Verzameltopic volksvreemde rechters en hun rechterlijke dwalingen

In dit forum kunnen we de problematiek met betrekking tot integratie en multiculturele samenleving bespreken.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49696
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzameltopic volksvreemde rechters en hun rechterlijke dwalingen

Bericht door Pilgrim »

Zweedse rechtbank oordeelt: “Asielzoeker” kon niet weten dat een messteek dodelijk is

Geplaatst op 11 augustus 2016

Afbeelding

Opnieuw een moord door een “asielzoeker” – en opnieuw was de man, aldus het vonnis van een rechtbank, alleen maar “geestelijk verward”, zoals de krant “Die Welt” bericht. De zaak had in Zweden landelijk voor ophef en grote krantenkoppen gezorgd, nu werd het vonnis geveld.

De 22-jarige vluchtelingenwerkster Alexandra Mezher wilde in een asielzoekerscentrum tussenbeide komen bij een vechtpartij tussen bewoners en werd daarbij zelf met een mes aangevallen. De jonge vrouw overleed aan de steekwonden, een tweede persoon raakte eveneens gewond door messteken. De dader, een Ethiopische “asielzoeker”, gaf tijdens zijn verhoor aan zich niets meer te kunnen herinneren.

“Asielzoeker” kon niet weten dat een messteek dodelijk is
Afgelopen maandag velde een rechtbank in Göteborg nu het opzienbarende vonnis. De criminele “vluchteling” wordt in een psychiatrische inrichting geplaatst, de dader werd echter alleen maar schuldig bevonden aan dood door schuld, niet aan moord. De leeftijd van de aangeklaagde, naar eigen zeggen 18 jaar, kon voor de rechtbank niet definitief vastgesteld worden, zou echter meer dan 18 jaar bedragen. Bovendien zou het psychiatrisch rapport, waartoe de rechtbank opdracht had gegeven, verder tot de conclusie gekomen zijn dat de “asielzoeker” geestelijk labiel zou zijn en zich daarom mogelijk niet gerealiseerd zou hebben dat een messteek dodelijk kan zijn.

Dader krijgt psychiatrische therapie en mag daarna naar huis
Na beëindiging van de psychiatrische behandeling wordt de man uitgezet en mag volgens het vonnis tot 2026 niet meer in Zweden komen. Als vrij man zou hij echter daarna kunnen proberen opnieuw Europa binnen te komen, om wellicht de lakse rechtspraak opnieuw te prikkelen. De advocaat van de familie van het slachtoffer toonde zich tegenover het persbureau TT “zwaar teleurgesteld”, de familie zou op rechtvaardigheid, dus een veroordeling wegens moord, hebben gehoopt. Men zou in beroep gaan, aldus de advocaat.

Zweden krabbelt terug – met succes
Nadat Zweden, naast Duitsland en Oostenrijk, de meeste “vluchtelingen” in de EU had opgenomen, krabbelt de Zweedse regering nu terug in de “vluchtelingen”kwestie. In de overvolle asielonderkomens komt het steeds meer tot gewelddadige overvallen tussen de bewoners. Van de kant van de regering zag men zich genoodzaakt de asielbepalingen duidelijk aan te scherpen. Daarop is het aantal asielaanvragen in Zweden drastisch afgenomen.

Bron: www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2016/08/11 ... delijk-is/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77321
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Verzameltopic volksvreemde rechters en hun rechterlijke dwalingen

Bericht door Ariel »

Belgische terreurverdachte krijgt 6.000 euro schadevergoeding van Frankrijk

Frankrijk zit geplaagd met een terreurverdachte uit België die maar niet achter de tralies geraakt. Hij is al in verband gebracht met tal van aanslagen, maar bij gebrek aan bewijzen moet de Franse staat hem nu zelfs een schadevergoeding betalen.

De naam van Farouk Ben Abbes (31) komt voor in zowat alle grote Franse terrorismedossiers van de afgelopen tien jaar. Zo was hij het die in 2009 bekende dat er toen al een aanslag tegen de Parijse concertzaal Bataclan werd beraamd. Hij was destijds al goed bevriend met Fabien Clain, een Franse Syriëstrijder die ook in Brussel heeft gewoond en de opeisingsboodschap insprak nadat IS in diezelfde Bataclan eind vorig jaar een bloedbad had aangericht. Doorslaggevende bewijzen zijn er echter nooit gevonden tegen Ben Abbes, waardoor hij nog steeds op vrije voeten is. De noodtoestand die uitgeroepen werd na de Parijse terreur, liet wel toe om hem huisarrest te geven. En omdat het te gevaarlijk werd geacht dat hij in een stad verbleef waar het EK voetbal plaatsvond, moest hij in juni verhuizen van Toulouse naar het onooglijke Brienne-le-Château. Echt welkom was hij daar niet, want in juli werd er een geestelijk verwarde man gevat die in zijn rolstoel en met een geweer op zoek was naar de Belg.

