We laten de verkeerde vluchtelingen binnen

Waarom slaan bepaalde moslims, waar dan ook, elkaar en anderen de hersens in? Hoort geweld en de drang tot overheersing en bekering bij de essentie van de islam?
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76661
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: We laten de verkeerde vluchtelingen binnen

Bericht door Ariel »

Duitsland maakt zich sterk voor migratiedeals Noord-Afrika'. Merkel riep andere EU-lidstaten dinsdag op om het Duitse voorbeeld te volgen , en ongetwijfeld zal Nederland snel aan haar verzoek voldoen. Dat zal dan ongetwijfeld stiekem gebeuren.
Honderden migranten die vastzitten in Italië, worden binnenkort opgenomen door Duitsland. Bondskanselier Angela Merkel roept andere landen op hetzelfde te doen, en spreekt meteen haar steun uit voor nieuwe migratiedeals met Noord-Afrikaanse landen.

Duitsland is akkoord gegaan met een Italiaans voorstel om vanaf september enkele honderden migranten op te halen uit Italië. Dat meldde de Italiaanse minister van Buitenlandse Zaken Angelino Alfano dinsdag.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Mahalingam
Berichten: 41986
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: We laten de verkeerde vluchtelingen binnen

Bericht door Mahalingam »

Hier zo'n verkeerde vluchteling.
Berecht voor vele moorden in Ethiopië
Betrokkenheid bij het doden van zo’n vijfenzeventig personen. Het hebben laten martelen van negen mensen in gevangenschap. En het regelen van de opsluiting van ruim driehonderd mensen onder erbarmelijke omstandigheden zonder enige vorm van proces.

Voor deze feiten zal de 62-jarige tot Nederlander genaturaliseerde Eshetu A. uit Amstelveen zich in november moeten verantwoorden voor de Haagse rechtbank. Hij is van oorsprong een Ethiopiër. Na jarenlang onderzoek heeft de afdeling internationale misdrijven van het Openbaar Ministerie besloten de zaak definitief voor de rechter te brengen tegen deze verdachte, die vorig jaar september werd aangehouden.

Een woordvoerder van het OM zegt dat het naar alle waarschijnlijkheid nooit eerder in Nederland is voorgekomen dat één verdachte zich voor zo veel ernstige strafbare feiten moet verantwoorden.
Toelichting:
Eshetu A. heeft zich volgens het OM eind jaren zeventig als functionaris van het regime van de Ethiopische leider Mengistu Haile Mariam schuldig gemaakt aan vreselijke terreurdaden. Hij behoorde tot het zogeheten Derg-regime dat in 1974 de macht over nam van keizer Haille Selassie. Tijdens het bewind van Mengistu werden duizenden politiek tegenstanders vermoord. Verdachte A. zou onder meer als ‘Voorzitter van de coördinerende raad van de revolutionaire campagne in de provincie Gojjam’ tientallen mensen hebben laten martelen en executeren.
[...]
Eshetu A. is inmiddels in Ethiopië veroordeeld tot de doodstraf.
http://www.nrc.nl/nieuws/2016/08/26/ber ... 8-a1518147
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21063
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: We laten de verkeerde vluchtelingen binnen

Bericht door King George »

Weer een van die mensen in nood zeker?
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76661
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: We laten de verkeerde vluchtelingen binnen

Bericht door Ariel »

Het verhaal van een criminele mensen smokkelaar.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48939
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: We laten de verkeerde vluchtelingen binnen

Bericht door Pilgrim »

'Vreedzame' 'vluchtelingen' blijken gewapende jihadisten

vlaamsbelang . persbericht . 27 september 2016

Afbeelding

Filip Dewinter: "De zogenaamde 'screening' van de zogenaamde 'vluchtelingen' blijkt zo lek als een zeef te zijn.”

De jongste dagen ontving volksvertegenwoordiger Filip Dewinter via verschillende kanalen alarmerende berichten, gestaafd met fotomateriaal afkomstig van allerlei sociale media (Facebook, Instagram, Twitter, ...), waaruit blijkt dat zogenaamde 'vluchtelingen' die hier verblijven en komende uit het Midden-Oosten, in de praktijk gewapende jihadisten zijn. Zogenaamde 'vluchtelingen' die vreedzaam poseren voor het Brusselse stadhuis of het Antwerpse Centraal Station, poseren even vrolijk met een kalasjnikov of M16-geweer. Als bijlage vindt u daarvan een viertal flagrante foto-voorbeelden. In het belang van onze veiligheid roept Filip Dewinter op om zoveel mogelijk soortgelijk bezwarend materiaal aan hem te bezorgen.

