Multicultureel Belgie. Heel gezellig.

mercator
Berichten: 19282
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Multicultureel Belgie. Heel gezellig.

Bericht door mercator »

Ariel schreef:De "rijke familie "uit Belgie heeft het recht in eigen hand genomen om zo toch de bevriende Syrische familie naar Belgie te laten komen, en daarmee ook de achterlijke gewoonte van schoenenwerpen. Waar je mee omgaat wordt je mee besmet.
Al die ellende in Syrië is begonnen doordat ze ginder absoluut de moslimgekte in de kop moesten krijgen. Dat ze dat dan ook maar ginder oplossen. Het is van de gekke dat de premier van België zich persoonlijk moet gaan bezig houden met 1 individueel geval daar.
De Franstalige rechter die dwars ligt, de extreem linkse Mireille Salmon is zelf niet onbesproken. 5 jaar geleden was ze betrokken in het bedrieglijk faillissement van de Belgische Fortisbank en daar werd 5 jaar cel tegen haar geëist. Uiteraard is ze door de linkse ons-kent-ons sfeer ongemoeid gelaten. Alle archief artikelen daarover zijn enkele dagen geleden van het internet verwijderd.
Die zgz. heilige Scheiding der Machten in België is een fictie. Heel justitie is voor het leven benoemd door de vorige linkse politici en zullen elk rationeel bestuur saboteren. Ze controleren ook uitsluitend zichzelf zodat ze zich letterlijk alles kunnen permitteren. Gisteren nog sprak zo een rechter een Turk die een meisje van 12 doodreed met vluchtmisdrijf zo goed als vrij: 4 jaar cel(we weten wat dat voorstelt) en een boete van 6.000 €.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77493
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Multicultureel Belgie. Heel gezellig.

Bericht door Ariel »

Leefloon asielzoekers kost vijf keer meer dan verwacht

Erkende asielzoekers en personen die een subsidiaire beschermingsstatus bezitten, kunnen beroep doen op financiële steun in de vorm van een equivalent leefloon. In 2015 kostte dat de Belgische schatkist 137 miljoen euro, zo blijkt uit cijfers die Vlaams Belang-Kamerlid Barbara Pas bemachtigde bij het departement Maatschappelijke Integratie. De cijfers zijn opmerkelijk aangezien ze een veelvoud zijn van wat de federale regering tot hiertoe communiceerde.

Toen het Vlaams Belang begin dit jaar aan minister voor Maatschappelijke Integratie Borsus (MR) vroeg wat de totale kostprijs was van de leeflonen voor erkende vluchtelingen in 2015, antwoordde die dat het om een bedrag ging van 22 miljoen euro. Vandaag blijkt dat cijfer echter te worden bijgesteld tot 102 miljoen euro, een vervijfvoudiging dus van het oorspronkelijke bedrag. Tellen we daar ook de kostprijs van de subsidiair beschermden (35 miljoen euro) bij, dan stijgt dat cijfer tot 137 miljoen euro.

"Zoals vaak verkeerdelijk wordt gesteld, gaat het hierbij slechts in een minderheid van de gevallen om oorlogsvluchtelingen uit Syrië of Irak", zegt Barbara Pas. "75 procent van de leeflonen gaat naar mensen uit Djibouti, Eritrea, Togo, Guinee, Congo, Bangladesh, enzovoort. Kortom: uit alle uithoeken van de wereld."

Totale failliet van het asielbeleid

Volgens Pas zijn de cijfers wellicht nog maar het topje van de ijsberg, aangezien de grootste toevloed asielzoekers in 2015 hier nog niet in vervat zit. Pas ziet in de cijfers het totale failliet van het Belgische asielbeleid. "Wat is er humaan aan het financieren van een gelukzoeker uit Djibouti terwijl een 1 op 7 landgenoten de eindjes niet meer aan mekaar kan knopen", aldus Pas.
Gelukkig is er ook nog een heel klein beetje goed nieuws voor de Belgen. Al die asielige die nog nooit belasting betaald hebben kunnen geen extra belasting geld meer eisen. Man, man, man... :scratch:
De Kamercommissie Financiën heeft vandaag ingestemd met de schrapping van het belastingkrediet voor asielzoekers die geen eigen beroepsinkomsten hebben. Daardoor zullen asielzoekers met kinderen ten laste niet langer geld terugkrijgen van de belastingen zonder dat ze zelf belastingen betalen.

Asielzoekers kunnen vandaag nog rekenen op de kredieten aangezien ze onderworpen worden aan de personenbelasting. Het goedgekeurde wetsontwerp van minister van Financiën Johan Van Overtveldt laat hen voortaan vallen onder de belasting voor niet-inwoners. Hebben ze na verloop van tijd wel beroepsinkomsten, dan komen ze alsnog in aanmerking. Net als wanneer ze erkend worden als vluchteling.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77493
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Multicultureel Belgie. Heel gezellig.