Diezelfde maand werd Ben Abbes op een vliegtuig naar Tunesië gezet om hem uit te wijzen. Terwijl het toestel al over de landingsbaan reed, bedachten de Fransen zich: ze hopen hem nog te veroordelen voor een oude zaak van jihadpropaganda. Maar intussen moeten ze hem dus wel 6.000 euro betalen voor twee maanden voorhechtenis waar geen proces op volgde.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49696
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzameltopic volksvreemde rechters en hun rechterlijke dwalingen

Bericht door Pilgrim »

Lindlar: “Vluchteling” uit Oost-Afrika krijgt alleen maar een waarschuwing voor het driemaal overvallen van een 13-jarig meisje

Geplaatst op 10 september 2016

Afbeelding

Een “vluchteling” uit Oost-Afrika (Somalië, Eritrea, Ethiopië?), die vermoedelijk de veiligheid in een ander Afrikaans land niet voldoende vond en zichzelf helemaal naar Duitsland sleepte, heeft in november 2014 in Lindlar tegelijk driemaal een 13-jarig meisje overvallen en dat met toenemende brutaliteit.

De 22-jarige kreeg voor deze aanvallen een waarschuwing, hij moet een taakstraf van 120 uur doen en een cursus bijwonen om alcoholisme te voorkomen.

Waarom de rechtbank het jeugdstrafrecht toepaste, komt de lezer meteen te weten in het artikel op “rundschau-online.de”: zoals gebruikelijk en naar verwachting is het het treurige verleden van de getraumatiseerde. Hij groeide op in een door de burgeroorlog geteisterd dorp en ging maar vier jaar naar school. Ook zou de alcohol schuldig zijn. Daarmee wilde hij alleen maar zijn gedachten aan de “vlucht van acht maanden” verdrijven. Zulke hartverwarmende verhalen, die niet te controleren zijn, zijn altijd weer goed voor een mild vonnis.

Bron: https://politikstube.com

Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2016/09/10 ... ig-meisje/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77321
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Verzameltopic volksvreemde rechters en hun rechterlijke dwalingen

Bericht door Ariel »

Krakers mogen blijven in pand Scheveningen.

Het gekraakte pand aan de Harstenhoekweg op Scheveningen hoeft niet ontruimd te worden omdat bewoners er een illegaal eetcafé zouden runnen. Dat heeft de rechter donderdag bepaald. De gemeente Den Haag eiste ontruiming omdat de krakers niet in bezit waren van een horecavergunning voor het pand.

De rechter vond de sluiting een te zware maatregel. In het huis wonen mensen en die zouden door de sluiting op straat komen te staan. Bovendien is er maar één keer geconstateerd dat er illegale horeca in het pand zat.

De krakers gaven aan in gesprek te willen met de gemeente. 'We willen er graag samen uitkomen', zei een woordvoerder tijdens de zitting. Ook de rechter stuurde aan op een gesprek. Zij noemde het 'een gemiste kans' dat beide partijen niet met elkaar praten.
Het pand waar krakersspul ( gratis) wonen, want die anders door een sluiting op straat komen te staan. Hoe praten we krom recht. :nietverstaan:

Afbeelding
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77321
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Verzameltopic volksvreemde rechters en hun rechterlijke dwalingen

Bericht door Ariel »

Kleindochter verplicht op bezoek bij opa die dochter misbruikte

Vijfhonderd euro per keer, zoveel kost het een Belgische vrouw om haar eigen dochter bij haar opa weg te houden. De man misbruikte zijn eigen dochter in het verleden, maar de jeugdrechter oordeelt dat hij toch bezoekrecht heeft als grootvader. ,,We hebben al drie keer die dwangsom betaald om haar daar weg te kunnen houden, maar het geld is bijna op. Ik kan haar veiligheid niet langer ­garanderen", zegt de vrouw tegen de Belgische krant Het Nieuwsblad.

De ouders van het meisje hopen vandaag in de rechtbank van Gent de regeling met de dwangsom ongedaan te krijgen. K. wil haar dochter met alle geweld van haar eigen vader weghouden na een leven vol ruzies en misbruik. Dat verliep prima tot 2013, toen de opa plots naar de jeugdrechter stapte om zijn kleindochter te kunnen zien.

Op dat moment besloot K. dat ze niet langer kon zwijgen en stapte zelf naar de politie om het misbruik van haar vader aan te geven. De man werd in april veroordeeld voor feiten die plaatsvonden in 2010. Toen had hij zijn dochter, die in badjas in de keuken stond, in de schaamstreek betast.

Hij ontkende de feiten niet, maar stelde dat het 'in een opwelling gebeurde en dat hij haar niet wilde verkrachten'. Hij kreeg een jaar cel voorwaardelijk en is vijf jaar zijn burgerrechten kwijt.

Dwangsom
Desondanks oordeelde de jeugdrechter in mei dat de man recht had op bezoek van zijn kleindochter. Hij veranderde ook niet van gedachte toen een nicht van K. naar de politie stapte met een verhaal over misbruik, of toen twee schoonzussen ook toegaven dat de man over de schreef was gegaan.