Filip Dewinter: "De foto’s roepen heel wat vragen op omtrent de zogenaamd 'screening' van de zogenaamde 'vluchtelingen' in ons land. Die komt de facto slechts neer op een vraaggesprek en het controleren van de gegevensbank, een lachertje dus. De controle blijkt zo lek als een zeef te zijn en heeft als gevolg dat in ons land vele tientallen en misschien zelfs vele honderden zogenaamde 'vluchtelingen' rondlopen die een gewelddadige/gewapende achtergrond hebben. Deze 'gewapende vluchtelingen' zijn potentieel de jihadisten en moordenaars van morgen."

"Alléén het invoeren van een asielstop en het sluiten van onze grenzen voor zogenaamde 'vluchtelingen' is een afdoende maatregel om de jihad-terreur buiten onze grenzen te houden", besluit Filip Dewinter.

(Foto's als bijlage.)

Sam Van Rooy
Perswoordvoerder Vlaams Belang Antwerpen

https://www.vlaamsbelang.org/persberichten/2722
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48939
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: We laten de verkeerde vluchtelingen binnen

Bericht door Pilgrim »

Een specialist van de inlichtingendienst waarschuwt dat duizenden ‘islamitische soldaten’ klaar staan om Europa ‘aan te vallen’.

Geplaatst op 5 oktober 2016Een Hongaarse analist van de geheime dienst heeft gewaarschuwd dat ‘duizenden islamitische soldaten’ in Europa zijn aangekomen en dat zij een invasie beramen. Laszlo Foldi (foto) beweerde dat ‘dit niet om terrorisme in de klassieke betekenis gaat’, omdat zij streven naar het vormen van een “massale basis in Europa”, door het oprichten van politieke partijen die tot doel hebben de sharia op het continent in te voeren. Deze conclusies werden getrokken tijdens het verbazingwekkende interview met de ex-directeur van de afdeling Operaties van de Hongaarse Veiligheidsdienst.

Toen hij ondervraagd werd over de migrantencrisis door heel Europa, zei Foldi: “Ik denk dat het probleem groter is dan deze crisis: Kunnen ze ons zeggen wie deze één miljoen mensen eigenlijk zijn?”

“Dus is de situatie vanuit deze invalshoek volstrekt catastrofaal. En de reden hiervoor – zoals we al vele malen hebben opgemerkt – is het open grenzen beleid, toen ontelbare massa’s binnen kwamen”.

“Ongeveer een jaar of anderhalf jaar geleden rustte er een taboe op om zelfs de mogelijkheid te noemen dat terroristen zich onder de migranten kunnen mengen”.

“Er was een tv-show – ik zal die niet met name noemen – waar de verslaggever zei dat het dom is voor migranten om hier te komen door middel van gevaarlijke overtochten in opblaasbare boten, als terroristen hier gewoon comfortabel naartoe kunnen vliegen. Het probleem is niet dat ze hier ook naartoe zouden kunnen vliegen. Maar het feit is dat duizenden islamitische soldaten hier binnen kwamen.”

“Waar we het hier over hebben, is niet het terrorisme in de klassieke betekenis, maar een aanval, een invasie die twee doelen heeft”.

“Zorg er in de eerste plaats voor dat zoveel mogelijk goed getrainde soldaten Europa binnenkomen wier primaire taak het is om de lokale moslimbevolking aan te werven: de tweede of derde generatie moslims die in de zogenaamde ‘niet bestaande’ no-go-areas wonen”.

Volgens Eurostat werden in 2015 1.321.560 asielaanvragen in heel Europa ingediend, waarvan meer dan 476.000 in Duitsland, nadat bondskanselier Angela Merkel de deuren voor “vluchtelingen” had geopend.

Hongarije heeft onlangs in een landelijk referendum gestemd over de migrantenquota die hen opgelegd waren door de Europese Unie. In een voor de EU-bureaucraten verpletterend resultaat verwierp 98% van de Hongaarse kiezers het opleggen van de migrantenquota. Ondanks de verpletterende overwinning werd het resultaat nietig verklaard, omdat de opkomst net 42% was – minder dan de 50% die nodig was om het referendum bindend te maken.

Foldi vervolgde: “Meer dan 50% wil niet integreren in de cultuur van het ontvangende land; zij zijn de leden van een mogelijk toekomstig leger”.

“Waarom zijn ze niet naar de rijke olielanden vlak in de buurt gegaan?”

“Naast het sturen van militairen en terroristen naar Europa bestaat er nog een andere strategie – de verovering van Europa op een andere, meer vreedzame manier”.

