al weet ik niet welke gevolgtrekkingen er plaats hebben gevonden. Onderstaande mailwisseling had ik in mei/juni met de griffie van de gemeente Lelystad.

Beste gemeenteraad,

Van: Tom Jefferson
Verzonden: dinsdag 12 mei 2015 10:27
Aan: Griffie
Onderwerp: Betreffende medewerker gemeente Lelystad


Geachte gemeenteraad,

Graag maak ik u attent op het volgende. Op 15 mei a.s. vindt in Amsterdam de bijeenkomst ‘Ik erken de Nakba’ plaats. Dit is een bijeenkomst waarvan de organisatoren banden hebben met organisaties zoals de Moslimbroederschap (een zeer antisemitische radicale moslimorganisatie, waarvan de oorsprong in Egypte ligt). De beruchte rapper Appa, bekend van zijn virulente anti-joodse uitspraken, neemt hieraan deel. Een van de sprekers is een beleidsmedewerkster van de gemeente Lelystad; Sadika Arab. In het verleden heeft zij zich eerder antisemitisch uitgelaten. Ik verwijs hierbij naar het weblog www.wijblijvenhier.nl/schrijvers/

U vindt daar ook stukken van haar hand. Ik vraag mij af waarom een medewerker van de gemeente klaarblijkelijk een podium krijgt, waarop zij zich antisemitisch mag uiten. Gezien de huidige ontwikkelingen in de samenleving en wereld kan het niet zo zijn dat een ambtenaar zich tegen Israël/Joden uitspreekt. Vergis u niet: “Bevrijd Palestina” betekent “Dood aan de Joden”.

Vreselijk onwenselijk. Hiermee geeft de gemeente ook een erg verkeerd signaal af, want als een beleidsmedewerkster zich zo kan uiten, straalt dat ook af op de gemeente. Zou er reeds door de gemeente ingegrepen zijn wanneer een Nederlandse ambtenaar zich had uitgesproken tegen moslims? Voor meer info verwijs ik naar de volgende website: www.keesjemaduraatje.blogspot.nl

Hopende u voldoende te hebben geïnformeerd, en met hoogachtende groet,

Tom
(voor mijn veiligheid vermeld ik niet mijn volledige naam)

Zo, een reactie!

Van: “Griffie”
Datum: vr, mei 15, 2015 om 16:12
Onderwerp: RE: Betreffende medewerker gemeente Lelystad


Goedemiddag heer Jefferson,

Wij hebben uw mail ontvangen en intern verwerkt.

Met vriendelijke groet,

Jennifer van de Hee-Doorn
Griffiemedewerker
Griffie
GEMEENTE LELYSTAD

Nice try, maar ik wil antwoord!

Van: Tom Jefferson
Verzonden: maandag 18 mei 2015 09:18
Aan: Griffie
Onderwerp: Re: RE: Betreffende medewerker gemeente Lelystad


Geachte mevrouw van de Hee-Doorn,

Dat stel ik op prijs. Maar wat betekent dat precies in de praktijk? Wordt er serieus naar gekeken, of wordt het ter kennisgeving aangenomen?

Met vriendelijke groet,

Tom

Ai, ik heb een serieuze bewering gedaan.

Van: “Hee-Doorn, JM van de (Jennifer)” <[email protected]>
Datum:ma, mei 18, 2015 om 12:42
Onderwerp: RE: RE: Betreffende medewerker gemeente Lelystad


Goedemiddag meneer Jefferson,

U heeft een serieuze bewering gedaan en hiermee gaan wij ook serieus om. Er zal nader onderzoek worden gedaan en indien nodig geacht, zal hier een actie uit voortvloeien. Echter, omdat dit een medewerker betreft, zal dit niet openbaar worden besproken.