Het bezoek verliep de afgelopen jaren toch telkens probleemloos, oordeelde de rechter, dus moet het meisje elke derde zaterdag vier uurtjes bij haar grootouders doorbrengen. Weliswaar met oma en de andere kleinkinderen erbij. Doet K. dat niet, dan moet ze per keer een dwangsom van 500 euro betalen.

Escorte
De vrouw, die noodgedwongen als escort werkt, is ten einde raad. ,,Ik wil niet dat mijn dochter meemaakt wat bij mij, zijn schoonzussen en zijn nichtje is gebeurd. Ik wil haar dat niet aandoen. Niemand kan ons garanderen dat ze veilig is bij hem", klinkt het. Ze kan de dwangsom nog vier keer betalen, maar dan is het geld op.

,,Dat ze haar nu nog eens straffen door haar kind te moeten afgeven aan hem, dat gaat veel te ver", zegt haar advocaat Frank Scheerlinck. ,,Die man wil vooral de macht over zijn dochter behouden, in plaats van zijn kleinkind te willen zien." De tegenpartij brengt echter net als de rechter aan dat alle vorige bezoeken in een neutrale ruimte positief werden geëvalueerd en dat er dus geen reden tot ongerustheid is.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77321
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Verzameltopic volksvreemde rechters en hun rechterlijke dwalingen

Bericht door Ariel »

Afghaan (62) die meisjes van 10 en 11 aanrandde krijgt taakstrafje. Is 16 jaar hier, spreekt geen Nederlands en geeft de meisjes de schuld.

Afbeelding
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21284
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Verzameltopic volksvreemde rechters en hun rechterlijke dwalingen

Bericht door King George »

Daarvoor gaven we hem nou een generaal pardon.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Mahalingam
Berichten: 42475
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Verzameltopic volksvreemde rechters en hun rechterlijke dwalingen

Bericht door Mahalingam »

De boete voor het verkeerd aanbieden van huisvuil of de container op de verkeerde plek zetten kan je 340 euro boete opleveren.
Je vergrijpen aan een jong meisje: 270 euro schadevergoeding.
Dat moet je in verhouding zien: 270 euro is vast wel een jaar zakgeld voor jonge meisjes.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21284
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Verzameltopic volksvreemde rechters en hun rechterlijke dwalingen

Bericht door King George »

Afbeelding
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
Schepsel
Berichten: 4929
Lid geworden op: zo jun 20, 2010 6:43 pm
Locatie: 하늘

Re: Verzameltopic volksvreemde rechters en hun rechterlijke dwalingen

Bericht door Schepsel »

Ariel schreef:Afghaan (62) die meisjes van 10 en 11 aanrandde krijgt taakstrafje. Is 16 jaar hier, spreekt geen Nederlands en geeft de meisjes de schuld.

Afbeelding
Wtf! Ik vind die schadevergoeding ook nogal macaber eerlijk gezegd. Het is een ''klein'' bedrag dat haar leven niet verandert en het doet me ook denken aan een soort afkopen, bijna als in prostitutie ofzo. Wat móet je überhaupt met dat geld? ''Kom, laten we leuk naar het pretpark gaan met Marietjes aanrandingsgeld''?

En die eis, 9 maanden.... :rolleyes:
Ik heb de beste feiten. Het zijn alternatieve feiten. Niemand respecteert de feiten meer dan ik. De rest is FAKE NEWS. SNEU. Net als ''zogenaamde rechters'' en scheiding der machten, SNEU.
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16302
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Verzameltopic volksvreemde rechters en hun rechterlijke dwalingen

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Waarom passen we ons niet bij de islam aan en stellen een toegangsverbod in tot onze publieke zwembaden voor moslims?

Als ik zijn advocaat was geweest dan had ik vrijspraak gevraagd. Uiteraard op basis van godsdienstvrijheid. Een onaantasbaar recht voor iedere gelovige die anders over God denkt.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
Mahalingam
Berichten: 42475
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Verzameltopic volksvreemde rechters en hun rechterlijke dwalingen

Bericht door Mahalingam »

Islamic State flag is legal in Sweden, prosecutor rules
https://www.thelocal.se/20161016/islami ... utor-rules

Hoe komt die daarop? Hem is verteld: "The black “Banner of the Eagle” is one of the flags flown by the prophet Mohammad in Islamic tradition. "
“He claims that this is not an IS flag, but instead a symbol which has is used within Islam, and which has been used for many hundreds of years before it was misappropriated by IS,” his lawyer Björn Nilsson told the local Hallandsposten newspaper.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16302
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Verzameltopic volksvreemde rechters en hun rechterlijke dwalingen

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Mahalingam schreef:Islamic State flag is legal in Sweden, prosecutor rules
Dat is dan verdomde jammer voor het hakenkruissymbool dat niet gedragen mag worden op straffe van een strafvervolging. Maar weet je wat? Het is de facto allemaal lulkoek poppenkast van je grofste gluiperige inconsequente soort. Want een kopvoddenparade van aanhangers van de verderfelijke islam die propaganda maakt voor, en uitbundig symphatiseert met, de fascistische oorlogscriminele islam wordt ten enenmale ongemoeid gelaten in onze geveinsde Gutmensch democratie.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21284
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Verzameltopic volksvreemde rechters en hun rechterlijke dwalingen

