Islam(isering) verdedigen en promoten

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 7506
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Islam verdedigen en promoten

Bericht door sjun »

Pilgrim schreef:
Studenten nemen ouderen mee naar moskee

Woensdag, 4 februari 2015

Afbeelding

DOETINCHEM – Jongeren van het Graafschap College in Doetinchem gaan woensdagochtend samen met ouderen op bezoek bij de plaatselijke moskee. Leerling Alan Roufs van de opleiding tot sociaal cultureel werker wil de ouderen een beter beeld van de islam geven. Volgens de student hebben veel ouderen een vertekend beeld van de islam, omdat zij veel thuis zitten en de media daardoor meer volgen dan anderen.

De ontwikkelingen met Islamitische Staat en de aanslagen in Parijs geven een verkeerd beeld van de religie. Roufs: ‘Deze dingen hebben eigenlijk heel weinig met de islam te maken.’ ‘Op de opleiding tot sociaal cultureel werker wordt er sowieso veel gepraat over dit soort zaken’, zegt Alan Roufs. De afspraak was makkelijker gemaakt dan hij had verwacht. ‘De moskee reageerde erg enthousiast.’

http://www.omroepgelderland.nl/web/nieu ... NPQRGd0x9D
Opmerkelijk dat kennelijk geen van de ouders protesteert tegen beïnvloeding en misleiding die er steevast met zulke projecten meekomt. Vooral als het bezoekje verplicht wordt zou ik de gelegenheid te baat nemen om het lokale sufferdje vol te schrijven over wat de wereld van islam te verwachten heeft en waarom wij daar van die aardige meneer op de hoek die eveneens in het systeem van islam vastzit zo weinig van vernemen. Misschien kunnen de beïnvloedbare bezoekers nog geïnstrueerd worden om zichzelf in de persoon van Mohammed te verdiepen en dan kritische vragen te gaan stellen over het voorbeeld dat deze meest ideale moslim voorleefde zoals dat in de Soenna staat opgetekend?
:huh:
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16302
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Islam verdedigen en promoten

Bericht door Hans v d Mortel sr »

sjun schreef: Opmerkelijk dat kennelijk geen van de ouders protesteert tegen beïnvloeding en misleiding die er steevast met zulke projecten meekomt. :huh:
Het is godverdomme te gek voor woorden. Het is precies waar ik zeker veertig jaren geleden al over fulmineerde, om vooral de achterlijke islam niet serieus te nemen. In die tijd wist een ieder dat Arabieren primitieve heidense randdebielen waren met een woestijncultuur die garant staat voor een nooit meer in te halen achterstand in denken doen en daarmee verband houdend ook niet in staat waren om wat dan ook als enige uitvinding van importantie bij te dragen aan onze kennisbeschaving. Moslims werden simpelweg als een terechte soort inferieure achterlijkheid ver van mijn bed beschouwd en derhalve ook niet serieus genomen. In Europa werden ze zo goed als zeker over het hoofd gezien. Over religie maakte geen mens zich zorgen. Een ieder deed zijn ding: de kerkganger op zondag en de atheïst de hele week door.

Maar nu zijn er ineens teveel moslims. Dus moeten we hen wel serieus nemen. Belachelijk veel moslims. Vooral in Europa, waar moslim parasieten als krioelende maden uit islamitisch verrot vlees als welkome geestelijke lekkernij in ons voedselpatroon een culinaire hoogstand op het Europese politieke menu laten zien. Waarbij de weerzinwekkende religie die ze aanhangen onophoudelijk dagelijks uitsluitend NEGATIEF, DESTRUCTIEF en NADELIG voor niet-moslims in het nieuws is. Positief voor alle moslims. Want ik herken alles wat ik waarneem van moslims als terug te vinden in de Koran en de Haddiths.

Maar net als in de tijd van voor de Tweede Wereldoorlog willen we ons zelf wijsmaken dat het allemaal wel meevalt als we maar vooral begrip tonen voor deze vredelievende islamitische lekkernij die anders smaakt dan wat we normaal gewend zijn: vies, smerig, bitter en buikpijn bevorderend.

Dat weke zachte tolerantiebegrip was er toen voor Hitler, en dat is er nu voor moslims.

Het heeft geen enkele zin om almaar over de islam te praten omdat islam zonder moslims een dood element is. Daarom zal moslims duidelijk gemaakt moeten worden - waar nodig met onverbiddelijke harde hand - dat hun smerige perverse waardeloze achterlijke achterstandsreligie in onze kennisbeschaving van nul en gener waarde is en bovenal als een onaanvaardbare fascistische oorlogsmisdadige religie NIET op prijs wordt gesteld. Om met de woorden van moslim gladjanus Aboutaleb - vrij vertaald - te eindigen: "Pas je aan! Bevalt je het niet in Nederland, rot dan maar gauw op!"
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48964
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Islam verdedigen en promoten

Bericht door Pilgrim »

Göring-Eckardt wil “meer islam wagen”

Geplaatst op 5 april 2016

Afbeelding
Katrin Göring-Eckardt, de cheffin van de Duitse Groenen.

Met een sensationele gedachteflits liet de cheffin van de Duitse Groenen, Katrin Göring-Eckardt, afgelopen weekend weer van zich horen. Om de radicalisering van hier wonende moslims te voorkomen, zou men “de islam in Duitsland moeten inburgeren”. Als eerste maatregelen stelt Göring-Eckardt voor om islamonderwijs op scholen nog meer te stimuleren en imams aan Duitse universiteiten op te leiden.

Vanuit zo´n abstract oogpunt als de cheffin van de Duitse Groenen heeft vermoedelijk nog niemand het probleem met de radicale islam benaderd. Om deze uitwassen, die inmiddels het leven in Duitsland dagelijks steeds sterker beïnvloeden en het klimaat in de samenleving in toenemende mate vergiftigen, te bestrijden, wil Göring-Eckhardt uitgerekend nog meer islam wagen. Volgens haar zou de islam eindelijk “in Duitsland ingeburgerd” moeten worden.

Dat komt op niet weinig mensen over alsof men om de brand te blussen hectoliters benzine op het vuur gooit, maar de cheffin van de Groenen ziet dat natuurlijk anders. Door islamitisch godsdienstonderwijs op Duitse scholen evenals de opleiding van imams aan Duitse universiteiten zou men kunnen “garanderen dat de leer-inhouden met onze fundamentele waarden verenigbaar zouden zijn en overeen zouden komen met de democratische regels”, zei ze.

Sapperloot, dat voor haar daar nog niemand opgekomen is! Göring-Eckardt wil dus niets minder dan de islam Europeaniseren, quasi een versie “islam ligt” installeren! We zijn er wel heel erg benieuwd naar hoe ze zich dit in detail heeft voorgesteld. Worden de soera´s, die tot het afslachten van ongelovigen en tot de onderdrukking van iedere vorm van vrouwelijke zelfbeschikking, dan gewoon overgeslagen in de lessen? Of zal men zich zelfs kritisch met hen bezighouden, ze in de context tot de toenmalige tijd en de gegevenheden ter plaatse plaatsen, zoals dat bij Bijbelstudies het geval is?

Of heeft Göring-Eckardt uiteindelijk buiten de waard gerekend – of beter gezegd buiten de vele “gasten” uit de paradijselijke islamitische landen van deze wereld, die een heel andere voorstelling van hun geloof hebben en die het geen reet interesseert wat een ongelovige Duitse politica in haar roze wolk fantasiewereld van kleurrijke multiculti en vrolijke rondedans per se graag in hun religie zou willen zien?