Met vriendelijke groet,

Jennifer van de Hee-Doorn
Griffiemedewerker
Griffie
GEMEENTE LELYSTAD

Na een dikke maand stilte mail ik maar weer eens

Van: Tom Jefferson
Verzonden: vrijdag 19 juni 2015 10:02
Aan: Hee-Doorn, JM van de (Jennifer)
Onderwerp: Re: RE: RE: Betreffende medewerker gemeente Lelystad


Beste mevrouw van de Hee-Doorn,

Na een maand ben ik benieuwd hoe het met het door u genoemde onderzoek naar de ideologische bezigheden van mevrouw Arab staat. Graag verneem ik de voortgang van u.

Met vriendelijke groet,

Tom

Nee gozer, dit houden we mooi onder de pet.

Van: “Hee-Doorn, JM van de (Jennifer)” <[email protected]>
Datum: vr, jun. 19, 2015 om 13:52
Onderwerp: RE: RE: RE: Betreffende medewerker gemeente Lelystad


Goedemiddag meneer Jefferson,

Zoals ik u eerder schreef, is hier intern onderzoek naar gedaan. Omdat dit een personele kwestie betreft, kan ik u hierover verder geen informatie geven.

Met vriendelijke groet,

Jennifer van de Hee-Doorn

griffiemedewerker
Griffie
GEMEENTE LELYSTAD

Nou, en dat was het dan. Was het ijdele hoop om op een wat uitgebreider antwoord gerekend te hebben? Ik denk het wel. Wat er intern gaande is geweest, weet ik niet, en ik kan alleen maar hopen dat er iets met de info is gebeurd. Nog even heb ik gespeeld met de gedachte om dit naar het plaatselijke krantje te sturen. Evenwel heb ik dat niet gedaan.

Hoe dan ook, wat de gevallen van Yasmina Haifi, Aissa Zanzen, en Sadika Arab gemeen hebben, is dat er sprake is van Marokkaanse moslims op sleutelposities, die allen politiek, religieus en activistisch georiënteerd zijn en dat ook duidelijk laten blijken. Zij proberen onder meer invloed te verwerven voor moslims, schijnt mij zo toe. Ik weet niet wat ik gevaarlijker vind; de Allahu Akbar schreeuwers, die het er zo dik bovenop leggen dat het van mijlenver al duidelijk is waar je mee van doen hebt, of de schijnbaar goed geïntegreerde, hoog opgeleide moslim, die de schijn wil wekken dat de Joden het allemaal gedaan hebben en dat ze hoogstaande idealen hebben. Als er een Vijfde Colonne is, dan baart die mij de meeste zorgen op die posities. Daar zitten de generaals die goed weten hoe ze het spel moeten spelen.

Door: “Thomas Jefferson”
http://depatriotten.weebly.com/

https://ejbron.wordpress.com/2015/07/07 ... more-92422
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 73341
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Islamitische infiltratie in overheden

Berichtdoor Ariel » Di Jul 07, 2015 1:43 pm

Ik weet niet wat ik gevaarlijker vind; de Allahu Akbar schreeuwers, die het er zo dik bovenop leggen dat het van mijlenver al duidelijk is waar je mee van doen hebt, of de schijnbaar goed geïntegreerde, hoog opgeleide moslim, die de schijn wil wekken dat de Joden het allemaal gedaan hebben en dat ze hoogstaande idealen hebben.


Ik weet het wel. Ik ga voor de so called geïntegreerde, hoog opgeleide moslim, die hier nu, en later de wet gaan voorschrijven. Heel eng. Deze mensen zijn de Trojaanse paarden.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

stropke
Berichten: 3414
Lid geworden op: Zo Nov 06, 2005 12:25 am
Locatie: Limburg

Re: Islamitische infiltratie in overheden

Berichtdoor stropke » Do Jul 09, 2015 8:56 pm

Ariel schreef:
Ik weet niet wat ik gevaarlijker vind; de Allahu Akbar schreeuwers, die het er zo dik bovenop leggen dat het van mijlenver al duidelijk is waar je mee van doen hebt, of de schijnbaar goed geïntegreerde, hoog opgeleide moslim, die de schijn wil wekken dat de Joden het allemaal gedaan hebben en dat ze hoogstaande idealen hebben.