“De olielanden laten hen niet binnen, omdat ze weten dat ze niet in staat zijn om welke nuttig werk dan ook te verrichten, en ze moeten ook een nieuwe massale basis in Europa hebben om daar politieke partijen voor hen op te richten, zodat zij, zodra de olie opraakt, naar Europa kunnen verhuizen”.

“Deze mensen zullen op de islamitische partijen, die in Europa zullen worden opgericht, stemmen; zij zullen in de parlementen zitting krijgen en een kritische massa vormen. Als Europa hun toekomstige potentiële kiezers binnen nodigt, is dit een ideale gelegenheid”.

Bron: www.express.co.uk

Door: Joe Barnes

Vertaald uit het Engels door: “Wachteres” en “Henk V.”

https://ejbron.wordpress.com/2016/10/05 ... te-vallen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48939
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: We laten de verkeerde vluchtelingen binnen

Bericht door Pilgrim »

Politieoperatie Chemnitz: gezochte terreurverdachte wel degelijk als vluchteling naar Duitsland gekomen

Door: redactie, 9/10/16 - Bron: Belga, ANP

De in Duitsland voortvluchtige terreurverdachte Djaber al-Bakr is wel degelijk als Syrisch vluchteling naar Duitsland gegaan, zo heeft een politiewoordvoerster zondag berichten in Duitse media bevestigd. De politie miste de verdachte op een haar na. De klopjacht gaat verder.

De 22-jarige hoofdverdachte, geboren in Syrië, is nog altijd spoorloos. In zijn woning werden zaterdag, na een tip van de nationale inlichtingendienst, explosieven gevonden die vermoedelijk bestemd waren voor een terroristische gewelddaad.

Tijdens de huiszoeking werd, volgens Bild, meer concreet 100 gram van het hoog-explosieve TATP (acetonperoxide) gevonden, de stof die ook bij de aanslagen in Parijs in november vorig jaar en in Brussel in maart gebruikt werd.

Lees verder>>>
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 41986
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: We laten de verkeerde vluchtelingen binnen

Bericht door Mahalingam »

Als U deze vluchteling ziet, druk dan de paniekknop in en vlucht weg.

Afbeelding

De Duitse pers vervult zijn rol van "de beste stuurlui staan aan wal".
Duitse zondagskranten hekelen vandaag het 'falen' van de politie, die de hoofdverdachte al sinds vrijdagavond in de smiezen had, maar mistastte toen het erom ging. 'Hij knutselde midden in de Saksische stad een bom voor een terreuraanslag. In de gaten gehouden door de federale diensten en laten lopen door de politie!' foetert Bild Zeitung.

Der Spiegel Magazine meldt dat de man zijn woning 's ochtends verliet onder het oog van de politie, die nog druk bezig zou zijn geweest met de voorbereiding van de inval.
http://www.ad.nl/buitenland/politie-che ... ~afe0311b/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76661
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: We laten de verkeerde vluchtelingen binnen

Bericht door Ariel »

Mahalingam schreef:Als U deze vluchteling ziet, druk dan de paniekknop in en vlucht weg.
Ze hebben hem hoor. Jaber Albakr, de terreurverdachte Chemnitz is opgepakt in Leipzig
De Duitse politie heeft na een massale klopjacht een 22-jarige Syriër, Jaber Albakr, opgepakt die wordt verdacht van het voorbereiden van een aanslag. De man is in de nacht van zondag op maandag aangehouden in een huis in Leipzig, meldt de politie.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21063
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: We laten de verkeerde vluchtelingen binnen

Bericht door King George »

Toevallig ook een produkt van de Wilkommenskultur (Wir schaffen das.)?
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21063
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: We laten de verkeerde vluchtelingen binnen

Bericht door King George »

Ook in Frankrijk: Je krijgt wat je importeert.
https://beveiligingnieuws.nl/nieuws/ter ... lagplegers
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Mahalingam
Berichten: 41986
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: We laten de verkeerde vluchtelingen binnen

Bericht door Mahalingam »

