Presidentsverkiezingen Amerika

Deze afdeling is voor algemene topics die niet passen in wat reeds voorzien is. Ze moeten wel aansluiten bij ons thema.
Gebruikersavatar
Schepsel
Berichten: 4929
Lid geworden op: zo jun 20, 2010 6:43 pm
Locatie: 하늘

Re: Presidentsverkiezingen Amerika

Bericht door Schepsel »

Pilgrim schreef:Ik denk dat met de verkiezing van Trump mogelijk een Derde Wereldoorlog voorkomen is. Is dat geen geschenk uit de hemel? :wink2:
Ik hoop bij God (welke er dan ook is) dat Trump's idee van ''waarom gebruiken we geen nukes bij internationale problemen'' een ongelukkige uitspraak was en niet meer dan dat.
Ik heb de beste feiten. Het zijn alternatieve feiten. Niemand respecteert de feiten meer dan ik. De rest is FAKE NEWS. SNEU. Net als ''zogenaamde rechters'' en scheiding der machten, SNEU.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50360
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Presidentsverkiezingen Amerika

Bericht door Pilgrim »

Afbeelding

“Dat zijn er wel heel veel die amnestie krijgen.” “Ik heb gehoord dat hij plek moet maken voor het team van Clinton.”
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50360
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Presidentsverkiezingen Amerika

Bericht door Pilgrim »

Een typische reactie van de EU...
Na overwinning van Trump – Schulz en Asselborn roepen op tot bekentenis tot de EU

Geplaatst op 11 november 2016

Afbeelding

Alleen maar omdat je steeds weer hetzelfde zegt, wordt er daarom niet beter naar geluisterd. Dat geldt voor de steeds terugkerende eis om je tot Europa te bekennen. Dit is gericht aan het adres van de Oost-Europese landen, die dwarsliggen bij het hervestiging en de vestiging van “migranten”. Vooral de Visegrád-landen hebben weinig zin om mee te doen met de door de VN geïnitieerde “Replacement Migration”.

Als reactie op de verkiezingsoverwinning van Donald Trump in de VS heeft de voorzitter van het Europees Parlement, Martin Schulz (SPD), de Europeanen ertoe opgeroepen de gelederen te sluiten. “Het zou iedereen toch duidelijk moeten zijn dat we de vluchtelingencrisis, de terrorismebestrijding of een internationaal conflict alleen maar kunnen oplossen met een gezamenlijk Europees beginsel”, zei Schulz tegen het tijdschrift “Spiegel”.

Ook de Luxemburgse minister van Buitenlandse Zaken, Jean Asselborn, roept de EU-landen op zich te bekennen tot Europa. “Iedereen moet nu de gewetensvraag beantwoorden”, zei hij tegen het tijdschrift. “hoe sta je tegenover de EU?” Dat ziet de chef van de buitenlandcommissie in het Europees Parlement, Elmar Brok, ook zo.

Volgens “Spiegel” wil hij op het partijcongres van de CDU in Essen begin december een voorstel indienen dat zich sterk maakt voor een gezamenlijke buitenlandse en veiligheidspolitiek – ook als reactie op Trump´s overwinning.

Bron: www.contra-magazin.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2016/11/11 ... tot-de-eu/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
xplosive
Berichten: 8211
Lid geworden op: do jun 30, 2011 11:18 pm

Re: Presidentsverkiezingen Amerika

Bericht door xplosive »

Ariel schreef:misschien ben ik een beetje besmet met de zwartmeer virus, want ik heb wat moeite om meneer Moore te vertrouwen.
Ik zeg niet dat je meneer Moore moet vertrouwen. Desondanks kan het zijn dat hij een interessante prestatie in artistiek opzicht geleverd heeft. Iemand met een "te linkse bril" hoeft trouwens per definitie nog geen slecht mens te zijn. Het kan alleen wel tragisch aanvoelen als jijzelf iets meent zien waar een ander blind voor lijkt te zijn.
Gun jezelf wat je een ander toewenst     islam = racisme   & de hel op aarde voor mens en dier
                                   koran = racistisch & handboek voor criminelen
      Moslimlanden bewijzen dagelijks:    meer islam = meer verkrachte mensenrechten
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50360
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Presidentsverkiezingen Amerika

Bericht door Pilgrim »

Weg met de EU en volksvijandige regeringen – Het verkiezingssucces van Trump bedreigt het Europese establishment

Geplaatst op 11 november 2016Na de “Brexit” en de verkiezingsoverwinning van Donald Trump is de toekomst van de gevestigde Europese politieke partijen onzeker. Terwijl de voorzitters van “rechts-populistische” partijen juichen, wordt de macht van het politieke establishment in Europa meer dan ooit bedreigd. De te leren les luidt, dat ook kleine partijen met een grandioze boodschap verkiezingen kunnen winnen.

Bron: https://politikstube.com

Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2016/11/11 ... van-trump/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16302
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Presidentsverkiezingen Amerika

Bericht door Hans v d Mortel sr »

mercator schreef:
xplosive schreef: Michael Moore heeft de inschatting dat de mensen alleen maar door Donald Trump met mooie woorden misleid zijn
Dat zegt de linkse gelovige altijd als er een verkiezing of referendum geweest is waarvan de uitkomst hem niet bevalt. Het illustreert ook mooi de arrogantie en zelfoverschatting van de linksmens. Hij kan de realiteit alleen zien door de aangewasemde glazen van zijn ideologische bril.
De rechtsmens heeft geen ideologie, denkt zelf na en trekt zelf conclusies.
Wie mij niet kent zou mij een afschuwelijk mens vinden. Vol met haat, fascistische ideeën en een en al discriminerende vuilspuiterij. Ik vergelijk mij dan ook het beste met Trump. Ik ben altijd een man van hard werken geweest, een vent van niet lullen maar poetsen. Succes bereik je door de armen uit de mouwen te steken. De inkse Gutmenschen, de altijd en eeuwige criticasters op elke soort van vooruitgang en verbetering praten liever, gaan het liefst hun hele leven lang onderhandelen en hebben een gigantische grote plaat voor hun kop waarop denkbeeldig staat te lezen: "Met ons valt te praten. Wij van links vertellen u hoe het zit."

Als Jehovha's Getuige was ik vergeleken met de anderen een enorm succes. Ik dacht na en roeide met de riemen die ik had: een gezond stel hersenen die de logica hoog in het vaandel had staan. Niet met de bijbel mensen om de oren slaan, maar een social talk proberen aan te gaan. Dat ik uitging van het bestaan van God, had te maken met mijn overtuiging dat de evolutietheorie ontstaan is doordat de wens de vader van de gedachte is om God uit te sluiten. Echter, zonder intelligentie kan geen intelligentie tot stand zijn gekomen. In de natuur is sprake van SUPER INTELLIGENTIE die overal aan te pas komt. De natuur laat zich niet dwingen. De natuur is een onbedwingbare macht. Dus . . . dat gelul over het milieu mag best, maar begin dan met te stellen dat al die moslims en negers in Afrika zich moeten inhouden met geslachtsgemeenschap zonder voorbehoedmmiddel. Zij zijn de ergste. En verder geldt dit voor de gehele mensheid. Er zijn veel en veel te veel mensen op deze aarde. De kruik gaat zo lang te water . . . Dat hij binnenkort breekt is een ding dat zeker is volgens mij.

Ik ben secretaris geweest van een van de grootste amateur voetbalclubs in Amsterdam: sc Buitenveldert. Ik zat daar niet als een praatpaal of linkse kakelende kip die zichzelf het liefst de hele dag hoort kakelen. Ik was een man van actie en zorgde door mijn toedoen dat er de nodige veranderingen plaats vonden zoals het ontmantelen van de activiteiten van de penningmeester, uitbreiding mogelijk maken van het clubhuis, en meer. Vanwege een bestuurscrisis bij de club werd ik benaderd om als secretaris zitting te nemen in een nieuw te vormen bestuur. Frits Barend was daar toen tot over zijn oren bij betrokken. Ik was overigens de laatste keuze om in aanmerking te komen als secretaris omdat men mij niet serieus nam als 'rare' man, als druktemaker die niet in een vakje was te stoppen. Men nam de 'gok'. (te vergelijken met de uitslag van de verkiezingen in de USA)

Daarom herken ik mij in Trump. Ik zeg met nadruk: herken. God-zij-dank zijn wij niet hetzelfde. Ik heb nog nooit iemand belazerd, behalve dan de belastingdienst, en mijn handen hield ik altijd angstvallig verwijderd van de lekkere aantrekkelijke delen van de vrouw. Want 'Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doet dat ook een ander niet.'

De kunst van het goed functioneren van iedere directeur, van iedere leidinggevende functionaris is het kunnen delegeren en vertrouwen stellen in je medewerkers wanneer zij voldoen aan JOUW normen. Daar moet je dus bovenop zitten. Doen zij hun werk goed dan geef je hen een bepaalde vrijheid van handelen. Zo deed ik het ook als voetbaltrainer-coach van een laag gekwalificeerd pupillenelftal bij sc Diemen. Wie niet oplette en niet naar mij luisterde tijdens de briefing, stuurde ik de gang op. Mijn kracht zat hem in het oppeppen van mijn team. Ik won met de jongens de beker in een sterk vertegenwoordigd toernooi. Ik was maar een jaar trainer bij sc Diemen. Omdat de hele gang van zaken bij de jeugdcommissie mij niet beviel. In de verantwoording nemen van een jeugdteam gaat heel veel tijd zitten en als dat niet gewaardeerd wordt kan zo'n club van mij de pot op. Precies hetzelfde gebeurde door mij bij de Jehovah's Getuigen. En dat kan ook bij FFI gebeuren. Het ziet er niet naar uit, want dit FFI is van grote ongekende klasse.

Lang verhaal. Terug naar de basis. Linkse mensen staan erom bekend tot in het oneindige te willen praten en discussiëren in ellenlange vergaderingen waarbij de een de ander wil overtreffen in zijn overtuiging de waarheid in pacht te hebben zonder ook maar daadwerkelijk in staat te zijn de theorie van de praktijk te kunnen en te willen onderscheiden en te kiezen voor de praktijk. Wat dit betreft lijken linkse mensen kwaadaardig veel op moslims: theorie theologen die geen kaas hebben gegeten van de praktijk.

Trump for CHANGE!

En dus voor actie! Arabieren maak je borst maar nat! Dat zal moeilijk gaan met al die bebossing, maar doe het toch maar! Heerlijk toch, al die Arabische kutlanden die vanaf nu in de stress verkeren.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
mercator
Berichten: 19306
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Presidentsverkiezingen Amerika

Bericht door mercator »

'Hans van de Mortel' schreef:Arabieren maak je borst maar nat!
Ik begrijp het lange verhaal van Hans zo, in een notendop:

Voor de linksmens is de bevestiging van het eigen gelijk belangrijker dan het behalen van enig praktisch resultaat op het terrein.

Een mooie illustratie daarvan is de situatie in Franstalig België, ook gekend als Wallonië. Niets werkt daar nog, de instellingen niet en de mensen ook niet. Als bedelaars zijn ze afhankelijk van het Vlaamse geld. De asielzoekers die daar geplaatst worden hollen weg naar Vlaanderen zodra ze de kans hebben, zo armoedig is het daar. Maar de socialistische Walen beschouwen zichzelf als een gidsland dat een moreel baken is voor alle anderen.

Zo weet ik dat een kruisraket op Mekka de beste oplossing is voor het moslimprobleem. Geen gepraat, gekonkel, geen respect voor godsdienst en traditie...actie!
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21549
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Niet goedschiks, dan maar Trumpschiks

Bericht door King George »

Afbeelding
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Mahalingam
Berichten: 42884
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Presidentsverkiezingen Amerika

Bericht door Mahalingam »

De Duitse Minister van Oorlog, Ursula von der Leyen, is haar schok te boven en heeft haar stem weer een beetje teruggevonden. Zij piept nu tegen Trump over 'verworven rechten' en dat voor de NATO de poen niet belangrijk is.
Defence minister to Trump: NATO is no business deal
“What his advisors will hopefully tell him, and what he will hopefully learn, is that NATO is not a business,” von der Leyen told broadcaster ZDF on Thursday evening.
She explained that rather, Trump must acknowledge that NATO is a community of shared values.