Ik weet het wel. Ik ga voor de so called geïntegreerde, hoog opgeleide moslim, die hier nu, en later de wet gaan voorschrijven. Heel eng. Deze mensen zijn de Trojaanse paarden.

Wat erger is dat onze domme, naiëve overheid het niet ziet of niet WIL zien.
Mo is dood. Jezus is de Opgestane Heer, das het wezenlijk verschil !!
Wat heb je aan een dode profeet? Nopes !

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 73341
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Islamitische infiltratie in overheden

Berichtdoor Ariel » Do Jul 09, 2015 10:56 pm

stropke schreef:Wat erger is dat onze domme, naiëve overheid het niet ziet of niet WIL zien.


Nee... [icon_lol.gif] Sommige kamerleden zien liever geen agenten die PVV sympathieën hebben. Zoals onze vriend Marcouch. Die hekelt ‘PVV-achtige opvattingen’ binnen het politiekorps. Een paar weken geleden sprak hij deze woorden...

“Wie zich schuldig maakt aan de productie van gif, hoort recht voor zijn raap ontslag aangezegd te krijgen. Wat betreft de nieuwe agenten, doet de korpschef er goed aan zijn sollicitanten te checken op PVV-achtige opvattingen die destructief zijn en voor het politiewerk ronduit fataal. Juist bij de politie is het onderscheid tussen goed en kwaad zo belangrijk, dat juist het politieberoep onderzoek verdient naar de antecedenten en het milieu van de sollicitanten.”


En dat schoot in het verkeerde keelgat van de PVV. Die heeft toen kamervragen gesteld.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16217
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Islamitische stuiptrekkingen in onze historisch opgebouwde kennisbeschaving

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Za Jul 11, 2015 8:01 am

Het begrip ettergezwel van islam is in de hoofden van het Nederlandse volk niet meer weg te denken.

Marcouch, de gladjanus onder de 5e colonne moslims in Nederland, kan hier niets meer aan veranderen. Eeuwenlang verzet door mohammedanen tegen onze op astronomische afstand van de islam opererende culturele kennisbeschaving is daar de oorzaak van. Bijna iedereen spreekt zich negatief uit over mohammedanen. Zelfs in Cuba wordt de moslim beschouwd als een wanproduct van de schepping als je er over begint. Logisch, ook daar is de moslim dagelijks negatief in beeld op TV en in de krant. Maar Marcouch houdt vol dat dit allemaal de schuld is van de PVV. Daarom adviseer ik die 5e colonne moslim eens zijn licht op te gaan steken in Cuba en de koran te lezen.

Heineken is een merk. Mohammed niet.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19708
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Islamitische infiltratie in overheden

Berichtdoor King George » Za Jul 11, 2015 9:32 am

Ariel schreef:
stropke schreef:Wat erger is dat onze domme, naiëve overheid het niet ziet of niet WIL zien.


Nee... [icon_lol.gif] Sommige kamerleden zien liever geen agenten die PVV sympathieën hebben. Zoals onze vriend Marcouch. Die hekelt ‘PVV-achtige opvattingen’ binnen het politiekorps. Een paar weken geleden sprak hij deze woorden...

“Wie zich schuldig maakt aan de productie van gif, hoort recht voor zijn raap ontslag aangezegd te krijgen. Wat betreft de nieuwe agenten, doet de korpschef er goed aan zijn sollicitanten te checken op PVV-achtige opvattingen die destructief zijn en voor het politiewerk ronduit fataal. Juist bij de politie is het onderscheid tussen goed en kwaad zo belangrijk, dat juist het politieberoep onderzoek verdient naar de antecedenten en het milieu van de sollicitanten.”


En dat schoot in het verkeerde keelgat van de PVV. Die heeft toen kamervragen gesteld.