Bron: www.contra-magazin.com

Auteur: Marcello Dallapiccola

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2016/04/05 ... lam-wagen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16302
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Islam verdedigen en promoten

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Pilgrim schreef:
Om de radicalisering van hier wonende moslims te voorkomen, zou men “de islam in Duitsland moeten inburgeren”. Als eerste maatregelen stelt Göring-Eckardt voor om islamonderwijs op scholen nog meer te stimuleren en imams aan Duitse universiteiten op te leiden.[/b]
Islam laten inburgeren? En ik maar denken dat aanpassen dan het parool is. Leer moslims Jezus en zet dit in het onderwijs tegenover Mohammed. Daarna mogen kinderen vragen stellen. Het moet er gezellig heftig aan toe gaan. De volgende dag komen dan de moskeevaders verhaal halen. Een onderwijzer zoals ik lust er wel pap van. Een voorbeeld hoe ik lastige moslimkinderen normen en waarden ga bijbrengen.
Jullie ouders zijn de islamitische dictatuur ontvlucht op zoek naar een beter leven. Een leven in vrijheid zonder angst voor de godsdienstpolitie. Jezus was ook een boodschapper van God en de mensen waren vrij om zijn boodschap te accepteren of niet. Net zoals hier in dit land: vrijheid van godsdienstovertuiging. Dit is een van oorsprong christelijk land en christenen leven in vrede met niet-christenen. In het land dat jullie ontvlucht zijn is dat niet mogelijk. Daar bestaat de haat die we in de Koran wordt geleerd. Maar wat zei Jezus destijds? Jezus zei tot zijn volgelingen: "Maar als gij in een stad komt, waar men u niet ontvangt, gaat uit op haar pleinen en zegt: zelfs het stof uwer stad dat aan onze voeten kleeft schudden we tegen u af." (Lukas 10:10, 11).
Waren de mensen bij de andere boodschapper van God, Mohammed, ook zo vrij? NEE! Die mensen werden gedwongen om zijn boodschap te accepteren. Vluchten naar een ander land was toen de enige oplossing. Nete zoals nu. Want Mohammed zei het volgende volgens Koran 9:29 - "Bestrijdt hen die niet geloven in God, noch in de laatste dag, en die niet verboden stellen wat God en zijn boodschapper verboden hebben gesteld, en die niet voegen naar de wezenlijke godsdienst onder degenen aan wie de Schrift gegeven is, totdat zij uit de hand de schatting opbrengen, in onderdanigheid."
Vervolgens vraagt de leraar wie in de klas ongelovig is. Hoe dan ook zullen wat vingers de hoogte ingaan. De leraarar wendt zich tot de moslim kinderen: "In dit land waarheen jullie ouders gevlucht zijn wordt het bestrijden van kinderen die ongelovig zijn beschouwd als haat en discriminatie. Willen jullie dat? Is dat de reden dat jullie hier zijn?"
Ik kan het moment nauwelijks afwachten totdat de eerste moskeevaders de klas binnenstormen. Misschien valt het wel mee. Is er dan niks aan de hand? Jazeker wel verdomme! Want dan breekt pas de pleuris uit. Toch moskeevaders? Nee, de als door een dolle hond gebeten linkse politieke Gutmensch-bestuurders die mij ter verantwoording zullen roepen en mogelijk zullen schorsen voor mijn positieve instelling om voor het terrorisme geïndoctrineerde kinderen van hun geloofstrauma of ziekelijke overtuiging af te helpen.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16302
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Islam verdedigen en promoten

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Als je meent alles gehad te hebben over islam, krijg je dit nog eens op je lege maag.
The truth about ISLAM ! SHOCKING!!!
Stomvervelend filmpje. Wat heb je aan deze informatie wanneer je weet dat islam al decennia lang een bouwvallig huis is dat op instorten staat? Islam heeft geen technologische kennis, niets. Armoede en ellende sieren de islam, veroorzaakt door gebrek aan gezond verstand.
En maar knielen met het achterwerk omhoog naar Allah en blijven hopen dat de wind van Allah met mogelijk een hoop aan goede ideeën, ooit eens in de richting van moslims zal waaien zodat zij niet meer afhankelijk hoeven zijn van joden, christenen, atheïsten en overige niet-moslims. Het enige dat moslims bezig houdt is te weten hoeveel rondjes om de kubus in Mekka gelopen moet worden om de islamitische tweedehands godsdienstwaanzin van de profeet op een laag peil te houden.

https://www.youtube.com/watch?v=-Br1OatEQD8
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 7506
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Islam verdedigen en promoten

Bericht door sjun »

In 1492 kwamen Isabella en Ferdinand van Spanje tot een andere oplossing om hun land op te stuwen in de vaart der volkeren....
:greeting2:
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48964
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Islam verdedigen en promoten

Bericht door Pilgrim »

Stop met islam, Jodendom en christendom over dezelfde kam te scheren

Sam van Rooy, 09-05-2016

Afbeelding

‘Kritiek Bart De Wever (N-VA) op katholiek onderwijs is totaal ongeloofwaardig’

Dat Katholiek Onderwijs Vlaanderen bij monde van directeur-generaal Lieven Boeve beslist om de islam steeds meer ruimte te geven, via bidruimtes, hoofddoeken en islamles, is tekenend voor de postmodern leegte die het establishment beweegt. De oikofobe mantra luidt: alle religies en culturen zijn gelijk(waardig) en identiteit is uiterst rekbaar. Deze door de hedonistische Gutmensch gebrouwen perverse cocktail luidt het Verval van West-Europa in.

Ook N-VA-voorzitter en Antwerps burgemeester Bart De Wever, die zijn kans rook om in de media wederom stoere praat te verkopen zonder enig beleidsmatig gevolg, zei het letterlijk: “Elke godsdienst is gelijkwaardig”. Dit is niet alleen historische en theologische onzin, een dergelijke visie zet ook de deur open naar de islamisering van onze samenleving. 1400 jaar islamitische geschiedenis toont immers aan: waar de islam (godsdienst)vrijheid wordt gegund, nemen islamitische regels en wetten vroeg of laat de bovenhand. Of, vrij naar wijlen arabist Hans Jansen: “Wie de islam zaait, zal sharia en jihad oogsten.” De islam verovert, bezet, usurpeert, parasiteert en islamiseert al 1400 jaar. Dat is zijn modus operandi, zijn doel, zijn bestaansreden. Islam betekent immers onderwerping. Wie die islamitische essentie ontkent, kan evenzeer de kwade natuur van het nationaalsocialisme ontkennen.

Fundamentele verschillen
Dat de drie monotheïsmen – jodendom, christendom en islam – hetzelfde zijn en de islam dus moet ‘laïciseren’, zoals ook De Wever stelt, klopt niet. Net zoals het ridicuul is om alle aanhangers van een systeem of religie over dezelfde kam te scheren, zo is het ook van de pot gerukt om te stellen dat alle religies of alle drie de monotheïsmen gelijk(waardig) zijn. Er zijn fundamentele verschillen tussen enerzijds jodendom en christendom en anderzijds de islam, en die bepalen in belangrijke mate hoe de wereld eruitziet.

Welke zijn die fundamentele verschillen? De Koran lijkt in heel wat passages eerder op het reglement voor de krijgstucht van een oorlogvoerende natie dan op een religieus boek. De Koran bevat minstens 164 oorlogspassages of jihadverzen. In essentie gaat deze ‘grondwet van de islam’ dan ook over de plicht tot jihad (strijd) tegen de ongelovigen en het ongeloof. Een van de vele tot geweld oproepende Koranverzen zoals “dood hen waar ge ze ook maar kunt vinden” (Koran 2:191, 4:89 en 4:91) is typerend. De talloze letterlijke oproepen in de Koran om oorlog of jihad te voeren tegen de ongelovigen, zijn niet plaats- en tijdsgebonden maar onbegrensd in ruimte en tijd; ze zijn universeel. De essentie van de Koran is het veroordelen van de natie van de niet-moslims en het creëren van een toestand van permanente vijandigheid tussen moslims en niet-moslims.

Gebruik van de Rede
In de Bijbel worden daarentegen specifieke plagen en straffen in specifieke omstandigheden beschreven, gebonden aan tijd en ruimte. Bovendien is de Bijbel een grote verzameling van verschillende boeken geschreven door meerdere auteurs over een bijzonder lange periode; de Bijbel is erkend mensenwerk, terwijl de Koran het rechtstreekse, eeuwige en onveranderlijke woord is van Allah: “Tawhid”. Daardoor is het gebruik van de Rede wel mogelijk (geworden) in het christendom, maar niet in de islam.