Bericht door King George »

Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49696
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzameltopic volksvreemde rechters en hun rechterlijke dwalingen

Bericht door Pilgrim »

Asielzoeker deelgenomen aan groepsverkrachting – krijgt € 15.000 schadevergoeding

Posted on oktober 19, 2016 by rommel

Zweden – Eén van de Afrikaanse asielzoekers uit Eritrea die aanwezig was toen een vrouw in Ludvika bruut werd verkracht is nu 140.000 kronen (€ 15.000) schadevergoeding toegekend van de Zweedse belastingbetaler. Dit ondanks het feit dat hij heeft deelgenomen aan de verkrachting en zelfs als eerste de vrouw seksueel aanviel, meldt het dagblad Dala-Demokraten.

De groepsverkrachting vond plaats in het centrum van Ludvika om 00.30 uur in de nacht van zaterdag 17 oktober vorig jaar.

De vrouw was op de Fredsgatan op weg naar huis toen ze bij een bankautomaat door drie Afrikaanse mannen werd gestopt en haar om sigaretten vroegen. Eén van de Afrikanen achtervolgde haar en vroeg haar om hem een kus te geven.

– Nee, ik heb een vriend, verklaarde de vrouw tevergeefs, waarop de Afrikaan zijn tong in haar mond duwde.

Toen doken plotseling de andere twee Afrikanen op en de vrouw dacht even dat ze tot haar redding zouden komen. In plaats daarvan vormde ze een ring om haar heen, trokken haar panty en slipje naar beneden, en werd ze onderworpen aan een anale en vaginale groepsverkrachting terwijl ze haar vasthielden.

De vrouw was in paniek en schreeuwde tijdens de groepsverkrachting voor hulp, die vijftien tot twintig minuten duurde. Uiteindelijk kwam er een Zweedse man die de Afrikanen vroeg wat ze aan het doen waren, waarop de Afrikanen in verschillende richtingen wegrende.

Wanneer de vrouw gevonden wordt ligt ze huilend op de grond met afgescheurde panty en slipje.

– Ik was totaal in paniek en volledig vernietigd, vertelde de vrouw tijdens de hoorzitting.

De drie Afrikanen, 33, 29 en 25 jaar oud, konden aan de misdaad gekoppeld worden nadat de politie DNA-tests had genomen van groepen Afrikanen die ’s avonds in het centrum rondtrekken en bij kroegen wachten om vrouwen systematisch seksueel lastig te vallen.

De rechtbank veroordeelde de drie Eritreeërs ieder tot vier jaar gevangenisstraf. Maar het Zweedse Hof van Beroep heeft ervoor gekozen om de Afrikanen van rechtsvervolging te ontslaan en onmiddellijk in vrijheid te stellen, omdat het slachtoffer had verklaard dat “een van de mannen zich passiever had opgesteld tijdens de verkrachting”, en besloot daarom alle drie de mannen vrij te spreken, schrijft de lokale krant.

Eén van de Afrikanen is door het Hof een schadevergoeding toegekend. Hij krijgt SEK 140.000 voor de tijd dat hij werd vastgehouden, meldt Dala-Demokraten. Volgens de lokale krant kunnen ook de andere veroordeelde Afrikaanse verkrachters, gelet op de beslissing van het Hof, een riante schadevergoeding tegemoet zien op de kosten van de Zweedse belastingbetaler.

Bron: http://www.friatider.se/asyls-kare-delt ... skadest-nd

https://fenixx.org/2016/10/19/asielzoek ... ergoeding/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17387
Lid geworden op: ma feb 17, 2003 9:58 am

Re: Verzameltopic volksvreemde rechters en hun rechterlijke dwalingen

Bericht door Manon »

Hebben jullie deze al?

http://www.dailymail.co.uk/news/article ... -2015.html

en

http://www.hln.be/hln/nl/34662/Vluchtel ... daan.dhtml
Begreep Irakese verkrachter wel dat jongetje (10) 'nee' zei? Proces moet worden overgedaan

De feiten gebeurden in het zwembad Theresienbad in Wenen.

In Oostenrijk heeft een beroepshof de uitspraak van een lagere rechtbank herroepen. Het gaat om een onverkwikkelijke verkrachtingszaak waarbij een Irakese asielzoeker zich in een Weens zwembad had vergrepen aan een tienjarig jongetje. De advocaat van de dader pleitte dat zijn cliënt wellicht niet had begrepen dat het jongetje 'nee' had gezegd toen de Irakees zijn seksuele lusten op hem botvierde.

In Irak had hij nog seks gehad met een vrouw maar niet met zijn echtgenote. Die was sinds de geboorte van hun dochter "altijd ziek"

Advocaat van Amir A.
"Ik had al vier maanden geen seks gehad", bracht verkrachter Amir A. (20) in als verontschuldiging, vorig jaar in december. De Irakese immigrant was drie maanden voordien via de Balkan in Oostenrijk aangekomen. Hij werkte in Irak als taxichauffeur en leefde in Wenen van een uitkering.