Over het gebeuren in Chemnitz:
Toen Albakr zaterdag om zeven uur 's morgens de deur uitstapte, loste een agent waarschuwingsschoten. 'We stonden op het punt een inval in het huis te doen, toen de verdachte het pand verliet', zei een voorlichter van de Saksische politie.
En toen was die zoek. En werd alsvolgt terug gevonden:
De verdachte, Jaber Albakr, is vannacht opgepakt. Hij had onderdak gezocht bij andere Syriërs, maar toen zij ontdekten wie ze in huis hadden gehaald (ze herkenden hem van de posters die door de politie verspreid waren), boeiden ze Albakr en ging één van hen met een foto die van Albakr met een mobieltje was gemaakt, naar de politie.
http://www.volkskrant.nl/buitenland/dui ... ~a4392297/
Politieke gevolgen? het speelt de AfD in de kaart. En Pegida.
Dat in Saksen nu een of meerdere vluchtelingen ontmaskerd worden als terroristen, zal de maatschappelijke spanning in de deelstaat nog verder doen oplopen.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Schepsel
Berichten: 4929
Lid geworden op: zo jun 20, 2010 6:43 pm
Locatie: 하늘

Re: We laten de verkeerde vluchtelingen binnen

Bericht door Schepsel »

King George schreef:Ook in Frankrijk: Je krijgt wat je importeert.
https://beveiligingnieuws.nl/nieuws/ter ... lagplegers
Dus een heleboel die ze al ''in het vizier hadden'' in het geval van een aanslag, maar waar door de immense hoeveelheid, weinig aan gedaan kon worden. :rolleyes:
Ik heb de beste feiten. Het zijn alternatieve feiten. Niemand respecteert de feiten meer dan ik. De rest is FAKE NEWS. SNEU. Net als ''zogenaamde rechters'' en scheiding der machten, SNEU.

Mahalingam
Berichten: 41986
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: We laten de verkeerde vluchtelingen binnen

Bericht door Mahalingam »

Die hogeropgeleide asielzoekers, die zijn geen verkeerde vluchtelingen? De apotheker uit Aleppo en zo?
Baan vinden blijkt juist voor hogeropgeleide asielzoekers lastig
Migranten met een hoog opleidingsniveau die naar Nederland komen, vinden moeilijker een betaalde baan dan laagopgeleide asielzoekers. Dat blijkt uit een pilot van uitzendbureau Randstad en het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA).

Randstad probeerde 94 statushouders binnen zes maanden aan een baan te helpen. In 14 gevallen lukte dat door middel van een betaalde baan, twaalf migranten vonden een stage of werkervaringsplek. De andere 68 statushouders in de pilot vonden geen werk. Opvallend is dat migranten zonder diploma’s sneller een baan wisten te vinden, meldt NOS.
En hoe komt dat?
Hogeropgeleiden moeten grotere hobbels zien te overkomen. Zo hebben ze weliswaar diploma’s behaald in hun land van herkomst, in veel gevallen moeten ze in Nederland opnieuw naar school om die geldig te maken. Dat kan jaren duren.

Ook het leren van de Nederlandse taal is uiterst belangrijk voor hogeropgeleide asielzoekers bij het vinden van een baan, terwijl dat bij laaggeschoolde posities minder het geval is. Volgens Randstad zijn werkgevers ook kritischer bij het aannemen van hooggeschoolden in sectoren als de zorg en ICT.
En dat was te verwachten:
Uit eerdere asielstromen bleek juist dat het lastig is voor veel statushouders om betaald werk te vinden. Van de asielzoekers die tussen 1995 en 1999 een vergunning kregen, heeft nu 35 procent een baan van dertig uur of meer per week, meldde het Sociaal en Cultureel Planbureau. De afstand tot de arbeidsmarkt zou te groot zijn, waardoor veel migranten afhankelijk werden van bijstandsuitkeringen.
http://www.elsevier.nl/economie/achterg ... ig-346241/

En wat was ons door de regenten voorgeschoteld?
Vorig jaar hield COA-baas Gerard Bakker vol dat de asielzoekersstroom gemiddeld goed is opgeleid en dat die bij integratie in Nederland ‘een enorme empowerment’ kan opleveren voor de samenleving. Hans de Boer van VNO-NCW was het daarmee eens. Volgens De Boer kunnen asielzoekers helpen om personeelstekorten in technische en ict-functies op te lossen.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 41986
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: We laten de verkeerde vluchtelingen binnen

Bericht door Mahalingam »

De vluchteling Jaber Albakrheeft de halve liter plofstof in zijn appartement in Chemnitz gemaakt. Voldoende om de flat te laten instorten.
Verder is bekend dat hij kortgeleden voor maanden (10?) in Turkije heeft gezeten en met een zak vol geld terug kwam.
http://www.spiegel.de/politik/deutschla ... 16170.html
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21063
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: We laten de verkeerde vluchtelingen binnen

Bericht door King George »

Ariel schreef:Duitsland maakt zich sterk voor migratiedeals Noord-Afrika'. Merkel riep andere EU-lidstaten dinsdag op om het Duitse voorbeeld te volgen , en ongetwijfeld zal Nederland snel aan haar verzoek voldoen. Dat zal dan ongetwijfeld stiekem gebeuren.
Honderden migranten die vastzitten in Italië, worden binnenkort opgenomen door Duitsland. Bondskanselier Angela Merkel roept andere landen op hetzelfde te doen, en spreekt meteen haar steun uit voor nieuwe migratiedeals met Noord-Afrikaanse landen.