Bericht door Ariel »

"Vijf stuks jongeren", dat moet ook jou aan het denken zetten Mahalingham.
Flor (67) zwaar toegetakeld , jongste daders waren 12 á 14 jaar
Afbeelding
De 67-jarige Flor(ent) Bastiaensen zal Kerstmis voor één keer in het ziekenhuis moeten vieren. Donderdagavond werd hij door een vijftal jongeren in elkaar geslagen toen hij op Luchtbal naar de bushalte wandelde. Zij waren uit op zijn rugzak maar sloegen op de vlucht toen een buschauffeur ter hulp kwam.
Een fait-divers waarover politie en parket zelden of nooit communiceren maar die helaas nog te vaak voorkomen. Oudere mensen zijn op straat bijzonder kwetsbaar, zeker in buurten met veel jongeren zoals op Luchtbal.

"Ik ga in de toekomst beter moeten opletten wanneer ik in het donker buitenkom", reageert Florent Bastiaensen (67) vanop zijn bed in het ziekenhuis Jan Palfijn. Hij heeft een helse nacht achter de rug. Nadat hij rond 20 uur was neergeklopt in de Santiagostraat, werd hij naar het ziekenhuis overgebracht. Aanvankelijk leken de verwondingen mee te vallen: enkel wat kneuzingen aan zijn oogkas en aan zijn rechterhand.

Florent: "Rond middernacht ben ik door een te lage bloeddruk ineens het bewustzijn verloren. Twee uur lang was ik compleet van de wereld. De dokters vreesden dat het niet meer goed zou komen. Dat levensgevaar is ondertussen geweken."

Florent is een alleenstaande, gepensioneerde man die een tiental jaar in de Colombiastraat woont. Hij houdt van de buurt omdat hij er veel vrienden en kennissen heeft.

Bushalte
"Ik wilde 's avonds de bus naar het stadscentrum nemen en stapte richting de bushalte in de Santiagostraat. Ineens dook er een groepje jongeren op. Zij kwamen van de parking van de sporthal gewandeld. Een drietal snotneuzen, ik schat 12 tot 14 jaar, en twee grotere jongens van een jaar of 17. Zij kwamen achter mij lopen en daagden mij uit. "Wie zijt gij?" "Waarom zo gehaast, manneke?" "Wat gade doen?" Ik probeerde vlug door te lopen want de bus kon er elk moment aankomen.

Dan trokken die twee oudere gasten aan mijn rugzak, maar ik hield hem stevig vast. Ik werd tegen de grond geduwd en kreeg enkele trappen en kloppen. Weer trokken zij aan mijn rugzak. Net op dat moment kwam de bus de hoek omgedraaid. De chauffeur kwam mij ter hulp gelopen. Die jonge gasten kregen schrik en vluchten naar de Canada-blokken."

Florent heeft zijn spullen nog maar houdt er wel enkele ernstige kwetsuren aan over. Zijn rechterhand is helemaal opgezwollen en ligt in de plaaster. Zijn rechteroog zit ook helemaal dicht. Pas als de zwellingen wat geminderd zijn, kunnen de dokters controleren of er iets gebroken is.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6828
Lid geworden op: zo apr 15, 2012 3:24 pm
Contacteer:

Re: Multicultureel Belgie. Heel gezellig.

Bericht door Ali Yas »

mercator schreef: Al die ellende in Syrië is begonnen doordat ze ginder absoluut de moslimgekte in de kop moesten krijgen. Dat ze dat dan ook maar ginder oplossen. Het is van de gekke dat de premier van België zich persoonlijk moet gaan bezig houden met 1 individueel geval daar.
Dat is gewoon afleiding. Als je echte problemen hebt die je niet kunt (of niet wilt) oplossen, dan pak je gewoon een probleem bij de kop dat je wél kan oplossen en je nog een goede naam bezorgt ook.
Truth sounds like hate to those who hate truth.
mercator
Berichten: 19282
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Multicultureel Belgie. Heel gezellig.

Bericht door mercator »

Ariel schreef:"Vijf stuks jongeren", dat moet ook jou aan het denken zetten Mahalingham.
Die wijk Luchtbal bij Antwerpen was een soort socialistisch utopie project uit de jaren 1950, comfortabele sociale woningbouw voor stadsbeambten en havenarbeiders met de juiste partijkaart. Sinds een paar decennia is het een allochtonen ghetto en staat op elk balkon een schotel op het Zuiden gericht. Op dit ogenblik wordt daar een groot terrein bouwrijp gemaakt voor de grootste moskee van België.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Mahalingam
Berichten: 42585
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Multicultureel Belgie. Heel gezellig.