De feiten vonden plaats in het wc-hokje van het Theresienbad, waar de Irakees de jongen bij de hand naartoe had geleid. De man deed de deur op slot en vergreep zich aan het kind. Het jongetje schreeuwde het uit van de pijn, maar werd niet gehoord. Wenend stapte hij daarna op de badmeester af. Intussen was de verkrachter zich alweer aan het amuseren op de driemeterplank.

"Vrouw altijd ziek na bevalling"
De badmeester verwittigde de politie en de verdachte werd ter plaatse aangehouden. Hij bekende de verkrachting tijdens het verhoor. Maar naar eigen zeggen kon hij zijn "uitgesproken overmatige seksuele energie" in Oostenrijk niet langer bedwingen. In Irak had hij nog seks gehad met een vrouw, beweerde hij, maar niet met zijn echtgenote, die sinds de geboorte van hun dochter "altijd ziek" was.

De Irakees verscheen inmiddels voor de rechtbank en werd veroordeeld tot zes jaar cel voor verkrachting van een minderjarige. Het Oostenrijkse hooggerechtshof heeft die uitspraak in eerste aanleg nu evenwel vernietigd en heeft een nieuwe rechtszaak bevolen. Voorzitter Thomas Philipp erkent dat de uitspraak 'waterdicht' is wat betreft het ernstig seksueel misbruik van een minderjarige.

Niet begrepen
De beschuldiging van 'verkrachting' kan evenwel in twijfel worden getrokken, aldus de motivering van Thomas Philipp. "De rechtbank van eerste aanleg heeft er zich onvoldoende van vergewist of de beschuldige er zich wel degelijk van bewust was dat het slachtoffer al dan niet had ingestemd met de avances van de dader en of Amir A. wel het voornemen had om tegen de wil in van de minderjarige te handelen". Deze motivering is een gevolg van het pleidooi van de advocaat van Amir A. waarin die stelt dat zijn cliënt wellicht zijn slachtoffer niet begrepen had.

De verkrachtingszaak wordt bijgevolg terug verwezen naar de regionale rechtbank. Volgens het Oostenrijkse recht wordt de straf intussen opgeheven. Het nieuwe proces zal waarschijnlijk pas volgend jaar gevoerd worden. Amir A. wordt tot dan in hechtenis gehouden.
Tijd voor een nieuw proces voor Dutroux. Die twee vlaamse meisjes hebben vast geen "non" gezegd, maar misschien "neije" of "neen" en dat kan een franstalige ook niet begrijpen hé. Waarschijnlijk moeten ze hem nu wel schadevergoeding betalen.
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16302
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Verzameltopic volksvreemde rechters en hun rechterlijke dwalingen

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Manon schreef:
Het jongetje schreeuwde het uit van de pijn, maar werd niet gehoord. Wenend stapte hij daarna op de badmeester af.[/b] Intussen was de verkrachter zich alweer aan het amuseren op de driemeterplank.

En toen kwam de totaal dolgedraaide corrupte rechterlijke macht in het geweer en sprong in de Gutmenschmodus.
De rechtbank van eerste aanleg heeft er zich onvoldoende van vergewist of de beschuldige er zich wel degelijk van bewust was dat het slachtoffer al dan niet had ingestemd met de avances van de dader en of Amir A. wel het voornemen had om tegen de wil in van de minderjarige te handelen".[/size] Deze motivering is een gevolg van het pleidooi van de advocaat van Amir A. waarin die stelt dat zijn cliënt wellicht zijn slachtoffer niet begrepen had.
Als ik die smerige vieze gore onmenselijke sadistische advocaat was geweest dan had ik ter verdediging van mijn cliënt aangevoerd dat Amir A. er van uitging dat gillen en schreeuwen bij de penetratie voor hem een teken was dat het kind ervan genoot.
"Ik had al vier maanden geen seks gehad", bracht verkrachter Amir A. (20) in als verontschuldiging, vorig jaar in december.
Moslims zijn kampioenen in de handbesturing en het liegen dat het gedrukt staat. Zij mogen pas seks hebben als zij getrouwd zijn. Dus . . . (hoe schrijf je onaneren in het Arabisch?) :sheik:

Er moet nu onmiddellijk actie worden ondernomen op voorspraak van Frau Merkel dat iedere staatsburger in Europa een paar noodzakelijke woordjes Arabisch uit het hoofd gaat leren. Namelijk:

NEE! IK WIL DAT NIET! NEE NIET DOEN! NEE NEE! ALLAH AKBAR!

De rechterlijke macht in Europa is in verval, corrupt en ernstig ziek. Zij lijdt aan hersenrot, veroorzaakt door het islamvirus dat moslims met zich meegedragen hebben uit de sadistische smerige pedofiele denkbeelden van de historische Mohammed.

