Jaarwisseling 2016/2017/2018/2019

Deze afdeling is voor algemene topics die niet passen in wat reeds voorzien is. Ze moeten wel aansluiten bij ons thema.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76177
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Jaarwisseling 2016/2017/2018/2019

Bericht door Ariel »

Afbeelding

We trappen de jaarwisseling af met Arthur van Amerongen. Hij gaat los op Claudia de Breij , de lekkernijen van Johma en Spaanse CAVA.
VOMEREND HET NIEUWE JAAR IN MET CLAUDIA DE BREIJ

Hoe kansarm, zinloos, sneu en armetierig is je leven als je op oudejaarsavond, met bakken snot van Johma, cava van de Xenos, bukshag van de Aldi en bedorven oliebollen van die bakkerij uit de Amsterdamse Pijp die zo genadeloos gesloopt werd door het Rotterdamse sufferdje, naar de conferentie van Claudia de Breij staart, in je schimmelende onderbroek. En dat je dan na afloop van die humorcaust, om 23.50 uur, denkt: zal ik me meteen gaan verhangen of eerst nog even flink fappen op een of andere gruwelijk, mensonterend clipje van pornhub.com of xhamster.com?
Meer hier.
Spoiler! :
‘Jaja poepoe, lekker makkelijk hoor, drs. Van Amerongen, dat Claudia-bashen,’ zo hoor ik de lezer al mopperen. Nou ben ik even gaan grasduinen in cyberspace en ik kwam warempel enkel hommages, aubades, lofzangen en ander gekwijl tegen over het Utrechts fenomeen. Everybody loves Claudia (and somebody has to do the dirty work dus ik offer me godverdegodver maar weer eens op).
Ik ben al een eeuwigheid weg uit +31 en het laatste wat ik mij herinner van Claudia is haar epische, bipolaire gehinnik bij DWDD. Ik ben daarom maar even naar haar website gesurft en wat schrijft Claudia over haar oudejaarsconference?

Stel. Je bent cabaretier. Je bent de vijftig gepasseerd, je hebt alles al bereikt wat je ooit wilde bereiken en zelfs nog veel meer dan dat. Wat moet je dan nog? Een makkelijke vraag voor Claudia. Claudia denkt: ik ga gewoon wéér iets doen dat ik nooit eerder gedaan heb. Claudia de gekste! Dat geen enkele vrouw ooit eerder gedaan heeft. De oudejaarsconference! Claudia heeft een Poelifinario op haar naam staan, tig radioprijzen, een evergreen, diverse bestsellers en cabaretprogramma’s met zoveel sterren dat het hemelgewelf jaloers omlaag kijkt. Bovendien kreeg ze vorig jaar de Louis Davidsring: een kleinood dat haar, via haar grote voorbeeld en ex-vriend Tineke Schouten, onlosmakelijk verbindt aan een grootheid als Wim Kan. Tja en dan is de stap naar een Oudejaarsconference natuurlijk een volstrekt logische. Logisch toch?

Nou ja! Kijk, mijn enige probleem met onze hysterische bandparodiste is dat interviews met haar altijd hetzelfde zijn: hoe ze haar vent verliet voor een bakvis, hoe bewerkelijk een huis van ruim een miljoen euri wel niet is, steevast weer dat oeverloos geouwehoer over haar bevalling en altoos maar weer benadrukken dat ze helemaal niet typisch VARA is en al helemaal niet verschillig en links. En altijd maar, zelfbeffend en gespeend van enige zelfspot en met geveinsde verwondering blijven herhalen hoe ze alles kan: cabaret, radio, televisie, boeken schrijven, zingen en dichten zonder het hemd te lichten: ‘Wie ben ik dat ik dat allemaal mag doen.’
Zeg maar de mannelijke versie van Arie Boomsma maar dan zonder humor.
En nou hoorde ik gisteravond op de Wereldomroep ook nog eens dat Mag ik dan bij jou stijf in de Top 2000 aller tijden staat.
Mon Dieu, Mon Dieu, ayez pitié de moi et de ce pauvre peuple!
Het is echt niet zo dat ik niet om vrouwen kan lachen hoor. Vooruit, ik ben een beetje ouderwets en dol op types als Adèle Bloemendaal, Sylvia de Leur, Hetty Blok en Ronnie Bierman. En natuurlijk Tosca Niterink maar ook Lucille Ball, Caroll Burnett en heel soms Tina Fey. Maar mijn koningin van de gulle lach is Joan Rivers!