Bij de juridische Jihad hoort ook de Gedachtenpolitie (Gedapo). En de mening van een Nederlander is een thought crime, de ergste doodzonde waartoe iemand kan vervallen in de perceptie van het politiek correcte goedvolk dat vol op het orgel van collaboratie met de Islamitische bezettingsmacht gaat.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19708
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Islamitische infiltratie in overheden

Berichtdoor King George » Do Sep 24, 2015 10:35 am

Aissa Zanzen, hoofd algemene zaken van Min. VenJ, retweet weer een terrorist

Afbeelding


Lees meer
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43533
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Islamitische infiltratie in overheden

Berichtdoor Pilgrim » Zo Mar 20, 2016 7:57 pm

Frankrijk: De jihad infecteert het leger en de politie

Geplaatst op 20 maart 2016

Afbeelding

Volgens een vertrouwelijke memo van de anti-terrorisme-eenheid van het Franse ministerie van Binnenlandse Zaken, gedateerd januari 2016, herbergt Frankrijk al 8250 radicale “islamisten” (een toename van 50% in één jaar). Sommigen van deze “islamisten” zijn naar Syrië gegaan om zich aan te sluiten bij de Islamitische Staat (IS); anderen hebben alle lagen van de maatschappij geïnfiltreerd, te beginnen bij de politie en de strijdkrachten.

Een uitgelekte, vertrouwelijke memo van het ministerie van Openbare Veiligheid, gepubliceerd door Le Parisien, beschrijft nauwkeurig 17 gevallen van politieagenten die tussen 2012 en 2015 geradicaliseerd zijn. Er werd vooral melding gemaakt van de politieagenten die luisteren naar islamitische gezangen en die uitzenden tijdens een patrouille. Sommigen van deze agenten hebben openlijk geweigerd om synagogen te beschermen of om een minuut stilte in acht te nemen om de dood van slachtoffers van terreuraanslagen te herdenken.

Daarnaast werd de politie gewaarschuwd voor een politieagente die op Facebook tot terrorisme heeft aangezet en die haar politie-uniform een “smerig vod van de republiek” noemde, terwijl zij haar handen eraan afveegde. In januari 2015, direct na de aanslagen op Charlie Hebdo en de koosjere supermarkt Hyper Cacher in Vincennes, waar 17 mensen de dood vonden, schreef ze op haar Facebook-pagina: “Een gemaskerde aanval onder leiding van Zionistische lafaards … Zij moeten worden gedood”.

Dat politieagenten gewapend zijn en toegang hebben tot de politie databases maakt de bezorgdheid alleen maar groter.

Hoewel het hoofdbureau van de politie in Parijs beweert dat deze gevallen zeldzaam zijn, heeft men besloten om op een wekelijkse basis elk gedrag te beoordelen dat het beginsel van scheiding tussen kerk en staat overschrijdt, zoals dat van islamitische officieren die in de richting van radicalisering lijken te gaan. Patrice Latron, die het kantoor van de Parijse politie prefect beheert, vertelde Le Parisien dat deze verschijnselen “zeer marginaal” zijn.

De politie is niet de enige die ongerust is; het Franse leger is ook bezorgd. Er zijn geen statistische gegevens over het aantal islamitische soldaten in de Franse strijdkrachten, maar er wordt algemeen aangenomen dat er veel zijn, en dat ze kwetsbaar zijn voor islamitische invloeden, gezien het feit dat Frankrijk militair actief is in Afrika, tegen Al Qaida in de Islamitische Maghreb (AQIM) en tegen de Islamitische Staat in het Midden-Oosten. Sinds de Charlie Hebdo-aanslag in januari 2015 speelt de grootste militaire operatie van Frankrijk zich echter op nationale bodem af: 10.000 bewapende soldaten worden nu in Frankrijk ingezet om synagogen, Joodse scholen, trein- en metrostations, en ook een aantal moskeeën te beschermen – om moslims te laten zien dat de Franse Republiek hen niet als vijanden ziet. De opdracht van het leger is niet langer om gewoon een complementaire [militaire] macht te zijn, maar, zoals Le Figaro verklaarde, om “zich op een permanente basis voor binnenlandse militaire operaties in te zetten”.