Ook is er de leidende ‘soenna’ beschreven in de Hadith: de manier van leven van de islamitische profeet Mohammed, die in de islam als de perfecte mens wordt beschouwd en hét na te volgen voorbeeld voor elke (goede) moslim. Ook hier valt niet aan te tornen, en dat is een ramp. Uit de soenna blijkt immers dat Mohammed, die vooral een politiek-totalitaire boodschap bracht, onder andere een bedrieger, overvaller, slavenhandelaar, verkrachter en moordenaar was. Het is de logica zelve: de Koran is een handboek om te veroveren, om oorlog te voeren, en Mohammed was dus een krijgsheer en een (seksgeobsedeerde) oorlogshitser. Jezus was juist het tegengestelde: “Mohammed liet moorden; Jezus liet zich vermoorden.” De Amerikaans-Syrische psychiater Wafa Sultan verwoordt het als volgt: “Het probleem met christenen is dat ze niet zo goed als Jezus zijn. Maar goddank zijn de meeste moslims beter dan Mohammed.”

Seculariseringspotentieel
In het jodendom, tot slot, wordt in tegenstelling tot in de islam toegelaten om in een menselijke dialoog te treden met god. De vooruitgang zit aldus in het jodendom ingebakken. Kijk naar de Talmoed: de dialectiek is een fundamenteel kenmerk van de Joodse beschaving. “Twee Joden, drie meningen”, luidt het niet voor niets. Nergens bestaat dan ook meer zelfkritiek, tot zelfs zelfhaat en ‘joods antisemitisme’, als binnen het Jodendom. Het is, kortom, de Joodse cultuur die ons het dialectische denken en de secularisatie heeft geschonken.

Het christendom kan worden beschouwd als de grootste joodse sekte. Filosoof Larry Siedentop noemt secularisatie “het geschenk van het christendom aan de wereld”. Het seculariseringspotentieel dat in de joods-christelijke traditie zit ingebakken, ontbreekt helaas in de islam. De islam biedt geen ruimte voor twijfel, de motor van wetenschap en vooruitgang. De armoede binnen de moslimgemeenschap is een gevolg van de islamitische cultuur die geen ‘libido sciendi’, geen drang om te willen weten, om te ontdekken voortbrengt. Moslims zijn nauwelijks vertegenwoordigd in Nobelprijzen wetenschap, niet-moslims en met name Joden des te meer. “De waarden van de Arabische bedoeïenen uit de zevende eeuw hebben zich in de islam versteend, en dat is de enige correcte verklaring van de achterstanden die de islam heeft opgelopen ten opzichte van andere culturen”, schrijft publicist Leon de Winter.

Politiek correcte leugens
Niet alleen inzake de theorie – de bronnen – zetten politiek correcte leugens de toon. Ook over de praktijk, de historische realiteit, moeten islamofiele leugens worden doorgeprikt. Zo waren de kruistochten, om iets te noemen dat altijd weer terugkomt in discussies, grotendeels een reactie op de gewelddadige veroveringsjihad van de islam die plaatsgreep vanaf zijn ontstaan in de 7e eeuw – zie arabist Hans Jansen: Op, op, ten strijde, Jeruzalem bevrijden! De zogenaamde ‘bloei van de wetenschap’ in de islamitische wereld, om nog iets te noemen dat in debatten steevast wordt opgeworpen, werd belichaamd door joden, christenen, Perzen en Indiërs, ondánks de islam – zie de Franse historicus Sylvain Gouguenheim: Aan de islam is het Westen niet schatplichtig.

De conclusie is wellicht ongemakkelijk, maar ze is even evident als verklarend voor hoe de wereld er vandaag uitziet: de islam is inherent politiek, totalitair en gewelddadig; jodendom en christendom niet (al kunnen ze wel politiek aangewend worden). Het christendom werd en wordt soms nog misbruikt; de islam wordt gebruikt. Dat is een fundamenteel verschil. De Franse arabiste Anne-Marie Delcambre schreef terecht:

“Tussen islam en islamisme bestaat alleen een gradueel verschil. Het islamisme zit in de islam als het kuiken in het ei. Er is geen goede en slechte islam, zoals er ook geen gematigde islam bestaat. Gematigde moslims bestaan wel, dat zijn degenen die een deel van hun geloof links laten liggen.”

Maar al die gematigde moslims moeten nu eens eindelijk gaan erkennen dat de fundamenten van de islam rot en kwaadaardig zijn. Zo niet, dan zijn ze onderdeel van het probleem, net zoals de meerderheid van de Duitsers in de jaren dertig. Dat vandaag de meerderheid van de slachtoffers van de islamitische jihad moslim is, is eenvoudig te verklaren: de islam is meedogenloos voor (vermeende) afvalligheid, en voor moslims die niet orthodox genoeg zijn.

Islamvriendelijk beleid
Dhimmi Lieven Boeve van het katholiek onderwijs maakt een knieval voor de islam. Bart De Wever bekritiseert hem, maar zegt in essentie hetzelfde: de islam is ‘gelijkwaardig’ aan andere religies. Meer zelfs: De Wevers Belgische en Vlaamse regering brengen deze (cultuur)relativistische opvatting elke dag in de praktijk, door onze grenzen open te houden voor heel de wereld, met name moslims, en door de islam te erkennen, te pamperen en (godsdienst)vrijheid te gunnen. En dus islamiseert onze samenleving, zo gaat het al 14 eeuwen, met name via de demografie: kijk naar al die landen waar moslims een significante minderheid of meerderheid zijn gaan uitmaken. Met zijn islamofiele maatregelen in het katholiek onderwijs is Boeve ‘slechts’ één van de symptomen; het islamvriendelijke beleid dat ook De Wevers N-VA onderschrijft en in de praktijk brengt, is het fundament. Michel I zet ook wat dat betreft het beleid van Di Rupo voort: nog nooit ging er zoveel belastinggeld naar de islam(isering) als vandaag. De kritiek van De Wever op Boeve is dus totaal ongeloofwaardig.

Mijn partij, het Vlaams Belang, vindt dat er al meer dan genoeg moslims zijn en wil onze samenleving de-islamiseren. Viktor Orbán, premier van Hongarije, stelt onomwonden:

“Ik kan u zeggen dat islamisering grondwettelijk is verboden in Hongarije. Die grondwet is er om ons culturele erfgoed te promoten en te bewaren, om onze unieke taal te beschermen, om onze cultuur te behouden en om de levensstandaard van de komende generaties te garanderen. (…) Wij hebben het recht te kiezen met wie we wel en niet willen leven.”

Amen.

Burgeroorlog
Volgens de Vlaamse De Morgen-journalist Joël De Ceulaer, die ter ondersteuning een UGent-‘expert’ had opgetrommeld, zou een dergelijk de-islamiseringsbeleid de kiemen van een burgeroorlog zaaien. Eerder – en dat was vóór de bloedige jihad-aanslagen in Brussel – stelde De Wever zelfs dat Vlaams Belang voor ‘een derde wereldoorlog’ pleit. Zelfs de linkse pers maakt het minder bont, en zelden werd een gebrek aan inhoudelijke argumenten zo hysterisch geëtaleerd.

Maar het establishment geeft dus toe geweld te vrezen bij het invoeren van de-islamiseringsmaatregelen zoals het intrekken van de erkenning en subsidiëring van de islam (hindoeïsme en boeddhisme zijn ook niet erkend). Dat zegt niet alleen alles over de gewelddadige aard van de islam, ook maakt het duidelijk hoezeer onze samenleving in de greep is van de islamisering.

http://politiek.tpo.nl/2016/05/09/stop- ... m-scheren/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48964
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Islam verdedigen en promoten

Bericht door Pilgrim »

‘Glorie aan Allah’ prijkt op honderden Britse bussen

Redactie Express Business | mei 9, 2016

Afbeelding

Honderden Britse dubbeldekkers worden uitgerust met de slogan ‘Subhan’Allah’ of ‘Glorie aan Allah’. Dat meldt de Sunday Times. Het gaat om een initiatief van de grootste Britse islamitische liefdadigheidsorganisatie Islamic Relief.