Duitsland is akkoord gegaan met een Italiaans voorstel om vanaf september enkele honderden migranten op te halen uit Italië. Dat meldde de Italiaanse minister van Buitenlandse Zaken Angelino Alfano dinsdag.
In Niger hebben ze ook al lucht gekregen van migratiedeals met volop voor hun de lusten en voor ons de lasten. Niger wil ook al een miljardje. We kunnen zo wel heel de rest van de wereld van begrotingshulp voorzien, zo lijkt het.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Mahalingam
Berichten: 41986
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: We laten de verkeerde vluchtelingen binnen

Bericht door Mahalingam »

Vanwege respect voor de doden is Albakr in de media nu voorzien van een pixelhoofd.
Afbeelding
Terreurverdachte dood gevonden in Duitse cel
De Syrische terreurverdachte Jabr al-Bakr is vandaag dood aangetroffen in zijn cel in Leipzig. Dat heeft het Duitse persbureau DPA vanavond te horen gekregen. Eerder meldde Bild al dat de 22-jarige vluchteling zich in de gevangenis had opgehangen. Hoe hij dat onder zwaar toezicht voor elkaar heeft gekregen, is nog onduidelijk.
http://www.ad.nl/buitenland/terreurverd ... ~aed6b9b3/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48939
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: We laten de verkeerde vluchtelingen binnen

Bericht door Pilgrim »

Gauland: Niet over symptomen discussiëren, maar de ziekte genezen

Geplaatst op 14 oktober 2016

Afbeelding

Wat betreft Alexander Gauland (foto) lijdt het geen twijfel dat de autoriteiten in Sachsen een fout maakten. Maar een falen van de staat is dat zeker niet. Het eigenlijke falen van de staat heeft al veel eerder plaatsgevonden en duurt nog steeds voort, aldus Gauland.

Over de gebeurtenissen rondom de vermoedelijke terrorist al-Bakr verklaart de plaatsvervangend voorzitter van de AfD, Alexander Gauland, tijdens een persconferentie: “Met het oog op de discussie rondom het justitieschandaal in Sachsen moet men zich serieus afvragen of we allemaal nog wel goed bij ons verstand zijn. Zien we door de bomen het bos niet meer? Natuurlijk was het een fout van de autoriteiten om al-Bakr niet speciaal te bewaken, het was echter geen falen van de staat. Het eigenlijke falen van de staat heeft al veel eerder plaatsgevonden en duurt nog steeds voort.”

De kritiek gold de Duitse regering, met voorop bondskanselier Merkel: “De hele opwinding rondom al-Bakr komt met het oog op de veel grotere catastrofe volledig buitensporig en als een soort verdringen over. Het eigenlijke schandaal is het absolute verlies van controle aan de grenzen. De Duitse regering berust in de migrantenstroom en heeft nooit een serieuze poging ondernomen om de sluizen aan de grens te sluiten.”

Gauland ziet een verkeerde discussie: “Het is absurd dat de hele staat gecapituleerd heeft voor de immigratiegolven en dat wij opgewonden discussiëren over een procedurefout. Dat is het eigenlijke falen van de staat en niet de zaak al-Bakr, die slechts een fout van de autoriteiten vormt. Terroristen zoals al-Bakr konden toch alleen maar zo ver komen, omdat de Duitse regering geen controle heeft over de staatsgrenzen. Het is volkomen onzinnig om je over de symptomen op te winden en geen aandacht besteedt aan de ziekte zelf.”

Bron: www.contra-magazin.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2016/10/14 ... e-genezen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48939
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: We laten de verkeerde vluchtelingen binnen

Bericht door Pilgrim »

Hoe prachtig: We kunnen de aandacht weer afleiden van de terreur

Geplaatst op 17 oktober 2016

Afbeelding

Die Duitsers sporen niet. Daar heeft een (vermeende) zware crimineel en terrorist genaamd Al Bakr (foto) zelfmoord gepleegd in de gevangenis – en heel Duitsland is in rep en roer: hoe kan dat in vredesnaam gebeuren! Wat een vreselijk falen van Justitie! Waarschijnlijk ben ik nu een onmens als ik zeg: Nou en? Ik ben in ieder geval veel meer geschokt door alle andere zelfmoorden waarvan ik in mijn leven tot nu toe gehoord had. En nog veel, veel meer door moorden zoals geplande terreuraanslagen waarbij behalve de (zelfmoord)daders ook derden om het leven komen.