Al in 2013, tijdens de vijfde parlementaire conferentie over nationale veiligheid, verklaarde kolonel Pascal Rolex, de assistent van de adjunct-directeur van de contra interventie-eenheid van het Defense Security Protection Department (DPSD) [= Ministerie van Defensie en Veiligheid]: “We zijn getuige van een toename van radicalisering onder de Franse militairen, met name sinds de Merah-affaire”. Bedenk daarbij dat Mohammed Merah, een jonge Franse moslim, drie Franse soldaten in Toulouse en Montauban heeft vermoord, alsmede vier Franse Joden op een school in Toulouse.

Om leden van de strijdkrachten die radicaliseren te kunnen vaststellen, houdt de DPSD rekening met veranderingen in kleding, telkens terugkerend ziekteverlof, reizen of diefstal van goederen of materieel.

Sinds de aanvallen in januari 2015 op Charlie Hebdo en de koosjere supermarkt in Parijs hebben de media verscheidene aanduidingen van radicalisering in het Franse leger waargenomen.

Op 21 januari 2015 maakte het radiostation RFI bekend dat ongeveer 10 Franse militairen waren gedeserteerd en zich hadden aangesloten bij de jihadistische strijd in Syrië en Irak. Jean-Yves Le Drian, de minister van Defensie, heeft dit bevestigd, zij het met het voorbehoud dat dit “uiterst zeldzame” gevallen zijn. Blijkbaar bekleedt een van deze veteranen de functie van ’emir’ in Deir Ezzor in Syrië, en leidt hij een groep van ongeveer 10 Franse soldaten die hij zelf heeft opgeleid. De andere Franse deserteurs zijn explosievenexperts of parachutisten; sommige van hen komen uit commando-eenheden van het Franse Vreemdelingenlegioen.

Ook in januari 2015, na de aanslagen in Parijs, ontdekte de politie dat ‘Emmanuelle C’, een 35-jarige vrouwelijke adjudant bij de gendarmerie (paramilitaire nationale politie), zich in 2011 had bekeerd tot de islam en een relatie had met Amar Ramdani, die gezocht werd voor wapens- en drugshandel. Ramdani is een bondgenoot van Amedy Coulibaly, die de moorddadige Montrouge en Hyper Cacher aanslagen in Parijs heeft gepleegd. Ramdani was waargenomen door de afdeling inlichtingendienst van de politie (DRPP) in het “openbare” [is voor iedereen toegankelijk gedeelte] van het fort in Rosny-Sous-Bois (Seine-Saint-Denis). Dit fort herbergt de wetenschappelijke afdeling van de gendarmerieën. Wat Emmanuelle C betreft, zij werd ervan beschuldigd meer dan 60 inbreuken op de beveiliging van het dossier van verdachte personen (FPR) te hebben gepleegd. Zij werd veroordeeld tot een jaar proeftijd en werd uit de gendarmerie gegooid.

In juli 2015 onthulde de pers dat ongeveer 180 ontstekers en 10 blokken plastic explosieven waren gestolen uit een legerdepot in de buurt van Marseille. De onderzoekers veronderstelden uiteraard dat er sprake was van interne medeplichtigheid, omdat de daders goed geïnformeerd leken te zijn. Ze onderzoeken twee mogelijkheden, islamitisch terrorisme of diefstal op grote schaal; het onderzoek wordt voortgezet.

Op 16 juli 2015 onthulde president François Hollande dat een aanval op een Franse militaire basis was verijdeld. Drie dagen ervoor werden vier mannen, van wie er één een veteraan van de marine was, gearresteerd. Zij bekenden dat ze het plan hadden gehad om binnen te dringen in een marinebasis in het zuiden van Frankrijk, een hoge officier te grijpen, hem te onthoofden en foto’s van de onthoofding via de sociale media te verspreiden.