Bericht door Mahalingam »

Ariel schreef:De "rijke familie "uit Belgie heeft het recht in eigen hand genomen om zo toch de bevriende Syrische familie naar Belgie te laten komen, en daarmee ook de achterlijke gewoonte van schoenenwerpen. Waar je mee omgaat wordt je mee besmet.
Afbeelding
Belgische staatssecretaris Francken bekogeld

De Belgische staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken is door demonstranten bekogeld met schoenen en drank. De staatssecretaris was maandagavond op de luchthaven van Charleroi te gast bij een bijeenkomst van coalitiepartner MR.

Bij aankomst werd Francken door tientallen betogers tegengehouden en werd er met schoenen en drank naar de politicus gegooid, meldden Belgische media.

Francken ligt onder vuur omdat hij weigert een visum te verlenen voor een Syrisch gezin, ook al heeft de rechter bepaald dat de Belgische regering dat wel moet doen. Het gezin is bevriend met een Belgische familie die garant wil staan voor de Syriërs en hen zelf ook wil opvangen.

Het hof dreigt met een dwangsom van 4000 euro per dag. De politicus vreest een „gevaarlijk precedent” en is in cassatie gegaan.

En dan is er meer bekend over die familie die in Aleppo in kommervolle omstandigheden moet bivakkeren.
Deze ochtend meldde Het Laatste Nieuws dat uit in- en uitreisdocumenten van het gezin blijkt dat vader Mohamad Omar N. (38) op 26 november 2016 van Aleppo naar Libanon reisde. Van daaruit ging het naar de VAE en wellicht India. De man werkt voor de Kamer van Koophandel in Allepo, dus mogelijk was het een zakenreis.

Er rijzen nu dus twijfels over het Syrische gezin uit Aleppo dat een visum voor België wil. Dat de vader Syrië vlot in en uit kan en zijn gezin geruime tijd alleen laat in Aleppo, strookt niet met het beeld dat de advocaten van het gezin in diezelfde periode ophingen. Staatssecretaris Theo Francken wou evenmin iets kwijt. Hij doet er het zwijgen toe in afwachting van een uitspraak van de beslagrechter.

Reactie
Bart De Wever reageerde aan VTM nieuws. ‘Als de documenten kloppen, dan blijkt dat het gezin vrij kan reizen naar Libanon en van daaruit naar de rest van de wereld. Dat werpt een ander licht op het verhaal, en zitten ze niet vast in “de hel van Aleppo”.’
http://www.gva.be/cnt/dmf20161212_02622 ... ar-libanon
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 8105
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Multicultureel Belgie. Heel gezellig.

Bericht door sjun »

What else is new. De voorstelling van zaken van vooral linkse wereldverbeteraars kan het beste omgekeerd verstaan worden daar dit de werkelijkheid het dichtst nadert.
:thinking:
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
mercator
Berichten: 19282
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Multicultureel Belgie. Heel gezellig.

Bericht door mercator »

sjun schreef:What else is new. De voorstelling van zaken van vooral linkse wereldverbeteraars kan het beste omgekeerd verstaan worden daar dit de werkelijkheid het dichtst nadert.
:thinking:
Het advocatenkantoor dat heel die zaak opklopt is geliëerd aan de Marxisten van de PvdA .Die dwangsommen worden doorgesluisd naar allerlei linkse NGO's( zgz. Goede Doelen). De Syrische familie staat dat grootmoedig toe. Het lijkt erop dat heel dat cabaret een slinkse manier is om de partijkas van de PvdA te spekken met belastingsgeld.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77493
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Multicultureel Belgie. Heel gezellig.

Bericht door Ariel »

Idioten. :shock: Deze keer zijn het geen moslims die zich gedragen als zwakzinnigen, maar neanderthalers van het zwarte ras.
Koppel laat zoontje als straf 15 uur in pyjama op ijskoud balkon staan
Afbeelding
Stiefvader Charles D.F.
Een koppel uit het Brusselse Sint-Joost-ten-Node is opgepakt voor de foltering van hun 6 jaar oude tweeling. Eén van de twee ­kinderen ligt op de dienst intensieve zorg ­nadat hij 15 uur lang op een ijskoud balkon moest staan in zijn pyjama.

De hulpdiensten kregen maandag om 20 uur een telefoontje omdat een kind in Sint-Joost-ten-Node het bewustzijn had verloren op een balkon. De ambulanciers troffen een 6-jarige jongen aan in zijn ­pyjama, bewusteloos en onderkoeld. Van 5 uur 's ochtends tot 20 uur 's avonds had hij buiten moeten staan, als straf omdat hij zelf eten had gezocht in de keuken. De temperaturen zakten in de loop van de avond tot 3 graden.

Zware ondervoeding en mishandeling
De jongen vertoonde duidelijke ­tekenen van zware ondervoeding en mishandeling. Dat stelden de hulpverleners ook bij zijn tweelingzusje vast. De kinderen werden meteen naar het ziekenhuis gebracht. De onderkoelde jongen is nog steeds in kritieke toestand, zijn zusje is er iets beter aan toe maar wordt ook nog steeds verzorgd.

"Zo wil Jezus het"
De moeder, een Française, en haar vriend werden nog diezelfde avond gearresteerd en verhoord. "Geen van beide lijkt in te zien dat ze de kinderen verkeerd behandelden. Hun moeder ontkent alles terwijl de stiefvader wel gedeeltelijke bekentenissen aflegde", aldus het parket. "Het is zo dat Jezus het wil", praatte D.F. de verwaarlozing goed.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6828
Lid geworden op: zo apr 15, 2012 3:24 pm
Contacteer:

Re: Multicultureel Belgie. Heel gezellig.

Bericht door Ali Yas »

Ariel schreef:
"Het is zo dat Jezus het wil", praatte D.F. de verwaarlozing goed.
Staat D.F. soms voor Domme Fransoos?
Truth sounds like hate to those who hate truth.
mercator
Berichten: 19282
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Multicultureel Belgie. Heel gezellig.

Bericht door mercator »

Ariel schreef:Idioten. :shock: Deze keer zijn het geen moslims die zich gedragen als zwakzinnigen, maar neanderthalers van het zwarte ras.
Ik wist al dat het zoiets was toen het over Sint Joost Ten Node ging. Eén van de 19 Brusselse gemeenten waar je je in Afrika waant. In Molenbeek is het dan weer Marokko.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77493
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Multicultureel Belgie. Heel gezellig.

Bericht door Ariel »

Ik vind dit positief nieuws.
71 procent van de moslims voelt zich geviseerd: "Harder glimlachen om te tonen dat we geen terrorist zijn"

Belgische moslims voelen zich in eigen land niet geliefd. 71 procent van hen zegt te worden beschouwd als een potentiële terrorist, 63 procent van de ondervraagden bevestigt zich angstig te voelen bij de toestroom van vluchtelingen in dit land - ze worden geviseerd omdat ze zelf moslim zijn - en 77 procent voelt zich hier, in tegenstelling tot vroeger, niet meer thuis. Het zijn de resultaten van een peiling van de Waalse krant Le Soir en televisiezender RTBF.

Na de aanslagen in Brussel vreesden veel moslimjongeren geassocieerd te zullen worden met moslimsextremisme en terrorisme. Daarnaast ziet gelijkekansencentrum Unia een duidelijke stijging van het aantal bedreigingen tegenover moslims. 'Boomende islamofobie', het verontrust de politici, maar vooral de moslims in dit land. En de beeldvorming - "wij allen zijn verantwoordelijk voor wat er is gebeurd" - is maar moeilijk weg te krijgen.

Reportagemaker Christophe Deborsu trok voor het Franstalige programma 'C'est pas tous les jours dimanche' door de straten van Schaarbeek en vroeg Belgische moslims naar hun welbevinden. Hij wilde weten of ze zich ooit al eens bekeken voelden als mogelijke terrorist en of ze onlangs, vanwege hun geloof, al eens in verband gebracht werden met terrorisme.

"Het hangt ervan af waar je je bevindt. Wanneer je in Ukkel rondloopt, misschien wel", vertelt er eentje. "In Schaarbeek bijvoorbeeld niet. Een Europeaan die naar Saoedi-Arabië trekt, kan daar ook aanzien worden als terrorist", voegt iemand anders eraan toe.

Moslims voelen zich wel vaker geviseerd, zeker tijdens veiligheids- of politiecontroles. "Aan het station Brussel-Noord werd ik eens staande gehouden, misschien omdat ik een grote tas bij me had en terugkwam van reis", zegt een jonge man. "Het deert me eigenlijk niet zo. Ik ben trots Belg te zijn. En moslim." Een voorbijganger roept: "Leve de koning." Een jonge moslimsvrouw, zonder sluier, merkt eigenlijk geen verschil: "Iedereen is vriendelijk. Maar dat zou misschien anders zijn moest ik gesluierd door de straten lopen.

Dat beaamt een andere vrouw: "Mensen zijn bang. Zeker als ze het aan je zien dat je islamitisch bent, bijvoorbeeld door het dragen van een hoofddoek. Als moslim moeten we eigenlijk twee keer meer glimlachen dan anderen, in een poging iedereen duidelijk te maken dat we zeker géén slechte bedoelingen hebben."

En dan is er nog de discriminatie op de huizenmarkt, of op de werkvloer. "Het is niet gemakkelijk werk te vinden, maar ik ben niet van plan mijn sluier weg te laten. Daarom ga ik niet werken, nochtans heb ik een bachelordiploma", vervolgt de vrouw. "Mijn vriendin en ik hebben dezelfde studierichting gedaan", zegt iemand. "We volgden beiden een opleiding aan de universiteit en hebben dus dezelfde kwalificaties. Ik heb een job, zij - ze draagt een hoofddoek - niet. Door alles wat er is gebeurd, krijgen we het veel moeilijker."

Moslims voelen zich bekeken, in de winkel en op straat. Een vader met een zoontje van twee voelde onlangs nog de blikken in zijn rug én werd er zelfs op aangesproken. "Een klant bukte zich naar mijn zoontje en zei hem: 'Nu ben je nog mooi, nu je zo klein bent. Maar ik hoop dat jij geen terrorist wordt wanneer je groot bent. Ongelofelijk."

Klachten
In 2015 kwamen bij Unia, het Interfederaal Gelijkekansencentrum, in totaal 4.554 klachten binnen, waarvan 1.335 specifiek betrekking hadden op discriminatie. Ten opzichte van 2010 betekende dat een lichte daling van een tweehonderdtal dossiers. Op het eerste gezicht een positieve tendens, maar de feiten worden wel steeds zwaarder. Terwijl het zes jaar terug om 48 dossiers over 'haatmisdrijven' ging, verdubbelde dat aantal bijna tot 84 in 2015. Ook de klachten over het 'aanzetten tot haat' nam in diezelfde periode toe van 338 naar 404.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77493
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Multicultureel Belgie. Heel gezellig.

Bericht door Ariel »

Jongerenbendes Moslimbendes gaan elkaar te lijf met stokken, messen en boksijzers aan station Ninove.

De vechtpartij tussen twee rivaliserende bendes in Ninove is vermoedelijk onderling afgesproken. Afgelopen donderdag raakten bendeleden van 'Squad 94' slaags met leden van 'Squad 95'. Het cijfer in de naam van de bende verwijst naar de postcode van Ninove (9400) en Geraardsbergen (9500). De vechtpartij vond plaats tussen 19 uur en middernacht.

De politie en recherche van Ninove voeren een onderzoek naar het buitensporig geweld en overhandigden beelden van de bewakingscamera's aan het parket.

Volgens de eerste vaststellingen zouden beide groepen geweld gebruikt hebben. De aanleiding van de vechtpartij is voorlopig niet gekend.

Bendemilieu?
De zus van één van de slachtoffers ontkent dat het om een afrekening in het bendemilieu gaat. "Mijn broer was samen met vier vrienden op de trein aan het wachten. Hij heeft niets te maken met die bendes," klinkt het.

Tijdens de vechtpartij raakten vijf 16-jarige jongeren slaags met een groep van twintig. De aanvallers zouden jongeren van Afrikaanse afkomst zijn. Het gaat vooral om minderjarigen tussen 15 en 17 jaar, maar volgens de zus van een van de slachtoffers waren er ook meerderjarigen betrokken.

Het vijftal wachtte op een trein naar Geraardsbergen om er iets te eten. Ze werden onmiddellijk omsingeld en aangevallen. Een van de vijf zette het op een lopen en kon ontkomen. De overige vier werden belaagd met messen, stokken, boksijzers en elektrische kabels. Nadien verwittigden ze hun ouders, die hen naar de spoedopname van het Algemeen Stedelijk Ziekenhuis in Geraardsbergen brachten.

De opgelopen verwondingen zijn niet min. "We spreken over afgebroken tanden, gebroken neuzen, hersenschuddingen, rugletsels en een opengereten kaak", klinkt het bij de zus van een van de slachtoffers. "Mijn broer mocht dezelfde avond het ziekenhuis verlaten, maar moet een week thuisblijven", klinkt het. Na verzorging in het ziekenhuis dienden de slachtoffers klacht in bij de politie. Eén van hen zou nog steeds in het ziekenhuis verblijven.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Mahalingam
Berichten: 42585
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Multicultureel Belgie. Heel gezellig.

Bericht door Mahalingam »

"De aanvallers zouden jongeren van Afrikaanse afkomst zijn."
Afrika is groot. Egyptenaren? Somali's? Of bedoelen ze negers?

En dan die aangevallen jeugdigen. Die waren met vijf en dat laat mij altijd vragen: "Wat zou hun persuasie zijn?"
Zeggen wel: "Wij zijn een groepje vrienden die samen rappen en wat rondhangen. We doen geen vlieg kwaad". Dat zal wel.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77493
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Multicultureel Belgie. Heel gezellig.

Bericht door Ariel »

"Ik zou beter af zijn in Syrië. Daar kan ik mij afreageren door mensen te doden"
Afbeelding
Ahmed Haddad, die zijn ex-vrouw probeerde te doden, moest zich vandaag verantwoorden voor terrorisme.


BRUSSEL Ahmed Haddad, die veroordeeld werd tot vijftien jaar cel omdat hij zijn ex-vrouw probeerde om te brengen, is vandaag opnieuw voor de rechtbank moeten verschijnen, ditmaal voor terrorisme. De man, die de reputatie heeft gevaarlijk te zijn, zou tussen 2013 en 2015 terroristische bedreigingen hebben geuit. Volgens zijn advocaat dient de nieuwe aanklacht enkel om ervoor te zorgen dat de man niet vrijkomt omwille van een fout van het Brusselse parket.

Ahmed Haddad betwistte de feiten vandaag niet. Procureur Fabienne Laduron wees er op dat hij op 27 juli 2013, toen hij door de politie werd gearresteerd voor brandstofdiefstal, tegen de agenten zei dat hij "beter af zou zijn in Syrië", waar hij "zich kon afreageren door mensen te doden."

Drie weken later probeerde Haddad voor de ogen van zijn kinderen zijn ex-vrouw te doden. Hij stak haar zeventien keer. Die feiten leverden hem in september van vorig jaar in beroep een veroordeling op tot vijftien jaar cel. De man was na de feiten gevlucht en kon in 2015 worden opgepakt in Duitsland. Bij die arrestatie verdedigde hij opnieuw de jihad.

De correctionele rechtbank van Brussel had hem echter al in juli 2016 in eerste aanleg veroordeeld tot achttien jaar cel voor de feiten tegen zijn vrouw, maar vergat daarbij zijn onmiddellijke aanhouding uit te vaardigen. Het gevolg is dat Haddid daardoor nu eigenlijk zou moeten worden vrijgelaten.

Volgens zijn advocaat Mehdi Abbes is het om die procedurefout recht te zetten dat het parket tegen zijn cliënt een nieuw aanhoudingsbevel heeft uitgevaardigd, ditmaal voor terrorisme.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77493
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Multicultureel Belgie. Heel gezellig.

Bericht door Ariel »

Afbeelding
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
orfeus
Berichten: 83
Lid geworden op: do aug 25, 2011 4:36 pm

Re: Multicultureel Belgie. Heel gezellig.

Bericht door orfeus »

04/05/15 om 21:42 - Bijgewerkt op 05/05/15 om 07:49
Een Saoedisch bedrijf zou van plan zijn om 3,7 miljard euro te investeren in de Antwerpse haven. Bedoeling is om een waste-to-chemicalsfabriek te bouwen. De hele operatie kan 900 jobs kan opleveren.
Uit http://trends.knack.be/economie/onderne ... 67791.html

Misschien is dit ondertussen al afgeblazen; indien niet kan «weeral» een moskee als compensatie gezien worden naar de Saoedi's.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77493
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Multicultureel Belgie. Heel gezellig.

Bericht door Ariel »

Arm Belgie. Weg met jullie. :cry:

Afbeelding
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21319
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Multicultureel Belgie. Heel gezellig.

Bericht door King George »

België krijgt een filiaal van DENK:
Vlaanderen krijgt ook DENK

Iets voor Abu Jajah?
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77493
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Multicultureel Belgie. Heel gezellig.

Bericht door Ariel »

"Mijn werf is net een hotel voor illegalen. Ze doen hun behoefte op mijn vloer, slapen in mijn bed en beschadigen de boten"
Afbeelding
Ze doen hun behoefte op mijn vloer, slapen in mijn bed en beschadigen de boten. De situatie is echt onhoudbaar geworden. Vroeger kwam ik hier vier dagen per week slapen, nu zet ik er bijna geen voet meer binnen. Ik voel me niet veilig en het ergste van al: er valt niks tegen te beginnen. Mijn werf is een gratis hotel voor illegalen geworden."

Schepenbouwer en hartpatiënt Albert Reeuws (70) uit Marke moet noodgedwongen de activiteiten op zijn scheepswerf in Zeebrugge stopzetten. Illegalen bezetten consequent zijn eigendom en vernielen zijn privé-gedeelte. De illegalen zelf lijken zich van de hele situatie weinig aan te trekken. "Sleeping, sleeping. Thank you", klinkt het uit hun mond.

Een uitzichtloze situatie, noemt Reeuws het zelf. Na 18 jaar dreigt de gepensioneerde man zijn activiteiten op zijn scheepswerf langs de Werfkaai in Zeebrugge definitief te moeten stopzetten. Niet omdat hij het zelf wil, wel omdat Albert er bijna toe gedwongen wordt. Sinds enkele maanden wordt hij steevast geconfronteerd met vluchtelingen die zijn eigendom van 4.500 m² inpalmen. "In totaal heb ik er zeker al 50 uit mijn living moeten halen."

Politie
Ook vanmiddag was het opnieuw prijs. Albert probeert zijn gebarricadeerde deur te openen en staat plots -in zijn eigen living- oog in oog met een groep illegalen. "Sleeping, sleeping. Thank you", zeggen ze droog. Albert kijkt machteloos toe en belt voor de zoveelste keer de politie. Zonder resultaat. Bij aankomst zijn de illegalen gaan vliegen.

"Het is onhoudbaar. Ze slapen zelfs in mijn bed en doen hun behoefte op mijn vloer. Dit moet stoppen", zucht Albert. Bij de politie staan ze machteloos. Wettelijk gezien blijven ze beperkt tot het vragen aan de illegalen om het land te verlaten in samenspraak met de Dienst Vreemdelingenzaken.
Afbeelding
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
mercator
Berichten: 19282
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Multicultureel Belgie. Heel gezellig.

Bericht door mercator »

King George schreef:België krijgt een filiaal van DENK:
Vlaanderen krijgt ook DENK

Iets voor Abu Jajah?
Ik denk het niet. De lui van de Vlaamse DENK zijn Turkse Soennieten en Jahjah is voor hen een verachtelijke ketter, een Sjiiet van Hezbollah.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77493
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Multicultureel Belgie. Heel gezellig.

Bericht door Ariel »

Stadscrèche Aalst bant varkensvlees

Een kinderopvang van Stad Aalst genaamd ‘Oogappel’ dient al een poos geen varkensvlees meer op. Deze beslissing werd gemaakt nadat men te veel moeite moest doen om alternatieve maaltijden te voorzien voor de vele moslimpeuters. De onthulling komt er nadat enkele ontzette personeelsleden hun beklag deden bij het Vlaams Belang, dat de feiten openbaar maakte. Dat brengt HLN.

De stadsopvang heeft een flink aantal moslimpeuters te gast. En dat laat zich merken in het voedselaanbod. Na een aantal keer extraroutineuze moeite te doen om alternatieve maaltijden aan te bieden wanneer varkensvlees op het menu stond, had het opvangbestuur beslist om dan maar over te gaan tot het volledig bannen van varkensvlees in de opvang. Dit zonder medeweten van de bevoegde schepen van Kinderopvang Iwein De Koninck (CD&V).

De schepen ontkende de berichten aanvankelijk nadat gemeenteraadslid Michel Van Brempt (Vlaams Belang) de bal liet rollen door de informatie op sociale media te plaatsen. Dit nadat enkele personeelsleden de praktijken kwamen melden bij het gemeenteraadslid. Maar na nader onderzoek zag de schepen in dat de informatie wel degelijk klopte: “De leiding van het kinderdagverblijf heeft op eigen houtje gehandeld zonder ons medeweten. Omdat er zoveel moslims zijn in de kinderopvang vond zij het niet meer nodig om varkensvlees te serveren. Onbegrijpelijk natuurlijk dat over zo een gevoelige zaak geen overleg is met de oversten. De maatregel is bij deze stante pede ingetrokken”, vertelt schepen De Koninck.

Het is vooralsnog niet duidelijk hoe lang de praktijk al gaande is in Oogappel. De Koninck heeft een onderzoek bevolen binnen de stadsoverheid om dat uit te klaren. Toch kan het niet over een heel lange periode gaan, want de leidinggevende persoon die varken schrapte uit het aanbod, is verantwoordelijke in een andere opvang en verving enkele maanden een zieke collega in Oogappel.

“What’s next? Feestdagen schrappen?”

De persoon die de bal liet rollen door de informatie op sociale media te zetten is Aalsters gemeenteraadslid Michel Van Brempt van het Vlaams Belang. Deze foetert over de onwetendheid van de bevoegde schepen in het dossier: “Personeelsleden zijn het mij komen vertellen. Natuurlijk klopt het. Ze vallen daar allemaal uit de lucht en dat is eigenlijk nog het strafste: dat schepen Iwein De Koninck (CD&V) van niks weet”.

Van Brempt is niet te spreken over de teruggedraaide beslissing. “Dit kan niet. We mogen onze beschaving niet opgeven, voor niemand. Als je geen varkensvlees lust, eet het dan niet, maar varkensvlees afschaffen kan niet. […] Als we toegeven op varkensvlees, what’s next? Schaffen we de feestdagen dan misschien beter ook maar af?”, vraagt Van Brempt nog aan HLN.

Eerder nog kwam het kinderdagverblijf ook al in het oog van de storm toen in 2014 drugs op de werkvloer was gevonden. Dit door toedoen van een stagiair. Ook was er vroeger dit jaar een kind dat vast kwam te zitten met het hoofd en bevrijd moest worden.

De islamitische voedselvoorschriften bepalen dat eten niet afkomstig mag zijn van of in contact zijn geweest met varkens (zoals algemeen bekend). Eveneens uit den boze: honden, apen, slangen, insecten, amfibieën zoals krokodillen en kikkers, ezels, bepaalde zeewezens… Om effectief ‘halal’ te zijn moeten dieren die niet tot bovenstaande soorten behoren ook volgens de correcte rituelen worden geslacht.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16302
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Multicultureel Belgie. Heel gezellig.

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Van varkensvlees eten is nog niemand dood gegaan.

Problemen met ons eetklimaat en kenniseconomie? Allah weet beter. Ga terug naar je moslimland van herkomst dat je bewust hebt verlaten ter wille van ons varkensgedrag, onze liefde tot varkens. Maar tsja, als je de achterlijke moslimmeute het idee geeft dat varkensvlees niet goed is en je daarmee conformeert aan het achterlijke moslimgedrag, tsja dan mag je ook niet verwachten dat de mohammedaan ooit iets van onze beschaving zal overnemen. Waarom zal hij ook? Hij is immers vanwege zijn haatreligie tegen andersdenkenden een in de wieg gelegde parasiet.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
mercator
Berichten: 19282
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Multicultureel Belgie. Heel gezellig.

Bericht door mercator »

En vandaag hebben de Brusselse taxi chauffeurs-lees: Marokkaanse maffia-heel Brussel lamgelegd. Spijtig voor Juncker en Timmermans dan missen ze het etentje van vanavond.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77493
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Multicultureel Belgie. Heel gezellig.

Bericht door Ariel »

Nee, nee, nee, :no1: we noemen geen namen, maar de Belgische Sepke's , Henri's en Kamiel's worden tegenwoordig wel heel erg brutaal.
Twaalf meisjes van Eerselse school aangerand op schoolreisje

EERSEL - Twaalf meisjes van het Rythovius College in Eersel hebben dinsdag aangifte gedaan van intimidatie na een bezoek aan het Technopolis in Mechelen. De meisjes zijn ongewenst geïntimideerd en betast op borsten en billen door de jongens, die op een Belgische school zaten. Het incident gebeurde in de vrouwentoiletten en in de tentoonstellingsruimte.

De scholieren van allebei de scholen waren in het Technopolis, een wetenschapsmuseum, op excursie. Op het moment dat duidelijk werd wat er was gebeurd zijn de meisjes opgevangen door hun leraren en personeel van Technopolis. De politie kwam snel naar Technopolis en heeft de Nederlandse slachtoffers verklaringen af laten leggen.

De meisjes die slachtoffer werden van de intimidatie zitten in het tweede jaar van het voortgezet onderwijs. De daders, die op een school in Belgie zitten, zijn van ongeveer dezelfde leeftijd.

'Intimiderende situatie'
De directeur van het Rythovius College, Chrit Nelissen, noemt het een ‘heel erg vervelend incident’. Hij wil niet in details treden. “Het is een zaak tussen politie, betrokkenen en daders. Er is tijdens het schoolreisje een intimiderende situatie ontstaan. De begeleiders hebben adequaat opgetreden.”

“De organisatie van het museum is meteen gealarmeerd, net als de politie. Drie van de vier bussen zijn al terug naar huis gereden. Wij hebben contact opgenomen met de ouders van de meisjes. Zij zijn met begeleiders daar gebleven om aangifte te doen”, vertelt Nelissen. “We vinden het heel vervelend. Voor de meiden gaan we zorgen dat ze goed begeleid worden. We hebben alles in het werk gesteld om te zorgen dat het zo goed mogelijk behandeld wordt.”

'Snel gehandeld'
Technopolis laat weten het voorval enorm te betreuren. “We hebben geprobeerd de meisjes zo goed mogelijk op te vangen en meteen de politie op de hoogte gesteld. We zullen vanuit Technopolis ook zeker contact houden met de school en de meisjes.”

De daders, vier jongens van een Belgische school in Boom, zijn snel geïdentificeerd. In Technopolis zijn zij niet meer welkom. Na een gesprek met de Procureur, de Belgische officier van justitie, zijn de jongens onder begeleiding terug naar school gegaan. Het is niet duidelijk wat voor straf zij opgelegd krijgen.

De daders zijn geïdentificeerd en mochten na overleg van de politie met de Procureur terug richting school gaan.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Plaats reactie