Moslimviezeriken dienen blijkbaar in bescherming genomen te worden. Hun slachtoffers zijn eigen schuld gevallen.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49696
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzameltopic volksvreemde rechters en hun rechterlijke dwalingen

Bericht door Pilgrim »

Voorwaardelijke straffen voor groepsverkrachting van een meisje van 14 jaar. Nee toch!?

Geplaatst op 21 oktober 2016

Afbeelding

De serie schandalige vonnissen houdt niet op. Er werd zelfs gejuicht in de rechtszaal toen de vonnissen uitgesproken werden – door de familieleden van de daders. Drie van de vier jonge mannen, die in het begin van het jaar in de Bornemannstraße in Hamburg-Harburg een 14-jarig meisje verkrachtten, haar halfnaakt naar een binnenplaats sleepten en daar achterlieten, zijn er volgens het jeugdstrafrecht met voorwaardelijke straffen vanaf gekomen.

De 14 tot 17 jaar oude daders werden veroordeeld tot voorwaardelijke gevangenisstraffen van een jaar en vier maanden tot twee jaar. Slechts de 21-jarige Bosko P. moet vier jaar de gevangenis in. Een 15-jarige die de verkrachting, waarbij ook een fles en een zaklantaarn bij het meisje naar binnen werden gebracht, gefilmd had, kreeg een gevangenisstraf van meer dan een jaar, die eveneens in voorwaardelijk werd veranderd.

Volgens de rechter hadden de daders de 14-jarige als een ding behandeld en als vuil achtergelaten. Desondanks zou het vonnis, dat volgens de woorden van de rechters “door delen van het publiek als te mild” zou worden beschouwd, gerechtvaardigd. De rechtbank zou zich er echter aan te houden hebben wat “opvoedkundig geboden” zou zijn.

Al in het begin van het proces waren de vier jonge mannen zeer zelfbewust opgetreden en hadden zich grijnzend door hun talrijke uit hun grote Servische familieclan afkomstige proceswaarnemers laten “bejubelen”. In ieder geval zullen twee van de tot voorwaardelijke straffen veroordeelde jonge mannen tijdelijk in jeugdinstellingen worden ondergebracht.

De CDU heeft na het vonnis het woord genomen. “Opnieuw laat Justitie van Hamburg een ongelooflijke mildheid heersen. De ondraaglijke uitgelaten stemming van de verkrachters voor de rechtbank rechtvaardigt niet tot de conclusie dat alleen de veroordeling voldoende waarschuwing is. Maar precies dit is de voorwaarde voor een vervanging van de straffen tot voorwaardelijke straffen”, zegt de woordvoerder Binnenlandse Zaken, Dennis Gladiator. “Net zoals in talrijke andere processen tegen gepakte inbrekers devalueert Justitie hier het goede werk van de politie en houdt op geen enkele wijze rekening met de ernst van de daad en zijn gevolgen voor het slachtoffer. De voorwaardelijke straffen zijn, gezien tegen de achtergrond van de ernst van de daad en het ondraaglijke gedrag van de daders voor de rechtbank, onbegrijpelijk.”

Of zo´n rechter nog in de spiegel kan kijken?

“Vier jonge mannen (14, 16, 16 en 21 jaar oud) besluiten naar eigen zeggen spontaan om de bewusteloze 14-jarige te verkrachten. Ze brengen o.a. flessen en een zaklantaarn bij haar naar binnen. Het meisje zou af en toe geschreeuwd en gekotst hebben. [...]

Voor de rechtbank spelen zich ongelooflijke taferelen af: de aangeklaagden marcheren triomfantelijk de zaal binnen en laten zich bejubelen door hun familieleden en vrienden. Ze schijnen überhaupt niet begrepen te hennen wat ze gedaan hebben. [...]

De 21-jarige hoofddader wordt als enige volgens het volwassenen strafrecht veroordeeld, hij krijgt vier jaar gevangenisstraf. De drie mededaders in de leeftijd tussen 14 en inmiddels 17 jaar krijgen voorwaardelijke jeugdstraffen. De 15-jarige komt weg met een jaar voorwaardelijk.

De vier jongeren zouden de misdaad hebben toegegeven, spijt hebben betuigd en een gunstige sociale prognose hebben, motiveert de rechter de voorwaardelijke straffen. Familieleden en vrienden van de aangeklaagden op de publieke tribune juichen als het vonnis bekendgemaakt wordt.”

De Duitse justitie maakt zich medeschuldig en nodigt criminelen letterlijk uit naar Duitsland. De duidelijke boodschap: hier kun je ongestraft plunderen en verkrachten. Met het vonnis werd het slachtoffer opnieuw verkracht, deze keer door Justitie. De 68´ers en hun gang door de instituties was succesvol.