“This is not something where someone can say: ‘The past does not matter to me. The values that we champion together do not matter to me, but rather I am looking at how much money I can get out of this and if I can make a good deal,” von der Leyen continued.
“That is not how you govern a country and that is also not the principle of NATO.”
http://www.thelocal.de/20161111/defence ... iness-deal
En dat allemaal omdat Trump van mening is dat de EU defensie betaald moet worden door de EU landen en niet voor een groot deel door de USA.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16302
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Presidentsverkiezingen Amerika

Bericht door Hans v d Mortel sr »

mercator schreef: Zo weet ik dat een kruisraket op Mekka de beste oplossing is voor het moslimprobleem. Geen gepraat, gekonkel, geen respect voor godsdienst en traditie...actie!
Ik ben dan wel zo reëel om met jou af te spreken dat wij eerst ALLE mohammedanen gaan waarschuwen via deze tekst aan Trump die hij eerst via een internationale TV-uitzending moet voorlezen alvorens tot actie over te gaan, teneinde onnodige ( [icon_lol.gif]) levens te sparen:

"Attentie attentie mohammedanen! Jullie zijn volgers van jullie geliefde historische profeet Mohammed. Vandaar dat wij jullie mohammedanen noemen en jullie geloof mohammedanisme. Wij hebben respect voor Allah, de knecht van jullie geliefde Mohammed. Nu niet boos worden omdat ik Allah de knecht van Mohammed noem, maar eerst goed luisteren. Het is nu vrijdag en denk dus allemaal aan het vrijdagmiddaggebed. Maar wij gaan eerst een kruisraket op Mekka afvuren vanuit de achterliggende gedachte dat Allah alles goedkeurt vanwege zijn wil die verpacht is aan mij, Donald Trump, president van het machtigste land op aarde. Logisch, want in meerderheid zijn wij christen. Als het de wil van Allah is verdwijnt de heidense doos te Mekka met zijn kinderachtige inhoud voorgoed uit Saudi-Arabië, de as van het kwaad. Mocht Allah bezwaar maken dan zal ik met respect voor Allah mijn hoofd naar hem buigen. Als het moet wel vijf keer op een dag. Precies zoals Obama voor de Arabische despoten deed, waarbij een keer genoeg was om hem alsde meest laffe huichelachtige zwakke president van Amerika te classificeren. U heeft 24 uren de tijd om Mekka te verlaten. Wie op Allah vertrouwt en niet op Trump, raad ik ten zeerste aan in Mekka te blijven tot de kruisraket zijn werk zal doen.

Ik wens u allen een uitermate boeiende wilsbeschikking van Allah. Na afloop van de bij voorbaat vaststaande doeltreffendheid van onze kruisraket staat het een ieder vrij om zich te wenden tot het judaïsme, christendom of atheïsme. In een democratie geldt de wet van vrijheid blijheid. Uiteraard zonder de bemoeienis van een onmachtige achterhaalde woestijnallah. Heeft u nog vragen? Stelt u die dan gerust, uitsluitend in het Engels, en richt die vervolgens aan Mercator of HvdM. Te uwer informatie: in het christendom, zowel als in het judaisme als atheisme geldt de wetenschap, die als een verwaarloosd terrein wordt beschouwd in de teloorgang van het mohammedanisme."
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
mercator
Berichten: 19306
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Presidentsverkiezingen Amerika

Bericht door mercator »

Even waarschuwen ok maar niet te lang van tevoren. Die sukkels zouden nog in staat zijn om snel nog wat Christenen te onthoofden of antieke beelden kapot te slaan. Een uurtje op voorhand is meer dan genoeg.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50360
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Presidentsverkiezingen Amerika

Bericht door Pilgrim »

Trump´s antwoord aan Saoedische prins bewijst: “Amerika maakte de juiste keuze”
Gepubliceerd op 10 nov. 2016

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16302
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Presidentsverkiezingen Amerika

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Pilgrim schreef:
Trump-overwinning: Psychologische hulp voor kinderen

Geplaatst op 11 november 2016

Afbeelding
Afbeelding
Het beroemde schilderij ‘De schreeuw’ van expressionistische kunstschilder
Edvard Munch uit 1893. Het geldt als het aangrijpendste schilderij van Munch.
Het drukt het geestelijke leed en de emotionele kwelling uit die de schilder
tijdens bepaalde perioden in zijn leven heeft gevoeld. Toen Munch stierf was
hij nog in het bezit van beide oren.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 8419
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Presidentsverkiezingen Amerika