Die wil in de aanloop naar de ramadan ‘barrières slopen’ en de islam ‘positief onder de aandacht’ brengen. De posters zullen te zien zijn op bussen in de steden Londen, Manchester, Leicester, Birmingham en Bradford. Groot-Brittannië telt 3 miljoen moslims, waarvan de helft in de hoofdstad Londen woont.

Moslims die de advertentie krijgen voorgeschoteld worden er aan herinnerd dat ze geld moeten schenken aan de organisatie Islamic Relief om de nood van hun broeders in Syrië te lenigen.

HSBC
Islamic Relief moest begin dit jaar nog haar rekeningen bij de HSBC bank sluiten omdat de bank zich zorgen maakte over de bestemming van het geld en mogelijke banden met terreurgroeperingen.

Ook Israël heeft Islamic Relief de toegang tot de West Bank verboden omdat de joodse staat de liefdadigheidsorganisatie ervan verdenkt de terreurgroep Hamas te financieren. Islamic Relief ontkent dat.

https://nl.express.live/2016/05/09/1012 ... aan-allah/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 7506
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Islam verdedigen en promoten

Bericht door sjun »

Why Islam is violent and Buddhism & Jainism are not - Sam Harris


Goed luisteren en kennis over opgeworpen taboes verspreiden opdat de leefomgeving verlicht kan worden. Het is duidelijk wat Harris over de corebusiness van islam en de psyche los laat.
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 7506
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Islam verdedigen en promoten

Bericht door sjun »

Sam Harris - Oil & Islam


Sam Harris - Example of Muhammad


Geef de bovenstaande informatie mee waar islam wordt witgewassen door onnozelen, apologeten en trollen.
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48964
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Islam verdedigen en promoten

Bericht door Pilgrim »

Vernietigingspolitiek: EU-resolutie 1743 – Islam door je strot, slikken of stikken

Geplaatst op 2 juli 2016

Afbeelding

Van achterkamertjesresolutie 1743, waarmee in Europa de islam versterkt én de islamisering versneld wordt, heeft bijna geen Europeaan ooit gehoord. De islam krijgt daarin een speciale status aangemeten waarmee moslims alle ruimte en middelen krijgen om met hun religie, cultuur en tradities het leven van de gewone Europeanen te verpesten. Deze leugenresolutie is officieel bekrachtigd en nationale regeringen maken daar beleid op. Wat simpelweg neerkomt op het ontkennen én verliezen van onze eigen cultuur en identiteit in ruil voor meer islam.

Als je nog niet overtuigd was van het feit dat wij getuige zijn van het grootste verraad uit de geschiedenis van de mensheid, dan heb je het hier zwart op wit:

1743-1: Radicalisering en terrorisme zijn het gevolg van uitsluiting, stigmatisering en discriminatie van moslims.

1743-2: Islamofobie is het gevolg van een verkeerd begrip van de islam. Nationale regeringen pakken islamofobie onvoldoende aan, wat rechts in de kaart speelt.

1743-3: De islam hoort bij Europa, deelt haar culturele wortels, heeft veel bijgedragen aan de beschaving en erkent de universele rechten van de mens en de vrijheid van meningsuiting.

1743-9: Moslims moeten een speciale status krijgen en beschermd worden. Zij moeten daarvoor juridisch worden ondersteund om islamofobie te bestrijden.

1743-11: De islam is een religie van vrede.

1743-12: Haatzaaiende politieke partijen versterken de angst voor moslims door de islam te verbinden met geweld, waarmee een simplistische en negatieve voorstelling van zaken wordt gegeven. Deze politieke partijen moeten bestreden worden.

1743-13: Anti-islam partijen willen de vrijheid van godsdienst voor moslims inperken, wat onaanvaardbaar is. Zo heeft Zwitserland een minarettenverbod ingevoerd wat ongedaan gemaakt moet worden.

1743-14: Islamofobie moet uitgeroeid worden.

1743-16: Boerka’s mogen niet verboden worden.

1743-20: Stereotypen, misverstanden en angst m.b.t. de islam zijn typische symptomen van een wijdverbreid gebrek aan kennis van de islam onder niet-moslims, wat mensen vatbaar maakt voor islamofobie.

1743-21: Het onderwijs moet daarom meer én structurele aandacht geven aan de zegeningen van de islam en de gemeenschappelijke waarden die hij deelt met het judaïsme en het christendom. Universiteiten en hogescholen moeten islamitische studies aanbieden die onderschrijven dat de islam onze democratische waarden, mensenrechten en wetten respecteert.

1743-24: De EU moet meer samenwerken met islamitische organisaties uit moslimlanden om islamofobie te bestrijden en de islam te promoten.

http://www.assembly.coe.int

Door: “Islamofobia Terrorist”

https://ejbron.wordpress.com/2016/07/02 ... f-stikken/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76694
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Islam verdedigen en promoten

Bericht door Ariel »

Om te huilen. Dit komt nooit meer goed.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48964
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Islam verdedigen en promoten

Bericht door Pilgrim »

Islamofilie is veel gevaarlijker dan islamofobie

Als u zou stellen dat bijvoorbeeld de Klu Klux Klan niets van doen zouden hebben met racisme, of het neonazisme met het nationaal socialisme, dan zou men u voor gek verklaren. Men zou u laten institutionaliseren als u zou beweren dat een afkeer of angst voor genoemde ideologieën, waarvan de eerste beslist religieuze aspecten heeft, racisme-o-fobie of nazi-o-fobie zou zijn. Als u vervolgens ook nog eens zou stellen dat wij wel een onderscheid zouden moeten maken tussen de radicale en de gematigde versie van genoemde ideologieën, en zelfs zou stellen dat racisme en nazisme ideologieën van vrede zouden zijn, dan krijgt u herhaalrecepten voor psycho-farmaceutica voor de rest van uw leven.

Zelfs als wij het hebben over het tegenwoordig volledig gedomesticeerde christendom, dat op geen enkele wijze nog enige bedreiging is voor wie of wat dan ook, dan zijn er altijd mensen die u graag en zeer nadrukkelijk wijzen op de zonder meer gruwelijke geschiedenis. Die u in geuren en kleuren vertellen dat de kruistochten, hetgeen weliswaar vooral verdedigingsreacties waren, een verschrikkelijk aspect was van het christendom en hoe de wereld daar nu nog onder te lijden zou hebben. Men zou u wijzen op hoe het christendom heulde met de nationaal socialisten. Enzovoort.

Ook heden ten dagen wijst men er tot vervelens aan toe op dat islamkritiek eigenlijk een soort van racisme zo niet een herhaling van het nazisme zou zijn. En als wij niet oppassen dat ‘de treinen dan spoedig weer richting het oosten zullen rijden’ en er een ‘nieuwe holocaust’, deze keer op moslims, altijd op de loer ligt als wij de islamcritici niet doen zwijgen.

Kortom, men heeft er geen enkele moeite mee om bepaalde onwenselijke zaken te linken aan bepaalde ideologieën. In veel gevallen zelfs volledig onterecht en gebaseerd op gekunstelde ideologische gronden. Zodra wij het echter over de islam hebben dan zwijgt men subiet. En is men van mening dat ook u subiet zou moeten zwijgen. En doet u dat niet dan komt u in het verdachtenbankje te staan, zoals beschreven in de vorige alinea, en noemt men u plotseling intolerant.

Men gaat zelfs zover dat men telkens weer pogingen doet om islamkritiek te criminaliseren. Men heeft afspraken gemaakt hoe in de media en politiek de taal gezuiverd dient te worden van verwijzingen naar de islam zodra men het heeft over islamitisch terrorisme en fascisme. Dan buitelen wereldleiders over elkaar heen om vooral te benadrukken dat zoiets als de Islamitische Staat beslist niets van doen heeft met de islam, onislamitisch zou zijn of ten minste een zeer verwrongen foutieve interpretatie van de islam zou zijn en islamitische terroristen eigenlijk namaak moslims zijn.

Dat even verderop in ‘echte’ islamitische staten en landen exact dezelfde gruwelijkheden gepraktiseerd worden, maar dan opgenomen in de grond- en strafwet ofwel de op de islam gebaseerde sharia, dient u voor het gemak te vergeten.