Bron: http://heckticker.blogspot.nl

Door: Thoma Heck

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2016/10/21 ... -nee-toch/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16302
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Verzameltopic volksvreemde rechters en hun rechterlijke dwalingen

Bericht door Hans v d Mortel sr »

De naïeve geest van de kwalijke domme rechters gelooft nog in rehabilitatie van enig moslimtuig. Geloof daarin mag, maar neemt niet weg dat de daders zwaar gestraft moeten worden. Wie op islamitische wijze kan ejaculeren is ook in staat om de consequentie van zijn daden te aanvaarden. Het is mij langzamerhand wel duidelijk. Het is de hoogste tijd voor een revolutie in Europa. Waarbij de onrust veroorzakende rechters verwijderd moeten worden. Het liefst met zeer luidruchtige trom.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21284
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Verzameltopic volksvreemde rechters en hun rechterlijke dwalingen

Bericht door King George »

Vergeet dan de pek en veren niet!
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16302
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Verzameltopic volksvreemde rechters en hun rechterlijke dwalingen

Bericht door Hans v d Mortel sr »

King George schreef:Vergeet dan de pek en veren niet!
Hieronder de grootste schoft onder de rechters met een diep treurige geperforeerde geest, veroorzaakt door zijn duivelse ziel. Dat God deze ziekelijke arrogante proleetrechter mag straffen . Juist dat waar Pim Fortuyn zo op tegen was. Ik word hier nog elke keer misselijk ziek van wanneer mijn hersens mij met dit miserabele schepsel uit de afvalcontainer van de macht confronteren. Verdomme! Ik heb toch geen vrije wil. Anders had ik die corrupte rechter allang zijn keel doorgesneden. Langzaam uiteraard met een grote grijns op mijn smoel waar op geen enkele manier een grijntje medelijden merkbaar zou zijn.

Afbeelding
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
Mahalingam
Berichten: 42475
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Verzameltopic volksvreemde rechters en hun rechterlijke dwalingen

Bericht door Mahalingam »

Een Belgische rechter heeft de deuren wijd open gezet voor de mensensmokkelaars door een vonnis.
Een rijke familie nodigt een Syrisch gezin uit om naar België te komen. De rijke familie stelt zich garant. Dat zou wel eens een levenslange verzorging van ze betekenen en daar zou de rijke familie wel eens armer van kunnen worden. Maar dat is heel onwaarschijnlijk: eenmaal in België kunnen ze asiel aanvragen en komen ze ten laste van de staat.
Belgisch asielsysteem ‘op instorten’ door vonnis over Syrisch gezin
Het volledige Belgische asielsysteem is ‘op de helling gezet’ door het vonnis van de rechtbank over een Syrisch gezin. De staat moet elke dag dat het gezin niet naar België mag komen, duizenden euro’s betalen.

De Belgische Raad van Vreemdelingenbetwistingen heeft aangegeven dat de familie recht zou hebben op dat visum, maar de staatssecretaris zegt dat duizenden asielzoekers zullen volgen als dit gezin een visum krijgt.

‘Het is een krankzinnig vonnis,’ zegt Francken op de Belgische radio. Van de rechtbank moet de staat een dwangsom van 4.000 euro betalen per dag dat de staatssecretaris het visum weigert. ‘Als we toelaten dat mensen via een visum voor kort verblijf naar België kunnen komen om asiel aan te vragen, dan stort het hele systeem in.’
En hoger beroep aantekenen is immoreel en de staat onwaardig:
Francken gaat in hoger beroep, tot verontwaardiging van Mieke van Den Broeck, de advocaat die het Syrische gezin vertegenwoordigt. Van Den Broeck, een raadsvrouw van Progress Lawyers Network zegt dat ‘de staatssecretaris juridische nonsens verkondigt’. In een interview met Radio 1 zegt de advocaat: ‘Theo Francken mag als staatssecretaris een rechter helemaal niet tegenspreken. In België zijn de rechterlijke macht en de uitvoerende macht nog altijd gescheiden.’
http://www.elsevier.nl/buitenland/achte ... in-390236/
Progress Lawyers Network is een club van 'social justice warriors'.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16302
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Verzameltopic volksvreemde rechters en hun rechterlijke dwalingen

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Ik snap niks van alle onnodige commotie.

Elke visumaanvraag vanuit een achterlijk armoedig bevonden land mag afgewezen worden volgens de corrupte wetgeving van het betreffende land. Tenminste zo is het met de politieke corruptie in Nederland en volgens mij ook in België gesteld. Vooral Nederland wijst stelselmatig zo goed als alle visumaanvragen in eerste termijn af. Maar . . . misschien heb ik het mis voor wat België betreft. Ik weet dat Spanje, Duitsland, Italië en andere landen een normaal menselijk visumbeleid voeren zoals het hoort.

Iedereen in de wereld heeft het recht om te gaan en staan waar hij wil. Niet voor altijd, maar wel om alle landen te bezoeken die hij wil. Het staat in het handvest van de VN. Daar maakt zelfs Noord-Korea geen probleem van. Alleen het schandalig smerige huichelachtige stiekeme politiek corrupte land Nederland vormt daarin de uitzondering. Dus mogen van mij ALLE politieke fascisten - en dat zijn ze bijna allemaal - morgen van mij een tumor in hun geestelijk corrupte kop krijgen. Ik ben niet boos. Ik denk gewoon logisch - gelet op het handvest van de Rechten van de Mens.