Desondanks is Duitsland ongelooflijk opgewonden. Waarom toch?

Men zit er waarschijnlijk niet ver naast door te beweren dat veel media al lang weer dolblij zijn dat ze niet meer over het ware, voor de propagandisten van de welkomstcultuur zo blamerende schandaal hoeven schrijven. Namelijk over het feit dat een Syrische terrorist (opnieuw) daarvoor als zielige bescherming zoekende “vluchteling” asiel heeft gekregen. En dat deze “vluchteling” zelfs wekenlang ongehinderd naar Turkije en naar Syrië terug had kunnen reizen. Maar veel goedmenschen zullen vermoedelijk argumenteren: ook “vluchtelingen” zouden toch recht hebben op vakantie. Blijkbaar ook naar het land waaruit ze gevlucht zijn.

Anderen op hun beurt zullen klagen: maar het is wel jammer dat men nu niets meer te weten komt over de contacten van de man en de achtergronden van de geplande terreur. Dat zou inderdaad uitermate interessant zijn. Nu toont een vergelijking met Parijs echter aan dat dit waarschijnlijk een illusie is: het Parijse megaproces tegen een megaterrorist daar wordt namelijk bepaald door het feit dat de man al maandenlang geen enkele getuigenis heeft afgelegd. Daarom moet aangenomen worden dat ook de in Sachsen betrapte terreur-knutselaar niets gezegd zou hebben.

Over zijn contacten en achtergronden zal men in ieder geval op andere manieren iets te weten komen: door middel van het doorzoeken van zijn computer, van zijn mails en gegevens op zijn mobiele telefoon. Echter natuurlijk alleen maar voor zover de databeschermers niet verhinderd hebben dat desbetreffende data opgeslagen mogen worden. De handelwijze van de databeschermers is namelijk al in veel gevallen hinderlijker geweest bij het oplossen van een misdaad dan deze door mij überhaupt niet bejammerde zelfmoord.

Aanvulling achteraf: De motivatie van de mainstream-media om zich liever enorm in te spannen over de zelfmoord in plaats van over de geplande terreuraanslag wordt nu nog veel groter, omdat namelijk is doorgesijpeld van wie de autoriteiten de planning van de terreurdaad überhaupt te weten kwamen: het was de Amerikaanse geheime dienst. En die is immers voor zowel links- als rechtsbuiten het inbegrip van het kwaad.

Bron: www.andreas-unterberger.at

Door: Andreas Unterberger

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2016/10/17 ... e-terreur/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 41986
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: We laten de verkeerde vluchtelingen binnen

Bericht door Mahalingam »

De migranten op Schouwen-Duiveland komen niet aan de bak. (als ze dat al zouden willen).
Statushouders Schouwen-Duiveland blijven op uitkering aangewezen
ZIERIKZEE - Vluchtelingen met een verblijfsstatus op Schouwen-Duiveland vinden maar moeilijk een volledig betaalde baan. Van de 190 statushouders die hier de afgelopen vijf jaar zijn komen wonen, komt niemand financieel rond zonder (aanvullende) uitkering. Vluchtelingenwerk en welzijnsorganisatie SMWO worstelen met de juiste methodes om asielzoekers in de regio te laten participeren.

De primaire aandacht is gericht op taalonderwijs. Maar niet zelden zijn vluchtelingen in hun geboorteland nooit naar school geweest en analfabeet. Dat vormt meteen al een lastige barrière in het integratietraject, ervaren Paula Schiettekatte van Vluchtelingenwerk en Mels Hoogenboom van SMWO. De afstand tot de Nederlandse samenleving en het bedrijfsleven blijkt voor veel nieuwkomers in de praktijk groot, ondanks de inzet van de instanties.
http://www.pzc.nl/regio/schouwen-duivel ... -1.6535830
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6564
Lid geworden op: zo apr 15, 2012 3:24 pm
Contacteer:

Re: We laten de verkeerde vluchtelingen binnen

Bericht door Ali Yas »

Mahalingam schreef:
niet zelden zijn vluchtelingen in hun geboorteland nooit naar school geweest en analfabeet. Dat vormt meteen al een lastige barrière
Dat kun je wel een understatement noemen. Voor zulke mensen is er alleen een baan waar je niet voor hoeft te kunnen lezen en schrijven en nauwelijks hoeft te kunnen luisteren en spreken. Bij zulke banen kan ik me moeilijk wat voorstellen.
Truth sounds like hate to those who hate truth.

Mahalingam
Berichten: 41986
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: We laten de verkeerde vluchtelingen binnen

Bericht door Mahalingam »

Als het eb is dan kunnen ze schelpdieren (oesters en zo) gaan rapen. Dat is toch niet zo moeilijk? Geiten hoeden is veel lastiger !
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16302
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Re: We laten de verkeerde vluchtelingen binnen

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Mahalingam schreef:
niet zelden zijn vluchtelingen in hun geboorteland nooit naar school geweest en analfabeet. Dat vormt meteen al een lastige barrière
Nee, dat vormt geenszins een barrière. En analfabetisme valt niet eens op in Nederland. Analfabeten lopen er immers genoeg rond. Vluchtelingen vormen een groot probleem vanwege de onverwoestbare achterlijkheid die samen gaat met een schrikbarend lage intelligentie veroorzaakt doordat zij als moslim al eeuwenlang gefokt zijn met een van vader op zoon overdraagbare tekort schietende DNA-structuur.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48939
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: We laten de verkeerde vluchtelingen binnen

Bericht door Pilgrim »

Koekoeksnest. Opvangmoeder ontdekt dat haar 12-jarige vluchtelingkindje een 21-jarige Taliban is

Posted on oktober 24, 2016 by Fubar

Goedhartige Rosie werd pas achterdochtig toen bleek dat het Afghaanse knulletje erg ‘harig’ was en een vuurwapenexpert bleek te zijn.

De pleegmoeder vertelde haar horrorverhaal nadat ze ontdekte dat haar zielige asielparasietje in werkelijkheid een geharde jihadist was.

De goedbedoelende Rosie verwelkomde Jamal in haar familie nadat sociaalwerkers haar verteld hadden dat de mosselman een 12-jarig weeskindje was, dat gevlucht was uit Afghanistan.

Jamal viel door de mand toen een tandarts hem een tiental jaren ouder schatte dan de lieglim beweerd had. Taliban materiaal en kindermisbruik beelden werden later aangetroffen op zijn mobiel.

De blunder komt aan het licht nu net nadat migranten die beweren kinderen te zijn met bussen naar het Verenigd Koninkrijk zijn gebracht vanuit het ‘Jungle’ kamp in Calais. Er wordt gevreesd dat terroristen dezelfde truc uit kunnen halen.

Rosie, wiens hele naam niet gegeven wordt om haar te beschermen tegen represailles, zei: “Volwassenen maken misbruik van ons systeem. Families zoals de mijne worden in gevaar gebracht.”

“Ik zie niet wat er mis is met gebits- en bot-controles. Sommigen zeggen dat dat opdringerig en vernederend is. Maar het is veel opdringeriger om een man in je huis te hebben die zich uitgeeft voor een kind.”

Toen Rosie en haar echtgenoot Pete, 57, Jamal in huis namen stapten ze gelijk over op halal-voer.

Rosie zegt: “Hij leek zo mager en ik dacht, ‘Bless him’. Hij was zo beleefd, bescheiden”.

Hij deelde de kamer met een jongen van 13 en er waren ook twee meisjes van 12 en 14 in het huis.

De alarmbellen gingen rinkelen toen de hele familie ging zwemmen en de 13-jarige van Rosie een opmerking maakt over hoe harig het Afghaantje was.

Tijdens een ander dagje uit naar een klimcentrum klom die met het gemak van een Talibaan-aapje in de touwen, maar het licht ging nog niet aan bij Rosie en Pete, want ze namen hem ook nog mee naar een schietclub en daar haalde de rakker zijn geweer eerst even uit elkaar en zette het weer in elkaar voor die er op los knalde.

Een schoolbuschauffeur weigerde hem mee te nemen omdat die niet geloofde dat het joch 16 was. Rosie, die in South-End woont, zei: “het is belachelijk dat iedereen kon zien dat die ouder was, maar dat de sociaalwerkers het niet zagen”. (Nou Rosie, je had zelf ook nogal wat boter op je hoofd als ik het zo lees, Fub)

Jamals gedrag ging van kwaad tot erger. Hij nam het 13-jarige jochie regelmatig in een houtgreep, eiste geld, en kreeg telefoontjes van onbekende nummers.

Een andere keer klaagde die dat die niet kon bidden omdat er teveel posters op zijn muur hingen.

Zijn laatste woorden aan Rosie waren: “Ik maak je dood en ik weet je kinderen te vinden”.

Ze voegt er aan toe:”Ik kan niet met zekerheid zeggen dat het een terrorist was, maar ik denk dat die van een trainingskamp kwam. Hij was een acteur.”

“Iedere dag controleer ik de auto voor ik die gebruik en kijk of de ramen van het huis goed gesloten zijn. Ik ben in paniek want hij kent onze routine”.

Sindsdien is Jamal gearresteerd als verdachte van geweldpleging en is zijn asielverzoek afgewezen, maar hij is in beroep gegaan.

Parlementslid David Davies (van de Tories, die al dit gajes binnenlaten, Fub) eist strengere toelatingscontroles en zegt: “Als we dit niet doen – strengere controles – dan krijgen we dat twintigers geplaatst worden in pleeggezinnen en schoolklassen met kwetsbare kinderen”.

Lol, bij de plaatselijke afdeling van de VVD hebben ze dus ook een Halbe Zijlstra die stoere praatjes mag verkopen aan de ene deur, terwijl de minister-president van het land en van dezelfde partij de andere deur wagenwijd openhoudt, Fub.

Bron: https://www.thesun.co.uk/news/2030373/m ... ld-jihadi/

https://ejbron.wordpress.com/2016/10/24 ... aliban-is/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48939
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: We laten de verkeerde vluchtelingen binnen

Bericht door Pilgrim »

Zes van de daders van Parijs kwamen als “vluchtelingen” Europa binnen. De Nice-terrorist was actief bij “No Borders”

Geplaatst op 13 november 2016

Afbeelding

Salah Abdeslam, de overlevende terrorist van de aanslagen in Parijs, hielp minstens 10 strijders van de “Islamitische Staat” om in België te komen. Zij reisden met de stroom “vluchtelingen” mee die via de Balkan-route kwam.

Van deze tien terroristen namen zes deel aan de terreuraanslag van november in Parijs, terwijl de overige vier in maart de gecoördineerde bomaanslagen in Brussel uitvoerden. Bij beide aanslagen kwamen 215 mensen om het leven, honderden anderen raakten gewond.

Volgens een tv-programma, dat vandaag werd uitgezonden door de Vlaamse zender VTM, bracht Abdeslam met een huurauto minstens 10 Jihadisten persoonlijk naar België.

Hij haalde de terroristen op in Hongarije, waar ze op het hoogtepunt van de migratiecrisis verleden jaar met de hordes “vluchtelingen” aankwamen, en reed daarna met de extremisten naar West-Europa.

De rol van Abdeslam bij de voorbereiding van beide aanslagen in november en in maart was groter dan tot nu toe werd aangenomen, wat VTM tijdens een persconferentie bekendmaakte.

Gisteren berichtte Reuters dat er, bovenop de zes bekende ISIS-strijders die door de in België geboren terrorist werden opgehaald, nog eens 90 in Syrië opgeleide Jihadisten via de vluchtelingenroute Europa binnenkwamen.

Een jaar na de aanslagen in Parijs liggen er nog steeds 20 van de slachtoffers in het ziekenhuis, terwijl 600 anderen een ambulante behandeling krijgen. Nog eens 2000 personen krijgen op grond van de aanslagen traumabegeleiding.

Dit jaar werd de Franse regering er al van beschuldigd de martelingen door de Jihadisten bij de aanslag in november in Bataclan in de doofpot gestopt te hebben. Critici beweren dat er informatie bestaat volgens welke de terroristen hun slachtoffers gecastreerd, uitgebeend, onthoofd en de ogen uitgestoken hebben. Dit werd echter onder het tapijt geschoven om de openbare woede niet nog groter te maken.

Tegen de tijdens het hoogtepunt van de migratiecrisis gedane beweringen van westerse politici en commentatoren in, volgens welke de bewaking van Europa´s buitengrenzen “precies datgene zou zijn wat ISIS wil”, gaat de politie er van uit dat de dader van Nice, Mohamed Bouhlel, meewerkte met de “No Borders”-activisten aan de Italiaans-Franse grens. Dit jaar bleek eveneens dat de radicale islamiet, die met een vrachtwagen op een mensenmenigte in raasde en daarbij 85 mensen vermoordde, regelmatig naar Italië reisde om migranten te helpen Europa binnen te komen.

Bron: http://1nselpresse.blogspot.nl

Bron oorspronkelijk artikel: www.breitbart.com

Auteur: Virginia Hale

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2016/11/13 ... o-borders/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Plaats reactie