Zelfs in onze Westerse landen, waar onze wetten gebaseerd (zouden moeten) zijn op secularisme, humanisme en de principes van de beschaafde samenleving, zien wij dat niet weinig moslims er een parallelle op de islam gebaseerde wet op na houden. In steden waar overwegend moslims wonen worden de straten gezuiverd en zuiver gehouden van onislamitische zaken. Vrouwen die onislamitische gekleed zouden gaan of mensen de zich onislamitische gedragen worden daar streng op aangesproken. Homoseksuelen dienen zich vooral niet homoseksueel te gedragen of men kan erop rekenen dat men zo geterroriseerd wordt dat verhuizen de enige optie is. We zien ook wederom niet weinig moslims zomers naar islamitische landen vertrekken waar vervolgens een deel van de meisjes worden uitgehuwelijkt, besneden of gewoon gedropt worden bij aldaar wonende familieleden om zo hun ‘verwestering’ te doen voorkomen.

Wij zien ons ook geconfronteerd met een fenomeen dat wij nog het beste als straatjihadisten kunnen betitelen. Islamitisch tuig dat het vooral voorzien heeft op niet-islamieten. Ook neemt het aantal gevallen van eerwraak nog ieder jaar toe. En zoals wij ook deze zomer weer hebben kunnen zien in onder andere de Schilderswijk claimen moslims de wijk als islamitische enclaves waar de Nederlandse autoriteiten en politie geen enkele zeggenschap meer hebben.

Maar dit alles zou volstrekt niets met de islam te maken hebben, zo bezweren de boven ons gestelden ons. Het zou allemaal te maken hebben met ‘socio-economische omstandigheden’ en… ‘discriminatie’ van de autochtone zijde!

Want, zo moet u begrijpen, als u dit allemaal als zeer onwenselijk ziet dan bent u een islamofoob. Dan heeft u last van een kennelijk irrationele angst voor de islam en moslims. Dan klopt uw instinctmatige afkeer van de islam opeens niet meer. Zelfs uw met overweldigende bewijzen beargumenteerde en beredeneerde overtuiging dat de islam in ieder opzicht slecht nieuws, en een zeer fascistische ideologie is die in al haar facetten haaks op onze moderniteit staat, worden van tafel geveegd en u wordt gemaand toch vooral te zwijgen over wat u geobserveerd en bestudeerd heeft.

Ondertussen kunt u zich alleen maar afvragen waarom u hetgeen dat zo overduidelijk is wel ziet en onze leiders niet.

Het antwoord op deze vraag is één van de grotere mysteries van onze tijd. Wat drijft onze leiders ertoe om de realiteit zo glashard te ontkennen. Om ons zo voor te liegen. Om het te doen voorkomen alsof wij allemaal collectief gek zouden zijn geworden. Om te doen alsof er, buiten wat nagenoeg onschadelijke maar tot het maximum gehypte en opgeklopte Westerse ideologieën, anno nu niet meer zoiets zou kunnen bestaan als een foute en gevaarlijke ideologie annex religie. Alsof alleen de genoemde marginale Westerse ideologietjes in potentie levensbedreigende vormen zouden kunnen aannemen als wij dit niet rigoureus indammen en de verkondigers ervan niet maximaal zouden censureren.

Als wij de media en de ideologisch gemotiveerde activisten moeten geloven dan zouden de voorstanders van Zwarte Piet een veel grotere bedreiging vormen voor onze saamhorigheid, met de nadruk op horigheid, dan de vele tienduizenden Nederlandse moslims die al dan niet openlijk of heimelijk grote voorstanders zijn van een islamitisch kalifaat naar Irakees en Syrisch voorbeeld. Dus moeten wij over de voorstanders van IS/ ISIS/ ISIL eindeloos debatteren om te kunnen bepalen of dit wel of geen bedreiging voor ons land is en moet Zwarte Piet met onmiddellijke ingang verbannen worden. Want kinderen die gesocialiseerd worden met de fantasiefiguren Sinterklaas en Zwarte Piet is kennelijk vele malen schadelijker en gevaarlijker dan kinderen en volwassenen die geïndoctrineerd te worden met de fantasiefiguren Allah en Mohammed. Dat u maar even weet waar de prioriteiten liggen van onze ideologische elite!

De totale ideologische kramp waarin het Westen, althans met name onze politieke correcte leiders, in verkeren kan welhaast op geen andere manier meer uitgelegd worden dan islamofilie. En zo denken er ondertussen meer over:http://personanongrata.nl/islamofilie-i ... lamofobie/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21076
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Islam verdedigen en promoten

Bericht door King George »

Islamofobie bestaat niet eens, want er is niets fobisch aan gerede aversie jegens die achterlijke en kwaadaardige Islam. Er bestaat toch ook niet zoiets als kankerfobie?
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48964
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Islam verdedigen en promoten

Bericht door Pilgrim »

Het woord is inderdaad misleidend, dat is duidelijk. Maar is zo'n term natuurlijk ook voor bedoeld.
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48964
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Islam verdedigen en promoten

Bericht door Pilgrim »

Democratie en Media financiert project voor minder kritiek op islam

Door Carel Brendel, 15 september 2016

Afbeelding
Politieke journalisten riepen NIDA-leider Nourdin el Ouali uit tot beste politicus van Rotterdam.

Hierbij stel ik u voor het project “Bankiers en media: kennis en kennismaking”. Het project krijgt een subsidie van 28.000 euro van de Stichting Democratie en Media (SDM), een particulier fonds dat voortkomt uit verzetskrant Het Parool en allerlei mediaprojecten subsidieert.

Op de website van de Nederlandse Vereniging van Banken lees ik het volgende:

“De media spelen een belangrijke rol in processen van communicatie, informatieoverdracht en kennisproductie. Hiermee rapporteren zij niet alleen ontwikkelingen, denkbeelden en ideeën die plaatshebben binnen onze samenleving, maar beïnvloeden deze ook. In het huidige publieke debat is grote aandacht voor vraagstukken die gerelateerd zijn aan banken en verzekeraars in de Nederlandse samenleving. Echter, het ontbreekt in de gevestigde media aan (economische) diversiteit en zij vinden moeilijk toegang tot de diverse financiële instellingen Zo komt de heterogeniteit binnen de financiële wereld onvoldoende tot uiting in de verslaglegging.”

“Mede hierdoor heerst onder bankiers en verzekeraars groot wantrouwen over het functioneren van de media. Zo worden zij onder meer bekritiseerd voor de eenzijdige en selectieve berichtgeving en de negatieve beeldvorming over bankiers en verzekeraars. Daardoor is men vaak niet bereid met media te werken, waardoor het gebrek aan verschillende perspectieven in de berichtgeving in stand wordt gehouden.”

“Het project ‘Bankiers en media: kennis en kennismaking’ beoogt hierin verandering te brengen door in te zetten op ontmoeting en kennisoverdracht tussen media en lokale banken. Het doel is om door middel van workshops verbinding en samenwerking te creëren tussen beide partijen en daarmee wederzijdse toegang te vergemakkelijken, inzichtelijk te maken bij financiële instellingen hoe de media functioneert en de media bewust(er) te maken van de diversiteit en diversiteit aan perspectieven binnen de financiële wereld. Voor deze pilot wordt het workshopprogramma ontwikkeld en uitgevoerd bij twee verschillende media-instellingen. Bij een positieve evaluatie kan het programma worden aangeboden aan andere media.”


Wacht even? Rond Democratie en Media gebeuren zeer vreemde dingen. Maar subsidiëren de erfgenamen van Het Parool zo maar een poging van bankiers om na alle bank- en fraudeschandalen een positievere berichtgeving in de media te bewerkstelligen?

Nee. Ik heb u als lezer even op het verkeerde been gezet door in de beschrijving van het mediaproject de woorden “moslims” en “islam” te veranderen in “bankiers” en “verzekeraars”. SDM geeft een voor haar doen stevige subsidie van 28.000 euro om de Stichting Platform Islamitische Organisaties Rijnmond (SPIOR), een islamkoepel met 68 aangesloten moskeeën en islamitische organisaties in de regio Rotterdam, te helpen met de verbetering van het image van de islam.