Bericht door sjun »

Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 8419
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Presidentsverkiezingen Amerika

Bericht door sjun »

DISGUSTING Liberals LOSING THEIR MIND Over Trump Presidency - Hannity (FULL SHOW 11/11/2016)


Zo wordt steeds duidelijker waarom onnozel links, Palestijnen en de islamiserende zaak op verschillende plaatsen in de wereld een natuurlijk bondgenootschap lijken te hebben. Het kon hem wel eens in de gedemonstreerde mindset zitten.
Afbeelding
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
xplosive
Berichten: 8211
Lid geworden op: do jun 30, 2011 11:18 pm

Re: Presidentsverkiezingen Amerika

Bericht door xplosive »

Volgens sommigen zouden alle "zwarten" een hekel moeten hebben aan Donald Trump :

Gun jezelf wat je een ander toewenst     islam = racisme   & de hel op aarde voor mens en dier
                                   koran = racistisch & handboek voor criminelen
      Moslimlanden bewijzen dagelijks:    meer islam = meer verkrachte mensenrechten
mercator
Berichten: 19306
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Presidentsverkiezingen Amerika

Bericht door mercator »

De meeste zwarten zijn te lui om op election day uit hun bed te komen om te stemmen. Nu schrikken ze zich een hoedje en is het tijd om te rellen en winkels te plunderen.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77970
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Presidentsverkiezingen Amerika

Bericht door Ariel »

mercator schreef:De meeste zwarten zijn te lui om op election day uit hun bed te komen om te stemmen. Nu schrikken ze zich een hoedje en is het tijd om te rellen en winkels te plunderen.
Ja maar de man uit het filmpje is een hard werkende Zwarte Amerikaan die voor Trump gestemd heeft.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
mercator
Berichten: 19306
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Presidentsverkiezingen Amerika

Bericht door mercator »

Ariel schreef: Ja maar de man uit het filmpje is een hard werkende Zwarte Amerikaan die voor Trump gestemd heeft.
Die zullen er ongetwijfeld wel zijn en niet zo weinig ook. En werkzame Latino's en vrouwen. Er zijn anderzijds ook genoeg blanke mannen in Amerika of hier die alleen maar uit hun bed komen om bier te drinken en teevee te kijken. Dat is het socialistische electoraat.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Mahalingam
Berichten: 42884
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Presidentsverkiezingen Amerika

Bericht door Mahalingam »

Nadat de Duitse Minister van Oorlog, Ursula von der Leyen haar schok te boven was gekomen en haar stem weer een beetje had teruggevonden, ging zij piepen (miepen?) tegen Trump over 'verworven rechten' en dat voor de NATO de poen niet belangrijk dient te zijn.
Nu komt ook de bovenbaas van de NATO in de pers vertellen wat Trump te doen staat. En de USA staat bij de NATO in het krijt via de constructie 'bloedgeld'.
Trump warned by Nato chief that 'going it alone is not an option'
He pointedly recalls the blood spilled by Nato allies after they came to the aid of the US following the 9/11 attacks and warns that, rather than “deepening differences” between the 28 members, now is the time to “nurture what unites” under “strong American leadership”.
[...]
“The only time Nato has invoked its self-defence clause, that an attack on one is an attack on all, was in support of the United States after the 9/11 terrorist attacks. This was more than just a symbol. Nato went on to take charge of the operation in Afghanistan. Hundreds of thousands of European soldiers have served in Afghanistan since. And more than 1,000 have paid the ultimate price in an operation that is a direct response to an attack against the United States.”
En dan praat hij over verworven rechten:
“Naturally, we have our differences. But leaders on both sides of the Atlantic, and across the political spectrum, have always recognised the unique ties that bind us. Our proud history is one of common challenges overcome together.
En zonder de NATO was de EU allang een Allahstan geworden. Wij doen heel veel tegen terrorisme. Terroristen worden opgepakt !!
Stoltenberg, however, hits back, claiming that Nato is playing a “crucial role” in the fight against Islamic State, and in strengthening the capacity of partners in North Africa and the Middle East to combat terrorists.
https://www.theguardian.com/us-news/201 ... nald-trump

En vanavond is er een spoed/paniek diner van alle staatshoofden van de EU.
Maar de Engelsen hebben daar geen behoefte aan.
Meanwhile the Foreign Office has confirmed that Boris Johnson, who branded vocal European concern about the US election result a “whinge-o-rama”, would not be attending an emergency EU foreign ministers’ meeting on Sunday to discuss Trump’s election.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50360
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Presidentsverkiezingen Amerika

Bericht door Pilgrim »

Bill & Hillary

Afbeelding

“Hillary, schat, in ieder geval heb je mij nog, je privéserver en onze Foundation.” “Doe eens een broek aan.”
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50360
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Presidentsverkiezingen Amerika

Bericht door Pilgrim »

Prominent geval van realiteitsblindheid: “Newsweek” met Clinton op de voorpagina

Geplaatst op 13 november 2016

Afbeelding
Het bewuste exemplaar van “Newsweek”.

Niet alleen vele Europese gedrukte media hadden vanwege het tijdsverschil moeite om correct op de Amerikaanse verkiezingsuitslag te reageren, die pas op de ochtend van de 9e november officieel was. De gedrukte edities van de Europese media moesten echter de avond daarvoor al klaargemaakt worden – een heikele opgave.

Vele media losten dit op door het thema Amerikaanse verkiezingen helemaal weg te laten of een voorpagina voor beide denkbare opties – de verkiezingszege van Hillary Clinton en Donald Trump – te drukken, zoals de “Märkische Oderzeitung”.

Uitgerekend een van de meest gerenommeerde Amerikaanse tijdschriften, “Newsweek”, vergaloppeerde zich echter volledig en stuurde van tevoren duizenden vers gedrukte exemplaren met lofliederen op en de portretfoto van Hillary Clinton op de voorpagina. Met daarbij de kop: “Hillary Clinton´s historische reis naar het Witte Huis”.

Uit vragen aan het bedrijf bleek dat het om een klassiek geval van realiteitsvlucht van de redactie ging – net als hier in het land in veel van de gebruikelijk links-liberale redacties, maar ook bij praktisch alle opinieonderzoeksinstituten. De productiepartner van “Newsweek”, Topix Media, die ook voor de distributie van het tijdschrift verantwoordelijk is, zou ervan overtuigd zijn geweest dat de winnaar Hillary Clinton zou heten. “Net als alle anderen hebben wij alles verkeerd ingeschat”, gaf de chef van Topix, Tony Romando, toe.

Volgens informatie van de “New York Post” werden ongeveer 125.000 “verkeerde” exemplaren van “Newsweek” aan de kiosken geleverd.

Bron: http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2016/11/13 ... oorpagina/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
silkyboxershortXL
Berichten: 2544
Lid geworden op: za apr 24, 2010 3:20 pm

Re: Presidentsverkiezingen Amerika

Bericht door silkyboxershortXL »

BREAKING! Big, big news for Julian Assange
Afbeelding

WikiLeaks founder Assange should walk free: UN panel
Justice for Assange
Justice will prevail...HOMETHE CASECONTROVERSIESEXTRADITIONFAIR TRIAL IN SWEDENPRESS2016
See the Updated Fact-Checker.
The UN Working Group on Arbitrary Detention has found that Julian Assange is being arbitrarily and unlawfully detained by Sweden and the United Kingdom; and that he must be immediately released and compensated. The Working Group spent sixteen months investigating the case before issuing the Opinion. The process was adversarial: the UK and Sweden took part by making submissions to the Working Group.
Spoiler! :
Assange Case Fact-Checker
Significant information has come to light since the Assange story was originally covered in the media and UK courts in 2012.
The facts, as contained in official court documents and other official material on this case, are the following:
1. The UN formally found in February 2016 that Julian Assange is unlawfully detained by Sweden and the UK. On 5 February 2016, the UN Working Group on Arbitrary Detention announced its decision after a 16-month investigation into his case. Sweden and the UK participated in the process, but their arguments failed to convince the panel that their actions against Julian Assange were justified. The UN ordered Sweden and UK to immediately release him and compensate him for violating his rights.
2. Assange has not been charged and he is not wanted for trial. The UK Supreme Court acknowledged that Assange is not charged in Sweden. The prosecutor acknowledged in correspondence with UK authorities that the matter is a ’preliminary investigation’, and that no decision had been made to charge.
3. Assange does not "believe" there is an ’espionage’ case against him, it is a fact. On 19 May 2016, the FBI told a US court that it continues to actively pursue Julian Assange and WikiLeaks. On 15 March 2016, the US Department of Justice filed a 113 page document to court saying that there is a pending national security prosecution against Assange and WikiLeaks. A federal warrant from 2012 shows that the WikiLeaks case concerns Espionage, Conspiracy to commit Espionage, Theft of Government Property, Electronic Espionage (classed as a terrorism offence under the Patriot Act), and (general) Conspiracy. Assange’s alleged co-conspirator, Chelsea Manning, is sentenced to 35 years for revealing information to WikiLeaks. She filed an appeal against her sentence on 18 May 2016.
http://pdfserver.amlaw.com/nlj/wiki...
4. Assange has not "refused to come to trial or indeed be questioned" Assange has asked that he be interrogated in the UK by Swedish authorities since 2010, but the prosecutor declined. Correspondence from 2015 shows Assange agreed unconditionally to a questioning. Since he was arrested in 2010, 44 other people have been questioned in the UK by Sweden. The Swedish Court of Appeal (confirmed by Sweden’s Supreme Court) made a finding in 2014 that the prosecutor in the case had breached her duty in the Assange case by refusing to progress the case by questioning Assange in the UK for 5 years.
5. Assange did not "flee". Assange stayed in Sweden for 5 weeks in order to be questioned, during which time the prosecutor declined to question him on a number of occasions. Assange left Sweden with the consent of the prosecutor. He entered the Ecuadorian embassy and applied for asylum, which is his right, and was granted it in relation to the US espionage case.
Agreed facts to the UK Supreme Court 2012 Ecuador Foreign Minister Ricardo Paino Asylum Grant Press Conference transcript
6. Assange has already been cleared and the woman says the police made it up in order to ’get him’. On August 25 2010, Assange was cleared of the suspicion of ’rape’ by Stockholm’s Chief Prosecutor Eva Finne, who stated she "made the assessment that the evidence did not disclose any offence of rape". On 25 of August, the prosecutor stated that "The conduct alleged disclosed no crime at all and that file (K246314-10) would be closed". The case was only resurrected after a politician, Claes Borgstrom, intervened in the case. The police report states that she felt “railroaded by police and others around her”. While she was at the police station to inquire about HIV tests she sent messages to friends saying that she that she "did not want to put any charges on JA but that the police were keen on grabbing him" (14:26) and “did not want to accuse JA for anything”; that “it was the police who made up the charges”; and that she was “shocked when they arrested JA" because she "only wanted him to take a [HIV] test” (17:06).
Justice for Assange
Hoop is geen strategie.
WWG1WGA
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77970
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Presidentsverkiezingen Amerika

Bericht door Ariel »

Ik hoop voor hem dat hij vrij komt. Maar kan hij dan veilig Amerika in? En in welk land is hij wel veilig? Misschien in Rusland?
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 8419
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Presidentsverkiezingen Amerika

Bericht door sjun »

Ariel schreef:
xplosive schreef: Toch is het wel een goede analyse. Ik weet dat Michael Moore een Trump-hater is, maar ik vind wel dat je iemand (ondanks verdere opvattingen) crediet moet kunnen geven waar die het verdient. En het is wat mij betreft (ook de opmerkingen van Jimmy Dore) écht heel boeiend !

En verder : wie nooit een kijkje in de keuken van de "tegenstander" doet loopt het gevaar een eenzijdig beeld te krijgen.
.
Je hebt helemaal gelijk xplosive. Ik heb gekeken, en ik kijk ook in de keuken van de tegenstander, maar misschien ben ik een beetje besmet met de zwartmeer virus, want ik heb wat moeite om meneer Moore te vertrouwen.
Ik ook omdat ik hem hypocriet vind. Iemand anders weet dat uitstekend uit te drukken:

Michael Moore is a Sack of Shit
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Plaats reactie