'Vluchtelingen' en drugs

In dit forum kunnen we de problematiek met betrekking tot integratie en multiculturele samenleving bespreken.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49730
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

'Vluchtelingen' en drugs

Bericht door Pilgrim »

Buitensporige heroïneconsumptie onder Zweedse “kindvluchtelingen”

Geplaatst op 17 januari 2017

Afbeelding

We hebben vluchtelingen geroepen en er kwamen dealers en junkies.

Het heroïnegebruik komt onder de afgelopen twee jaar naar Zweden gekomen onbegeleide “kindervluchtelingen” zeer vaak voor, zoals de leider van het belangrijkste jeugdverslavingscentrum in Stockholm zei. Dr. Mathias Sjöberg, de chef-arts van het Maria Ungdom ziekenhuis, zei tegen het Zweedse “TT Newswire”:

“Ze nemen niet de klassieke Zweedse weg van het drugsmisbruik, waarbij het met cannabis begint en het daarna successievelijk met zwaarder spul verdergaat. In plaats daarvan springen ze alle tussenstappen over en beginnen ze direct met harddrugs, normaal gesproken met bruine heroïne.”

Sjöberg beweert dat het centrum steeds meer jonge kindvluchtelingen zou behandelen. Die vooral uit Afghanistan komen, wat in de tweede helft van het jaar 2015 begon en tijdens 2016 het hele jaar door steeds verder toenam.

Volgens Christoffer Bohman, de politiechef in Järva in het noorden van Stockholm, heeft zich in de voorstad Rinkeby een openlijke heroïnehandel gevestigd. Hij zei:

“Na de zomer van 2016 begonnen we op te merken dat zich een heroïnemarkt heeft gevestigd. De berichten kwamen van de buurtbewoners, de gemeente en van mensen die een oogje houden op de onderwereld.”

Hij zegt dat de verdachten in negen van de tien heroïnegevallen onbegeleide kindermigranten zouden zijn.

“Wat we kunnen zeggen, is dat er sprake is van een nieuwe ontwikkeling, waarin personen vooral in Rinkeby heroïne verkopen en kopen en dat de kopers onbegeleide kindermigranten zijn.”

Nadat er meerdere jaren sprake was van recordoogsten bij opium ziet Afghanistan zich nu geconfronteerd met een complete heroïne-epidemie.

De Verenigde Naties schatten dat er in de Afghaanse steden minstens 1,6 miljoen drugsverslaafden zijn, wat ongeveer overeenkomt met 5,2% van de bevolking. Het aantal verslaafden is sinds 2009 met 940.000 verslaafden bijna verdubbeld.

Bron: http://1nselpresse.blogspot.nl

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

Bron oorspronkelijk artikel: www.thelocal.se

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/01/17 ... htelingen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6788
Lid geworden op: zo apr 15, 2012 3:24 pm
Contacteer:

Re: 'Vluchtelingen' en drugs

Bericht door Ali Yas »

Pilgrim schreef:
“Wat we kunnen zeggen, is dat er sprake is van een nieuwe ontwikkeling, waarin personen vooral in Rinkeby heroïne verkopen en kopen en dat de kopers onbegeleide kindermigranten zijn.”
Tja, onbegeleide kinderen moet je begeleiden en als het geen kinderen zijn moet je ze opsluiten. Het zijn geen Zweden en ook geen toeristen.
Truth sounds like hate to those who hate truth.
Mahalingam
Berichten: 42493
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: 'Vluchtelingen' en drugs

Bericht door Mahalingam »

Jeugdigen die aan de heroine raken in Afghanistan komen er daar niet vanaf.
Ze zijn een belasting voor de familie. Dus zenden ze het Zwarte Schaap naar hier toe.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49730
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: 'Vluchtelingen' en drugs

Bericht door Pilgrim »

Capitulatie: SPD, Groenen en Die Linke legaliseren drugscriminaliteit in Berlijn

Geplaatst op 10 november 2017

Afbeelding

Berlijn is verloren, daar zijn de meeste onafhankelijke veiligheidsdeskundigen het over eens. Een stad, waarvan de politieke elites zich meer bezighouden met de invoering van unisekstoiletten dan met de gewelds- en drugscriminaliteit op straat, is gedoemd ten onder te gaan. De rood-rood-groene Berlijnse Senaat heeft deze ontwikkeling nu verder geforceerd en verklaart de uit zijn oevers tredende drugshandel quasi voor legaal.

De jobstijdingen uit de hoofdstad houden maar niet op. Van een ondermijning van de politie door criminele Arabische clans tot aan de vaak dodelijke mes-aanvallen die in Berlijn al lang aan de orde van de dag zijn.

Collega schrijver Thomas Böhm vatte enkele dagen geleden doeltreffend samen dat Berlijn een Gotham City van de nieuwe tijd is geworden. “Niet alleen voor fans van Batman is Gotham City het toonbeeld van een totaal kapotte stad, waarin criminelen, moordenaars en geweldplegers het dagelijks leven bepalen en de heerschappij over de straat verworven hebben. En deze stad van de verschrikking bestaat nu helaas ook in de realiteit. Hier heet deze stad Berlijn”, schrijft hij.

Migrantencriminaliteit wordt verdoezeld – niet bestreden
Nu bestaat er eigenlijk maar één antwoord op deze golf van geweld, deze toestanden moeten eerst openlijk benoemd en aan de kaak gesteld worden, maar daar staat de bekrompenheid van de politici al in de weg. Want al jarenlang worden criminaliteitsstatistieken door buitenlanders gedomineerd: Turken, Libanezen, Arabieren en sinds Merkel´s ongrondwettige vluchtelingenpolitiek hebben zich nog Noord-Afrikaanse bendes, Afghanen, Syriërs en Irakezen bij hen aangesloten. Alleen al om de heersende toestanden toe te geven, zou tegelijkertijd het bekennen van een totaal falen van de eigen politiek van de afgelopen decennia betekenen. Dus wordt iedere vorm van kritiek met de populisme- of tegelijk met de racismeknuppel bewerkt. De massamedia onthullen deze afleidings- en belasteringcampagnes niet, maar nemen er massaal aan deel. De hele grote coalitie van realiteitsontkenners bestaande uit CDU/CSU, SPD, Groenen en Die Linke versterken noch consequent de politie, noch justitie, noch bouwt ze voldoende extra gevangenissen, maar ze probeert de bevolking over de werkelijke toestanden op straat te misleiden. Om deze realiteit te ontkennen, worden de desbetreffende criminaliteitsstatistieken gemanipuleerd en daarna met gebalde mediamacht verbreid. Een van de grootste schandalen van deze regering is zeker de verdoezeling van de delicten van 600.000 vluchtelingen. Het artikel over mijn onderzoek heeft honderdduizenden lezers bereikt en desondanks bericht niet één mainstream blad over dit schandaal.

Berlijn capituleert voor de drugscriminaliteit
De rood-rood-groene Senaat heeft nu blijkbaar de capitulatie voor de drugscriminaliteit verkondigd. Veroorzakers waren en zijn de onhoudbare toestanden in het Görlitzer Park, dat weinig verwonderlijk in de Groene biotoop Kreuzberg ligt. De drugshandel en het geweld door Zwart-Afrikaanse bendes dealers heeft het voormalige recreatiegebied veranderd in een No-Go-Area. Na massale klachten van de (Groene) buurtbewoners heeft de Berlijnse CDU in ieder geval geprobeerd om het drugsmoeras te bestrijden. Maar dat is nu afgelopen. Officieel werd besloten dat in dit drugscentrum met onmiddellijke ingang het bezit en de consumptie van tot 15 gram cannabis niet strafbaar is.

Dat klinkt op het eerste gezicht wellicht niet dramatisch, maar daarmee wordt de politie beroofd van iedere vorm van handhaving om tegen deze steeds brutaler optredende drugsdealers actief op te treden. Die kunnen weliswaar vaak niet eens twee samenhangende zinnen in het Duits spreken, maar dat deze drugs echter niet voor de handel, maar voor de eigen consumptie bestemd zijn, leren deze criminelen uit het hoofd. Ook al neemt het aantal voorstanders van het vrijgeven van hennep in Duitsland toe, iedereen zou zich ervan bewust moeten zijn dat deze Zwart-Afrikaanse dealer-bendes niets gemeen hebben met een hippie-joint-lifestyle. Vaak komt het tot bloedige territoriale gevechten en als ze niet net bezig zijn om met criminele Arabische clans om gebied en geld te vechten, werken ze samen. Want de grootste drugsdealers van de stad blijven de brutale Arabische clans, die ook met heroïne, crack, chrystal meth, cocaïne, speed en ecstasy handelen. En ook de Afrikaanse dealer-bendes uit het Görlitzer Park behoren tot het verspreidingsnetwerk van de Arabierenclans.

Het vrijgeven van drugs is ook een soort manipulatie van de statistiek
Bovendien is het duidelijk wat de linkse ideologen daarmee nog meer willen bereiken. Door het vrijgeven van drugs wordt de drugscriminaliteit van de Afrikanen quasi gelegaliseerd. Een delict wordt niet meer bepaald door een wetstekst, maar toegestaan door politieke richtlijnen. Daardoor zal de statistiek over de drugs- en buitenlander-criminaliteit volgend jaar duidelijk dalen, weliswaar alleen maar op papier, niet op straat, maar meer is van deze politici ook niet te verwachten.

Om het Görlitzer Park, door de verordening van de rood-rood-groene deelstaatregering van Berlijn, in een legale drugs omslagplaats te veranderen, maakt niet alleen de Afrikaanse dealer-bendes sterker, maar vooral de brutale Arabierenclans.

Bron: www.journalistenwatch.com

Auteur: Stefan Schubert

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/11/10 ... n-berlijn/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49730
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: 'Vluchtelingen' en drugs

Bericht door Pilgrim »

Drugshel Linz: 263 dealers in 18 maanden gearresteerd!

Geplaatst op 23 januari 2018

Afbeelding

Eind vorige week boekte de politie van het Oostenrijkse Linz een groot succes: de moedig en consequent optredende agenten kon een multi-criminele bende, bestaande uit 13 migranten en asielzoekers, arresteren. Maar de agenten waarschuwen: hun plek zou al spoedig kunnen worden ingenomen door nieuwe migranten-bendes! De nu gearresteerde bende had vooral in de buurt van Goethekreuzung/Volksgarten evenals in de binnenstad met drugs gedeald en meerdere geweldsdelicten gepleegd.

Linz als paradijs voor drugsdealers?

Er waren zelfs wapens en kinderpornografie in het spel! Ontgoochelend: het gat in de drugscriminaliteit zou volgens de politie spoedig door nieuwe migranten-bendes kunnen worden gesloten. Want Linz ontwikkelt zich sinds de asielcrisis van 2015 in toenemende mate tot het “drugsparadijs” voor criminelen.

Volgens een actueel bericht van de “Kronen-Zeitung” werden in Linz binnen 18 maanden 263 dealers gearresteerd! Het zou daarbij vooral gaan om Afrikanen, Afghanen en Syriërs. De dealers deinzen er ook niet voor terug om drugs aan kinderen te verkopen.

Drugs op kinderspeelplaats verkocht!
De bendes verdelen de gebieden onder elkaar: in de Kremplstraße zijn het vooral Afrikanen – “Wochenblick” berichtte al exclusief over de drugshandel ter plaatse. Daar verkochten de dealers drugs op een kinderspeelplaats. In het Hessenpark evenals bij de Hinsenkampplatz in Linz-Urfahr domineren Afghanen en Syriërs de scene.

“De Hessenplatz is in handen van de dealers uit Afghanistan. Daar worden, net zoals in de onderdoorgangen rondom de Hinsenkampplatz, ook hardere drugs zoals Crystal Meth verkocht”, had de politiecommandant van Linz, Karl Pogutter, verleden week al gewaarschuwd.

Politie werkt op volle toeren
Vooral op de brandpunten vinden regelmatig controles door de politie plaats! De “actie scherp” tegen de migranten-bendes zal nu behouden blijven.

Bron: www.wochenblick.at

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/01/23 ... rresteerd/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49730
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: 'Vluchtelingen' en drugs

Bericht door Pilgrim »

Politiebond: Nederland is door migrantenbendes beheerste narco-staat geworden

Xander, 28-02-2018

Afbeelding
Afbeelding: Getty Images (2)).

Nederlandse rechercheurs verwijten regering ‘wat we niet zien, is er niet’ houding

‘Vijf jaar geleden kostte een huurmoordenaar € 50.000,-, nu kun je er al een voor € 5000,- krijgen. Het is vraag en aanbod... Nederland is echt een narco-staat geworden de laatste 30 jaar. Wat we niet zien, is er niet. Nou, ondergronds heeft het fors doorgewoekerd,’ aldus een van de rechercheurs die worden aangehaald in een nieuw rapport van de Nederlandse politiebond, dat de veelzeggende titel ‘Noodkreet – Waar blijft onze versterking?’ heeft gekregen. De aanklacht van de Nederlandse rechercheurs aan het adres van Den Haag liegt er niet om: ‘We kunnen een vuist maken, maar het kabinet wil niet echt. Andere belangen?’ En ‘Er is geen echte politieke steun om de georganiseerde criminaliteit aan te pakken.’ Zou dat misschien komen omdat die grotendeels door (islamitische) migrantenbendes wordt beheerst?

Van gedoogbeleid tot een ware narco/criminaliteit crisis – de Nederlandse recherche laat geen spaan heel van het interne veiligheidsbeleid van de regering. De bond eist dat er onmiddellijk 2000 agenten worden aangenomen, omdat de bestaande op dit moment 80% van hun tijd kwijt zijn aan het reageren op aangiften, waardoor er amper tijd is om ‘bendes te onderzoeken die de infrastructuur en faciliteiten die door de Nederlandse samenleving zijn betaald gebruiken voor hun activiteiten: drugshandel, prostitutie en kindermisbruik.’

Volgens Europol komt de helft van alle cocaïne via Rotterdam Europa binnen. Amsterdam en andere grote steden worden dankzij de open grenzen overspoeld met drugs- en sekstoeristen uit het buitenland, waar de politie zijn handen vol aan heeft. Over de afkomst van de daders mag in ons land inmiddels vrijwel niets meer worden gezegd, maar de cijfers spreken boekdelen.

Migranten extreem bovenmatig vertegenwoordigd in criminele bendes
20% van onze bevolking van 17 miljoen heeft inmiddels een migrantenachtergrond. Die zijn drie keer zo vaak werkeloos als gemiddeld; ongeveer de helft van alle uit Somalië, Irak, Syrië, Afghanistan en Eritrea afkomstige migranten zitten in de bijstand. Uit een berucht geworden overheidsrapport uit 2011 bleek al dat 4 van de 10 etnische Marokkanen tussen 12 en 24 jaar oud ooit zijn gearresteerd of beboet voor een misdrijf – alleen al in de voorafgaande 5 jaar. De meerderheid van deze groep gaat zonder diploma’s van school. Over 30 jaar is meer dan één derde van onze bevolking niet langer etnische Nederlander.

Uit bijna alle politierapporten en wetenschappelijke onderzoeken blijkt dat migranten (extreem) bovenmatig vertegenwoordigd zijn in criminele- en drugsbendes. Die worden voornamelijk beheerst door Surinaamse en Colombiaanse cocaïnehandelaren, Marokkaanse hasj importeurs en Chinese goederensmokkelaars. Ons land staat bomvol drugslabs die de overgrote meerderheid van de synthetische drugs in Europa produceren. Eén op de vijf moorden in ons land zijn ‘gangland’ gerelateerd.

Criminoloog Frank Bovenkerk (Universiteit Utrecht) waarschuwt dat de politie totaal niet is voorbereid op de bereidheid en het gemak waarmee deze bendes vuurwapens gebruiken. Officials zeggen dat het gedoogbeleid op het gebied van drugs en andere serieuze misdaden een volkomen verkeerd signaal afgeeft aan de vele nieuwkomers (moslimmigranten) uit Afrika en het Midden Oosten.

Gedoogbeleid keert zich tegen ons
Wat decennia lang goed gewerkt heeft voor een overwegend Nederlandse bevolking, begint zich nu keihard tegen ons te keren, omdat die immigranten er doorgaans een totaal andere mentaliteit op nahouden. Het vele aangetoonde misbruik van de sociale zekerheid door met name etnische groepen onderstreept wat voor mentaliteit dat is. Dan werken ook nog eens de ‘progressieve’ Nederlandse rechters niet bepaald mee door bijvoorbeeld het aanpakken van dit massale misbruik door Turken, die verzwijgen dat ze in eigen land huizen en jachten hebben om hier zo hoog mogelijke uitkeringen te kunnen krijgen, te verbieden.

Nederland is dan wel (nog?) niet een openlijk zichtbare narco-staat zoals Mexico, maar het gegeven dat criminele migrantenbendes steeds brutaler worden omdat ze amper mogen worden aangepakt, is een teken aan de wand dat het wel eens snel gedaan kan zijn met onze betrekkelijke maatschappelijke rust en veiligheid op straat.

Politiek Den Haag wil ogen nog steeds niet openen
In Den Haag heeft men de ogen overduidelijk nog niet willen openen, zelfs niet nu de politiebond zo hard aan de bel trekt. Minister van Justitie en Veiligheid Ferdinand Grapperhaus reageerde kortaf dat ‘wij in Nederland met succes tegen de georganiseerde misdaad en drugs strijden. Wij zijn geen narco-staat.’ En als ‘onze’ politieke elite iets niet ziet, dan is het er dus niet – beter gezegd: dan mag het er gewoon niet zijn-, zelfs niet als de zo’n 400 bevraagde rechercheurs met eigen ogen iets totaal anders constateren.

Hoe lang moet het nog duren voordat ons volk in het stemhokje eindelijk massaal afrekent met deze politiek-correcte wegkijkers, die alleen hun eigen belangen op het oog lijken te hebben? Wachten we ook hier totdat grote delen van onze steden in islamitische migranten no-go zones zijn veranderd, waar geen agent meer buiten zijn pantserwagen durft te komen?

Of besluiten we juist dat dit het ‘nieuwe normaal’ wordt, dat dit de toekomst is die we onze (klein)kinderen willen geven, en stemmen we daarom op het verbond (nu nog in Rotterdam, straks ook landelijk?) tussen GL/SP/PvdA (en inmiddels deels ook D66) met moslimpartijen (NIDA) die Nederland totaal willen islamiseren?

Xander

(1) Russia Today
(2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

http://xandernieuws.punt.nl/content/201 ... t-geworden
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49730
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: 'Vluchtelingen' en drugs

Bericht door Pilgrim »

Teun Voeten bewijst: Nederland serieuze narcostaat van Mexicaanse proporties

Bert Brussen, 02-03-2018

Afbeelding

Maar gelukkig 'daalt de criminaliteit' en 'staan de cellen leeg' dus of u rustig wilt blijven slapen

“In februari luidde de politiebond NPB de noodklok. Nederland zou afglijden naar een ‘narcostaat’. Door gebrek aan middelen zou de georganiseerde misdaad straffeloos zijn gang kunnen gaan en infiltreren in de legale bovenwereld. Minister Ferdinand Grapperhaus (Justitie en Veiligheid, CDA) vond het allemaal overdreven.

Opzichtig geweld, dood en terreur op elke straathoek zijn niet de essentie van een narcostaat. Drugsorganisaties zijn pragmatische, zakelijke ondernemingen. Geweld trekt de aandacht van de autoriteiten en wordt daarom slechts selectief gebruikt. Meestal volstaat de dreiging. Wat een land echt tot narcostaat maakt is corruptie, infiltratie van de gevestigde orde, straffeloosheid. En natuurlijk een bloeiende, parallelle drugseconomie. Op die punten scoort Nederland net als Mexico hoog.

Alleen al in Tilburg is de illegale hennepteelt de grootste werkgever en de omzet van 800 miljoen euro op jaarbasis even groot als de gemeentebegroting.

Liquidaties met kalasjnikovs lijken het nieuwe normaal. In februari werd een 17-jarige stagiair per ongeluk doodgeschoten door een met AK’s uitgerust commando in een buurthuis in Amsterdam. Een modus operandi die doet denken aan Juárez, waar op het hoogtepunt van de drugsoorlog (2008-2010) ook executies werden uitgevoerd in buurthuizen en afkickcentra.

Qua corruptie en intimidatie begint Nederland ook op Mexico te lijken. Bestuurders waarschuwen dat criminelen in Brabant proberen gemeenteraden te infiltreren. Burgemeesters worden geïntimideerd.

Zowel in Mexico als in Nederland is de aangiftebereidheid laag. Volgens de politiebond wordt nog maar 20 procent van de delicten aangeven, een cijfer dat een ander licht doet schijnen op een CBS-rapport dat beweert dat de misdaad zakt en dat door de regering Rutte jubelend werd onthaald.

Nederland is nu nog een functionele narcostaat. Maar dat kan veranderen in een gewelddadige nachtmerrie als we niet ingrijpen.”


Nog vragen iemand? Wij ook niet. Teun Voeten in NRC Handelsblad geeft verder alle antwoorden.

Nogmaals: er is dus NIETS aan de hand in Nederland. Alles is stil aan het westelijk front. Niets nieuws in het Westen ook. Het gaat fantastisch in Nederland, dat gave land. Ga maar weer rustig slapen. De regering Rutte en de deugmedia waken over u.

(En straks, als alle niet-gelijkgeschakelde alternatieve media eindelijk EU-breed zijn gecensureerd, zult u nooit meer worden gestoord in uw dogmatische sluimer door realisten en andere onheilsbrengende defaitisten die weigeren zich te conformeren aan constructieve en positieve propaganda journalistiek.)

http://nieuws.tpo.nl/2018/03/02/teun-vo ... roporties/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49730
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: 'Vluchtelingen' en drugs

Bericht door Pilgrim »

Narcostaat Nederland: cocaïnehandel Amsterdam in handen excessief gewelddadige Albanezen

Redactie, 18-04-2018

Afbeelding

‘De politie voorziet dan ook een groeiend gebruik van illegale (automatische) vuurwapens’

Albanese criminelen maken de dienst uit in de zware georganiseerde misdaad in Amsterdam. Ze houden zich vooral bezig met grootschalige internationale handel in cocaïne en leiden de import uit Zuid-Amerika, de overslag via de haven van Rotterdam en de verdere distributie naar andere Europese landen vanuit Amsterdam. Dat blijkt uit een zogenoemde trendanalyse van de Amsterdamse politie.

Meer dan andere drugsmarkten is de cokehandel gerelateerd aan excessief geweld, aldus het rapport. De politie voorziet dan ook een groeiend gebruik van illegale (automatische) vuurwapens, die worden gehaald uit conflictgebieden in Oekraïne, Syrië, Mali en Libië. Ook is er veel illegaal aanbod uit Rusland, waar het leger 4 miljoen Kalasjnikovs heeft afgeschreven.

Een ander ondermijnend effect van de cokehandel is dat veel drugsgeld neerkomt in het legale milieu. Criminelen wassen hun winsten wit door die te investeren in woningen, horeca, autoverhuur, toeristenwinkels.

Uit het rapport blijkt verder dat cybercrime in de hoofdstad jaarlijks veel slachtoffers maakt. Ruim een achtste van de inwoners heeft ermee te maken, meer dan met de in Amsterdam zo wijdverbreide fietsendiefstal. Het gaat onder meer om hacken en gebruik van ransomware (‘gijzeling’ van pc’s die alleen tegen betaling wordt opgeheven). Volgens de politie schermen cybercriminelen zich steeds beter af, maar laten ze desondanks veel digitale sporen na.

Extra werk heeft de politie door de grote toeloop van toeristen en nieuwe bewoners naar Amsterdam. De drukte leidt met name in de binnenstad tot meer verkeersongevallen, burenruzies, geluids- en drugsoverlast en straatcriminaliteit.

Anp

http://nieuws.tpo.nl/2018/04/18/narcost ... albanezen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49730
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: 'Vluchtelingen' en drugs

Bericht door Pilgrim »

Demonstratie Hamburg: Dealers en consumenten tegen politiecontroles

Geplaatst op 30 april 2018

Afbeelding

Linkse “drugsarbeid beveiliging” in Hamburg

Op zaterdagmiddag trok een gemengde groep van deels Afrikaanse, linkse en andere ballast bestaansverschijnselen in Hamburg van de Reeperbahn naar het Schanzenviertel. Ze protesteerden eens temeer tegen de politie.


Ongeveer twee jaar geleden werd vanwege de spuigaten uitlopende drugscriminaliteit in Hamburg de zogenaamde “Task Force Drugs” ingevoerd. Daarop werden in 2017 meer dan 500 drugsdealers opgepakt en werden meer dan 7.600 aangiften gedaan. Per dag werden er ongeveer 90 personen gecontroleerd, tegen 199 van hen werd een arrestatiebevel uitgevaardigd.

De belangrijkste operatieterreinen van de Task Force Drugs zijn het Schanzenviertel, St. Georg en St. Pauli.

Daarmee brengt de politie uiteraard schade toe aan de jonge ondernemers uit Afrika en ook de consumenten uit de linkse scene zijn niet echt enthousiast. Zij proberen de politie door middel van extreme opdringerigheid bij de controles te storen en onder druk te zetten.

Ook de mars op zaterdag diende om druk uit te oefenen. Er werd luidkeels geprotesteerd tegen de “racistische controles” van de politie. De linksen spreken van een niet vol te houden “belegeringstoestand” door de controles, die vergeleken werden met een “militarisering”. Een woordvoerster werd geciteerd met de uitspraak:

“Wij zijn solidair met die mensen, die dag in dag uit onder de meest slechte omstandigheden precair werk doen. Wij erkennen dat onze buren in illegaal gemaakte drugsarbeid deze bezigheid nagaan, omdat andere toekomstperspectieven ontbreken en ze niet mogen deelnemen aan de meest verschillende maatschappelijke terreinen.”

Met arbeid hebben de linkse reljunks anders helemaal niets op. Alleen voor de drugshandel (het “de illegaal gemaakte drugsarbeid”) wordt er blijkbaar een uitzondering gemaakt.

Een van de groepen noemt zichzelf “Copwatch” en eist het obligatoire “No border – no nation”, verblijfsrecht voor iedereen, het stoppen van “racistische controles” en de afschaffing van de benaming “gevaarlijke plekken”.

Dat laatste zou heel gemakkelijk geregeld kunnen worden als men de criminele binnendringers zou uitzetten en de linkse geweldplegers eindelijk zou opsluiten.

De politie, die zich tijdens de demonstratie als racistisch werd uitgescholden en op borden belachelijk gemaakt werd, moest ook deze mars, die rechtstreeks tegen de agenten gericht was, begeleiden en beveiligen.Bron: www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/04/30 ... controles/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49730
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: 'Vluchtelingen' en drugs

Bericht door Pilgrim »

Albanezen betere drugscriminelen dan Marokkanen

Geplaatst op 4 augustus 2018

Afbeelding

Albanezen schijnen de nieuwe opkomende spelers in de drugsmarkt te zijn volgens politierechercheurs. Marokkanen worden als onbetrouwbaar gezien door de drugskartels! Via het AD.

Is dat even balen, word je op de arbeidsmarkt gediscrimineerd vanwege je afkomst, ga je het criminele circuit in, word je alsnóg gediscrimineerd! Weliswaar omdat de kans hoger is dat de politie je in de gaten houdt of dat je binnen een jaar in een houten kist ligt, maar goed, het is alsnog discriminerend!

De Zuid-Amerikaanse drugskartels zijn zo langzamerhand wel klaar met de opvliegerige Marokkaantjes op Nederlandse bodem en kiezen Albanese eieren voor hun geld. Schijnbaar vallen zij minder op en zijn ze minder snel geneigd om een wapen te trekken als iemand ze een keer benadeelt.

Politierechercheurs vrezen het ergste. Zij spreken van een heuse machtswisseling tussen Marokkanen en Albanezen en zijn bang dat de Marokkanen op hun ziel zijn getrapt. Nu is het dus zo dat Albanezen elkaar vooral in eigen land omleggen maar ontzettend voorzichtig zijn om dat in het buitenland te doen. Het zijn wat dat betreft net hommels of bijen, ze vallen alleen aan als het moet. De politie denkt echter dat ze binnen de kortste keren in het nauw worden gedreven en hun nieuwe positie met geweld zullen moeten verdedigen.

Albanezen zijn voor de politie wel een stuk lastiger om in de gaten te houden. Ze wonen vaak in Duitsland, doen zaken in België en importen drugs via Rotterdam. De Marokkanen zijn veelal gebonden aan hun woonplaats en lopen binnen de kortste keren te pochen over hun werkzaamheden waardoor hun netwerk ze vaker weet te verraden.

Ook is de politie bang dat Albanië ooit zal toetreden tot de EU en daarmee het corrupte regime toegang geeft tot het Europese politiesysteem. Albanië is namelijk een van de armste landen in Oost-Europa en dreigt de zwakste schakel binnen de EU te worden als er niet snel iets veranderd.

http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/ ... arokkanen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49730
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: 'Vluchtelingen' en drugs

Bericht door Pilgrim »

“Child grooming” drugsdealer Zakaria Mohammed uit Birmingham is gevangen gezet

Geplaatst op 6 oktober 2018

Afbeelding

Grooming: contact leggen met kinderen met als doel ze te misbruiken.

Voor het eerst is een drugsdealer in het Verenigd Koninkrijk veroordeeld tot een gevangenisstraf van 14 jaar voor het in dienst hebben van kinderen in het hele land om hen drugs te laten verkopen in andere steden. Zakaria Mohammed (foto), 21 jaar, afkomstig uit Aston in Birmingham, gaf toe dat hij een ‘County Line’ [grens tussen graafschappen] drugshandelsketen runt en twee jongens en een meisje in dienst heeft om klasse A drugs voor hem te verkopen aan verslaafden in Lincoln, zei de politie.


In januari kwam er een onderzoek naar de handelaar, nadat twee 15-jarige jongens waren verdwenen uit hun huizen in Birmingham. De politie schaduwde onopvallend om hen te traceren en om bewijzen te verzamelen.

De kinderen werden gebruikt als “vervangbare werkpaarden”, zei de agent, terwijl hij een “smerige” éénkamerappartement beschreef waar de kereltjes samen met twee harddrugsgebruikers en gevaarlijke gebruikte spuiten werden ontdekt.

Onderzoek van de panden in Lincoln bracht een groot met bloed bevlekt mes, bundels contant geld, 25 pakjes heroïne en crack cocaïne en andere wapens, waaronder jacht messen, aan het licht.

Het proces luidt de eerste keer in de juridische geschiedenis van het Verenigd Koninkrijk in dat veroordelingen voor kinderhandel in het kader van de moderne slavernij-wet zijn vastgelegd als onderdeel van een ‘County Lines’ drugshandel operatie.De inspecteur van politie, Tom Hadley van de politie van West-Midlands, zei: “Kinderen worden vaak ge-‘groomed’ om drugs te dealen, met valse beloften van geld en de aantrekkingskracht van het leiden van een opwindende levensstijl. In werkelijkheid vonden wij drie kinderen in een éénkamerappartement naast twee klasse A druggebruikers omringd door gebruikte spuiten.

De plek was smerig, koud en er was geen eten in de keuken. De kinderen zagen er afgetobd, moe en hongerig uit. Ze droegen geen nieuwe sportschoenen of designkleding… ze hadden geen nieuwe telefoons of gadgets. Ze verdienden geen geld – hun kindertijd werd van hen afgenomen door Mohammed, die hen als ‘vervangbare werkpaarden’ beschouwde.”

Mohammed kreeg donderdag een gevangenisstraf van 14 jaar in het ‘Birmingham Crown Court’, nadat hij had toegegeven dat hij een distributieketen van narcotica had en dat hij de jongeren in de drugshandel had gedreven.

“Mohammed is veroordeeld wegens het in de drugshandel drijven van drie kwetsbare kinderen, maar wij vermoeden dat er nog veel meer waren”, voegde Hadley eraan toe. “In een dergelijke situatie behandelen wij de kinderen als slachtoffers, niet als drugsdealers, omdat zij werden ge-‘groomed’ en geëxploiteerd”.

Bron: www.breitbart.com

Door: Liam Deacon

Vertaald uit het Engels door: “Wachteres” en “Henk V.”

https://ejbron.wordpress.com/2018/10/06 ... gen-gezet/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49730
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: 'Vluchtelingen' en drugs

Bericht door Pilgrim »

Albanese criminelen doen een greep naar de macht in de onderwereld van Limburg

Door: Bas Paternotte, 17:23, 06 maart 2019

Afbeelding

‘Hun bescheidenheid maakt hen een betrouwbare partner voor andere criminelen’

Criminelen uit Albanië [webmaster: islamieten!] doen een machtsgreep in de Limburgse onderwereld en mengen zich met name in het drugscircuit. De laatste maanden zorgen bendes uit het Balkanland in toenemende mate voor problemen in de provincie. Dat blijkt uit onderzoek van L1.

Volgens de politie is er sprake van ‘Albanezen-problematiek’. Een politiefunctionaris vertelt dat de Albanezen georganiseerd te werk gaan. “Ze krijgen een steeds grotere rol in de drugswereld, omdat ze niet opvallen. Ze rijden niet in dikke auto’s en pochen niet met het geld dat ze verdienen. Dat maakt ze een betrouwbare partner voor andere criminelen.”‘ En dat levert het nodige geld op, weet deze politieman.

Volgens een woordvoerster van de politie Limburg veroorzaken de Albanezen ook verschillende vormen van overlast, waaronder woninginbraken.

https://tpo.nl/2019/03/06/albaneze-crim ... n-limburg/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49730
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: 'Vluchtelingen' en drugs

Bericht door Pilgrim »

Berlijn: Görlitzerpark dient ´s nachts gesloten te worden

Geplaatst op 14 augustus 2019

Afbeelding
Een van de toegangen tot het beruchte Görlitzer Park in Berlijn-Kreuzberg.

De staatssecretaris Binnenlandse Zaken van Berlijn, Torsten Akmann (SPD), wil het Görlitzerpark in Berlijn-Kreuzberg ´s nachts laten sluiten, omdat hij geen kans meer ziet om op een andere manier de drugshandel daar in te dammen. Zijn voorstel symboliseert niet alleen het totale falen van de oude politieke krachten, maar ook aan het drugsfront. Het draait uit op de capitulatie van de rechtsstaat op een voor heel Duitsland met symboliek beladen plek. Deze hebben drugsdealers tot hun operatiegebied verklaard en het is een plek waar de staat zijn burgers niet meer kan beschermen en voor respect voor het recht en de wet te zorgen.

Op de weg terug naar de middeleeuwen

In de premoderne tijd, toen er nog geen natiestaten met veilige grenzen en een handelingsbekwame politie bestond, waren er stadsmuren nodig om voor veiligheid voor de bevolking te zorgen. En wie het zich kon veroorloven, woonde in een burcht met hoge kantelen en schietgaten. Tegenwoordig, nu Duitsland zijn veilige grenzen heeft opgegeven, waar de politie zich steeds verder terugtrekt uit de openbare ruimte, komen de stadsmuren en de burchten terug.

Moderne burchten zijn bijvoorbeeld winkelcentra met uitgekiende veiligheidssystemen, camerabewaking en een private beveiligingsdienst, die dieven en bedelaars in bedwang houdt. De muur rondom het Görlitzer Park dient vernieuwd te worden. De toegangen dienen in het vervolg vanaf 22.00 uur gesloten te worden. Met de groeten van de middeleeuwse stadsmuur. Wat nog ontbreekt, is een gracht met een ophaalbrug. Iets dergelijks dient in de zeer nabije toekomst het Rijksdag-gebouw tegen het gepeupel af te schermen.

Dealerparadijs Görlitzer Park
Het Görlitzer Park in Berlijn is groot en biedt voor drugsdealers eerste klas arbeidsomstandigheden. Ze bewaren hun handelswaar in de struiken, halen daar voor iedere verkoop slechts een kleine hoeveelheid drugs op en kunnen zowel potentiële klanten als rechercheurs vanaf een afstand herkennen en kwalificeren. Voor zover ze handelen in cannabis, worden ze meestal niet bestraft als ze gearresteerd worden. Want het bezit van minder dan 15 gram wordt in Berlijn niet vervolgd.

Uiteraard bestaat er geen statistiek over de nationaliteit van de drugsdealers in het Görlitzer Park. Het is echter duidelijk dat velen van hen asielzoekers van Afrikaanse herkomst zijn. Dat heeft ongetwijfeld aan de grote mate van tolerantie bijgedragen, die de Groene districtsburgemeester van Friedrichshain-Kreuzberg en haar bestuur voor deze clientèle opbrengt. Politiek en misdaad zijn een onheilige alliantie aangegaan. Boze tongen beweren zelfs dat ze steeds meer op elkaar zouden gaan lijken.

Het probleem is geïmmigreerd
Wat zouden Amerikanen, Russen of Chinezen doen wanneer Afrikaanse asielzoekers op een centrale plaats in hun desbetreffende hoofdstad drugs onder de mensen zouden verbreiden?

Waarschijnlijk zou de Amerikaanse, Russische of Chinese politie omstandigheden, zoals die ´s nachts in het Görlitzer Park bestaan, eerder als kans dan als een belemmering voor hun werk te zien. De agenten zouden het park omsingelen, iedereen opsluiten die ze daar vinden, en iedereen het land uitzetten die een vreemde staatsburgerschap bezit. En het probleem zou onmiddellijk opgelost zijn.

In Duitsland echter geldt iedereen die zulke fantasieën ontwikkelt als racist.

De Afrikanen zijn niet het probleem. De drugsconsumenten zijn niet het probleem. De Duitse politie is niet het probleem. Het probleem is veelmeer een politieke klasse, die alles in het werk stelt om de visie van Ernst Jünger waar te laten worden, volgens welke het liberalisme overal waar het op zijn grenzen stuit de deur opent voor moordenaars.

Daaraan zou u, toegenegen lezer, tijdens alle komende verkiezingen moeten denken: wie op de oude partijen stemt, helpt mee om de deur te openen voor moordenaars. Die zet ons land terug in de middeleeuwen, alleen zonder minnezang en edele ridders.

Iedereen die deze tijd goed wil doorstaan, wordt geadviseerd: bouw burchten en hogere muren!

Bron: www.pi-news.net

Door: Manfred Rouhs

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/08/14 ... te-worden/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49730
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: 'Vluchtelingen' en drugs

Bericht door Pilgrim »

Drugsbolwerk Berlijn: Groene districtsburgemeester durft niet in parken – te gevaarlijk voor vrouwen

Geplaatst op 14 september 2019

Afbeelding

De districtsburgemeester van Berlin-Friedrichshain/Kreuzberg, Monika Herrmann (Groenen, foto), verdedigde onlangs nog de overwegend zwarte Afrikaanse drugsdealers in het Görlitzer Park in Berlijn. Nu geeft de Groene toe: zij loopt in Berlijn nooit alleen door welk park dan ook. Dat zou te gevaarlijk zijn.

Monika Herrmann, de uiterst omstreden districtsburgemeester van Friedrichshain-Kreuzberg, durft ´s nachts niet meer in parken in Berlijn. Het zou haar daar te gevaarlijk zijn. Tegenover de “Welt” gaf ze op de vraag of ze in het donker door het in haar eigen district gelegen Görlitzer Park zou wandelen, als antwoord: “Ik wandel door geen enkel park in Berlijn, ik weet immers niet hoe men daar handhaaft, maar dat is mij als vrouw te gevaarlijk.”

Al jarenlang breidt zich onder de ogen van de politica van de Groenen de drugscriminaliteit in het Görlitzer Park uit, dat inmiddels een van de grootste overlaadstations voor drugs in Berlijn is geworden. Bezoekers van het park, vooral moeders met kleine kinderen, vermijden het – net zoals de Groene burgemeester Herrmann – al geruime tijd het park te bezoeken, omdat het bijna onmogelijk is om door het park te lopen zonder in het nauw gebracht te worden door een Afrikaanse dealer. Zoals de “Deutschland-Kurier” berichtte, is het aantal zware lichamelijke aanvallen in het Görlitzer Park in de eerste vijf maanden van 2019 in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar met 50% toegenomen.

Districtsburgemeester Herrmann verklaarde eind juli in een interview met de uitzending “Kontraste” dat het in veel gevallen bij de gewelddadigheden in het park om territoriumruzies zou gaan tussen overwegend zwarte Afrikaanse drugsdealers. Dat Herrmann helemaal niet geïnteresseerd is in een effectieve bestrijding van de drugscriminaliteit in het door haar geregeerde district, bleek al in midden mei. Zoals de “Deutschland-Kurier” bericht, liet een zogenaamde “parkmanager” bij een van de ingangen van het door Afrikaanse drugsdealers belegerde Görlitzer Park met spuitbussen verf plekken markeren waar de dealers in het vervolg zouden moeten verblijven. Zodoende zou een directe confrontatie van de mannen met andere bezoekers van het park, vooral moeders met kleine kinderen, verhinderd moeten worden, zei men.

Verleden week deed de politica van de Groenen er in een bijdrage van de zending “Kontraste” nog een schepje bovenop: Herrmann verklaarde dat er in het park geen groep gediscrimineerd zou mogen worden. Dat zou in 2016 al zijn vastgelegd in het “Handelingsconcept Görlitzer Park”. Bovendien zou de huidige toestand de wens geweest zijn van de buurtbewoners en betrokken buurt om de dealers niet de toegang tot het park te verbieden. Verder zei ze: “Vandaag is het de groep dealers, die eruit gestuurd wordt. En morgen? Wat of wie mag morgen het park niet in? En wie mag overmorgen het park niet in? En wie bepaalt dat eigenlijk?”

Herrmann werd in 2014 bekend bij een breder publiek door haar mismanagement, toen in 2012 een groep illegale migranten de Gerhart-Hauprmann-Schule in het district Friedrichshain-Kreuzberg bezette. De bezetting eindigde in 2017 en kostte de belastingbetaler € 4,9 miljoen.

Bron: www.deutschland-kurier.org

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/09/14 ... r-vrouwen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49730
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: 'Vluchtelingen' en drugs

Bericht door Pilgrim »

VIDEO: ´s Nachts in het Görlitzer Park in Berlijn – onderweg in de vermoedelijk grootste verkoopplaats van drugs in Europa

Geplaatst op 21 september 2019Twee weken geleden verklaarde de Groene districtsburgemeester van het Berlijnse district Friedrichshain-Kreuzberg in een interview dat zij zich ´s nachts niet in het Görlitzer Park zou begeven. Dat in principe maar weinig mensen parken ´s nachts aantrekkelijk vinden, is te begrijpen.

Het Görlitzer Park is echter niet zomaar een park in de hoofdstad, maar vermoedelijk de grootste verkoopplaats van drugs in Europa. Al jarenlang bevindt het park zich in handen van de daar agerende drugsbendes, die hun werkterrein inmiddels uitgebreid hebben naar alle aangrenzende straten van het park. RT Deutsch heeft ´s nachts een kijkje genomen in het beruchte drugspark.

Bron: www.youtube.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/09/21 ... in-europa/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49730
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: 'Vluchtelingen' en drugs

Bericht door Pilgrim »

Duitsland: In drugsdealerparken controleert de politie alleen kinderen

Geplaatst op 10 april 2020

Afbeelding

Ophef in de sociale media

Na het beruchte Görlitzer Park in Berlijn komen er nu ook gelijkluidende berichten uit München. In parken, waar men tot nu toe ruimdenkend wegkeek wanneer geschoolde arbeidskrachten voor drugshandel hun beroep uitoefenden, controleren politieagenten nu verliefde stelletjes en kinderen. Mogelijk gemaakt door de corona-epidemie. Dat bevalt niet iedereen.


Met luidsprekerwagens rijdt de politie door de parken van de grote steden, bijvoorbeeld door de Englische Garten in München (foto). De daar aanwezige mensen wordt gewezen op de voorgeschreven afstand of ze worden bestraft.

In het voor buitenstaanders deels grotesk overkomende Duitsland wordt er bijvoorbeeld over gediscussieerd of links-radicale verfspuiters er een boete voor moeten krijgen, omdat zij zich in corona-tijden in het kader van hun delicten niet hielden aan de veiligheidsafstand – en ook niet in dezelfde huishouding wonen. Daarbij wordt bericht dat “groepen mannen in de openbare parken niet geïnteresseerd zijn in de pandemie-maatregelen en de politie uitlachen.

Waarom kon men drugsdealer niet controleren, maar kinderen wel?
In Berlijn wordt eindelijk de vraag gesteld: “Wanneer de staat op dit moment kan controleren dat kinderen niet naar speelplaatsen gaan, dan zou het ook mogelijk moeten zijn de politie naar parken te sturen waar openlijk drugs verkocht worden”. Aldus geëist door Julian Reichelt in een column in de “Bild-Zeitung”. Steeds minder burgers hebben er begrip voor dat men jarenlang bij drugsdealers wegkeek of deze zelfs verklaarde tot een “groep die men niet zou mogen uitsluiten”. Bij de corona-epidemie zou het echter geen probleem zijn kinderen te controleren, ouders te pesten en van verliefde stelletjes hun mooiste voorjaarsmomenten af te pakken.

Bron: www.wochenblick.at

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2020/04/10 ... -kinderen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49730
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: 'Vluchtelingen' en drugs

Bericht door Pilgrim »

160.000 Italiaanse meisjes gegijzelden van drugshandelaars

Geplaatst op 22 november 2020

Afbeelding

Volgens een onderzoek zijn minstens 160.000 meisjes gegijzelden van drugsdealers, omdat de drugshandel dankzij de “vluchtelingen”, die aankwamen met de boot, enorme verbreiding vond.

Er zijn duizenden Pamela´s en Desirées, minderjarige slachtoffers met onrijpe lichamen, die echter al door drugs zoals heroïne, amfetamine, methadon en pijnstillers verwoest zijn. De meesten van hen worden, anders dan de bekend geworden meisjes Desirée Mariottini en Pamela Mastropietro, in het nieuws niet genoemd. Ter herinnering: Desirée stierf op 16 oktober in een verlaten gebouw in Rome aan een overdosis, nadat ze urenlang door een roedel junks en drugsdealers gegijzeld werd. Pamela werd 8 maanden eerder in een woning in Macerata regelrecht in stukken gescheurd, toen ze alleen en op de vlucht voor een rehabilitatiekliniek wanhopig op zoek was naar een dosis. Beide werden, net zoals veel leeftijdsgenoten, door marginaliteit en vernedering op grond van een verslaving overmeesterd, die inmiddels een sociale gesel is geworden.

Volgens een onderzoek van het Instituut voor Klinische Psychologie van de Consiglio Nazionale delle Ricerche (Nationale Onderzoeksraad) hebben 320.000 Italiaanse jongeren in de afgelopen 12 maanden minstens eenmaal heroïne genomen, waarvan de helft meisjes. In één decennium is dit aantal met 36% toegenomen, terwijl de gemiddelde leeftijd bij het eerste contact met de substantie van 18 naar iets ouder dan 14 jaar en van het gebruik uit gewoonte van meerdere drugs van 20 jaar tot minder dan 16 jaar gedaald is. “Nu wordt heroïne bijna niet meer in de aderen gespoten, maar gerookt of geïnhaleerd, nadat het poeder op een stuk aluminiumfolie werd opgelost”, zegt Luigi Cervo, de chef van het psychefarmaceutisch laboratorium aan het instituut Mario Negri in Milaan.

Inderdaad vind je aan de rand van Milaan honderden stukken aluminiumfolie langs de kant van de smerige straten, voordat deze het bos van Rogoredo ingaan. Hier vind je op elk uur van de dag honderden teenagers, die hun dosis van de chemische verdoving voor € 4,- tot € 15,- kopen. “Het afzien van de spuit is voor velen aanleiding om aan te nemen dat ze minder risico lopen”, zegt Luigi Cervo. “Helaas is dat echter niet het geval: heroïne komt, zoals elk opiaat, snel in de hersenen terecht en verandert veel van onze lichaamsfuncties”. Om maar helemaal te zwijgen van het feit dat de schade voor diegenen, bij wie in het geval van een teenager de ontwikkeling van de hersenen en de lever nog niet is afgesloten, voorgoed is.

Voor de spoorwegtunnel bieden twee vrijwilligers in gele T-shirts steriele spuiten, zakdoeken en warme dranken aan. Er komt een meisje dichterbij. Ook zij is hoogstens 18 jaar oud. Zuiver gezicht, nog niet getekend door de laatste etappe van de drugs. Blond, glimlachend, hoffelijk. Ze neemt een folder aan en gaat weg. “In het begin zijn ze allemaal zo”, zegt Andrea, die sinds 2016 samen met anderen van de sociale organisatie Comunità Nova driemaal in de week Rogoredo verzorgt. “Ze denken dat ze af en toe aan één trip genoeg hebben. Dan worden het 2 per dag, dan 4, en als ze bijna geen geld meer hebben, grijpen ze naar de spuit, want met één enkele dosis kun je 3 of 4 spuiten vullen”. Uiteindelijk is het geld sowieso op. “Jullie weten hoeveel ik uit de klauwen van de Maghrebijnen heb gered, voordat...” zegt Andrea. En je hoeft niet alleen maar naar de politieberichten te luisteren of de berichten van de jeugdrechtbanken te lezen om erachter te komen dat “betalingen in natura” geen uitzondering zijn. Een blowjob is één zakje waard, voor een Smartphone kun je vier krijgen, en bijna elke dag zijn er meisjes die zichzelf voor een beetje methadon in de bosjes prostitueren.

Niemand kan zeggen of de neergang van Desireée in de hel zo begonnen is. Maar zeer zeker zijn de vele San Lorenzo´s en Rogoredoos in Italië een toneel geworden, waarop zich moeilijke existenties tot aan vernedering toe bewegen. Van het Parco Verde di Caivano, ten noorden van Napels, via de Librino di Catania tot aan de Barriera di Torino toe gedijen de openlucht winkels vooral dankzij de zeer jonge en handige leiding van de Italiaanse maffia, die zijn handen niet meer vuil maakt en de verkoop in handen van immigranten heeft gelegd. Een dramatische ontwikkeling, die door veel verantwoordelijken geïgnoreerd wordt.

We weten allemaal waarom drugs om zich heen grijpen. Omdat ze goedkoop zijn. En zijn goedkoop, omdat er overal in Italië veel drugsdealers zijn. En die zijn er, omdat men ze met boten naar Italië gebracht heeft.

Wanneer 320.000 Italiaanse kinderen drugsslaven zijn, dan hebben de Italianen dat in de eerste plaats te danken aan de ongegeneerd handelende mensenhandelaar-NGO´s. Zij hebben niet alleen verontreinigd vuil en illegalen naar Italië verwijderd, maar ook een leger drugsdealers, waaronder het Nigeriaanse maffialeger, het land binnengebracht.

De drugshandel heeft zich in Italië tot een nationale noodtoestand ontwikkeld.

(Bron: “VoxNews”)

Bron: unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2020/11/22 ... andelaars/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Plaats reactie