SDM zegt op haar website dat “wij investeren in onafhankelijke, kritische media”. Het project “Moslims en Media” wekt echter de schijn dat het streven juist is naar minder onafhankelijke en kritische media. Het geld gaat niet naar media en journalisten, maar naar een organisatie die wil dat media en journalisten minder negatief over haar achterban berichten.

Niet alleen bankiers klagen over een slecht beeld in de media. Zo kan ik ook nog een paar mediaprojecten bedenken voor andere groepen die vaak slecht, en veelal door eigen toedoen, te kampen hebben met slechte publiciteit. Alternatieve genezers en Media. Reformatorische kerken en Media. Ook de partij voor Brievenbuspissers en Kopvoddentaks klaagt over “selectieve berichtgeving en negatieve beeldvorming”. Toch vermoed ik dat SDM niet snel 28.000 euro zal schenken aan een pilot project “PVV en Media”, waarin Martin Bosma en Dion Graus workshops aanbieden aan kranten en omroepen. Of heeft Bosma vergeten om de termen “diversiteit” en “verbinding” in zijn subsidieaanvraag op te nemen?

Een klein raadsel is tenslotte waarom Rotterdam is uitverkoren voor deze subsidie. In de Maasstad hebben islamitische organisaties juist weinig te klagen over de opstelling van de media. Het fenomeen van de positieve aandacht voor de vastenmaand Ramadan is zo’n beetje uitgevonden in de journalistieke regio Rijnmond. De grootste fans van de islamitisch geïnspireerde politieke partij NIDA zijn te vinden onder de politieke journalisten in Rotterdam.

Het Algemeen Dagblad is zijn eigen pilot project Moslims en Media zelf al gestart met de aanstelling van hoofddoekcolumniste Hanina Ajarai. Uitzonderingen daargelaten (bijvoorbeeld NRC Handelsblad over het vanuit Qatar gefinancierde islamitisch centrum) hebben Rotterdamse islam-instellingen weinig hinder van serieuze onderzoeksjournalistiek. We lezen zelden in Rotterdamse media dat de Essalam Moskee, de grootste moskee van Nederland, in handen is van de Moslimbroederschap. Wel was er sprake van suggestieve en partijdige AD-berichtgeving over een machtsstrijd binnen deze moskee, maar dat lag in dit geval zeker niet aan gebrek aan diversiteit binnen de AD-redactie.

Verbinding en samenwerking genoeg dus. En subsidie voor een project dat water naar de zee draagt. Of moeten we dit keer blij zijn dat bij Democratie en Media niemand even de kamer uit moest omdat er over de aanvraag van een vriendje werd beslist.

http://www.carelbrendel.nl/2016/09/15/d ... -op-islam/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48964
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Islam verdedigen en promoten

Bericht door Pilgrim »

Labour parlementslid: ‘Steun’ sharia-rechtbanken en schrap ‘racistisch’ regeringsonderzoek

Posted on november 2, 2016 by Fubar

Afbeelding

Een Labour parlementslid heeft gezegd dat het lang verwachte regeringsonderzoek naar de Britse sharia-rechtbanken ‘islamofoob’ is en gestopt moet worden, en zij stelt voor dat het religieuze wetssysteem staatssteun zou moeten krijgen.

Voorafgaand aan de start dinsdag van het speciale onderzoekscomité van het ministerie van Binnenlandse Zaken argumenteerde Naz Shah, die ook getuige zal zijn, dat de rechtbanken “aanvullend” zijn op het Britse rechtsstelsel en dat ze simpelweg “onder-gefinancierd” zijn.

Ze beweerde ook dat leden van de moslimgemeenschap van mening waren dat het onderzoek “islamofoob en racistisch” is.

De interventie van het parlementslid komt op het moment dat meer dan 100 moslimvrouwen, aangevoerd door the Muslim Women’s Network UK, verzocht hebben om het onderzoek te staken, met het argument dat het vrouwen behandelt als “politieke voetballen”.

Mevr. Shah, parlementslid voor Bradford West, vertelde het BBC radioprogramma 4’s Today: “Er zijn problemen met sharia-rechtbanken, vaak zijn er te weinig middelen, en (daardoor) is er niet die professionele standaard”.

“Wat we moeten doen is de sharia-rechtbanken ondersteunen. Sharia-rechtbanken zijn soms de laatste kans, waar mensen terecht kunnen die geen juridische bijstand krijgen, de bezuinigingen hakken er in en rechtbanken hebben geen zin om zich te buigen over kleine geschillen”.

“Ze (sharia-rechtbanken) kunnen dus optreden als een aanvullende geschillen service, maar waar we zorg voor moeten dragen is dat ze niet discrimineren tegen vrouwen, want dat is waar het probleem ligt”.

Het parlementslid gaf wel toe dat de Britse wet altijd voorrang moet krijgen boven sharia-uitspraken en gaf ook toe dat de rechtbanken misbruikt kunnen worden om vrouwen te “onderdrukken”, maar voegde daar aan toe:

“Hoe dan ook, we moeten duidelijk zijn dat we naar deze kwesties kijken, want mijn maatstaf is dat als er één vrouw gediscrimineerd wordt dat er één teveel is en daarom moeten we heel genuanceerd zijn hoe we hier naar kijken, ik verwelkom dan ook het onderzoek”. (Huh wat, net was het nog islamofoob en racistisch. Ik loop wel eens een beetje te ‘fukken’ met een vertaling, maar deze is tot zover letterlijk. Dus of Breitbart maakt er een zootje van, of, en dat lijkt me waarschijnlijker loopt de dame in kwestie zich zo af en toe een beetje in te houden als ze denkt dat ze haar kansen verkleint om het toch door te drammen zoals we van moslims gewend zijn, Fub.)

Terug in mei van dit jaar, toen de toen-nog minister van Binnenlandse Zaken Theresa May het onderzoek aankondigde, beweerde zij ook dat moslims in Groot-Brittannië “zeer gebaat zijn” bij de sharia-wetgeving.

Afgelopen weekend werd er bericht dat er bewijs overhandigd is aan het onderzoekscomité dat één van de leidende sharia-rechtbanken in het Verenigd Koninkrijk “vrouwen slaande verdachten beschermt door de voortgang van het criminele onderzoek tegen hen te saboteren”.

Bron: http://www.breitbart.com/london/2016/11 ... t-inquiry/

Filmpje van hoe het er toe gaat:https://fenixx.org/2016/11/02/labour-pa ... onderzoek/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48964
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Islam verdedigen en promoten

Bericht door Pilgrim »

Walgelijk politiekcorrect AD: ‘Geert Wilders is eigenlijk een bondgenoot van ISIS!’

Door Michael van der Galien, 8 december 2016

Afbeelding

De islam is lief. Moslims zijn fel tegen terrorisme. Geert Wilders steunt terrorisme. Zo, klaar.

Het Algemeen Dagblad — dat nooit te beroerd is om Geert Wilders af te zeiken — heeft vandaag een column online gezet van één of andere oud-ambtenaar: Henk Conijn. Nou is meneer natuurlijk volstrekt irrelevant en vindt niemand het normaal gesproken ook maar enigszins interessant wat hij te zeggen heeft, maar het AD publiceert zijn ‘brief’ vandaag toch maar omdat hij Wilders zo heerlijk afkraakt.

De heer Conijn begint zijn column met allerlei lieve opmerkingen aan het adres van ‘de moslims.’ Die zijn, aldus meneer de subsidie-slurper, stuk voor stuk fan-tas-tisch. Ik citeer:

Uiteraard heb ik met mijn gereformeerde achtergrond gesprekken met islamieten gehad over het geloof. Ik heb daarbij nooit iets gemerkt van aversie van hen tegen andere geloven. De mensen die ik heb leren kennen, voedden hun kinderen zodanig op dat zij een goede basis kregen in de maatschappij. Deze mensen zijn ook ontzettend fel gekant tegen de misdaden van Islamitische Staat (IS). Het wrange is dat veel mensen in ons land niet verder kijken dan hun neus lang is. Zij denken dat de acties van IS voortkomen uit de islam. Naar mijn overtuiging is IS uit op een godsdienstoorlog. [knipknip]… Maar als er één groep is, die ons beschermt tegen de opvattingen en de misdaden van IS en aanverwante organisaties, dan zijn het de in ons land wonende islamieten.

