islam specialist in volkerenmoord.

Deze afdeling dient niet voor discussies. Het is een databasis van documenten, websites, boeken en andere bronnen teneinde sceptici te voorzien in materiaal om hun artikels op te stellen, zodat ze islam kunnen weerleggen. Plaats uw links in de juiste topic. Indien u een nieuwe topic wil inleiden, gelieve mij dat dan eerst te laten weten, we willen gelijklopende topics vermijden. Geen copy paste. Geef volledige referenties en ga na of uw bron betrouwbaar is. Indien u één van de aangehaalde bronnen wil weerleggen, vragen wij u dat te doen in de andere afdelingen van dit forum.
Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17471
Lid geworden op: Ma Feb 17, 2003 9:58 am

islam specialist in volkerenmoord.

Berichtdoor Manon » Wo Mar 29, 2017 5:32 pm

De islam is een uitgesproken specialist in volkerenmoord

Maar de islam is een uitgesproken specialist in volkerenmoord. Hij heeft er daarvan al talloze succesvol gepleegd, heeft
  • 80 miljoen Hindoes vermoord,
  • 35 miljoen Boeddhisten,
  • miljoenen Zarathustrische Perzen,
  • miljoenen christenen,
  • miljoenen Afrikanen.
Alles tezamen kunnen een niet te bevatten 300 miljoen in naam van Allah en Mohammed vermoorde mensen op het volkerenmoord-conto van de islam geschreven worden. Geen andere religie of ideologie komt ook maar in de buurt van dergelijke getallen. Met uitzondering van het socialisme: Dat had slechts 90 jaar nodig voor 130 miljoen – in naam van Marx, Engels en Lenin – vermoorde mensen.

https://ejbron.wordpress.com/2017/03/24 ... ringsplan/
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.

Terug naar “Bronnen Centrum”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten