Verkiezingstijd.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77314
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Verkiezingstijd.

Bericht door Ariel »

Het is weer verkiezingstijd. Ik trap af met een artikel van Joost Niemöller
Het is weer verkiezingstijd: allemaal tegen Geert Wilders

De verkiezingstijd is begonnen, hoor en lees ik. D66 wil regeren en kiest voor het midden. Er is dus geen verschil meer tussen D66 en CDA. Er is ook geen verschil meer trouwens met GroenLinks, die al hebben bewezen een trouw regeringspartner te zijn. Er is ook geen verschil met de PvdA. De PvdA en VVD hebben vandaag sorry gezegd over hun regeertijd, dus dat was dan weer dat. O ja, ergens tussen al die tinten grijs bevindt zich ook de CU. De SP doet wat ze altijd doen: Niet mee. Geen last voor niemand.

Volgens de NOS zullen de verkiezingen dit keer niet gaan over de economie, als de vorige keer, maar over het algemene ongenoegen, dat wil zeggen over de onzekerheid bij de mensen in de veranderende wereld. Gelukkig hebben ze bij de NOS geen angst. Ze zijn gewoon voor de veranderende wereld en daarom zijn ze voor D66, die zich trouwens toch niet onderscheidt van de rest van het veld behalve dan van Wilders, die in een A4 vertelde waar hij voor stond, dat is namelijk voor grote veranderingen omdat deze dramatische tijd dat eist. De PVV is dus de enige progressieve partij, maar wordt voorgesteld als de partij van de angst en van de mensen die terug willen naar vroeger, wat niet kan zoals iedereen weet. Door de NOS. Door de NPO. Door de kranten. Die er van overtuigd zijn dat de wereld en de tijd zich steeds verder zal ontwikkeling in de richting van een globaliserende wereld onder leiding van de VS, met Hillary aan het hoofd. En de islam is gewoon een godsdienst, want de meeste moslims willen die aanslagen trouwens helemaal niet. Wilders maakt zich druk om niets. Hij overdrijft. Hij is niet realistisch.

Dan hebben we het ook gelijk over GeenStijl. Jan Roos kondigde aan te kiezen voor VNL. Van Rossem gaat met gestrekt been in de PVV, net als Spartacus. Pritt, de baas, zal zich wel slim op de vlakte houden. Maar GeenStijl heeft zijn visiekaartje al afgegeven: Niet meer zo brutaal als vroeger, ergens op rechts, tegen de PVV. Powned was altijd al VVD trouwens, en zal dat blijven.

Zo zijn de kaarten geschud. Af en toe zal Geert Wilders ergens opduiken als een figuur uit een ander sterrenstelsel. Gek toch dat hij in de peilingen de grootste partij vertegenwoordigt. Ja, dat is gek, maar daar gaan ze in de media verder niet over nadenken.

En o ja, af en toe een moslimaanslag in Europa. Dat heeft niets met de islam te maken. De meeste moslims zijn niet zo. Daar moeten we maar mee leren leven.

Deze verkiezingen worden een absurdistisch theater voor wie bereid is door de frases heen te kijken. Allemaal tegen de PVV zonder het over de PVV te hebben.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77314
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Verkiezingstijd

Bericht door Ariel »

Het verkiezingsprogramma van de PVV past op één A4tje.

Afbeelding
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77314
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Verkiezingstijd

Bericht door Ariel »

Waarom het verkiezingsprogramma van Geert Wilders geniaal is

Huub Bellemakers

Gisteren publiceerde Geert Wilders zijn verkiezingsprogramma. Althans, hij gooide een A4’tje online met 11 punten, onder de naam ‘Nederland weer van ons!’. Daarna een heuse financiële verantwoording. Het is geniaal in zijn eenvoud, het triggert zijn potentiële achterban en het is een voorbeeld voor andere partijen.

De meeste aandacht besteedt Wilders natuurlijk aan de-islamisering. Gewoon afschaffen die islam, de koran verbieden en dat soort onzin. Verder het lekker populistische “uit de EU” en wat heerlijke inkoppers als het verlagen van belastingen, vooral voor auto’s. Wat echter meteen opvalt, is punt 7: “Geen geld naar ontwikkelingshulp, windmolens, kunst, innovatie, kunst, omroep enz.” Een geweldig punt, voor hem dan.

De #teamenz-grappen vlogen alweer over Twitter, maar zijn potentiële achterban weet precies wat ermee wordt bedoeld. Of nee, niet precies, maar het staat voor alles waar ze tegen zijn. “Onnodige” uitgaves, “linkse hobby’s”, “dingen voor de rijken”. “Dingen voor andere mensen,” kort gezegd.

Wilders weet zijn programma ook nog financieel sluitend te maken. Althans, hij zet er twee PM-posten neer; vooral de uittreding uit de EU is een grote onbekende, en verder weet hij zo even 10 miljard euro te bezuinigen op de “enz”-categorie, waar alle andere dingen van worden betaald. Ook weer geniaal in z’n eenvoud.

Natuurlijk, partijen horen een doorwrocht verkiezingsprogramma te hebben. Met zowel waarden erin benoemd als concrete voorstellen hoe die waarden handen en voeten te geven. Met een – wellicht niet CPB-doorgerekend maar wel beargumenteerd – financieel verhaal. Dat doet iedereen ook netjes, en dat is maar goed ook. Maar partijen kunnen wel heel veel leren van hoe Wilders dit de wereld inslingert.

Er zijn genoeg mensen die online smalend doen over dit A4’tje. Maar die snappen het niet. Op de eerste plaats staan in zijn 11 punten precies de punten verwoord waar Wilders’ potentiële achterban naar snakt. Maar vooral doen die mensen net alsof al die dikke partijprogramma’s daadwerkelijk worden gelezen.

Alsof mensen op concrete verkiezingsprogramma’s stemmen. Dat is simpelweg niet waar. Mensen stemmen op een partij en/of politicus die op dat moment het beste bij hun waarden, hun zorgen en hun idealen past. Die heeft Wilders heel erg goed verwoord in zijn manifest. En dat betekent niet dat zijn achterban dom is. Verre van. Maar dat zijn normale mensen, die, net als kiezers van andere partijen, ook geen hele verkiezingsprogramma’s lezen.

De komende weken komen andere partijen met hun verkiezingsprogramma’s. Die zijn allemaal veel dikker, gelukkig maar. Het zijn immers ook leidraden voor het dagelijks handelen van politici. En nee, niemand wil zo’n begroting als die van Wilders. En nee, niet alles wat je vindt, hoeft op 1 A4’tje. Sterker nog, het is maar goed dat niet alles wat je op een leuke kroegavond op een bierviltje schrijft, niet in beleid wordt omgezet.

Maar hopelijk hebben de heren en dames van de andere politieke partijen goed gekeken hoe je op waardenniveau, kort en bondig, direct en zonder mooipraterij kan communiceren. Want hoe simpel en in mijn ogen abject dit Trumpiaanse verkiezingsmanifest ook is, het is communicatief en politiek geniaal.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77314
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Verkiezingstijd

Bericht door Ariel »

Rutte hoopt op Catshuis, zonder PVV.

Afbeelding
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21274
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Verkiezingstijd

Bericht door King George »

Rutte heeft sorry gezegd? Gôh, dat maakt hem nou echt geloofwaardiger. Niet dus. En in navolging van Rutte doet Samson nu ook al een openbare biecht.

Afbeelding
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49696
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verkiezingstijd

Bericht door Pilgrim »

Heel interessant artikel bij Fenixx over hoe de PVV de andere partijen dwingt om kleur te bekennen.

PVV or Bust!
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
silkyboxershortXL
Berichten: 2567
Lid geworden op: za apr 24, 2010 3:20 pm

Re: Verkiezingstijd

Bericht door silkyboxershortXL »

Is het niet heel doorzichtig als Pechtold zegt; -regeren anders verlaat ik de politiek- dat er nauwelijks een coalitie mogelijk is zonder D66.....
Verder kritiek op de foto, prima constatering maar de gemiddelde Nederlander denk toch bij kindhuwelijk vanaf 16 jaar?
Prima verkiezingsitem, de gutmensch geraakt in een cognitieve dissonantie met mogelijk dit gevolg:Afbeelding
Hoop is geen strategie.
WWG1WGA
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49696
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verkiezingstijd

Bericht door Pilgrim »

BRILJANT!

Geplaatst op 28 augustus 2016

Afbeelding
Martin Bosma en Fleur Agema tijdens de presentatie van het verkiezingsprogramma van de PVV.

De PVV lanceert haar verkiezingsprogramma en half Nederland zit meteen boven op de kast. Gelukkig is dat de verkeerde helft. De mensen die eerst persoonlijk onthoofd moeten worden voor ze, heel voorzichtig, toegeven dat het mohammedanisme – mogelijk, misschien – helemaal geen vrede wil. Het is niet direct een literair meesterwerk. Eigenlijk meer een soort van boodschappenlijstje. Even zo goed staat Nederland compleet op z’n kop. Iedereen, links en rechts, rolt over elkaar om het af te kraken. Iedereen vindt er precies het bewijs in dat ze zoeken. Over een simpel boodschappenlijstje. Niet slecht van Blondie!

De linkerhelft van Nederland (helaas de grootste helft) zou het PVV-programma nog afkraken al was het door Karl Marx zelf geschreven. De rechterhelft van Nederland heeft het grotendeels gekopieerd en verkoopt het als zijn eigen slimmigheid. Dan doe je iets heel erg goed, lijkt me.

Laten we even door de hete lucht heen prikken. Er is niks ‘ongrondwettelijks’ aan. We wonen niet in Amerika. Bij ons is de grondwet gewoon een wet. Een gortdroog oersaai razend ingewikkeld wetboek. Niet een handig pamfletje dat je op de lagere en middelbare school uit je hoofd moet leren. Neemt u maar van mij aan: iedere politicus die gilt dat de PVV ongrondwettelijk bezig is, loopt te Godwinnen. Ze roepen over iets waar ze zelf de ballen verstand van hebben. U kunt er met zekerheid van uitgaan dat er een paar gehaaide advocaten gekeken hebben of iets wel of niet door de beugel kan alvorens het in het programma is gezet.

De linkse partijen zijn furieus, omdat de PVV in een paar regels hun (wan)beleid neersabelt. AOW terug naar 65 jaar en onaangetast. Alleen aanvullende pensioenen worden aangepakt. Meer handen in de zorg, en (hopelijk) navenant minder in het management. Meer budget voor politie en leger. Die vervelende PVV gaat er met ons electoraat vandoor! En nog veel erger: ze hebben het plaatje financieel nog kloppend ook. We kunnen ze niet eens afkraken dat het onbetaalbaar is.

De andere linkse partijen, want rechtse partijen hebben we nauwelijks, zijn net zo furieus. Als die vervelende PVV, net als zijzelf, nou eens open gaat staan voor overleg en compromis. En zichzelf dan, net als zijzelf, het graf in compromitteren. Dan is het probleem zo opgelost. Dat is het voornaamste bezwaar dat VVD en CDA tegen de PVV hebben.

Mensen, het is doodeenvoudig. De PVV heeft in minder dan een A4’tje opschreven hoe zij over Nederland denkt. Als het je bevalt, kan je dat in het stemhokje duidelijk maken. En als het je niet bevalt ook. Door een andere vakje aan te kruisen. Dat noemen we ... “democratie”. Moeilijk hè?

Verder is het niet gebeiteld in stenen tafelen, of heeft de engel Gabriel het persoonlijk doorgegeven aan Wilders. Het is hun aanzet voor onderhandelingen. Meer niet. Als de VVD zelfmoord wil plegen door Rutte wederom voor te dragen als lijsttrekker, is dat haar goede recht. Net zo goed als GL het recht heeft iedereen te dwingen z’n kinderen naar een zwarte school te sturen, behalve die van Femke Halsema. De PVV zegt dat ze uit de EU wil stappen en alle moskeeën wil sluiten. Dat is haar goed recht. Als je denkt dat je op die manier de verkiezingen kunt winnen, moet je het gewoon doen. Dat is het mooie van democratie.

Mag ik u even herinneren aan de uitspraak van minister Donner? Als twee derde van Nederland besluit om sharia recht in te voeren, dan kan de PVV dat bij twee derde meerderheid verbieden. Toch? Of is dat iets heel anders?

Verder is het PVV-programma de eenvoud zelve. Zet dat eens af tegen het boekwerk van de 66 dhimmies. Dikker dan Oorlog en Vrede, alleen staat er niks in. Of kijk naar het jatwerk van de Vereniging Van Directeuren. Behalve dat ze geen opvolger voor Rutte beschikbaar heeft, heeft ze ook geen eigen partij programma. Anders had ze het programma van de PVV niet gekopieerd.

Heerlijk eenvoudig. Ze geeft in één pagina aan waar ze voor staat. Geen fraaie beloftes die niet haalbaar zijn. Geen ingewikkelde constructies. Begrijpelijk voor iedereen. Als je zoiets kunt, dan verdien je het gewoon om de verkiezingen te winnen!

Enne... er is nog iets om even rekening mee te houden. De volgende drie sujetten gaan verdwijnen als de PVV de verkiezingen wint:

1. Arrogander Pechthold, de grootmoefti van de 66 dhimmies, heeft aangekondigd op te stappen als hij geen minister wordt. Zo’n man moet beloond worden!
2. Mark Ratte. Die is veel te slim om zoiets te zeggen en houdt zich nooit aan beloftes. Als de PVV wint, gaat ze niet regeren met een Ratte in de VVD. Weer een (hele) goede reden om op de PVV te stemmen.
3. Vleespet Samson. Hoor je niet veel over, de laatste jaren tijd. Logisch, want Vleespet is allang politiek morsdood. Net als zijn partij. Stem deze keer eens strategisch op de PVV, als u de Partij van de Allochtonen duidelijk wilt maken dat u geen allochtoon bent en daar al veel te veel van zijn.

Door: H. Numan

https://ejbron.wordpress.com/2016/08/28/briljant/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16302
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Verkiezingstijd

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Leegloop SP gaat door

28 aug 2016

Den Haag - Opnieuw vertrekt er een Kamerlid bij de SP. Dit keer is het Tjitske Siderius die haar biezen pakt. Ze is het zesde SP-Kamerlid dat in aanloop naar de verkiezingen opstapt.

De politica, die gespecialiseerd is in Onderwijs, zegt niet terug te willen keren naar de Tweede Kamer om het haar daar is ’tegengevallen’, laat ze weten aan lokale krant De Stentor. „Het is een slangenkuil. Het gaat soms meer over macht en posities dan over inhoudelijke thema’s. Je moet altijd over je schouder kijken of er niet iemand een mes in je rug steekt”, aldus de socialiste. Of dat mes dan uit haar eigen fractie dreigt, of vanuit een andere hoek, laat ze in het midden.

Inmiddels blijkt er bij de SP een heuse leegloop op gang te zijn gekomen. Vijf andere Kamerleden gingen haar voor. Arnold Merkies, Farshad Bashir, Sharon Gesthuizen, Paul Ulenbelt en Harry van Bommel zijn bij de aankomende stembusgang in maart ook niet meer verkiesbaar.

Bron: De Telegraaf binnenland
Bovenstaand bericht past in het kader van POLITIEK IS SMERIG. Zoals nu blijkt is politiek bedrijven ook nog eens levensgevaarlijk! [icon_lol.gif]
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
Mahalingam
Berichten: 42469
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Verkiezingstijd

Bericht door Mahalingam »

Ook binnen de partij van de SP is leegloop. Of in ieder geval gebrek aan leiders.
En hoe lost de meest maoïstische partij van ons land dat op?
Door de dochter van de oude leider omhoog te katapulteren.
'Nieuw talent' Lilian Marijnissen hoogste nieuwkomer op SP-lijst
De SP heeft vandaag haar kandidatenlijst voor de verkiezingen van maart 2017 gepresenteerd. Hoogste nieuwkomer is Lilian Marijnissen, de dochter van oud-partijleider Jan Marijnissen. Ze staat op de derde plek, na lijsttrekker Emile Roemer en nummer twee Renske Leijten.
Gaat de SP een familiebedrijf worden net zoals de Johan Maasbach sekte?

Ron Meyer, die vorig jaar Jan Marijnissen opvolgde als partijvoorzitter, is naar een onverkiesbare plaats 22 gemanipuleerd. Zo schep je meer ruimte aan de top.

http://www.volkskrant.nl/politiek/-nieu ... ~a4366276/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77314
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Verkiezingstijd

Bericht door Ariel »

Lilian Marijnissen heeft toen ze nog bij de FNV werkte, Fleur Agema geweigerd bij een zorg demonstratie .

Leuk samenwerken straks. :no1:
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49696
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verkiezingstijd

Bericht door Pilgrim »

Dankzij Pechtold en Rutte wordt het een makkie voor Wilders

Syp Wynia, 29 aug 2016

Afbeelding

Zowel Mark Rutte als Alexander Pechtold profileert zich als ‘optimist’ die zich teweer stelt tegen ‘het pessimisme’, belichaamd door Geert Wilders. Zo hoeft de PVV-leider nauwelijks meer campagne te voeren.

Mark Rutte, Diederik Samsom, Alexander Pechtold, Henk Krol en Geert Wilders willen volgend jaar door. De Socialistische Partij zet Lilian Marijnissen – dochter van Jan – alvast op de derde plaats voor de Tweede Kamer, bij wijze van diepte-investering voor nu of later.

De laatste dagen van augustus 2016 was de Sportzomer voorbij en alsof iemand een seintje had gegeven voor de aftrap kwamen politieke leiders met een sorry (Rutte en Samsom) en anderen een verkiezingsprogramma (Krol, Wilders, Pechtold).

Gebroken verkiezingsbeloften
Bijzonder is natuurlijk dat de leiders van de regeringscoalitie hun campagne voor de Tweede Kamerverkiezingen van 15 maart volgend jaar begonnen met een sorry.

VVD-leider Mark Rutte maakte zijn excuus aan de VVD-kiezers, over gebroken verkiezingsbeloften (geen geld naar de Grieken, 1.000 euro voor werkenden, handen af van de hypotheekrenteaftrek).

Het excuus van PvdA-leider Diederik Samsom betrof slechts de PvdA-fractie, die hij heeft verwaarloosd, vooral ook in de dagen dat hij samen met Rutte het regeerakkoord schreef (en zijn fractie vervolgens bij het kruisje liet tekenen).

Stille optimistische meerderheid
Zowel D66-leider Pechtold als Rutte wil volgend voorjaar volop gaan voor het ‘optimisme’, dat ze afzetten tegen het ‘pessimisme’ van Wilders’ PVV. Volgens Rutte is er een ‘stille, optimistische meerderheid die de kracht van Nederland ziet’.

Risico voor Rutte en Pechtold is uiteraard wel, dat kiezers zo het optimistische tweetal wellicht niet meer uit elkaar kunnen houden.

PVV-programma op één A4-tje
Geert Wilders, al een jaar leider in de peilingen, was de gebeten hond in dit eerste weekend van de verkiezingscampagne. Weldenkend Nederland hoonde de slechts elf punten (en negen bedragen) van het programma: amper één A4!

Het PVV-programma is wel duidelijk: weg met de islam, stop de immigratie, uit de EU, huren omlaag en zorg omhoog. Al met al: ‘Nederland weer van ons’.

D66-programma van 232 pagina’s
Als vuistregel mag gelden dat de duidelijkheid voor de kiezer wegvalt naarmate een partij meer woorden nodig heeft om zijn verhaal te vertellen. Dat is dan ook een handicap van het programma van D66, een boekwerk van 232 pagina’s, dat zich laat samenvatten als ‘digitalisering, duurzaamheid en diversiteit’.

Getuige de eerste dagen na de aftrap gaat de verkiezingscampagne richting 15 maart vooral over Wilders. Rutte en Pechtold zetten zich immers in de eerste plaats af tegen Wilders, onder wiens leiding in de woorden van Rutte ‘een gif van pessimisme in de samenleving’ dreigt te sluipen. Met zoveel campagnehulp hoeft Wilders amper campagne te voeren. Die heeft zo genoeg aan één A4tje.

bron
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49696
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verkiezingstijd

Bericht door Pilgrim »

Rutte noemt PVV-programma bedreiging voor de rechtsstaat

Gepubliceerd: 04 september 2016

Het verkiezingsprogramma van de PVV gaat volgens premier en VVD-leider Mark Rutte op een aantal punten tegen de rechtsstaat in.

Dat zei hij zondag in het tv-programma Zomergasten.

In het programma van de partij van Geert Wilders staat onder andere dat alle moskeeën en islamitische scholen in Nederland moeten worden gesloten en hij pleit voor een totale asielstop.

Dat staat volgens Rutte haaks op de waarden van de Nederlandse rechtsstaat. Hij zei ook dat hij Wilders als zijn grootste politieke tegenstander ziet. Rutte vindt dat Wilders angst aanwakkert, maar ook wegloopt voor verantwoordelijkheid. "Hij is een wegloper", aldus Rutte.

De premier verwees daarbij naar 2012 toen Nederland in crisis zat en Wilders wegliep bij het kabinet dat op zijn gedoogsteun hing. Daarna waren nieuwe verkiezingen nodig.

Coalitiepartner
Toch wil de VVD-leider Wilders niet op voorhand uitsluiten als coalitiepartner na de verkiezingen in maart volgend jaar, maar de kans dat dat gebeurt is zeer klein. "Ik zie het niet gebeuren."

Rutte kwam in aanvaring met presentator Thomas Erdbrink over de spanningen in de Turks-Nederlandse gemeenschap. Dat gebeurde nadat een filmpje werd getoond waarin een NOS-verslaggever het werken onmogelijk werd gemaakt door demonstrerende Turkse Nederlanders die zeiden dat hij moest oprotten.

"Mijn primaire eerste gevoel is: lazer zelf op. Ga zelf terug naar Turkije. Pleur op", was de reactie van Rutte bij het zien van de beelden. Volgens Rutte is het grootste deel van de Turkse Nederlanders goed geïntegreerd, maar staat een minderheid die hij "Turken in Nederland" noemt met twee benen buiten de maatschappij.

Gratuite excuses
Toen Erdbrink zich afvroeg wat of het nou wel zo erg was en of er eigenlijk verschil is met het gedrag van voetbalhooligans, reageerde Rutte boos. Hij vindt dat de 'elite', waar hij behalve Erdbrink overigens ook zichzelf toe rekent, dit soort gedrag veel te vaak goedpraat. Volgens Rutte is het nodig dat in Nederland de eigen waarden en verworvenheden worden verdedigd en dat mensen in ons land hiervoor kiezen.

Na het interview met de Telegraaf waarin Rutte zijn excuses aanbood voor zijn gebroken verkiezingsbeloftes, vroeg Erdbrink de premier waarom hij hier zo gemakkelijk zijn excuses voor aanbiedt, maar dat niet doet voor de rol die Nederland gespeeld heeft in de slavernij.

Volgens Rutte zouden excuses voor het slavernijverleden “gratuit” zijn, omdat er sprake zou zijn van "een andere context en tijdsverschil". Dat is iets waar de Nederlandse regering van nu geen excuses voor hoeft te maken, aldus de premier.

Door: NU.nl/ANP

http://www.nu.nl/politiek/4316788/rutte ... staat.html
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Mahalingam
Berichten: 42469
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Verkiezingstijd

Bericht door Mahalingam »

Wilders wilde minder Marokkanen. Wat voor soort minder?
Rutte riep 'pleur op'. Maar op welke Turken had dat betrekking? Deze soms?

Afbeelding

Of alleen maar op de Turken die verslaggevers lastig vielen?
De opmerking was voor binnenlands gebruik (verkiezingen!) maar met zoveel klik-Turken dringt het ook tot Ankara door.
Daar vatten ze het op als dat Rutte de hele 5-de kolonne van ze weg wil hebben.
Ankara boos over Ruttes 'pleur op' tegen Turkse Nederlanders
De Turkse regering in Ankara is verbolgen over het 'pleur op' van premier Mark Rutte richting Turks-Nederlandse demonstranten. 'Een premier onwaardig', schreef het Turkse ministerie van Buitenlandse Zaken dinsdag op zijn site. Rutte toonde zondag in Zomergasten zijn woede over Turkse-Nederlanders die tijdens een demonstratie in Rotterdam een NOS-verslaggever hadden lastiggevallen. 'Lazer zelf op', was zijn reactie. 'Ga zelf terug naar Turkije.'

De uitspraken vallen verkeerd in Ankara. In een tijd van toenemende xenofobie in Europa gooit Rutte olie op het vuur met zijn generaliserende opmerkingen, stelt het Turkse ministerie. Het gedrag van de demonstranten is niet goed te keuren, maar de reactie van Rutte is 'ongepast'. 'Dit soort uitspraken zijn schadelijk voor de gezamenlijke inspanningen die de Nederlands-Turkse gemeenschap levert om deel te nemen aan het sociale leven in Nederland.'
http://www.volkskrant.nl/buitenland/ank ... ~a4371659/
En Rutte? Hij zegt niet te buigen:
Rutte neemt de Turkse reactie 'voor kennisgeving aan', laat zijn woordvoerder weten. Hij blijft bij zijn woorden, hij deed ze niet voor niks.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 42469
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Verkiezingstijd

Bericht door Mahalingam »

De gemeente Voorschoten zit zonder burgemeester. Er komt een tijdelijke. Hoe tijdelijk? Tot na de verkiezingen want dan gaat het banencaroussel volop draaien wegens groot aanbod.
Dit zal wel niet het enige pluche zijn dat vrij wordt gehouden voor de komende stoelendans.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49696
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verkiezingstijd

Bericht door Pilgrim »

LOL!!! Verkiezingsposter PVV...

Afbeelding

Martin Bosma: “Zo, onze verkiezingsposter is ook klaar. Alleen het PVV-logo er nog overheen.”
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49696
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verkiezingstijd

Bericht door Pilgrim »

NEP-FATSOEN

Geplaatst op 23 september 2016

Afbeelding

VERKIEZINGEN IN ZICHT!!! Kijk nou toch! Partijen in de Tweede Kamer vertonen ineens ‘fatsoenlijk’ gedrag... Nee, dit gaat niet over dat onnodige geouwehoer over ‘pleur op’. Wilders toonde overduidelijk aan dat dit leeg populistisch gepraat was van Rutte. ‘Pleur op’ betekent dus ‘blijf hier’ was zijn terechte conclusie. Op dat punt had het moeten stoppen. Maar ‘de anderen’ moesten zo nodig nog even doorgaan met hun verkiezingsgerelateerde ‘fatsoen tonen’.

Vandaag gaat het over wat ik las: “Kamer dwingt kabinet voor november met reactie referendum te komen.” ‘HET KABINET (lees Rutte) MOET VÓÓR NOVEMBER DIT JAAR MET EEN REACTIE KOMEN OP DE UITSLAG VAN HET REFERENDUM OVER HET ASSOCIATIEVERDRAG MET OEKRAÏNE.’

Dat wil dus een Kamermeerderheid. Zélfs de coalitiepartijen VVD en PvdA willen dat ... sinds gisteravond. EEN HALF JAAR NA HET REFERENDUM! Terwijl de wet voorschrijft dat zo’n reactie ‘zo spoedig mogelijk’ genomen moet worden. En daar komen de partijen nú pas mee. DAT HAD DUS VEEL EERDER GEMOETEN. Maar ja, pas nu komen er verkiezingen echt duidelijk in zicht...!

Nederland stemde op 6 april 2016 tégen het verdrag. Rutte had de dag erna al kunnen zeggen:

– ´Ik ga niet ratificeren’. Gevolg: problemen en schade voor de E.U. en Rutte’s baasjes daarin, of

– ´Ik ga tóch ratificeren’. Gevolg: schade voor Nederland en voor de geloofwaardigheid van de democratie én met name ook nog voor de VVD.

Rutte heeft vanaf het begin uitgesteld, gesjoemeld en bedrogen met vage en leugenachtige uitspraken. Hij heeft ook tot enkele keren toe een tijdstip aangegeven waarop hij een ‘beslissing’ zou nemen. Maar telkens weer stelde hij zijn ‘beslissing’ uit. Zijn uitspraken dienaangaande vallen óók hier onder het kopje ‘leugens’.

Voor- en tegenstanders van het verdrag willen nu ‘recht doen aan de nee-stem’. ‘Het is slecht voor het vertrouwen om langer te wachten’, zei nota bene een Nederland verkopende EU-fanaat van D66. Maar dat vertrouwen is al héél lang geleden verdwenen. Bij mensen die kunnen nadenken dan.

Door: “Frans Brassens”

https://ejbron.wordpress.com/2016/09/23/nep-fatsoen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Schepsel
Berichten: 4929
Lid geworden op: zo jun 20, 2010 6:43 pm
Locatie: 하늘

Re: Verkiezingstijd

Bericht door Schepsel »

50Plus wil lijstverbinding met Partij voor de Dieren

50Plus wil bij de komende verkiezingen een lijstverbinding aangaan met de Partij voor de Dieren, zei partijvoorzitter Nagel op een Algemene Ledenvergadering in Hilversum. Op die manier kan misschien nog een extra zetel worden gehaald. 

Volgens partijvoorzitter Nagel denken de twee partijen over veel dingen hetzelfde: ze steunen vaak dezelfde moties in de Tweede Kamer. De Partij voor de Dieren neemt volgende maand een besluit over een lijstverbinding met 50Plus.

De Tweede Kamer wil eigenlijk af van lijstverbindingen. In 2014 stemde een meerderheid voor een motie van VVD, D66 en SP die ze onmogelijk moest maken. De partijen vonden dat stemmen moeten terechtkomen bij de partij die ze ook echt heeft gekregen. Ook 50Plus en de Partij voor de Dieren steunden die motie.

Hoe werken lijstverbindingen?
Bij Tweede Kamerverkiezingen wordt het aantal uitgebrachte stemmen gedeeld door 150 Kamerzetels.
Dat levert een kiesdeler op, waarmee het aantal behaalde zetels kan worden uitgerekend. 
Maar een partij krijgt nooit precies het aantal stemmen dat nodig is voor één of meerdere zetels. 
De reststemmen van partijen die met elkaar samenwerken, worden dan bij elkaar opgeteld. 
Als de uitkomst genoeg is voor een extra zetel, gaat die naar de partij met de meeste reststemmen. 
Als 50Plus en de Partij voor de Dieren bij de vorige verkiezingen een lijstverbinding hadden gehad, had de PvdD de restzetel gekregen.
Op de ledenvergadering in Hilversum is partijleider Krol aangewezen als lijsttrekker. Hij zei ervan uit te gaan dat zijn partij, die nu twee zetels in de Tweede Kamer heeft, fors groeit. In de peilingen staat 50Plus nu rond de acht zetels.

Krol hoopt dat de ouderenpartij ook in het kabinet komt, bijvoorbeeld met een coördinerend minister voor Ouderenzaken. Die zou ervoor moeten zorgen dat werkzoekende ouderen weer aan de slag kunnen en dat de AOW-leeftijd weer naar 65 gaat. 
http://nos.nl/artikel/2136619-50plus-wi ... ieren.html


''Minister voor Ouderenzaken'' :cry:
Ik heb de beste feiten. Het zijn alternatieve feiten. Niemand respecteert de feiten meer dan ik. De rest is FAKE NEWS. SNEU. Net als ''zogenaamde rechters'' en scheiding der machten, SNEU.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49696
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verkiezingstijd

Bericht door Pilgrim »

De WC Eend verkiezingen van 2017

Geplaatst op 11 oktober 2016

Afbeelding

Op 15 maart mogen we onze stem uitbrengen. Het lijkt wel of de verzekeraars de politiek zijn ingegaan. Er is net zo veel keuze... Ja, partijen te over om uit te kiezen. Maar de meeste van die partijen zijn eigenlijk een variant van elkaar. Is er nou echt veel verschil tussen de PvdA, D66, de VVD en het CDA? Zekers, er zijn verschillen. Maar niet echt groot. De VVD is ietsje minder Pechtold, het CDA is die kleurloze meneer die zo zachtjes praat. D66 zelf heeft niets anders te bieden dan ‘stem niet op Wilders’. De PvdA is de linkervleugel van de VVD, die zelf de rechtervleugel van de PvdA is geworden. Er zijn maar twee partijen die zich duidelijk profileren: WC Eend, dat is de VVD, en de PVV. De rest doet deze keer voor spek en bonen mee.

De PvdA is op sterven na dood, en men bereidt de nacht van de lange messen voor om Samsom kaal te scheren. De SP is iets groter, maar verdeeld. De kleindochter van de worstendraaier is al aan het warmlopen om de familie-dynastie voort te zetten. GroenLinks heeft een idioot die denkt dat hij Napoleon Obama is als grote leider. Pechtold gaat voor quitte of dubbel: of hij gaat regeren, of hij gaat op wachtgeld. Hopelijk het laatste. Het blokhoofd van het CDA fleemt iets vaags over normen en waarden. Wat hebben al die partijen gemeen? Ze voeren geen politieke campagne, maar proberen enkel om in de media een beetje aandacht te trekken.

Er zijn maar twee partijen die serieus campagne voeren: de VVD, met haar WC Eend campagne. En de PVV. Tamelijk briljant gedaan, overigens. Je hele programma in een A4’tje zetten, goed doorrekenen en het kloppend weten te maken. Ondanks een mediablokkade konden de media het niet nalaten om het af te branden. Doel bereikt: iedereen weet nu wat de PVV wil. Wilders is nog steeds de maestro van de Nederlandse politiek!

Die VVD WC Eend doet het verdacht goed in de polls. We zitten nu iets van 8 weken in de verkiezingsstrijd en WC Eend doet ... niets. Zoals altijd komen ze vlak voor de verkiezingen met stoere taal en royaal uitdelen. Verder verdomd weinig. Het kabinet is, in haar eigen woorden, allang uitgeregeerd. Toch hebben ze gratis voor niks 7 virtuele zetels cadeau gekregen van Maurice de Hond en zijn collega’s. Da’s best veel. Om virtueel 7 extra zetels te halen moet een partij over het algemeen behoorlijk z’n best doen. Wat heeft de VVD in de afgelopen 8 weken gedaan? Absoluut niets dat meer zetels rechtvaardigt, en een hoop dat een forse afstraffing verdient.

Allereerst trapte Rutte de WC Eend show af met een privéoptreden van maar liefst drie uur op de Staats Televisie. Scheiding tussen kerk en staat kennen we nauwelijks in Nederland en scheiding tussen publieke omroep en een drie uur durende WC Eend reclame voor de VVD al helemaal niet. Daarna jokte de VVD-minister voor volksgezondheid dat de verzekeringspremie slechts 3,5% omhoog ging. De dag na de troonrede: oeps, foutje. Die gaat 10% omhoog. Sorry, sorry, sorry. We hebben ook nog even in de doofpot van de MH17-affaire mogen kijken. En het referendum? Gaan we uitstellen, niet uitvoeren! Allemaal zaken waarin de VVD op z’n minst flinke steken liet vallen. Allemaal zaken die normaal gesproken terug te zien zijn in de polls. En al die zaken kan je rechtstreeks toeschrijven aan de VVD, en zijn niet af te schuiven op de PvdA of de oppositie.

Maar niets van dat alles. Het lijkt wel of de VVD van teflon gemaakt is. Alles wat er tegen gesmeten wordt, glijdt er moeiteloos vanaf. Alles wat de partij de afgrond in zou moeten donderen, lijkt geen enkele invloed te hebben. Dat is mij net eventjes iets te toevallig. Een vol jaar lang stond de VVD stabiel op 21-25 en de PVV op 31-35 zetels. Dan beginnen de campagnes, en iedere week wordt er een zeteltje bij gemasseerd bij de VVD, en weggepoetst bij de PVV. Want WC Eend, die moet winnen!

Dat je niet veel hoort over de PVV is tamelijk logisch. Alle media, zonder uitzondering, gaan voor de VVD WC Eend. De enige media die de PVV min of meer ondersteunen zijn Facebook en Youtube. Helaas maakt de PVV daar veel te weinig gebruik van. Verder zit de PVV in de oppositie, en dan kan je gewoon weinig doen. Ook zonder kamerbrede boycot.

Toch heb ik zo’n vermoeden dat de VVD WC Eend wel eens fors pech kan hebben. Het is de kiezer in het hokje die bepaalt waarop hij of zij stemt. Niet de media-mannetjes, en Rutte al helemaal niet.

Laat u niet opjutten door de WC Eend propagandacampagne. Voor de zoveelste keer op een rij belooft de VVD (halal) koeien met gouden horens, en ze verwacht dat u er, zoals altijd, er in tuint. De VVD heeft van de laatste 30 jaar bijna onafgebroken 25 jaar geregeerd. Als ze iets had willen veranderen, dan had ze dat allang gedaan.

Misschien kan ik beter iets duidelijker zijn: ze heeft laten zien hoe ze Nederland wil veranderen: minder, minder, minder Nederland. Meer, meer, veel meer asielzoekers. Minder, minder, geen asielzoekers terugsturen. En allemaal op staatskosten vakantie vieren in het land dat ze ontvlucht zijn. Als Rutte u dat duizendje wat hij u beloofde wilde geven, had hij dat allang gedaan. Als hij de onderste steen boven had willen halen, had hij daar alle tijd voor. En hetzelfde voor het referendum erkennen. “Zo spoedig mogelijk” is voor even iets anders dan ‘wie dan leeft, wie dan zorgt’.

Dit is waarschijnlijk de laatste keer dat u vrije onafhankelijke verkiezingen heeft in ons eigen land. Maak er gebruik van!

Door: H. Numan

https://ejbron.wordpress.com/2016/10/11 ... -van-2017/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49696
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verkiezingstijd

Bericht door Pilgrim »

VERKIEZINGSPROPAGANDA!
Haagse VVD: 'Stop voorrang asielzoekers bij huurwoning'

WOENSDAG 19 OKTOBER 2016

Afbeelding

DEN HAAG - De VVD in Den Haag wil dat statushouders, asielzoekers met een verblijfsvergunning, niet langer voorrang krijgen bij de toewijzing van sociale huurwoningen. 'We vinden het niet eerlijk als mensen onnodig lang op de wachtlijst staan en dat mensen die vluchteling zijn voorrang krijgen', zei fractievertegenwoordiger Frans de Graaf woensdagochtend op Radio West.

'We vinden dat ze zo snel mogelijk een huis moeten krijgen, maar wat de VVD betreft moeten dat tijdelijke woningunits zijn die aan de rand van de stad worden neergezet, zodat we vluchtelingen kunnen huisvesten zonder dat het ten koste gaat van mensen die een woning zoeken', aldus De Graaf.

Meer dan de helft van de huizen in Den Haag is een goedkope huurwoning, dat is veel te veel
- Frans de Graaf - VVD Den Haag
Spoiler! :
Bang dat de statushouders aan de rand van de stad niet goed kunnen integreren - iets waar de VVD altijd sterk op hamert - is de fractievertegenwoordiger niet: 'Ik zie niet in waarom je daar geen taallessen zou kunnen volgen. Je moet ook niet vergeten dat deze mensen in principe voor vijf jaar in Nederland mogen blijven. Als er daarna in hun eigen land weer een goede situatie is, gaan ze ook gewoon weer terug naar het land van herkomst.'

'Geen nieuwe sociale huurwoningen bouwen, dat zijn er al te veel'
Veel sociale woningen bijbouwen vindt De Graaf geen goed idee: 'Nee, dat is een heel slecht idee. Op dit moment is al meer dan de helft van de huizen in Den Haag een goedkope huurwoning, dat is veel te veel'. Volgens De Graaf gaat dat ten koste van de economie en de leefbaarheid in de stad.

'We moeten juist minder van dat soort woningen hebben, maar meer huizen voor mensen met midden en hoge inkomens.' Mensen met een middeninkomen worden de stad uitgejaagd, omdat er voor hen geen goede woning te vinden is, zegt De Graaf.

Weerstand bij linkse coalitiegenoten
Minister Stef Blok van Wonen - ook van de VVD - besloot een tijd geleden dat gemeenten statushouders niet langer wettelijk verplicht voorrang hoeven te geven bij de toewijzing van sociale huurwoningen. Wethouder Wijsmuller (Haagse Stads Partij) houdt daar in Den Haag voorlopig wel aan vast.

Het is dan ook nog maar de vraag of De Graaf de linksere coalitiegenoten van de VVD, zoals de Haagse Stads Partij en de Partij van de Arbeid, weet te overtuigen van zijn plannen. 'Die linkse partijen komen toch ook op voor de man met de kleine beurs die een gesubsidieerde huurwoning zoekt, die willen toch ook niet dat die de dupe wordt van dat er nu zoveel vluchtelingen komen. Dus die zijn ook tegen die verdringing', zegt De Graaf.

Geen collegecrisis waard
Hij zeg best 'flink herrie te willen schoppen' over dit onderwerp binnen de Haagse coalitie. 'Het is een heel belangrijk punt voor ons. We vinden het echt heel onrechtvaardig dat gewone woningzoekenden nu de dupe worden en langer op de wachtlijst moeten staan. We hopen dat andere partijen dat ook wel inzien.'

Toch is het De Graaf geen collegecrisis waard. 'Dat gaat wel heel ver. We gaan eerst eens met ze praten, ik denk dat we hele goede argumenten hebben voor de linkse partijen om ons te steunen'. De Graaf dient woensdag schriftelijke raadsvragen in. Op 4 november wordt de begroting in de gemeenteraad behandeld. De VVD overweegt dan ook een motie in te dienen over dit onderwerp.
http://www.omroepwest.nl/nieuws/3264983 ... huurwoning
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21274
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Verkiezingstijd

Bericht door King George »

Afbeelding
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49696
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verkiezingstijd

Bericht door Pilgrim »

verkiezingsprogramma: grootste probleem in Nederland is ‘racisme’ en ‘discriminatie’

Redactie, 24-10-2016

Afbeelding

En banken zijn stom dus die moeten meer belasting betalen, zzp'ers moeten een 'minimumloon'

De PvdA wil dat banken fors extra belasting gaan betalen. Ook moet er meer geld naar politie en justitie om racisme en discriminatie harder te kunnen aanpakken, bijvoorbeeld door meer gespecialiseerde agenten aan te stellen. En als het nodig is, moeten de wetten tegen discriminatie en racisme aangescherpt.

Mensen die zich schuldig maken aan racisme wil de partij harder straffen door racisme als een haatmisdrijf te behandelen. Ook moet het Openbaar Ministerie meer ruimte geven om de daders van racisme en discriminatie op te sporen en te vervolgen. Dat staat in het verkiezingsprogramma van de PvdA, waarvan het concept maandagavond in Rotterdam is gepresenteerd.

Verbinden in de samenleving
Een volgend kabinet moet volgens de PvdA meer oog hebben voor de samenleving en zorgen dat mensen zich met elkaar verbonden voelen en samen leven en niet alleen kijken naar de bv Nederland. Zo kunnen de banken wat de PvdA betreft best wat meer bijdragen.

Bankenbelasting
De partij stelt een extra bankenbelasting voor. De huidige bankenbelasting kost de banken nu in totaal 500 tot 600 miljoen euro per jaar. De PvdA wil dat dit in totaal een miljard euro wordt. Volgens de partij zijn de banken “onderbelast” vergeleken met andere bedrijven. Het is daarom volgens de PvdA redelijk om meer van de banken te vragen, helemaal gezien de reddingen die een aantal jaar geleden nodig waren om banken overeind te houden.

Zzp’ers
Eerder werd al bekend dat de PvdA het eigen risico in de zorg wil afschaffen. Verder pleit de partij opnieuw voor een minimumloon voor zelfstandigen zonder personeel, de zzp’ers, en langer ouderschapsverlof voor vaders: drie maanden in plaats van een week. Ook wordt er gepleit voor 100.000 nieuwe banen voor conciërges en assistenten op scholen, toezichthouders in bus en tram en assistentie op sport- en cultuurclubs en mensen die de openbare ruimte schoonhouden.

http://politiek.tpo.nl/2016/10/24/pvda- ... riminatie/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49696
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verkiezingstijd

Bericht door Pilgrim »

Afbeelding
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77314
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Verkiezingstijd

Bericht door Ariel »

Nog een paar maanden en dan zijn ook hier verkiezingen. Hoog tijd dus om de PVV af te branden, en kijken over wie men de bakken stront kan legen.

Vandaag is Geert Wilders aan de beurt. Michael Heemels, de drugsgebruiker en dief gaat los over de PVV en over Wilders. De pers die hem eerst verguisde zal zijn deur vanaf nu platlopen om te kijken of de goeie man nog wat roddels over Geert kan vertellen.
PVV-woordvoerder bestelde cocaïne bij Kamer

Michael Heemels, oud-woordvoerder van Geert Wilders, liet cocaïne bezorgen in de garage van de Tweede Kamer.

Heemels drukte 110.000 euro van de PVV achterover voor zijn verslaving. „Op het laatste gebruikte ik 5 gram per dag. Zelfs dealers vroegen soms of het allemaal voor mij was.” Dat zegt hij in een interview met de Volkskrant.

Heemels zegt dat Wilders veel druk op hem uitoefende, maar dat is volgens hem geen excuus, „ik heb dat spul zelf door mijn lijf gejaagd.”

Over de ’minder Marokkanen’-toespraak van Wilders zegt Heemels nu: „Geert wist dat hij goud in handen had. Die week zijn er meerdere gesprekken geweest. Toen is besloten: dat gaan we doen.” Wilders is aangeklaagd voor de toespraak, de inhoudelijke behandeling begint maandag.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77314
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Verkiezingstijd

Bericht door Ariel »

Als je als heroine junk en dief bij de PVV gewerkt hebt, dan mag je de krant vullen. En van de volkskrant mag het volk het artikel gratis lezen. Tja.... :thinking: Zielig.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Plaats reactie