Nederlands vrouwencabaret moet sowieso verboden worden. Leest deze namen en huivert: Soundos El Ahmadi, Karin Bloemen, Adelheid Roosen, Sara Kroos, Hester Macrander en Jandino Asporaat.
Allemaal voorgeconcipieerde, politiek-correcte en dus volstrekt voorspelbare humor. Ingeblikt met lachzak. Ze zijn niet grappig, ze doen grappig. Overigens vind ik deze over pijpen, van Katinka Polderman, niet ongeestig.

Goed, de vraag rijst dan wat ik op réveillon (zo noemen wij in Portugal oudejaarsavond) ga doen, als ik het allemaal zo goed weet. Omdat ik me altijd aanpas in het land waar ik te gast ben, onopvallend als een vlieg op de muur, ga ik wat tips opvolgen uit het schitterende, glossy en vooral gratis life style magazine van de Lusitaanse Lidl, Mais+:
Check die tips dan, te doen als de klok twaalf slaat!

Met de rechtervoet het huis verlaten
Zout over de schouders smijten
12 rozijnen vreten
Een biljet van 500 euro in de rechterschoen proppen
Drie keer springen met een glaasje bubbles in de hand
Sexy ondergoed aantrekken (vooral een satijnen reetveter brengt geluk)
In de Atlantische Oceaan springen
Alle deuren en ramen openen
Pornhub.com kijken en/of laten pijpen door een kabeljauw

En ter nagedachtenis aan mijn liefhebbende ouders (dat hun herinnering tot een zegen mag zijn) zing ik even voor twaalven die tophit van Rhynvis Feith.

Uren, dagen, maanden, jaren,
vliegen als een schaduw heen!
Ach, wij vinden waar wij staren,
niets bestendigs hier beneên!
Op de weg die wij betreden,
staat geen voetstap die beklijft;
Al het heden wordt verleden,
schoon ’t ons toegerekend blijft.

Dat de tijd hier ’t al verover,
aan geen tijdperk hangt mijn lot;
Gij, Gij blijft mij altijd over,
Gij blijft eindeloos mijn God.
Welk een onheil mij ook nader,
‘k vind in U mijn vrede weer;
Gij blijft, die Gij waart, mijn Vader,
wat verander, wat verkeer!

Ach, en dan luister ik naar het gebulder van de Atlantische Oceaan en denk ik weemoedig aan mijn moedertje, hoe ze dat lied zong, stampend op de pedalen van het pomporgel. Niks Claudia de Breij potjandorie nog an toe! Opzouten nou met dat afgrijselijke Mag ik dan bij jou!

Ik ben verder ook niet de beroerdste dus ik wens u toch maar het allerbeste.
Se chovesse felicidade, eu lhe desejaria uma tempestade. Feliz Ano Novo!
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Scarlatti
Berichten: 5303
Lid geworden op: vr mei 09, 2008 10:12 pm

Re: Jaarwisseling 2016/2017

Bericht door Scarlatti »

GRANDIOOS en ik kan er alleen maar mee instemmen...

ik weet niet of ik zijn voorbeeld v in de oceaan stappen op zal volgen maar t is n leuk idee, ik kàn t in ieder geval wèl!

Feliz Ano Novo! En laten wij HOPEN dat t EINDELIJK een GOED NIEUW JAAR is want dit kan zo niet langer doorgaan!
Islam=LEVENSBEDREIGEND

'LOQUENDI LIBERTATEM CUSTODIAMUS'
Laten wij waken over de vrijheid van het spreken... (Pim Fortuyn 1948-2002)

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20942
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Jaarwisseling 2016/2017

Bericht door King George »

En heeft het goedmensje Caudia al een vluchteling in huis genomen of laat ze het afweten?
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76177
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Jaarwisseling 2016/2017

Bericht door Ariel »

Oudejaarsbal afgezegd wegens Noord-Afrikanen

In Walsum, het meest noordelijke stadsdistrict van Duisburg, vierde het schuttersgilde “Aldenrade-Fahrn 1837” al 40 jaar lang haar Oudejaarsbal. Tot nu toe. Maar sinds de invasie van honderdduizenden Mohammedanen op uitnodiging van de “ruit van de gruwel” is niets meer zoals het eens was. Nadat bij de kaart-voorverkoop zeven Noord-Afrikanen informatie hadden ingewonnen over nooduitgangen en gevraagd zouden hebben of er beveiligingspersoneel aanwezig zou zijn, gingen bij het schuttersgilde de alarmbellen rinkelen.

Toen een van de Noord-Afrikanen als een in Düsseldorf bekende kleine crimineel werd geïdentificeerd, hebben de schutters in het bestuur unaniem besloten het feest niet door te laten gaan. Hoewel het bal het 40e jubileum-bal geweest zou zijn en met 700 gasten al uitverkocht was. De “Westdeutsche Allgemeine Zeitung” (WAZ) bericht hoe de identificatie plaatsvond:

De vrouw zou de politie hebben ingeschakeld, die haar een map met “350 foto´s van verdachten” had laten zien. Eén man zou ze duidelijk geïdentificeerd hebben. Hij zou in Düsseldorf wonen en bekendstaan als kleine crimineel. De politie gaf dinsdag geen verdere informatie, gaf echter toe dat ook de binnenlandse veiligheidsdienst ingeschakeld zou zijn. Men zou nog niet beschikken over afsluitende resultaten.

De onzekerheid van de Duitse bevolking is na de vele gewelddadigheden dit jaar, de intimidatie, de seksuele intimidatie tot aan verkrachtingen toe, berovingen, moorden en terreuraanslagen, met als hoogtepunt de aanslag van Berlijn met 12 doden en 55 gewonden, extreem groot. In Duitsland kan men zelfs niet eens meer een vrolijk Oudejaarsbal vieren zonder angst te hoeven hebben dat er een Jihadist binnensluipt en koran-conform ongelovigen doodt:

“We hebben lang gediscussieerd, ook nagedacht over een veiligheidsdienst”, zei ze. Uiteindelijk zou men tot de conclusie zijn gekomen: “We zouden het niet onder controle hebben gehad.” In het begin van het feest misschien wel, maar na het vuurwerk, wanneer enkele honderden mensen terug de hal zouden binnenkomen, niet. De cateraar en de artiesten zouden met begrip hebben gereageerd. In het stadsdeel gist de geruchtenkeuken, daarom zouden de schutters besloten hebben om de redenen naar buiten te brengen, tegen het advies van de politie in, zei Henne.

Waarom was de politie erop tegen om de redenen bekend te maken? Is ze ingebonden in de politieke doofpotstrategie om de bevolking zo mogelijk in het onzekere te laten over de bedreiging die midden onder ons steeds groter wordt?

De inwoners van Walsum kunnen Angela Merkel bedanken, de verantwoordelijke voor de Mohammedaanse massa-immigratie. Hopelijk is iedereen daar zo verstandig om bij de komende parlementsverkiezingen deze ongeschikte persoon niet nogmaals in de kanselier-stoel te kiezen.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6534
Lid geworden op: zo apr 15, 2012 3:24 pm
Contacteer:

Re: Jaarwisseling 2016/2017

Bericht door Ali Yas »

En toch voelt deze reactie niet goed. Waarom niet iedereen instructie gegeven wat te doen tegen eventuele ordeverstoorders? Een spoedcursus zelfverdediging zeg maar? Als we als volk niet weerbaarder worden, hebben we straks helemaal niks meer in te brengen. Je hebt er niks aan "met meer" te zijn als zich dat niet vertaalt in feitelijke overmacht.
Truth sounds like hate to those who hate truth.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76177
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Jaarwisseling 2016/2017

Bericht door Ariel »

Het wordt reuze gezellig tijdens de jaarwisseling. Maar er is één probleem. De burgers voelen zich niet meer veilig. Sommige aanhangers van de vrede willen namelijk het plezier van de kafir bederven, dus moeten er stappen ondernomen worden om het reuze gezellig te houden.

Afbeelding
Europese steden wapenen zich tegen aanslag met Oud en Nieuw

In Europese hoofdsteden zijn extra veiligheidsmaatregelen genomen voor de viering van Oud en Nieuw. In veel binnensteden zijn betonblokken neergelegd, om een aanslag met een vrachtwagen zoals in Berlijn en Nice te voorkomen. Ook New York besloot Times Square in Manhattan tegen zulke aanslagen te beveiligen. Daar gebeurt dat met vrachtwagens gevuld met zand.

In veel Europese steden is meer politie op de been dan eerdere jaren. In Berlijn worden 1700 extra politiemensen ingezet om te zorgen dat er geen terroristische aanslag kan worden gepleegd.

Extra beveiliging Oud en Nieuw in Europese steden
In Milaan wordt het centrale plein ook extra beschermd met betonblokken die eruitzien als bloembakken. In de stad werd IS-aanhanger Anis Amri, verantwoordelijk voor de aanslag in Berlijn, gedood. Volgens NOS-correspondent Rop Zoutberg vrezen de autoriteiten in Italië dat IS wraak neemt voor de dood van Amri. IS heeft al eerder gedreigd "op te rukken naar Rome".

Vrachtwagens mogen het centrum van Rome en Napels morgen niet in. Madrid zet 1600 extra politiemensen in. Op het plein Puerta del Sol, waar veel Spanjaarden traditioneel het nieuwe jaar inluiden, mogen maximaal 25.000 mensen komen om te grote drukte en risico's te voorkomen.

De burgemeester van Brussel overwoog deze week de vuurwerkshow voor de jaarwisseling te verbieden in verband met veiligheidsrisico's, maar deze week werd besloten die toch te laten doorgaan.

Odessa
In Parijs patrouilleren zwaarbewapende militairen bij de toeristische trekpleisters. Op de Champs-Élysées worden 600.000 mensen verwacht bij het vuurwerk om middernacht. In heel Frankrijk zijn 100.000 politiemensen en militairen met de jaarwisseling ingeroosterd. Op het ministerie van Binnenlandse Zaken in Parijs is een centraal commandocentrum ingericht dat de beveiliging van vieringen in heel Frankrijk coördineert. Ook worden extra brandweermensen ingezet, omdat er traditioneel vaak auto's in brand worden gestoken.

De politie in Oekraïne heeft een man aangehouden die van plan zou zijn een aanslag met een vrachtwagen te plegen in de stad Odessa, geïnspireerd door de aanslag in Berlijn.

Nederland
In Nederland willen de autoriteiten weinig kwijt over extra veiligheidsmaatregelen. De Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid Dick Schoof liet kort na de aanslag in Berlijn wel weten dat er bij de feestdagen meer toezicht komt en dat op sommige plaatsen wegblokkades worden opgeworpen om aanslagen met een vrachtwagen of auto te voorkomen.
Ik ben bang dat al deze extra veiligheidsmaatregelen een gevoel van valse schijnveiligheid zal geven, want wat kan je doen als een jihadi zich tussen een menigte mensen opblaast. :nietverstaan:

Triest dat al deze maatregels nodig zijn. En dat allemaal dankzij de multiculturele droom van Merkel en de EU.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

mercator
Berichten: 19153
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Jaarwisseling 2016/2017

Bericht door mercator »

Ariel schreef:Triest dat al deze maatregels nodig zijn. En dat allemaal dankzij de multiculturele droom van Merkel en de EU.
...de Belgische politie gaat alleszins draconisch strenge alcoholcontroles houden tijdens de Nieuwjaarsdagen. De "pakkans" moet en zal enorm hoog zijn ! Dat is ook heel comfortabel, veilig en het brengt de onverzadigbare overheid flink wat geld op. Alleen spijtig voor onze dienders dat het wat koud is.En moslims gaan ze niet moeten beboeten want die houden niet van drank en varkentjes.
Inbrekers en terroristen hebben het nu heel goed want de politie staat langs de straten om de eigen burgers te pesten.
Ik heb altijd al gedacht dat die anti-alcoholcampagnes ook passen in het voorbereiden van het Islambestuur.
Mij persoonlijk boeit het niet, de wijn en een fles oude calvados staan klaar en ik houd toch niet van massa-amusement. Met of zonder moslims.
Aan alle niet-moslims een succesvol 2017 toegewenst !
Laatst gewijzigd door mercator op za dec 31, 2016 1:00 pm, 1 keer totaal gewijzigd.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20942
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Jaarwisseling 2016/2017

Bericht door King George »

Afbeelding Afbeelding
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16310
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Jaarwisseling 2016/2017

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Ariel schreef: Triest dat al deze maatregels nodig zijn. En dat allemaal dankzij de multiculturele droom van Merkel en de EU.
En moslims maar denken en roepen: 'Aan ons ligt het niet. Wij zijn okay.' Al die onrustveroorzakers zijn terroristen en (dus) geen moslim.

Dan is het toch uitermate vreemd en bedenkelijk, dat overal en altijd in de communicatie van die zogenaamde terroristen de herkenbare kreet 'Allah akbar' valt. Nooit, maar dan ook nooit heeft de moderne wereld last gehad van terroristen met een diep gelovige overtuigingsachtergrond. Het kan niet anders dan dat het mohammedanisme de uitstraling heeft van een waarachtig sterk geloof. Klopt! Want in de meeste islamitische landen heerst de godsdienstpolitie en is de islam de staatsgodsdienst. Het is een in Mohammed gelovige mohammedaan ten strengste verboden van zijn mohammedanistisch geloof af te vallen. In sommige gevallen kan dat ontaarden in de doodstraf. Op een serie aframmelingen met de karwats kan men alvast rekenen.

Zeg alle moslims de wacht aan in landen waar zij als parasieten, die getrouw aan de Koran zijn, opereren. Maak beschaafde democratische landen moslimvrij. Dan wordt al die hypocriete aanstellerij, met maatregelen die uitsluitend op moslims gericht zijn, overbodig.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20942
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Jaarwisseling 2016/2017

Bericht door King George »

Afbeelding
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76177
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Jaarwisseling 2016/2017

Bericht door Ariel »

mercator schreef: Mij persoonlijk boeit het niet, de wijn en een fles oude calvados staan klaar en ik houd toch niet van massa-amusement. Met of zonder moslims.
Aan alle niet-moslims een succesvol 2017 toegewenst !
Jij een fijne avond en een goed nieuwjaar toegewenst. Ook hier staan de wijn en champagne klaar, en ook wij zullen het huis niet verlaten. Hooguit om op het balkon te kijken naar het vuurwerk.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Scarlatti
Berichten: 5303
Lid geworden op: vr mei 09, 2008 10:12 pm

Re: Jaarwisseling 2016/2017

Bericht door Scarlatti »

IEDEREEN een heel leuke Jaarwisseling en een VRIJ en GELUKKIG 2017!

Ik ga het vieren met de bewoners van mijn nieuwe buurt in een Chicken Piri Piri Restaurant!

Tot volgend jaar!

Scar
Islam=LEVENSBEDREIGEND

'LOQUENDI LIBERTATEM CUSTODIAMUS'
Laten wij waken over de vrijheid van het spreken... (Pim Fortuyn 1948-2002)

Gebruikersavatar
Scarlatti
Berichten: 5303
Lid geworden op: vr mei 09, 2008 10:12 pm

Re: Jaarwisseling 2016/2017

Bericht door Scarlatti »

Ariel schreef:
Ook hier staan de wijn en champagne klaar, en ook wij zullen het huis niet verlaten. Hooguit om op het balkon te kijken naar het vuurwerk.
Zo deden Cees en ik het ook in Dordrecht Ariel, jij en Chris àll the best en béter voor 2017 lieve meid! Dank je wel voor de attente reacties richting mij!
Islam=LEVENSBEDREIGEND

'LOQUENDI LIBERTATEM CUSTODIAMUS'
Laten wij waken over de vrijheid van het spreken... (Pim Fortuyn 1948-2002)

mercator
Berichten: 19153
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Jaarwisseling 2016/2017

Bericht door mercator »

Ariel schreef: Hooguit om op het balkon te kijken naar het vuurwerk.
Goed dat je er mij aan doet denken, ik moet op tijd de kat zijn tranquilizers toedienen. Die weet nog niet wat hem anders te wachten staat.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Gebruikersavatar
Scarlatti
Berichten: 5303
Lid geworden op: vr mei 09, 2008 10:12 pm

Re: Jaarwisseling 2016/2017

Bericht door Scarlatti »

mercator schreef:
Ariel schreef: Hooguit om op het balkon te kijken naar het vuurwerk.
Goed dat je er mij aan doet denken, ik moet op tijd de kat zijn tranquilizers toedienen. Die weet nog niet wat hem anders te wachten staat.
NIET doen Mercator!! want als je de kat tranquillizers geeft dan is zijn ANGST nog STEEDS NET ZO OVERWELDIGEND maar hij/zij kan niet vluchten en dat is dus een DUBBELE TERREUR. Wanneer je dit niet gelooft bel dan even de dierenarts of google er op ...
Doe haar liever in een kamer met haar mand en kattenbak en eten en drinken en probeer er geluid in te hebben dat dat lawaai overstemt... zorg dat ze het huis NIET UIT kan!
Gelukkig 2017!
Islam=LEVENSBEDREIGEND

'LOQUENDI LIBERTATEM CUSTODIAMUS'
Laten wij waken over de vrijheid van het spreken... (Pim Fortuyn 1948-2002)

mercator
Berichten: 19153
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Jaarwisseling 2016/2017

Bericht door mercator »

Scarlatti schreef: NIET doen Mercator!! want als je de kat tranquillizers geeft dan is zijn ANGST nog STEEDS NET ZO OVERWELDIGEND maar hij/zij kan niet vluchten en dat is dus een DUBBELE TERREUR. Wanneer je dit niet gelooft bel dan even de dierenarts of google er op ...
Mss is tranquilizer niet de juiste medische benaming, het zijn tabletjes die ik elk jaar bij de dierenarts koop. De voorbije jaren heeft die gedurende de jaarwisseling liggen slapen en werd s ochtends fris en monter wakker.
Gelukkig is het hier doorgaans kalm wat betreft dat vuurwerk.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76177
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Jaarwisseling 2016/2017

Bericht door Ariel »

Scarlatti schreef:IEDEREEN een heel leuke Jaarwisseling en een VRIJ en GELUKKIG 2017!

Ik ga het vieren met de bewoners van mijn nieuwe buurt in een Chicken Piri Piri Restaurant!

Tot volgend jaar!

Scar
Jij ook lieverd. Veel plezier.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76177
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Jaarwisseling 2016/2017

Bericht door Ariel »

Nederland heeft nu ineens wel tijd en geld voor granscontrole, want...Vuurwerk uit Belgie of Duitsland is dodelijker dan een bomgordel dragende jihadi.

Afbeelding
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Scarlatti
Berichten: 5303
Lid geworden op: vr mei 09, 2008 10:12 pm

Re: Jaarwisseling 2016/2017

Bericht door Scarlatti »

Ariel schreef:Nederland heeft nu ineens wel tijd en geld voor granscontrole, want...Vuurwerk uit Belgie of Duitsland is dodelijker dan een bomgordel dragende jihadi.

Afbeelding
GELIJK n tweet v gemaakt! Dank je wel Ariel!
Scarlatti Bombatti ‏@ScarlattiBomba nu
#PVV=t #NIETBEVRÉÉMDEND dat r NÚ INEENS WÈL GÈLD=vr GRÈNSCONTRÔLES ALSOF #VÚÚRWERK GEVÀÀRLIJKER=DAN #MOSLIMTERRORISTEN die X op X TOESLAAN!
Islam=LEVENSBEDREIGEND

'LOQUENDI LIBERTATEM CUSTODIAMUS'
Laten wij waken over de vrijheid van het spreken... (Pim Fortuyn 1948-2002)

Gebruikersavatar
xplosive
Berichten: 8004
Lid geworden op: do jun 30, 2011 11:18 pm

Re: Jaarwisseling 2016/2017

Bericht door xplosive »

Voor iedereen een goede jaarwisseling gewenst en dat komend jaar maar een goed anti-jihad-jaar moge worden !
Gun jezelf wat je een ander toewenst     islam = racisme   & de hel op aarde voor mens en dier
                                   koran = racistisch & handboek voor criminelen
      Moslimlanden bewijzen dagelijks:    meer islam = meer verkrachte mensenrechten

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76177
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Jaarwisseling 2016/2017

Bericht door Ariel »

xplosive schreef:Voor iedereen een goede jaarwisseling gewenst en dat komend jaar maar een goed anti-jihad-jaar moge worden !
Voor jou ook xplosive, en ik hoop dat volgend jaar mensen ook eens meer gaan denken aan dierenleed wat betreft de slacht.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48256
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Jaarwisseling 2016/2017

Bericht door Pilgrim »

Afbeelding

Oudejaarsavond: de tijd voor de “eenzame wolf”...
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48256
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Jaarwisseling 2016/2017

Bericht door Pilgrim »

“Islamitische Staat” dreigt met aanslagen tijdens Oud & Nieuw

Geplaatst op 31 december 2016 door E.J. Bron

Afbeelding

De “Islamitische Staat” heeft de moslims in het Westen ertoe oproepen om Oud & Nieuw feesten aan te vallen en ze te veranderen in “bloedige slagvelden”. De aan ISIS gelieerde Nashir Media Foundation postte verschillende beelden die ertoe moeten aanmoedigen om de islamitische terreuraanslag in Berlijn na te doen. Aanvalsdoelen van de ISIS-strijders in Europa zouden openbare manifestaties, bioscopen, winkelcentra en ziekenhuizen zijn.

Lees verder →
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48256
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Jaarwisseling 2016/2017

Bericht door Pilgrim »

Paul Joseph Watson: “Nee, idioten, 2016 was niet ´het ergste jaar ooit´!”
Gepubliceerd op 30 dec. 2016

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76177
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Jaarwisseling 2016/2017

Bericht door Ariel »

Het is al erg genoeg dat iedere burger hier in het land een onbehaaglijk gevoel moet hebben als hij naar een openbaar Oud & Nieuw feest gaat. De angst zit in de nek en in het hoofd. Onbekommerd vrolijk vieren zal niet meer mogelijk zijn zolang de islam ons met zijn totalitaire machtsaanspraak en zijn door Allah gewilde geweld- en doodmachinerie bedreigt.
In Parijs komen vanavond zo'n 600.000 mensen naar de Champs-Elysees. Er zijn 100.000 militairen op de been ter bescherming tegen terreur.

In Keulen worden zo'n 1500 agenten ingezet, terwijl dat er vorig jaar maar 140 waren. Daarnaast zullen er ook nog 600 particuliere beveiligers rondlopen.
Madrid zet 2.000 agenten in om terroristische aanslagen tijdens oudejaarsavond te voorkomen

Dé plaats in Spanje om oud op nieuw te vieren is de Puerta del Sol, hartje centrum Madrid. Het is niet alleen het middelpunt van de hoofdstad van Spanje maar ook het 0km punt van het hele land. Het is dit plein waar op 31 december duizenden mensen bijeenkomen om de klok boven het gemeentehuis te bekijken en daarna op elke klokslag een druif te eten en cava te drinken om het nieuwe jaar in te luiden. Dit jaar zullen er meer dan ooit veel politieagenten in uniform en in burger aanwezig zijn om ervoor te zorgen dat Madrid geen Nice of Berlijn wordt.
Enz, enz...Leuk hé, al die moslims in Europa?
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Plaats reactie