Tijdens de visumperiode kan vanzelfsprekend een asielaanvraag ingediend worden. Het is aan de IND (Imigratie en Naturalisatie Dienst, onder verantwoordelijkheid van het Ministerie van Buitenlandse Zaken) te beslissen of de aanvraag al of niet wordt gehonoreerd. Bij afwijzing - ja ja - kan hoger beroep worden ingediend en zo voort. Ik heb deze achterlijkheid niet bedacht. Nu mag dat domme achterlijke land België, dat moslims heel hoog heeft zitten, op zijn eigen blaren gaan zitten. Nogmaals, de rechter kan op eigen titel in het hoger beroep van de asielparasiet zijn beroep afwijzen. En steeds weer zal een andere rechter een andere zaak op zijn juiste merites beoordelen. Er ontstaat dan weliswaar jurisprudentie, maar iedere rechter oordeelt vanuit zijn eigen inzicht. Daar is hij of zij onafhankelijk in. Dus ik zie het probleem niet zoals eerder geschetst.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49696
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzameltopic volksvreemde rechters en hun rechterlijke dwalingen

Bericht door Pilgrim »

Na schandalig vonnis tegen groepsverkrachters van 14-jarig meisje: Openbaar Ministerie in Hamburg tekent beroep aan

Geplaatst op 24 oktober 2016

De mediale schok over het milde vonnis was groot: nu heeft het Openbaar Ministerie in Hamburg aangekondigd in beroep te gaan tegen het vonnis tegen de jeugdige groepsverkrachters, die een dronken 14-jarig meisje in februari ernstig misbruikten en haar daarna bewusteloos achterlieten in de vrieskou.

Het Openbaar Ministerie in Hamburg wil het omstreden vonnis tegen meerdere “jongeren” wegens verkrachting van een 14-jarig meisje aanvechten. De autoriteit zou beroep hebben aangetekend tegen de beslissing van de arrondissementsrechtbank, zei de woordvoerster van het Openbaar Ministerie volgens de Deutsche Presse-Agentur. De arrondissementsrechtbank Hamburg had donderdag vijf daders tot gevangenisstraffen veroordeeld, bijna allemaal voorwaardelijk. Ze hadden in februari een dronken 14-jarig meisje verkracht en in de vrieskou op een binnenplaats achtergelaten.

De 14, 16 en 17 jaar oude daders werden wegens “zwaar seksueel misbruik van een persoon zonder weerstandsvermogen” en “toebrengen van gevaarlijk lichamelijk letsel” door de arrondissementsrechtbank Hamburg veroordeeld tot voorwaardelijke jeugdstraffen. Een 15-jarige kreeg een jaar voorwaardelijk, omdat hij de misdaad met zijn mobiele telefoon had opgenomen. Een 21-jarige werd als hoofddader gekwalificeerd en kreeg slechts vier jaar gevangenisstraf, omdat hij op het tijdstip van de misdaad onder invloed van alcohol was.

Bild” kopte na het vonnis: “Wat moet er nog gebeuren voordat men bij ons in de gevangenis komt?” Lezers reageerden woedend. De familieclan van de daders juichte bij het verkondigen van het oordeel.

Bron: www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2016/10/24 ... eroep-aan/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16302
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Verzameltopic volksvreemde rechters en hun rechterlijke dwalingen

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Pilgrim schreef:
Bild” kopte na het vonnis: “Wat moet er nog gebeuren voordat men bij ons in de gevangenis komt?”

Vroeger was Bild DE sensatiekrant van Duitsland. Maar dat is allang niet meer omdat men op de gevaarlijke golven van het succes van Frau Merkel is gaan meedeinen. Maar omdat Bild heel goed in de gaten heeft wat er onder het Duitse volk leeft gaat zij god-zij-dank nu overstag. Het werd hoog tijd. Want bij stormkracht tien is het van belang voor alle passagiers om dichtbij de reddingsboten te staan. Bild heeft dit nu ingezien en zal naar ik verwacht weer met haar ouderwetse grote headlines op de voorpagina het publiek op een indirecte correcte wijze 'ophitsen' tegen het parasietenvolk van islam.

Omdat moslims de exclusieve dragers van het weerzinwekkende islamvirus zijn, dienen zij in het belang van ALLE niet-moslims uit onze beschaving verwijderd te worden. Hoogste tijd voor een meerjarenplan om deze onverkwikkelijke gang van zaken tot een goed einde te brengen in het belang van de toekomst voor onze jeugd.

Moslims deugen niet. Juist de 'goede' niet.
Lezers reageerden woedend.
He he! Eindelijk wakker geworden. Het kon ook niet uitblijven. De kruik gaat zolang te water tot hij barst.
De familieclan van de daders juichte bij het verkondigen van het oordeel.
Vanzelfsprekend. Wij, de niet-moslims, zijn in hun ogen het kwaad in de wereld. En dan is vrijspraak gewenst. Maar met een lichte straf wil de moslimwereld tegenwoordig ook wel genoegen nemen. Men waant zich nog altijd onoverwinnelijk.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
Plaats reactie