Wacht eens even. Ik ben het er helemaal mee eens dat er heel veel goede, verlichte moslims zijn die helemaal niets op hebben met terrorisme (ik ken ze van héél dichtbij, zullen we maar zeggen), maar het is werkelijk knettergek om te doen alsof ISIS niets te maken heeft met de islam én dat de ‘islamitische gemeenschap’ in Nederland ons op één of andere manier tegen ISIS’ gedachtegoed beschermt. Er zijn een paar moedige verlichte moslims die zich publiekelijk en dagelijks uitspreken tegen de Radicale Islam, maar de overgrote meerderheid van de moslims doet dat in het geheel niet. Sterker nog, er zijn hele moskeeën die tegenwoordig worden overgenomen door salafisten; dat zijn aanhangers van ISIS’ interpretatie van de islam. Het is totale onzin om te stellen dat de overgrote meerderheid van de islamitische gemeenschap in ons land hard tegen dat soort tuig optreedt.

Sterker nog, als we even over de grens in België kijken zien we dat de jihadisten achter de aanslagen in Parijs én Brussel zich gewoon konden verstoppen in ‘islamitische wijken’ in Brussel en andere grote steden. Toen de terroristen dan eindelijk gepakt waren lieten omstanders heel blij weten dat ze al lang wisten dat die lui daar vertoefden. Maar er iets aan doen, ho maar!

In het citaat hierboven zie je “knipknip” staan. Ik heb er namelijk een deel uitgehaald (zodat we het eerst even over de kwestie hierboven konden hebben). Hier is het stuk dat we boven mist:

Naar mijn overtuiging is IS uit op een godsdienstoorlog. Daarbij hebben zij in Nederland in Geert Wilders een grote medestander. Te pas en te onpas roept de PVV-leider ongenuanceerd van alles en nog wat over de islam en islamieten.

Met andere woorden, ‘de islamitische gemeenschap’ is de grootste vijand van ISIS, maar Geert Wilders — die ‘de islam’ wil verbannen uit Nederland (overigens een onbereikbaar en ook onwenselijk doel; in een vrije samenleving kun je geen religies ‘verbannen’) — diens grootste bondgenoot. Zijn meneer Conijn en het AD dan helemaal de weg kwijt? En waarom mag je dit als politiekcorrecte Gutmensch eigenlijk wel zeggen, maar mogen mensen als Wilders niets negatiefs over ‘de islam’ zeggen? Vanwaar die dubbele maat? De islam ‘demoniseren’ mag niet, maar de persoon Wilders wel! En dat terwijl de PVV-leider al jaren een bullseye op zijn gezicht heeft wat radicale moslims betreft.

Vervolgens komt meneer de quasi-expert met dit pareltje:

De maatschappij is nog steeds bezig zich te verrijken. Niet met geld, maar met mensen, met culturele rijkdom. Een moslim die zijn geloof overtuigend belijdt, is iemand bij wie je je veilig kan en mag voelen. Die lui in Syrië die bezig zijn hun medemensen af te slachten, zijn geen moslims. Dat zijn beesten die de islam misbruiken voor hun goddeloosheid.

Dan ben je dus echt helemaal van het padje. Ik heb enige kennis van zaken over ‘de islam’ en de verschillende versies (of: interpretaties) ervan, en ik kan meneer Conijn (‘Konijn met een c!’) verzekeren dat ISIS wel degelijk te maken heeft met die religie. Daarom noemen we het gedachtegoed van de organisatie ook radicaal-islamitisch, en niet, zeg, radicaal-atheïstisch. Ze baseren zich op de Quran, de Hadith en de Soenna. Dat verlichte moslims hun interpretatie (gelukkig) niet delen, bekent niet dat ze zich niet op precies dezelfde documenten baseren en daar écht in geloven.

Ik dacht dat we tegenwoordig wel klaar waren met dit soort politiekcorrecte anti-Wilders verhalen, maar blijkbaar proberen onze grote vrienden van de linkse media het toch maar weer. Want ja, de PVV gaat ruim aan de leiding in de peilingen en dat kan natuurlijk niet geaccepteerd worden.

http://www.dagelijksestandaard.nl/2016/ ... -van-isis/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 42008
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Islam verdedigen en promoten

Bericht door Mahalingam »

Een artikel waarin de usual suspects Maurits Berger (hooggeleerd sharia-specialist), Fatiha Azzarhouni (studeerde Islamitische theologie voordat die studie werd opgeheven) en Tariq Ramadan (van de Ikhwan) genoemd worden. Het gaat over academische da'wa.
De Muzelmanse suikerspin machine heeft een nieuwe afdeling gekregen .
Leids islaminstituut wil feiten bieden
Sinds dinsdag is de Universiteit Leiden een nieuw instituut rijker: de Leiden Islam Academie. Het nieuwe instituut wil vanuit de Universiteit Leiden een bijdrage leveren aan kennis van de islam in de samenleving. Feitelijk en objectief is het uitgangspunt, voor een brede doelgroep: onder andere studenten, professionals op nascholing of moslims die meer willen weten over islam-gerelateerde onderwerpen.

Fatiha Azzarhouni is vicedirecteur en coördinator van de Academie, en verzorgt daarnaast ook cursussen. [...]
Azzarhouni liep al langer met het idee om een instituut op te richten dat zich op de maatschappij richt, iets dat ook bij de Universiteit Leiden en Leids hoogleraar Islam Maurits Berger speelde. Azzarhouni ontwikkelde daarop samen met Berger, nu directeur, de plannen voor wat nu de Leiden Islam Academie is.

[...]Voorbeelden die Azzarhouni kent, maar ook in perspectief plaatst. „Natuurlijk haalt zoiets de media. Afgehakte handen hebben nieuwswaarde, om het zo maar te zeggen. Maar aanhangers van die interpretatie van de islam bestaan nu eenmaal.”
En dit laatste maakt al duidelijk welke kant de wind op waait (naar Mekka).
En Wilders komt ook nog om de hoek kijken:
Deze gelovigen verwacht Azzarhouni niet snel op een cursus van de academie, overigens net zomin als Wilders-aanhangers. „En toch schuift er weleens zo iemand aan. Dat levert dan interessante discussies op. Maar de meeste extremisten zullen ons links laten liggen.
En ik lees:
"Bij de opening waren ook minister Jet Bussemaker en islamgeleerde Tariq Ramadan aanwezig. "

http://www.leidschdagblad.nl/regionaal/ ... ten-bieden
Afbeelding
Even voorde duidelijkheid, dat muzelvrouwtje rechts op de foto is niet Jet Bussemaker. Die was verhinderd vanwege belangrijkere dingen.

Ik ben even gaan neuzen in het universiteitskrantje.
https://www.universiteitleiden.nl/nieuw ... ember-2016
waar dingen staan als:
"Bijzonder was de komst van filosoof Tariq Ramadan, hoogleraar in Oxford en Qatar. Hij verzorgde een prikkelende slotlezing: ‘Professor en activist, dat is voor mij geen tegenstelling maar een pleonasme.’"
Er bestaat geen filosofie in de Islam. Al 1400 jaar niet.
Hier een foto van het rondetafelgesprek.
Afbeelding
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 42008
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Islam verdedigen en promoten

Bericht door Mahalingam »

Wie meer islam wil krijgt daar ook meer sharia bij.
Muslim State Secretary for Berlin voices her backing for Sharia law in Europe, saying it is 'absolute compatible' with German legislation

Sawsan Chebli, 38, was born in Berlin to 'pious Muslim' Palestinian parents
She said wearing a headscarf was a 'religious duty' to many Muslim women
Chebli said Sharia law 'regulates the relationship between God and man'
She said there was no reason why it should not be compatible with German law

A politician has controversially voiced her backing for Sharia Law being introduced in Europe, calling it 'absolutely compatible' with current legislation.
The State Secretary for the Berlin Government, Sawsan Chebli, defended Islamic law saying it can exist alongside Germany's Basic Law because it 'largely regulates the relationship between God and man'.
Ms Chebli, a Muslim who herself wears western dress and does not cover her head, defended the headscarf as a 'religious duty' and said there should be no problem with those who choose to wear one.

Last week Berlin Mayor Michael Müller announced a new government consisting of a coalition of Social-Democrats, Greens and the left-wing Die Linke party that will rule Germany's capital city.
Mr Müller announced he planned to appoint Ms Chebli, 38, as the state secretary in charge of federal government coordination.
But her comments about Sharia law have been criticised even within her own Social Democrat (SPD) party.

Erol Ozkaraca, who is of Turkish origin, said: 'Chebli is one of the comrades who wants to build a bridge to Islamist societies. This is absolutely wrong. It's fatal.'
Mr Ozkaraca, who is now threatening to resign from the SPD if the Mayor goes ahead with the appointment, said: 'If Müller takes this decision I do not have an opportunity anymore to represent my view in this party.'

Ms Chebli, who has 12 siblings, grew up in a strict Muslim household but carved out a career as a Social Democrat and equality campaigner, saying she does not see a contradiction.

Making a dig at the far-right Alternative für Deutschland (AfD) party, she told the Frankfurter Allgemeine Zeitung newspaper: 'My father is a pious Muslim, hardly speaks German, can neither read nor write, but he is more integrated than many functionaries of the AfD who question our constitution.'

Around two percent of Germany's population - 1.5 million people - are now Muslims.
http://www.dailymail.co.uk/news/article ... paign=1490
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48964
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Islam verdedigen en promoten

Bericht door Pilgrim »

PVV opent aanval op islamitische feestdagen gemeente Almelo

Redactie, 26-03-17

Afbeelding
De Gorterbrug werd in februari feestelijk geopend. © Annina Romita

ALMELO – Het plan van de gemeente Almelo om een nieuwe brug te verlichten tijdens onder meer het Suikerfeest, is bij de PVV-fractie in het verkeerde keelgat geschoten.

De partij van Geert Wilders heeft direct Kamervragen gesteld aan de ministeries van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en aan Binnenlandse Zaken. Daarin vraagt de PVV om in gesprek te gaan met burgemeester Arjan Gerritsen van Almelo en hem te vragen symbolen van de islam te bestrijden in plaats van te promoten.

Licht tijdens feestdagen
Deze krant maakte zaterdag bekend dat de feestverlichting op de Egbert Gorterbrug vaker aan gaat. De gemeente heeft namelijk besloten om de feestelijke ledverlichting van de nieuwe brug in de Egbert Gorterstraat ook aan te doen tijdens islamitische feestdagen.

Het zou dus zomaar kunnen dat er straks een veelheid van kleur te zien is tijdens Eid al-Fitr, het Suikerfeest van moslims. Of op vrijdag 22 september, als moslims Muharram vieren, het Islamitisch Nieuwjaar vieren. Maar op welke islamitische feestdagen de verlichting op de brug aangaat, kan wethouder Christien van Wijk nog niet exact zeggen, "ik heb nog geen flauw idee."

In Almelo wonen ook veel christen-Turken. Plannen om de lampjes op de brug ook op Armeense feestdagen - ook daarvan zijn er dit jaar ruim voldoende - aan te steken, heeft de gemeente Almelo niet.

Het college denkt overigens niet dat het verlichten van de brug op islamitische feestdagen gevoelig zal liggen bij de rest van de Almelose bevolking. B en W hebben de toevoeging 'als een algehele geste' opgenomen in het nieuwe lichtbeeld van de brug.

De PVV denkt dat dus duidelijk anders over noemt het in de vraagstelling verwerpelijk dat overheden de veroveringsdrift van de islam promoten.

http://www.tubantia.nl/almelo/pvv-opent ... ~a2b6ce78/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76694
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Islam verdedigen en promoten

Bericht door Ariel »

De PVV heeft een succesje behaald. De verlichting op Almelose brug gaat niet aan tijdens islamitische feestdagen na Kamervragen van de PVV
De gemeente Almelo heeft het omstreden plan om de feestverlichting van de Egbert Gorterbrug ook aan te steken tijdens islamitische feestdagen, maandag aan het eind van de middag ingetrokken. "Dit had niet zo gemoeten", laat verantwoordelijk wethouder Christien van Wijk via een woordvoerder weten.

Vorige week ontstond ophef nadat deze krant bekendmaakte dat Almelo de 2.000 led-lampen aan de brug op 'bijzondere dagen' wil aansteken. Onder meer met Pasen, Pinksteren en sinterklaas, maar ook bij islamitische feestdagen. PVV-partijleider Geert Wilders heeft daar inmiddels Kamervragen over gesteld. 'Almelo moet stoppen met islampromotie', stelt de PVV op haar website.

Kritisch
Ook meerdere Almelose gemeenteraadsleden toonden zich maandag uiterst kritisch over het plan. De meeste raadsleden vinden dat de overheid zich niet met religieuze aangelegenheden moet bemoeien.

Mede als gevolg van de ophef in de media kondigen burgemeester en wethouders nu een nieuw collegebesluit aan. "We zijn ons ervan bewust dat wij als overheid uiterst terughoudend en neutraal moeten zijn met het uiting geven aan religieuze feestdagen", aldus Van Wijk.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Mahalingam
Berichten: 42008
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Islam verdedigen en promoten

Bericht door Mahalingam »

Dit is die brug: (verlicht in blauw)

Afbeelding

Het is een nep-brug want hij ziet eruit als een ophaabrug maar er valt niks op te halen.
Zou dat niet leuk zijn: profeet-groen op de verjaardag van Mohammed en bloedrood op slachtdag?

Vanwege zuinigheid zit het ding vol met led-lampjes. Waarom dan niet gewoon altijd aan? Zuinigheid?
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48964
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Islam verdedigen en promoten

Bericht door Pilgrim »

“De dag zal komen waarop we ALLE vrouwen moeten verzoeken een hoofddoek te dragen”

Geplaatst op 26 april 2017De Oostenrijkse president Alexander Van der Bellen (Groenen) heeft in een tv-uitzending van de ORF langs z´n neus weg gezegd weldra ALLE vrouwen uit “solidariteit” met de zielige, onderdrukte islamitische hoofddoekvrouwen te moeten verzoeken een hoofddoek te dragen.

Letterlijk zei hij in het korte fragment uit de bijdrage “100 Dagen Van der Bellen” van 25-04-2017: “Het is het recht van de vrouw om zich te kleden zoals ze wil, dat is mijn mening daarover. Overigens niet alleen de islamitische vrouw, iedere vrouw kan een hoofddoek dragen, en als het zo doorgaat, bij deze daadwerkelijk om zich heen grijpende islamofobie, dan zal de dag komen waarop we alle vrouwen moeten verzoeken een hoofddoek te dragen. Allemaal, als solidariteit tegenover diegenen die dit om religieuze redenen doen.”

Nou, dan hebben de Oostenrijkers immers exact de juiste president gekozen als de islamisering van hun land en de onderdrukking van de vrouw snel moet opschieten...

Bron: www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/04/26 ... te-dragen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76694
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Islam verdedigen en promoten

Bericht door Ariel »

Pilgrim schreef:
Nou, dan hebben de Oostenrijkers immers exact de juiste president gekozen als de islamisering van hun land en de onderdrukking van de vrouw snel moet opschieten...
Ook dom Oostenrijk heeft voor "veilig " gekozen.

Ze hadden Norbert Hofer van de FPÖ kunnen kiezen, maar die keuze was blijkbaar één stap te ver. Norbert Hofer werd in kranten neergezet als extreem rechts. Hofer is anti EU , anti immigratie, en anti Islam, en tja, dat zet het extreem linkse wiel in beweging, en het demoniseren en zwartmaken van meneer Norbert Hofer kon beginnen.

We weten hoe dat afgelopen is . Oostenrijk heeft nu een pro EU, immigratie en islam president, en ik vermoed dat menig Oostenrijker zich nu wegens spijt de haren uit het hoofd trekt.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Plaats reactie