Op 6 maart 2016 werd een “geradicaliseerde” militaire veteraan, Manuel Broustail, gearresteerd, terwijl hij in Marokko uit een vliegtuig stapte. Volgens de Franse krant ‘Presse Ocean’ had Broustail in zijn koffer een machete, vier keukenmessen, twee zakmessen, een uitschuifbare wapenstok, een zwarte kap en een gasfles. Omdat hij een Franse militaire veteraan was en bekeerd tot de islam, was Broustail eerder al in Angers (Maine-et-Loire) onder langdurig huisarrest geplaatst, dagen na de verschrikkelijke aanslagen in Parijs, waarbij 130 mensen werden vermoord. In 2014 was hij ontslagen uit het leger en onder toezicht gesteld van de Franse veiligheidsdiensten. De media lijken zich zorgen te maken dat een dergelijk persoon, die zulke wapens droeg, door de beveiliging controles van de luchthaven kon lopen, aan boord van een vliegtuig kon komen en het land kon verlaten.

Volgens Thibaut de Montbrial, terrorismespecialist en directeur van het Centrum voor Interne Veiligheidswetenschappen, bestaat het risico “dat er binnen de veiligheidstroepen agenten zijn die hun collega’s aanvallen. Iemand in uniform, die een ander persoon, die hetzelfde uniform draagt, aanvalt. In Frankrijk is een dergelijk scenario niet onmogelijk. Veiligheidstroepen moeten dit risico in gedachten houden”.

Bron: www.gatestoneinstitute.org

Auteur: Yves Mamou

Vertaald uit het Engels door: “Wachteres” en “Henk V.”

https://ejbron.wordpress.com/2016/03/20 ... e-politie/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 73341
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Islamitische infiltratie in overheden

Berichtdoor Ariel » Ma Mar 28, 2016 6:22 pm

26-jarige Syriëstrijder werkte tot eind 2012 in meest beveiligde zone van kerncentrale Doel

Eén van de 46 Syriëstrijders die momenteel terecht staan op het terrorismeproces in Antwerpen had tot eind 2012 toegang tot de kerncentrale van Doel. Dat ontdekte VTM NIEUWS. Als technicus had hij er toegang tot de meest beveiligde zone, die waar de kernreactor staat.

De 26-jarige Ilyass Boughalab uit Borgerhout werkte drie jaar lang, tot november 2012, als technicus voor het bedrijf Vinçotte uit Wilrijk. Dat is een bedrijf dat inspecteert of herstellingen in de kerncentrale voldoen aan de normen. Boughalab moest de lasnaden controleren, een job die hem toegang gaf tot de plaats waar de kernreactor staat. Op 13 november 2012 vertrok hij naar Syrië.

Sabotage?

"Die man is nooit berispt en heeft zijn werk altijd voortreffelijk gedaan", klinkt het bij Vinçotte, meldt VTM NIEUWS. "Eind 2012 heeft hij zelf beslist om het bedrijf te verlaten. We hebben daarna zijn veiligheidsmachtiging om de kerncentrale te betreden teruggestuurd naar Binnenlandse Zaken."

De toenmalige directeur-generaal van het federaal agentschap voor de nucleaire controle, Willy De Roovere, sluit niet uit dat Boughalab in die periode iets kon saboteren. Wat wel zeker is, is dat hij met eigen ogen kon zien hoe het er daar allemaal aan toe ging. Op het moment van de recente sabotage van de kerncentrale zat hij al in Syrië, maar het is niet uit te sluiten dat hij er indirect iets mee te maken heeft.

Ondanks het feit dat hij nog steeds in Syrië zit, is Boughalab één van de 46 beklaagden op het terrorismeproces. De openbare aanklager vorderde deze week vijf jaar cel tegen hem. Boughalab vecht in Syrië bij de hardste kern van moslimextremisten, die zich de voorbije jaren schuldig maakten aan executies, folteringen en aanslagen.

Gisteren kwam uit dat zeker tien potentiële Syriëstrijders een job hadden in de bagage-afhandeling op de luchthaven van Zaventem. Sommigen waren zelfs in het bezit van een badge waarmee ze tot vlak bij de vliegtuigen mochten komen. Enkelen van hen zijn ook effectief naar Syrië vertrokken. En één van hen, een jonge Brusselaar, is daar een maand geleden zelfs gestorven, meldt Gazet Van Antwerpen vandaag.

Een vijftiental badges zijn intussen geblokkeerd omdat de werknemers niet meer voldoen aan de veiligheidsvoorschriften.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 73341
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Islamitische infiltratie in overheden

Berichtdoor Ariel » Do Mar 31, 2016 11:27 am

Terreurverdachte kantinehulp bij politie

ANTWERPEN - Een terreurverdachte is even aan de slag geweest als hulp in de kantine van de gerechtelijke politie in Antwerpen. Dat meldde het Nieuwsblad donderdag. Na ongeveer een uur kregen speurders van de federale gerechtelijke politie in de gaten dat er iets mis was met de nieuwe keukenhulp en werd hij de deur uitgezet.

De man werd volgens het politiedossier onder andere verdacht van het dreigen met een aanslag en inbreuken op de staatsveiligheid. Hij was via een interimbureau in de kantine van de politie terechtgekomen, waar hij al snel argwaan wekte. ,,De man luistervinkte en hij deed raar'', aldus een bron. Toen een politieman de politiedatabank er op nasloeg, kwam aan het licht dat de kantinehulp te boek staat als terreurverdachte.

Politievakbond Sypol is verbolgen. ,,We halen het paard van Troje binnen.''
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 73341
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Islamitische infiltratie in overheden

Berichtdoor Ariel » Do Mar 31, 2016 11:33 am

Beveiliging Zaventem gekraakt

De Belgische luchthavenpolitie heeft een vernietigend oordeel geveld over de veiligheid op Brussels Airport, de nationale Belgische luchthaven waar extremisten op 22 maart een aanslag pleegden. Er was gebrek aan beveiliging, waardoor de terroristen onder meer gemakkelijk poolshoogte konden nemen. Bovendien heeft een groot deel van het personeel een strafblad.

Naar oordeel van de politie is de beveiliging van de luchthaven bijzonder laks aangepakt en werden signalen over de veiligheid gewoon genegeerd. Na de aanslag moest de luchthavenpolitie haar werk doen ,,in omstandigheden die vermeden hadden kunnen worden, vermeden hadden mòeten worden", staat in een open brief. De schrijvers pleiten ervoor snel een interventieteam op te richten dat speciaal voor antiterreuracties is getraind.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 73341
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Islamitische infiltratie in overheden

Berichtdoor Ariel » Do Mar 31, 2016 12:43 pm

‘Er werken minstens vijftig IS-sympathisanten op Zaventem’

In de nasleep van de aanslagen in Brussel oordeelt de Belgische Luchthavenpolitie vernietigend over de veiligheid op luchthaven Zaventem. Er is sprake van een groot gebrek aan controles, waardoor iedereen zomaar naar binnen kan wandelen en onder het personeel zitten sympathisanten van Islamitische Staat (IS).

Volgens de Luchthavenpolitie zijn er minstens vijftig IS-sympathisanten die werkzaam zijn op de luchthaven. ‘Ze hebben een veiligheidsbadge en kunnen – als ze willen – tot in de cockpit van een vliegtuig raken. In het verleden is van een aantal personen de badge ingetrokken omdat ze IS-sympathieën hadden. Maar duidelijk niet van iedereen.’

‘Vooral in de winkels, de schoonmaakdiensten én het bagagepersoneel vinden we die ‘‘radicalen’’ terug.’ Er zou zijn gewaarschuwd voor de aanwezigheid van jongens met radicaal-islamitisch gedachtegoed, maar het is onbekend wat er met die informatie is gebeurd.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 73341
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Islamitische infiltratie in overheden

Berichtdoor Ariel » Do Mar 31, 2016 2:21 pm

Medewerker ontslagen bij crisisnummer België

BRUSSEL - Een medewerker die telefoontjes over de aanslagen in Brussel beantwoordde voor het Crisiscentrum is de laan uitgestuurd. Hij deed ,,onaanvaardbare uitlatingen’’, liet het centrum van het Belgische ministerie van Binnenlandse Zaken weten.

De man had tegen een joodse vrijwilliger gezegd dat Israël niet bestaat. ,,Het is Palestina, meneer", verklaarde de medewerker woensdag herhaaldelijk. Het gesprek is opgenomen en online gezet door de organisatie Joods Actueel. Bij de aanslagen vielen enkele Israëlische gewonden.

De medewerker was in dienst bij een bedrijf dat het crisisinformatienummer 1771 bemant. ,,Zodra we op de hoogte waren van de ongepaste uitspraken, zijn direct de nodige acties ondernomen met de firma naar de betrokken persoon’’, aldus het Crisiscentrum, dat eraan toevoegt dat het ,,een alleenstaand geval’’ betreft.


Mogen we ook weten welk geloof deze medewerker heeft, of moeten we weer gissen.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 73341
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Islamitische infiltratie in overheden

Berichtdoor Ariel » Do Mar 31, 2016 2:39 pm

Het Laatste nieuws geeft meer informatie.

De telefoonoperator die zichzelf bekendmaakt als Zakharia, deelt de man mee dat Israël niet bestaat.

De Israëlische overheid wil een Israëlische burger repatriëren met een speciaal vliegtuig. Vooraleer de man uit het ziekenhuis kan worden ontslagen, moet hij een attest van de bevoegde instanties inleveren.

De vrijwilliger vraagt om het attest, maar hoort tot zijn verbazing dat de operator stelselmatig de naam van het land 'Israël' vervangt door 'Palestina'. De vrijwilliger spreekt de operator daarop aan en vraagt hem of hij Israël niet kent. Daarop laat de medewerker van Binnenlandse Zaken weten dat hij enkel op de hoogte is van 'Joden die naar Palestina trokken en er het land bezetten'.

De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 73341
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Islamitische infiltratie in overheden

Berichtdoor Ariel » Za Apr 16, 2016 3:33 pm

:finger: Grappig.

IS-propaganda bij chauffeurs Europarlement gevonden

De politie doet onderzoek naar de vondst van IS-propagandamateriaal bij twee chauffeurs van het Europees Parlement, zo meldt het Duitse magazine Der Spiegel. Een geval deed zich in Straatsburg voor, het andere in Brussel.

De twee betrokken personen zijn ontslagen. Wanneer het propagandamateriaal werd gevonden, is niet duidelijk. Het zou onder meer gaan om cd's. Het Europees Parlement reageert voorlopig niet op de zaak.

Vervoersdienst
Het vervoer van de Europarlementariërs in Brussel en Straatsburg vormt al langer onderwerp van discussie. Een van de daders van de aanslagen in Brussel had korte tijd voor het Europees Parlement als schoonmaker gewerkt. Deze week werd in het Europees Parlement gestemd over een voorstel om een eigen vervoersdienst te beginnen.

Op dit moment staan externe bedrijven in voor het vervoer van parlementsleden, goed voor 65 chauffeurs in Brussel en 85 in Straatsburg. Door een eigen vervoersdienst op te starten hoopt Europa deze chauffeurs beter te screenen en op te leiden. Een eigen dienst zou wel miljoenen euro's extra kosten.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Pizzaman
Berichten: 1591
Lid geworden op: Do Apr 14, 2016 8:43 pm

Re: Islamitische infiltratie in overheden

Berichtdoor Pizzaman » Za Apr 16, 2016 11:27 pm

Tja ik denk nu vind je er twee, maar met het anti-discriminatiebeleid vind je er straks 40.... icon_clap.gif
Zalig zijn de onnozelen en simpelen van geest, want zij zullen er in lopen.


Terug naar “Terrorisme, Jihad en politieke islam”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten